back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 22:49

De la: KARP0V_, la data 2015-07-17 22:24:29
De la: 9am_4421, la data 2015-07-17 21:30:52
De la: KARP0V_, la data 2015-07-17 21:15:48
De la: 9am_4421, la data 2015-07-17 20:33:01
De la: KARP0V_, la data 2015-07-17 20:27:28Cine voteaza prost? Cei care voteaza PSD.....UNPR......UDMR.....PNL.....PDL........
Aceste partide functioneaza ca niste organizatii mafiote. Daca vrei sa furi nu poti fura decat cel mult o vaca sau echivalentul ei in bani.....Daca vrei sa furi milioane de euro nu ai nicio sansa daca nu faci parte dintr-un partid politic aflat la putere.....

"norocul " tau ca pleci la Londra si nu prea mai poti sa furi nici vaci , nici milioane de euro

O sa fur Turnul Alb din Londra........

Bun asa . Dar o sa le faci concurenta unora de pe-aici care vand pe internet chiar si moastele lu' Arsenie Boca
Mai bine nu incerci sa vinzi englezilor Casa Poporului cu toata populatia din ea , la ore de maxima activitate ?

Am cumparat si eu niste moaste de-a lu' Boca.......am luat 12 degete de la mana stanga la pret promotional.

i.imgur.com/Z1aA5cj.jpg

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 22:55

De la: 9am_4421, la data 2015-07-17 22:46:35
De la: _haak0n__, la data 2015-07-17 22:16:18
De la: 9am_4421, la data 2015-07-17 21:51:32
De la: _haak0n__, la data 2015-07-17 21:40:42
De la: 9am_4421, la data 2015-07-17 21:04:20
Pe acesta "crestere" de investitii se bazeaza Guvernul Ponta

investitii ?
In ce a investit Ponta in ultimii 3 ani ?

la nivel de infrastructura transport, sec XiX
mentalitata pulimii, bigoto-fanariota
impredictibilitate fiscala, coruptie endemica, 30-40% din parlamentari penali, PM-ul si el penal, evziunea fiscala, spalare de bani, economia gri si neagra pe la vreo 60%, forta de munca submediocru calificata, populatie in scadere si pe un trend de imbatranire accelerata...

In ce si pentru cine?
Insa, aventurieri de aiurea se pot ivi, dar sunt , sunt tepari migratori.

ho , ca am pus in ghilimele !

te uitasi ?

ce dracu' or fi alea "instrumente de natura datoriei " ?

)))

" eligibilitatea instrumentelor de natura datoriei tranzacționabile emise sau garantate pe deplin"

ce parere ai, la ce te gandesti atunci cand citesti o asemnea propozitie a sofisticatilor finantisti ? )))

nu stiu , nu cumva sunt niste obligatiuni / titluri emise prin care s-au imprumutat bancile ?
astea sunt investitii atrase in Romania ?
lol...

garantate guvernamental, adica?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 22:58

aha , cam asa ceva ..

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 23:09

De la: 9am_4421, la data 2015-07-17 22:58:43aha , cam asa ceva ..

lichiditati financiare, materii prime, active guvernamentale vezi regii, energie , aur si metale rare , petrol, gaze, cherestea sare, resurse etc. si chiar impunerea unui viitor impozit sau taxa pe greabanul pulimii.

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 23:25

Un viitor impozit poate de la anul . Acum nu isi permite nimeni sa se joace de-a austeritatea , inainte de an electoral .
Normal ar fi sa reduca cheltuielile publice .

Totusi , eu astept Codul asta fiscal ca pe painea calda

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 00:18

De la: Black_Friday_, la data 2015-07-17 19:58:11
De la: gabigabi2, la data 2015-07-17 18:15:26
De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 17:33:11
De la: gabigabi2, la data 2015-07-17 13:07:14
De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 09:21:55Boule martalg,ce zice individul asta este valabil oriunde in Romanica .
Acest mod de colaborare este OBLIGATORIU pe tot cuprinsul tarii si este nasit de catre PSD inca din primele ore ale democratiei originale Iliestiene.
Raspopitule,partidul sustinut de tine a reusit sa corupa toti cetatenii .

nu fi laaas, bai omule , macar recunoaste-te in Corcodelu' asta care era cinstit in felul lui si, DA:
sponsorizarile catre partid se faceau - ca opinia publica deja stie, numa' " Felititari, bravo DNA " nu stie - cu cite un stand in parcul IOR , cu un camion cu pui , cu o sacosa doldora de verzisori , cu o geanta plina cu bani sau .... da' CUM se carau cele 8-9-10 Milioane de euroi la Modrogan, immm ?

Ce sa fac?
Pai eu sunt gunoiul de Black ?
Asta se da ce nu este si are tupeu cat Casa Poporului.
Am si eu realizari dar nu la nivelul omului asta(Corcodel) si nu ar fi nimerit sa.mi asum alte merite necuvenite.
Eu nu sunt ca idiotul de fitu care se da mare multinational cand in realitate te vaitai cu ceva vreme in urma ca este somer(perioada in care a lepadat haina portocalie si a trecut la cea rosie),alcoolist si ca vrea sa.ti vanda casa..
Oricum daca vrea totusi sa.ti vanda casa , eu il ajut la acte contra unui comision de 3%,asa ca intre cunostinte.

stii ce-ai facut acum, cu postarea asta ? te-ai kkt pe tine, din cap si pina-n picioare si-mi faci scirba mars de aici, canalie !

Nu stiu ce te mai mira pe tine la infractorul asta ordinar! Asta este talibanul basist tip, porc, las, infractor, corupt si degraba datator de lectii de moralitate...

Nu vezi ca idiotii astia doi, kakanel si corcodel, un binom K&C in miniatura, seamana ca doua picaturi de urina? Sunt la fel de jigodii, de prosti si de ordinari ca tutukul lor, farul chior care ii calauzeste in viata.

Basescu asta, la fel ca Saruman din Stapanul Inelelor, a reusit sa scoata la iveala si sa coalizeze in jurul lui toate scursurile poporului roman, toti handicapatii, toate otrepele care nu merita nici macar un scuipat intre ochi.
Cum crezi ca au spoliat tara asta in cativa ani mai rau decat altii in zeci de ani? Cu hiene de genul astora!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 00:21

De la: Black_Friday_, la data 2015-07-17 17:34:27
De la: corcodel, la data 2011-11-02 11:50:09
De la: Fantoma_din_Zanzibar_, la data 2011-11-02 10:20:50
De la: corcodel, la data 2011-11-01 18:20:46Nu sunt ,,mare'' om de afaceri , nu ma pot numi nici macar un instarit, plutesc si eu in aceasta mare de rahat si reusesc sa ma tin la suprafata. De ce sponsorizez aceste actiuni ale primariei? Simplu, pentru ca sunt obligat, pentru ca daca refuz nu mai pup nimic, nici macar un mini- contract, asta este crudul adevar. La prima mea experienta de acest fel am fost cam tampitel si am crezut asa cum ne promisese .............. ca contravaloarea produselor cu care am fost rugat sa particip va fi facturata si platita de catre organizator, adica primaria. Uite ca eu repet, tampitel si de buna credinta, completez factura si ma reped cu ea in dinti(era vorba de o suma destul de frumusica) la primarie, intru la ,,cutare'' domn si cu o seninatae de fraier ii inmanez documentul. Surprins individul se uita fix la mine de parca vedea un infanterist din primul razboi mondial in carne si oase si dupa putin timp imi spune ca am gresit beneficiarul, ca daca doresc sa-mi recapat banutii este musai sa emit factura pe numele LUI.......!!! Situatia a fost penibila, banuiti cine era personajul. De atunci am inteles ca firmele care au ceva contracte cu institutia ( contracte corecte dar greu de obtinut) sunt si obigate ,,moral'' sa sponsorizeze anumite actiuni umanitare..........Eeeeeee uite asa am legat o ,,prietenie multilateral dezvoltata'' si chiar a inceput sa-mi placa, deoarece pana la urma tot un act de caritate se numeste chiar daca beneficiarii se numesc boschetari.PS. Asta este viata, usor dar sigur am invatat ,,sa ma descurc'', aceasta este romanica noastra!

Corcodele,sa-ti spun doua chestii care te vor uimi.Prima este ca vinul se poate face si din struguri, iar a doua este ca exista si firme care au alti beneficiari decat primariile sau statul roman. Tu cumva in codul CAEN ti-ai trecut la obiectul de activitate "afaceri cu primaria "?...

Acum iti spun ca nu sunt deloc naiv si stiu foarte bine cum merg lucrurile in general in astfel de cazuri.Stiu din ce cauza prefera firmele contracte cu statul sau cu primariile.Le prefera deoarece statul este cel mai simpatic si mai dulce beneficiar ,care nu se zgarceste niciodata, ci arunca la greu cu banii .Lucru normal de altfel,nu sunt banii munciti de el ca sa se zgarceasca ,ci de noi ...Evident conditia este ca cel care atribuie contractul sa castige si el ceva ,lucru cu care s-au obisnuit baietii deoarece vorba ta ,"se descurca" fiind in Romania.De ce crezi ca salile de sport sau patinoarele consta de 10 ori valoarea lor ? Si mai mult ,fiind parteneri ,statul- prin reprezentantii sai- si firmele respective, au tot interesul sa nu se faca scandaluri legate de calitatea lucrarilor ,de garantia lucrarilor ,de modificarea ulterioara a sumelor etc.,iar rezultatele le vedem toti cand mergem cu masina pe soselele patriei spre exemplu .

Sa nu ma intelegi gresit.Eu nu spun ca cei care lucreza cu statul fac OBLIGATORIU ceva ilegal sau imoral.Si in Germania ,Finlanda,Islanda exista firme care lucreaza cu statul si sunt convins ca foarte rar fac ceva ilegal sau imoral prin aceasta colaborare. Ca aceasta minune insa sa se intample si in Romania ,trebuiesc indeplinite trei conditii ,care sa demonstreze ca statul este un beneficiar ca oricare altul iar contractul incheiat este unul abosolut onest :

1)Sa se lucreze exact la pretul pietii ,ca la un oricare alt beneficiar .
2)Sa nu existe spagi sau donatii pentru cei care au atribuit contractele respective.
3)Toate lucrarile sa se atribuie fara incredintare directa ci doar pe baza de licitatii CORECTE .La punctul asta am scris "corecta" cu majuscule deoarece stiu firme care s-au specializat in "castigat" licitatii iar apoi cu o parte din banii castigati subcontracteaza niste firme care chiar sa faca treaba (cineva pana la urma si trebuie sa si munceasca ceva).Sunt pur si simplu comisionari,capuse intre stat si firmele oneste,din asta traiesc si traiesc bine...Se "descurca" ,cum ai spune tu.

Nu pot deci sa nu ma intreb de cate ori ai sponsorizat tu un beneficiar normal ,un om care isi cumpara mobila de la tine spre exemplu ?...In incheiere domnu' Corcodel pot doar sa iti spun ca jupan Zaharia avea dreptate ."Tatițo, unde nu e moral, acolo e corupție, și o soțietate fără prințipuri, va să zică că nu le are!"

PS:Cu actele de caritate pe care le faci tu,parerea mea este sa nu ajungi sa te amagesti singur .Tu nu faci acte de caritate prin astfel de mese .Ce faci tu acolo nu se numeste caritate, ci spaga in interes personal ,ca sa poti castiga tu niste bani .Nu este nimic caritabil in chestia asta,nu asta inseamna caritate.
Bun asa, ai dreptate si nu incerc sa-mi fac meaculpa deoarece doar cine a investit multa munca, toate economiile si poate ca are si ceva credite la banca stie ce inseamna economia noastra de piata, concurenta neloiala si alte magarii marca democratie originala Iliescu.Ce poti face atunci cand ai investit totul , faci produse de calitate, dar nu reusesti sa intrii pe piata datorita coruptiei existente? Cum procedezi, pui lacat pe afacere, declari falimentul, ori incerci sa-ti faci loc pe unde poti? Hai sa fim mai rezonabili , atata timp cat populatia tarii inca voteaza cu partidul lui Iliescu, vinovatul principal al situatiei actuale, cel care a vandut totul si a lasat tara in paragina , cel care a instaurat acest stat mafiot, eu unul NU AM REMUSCARI DE NATURA MORALA, iar faptul ca tot ei se vaita nu face decat sa ma amuze. Prostul tot prost ramane si nu trebuie sa ne fie mila de el pentru ca asa doreste sa traiarca. In concluzie, viata este viata iar anarhia instaurata de regimul ILIESCU nu prea mai are leac pe aceste meleaguri, asa ca cei multi pot dansa mai departe pinguinul pentru ca pinguini sunt si in viata de toate zilele, asa doresc ei sa traiasca.

Si tu dai lectii de moralitate, infractorule milog?

Vedea-te-as la puscaria cu capace, unde toti golanii zace!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 06:39

De la: corcodel, la data 2011-11-01 18:20:46Nu sunt ,,mare'' om de afaceri , nu ma pot numi nici macar un instarit, plutesc si eu in aceasta mare de rahat si reusesc sa ma tin la suprafata. De ce sponsorizez aceste actiuni ale primariei? Simplu, pentru ca sunt obligat, pentru ca daca refuz nu mai pup nimic, nici macar un mini- contract, asta este crudul adevar. La prima mea experienta de acest fel am fost cam tampitel si am crezut asa cum ne promisese .............. ca contravaloarea produselor cu care am fost rugat sa particip va fi facturata si platita de catre organizator, adica primaria. Uite ca eu repet, tampitel si de buna credinta, completez factura si ma reped cu ea in dinti(era vorba de o suma destul de frumusica) la primarie, intru la ,,cutare'' domn si cu o seninatae de fraier ii inmanez documentul. Surprins individul se uita fix la mine de parca vedea un infanterist din primul razboi mondial in carne si oase si dupa putin timp imi spune ca am gresit beneficiarul, ca daca doresc sa-mi recapat banutii este musai sa emit factura pe numele LUI.......!!! Situatia a fost penibila, banuiti cine era personajul. De atunci am inteles ca firmele care au ceva contracte cu institutia ( contracte corecte dar greu de obtinut) sunt si obigate ,,moral'' sa sponsorizeze anumite actiuni umanitare..........Eeeeeee uite asa am legat o ,,prietenie multilateral dezvoltata'' si chiar a inceput sa-mi placa, deoarece pana la urma tot un act de caritate se numeste chiar daca beneficiarii se numesc boschetari.PS. Asta este viata, usor dar sigur am invatat ,,sa ma descurc'', aceasta este romanica noastra!

Corcodele,sa-ti spun doua chestii care te vor uimi.Prima este ca vinul se poate face si din struguri, iar a doua este ca exista si firme care au alti beneficiari decat primariile sau statul roman. Tu cumva in codul CAEN ti-ai trecut la obiectul de activitate "afaceri cu primaria "?...

Acum iti spun ca nu sunt deloc naiv si stiu foarte bine cum merg lucrurile in general in astfel de cazuri.Stiu din ce cauza prefera firmele contracte cu statul sau cu primariile.Le prefera deoarece statul este cel mai simpatic si mai dulce beneficiar ,care nu se zgarceste niciodata, ci arunca la greu cu banii .Lucru normal de altfel,nu sunt banii munciti de el ca sa se zgarceasca ,ci de noi ...Evident conditia este ca cel care atribuie contractul sa castige si el ceva ,lucru cu care s-au obisnuit baietii deoarece vorba ta ,"se descurca" fiind in Romania.De ce crezi ca salile de sport sau patinoarele consta de 10 ori valoarea lor ? Si mai mult ,fiind parteneri ,statul- prin reprezentantii sai- si firmele respective, au tot interesul sa nu se faca scandaluri legate de calitatea lucrarilor ,de garantia lucrarilor ,de modificarea ulterioara a sumelor etc.,iar rezultatele le vedem toti cand mergem cu masina pe soselele patriei spre exemplu .

Sa nu ma intelegi gresit.Eu nu spun ca cei care lucreza cu statul fac OBLIGATORIU ceva ilegal sau imoral.Si in Germania ,Finlanda,Islanda exista firme care lucreaza cu statul si sunt convins ca foarte rar fac ceva ilegal sau imoral prin aceasta colaborare. Ca aceasta minune insa sa se intample si in Romania ,trebuiesc indeplinite trei conditii ,care sa demonstreze ca statul este un beneficiar ca oricare altul iar contractul incheiat este unul abosolut onest :

2)Sa nu existe spagi sau donatii pentru cei care au atribuit contractele respective.
3)Toate lucrarile sa se atribuie fara incredintare directa ci doar pe baza de licitatii CORECTE .La punctul asta am scris "corecta" cu majuscule deoarece stiu firme care s-au specializat in "castigat" licitatii iar apoi cu o parte din banii castigati subcontracteaza niste firme care chiar sa faca treaba (cineva pana la urma si trebuie sa si munceasca ceva).Sunt pur si simplu comisionari,capuse intre stat si firmele oneste,din asta traiesc si traiesc bine...Se "descurca" ,cum ai spune tu.

Nu pot deci sa nu ma intreb de cate ori ai sponsorizat tu un beneficiar normal ,un om care isi cumpara mobila de la tine spre exemplu ?...In incheiere domnu' Corcodel pot doar sa iti spun ca jupan Zaharia avea dreptate ."Tatițo, unde nu e moral, acolo e corupție, și o soțietate fără prințipuri, va să zică că nu le are!"

PS:Cu actele de caritate pe care le faci tu,parerea mea este sa nu ajungi sa te amagesti singur .Tu nu faci acte de caritate prin astfel de mese .Ce faci tu acolo nu se numeste caritate, ci spaga in interes personal ,ca sa poti castiga tu niste bani .Nu este nimic caritabil in chestia asta,nu asta inseamna caritate.
Bun asa, ai dreptate si nu incerc sa-mi fac meaculpa deoarece doar cine a investit multa munca, toate economiile si poate ca are si ceva credite la banca stie ce inseamna economia noastra de piata, concurenta neloiala si alte magarii marca democratie originala Iliescu.Ce poti face atunci cand ai investit totul , faci produse de calitate, dar nu reusesti sa intrii pe piata datorita coruptiei existente? Cum procedezi, pui lacat pe afacere, declari falimentul, ori incerci sa-ti faci loc pe unde poti? Hai sa fim mai rezonabili , atata timp cat populatia tarii inca voteaza cu partidul lui Iliescu, vinovatul principal al situatiei actuale, cel care a vandut totul si a lasat tara in paragina , cel care a instaurat acest stat mafiot, eu unul NU AM REMUSCARI DE NATURA MORALA, iar faptul ca tot ei se vaita nu face decat sa ma amuze. Prostul tot prost ramane si nu trebuie sa ne fie mila de el pentru ca asa doreste sa traiarca. In concluzie, viata este viata iar anarhia instaurata de regimul ILIESCU nu prea mai are leac pe aceste meleaguri, asa ca cei multi pot dansa mai departe pinguinul pentru ca pinguini sunt si in viata de toate zilele, asa doresc ei sa traiasca.

Paduche multinational,martalog, individul are mare dreptate.
Intr.o tara cu cetateni majoritar idioti,corupti si comunistoizi nu se pot face afaceri curate.
Pai majoritatea electoratului psd are probleme de moralitate,parte chiar infrctionale si ma refer la sutele de mii de pensionati pe caz de boala pe munca,alte sute de mii de asistati social si nu in ultimul rand politicienii psd,mafioti din tata in fiu.
Vezi ca voi ati generat coruptia?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 07:23

De la: 9am_5164, la data 2015-07-18 06:39:38

Paduche multinational,martalog, individul are mare dreptate.
Intr.o tara cu cetateni majoritar idioti,corupti si comunistoizi nu se pot face afaceri curate.
Pai majoritatea electoratului psd are probleme de moralitate,parte chiar infrctionale si ma refer la sutele de mii de pensionati pe caz de boala pe munca,alte sute de mii de asistati social si nu in ultimul rand politicienii psd,mafioti din tata in fiu.
Vezi ca voi ati generat coruptia?

Mai ai tupeul jegos sa mai deschizi gura, vierme? Nu se crapa pamantul ca sa te inghita?

"Individul"? Nu exista niciun dubiu ca tu esti corcodel, mizerie umana, asa ca las-o balta.

Coruptia a fost generata si sustinuta de scursuri umane ca tine, porcule imputit! Voi ati corupt politicienii, voi, privatizatii cu doua clase, analfabetii care ati dat buzna si ati indesat banii in buzunarele politicienilor, in schimbul contractelor ale caror costuri care le-ati umflat pe spatele romanilor obisnuiti, a platitorilor de taxe si impozite.
Cu starpiturile umane ca voi a fost distrusa Romania.

Voi ati facut kilometrul cel mai scump de autostrada, bancile si cosurile de gunoi din parcuri de mii de euro, soselele asfaltate care crapa dupa doua luni, salile de sport si telegondolele din lanurile de porumb sau medicamentele mai scumpe decat in orice alta tara din Europa....

Cum ar fi existat clasa politica corupta, deputatii si senatorii, primarii si consilierii corupti, daca nu ati fi existat voi, partenerii lor de acte de coruptie?

Spagile, tunurile nu le-au dat singuri, ci cu voi! De ce aveai tu nevoie de contracte cu statul, cu Primaria? De ce nu iti vindeai prin 2009 mobilierul pe care te laudai ca il fabricai decat la Stat? De ce nu produceai si vindeai pe piata libera?

Pentru ca nu erai in stare! Produceai un kkt, marfa ta era slaba calitativ si nu se cumpara, asa ca ai cautat sa intri pe filiera coruptiei cu statul. Dadeai spagi la Primarie, dar nu ieseai i paguba, pentru ca umflai contractul la preturi mult mai mari, care iti asigurau si tie profit dupa ce dadeai spaga!

Asa ca sa-ti tii gura porcule! Asistatii sociali, poate si cei care incasau nemeritat o pensie medicala erau mici copii fata de reteaua mafiota din care faceai parte care a distrus Romania. Banii imprumutati cu care a fost indatorata Romania, voi i-ati impartit cu politicienii corupti!

Dumnezeu nu da cu parul, spurcaciune! De banii murdari nu o sa te bucuri la nesfarsit!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 07:30

Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.
Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 288-290 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de procurori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente.
• Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro
• telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.
• formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție

www.pna.ro/cum_sprijiniti.xhtml

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 07:33

De la: corcodel, la data 2011-10-31 13:11:34
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:57:43
De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 08:18:28
De la: corcodel, la data 2011-10-29 20:05:38
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:13:25
De la: corcodel, la data 2011-10-27 21:44:20
De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35poate e pe statul de plata a lu' careva si vine sa tulbure apa p-acilea
Mai Emilescule, eu sunt pe propriul stat de plata , nu sunt sluga nimanui, sunt independent financiar, intr-un cuvant nimeni nu-mi poate schimba convingerile politice nici cu galosi , pungi, marire de salariu(pensie), indexare etc. Intelegi matale care este diferenta ?

esti Independent, pe naiba ! esti la fel dependent, ca toata viata din romanica, de politica facuta de la cotroceni ! daca te mai "foarfeca" de vreo doua ori, iti mai creste un TVA, iti creste impozitul si ajunge euroiul la 6 lei si benzina la 7-8, incepi sa-ti plingi nenorocul....
Ai dreptate partial. De ce? Simplu, intodeauna gasesc o cale de iesire din ,,necaz'', nu ma vait, nu cer nimic nimanui si reusesc sa supravietuiesc. Asta inseamna adaptivitate si un pic mai multa inteligenta decat majoritatea posesorilor de tartacuta.

Iar sponsorizezi mese de 1 decembrie pentru PDL ?

ufff, ce rau esti ! de ce-i aduci aminte de metoda lui INTELIGENTA de a se "descurca" intotdeauna ?
Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc??? PS. In afaceri nu conteaza culoarea politica.....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 07:38

De la: corcodel, la data 2011-10-31 14:46:03
De la: Fantoma__din__zanzibar, la data 2011-10-31 14:43:40
De la: corcodel, la data 2011-10-31 14:40:12
De la: Fantoma__din__zanzibar, la data 2011-10-31 14:11:05
De la: corcodel, la data 2011-10-31 13:11:34
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:57:43
De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 08:18:28
De la: corcodel, la data 2011-10-29 20:05:38
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:13:25
De la: corcodel, la data 2011-10-27 21:44:20
De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35poate e pe statul de plata a lu' careva si vine sa tulbure apa p-acilea
Mai Emilescule, eu sunt pe propriul stat de plata , nu sunt sluga nimanui, sunt independent financiar, intr-un cuvant nimeni nu-mi poate schimba convingerile politice nici cu galosi , pungi, marire de salariu(pensie), indexare etc. Intelegi matale care este diferenta ?

esti Independent, pe naiba ! esti la fel dependent, ca toata viata din romanica, de politica facuta de la cotroceni ! daca te mai "foarfeca" de vreo doua ori, iti mai creste un TVA, iti creste impozitul si ajunge euroiul la 6 lei si benzina la 7-8, incepi sa-ti plingi nenorocul....
Ai dreptate partial. De ce? Simplu, intodeauna gasesc o cale de iesire din ,,necaz'', nu ma vait, nu cer nimic nimanui si reusesc sa supravietuiesc. Asta inseamna adaptivitate si un pic mai multa inteligenta decat majoritatea posesorilor de tartacuta.

Iar sponsorizezi mese de 1 decembrie pentru PDL ?

ufff, ce rau esti ! de ce-i aduci aminte de metoda lui INTELIGENTA de a se "descurca" intotdeauna ?
Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc??? PS. In afaceri nu conteaza culoarea politica.....

Nu cunosc decat teoretic genul de "afaceri"(motivul ghilimelelor cred ca este evident) care sa faca pe cineva sa sponsorizeze mese la un partid si nu "m-am descurcat" niciodata asa,din motive de scarba . O scarba profunda pe care nu o poti tu intelege ! Ce-ti dau aia in schimbul "sponsorizarii" ?, .Oricum,cred ca am inteles din ce cauza vrei tu sa schimbi clasa politica actuala ,te-ai saturat de sponsorizat mese la PSD ,PDL si UNPR si acum vrei sa iti sponsorizezi propriul partid "curat" si neintinat de... obiceiuri ca ale tale...
Inteleg ca.....strugurii sunt acrii !!! PS. Tu ramai cu scarba, eu cu rezultatele ! hi....hi......

Da,normal ! Niciodata nu te-am banuit ca ai avea moralitate ...
Corect dragul meu ! Ce este aia moralitate intr-o mare de oameni ,,cinstiti''? Aloooo, desteptarea, doar traiesti in romanica!!

Si tu mai vorbesti de moralitate, de coruptia psd, de asistatii social?

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 07:44

Martalogule idiot,poti manca rahat cu polonicul,cat doresti si cat iti doreste inima,forumul nu iti va da cartonasul rosu dar nu te baga acolo unde nu cunosti.
Coruptia a fost generata de catre poporul roman,mai precis de catre prostimea comunistoida care avea prin educatie furaciunea in sange.
Pe mine nu ma poate convinge nimeni,am trait acele vremuri tulburi,5% din jegosii comunistoizi informatori,alti 4milioane membrii partidului criminal la care adaugam familiile.
Eu stiu cum se fura in uzinele si fabricile socialiste.
Eram nevoit sa aduc lunar intre 4 si 5 tone de cornier de 25,30 de la Focsani doar pentru inchisul balcoanelor,material care cu girul secretarului de partid era scos pe bonuri de consum dar avea destinatia mai sus mentionata.
Nu era unitate din care nu se fura la greu.
Toti actualii pensionari cunosc acest mod de hotie dar nu amintesc nimic,le este rusine dar au perfectiont aceasta hotie si dupa 89 prin alesii lor.
In final SIKTIR jigodie comunista,corupta si rupta.n fund.😡😡😡😡😡

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 08:05

La ora actuala avem aproximativ 600000de asistati social ca matale martalogule si peste 400000 de pensionari bolnavi inchipuiti.
In Dragasani majoritatea pensionarilor pe caz de boala au probleme cu capul,Teleormanul cu vederea si exemplele pot continua.
Daca punem in medie 450 leo peschesul primit pentru votarea psd ajungem la o cifra anuala de peste 5 miliarde lei noi,adica 5% din pib dar suma reala este mai mare.
Mai adauga pensiile celor 4 milioane de pensionari autentici si vei ajunge la o suma care depaseste 20% din pib.
Mai aduna cei 1500000 bugetari si atuci poti vb.
Astia toti traiesc bine pe spinarea angajatilor si angajatorilor privati.
Ei bine asta este electoratul psd care alaturi de pensionarii de drept au distrus viitorul Romaniei.
Ps. Astia au acceptat coruptia ca politica de stat si au votat pentru perpetuarea acestui fenomen devastator.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 09:47

De la: 9am_5164, la data 2015-07-18 08:05:40La ora actuala avem aproximativ 600000de asistati social ca matale martalogule si peste 400000 de pensionari bolnavi inchipuiti.
In Dragasani majoritatea pensionarilor pe caz de boala au probleme cu capul,Teleormanul cu vederea si exemplele pot continua.
Daca punem in medie 450 leo peschesul primit pentru votarea psd ajungem la o cifra anuala de peste 5 miliarde lei noi,adica 5% din pib dar suma reala este mai mare.
Mai adauga pensiile celor 4 milioane de pensionari autentici si vei ajunge la o suma care depaseste 20% din pib.
Mai aduna cei 1500000 bugetari si atuci poti vb.
Astia toti traiesc bine pe spinarea angajatilor si angajatorilor privati.
Ei bine asta este electoratul psd care alaturi de pensionarii de drept au distrus viitorul Romaniei.
Ps. Astia au acceptat coruptia ca politica de stat si au votat pentru perpetuarea acestui fenomen devastator.

Taci in MM de infractor! O sa ajungi acolo unde iti este locul, puscariabilule.

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 09:58

Ba', se antamase un firav dialog despre noul cod fiscal( caruia , nu i-am citit modificarile, recunosc ) insa observ ca idiotul o tine tot intr-o repetare a unor texte pe care le presupune a fi ale unui utilizator care si-ar fi schimbat nickname-ul.

Ba' Gunoiule infect, sa nu uiti:
Eu sunt mitcor, karpov, alehin sau unul dintre toate nickname-urile pe care mi le-ai atribuit ca un dezaxat imbecil.

Insa, poti sa-mi probezi printr-o dovada irefutabila ca acel utilizator, CORCODEL, este actualul utilizator @5164 ?

Nu te strofoca ba', gunoiule infect, n-ai sa poti.

Insa, bati tasta de-a-nboulea ca idiotul patentat si repeti nise texte din care rezulta, ce ?
Ca omul a sponsorizat activitai propagandistice ale partidelor, este ilegal asa ceva atat timp cat facturezi sumele pe care le-ai cheltuit?

Ba'tantalaule, orice srl are in bilantul contabil o rbrica in care se consemneaza cheltuielile cu protocolul , sponsorizarile etc. IDIOTULE.

Cate clase ai ba', Kkt Black, tu chiar nu realizezi fatul ca singur te descalifici si te prezinti a fi un habarnist !?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 10:14

De la: _haak0n__, la data 2015-07-18 09:58:15Ba', se antamase un firav dialog despre noul cod fiscal( caruia , nu i-am citit modificarile, recunosc ) insa observ ca idiotul o tine tot intr-o repetare a unor texte pe care le presupune a fi ale unui utilizator care si-ar fi schimbat nickname-ul.

Ba' Gunoiule infect, sa nu uiti:
Eu sunt mitcor, karpov, alehin sau unul dintre toate nickname-urile pe care mi le-ai atribuit ca un dezaxat imbecil.

Insa, poti sa-mi probezi printr-o dovada irefutabila ca acel utilizator, CORCODEL, este actualul utilizator @5164 ?

Nu te strofoca ba', gunoiule infect, n-ai sa poti Insa, bati tasta de-a-nboulea ca idiotul patentat si repeti nise texte din care rezulta, ce ?
Ca omul a sponsorizat activitai propagandistice ale partidelor, este ilegal asa ceva atat imp cat aturezi sumee e care le-ai cheltuit?
Ba'tantalaule, orice srl are in bilantul contabil o rbrica in care se consemneaza cheltuielile cu protocolul , sponsorizarile etc. IDIOTULE.

Cate clase ai ba', Kkt Black, tu chiar nu realizezi fatul ca singur te descalifici si te prezinti a fi un habarnist !?

Kakanele, ti-am spus, esti pe teava cu cocardel asta si asta e treaba voastra, bulangiilor infecti.

La cate lectii de moralitate dadeai si tu, mi se pare normal ca sari sa il aperi pe jegosul asta care se lauda ca dadea spagi si lua contracte cu statul! Doar asa sunteti voi, fanaticii basisti, foarte cinstiti si corecti la nivel declarativ, dar putred de corupti....

Ti-am aratat o dovada ieri. Daca ai un neuron functional, copro-cognitivule, pune-l la treaba si combate acea dovada...

MCF!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 10:23

De la: corcodel, la data 2010-12-09 16:26:20
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:14:22
De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:32:58
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 14:31:03
De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25
De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14

Stai mamaie linistita si nu-mi purta mie de grija. Atata timp cat am doua maini si ceva neuroni in plus fata de altii , nu voi fi in postura de a sta cu mana intinsa. Mamaie eu in anul de gratie 1990 lucram ca merceolog la o fabrica mare , pe un salariu bun dar mi-am bagat picioarele in ea de comoditate , am ales o viata agitata, cu riscuri mari, dar si cu realizari. Altii au preferat sa se faca ca muncesc si acum tipa ca mor de foame.

Hai kakanele, mai mananca kkt pentru prietenul tau infractor cocardel!

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 10:28

De la: _haak0n__, la data 2015-07-17 20:48:32
De la: 9am_4421, la data 2015-07-17 20:14:17Eu credeam ca va injurati din cauza Codului Fiscal care a fost retrimis in Parlament de Herr Werner .

nicio sansa !

imediat or sa apara hodoroaga nesimtita ingalata insotita de gunoiul infect si o sa-si deverseze balivernele si inteptiile din acele tigve vacuumate si, totul se va duce drakului !

asta e !

insa, o sa le raspund exact asa cum merita abjectele nulitati nesimtite intr-un limbaj pe intelesul lor pentru a nu se considera smekeri sau destepti.

se confirma ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 10:40

DNA, asta nu este un autodenunt?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 11:13

Blackule , l-ai dat in fapt pe tovarasul tau propagandist , la vremea aceea , pe numele lui de scena -Corcodel . Ai facut denunt , gata , acu' ce mai vrei de insisti atat cu speta asta obositoare ?

Vorbeam de Codul Fiscal pe care l-am laudat , asta nu te intereseaza ?

Bine , are si dezavantaje pentru anumite categorii de contribuabili . E bun pentru mediul de afaceri dar pentru contribuabilul de rand e cam nashpa .

Se anunta cresteri de taxe locale , astfel incat scaderea TVA nu sunt sigura ca ii va acoperi contribuabilului de rand noile impozite la cladiri si terenuri . Mai mult , va fi de competenta consiliilor locale sa stabileasca cote aditionale la taxe si impozite locale de pana la 50 % fata de nivelul actual de 20 % .

Sediile sociale ale firmelor de apartament vor fi supraimpozitate .

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 11:19

De la: 9am_4421, la data 2015-07-18 11:13:22Blackule , l-ai dat in fapt pe tovarasul tau propagandist , la vremea aceea , pe numele lui de scena -Corcodel . Ai facut denunt , gata , acu' ce mai vrei de insisti atat cu speta asta obositoare ?

Bine , are si dezavantaje pentru anumite categorii de contribuabili . E bun pentru mediul de afaceri dar pentru contribuabilul de rand e cam nashpa .

Se anunta cresteri de taxe locale , astfel incat scaderea TVA nu sunt sigura ca ii va acoperi contribuabilului de rand noile impozite la cladiri si terenuri . Mai mult , va fi de competenta consiliilor locale sa stabileasca cote aditionale la taxe si impozite locale de pana la 50 % fata de nivelul actual de 20 % .

Bello, pe bune, eu ti-am spus cat sa te balacaresti cu Florin? Pai!

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 11:43

De la: Black_Friday_, la data 2015-07-18 11:19:50
De la: 9am_4421, la data 2015-07-18 11:13:22Blackule , l-ai dat in fapt pe tovarasul tau propagandist , la vremea aceea , pe numele lui de scena -Corcodel . Ai facut denunt , gata , acu' ce mai vrei de insisti atat cu speta asta obositoare ?

Care ar fi diferenta estentiala dintre tine si ciordaul cersau ba', Kkt Black !?
N-ai tu scula pentru o asa prospatura, tu esti un limbist gerontonecrofil, iti plac babetele mahalagioaice ingalate si cadavrele intrate in putrefactie, ba'Kkt Black !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 11:45

Aha , ok . Go on , nu va sfiiti ! Da' macar gasiti si voi subiecte/motive mai serioase ca eu ma plictisesc repede

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 11:54

Sintetizat, care ar fi modificarile aplicate "noului cod fiscal", intr-atat de "revolutionare" incat sa fie aplaudat la scena deschisa de catre "mediul de afaceri" din Romania ?

S-a diminuat impozitarea profitului sub 10%, s-au eliminat cele peste 40 de impozite si taxe adaugate vechiului cod fiscal de catre socialistii lui Ponta, a ajuns Romania vreun paradis fiscal al Europei sau ce? )))

Bella (!?)

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 11:56

De la: 9am_4421, la data 2015-07-18 11:45:22

Aha , ok . Go on , nu va sfiiti ! Da' macar gasiti si voi subiecte/motive mai serioase ca eu ma plictisesc repede

Pai asta este un subiect foarte interesant si foarte on-topic! De ce? Pentru ca ii vedem pe cei doi talibani basisti reconveriti in iohannisti in toata splendoarea lor.

Uite cine sunt ei! Corcodel asta, cam prost de felul lui pentru ca se impusca singur in picior, este basistul de tip taliban, cel putred de corupt, incompetent, milog care traieste datorita altora pe care ii capuseaza, dar plin de principii morale atunci cand vine vorba de altii.

Uite asa vedem si noi cine sunt cei care l-au votat pe Iohannis, acest presedinte care pe zi ce trece devine tot mai evident aservit intereselor straine, antiromanesti.

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 12:05

Ba'KKTULE, poti sa fii sincer si sa-mi spui, care este ultima forma de invatamant absolvita?

Daca ar fi sa incerc o speculatie in ceea ce te priveste, (indeletnicire draga tie, dar rezultantele sunt total aiuristice) dupa: modul in care gandesti, exemplificarile pe care le postezi si prin care incerci sa-ti sau justifici unele afirmatii sau concluzii, cat si puerilele incercari prin care incerci sa induci sensul spre o concluzie oarecare, mi-ar fi imposibil sa te incadrez in grupa unor absolventi de studii medii or, daca as fi indulgent, as accepta sa te incadrez in aceasta forma medie de invatamant absolvita, dar nu as putea sa te clasific altundeva decat in cohorta submediocrilor.

Adica, un absolvent copist care a obtinut un bac chinuit sau contra spaga.

Ba'Kktule, esti un habarnist notoriu.
Udrea v-a spus-o cu subiect si predicat.
Basescu, de asemenea a confirmat finantarea partidelor din bani negri.
Prostimea, s-a lasat mituita si a fost mituita de catre toate 'partidele politice" din ultimul sfert de secol, iar voi, pretindeti si invocati principiile democratice si democratia, KKre DEMOCRATIE?

Tipati impotriva DNA, SRI, Justitie, dar aparati oligarhia politica puscariabila.
Ba'acefalilor, bagati in acele tigve vacuumate:
Conf. Legii Partidelor Politice din Roamnia, DNA-ul si SRI-ul poate DIZOLVA INSTANT intreg spectrul politic romanesc si trimite in PUSCARII toti politicienii romani, in baza unui singur articol din aceasta LEGE.

Va ofer voua, tie nesimtitule si idioatei ingalate, placerea de a descoperi acel ART. din Leg. Partidelor Politice.

Ba'kkt Black, Romania este membra a Uniunii Europene, (ai citit Maastricht si Lisabona?) este stat membru NATO, ( ai citit Tratatul OTAN ?) constat ca nu, altfel nu ai putea deversa asemenea afirmatie idioata, citez :

" Iohannis, acest presedinte care pe zi ce trece devine tot mai evident aservit intereselor straine, antiromanesti."

Ba' Kkt Black, daca nu esti tampit, cu certitudine esti un prost sau IDIOT !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 12:48

De la: _haak0n__, la data 2015-07-18 11:54:42Sintetizat, care ar fi modificarile aplicate "noului cod fiscal", intr-atat de "revolutionare" incat sa fie aplaudat la scena deschisa de catre "mediul de afaceri" din Romania ?

S-a diminuat impozitarea profitului sub 10%, s-au eliminat cele peste 40 de impozite si taxe adaugate vechiului cod fiscal de catre socialistii lui Ponta, a ajuns Romania vreun paradis fiscal al Europei sau ce? )))

Bella (!?)

Ei , si tu acum , vrei sa trecem dintr-odata din criza direct in paradisul fiscal ? E un inceput de relaxare fiscala . Presiunea fiscala se transfera un pic de pe umerii mediului de afaceri si in sarcina alora care nu stiu cum e sa muncesti sau sa investesti in privat .
Cumva , coroborat cu asta www.cdep.ro/proiecte/2015/000/20/6/se21.pdf (desi nu sunt sigura ca nu e cu dedicatie ) e un mic balon de oxigen ptr. patronat .

In fine , este adevarat ca fiind membra UE , Romania trebuie sa respecte marja de deficit structural .
Asta inseamna , mai pe romaneste , ca atunci cand mizezi pe o crestere a veniturilor pe seama relaxarii fiscale , sa nu te apuci sa faci cheltuieli cu toptanul (cum a facut Tariceanu , spre exemplu ) ca s-ar putea sa ai surprize . D'aia vrea Iohannis fundamentarea bugetului de stat pe 2016 . Cred ca il intereseaza care vor fi cheltuielile .
Se stie ca s-au rostogolit niste imprumuturi pana acum .

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 12:59

Tariceanu catre Iohannis : “Sa nu fim blocati in logica austeritatii”
By Radu Tudor - Jul 18, 2015 358 0

Presedintele Senatului si al formatiunii ALDE a postat pe Facebook reactia sa pentru decizia lui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal :

“Am citit cu atenție comunicatul Președintelui de astăzi și ce mi-a atras atenția este că nu se face referire niciodată la necesitatea ca România să aibă rate de creștere de minim 4%, pentru a recupera decalajele majore față de celelalte state europene. Este o greșeală din punctul meu de vedere, care îl plasează pe Președinte în tabăra celor care cred că România ca și Europa are nevoie de și mai multă austeritate. Austeritatea în România înseamnă să conduci cu frâna de mână trasă și să te întrebi de ce bați pasul pe loc.
România are un context de oportunitate unic pentru a deveni a șaptea forță economică a Europei, pe măsura potențialului dat de teritoriu, resurse și populație. Avem o creștere economică solidă de 4%, am testat cu succes măsuri liberale ca reducerea cu 5 pp a CAS, fără să creștem deficitul, reducerea TVA la alimente a dus la scăderea prețurilor, concomitent cu creșterea disciplinei fiscale la colectare. Deci, există toate argumentele pentru a nu ne mai fi dominați de teamă și pentru a lăsa jos frâna de mână. Este un adevăr la care trebuie să reflecteze toți liderii din zona politică sau economică, în România.
Noul Cod Fiscal propune exact agenda ultra-liberală de care România are nevoie pentru a reduce decalajele de care vorbeam. Spun asta în primul rând din perspectiva investițiilor. Aceste investiții pot fi de două tipuri: de stat, în special pe zona de infrastructură. Fac o paranteză legată de investițiile statului; trebuie spus că acestea sunt sub nivelul optim și pentru că funcționarii publici și chiar membrii Guvernului evită asumarea unor decizii din cauza acțiunilor, uneori arbitrare ale procurorilor. Este un aspect pe care cu toții trebuie să îl analizăm cu seriozitate, de la Președinte, la ceilalți lideri politici.
În al doilea rând, investiții private – iar eu, ca liberal, încurajez îndeosebi aceste tipuri de investiții. Investițiile private sunt motorul de susținere a creșterii economice pe termen lung, iar noul Cod Fiscal, prin reducerea de impozite pentru mediul de afaceri propune acest lucru: o terapie de șoc ultraliberală, menită a accelera investițiile private din România. Iar aceste investiții înseamnă locuri de muncă, o piață a forței de muncă mai competitivă și salarii mai mari.
De asemenea, noul Cod Fiscal prin reducerea la 5% a impozitului pe dividende face un pas important pentru refacerea capitalului românesc autohton. Este o mare problemă că numai 3 firme din top 100 care activează pe piața românească au capital majoritar românesc. Trebuie să schimbăm acest lucru și Codul Fiscal este un instrument decisiv pentru a reuși.
Trebuie să ne gândim la faptul că respingerea Codului Fiscal are un prim efect cert: amplifică incertitudinea și diminuează predictibilitatea! Planurile de afaceri pentru proiecte de anvergură vor fi puse „on hold”, deci investițiile private, principalul motor al dezvoltării sustenabile vor rămâne la nivele reduse. Cred că nu este prea târziu să înțelegem că România nu se va mai întâlni cu acest context favorabil pentru o creștere economică accelerată, poate nici în următorii 10-20 de ani. De ce să dăm cu piciorul acestei oportunități, din rațiuni politice sau blocați într-o logică a austerității, care deja a afectat mult prea mult România?”

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 13:01

De la: Black_Friday_, la data 2015-07-18 11:56:17
De la: 9am_4421, la data 2015-07-18 11:45:22

Pai asta este un subiect foarte interesant si foarte on-topic! De ce? Pentru ca ii vedem pe cei doi talibani basisti reconveriti in iohannisti in toata splendoarea lor.

Uite cine sunt ei! Corcodel asta, cam prost de felul lui pentru ca se impusca singur in picior, este basistul de tip taliban, cel putred de corupt, incompetent, milog care traieste datorita altora pe care ii capuseaza, dar plin de principii morale atunci cand vine vorba de altii.

Uite asa vedem si noi cine sunt cei care l-au votat pe Iohannis, acest presedinte care pe zi ce trece devine tot mai evident aservit intereselor straine, antiromanesti.

Si care e problema ? Si eu l-am votat pe Iohannis . E ceva ilegal ?

Tocmai tu vorbesti de , citez , "talibani basisti reconvertiti " ?

"Uite asa vedem si noi cine sunt cei care l-au votat pe Iohannis, acest presedinte care pe zi ce trece devine tot mai evident aservit intereselor straine, antiromanesti. "

Wow , asta ai preluat-o de la Ponta, care ar face mai bine sa ne povesteasca de ce le-a dat cadou juma' de miliard de dolari Kazahilor in afacerea Rompetrol !

Pagini: << 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: