back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 07:01

quote name='corcodel' date='2011-11-01 18:20:46']Nu sunt ,,mare'' om de afaceri , nu ma pot numi nici macar un instarit, plutesc si eu in aceasta mare de rahat si reusesc sa ma tin la suprafata. De ce sponsorizez aceste actiuni ale primariei? Simplu, pentru ca sunt obligat, pentru ca daca refuz nu mai pup nimic, nici macar un mini- contract, asta este crudul adevar. La prima mea experienta de acest fel am fost cam tampitel si am crezut asa cum ne promisese .............. ca contravaloarea produselor cu care am fost rugat sa particip va fi facturata si platita de catre organizator, adica primaria. Uite ca eu repet, tampitel si de buna credinta, completez factura si ma reped cu ea in dinti(era vorba de o suma destul de frumusica) la primarie, intru la ,,cutare'' domn si cu o seninatae de fraier ii inmanez documentul. Surprins individul se uita fix la mine de parca vedea un infanterist din primul razboi mondial in carne si oase si dupa putin timp imi spune ca am gresit beneficiarul, ca daca doresc sa-mi recapat banutii este musai sa emit factura pe numele LUI.......!!! Situatia a fost penibila, banuiti cine era personajul. De atunci am inteles ca firmele care au ceva contracte cu institutia ( contracte corecte dar greu de obtinut) sunt si obigate ,,moral'' sa sponsorizeze anumite actiuni umanitare..........Eeeeeee uite asa am legat o ,,prietenie multilateral dezvoltata'' si chiar a inceput sa-mi placa, deoarece pana la urma tot un act de caritate se numeste chiar daca beneficiarii se numesc boschetari.PS. Asta este viata, usor dar sigur am invatat ,,sa ma descurc'', aceasta este romanica noastra![/quote]

Oare citeste cineva de la DNA ce scrie pe forumul asta sau trebuie sa le sesizam noi faptele de coruptie?

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 09:21

Boule martalg,ce zice individul asta este valabil oriunde in Romanica .
Acest mod de colaborare este OBLIGATORIU pe tot cuprinsul tarii si este nasit de catre PSD inca din primele ore ale democratiei originale Iliestiene.
Raspopitule,partidul sustinut de tine a reusit sa corupa toti cetatenii .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 09:45

Am intrat un pic sa citesc postarile individului si chiar ii dau dreptate.
Si eu as fi procedat la fel in situatia in care nu ai alta cale.
Pana la urma chiar a facut un gest crestinesc tinand cont ca sponsoriza haleala asistatilor ca tine,multi la numar care se inbulzesc ca ulii cand este vorba de ceva moca.
Faptul ca a dat papa la pensionari si boschetari alcoolisti ca tine,martalogule,este ceva de laudat.
Vezi ti.ai. naibi de nehaliti cum va rahatiti in trocul din care mancati?😄😄😄

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 10:57

De la: Black_Friday_, la data 2015-07-17 07:01:01
De la: corcodel, la data 2011-11-01 18:20:46Nu sunt ,,mare'' om de afaceri , nu ma pot numi nici macar un instarit, plutesc si eu in aceasta mare de rahat si reusesc sa ma tin la suprafata. De ce sponsorizez aceste actiuni ale primariei? Simplu, pentru ca sunt obligat, pentru ca daca refuz nu mai pup nimic, nici macar un mini- contract, asta este crudul adevar. La prima mea experienta de acest fel am fost cam tampitel si am crezut asa cum ne promisese .............. ca contravaloarea produselor cu care am fost rugat sa particip va fi facturata si platita de catre organizator, adica primaria. Uite ca eu repet, tampitel si de buna credinta, completez factura si ma reped cu ea in dinti(era vorba de o suma destul de frumusica) la primarie, intru la ,,cutare'' domn si cu o seninatae de fraier ii inmanez documentul. Surprins individul se uita fix la mine de parca vedea un infanterist din primul razboi mondial in carne si oase si dupa putin timp imi spune ca am gresit beneficiarul, ca daca doresc sa-mi recapat banutii este musai sa emit factura pe numele LUI.......!!! Situatia a fost penibila, banuiti cine era personajul. De atunci am inteles ca firmele care au ceva contracte cu institutia ( contracte corecte dar greu de obtinut) sunt si obigate ,,moral'' sa sponsorizeze anumite actiuni umanitare..........Eeeeeee uite asa am legat o ,,prietenie multilateral dezvoltata'' si chiar a inceput sa-mi placa, deoarece pana la urma tot un act de caritate se numeste chiar daca beneficiarii se numesc boschetari.PS. Asta este viata, usor dar sigur am invatat ,,sa ma descurc'', aceasta este romanica noastra!

Oare citeste cineva de la DNA ce scrie pe forumul asta sau trebuie sa le sesizam noi faptele de coruptie?

Ba'KKTULE, poti sa fii sincer si sa-mi spui, care este ultima forma de invatamant absolvita?

Daca ar fi sa incerc o speculatie in ceea ce te priveste, (indeletnicire draga tie, dar rezultantele sunt total aiuristice) dupa: modul in care gandesti, exemplificarile pe care le postezi si prin care incerci sa-ti sau justifici unele afirmatii sau concluzii, cat si puerilele incercari prin care incerci sa induci sensul spre o concluzie oarecare, mi-ar fi imposibil sa te incadrez in grupa unor absolventi de studii medii or, daca as fi indulgent, as accepta sa te incadrez in aceasta forma medie de invatamant absolvita, dar nu as putea sa te clasific altundeva decat in cohorta submediocrilor.

Adica, un absolvent copist care a obtinut un bac chinuit sau contra spaga.

Ba'Kktule, esti un habarnist notoriu.
Udrea v-a spus-o cu subiect si predicat.
Basescu, de asemenea a confirmat finantarea partidelor din bani negri.
Prostimea, s-a lasat mituita si a fost mituita de catre toate 'partidele politice" din ultimul sfert de secol, iar voi, pretindeti si invocati principiile democratice si democratia, KKre DEMOCRATIE?

Tipati impotriva DNA, SRI, Justitie, dar aparati oligarhia politica puscariabila.
Ba'acefalilor, bagati in acele tigve vacuumate:

Conf. Legii Partidelor Politice din Roamnia, DNA-ul SRI-ul si JUSTITIA din ROMANIA, pot DIZOLVA INSTANT intreg spectrul politic romanesc si trimite in PUSCARII toti politicienii romani, in baza unui singur articol din aceasta LEGE.

Va ofer voua, bashteptilor , tie nesimtitule si idioatei ingalate, placerea de a descoperi acel ART. din Leg. Partidelor Politice.

Si nu uitati:
Numai STATUL de DREPT va poate garanta DEMOCRATIA, LIBERTATEA si PROSPERITATEA, dar, implica costuri , iar pretul trebuie sa fie achitat integral.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 12:56

De la: 9am_5164, la data 2015-07-16 18:36:51Ma gandesc daca are vreun rost sa ma mai contrez cu tine pentru ca dovedesti pe zi ce trece ca ai mari probleme cu bibiloiul.
Asa sunt bosorogii,infantili si dusi cu capul.
Afla ca nu a ramas vreun combinat ori fabrica mare
In tara in care sa nu am colaborari.
Cel putin. Combinatele Galati,Focsani,Targoviste,Calan, Hunedoara le faceam lunar.

eu am proleme cu "bibiloiul "sau tu ?
mai omule , parca stiai ca am fost....cum ai spus ? " pictor de renume mondial " la IPROMET, ca am spus de nu stiu cite ori asta si n-ai tresarit absolut de loc la auzul firmei si, spunind acum cite colaborari ai avut cu alea - alea , construite si Intretinute de inst. de proiectari METALURGICE , cu atit mai mult ar fi trebuit sa spui o vorba- doua, nu crezi ?
ca sa nu spun ca Acuza ca am facut umbra pamintului degeaba, iar nu tine si am Dovada .... tu Ce Dovada ai ca a ramas ceva facut de mina ta, semnat si parafat ?
deci : hai, fuga mars la nenea doctoru' sa-ti dea niste pastle ptr. " bibiloi ", ca-i de rau si nu trece de la sine , dimpotriva !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 13:07

De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 09:21:55Boule martalg,ce zice individul asta este valabil oriunde in Romanica .
Acest mod de colaborare este OBLIGATORIU pe tot cuprinsul tarii si este nasit de catre PSD inca din primele ore ale democratiei originale Iliestiene.

nu fi laaas, bai omule , macar recunoaste-te in Corcodelu' asta care era cinstit in felul lui si, DA:
sponsorizarile catre partid se faceau - ca opinia publica deja stie, numa' " Felititari, bravo DNA " nu stie - cu cite un stand in parcul IOR , cu un camion cu pui , cu o sacosa doldora de verzisori , cu o geanta plina cu bani sau .... da' CUM se carau cele 8-9-10 Milioane de euroi la Modrogan, immm ?

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 13:41

De la: gabigabi2, la data 2015-07-17 12:56:04
De la: 9am_5164, la data 2015-07-16 18:36:51Ma gandesc daca are vreun rost sa ma mai contrez cu tine pentru ca dovedesti pe zi ce trece ca ai mari probleme cu bibiloiul.
Asa sunt bosorogii,infantili si dusi cu capul.
Afla ca nu a ramas vreun combinat ori fabrica mare
In tara in care sa nu am colaborari.
Cel putin. Combinatele Galati,Focsani,Targoviste,Calan, Hunedoara le faceam lunar.

eu am proleme cu "bibiloiul "sau tu ?
mai omule , parca stiai ca am fost....cum ai spus ? " pictor de renume mondial " la IPROMET, ca am spus de nu stiu cite ori asta si n-ai tresarit absolut de loc la auzul firmei si, spunind acum cite colaborari ai avut cu alea - alea , construite si Intretinute de inst. de proiectari METALURGICE , cu atit mai mult ar fi trebuit sa spui o vorba- doua, nu crezi ?
ca sa nu spun ca Acuza ca am facut umbra pamintului degeaba, iar nu tine si am Dovada .... tu Ce Dovada ai ca a ramas ceva facut de mina ta, semnat si parafat ?
deci : hai, fuga mars la nenea doctoru' sa-ti dea niste pastle ptr. " bibiloi ", ca-i de rau si nu trece de la sine , dimpotriva !

ipromet, SEMNAT SI PARAFAT, Tu !? semnat si parafat proiecteeee!?
Ce!?
Borderoul inregistrarilor contabile a materialelor consumabile: matura, faras mop, dero, soda, clor...galeata... PFFFFFFF !

Pe Dunare se observa gheata la mal, iar in perspectiva prognozez: pod de gheata !
In Marea Neagra se vor acumula iceberguri si sloiuri
Numai semnaturi si parafe ai distribuit, maseuzo paranormala. ....
Schizofenica paranoica ingalata a inceput sa creada propriile minciuni

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:31

De la: corcodel, la data 2011-11-01 18:20:46Nu sunt ,,mare'' om de afaceri , nu ma pot numi nici macar un instarit, plutesc si eu in aceasta mare de rahat si reusesc sa ma tin la suprafata. De ce sponsorizez aceste actiuni ale primariei? Simplu, pentru ca sunt obligat, pentru ca daca refuz nu mai pup nimic, nici macar un mini- contract, asta este crudul adevar. La prima mea experienta de acest fel am fost cam tampitel si am crezut asa cum ne promisese .............. ca contravaloarea produselor cu care am fost rugat sa particip va fi facturata si platita de catre organizator, adica primaria. Uite ca eu repet, tampitel si de buna credinta, completez factura si ma reped cu ea in dinti(era vorba de o suma destul de frumusica) la primarie, intru la ,,cutare'' domn si cu o seninatae de fraier ii inmanez documentul. Surprins individul se uita fix la mine de parca vedea un infanterist din primul razboi mondial in carne si oase si dupa putin timp imi spune ca am gresit beneficiarul, ca daca doresc sa-mi recapat banutii este musai sa emit factura pe numele LUI.......!!! Situatia a fost penibila, banuiti cine era personajul. De atunci am inteles ca firmele care au ceva contracte cu institutia ( contracte corecte dar greu de obtinut) sunt si obigate ,,moral'' sa sponsorizeze anumite actiuni umanitare..........Eeeeeee uite asa am legat o ,,prietenie multilateral dezvoltata'' si chiar a inceput sa-mi placa, deoarece pana la urma tot un act de caritate se numeste chiar daca beneficiarii se numesc boschetari.PS. Asta este viata, usor dar sigur am invatat ,,sa ma descurc'', aceasta este romanica noastra!

Corcodele, din 2011 pana acum vad ca "te-ai descurcat", mah. Nu doar ca ai facut pluta in marea de kkt, dar te-ai balacit ca lumea, ba te-ai dat si la fund...cu canadianul.

DNA, domnul "Corcodel" din 2011 este actualul user 9am_5164 de acum, acelasi care se lauda cu manevrele lui infractionale. Nu il intrebati putin de sanatate?

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:33

De la: gabigabi2, la data 2015-07-17 13:07:14
De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 09:21:55Boule martalg,ce zice individul asta este valabil oriunde in Romanica .

nu fi laaas, bai omule , macar recunoaste-te in Corcodelu' asta care era cinstit in felul lui si, DA:
sponsorizarile catre partid se faceau - ca opinia publica deja stie, numa' " Felititari, bravo DNA " nu stie - cu cite un stand in parcul IOR , cu un camion cu pui , cu o sacosa doldora de verzisori , cu o geanta plina cu bani sau .... da' CUM se carau cele 8-9-10 Milioane de euroi la Modrogan, immm ?

Ce sa fac?
Pai eu sunt gunoiul de Black ?
Asta se da ce nu este si are tupeu cat Casa Poporului.
Am si eu realizari dar nu la nivelul omului asta(Corcodel) si nu ar fi nimerit sa.mi asum alte merite necuvenite.
Eu nu sunt ca idiotul de fitu care se da mare multinational cand in realitate te vaitai cu ceva vreme in urma ca este somer(perioada in care a lepadat haina portocalie si a trecut la cea rosie),alcoolist si ca vrea sa.ti vanda casa..
Oricum daca vrea totusi sa.ti vanda casa , eu il ajut la acte contra unui comision de 3%,asa ca intre cunostinte.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:34

De la: corcodel, la data 2011-11-02 11:50:09
De la: Fantoma_din_Zanzibar_, la data 2011-11-02 10:20:50

Corcodele,sa-ti spun doua chestii care te vor uimi.Prima este ca vinul se poate face si din struguri, iar a doua este ca exista si firme care au alti beneficiari decat primariile sau statul roman. Tu cumva in codul CAEN ti-ai trecut la obiectul de activitate "afaceri cu primaria "?...

Acum iti spun ca nu sunt deloc naiv si stiu foarte bine cum merg lucrurile in general in astfel de cazuri.Stiu din ce cauza prefera firmele contracte cu statul sau cu primariile.Le prefera deoarece statul este cel mai simpatic si mai dulce beneficiar ,care nu se zgarceste niciodata, ci arunca la greu cu banii .Lucru normal de altfel,nu sunt banii munciti de el ca sa se zgarceasca ,ci de noi ...Evident conditia este ca cel care atribuie contractul sa castige si el ceva ,lucru cu care s-au obisnuit baietii deoarece vorba ta ,"se descurca" fiind in Romania.De ce crezi ca salile de sport sau patinoarele consta de 10 ori valoarea lor ? Si mai mult ,fiind parteneri ,statul- prin reprezentantii sai- si firmele respective, au tot interesul sa nu se faca scandaluri legate de calitatea lucrarilor ,de garantia lucrarilor ,de modificarea ulterioara a sumelor etc.,iar rezultatele le vedem toti cand mergem cu masina pe soselele patriei spre exemplu .

Sa nu ma intelegi gresit.Eu nu spun ca cei care lucreza cu statul fac OBLIGATORIU ceva ilegal sau imoral.Si in Germania ,Finlanda,Islanda exista firme care lucreaza cu statul si sunt convins ca foarte rar fac ceva ilegal sau imoral prin aceasta colaborare. Ca aceasta minune insa sa se intample si in Romania ,trebuiesc indeplinite trei conditii ,care sa demonstreze ca statul este un beneficiar ca oricare altul iar contractul incheiat este unul abosolut onest :

1)Sa se lucreze exact la pretul pietii ,ca la un oricare alt beneficiar .
2)Sa nu existe spagi sau donatii pentru cei care au atribuit contractele respective.
3)Toate lucrarile sa se atribuie fara incredintare directa ci doar pe baza de licitatii CORECTE .La punctul asta am scris "corecta" cu majuscule deoarece stiu firme care s-au specializat in "castigat" licitatii iar apoi cu o parte din banii castigati subcontracteaza niste firme care chiar sa faca treaba (cineva pana la urma si trebuie sa si munceasca ceva).Sunt pur si simplu comisionari,capuse intre stat si firmele oneste,din asta traiesc si traiesc bine...Se "descurca" ,cum ai spune tu.

Nu pot deci sa nu ma intreb de cate ori ai sponsorizat tu un beneficiar normal ,un om care isi cumpara mobila de la tine spre exemplu ?...In incheiere domnu' Corcodel pot doar sa iti spun ca jupan Zaharia avea dreptate ."Tatițo, unde nu e moral, acolo e corupție, și o soțietate fără prințipuri, va să zică că nu le are!"

PS:Cu actele de caritate pe care le faci tu,parerea mea este sa nu ajungi sa te amagesti singur .Tu nu faci acte de caritate prin astfel de mese .Ce faci tu acolo nu se numeste caritate, ci spaga in interes personal ,ca sa poti castiga tu niste bani .Nu este nimic caritabil in chestia asta,nu asta inseamna caritate.
Bun asa, ai dreptate si nu incerc sa-mi fac meaculpa deoarece doar cine a investit multa munca, toate economiile si poate ca are si ceva credite la banca stie ce inseamna economia noastra de piata, concurenta neloiala si alte magarii marca democratie originala Iliescu.Ce poti face atunci cand ai investit totul , faci produse de calitate, dar nu reusesti sa intrii pe piata datorita coruptiei existente? Cum procedezi, pui lacat pe afacere, declari falimentul, ori incerci sa-ti faci loc pe unde poti? Hai sa fim mai rezonabili , atata timp cat populatia tarii inca voteaza cu partidul lui Iliescu, vinovatul principal al situatiei actuale, cel care a vandut totul si a lasat tara in paragina , cel care a instaurat acest stat mafiot, eu unul NU AM REMUSCARI DE NATURA MORALA, iar faptul ca tot ei se vaita nu face decat sa ma amuze. Prostul tot prost ramane si nu trebuie sa ne fie mila de el pentru ca asa doreste sa traiarca. In concluzie, viata este viata iar anarhia instaurata de regimul ILIESCU nu prea mai are leac pe aceste meleaguri, asa ca cei multi pot dansa mai departe pinguinul pentru ca pinguini sunt si in viata de toate zilele, asa doresc ei sa traiasca.

Si tu dai lectii de moralitate, infractorule milog?

Vedea-te-as la puscaria cu capace, unde toti golanii zace!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:34

De la: corcodel, la data 2011-11-02 11:50:09
De la: Fantoma_din_Zanzibar_, la data 2011-11-02 10:20:50

Corcodele,sa-ti spun doua chestii care te vor uimi.Prima este ca vinul se poate face si din struguri, iar a doua este ca exista si firme care au alti beneficiari decat primariile sau statul roman. Tu cumva in codul CAEN ti-ai trecut la obiectul de activitate "afaceri cu primaria "?...

Acum iti spun ca nu sunt deloc naiv si stiu foarte bine cum merg lucrurile in general in astfel de cazuri.Stiu din ce cauza prefera firmele contracte cu statul sau cu primariile.Le prefera deoarece statul este cel mai simpatic si mai dulce beneficiar ,care nu se zgarceste niciodata, ci arunca la greu cu banii .Lucru normal de altfel,nu sunt banii munciti de el ca sa se zgarceasca ,ci de noi ...Evident conditia este ca cel care atribuie contractul sa castige si el ceva ,lucru cu care s-au obisnuit baietii deoarece vorba ta ,"se descurca" fiind in Romania.De ce crezi ca salile de sport sau patinoarele consta de 10 ori valoarea lor ? Si mai mult ,fiind parteneri ,statul- prin reprezentantii sai- si firmele respective, au tot interesul sa nu se faca scandaluri legate de calitatea lucrarilor ,de garantia lucrarilor ,de modificarea ulterioara a sumelor etc.,iar rezultatele le vedem toti cand mergem cu masina pe soselele patriei spre exemplu .

Sa nu ma intelegi gresit.Eu nu spun ca cei care lucreza cu statul fac OBLIGATORIU ceva ilegal sau imoral.Si in Germania ,Finlanda,Islanda exista firme care lucreaza cu statul si sunt convins ca foarte rar fac ceva ilegal sau imoral prin aceasta colaborare. Ca aceasta minune insa sa se intample si in Romania ,trebuiesc indeplinite trei conditii ,care sa demonstreze ca statul este un beneficiar ca oricare altul iar contractul incheiat este unul abosolut onest :

1)Sa se lucreze exact la pretul pietii ,ca la un oricare alt beneficiar .
2)Sa nu existe spagi sau donatii pentru cei care au atribuit contractele respective.
3)Toate lucrarile sa se atribuie fara incredintare directa ci doar pe baza de licitatii CORECTE .La punctul asta am scris "corecta" cu majuscule deoarece stiu firme care s-au specializat in "castigat" licitatii iar apoi cu o parte din banii castigati subcontracteaza niste firme care chiar sa faca treaba (cineva pana la urma si trebuie sa si munceasca ceva).Sunt pur si simplu comisionari,capuse intre stat si firmele oneste,din asta traiesc si traiesc bine...Se "descurca" ,cum ai spune tu.

Nu pot deci sa nu ma intreb de cate ori ai sponsorizat tu un beneficiar normal ,un om care isi cumpara mobila de la tine spre exemplu ?...In incheiere domnu' Corcodel pot doar sa iti spun ca jupan Zaharia avea dreptate ."Tatițo, unde nu e moral, acolo e corupție, și o soțietate fără prințipuri, va să zică că nu le are!"

PS:Cu actele de caritate pe care le faci tu,parerea mea este sa nu ajungi sa te amagesti singur .Tu nu faci acte de caritate prin astfel de mese .Ce faci tu acolo nu se numeste caritate, ci spaga in interes personal ,ca sa poti castiga tu niste bani .Nu este nimic caritabil in chestia asta,nu asta inseamna caritate.
Bun asa, ai dreptate si nu incerc sa-mi fac meaculpa deoarece doar cine a investit multa munca, toate economiile si poate ca are si ceva credite la banca stie ce inseamna economia noastra de piata, concurenta neloiala si alte magarii marca democratie originala Iliescu.Ce poti face atunci cand ai investit totul , faci produse de calitate, dar nu reusesti sa intrii pe piata datorita coruptiei existente? Cum procedezi, pui lacat pe afacere, declari falimentul, ori incerci sa-ti faci loc pe unde poti? Hai sa fim mai rezonabili , atata timp cat populatia tarii inca voteaza cu partidul lui Iliescu, vinovatul principal al situatiei actuale, cel care a vandut totul si a lasat tara in paragina , cel care a instaurat acest stat mafiot, eu unul NU AM REMUSCARI DE NATURA MORALA, iar faptul ca tot ei se vaita nu face decat sa ma amuze. Prostul tot prost ramane si nu trebuie sa ne fie mila de el pentru ca asa doreste sa traiarca. In concluzie, viata este viata iar anarhia instaurata de regimul ILIESCU nu prea mai are leac pe aceste meleaguri, asa ca cei multi pot dansa mai departe pinguinul pentru ca pinguini sunt si in viata de toate zilele, asa doresc ei sa traiasca.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:47

De la: corcodel, la data 2011-10-31 13:11:34
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:57:43
De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 08:18:28
De la: corcodel, la data 2011-10-29 20:05:38
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:13:25
De la: corcodel, la data 2011-10-27 21:44:20
De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35poate e pe statul de plata a lu' careva si vine sa tulbure apa p-acilea
Mai Emilescule, eu sunt pe propriul stat de plata , nu sunt sluga nimanui, sunt independent financiar, intr-un cuvant nimeni nu-mi poate schimba convingerile politice nici cu galosi , pungi, marire de salariu(pensie), indexare etc. Intelegi matale care este diferenta ?

esti Independent, pe naiba ! esti la fel dependent, ca toata viata din romanica, de politica facuta de la cotroceni ! daca te mai "foarfeca" de vreo doua ori, iti mai creste un TVA, iti creste impozitul si ajunge euroiul la 6 lei si benzina la 7-8, incepi sa-ti plingi nenorocul....
Ai dreptate partial. De ce? Simplu, intodeauna gasesc o cale de iesire din ,,necaz'', nu ma vait, nu cer nimic nimanui si reusesc sa supravietuiesc. Asta inseamna adaptivitate si un pic mai multa inteligenta decat majoritatea posesorilor de tartacuta.

Iar sponsorizezi mese de 1 decembrie pentru PDL ?

ufff, ce rau esti ! de ce-i aduci aminte de metoda lui INTELIGENTA de a se "descurca" intotdeauna ?
Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc??? PS. In afaceri nu conteaza culoarea politica.....

www.pna.ro/sesizare.xhtml

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:49

,,NU AM REMUSCARI DE NATURA MORALA, iar faptul ca tot ei se vaita nu face decat sa ma amuze. Prostul tot prost ramane si nu trebuie sa ne fie mila de el pentru ca asa doreste sa traiarca. In concluzie, viata este viata iar anarhia instaurata de regimul ILIESCU nu prea mai are leac pe aceste meleaguri, asa ca cei multi pot dansa mai departe pinguinul pentru ca pinguini sunt si in viata de toate zilele, asa doresc ei sa traiasca.,,

Martalogule,la faza asta sunt FOARTE DE ACORD cu Corcodel.
Gandeste bine baiatu.
Bravo lui!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:50

De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 17:41:58
De la: Black_Friday_, la data 2015-07-17 17:31:44

Corcodele, din 2011 pana acum vad ca "te-ai descurcat", mah. Nu doar ca ai facut pluta in marea de kkt, dar te-ai balacit ca lumea, ba te-ai dat si la fund...cu canadianul.

DNA, domnul "Corcodel" din 2011 este actualul user 9am_5164 de acum, acelasi care se lauda cu manevrele lui infractionale. Nu il intrebati putin de sanatate?

Martalogule,daca eu sunt Corcodel ,atunci ma-ta este Ciciolina de Ferentari?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:57

De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 17:49:40,,NU AM REMUSCARI DE NATURA MORALA, iar faptul ca tot ei se vaita nu face decat sa ma amuze. Prostul tot prost ramane si nu trebuie sa ne fie mila de el pentru ca asa doreste sa traiarca. In concluzie, viata este viata iar anarhia instaurata de regimul ILIESCU nu prea mai are leac pe aceste meleaguri, asa ca cei multi pot dansa mai departe pinguinul pentru ca pinguini sunt si in viata de toate zilele, asa doresc ei sa traiasca.,,

Martalogule,la faza asta sunt FOARTE DE ACORD cu Corcodel.
Gandeste bine baiatu.
Bravo lui!

Cred ca si ANAF are o paine de mancat cu tine, evazionsitule...

Te asteapta "canadienii" de la Jilava!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 17:59

De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 17:50:51
De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 17:41:58
De la: Black_Friday_, la data 2015-07-17 17:31:44

Martalogule,daca eu sunt Corcodel ,atunci ma-ta este Ciciolina de Ferentari?

PS.BISSSSSSS!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 18:07

De la: Black_Friday_, la data 2015-07-17 17:47:00
De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35poate e pe statul de plata a lu' careva si vine sa tulbure apa p-acilea
Mai Emilescule, eu sunt pe propriul stat de plata , nu sunt sluga nimanui, sunt independent financiar, intr-un cuvant nimeni nu-mi poate schimba convingerile politice nici cu galosi , pungi, marire de salariu(pensie), indexare etc. Intelegi matale care este diferenta ?

esti Independent, pe naiba ! esti la fel dependent, ca toata viata din romanica, de politica facuta de la cotroceni ! daca te mai "foarfeca" de vreo doua ori, iti mai creste un TVA, iti creste impozitul si ajunge euroiul la 6 lei si benzina la 7-8, incepi sa-ti plingi nenorocul....
Ai dreptate partial. De ce? Simplu, intodeauna gasesc o cale de iesire din ,,necaz'', nu ma vait, nu cer nimic nimanui si reusesc sa supravietuiesc. Asta inseamna adaptivitate si un pic mai multa inteligenta decat majoritatea posesorilor de tartacuta.

ufff, ce rau esti ! de ce-i aduci aminte de metoda lui INTELIGENTA de a se "descurca" intotdeauna ?
Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc??? PS. In afaceri nu conteaza culoarea politica.....

Vezi boule martalog,multinational,raspopit,idiot si alcoolist ca.ti dai in primire stapanii de la guvernare?
Se vede de la o posta ca ai fost tot praduitor si pe timpul lui Ceasca asa ca nu degeaba esti acum un asistat model!
PS. SIKTIR mai, Muciinfreza!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 18:15

De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 17:33:11

Ce sa fac?
Am si eu realizari dar nu la nivelul omului asta(Corcodel) si nu ar fi nimerit sa.mi asum alte merite necuvenite.
Eu nu sunt ca idiotul de fitu care se da mare multinational cand in realitate te vaitai cu ceva vreme in urma ca este somer(perioada in care a lepadat haina portocalie si a trecut la cea rosie),alcoolist si ca vrea sa.ti vanda casa..
Oricum daca vrea totusi sa.ti vanda casa , eu il ajut la acte contra unui comision de 3%,asa ca intre cunostinte.

stii ce-ai facut acum, cu postarea asta ? te-ai kkt pe tine, din cap si pina-n picioare si-mi faci scirba mars de aici, canalie !

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 19:36

ce sa faca?
lucrul bine facut !
adevarul te deranjeaza si oftica, iar minciunile si balivernele pe care le debitezi te-ngrasa ca pe o scroafa jegoasa si nesimtita, IDIOATO !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 19:58

De la: gabigabi2, la data 2015-07-17 18:15:26
De la: 9am_5164, la data 2015-07-17 17:33:11

Ce sa fac?

stii ce-ai facut acum, cu postarea asta ? te-ai kkt pe tine, din cap si pina-n picioare si-mi faci scirba mars de aici, canalie !

Nu stiu ce te mai mira pe tine la infractorul asta ordinar! Asta este talibanul basist tip, porc, las, infractor, corupt si degraba datator de lectii de moralitate...

Nu vezi ca idiotii astia doi, kakanel si corcodel, un binom K&C in miniatura, seamana ca doua picaturi de urina? Sunt la fel de jigodii, de prosti si de ordinari ca tutukul lor, farul chior care ii calauzeste in viata.

Basescu asta, la fel ca Saruman din Stapanul Inelelor, a reusit sa scoata la iveala si sa coalizeze in jurul lui toate scursurile poporului roman, toti handicapatii, toate otrepele care nu merita nici macar un scuipat intre ochi.
Cum crezi ca au spoliat tara asta in cativa ani mai rau decat altii in zeci de ani? Cu hiene de genul astora!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 19:59

De la: Black_Friday_, la data 2015-07-17 17:47:00

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:14

Eu credeam ca va injurati din cauza Codului Fiscal care a fost retrimis in Parlament de Herr Werner .

Toata tara , , tot mediul de afaceri fierbe din cauza mult asteptatului Cod Fiscal . Nimeni nu intelege ce-o fi in capul lui Iohannis de vrea tam nesam , o fundamentare a bugetului de stat pe 2016 .

Ponta injura de mama focului pe feisbuc si aparant , are dreptate dom'le , Codul asta Fiscal este bun , este excelent , este nemaipomenit si nemaivazut de ani buni incoace . Si nu sunt deloc ironica .

Numa' ca ce sa vezi , deficitul structural a inceput , brusc ,sa ne enerveze pe toti .

Poi , daca stau sa ma gandesc ca urmeaza un an electoral , daca imi mai amintesc ce a facut Dragnea in campania recenta cu primarii , daca luam in calcul noile salarii ale demnitarilor , bshca pensiile speciale (parca vad ca la anul urmeaza muuulte pensionari ) costurile cu armata (cica se reintroduce stagiul militar , a propos , pe baza de voluntariat ) si investitiile facute de guvernul Ponta pana acum care lipsesc cu desavarsire , unde mai pui ca urmeaza an electoral , ma vad nevoita sa-i dau dreptate lui Iohannis atunci cand cere o fundamentare a bugetului de stat pe 2016 inainte de promulgarea Codului Fiscal .

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:17

Aici se dau luptele? S-a mutat frontul?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:18

Acum sunt major si nu mai sunt nici la liceu...............asa ca sunt si eu gata de lupta!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:18

O sa va ia mama

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:21

S-ar parea ca toti cei care au votat prost sau ca prostii in ultimii 25 de ani......au ceva de spus......AICI....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:22

Cei care nu mai sunt in tara au o scuza.........nu au putut sa voteze.....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:27

Cine voteaza prost? Cei care voteaza PSD.....UNPR......UDMR.....PNL.....PDL........
Aceste partide functioneaza ca niste organizatii mafiote. Daca vrei sa furi nu poti fura decat cel mult o vaca sau echivalentul ei in bani.....Daca vrei sa furi milioane de euro nu ai nicio sansa daca nu faci parte dintr-un partid politic aflat la putere.....

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:28

De la: KARP0V_, la data 2015-07-17 20:18:20Acum sunt major si nu mai sunt nici la liceu...............asa ca sunt si eu gata de lupta!

Aha , cu cine vrei sa te lupti si ce arme folosesti ?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 20:31

Cine da puterea unui partid? Alegatorii! Este democratie! Alegatorii e multi da' prosti sau prosti dar multi(nu am citit bancul de pe vremea lu' Lapusneanu)..............caz in care dupa parerea mea umila avem cu adevarat o democratie........insa e o democratie a prostilor.

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: