back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prietena ?

sageatah

17 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 19:49

Salut !
Am deschis acest topic sa aflu si eu parerea voastra despre o posibila relatie intre un barbat si cea mai buna prietena a sa ( oricine trebuie sa aiba asa ceva ).
Numai ca in cazul meu situatia e putin mai complicata...pe langa faptul ca m-am indragostit de ea....mai si suntem colegi de serviciu .
Ei bine ... intrebarea mea este....."ar putea exista o relatie intre cei mai buni 2 prieteni ? sau e practic imposibil ?"
BR

Raporteaza abuz de limbaj
calugar_david

3 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 16:33

De la: sageatah, la data 2008-11-21 19:49:27Salut !
Am deschis acest topic sa aflu si eu parerea voastra despre o posibila relatie intre un barbat si cea mai buna prietena a sa ( oricine trebuie sa aiba asa ceva ).
Numai ca in cazul meu situatia e putin mai complicata...pe langa faptul ca m-am indragostit de ea....mai si suntem colegi de serviciu .
Ei bine ... intrebarea mea este....."ar putea exista o relatie intre cei mai buni 2 prieteni ? sau e practic imposibil ?"
BR

ei bine ar fi 2 posibilitati:
1. sa mearga totul excelent. de ce? fiindca fiind prieteni si nu doar prieteni, cei mai buni prieteni, va stiti toate defectele, partile bune si toate cele. asta ar fi una.
2. sa nu accepte, sa nu iasda nimic tocmai din considerentul ca sunteti prieteni foarte buni, si atunci nu ati rezolvat nimic.

parerea mea

sageatah

17 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 16:25

asa ca mic update....raspunsul a fost 1 iar momentan totul e ok

meatball

3 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 01:47

BR

salut,uite ca si eu is intr-o situatie de genu...suntem prieteni cei mai buni,ne povestim tot,lucram impreuna
dar de ceva timp ne-am sarutat...si de aici a inceput totul,cand avem ocazia sa fim singuri profitam de ocazie,doar ca ea are prieten....asta complica f mult situatia mea,desi scartaie putin relatia dintre ei,ea tine mortis sa o faca sa mearga inainte....desi cand e cu mine va pe chipul ei ca e f fericita...is nebun dupa ea...si chiar nush ce sa fac
daca puteti sa dati un sfat,ma bucur f mult.astept comentariile voastre

razvan_m

42 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 14:57

am si eu o prietena buna asa, au existat de foarte multe ori momente in care faceam gesturi tandre unul altuia, si de vro 4ori chiar ne-am pus-o, dar in rest prieteni. nici eu nu imi explic, era mai altfel decat atunci cand te culci cu una dupa 1-2seri pt care nu simti nimik, dar tot nu era nimik intre noi, nu stiu cum za zik si cum sa imi explic, a fost asa.... singurei, mai din joak, mai din tandrete, mai de ce nu ca suntem atat de buni prieteni si ne cunoastem.... ea are o relatie, eu ba am, ba nu am, suntem tot prieteni

problema e cand te culci cu iubita celui mai bun prieten

yuppy007176

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:01

Salut!!Am si eu o problema de genul asta...de ceva timp am cunoscut o femeie care sa mutat cu mine in casa drept chiriasa..usor usor am inceput sa ne apropiem..devenind prieteni foarte buni,ne dezvaluim toate secretele si putem vorbi despre orice..de ceva timp insa am inceput sa o plac ca femeie am inceput sa ma dau la ea..imi permite multe lucruri sa o ating.glume si e foarte fericita in preajma mea..cum as putea sa o fac sa devenim mai mult?? Cu stima crystyano bucuresti

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:19

Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prietena?

dupa ce veti fi impreuna, o sa o inseli cu cea mai buna prietena a ei....

Iubirea este un exil al omului in lume
Fosta membra 9am.ro

2349 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:22

De la: INSOL_V_ENTUL, la data 2010-01-07 13:19:14Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prietena?

dupa ce veti fi impreuna, o sa o inseli cu cea mai buna prietena a ei....

cu aia a fost deja...

tot eu...
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 14:04

De la: meatball, la data 2008-12-29 01:47:26
BR

salut,uite ca si eu is intr-o situatie de genu...suntem prieteni cei mai buni,ne povestim tot,lucram impreuna
dar de ceva timp ne-am sarutat...si de aici a inceput totul,cand avem ocazia sa fim singuri profitam de ocazie,doar ca ea are prieten....asta complica f mult situatia mea,desi scartaie putin relatia dintre ei,ea tine mortis sa o faca sa mearga inainte....desi cand e cu mine va pe chipul ei ca e f fericita...is nebun dupa ea...si chiar nush ce sa fac
daca puteti sa dati un sfat,ma bucur f mult.astept comentariile voastre

asta ii un rasp pt aman 2 :>

Nu vad care ii prb ?? nik nu este imposibil ;) tie iti

fric sa incerci sa spui ce simti pt ea ?? dc ?? din

cauza prietenilor ??sau colegilor de servici ?? nu fa

asta,spunei tot :P ii dreptul tau,si poate si sper k va

iesi cv frumos dintre voi 2 ;) gandeste-te k ai un atuu,

o cunosti mai bn k oricine nu ?? iti este si mai usor

so abordezi,sa nu fie prea surprinsa,sau mai stiu eu ce.

Iar in cazul celui de-al 2 lea indragostit :))) la tn ii

mai complikat :( ea are deja o relatie ai spus,si nu

vrea sa renunte la ala...ai vb k ea ?ti-a spus dc nu

vrea ?sau ce vrea de fapt ? ce esti u pt ea inafara de

ceea ce crezi u k esti ?(cel mai bun prieten) in felul

asta daca continuati k saruturi pe ascuns si asa,doar u

vei fi ala ranit...

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
| Varianta pentru tiparire a topicului ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prietena ?
Mergi la: