back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 19:06

Fostul purtător de cuvânt al SRI, Nicolae Ulieru, acuză: Șeful SIE, agent al unui serviciu secret străin

Directorul numit de Traian Băsescu la carma SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, se vede confruntat cu o acuzatie de cea mai mare gravitate, formulată de fostul purtător de cuvint al SRI, lt.col.Nicolae Ulieru, anume că ar fi agent al unei puteri străine, potrivit inpolitics.roNicolae Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtător de cuvant al SRI, după revolutie, afirmă că actualul director al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, este agent si spune că e gata să ofere probe in acest sens, dacă va fi audiat de comisiile parlamentare de resort, de control al SRI si SIE. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, as putea spune lucruri interesante”. El a mai dezvăluit că acelasi Mihai Răzvan Ungureanu a făcut intervenții pentru ca un avocat, exponent al unui grup israelian de lobby, să aibă acces de trei ori la Omar Hayssam in celulă fără ca procurorul de caz să ii dea aprobare, lucru care, in opinia lui Ulieru, nu face decat să confirme apartenenta lui Ungureanu la un serviciu străin.Prezent la Realitatea TV, lt.col. Ulieru a declarat că seful SIE “a avut o ascensiune fulminantă pentru condiția lui de tanăr istoric anonim de la Iași.

A fost adus de Plesu secretar de stat in Ministerul de Externe, a rămas secretar de stat și in Guvernul Năstase, apoi a fost numit ministru de Externe de către liberalul Călin Popescu Tăriceanu, recuzat de acesta pentru că nu i-a dat niste documente, si după ce a fost recuzat de premier, presedintele l-a numit șeful SIE. Eu, cand am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Am spus “oare presedintele chiar nu stie cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?” a spus fostul aghiotant al lui Virgil Măgureanu. El a adăugat: “inainte de a fi secretar de stat, Mihai Răzvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iasi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a făcut o conferintă de presă in care a denuntat faptul că un ofiter de la secția județeană al SRI a incercat să il racoleze. Și ca urmare a acestei conferințe de presă s-a constituit o celulă de criză in careul SRI, care a hotărat să il demită pe ofiterul respectiv, iar purtătorul de cuvant din vremea aia, Nicolae Ulieru, să dea un comunicat care să condamne practicile nelegale ale acelui ofițer. Relevanța e următoarea, că acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a incercat recrutarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pe niște motive foarte intemeiate. Iar sacrificarea acelui ofițer a fost făcut la dorința expresă a unui serviciu străin și stat străin”.

Z.O.

www.napocanews.ro/2009/11/fostul-purtator-de-cuvant-al-sri-nicol...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 19:11

S-or dus pe pixu' si poeziile, le-o spurcat ficiorii hiretici, ce sa le facem?!

Asta e, fiecare ce stie, aia face!

No, care zice mai bine, ha?

Aici au inceput soldurile, reduceri peste tot! Pisti tat, ca si reclama aceea de la Digi: Digi pisti tat!

Bun asa, care cu cine jucati in echipa? Ce jucati? PING PONG? Ia, sa aveti DJ !

www.youtube.com/watch?v=9AyQynS-gkU

Io numar fileurile, d'accord?

Sanatate si numa' bine! Olé, olà!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 19:12

Black... numa' varianta ta (soptita) de a intra aici functioneaza! Multzam, ma gandii la mataluta! Si...iata-te! Da' ce mesteresti?Toate OK?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 19:27

Hitu' verii 2015:

www.youtube.com/watch?v=viusfm23Ye8

www.youtube.com/watch?v=sdk4pgZ8uwk

Watcha!

Sara faina, bre, amutisi, asta e! Salutari tuturor din hexagon!

Va lasai o bere rece, spor la ...PING PNG, ficiori!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 08:00

De la: gabigabi2, la data 2015-06-28 16:31:33P.S
am uitat sa spun ca, de fapt, imi e mila de K. Iohannis si asta ptr ca , daca e sa-i creditez dorinta ca in Romania lucrurile sa se petreaca altfel decit pe vremea lui Basescu , atunci se poate constata ca e Singur....ca n-are cu cine , caci liberalii au fost folositi ca absorbant ptr. scursurile pedeliste si partidul care-i asigura spatele lui K. Iohannis este exact de ceea ce voia si trebuia Ro sa se lepede ptr. a renaste !

dixit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 08:08

De la: Black_Friday_, la data 2015-06-28 18:24:27
De la: gabigabi2, la data 2015-06-28 16:16:12ca de obicei, Manipulezi si Dezinformezi ; Insulti si te dai mai destept decit esti !
pe chestia asta, ai uitat sa spui CIND a facut Tariceanu acea apreciere si CE s-a intimplat de atunci incoace si ce a Rasuflat , pina la urma, in presa despre marele liberal pro basist, liber schimbist in pedelist si-n nou liberal , despre care tocmai ce fostul purtator de vorbe al SRI - dl. Ulieru - a reiterat ptr. a 3 a oara si Nu l-a bagat nimeni in seama : ca MRU este agent strain !

deci : daca tu spui ca Romania lucrului bine facut inseamna reactivarea acoperitilor si transformarea lor in consilieri prezidentiali si apoi sefi SIE, DIE sau premieri, inseamna ca ne-am dat

Rahatelul pe bat cu studii la Baneasa procedeaza asa cum a fost instruit: minte, manipuleaza si creeaza diversiuni.

Uita sa spuna ca un presedinte care in campanie si imediat dupa ce a preluat puterea a spus ca vrea sa fie altceva decat basescu, dar acum ii recicleaza si reactiveaza toate slugile compromoise ale chiorului.

Cum sa reactivezi un produs care s-a dovedit atat de toxic?
Prin asta, KWI s-a pozitionat clar alaturi de pnl in tabara reziduurilor basiste toxice pentru Romania si arata clar CINE SI-A LUAT TARA INAPOI IN 16 nov 2014.

www.youtube.com/watch?v=Bo-cBbFeCjU[/quote]

o fi vrind altceva, dar tot politica PPE o face si-n cadrul ei , MRU si Generalul sunt tocmai buni , iar schimbarea la fata a PNL.ului nu a fost o chestie spontana ci, a facut parte din strategia preluarii Puterii de catre Populari !
dar, apare o intrebare : va Salva asta , UE , de la dezmembrare ? ca bate-un vint napraznic prin curtea Bruxellului !

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 08:59

Asa cum afirmam deunazi, atunci cand o/un prost/a sau idiot/a isi exercita dreptul la libera exprimare si posteaza opinii inepte fara sa gandeasca, isi asuma si riscul sa fie: persiflat/a, urecheat/a , sutuit/a si asezat/a -cu forta, daca este si o/un nesimtit/a insistent/a- exact acolo unde ii este locul in societate.

Ce faci ba', "multinationalule" , te-ai apucat sa vanzolesti internetul pentru a descoperi un articolas in care afirmaiile vagi si insinuarile calomnioase sunt prezente din abundenta, iar cele concrete si exacte lipsesc cu desavarsire, numai pentru a-ti fundamenta o contraargumentatie puerila bazata pe date si informatiile incerte pe care le-a vehiculat un oarecare purtator de vorbe?

Pai bine ba', multinationalule, cu asemenea gargara vii tu sa ma impresionezi pe mine sau incerci sa-ti impresionezi hodoroaga ingalata a carei prosie, nesimtire si ipocrizie, sunt echivalente celor pe care le posezi si tu in acea tigva vacuumata de multinational parat?

Adica, tu fiind prin jermanika, cu munci importante si sarcini deosebite prin acea multinationala, nu-ti vezi de TREABA la PROIECTELE ce ti-au fost atribuite si carora ar trebui sa le implementezi solutii de rezolvare a problemelor, tu, prin jermanika, te ocupi cu vanturatul site-urilor de pe web.

Bravo ma', chiulangiule cufurit, o sa-ti ajunga multinationala in insolventa si tu, un somer notoriu, daca te mai tii mult de goangele pe care le postezi pe forum in timpul progrmului.

siktir, gunoiule multinational, infect !

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 09:11

Greece Will Shut Banks in Fallout From Debt Crisis

ATHENS — Prime Minister Alexis Tsipras announced Sunday night that Greece’s BANKS WOULD BE CLOSED as of Monday, as the fallout from ruptured debt negotiations with the nation’s creditors began inflicting pain on ordinary people while raising alarm in Washington, Brussels and Berlin.

www.nytimes.com/2015/06/29/world/europe/greece-will-shut-banks-i...

baga la tigva, cufurito ingalata, daca base nu lua cei 27 mld. de dollari de la fmi. erati in situatia greciei, dupa inteleapta administrare a statului de guvernul (minoritar) Tariceanu 2004-2008, sustinut tacit de PSD.

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 09:30

www.nytimes.com/interactive/2015/06/22/business/international/gr...

Christina Economou

Restaurant owner, 59

I am mostly sad from this situation because I have memories of growing up in a society where we were raised with strong moral beliefs and values. I feel that this has been lost through the corrupt political system we have. Politicians throughout the years have given jobs for votes and inflated the public sector because of this. We have learned to have things come easy and have become lazy as a nation.

Michail Kougioulis

Finance executive, 42

While emigration will provide a solution of sorts to those with internationally wanted skill-sets, what will happen to those left behind (including septuagenarians like my parents)?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 15:42

De la: Black_Friday_, la data 2015-06-28 19:06:05Fostul purtător de cuvânt al SRI, Nicolae Ulieru, acuză: Șeful SIE, agent al unui serviciu secret străin

Directorul numit de Traian Băsescu la carma SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, se vede confruntat cu o acuzatie de cea mai mare gravitate, formulată de fostul purtător de cuvint al SRI, lt.col.Nicolae Ulieru, anume că ar fi agent al unei puteri străine, potrivit inpolitics.roNicolae Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtător de cuvant al SRI, după revolutie, afirmă că actualul director al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, este agent si spune că e gata să ofere probe in acest sens, dacă va fi audiat de comisiile parlamentare de resort, de control al SRI si SIE. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, as putea spune lucruri interesante”. El a mai dezvăluit că acelasi Mihai Răzvan Ungureanu a făcut intervenții pentru ca un avocat, exponent al unui grup israelian de lobby, să aibă acces de trei ori la Omar Hayssam in celulă fără ca procurorul de caz să ii dea aprobare, lucru care, in opinia lui Ulieru, nu face decat să confirme apartenenta lui Ungureanu la un serviciu străin.Prezent la Realitatea TV, lt.col. Ulieru a declarat că seful SIE “a avut o ascensiune fulminantă pentru condiția lui de tanăr istoric anonim de la Iași.

A fost adus de Plesu secretar de stat in Ministerul de Externe, a rămas secretar de stat și in Guvernul Năstase, apoi a fost numit ministru de Externe de către liberalul Călin Popescu Tăriceanu, recuzat de acesta pentru că nu i-a dat niste documente, si după ce a fost recuzat de premier, presedintele l-a numit șeful SIE. Eu, cand am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Am spus “oare presedintele chiar nu stie cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?” a spus fostul aghiotant al lui Virgil Măgureanu. El a adăugat: “inainte de a fi secretar de stat, Mihai Răzvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iasi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a făcut o conferintă de presă in care a denuntat faptul că un ofiter de la secția județeană al SRI a incercat să il racoleze. Și ca urmare a acestei conferințe de presă s-a constituit o celulă de criză in careul SRI, care a hotărat să il demită pe ofiterul respectiv, iar purtătorul de cuvant din vremea aia, Nicolae Ulieru, să dea un comunicat care să condamne practicile nelegale ale acelui ofițer. Relevanța e următoarea, că acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a incercat recrutarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pe niște motive foarte intemeiate. Iar sacrificarea acelui ofițer a fost făcut la dorința expresă a unui serviciu străin și stat străin”.

Z.O.

www.napocanews.ro/2009/11/fostul-purtator-de-cuvant-al-sri-nicol...]

Who the fuck in Magureanu asta ?.
Dar Ulieru ?
Cretinii astia doi vorbesc despre interesul national ?
Ulieru este deosebit de imbecil.
Unde sunt probele care sa sustina afirmatiile astea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 18:59

cum unde sunt probele ? la Ulieru dar , desi s-a Oferit sa vina la comisii si comitii sa le prezinte, nu stiu cum se face dar , NU Intereseaza pe nimeni ....
car' vasazica: lasati-o asa ca asa trebuie si Stapinii sunt multumiti ca e un lucru bine facut !

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2015, ora 14:03

De la: _haak0n__, la data 2015-06-29 09:11:13Greece Will Shut Banks in Fallout From Debt Crisis

ATHENS — Prime Minister Alexis Tsipras announced Sunday night that Greece’s BANKS WOULD BE CLOSED as of Monday, as the fallout from ruptured debt negotiations with the nation’s creditors began inflicting pain on ordinary people while raising alarm in Washington, Brussels and Berlin.

www.nytimes.com/2015/06/29/world/europe/greece-will-shut-banks-i...

baga la tigva, cufurito ingalata, daca base nu lua cei 27 mld. de dollari de la fmi. erati in situatia greciei, dupa inteleapta administrare a statului de guvernul (minoritar) Tariceanu 2004-2008, sustinut tacit de PSD.

Tericeanu si psd au lasat un deficit de 15 miliarde euro .
Tot asa vor parasi puterea si acum,lasand dezastru in urma lor.
Daca ne mai amintim si in 1996 psd a lasat tara aproape in imposibilitate de plata.
Astia sunt oamenii Moscovei.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2015, ora 15:13

maaai Pinochio ! de unde scoaserati 15 mld, moi, mincinosilor ?
ce papagal esti, mai omule, repetind toate ineptiile livrate de propaganda basisto- securista !

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2015, ora 18:47

Nu va fie frica
PSD pica
Pica si Pontica

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 06:50

Cat timp vom avea PSD si cetateni cretini care sa.l sustina ,sansa de a trai bine este zero.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 15:39

De la: 9am_5164, la data 2015-07-01 06:50:50Cat timp vom avea PSD si cetateni cretini care sa.l sustina ,sansa de a trai bine este zero.

si care-i varianta ta de " Sa traiti bine " ? aia din 2010 , cu taierea de salarii, alocatii, inchideri de spitale si scoli si gonirea cetatenilor din tara, intrucit , ne spuse chiar onor presedintele ca:
Romania nu-i Stat social !
Romania nu e responsabila ptr. cetatenii ei !
si, in consecinta, granita fiind deschisa, se poate pleca ?!
si s-a plecat
si acum vreti sa-i readuceti pe aceeasi indivizi la guvernare ? ca sa ce ? ca sa o luam de la-nceput cu " austeritatea" de tip basisto-pedelist , adica vreo 9, 10 mil., peschesuri ptr. baietii destepti si 1000lei / salariul ptr. fraierii care cica vor sa-si ia revansa ? da' mult mai iubiti tara asta de-i doriti numai raul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 14:27

De la: 9am_5164, la data 2015-07-01 06:50:50Cat timp vom avea PSD si cetateni cretini care sa.l sustina ,sansa de a trai bine este zero.

te mai intreb o data si poate ca vei catadixi sa raspunzi :
- CE fel de Democratie este in tara in care exista doar un singur partid?
ca asta se intelege din tot ce spui : ca Vrei sa dispara PSD si tot ce se cheama Stinga !?

- in CE fel de regim exista doar o Singura obtiune politica, iti aduci aminte cum se cheama el ?

hai, ca nu-i greu, ca doar te-ai nascut in el si ai crescut si ai fost ASA Educat si chiar se vede ca ti s-a imprimat in creier dorinta de ordine si disciplina si toata lumea aliniata in spatele unui singur partid !

si- n haosul mintii tale, imi spui mie ca-s pesedista , ha ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 14:34

P.S
dar am uitat sa te-ntreb :

cu ce si de ce-s mai buni pedelistii decit pesedistii ?
cum se poate face abstractie intr-o tara pretins democrata si membra UE de cei 34-40 % din populatie care voteaza cu PSD ?
ai vreo propunere mai "verde" , cumva, de stirpire a celor care-i voteaza, "democratule din nascare ", ca asa se subintelege din toate iesirile tale furibunde ?!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 15:14

Behai de proasta ce esti🐷
Pai ti.am mai spus ca nu am nicio simpatie pdl dar nici pnl,cat despre psd,sa.l arda focul iadului la un loc cu toti sustinatorii.😄🌷🌷🌷🌷

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 15:34

De la: 9am_5164, la data 2015-07-02 15:14:04Behai de proasta ce esti🐷
Pai ti.am mai spus ca nu am nicio simpatie pdl dar nici pnl,cat despre psd,sa.l arda focul iadului la un loc cu toti sustinatorii.😄🌷🌷🌷🌷

deci , ce pretinzi tu ?
eu sa cred Tot ce spui tu, cum ca esti un democrat convins , desi felul in care te manifesti aici, te indica a fi un adept al Autoritarismului, a unei Miini deFier la conducerea tarii si un Parlament Obedient Conducatorului , da ?

tu in schimb, Nimic din ce spun eu nu-ti place si nu crezi , desi eu Militez ptr. Pluripartitism, Separatia Puterilor in Stat ; Statul de Drept si Democratie autentica ce se bazeaza Exact pe ceea ce militez eu si-mi spui ca mint si dezinformez !

poiiii, in acest caz : Cine e mai " stingaci" decit insusi Ponta si PSD, corcolica draga ?
hai, gindeste-te la ce spun , ca NU e posibil ce Vrei tu si sa te chemi un tip de Dreapta si Democrat pe deasupra , atunci cind vrei sa dispara Pluripartitismul !

hai, lamureste-te pe tine intii si apoi judeca-i pe ceilalti ....e spre binele tuturor, inclusiv al tau, ca ti-ar mai domoli si dracii avuti si ura !

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 15:37

De la: gabigabi2, la data 2015-07-01 15:39:01

si care-i varianta ta de " Sa traiti bine " ? aia din 2010 , cu taierea de salarii, alocatii, inchideri de spitale si scoli si gonirea cetatenilor din tara, intrucit , ne spuse chiar onor presedintele ca:
Romania nu-i Stat social !
Romania nu e responsabila ptr. cetatenii ei !
si, in consecinta, granita fiind deschisa, se poate pleca ?!
si s-a plecat
si acum vreti sa-i readuceti pe aceeasi indivizi la guvernare ? ca sa ce ? ca sa o luam de la-nceput cu " austeritatea" de tip basisto-pedelist , adica vreo 9, 10 mil., peschesuri ptr. baietii destepti si 1000lei / salariul ptr. fraierii care cica vor sa-si ia revansa ? da' mult mai iubiti tara asta de-i doriti numai raul ![/quote

Priveste cu atentie la greci si poate vei intelege unde vom ajunge daca mai traim pe datorie.
Stai sa vezi cum vor micsora pensiile cu 25% si salariile cu mult peste 35%. Acolo vom ajunge daca psd nu pleaca de la guvernare.
Pupati.l in dos cu respect pe Base,jegosilor!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 15:41

De la: gabigabi2, la data 2015-07-02 15:34:57

deci , ce pretinzi tu ?
eu sa cred Tot ce spui tu, cum ca esti un democrat convins , desi felul in care te manifesti aici, te indica a fi un adept al Autoritarismului, a unei Miini deFier la conducerea tarii si un Parlament Obedient Conducatorului , da ?

tu in schimb, Nimic din ce spun eu nu-ti place si nu crezi , desi eu Militez ptr. Pluripartitism, Separatia Puterilor in Stat ; Statul de Drept si Democratie autentica ce se bazeaza Exact pe ceea ce militez eu si-mi spui ca mint si dezinformez !

poiiii, in acest caz : Cine e mai " stingaci" decit insusi Ponta si PSD, corcolica draga ?
hai, gindeste-te la ce spun , ca NU e posibil ce Vrei tu si sa te chemi un tip de Dreapta si Democrat pe deasupra , atunci cind vrei sa dispara Pluripartitismul !

hai, lamureste-te pe tine intii si apoi judeca-i pe ceilalti ....e spre binele tuturor, inclusiv al tau, ca ti-ar mai domoli si dracii avuti si ura !

Pluripartitism,dar nu intre partide neo.comuniste.
Acestea la groapa de gunoi a galaxiei.

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 15:54

Asa cum afirmam deunazi.
Atunci cand o/un prost/a sau idiot/a isi exercita dreptul la libera exprimare si posteaza opinii inepte fara sa gandeasca, isi asuma si riscul sa fie: persiflat/a, urecheat/a , sutuit/a si asezat/a -cu forta, daca este si o/un nesimtit/a insistent/a- exact acolo unde ii este locul in societate.

Prin urmare, "STATUL SOCIAL" este o iluzie pe care a vandut-o criptocomunistii lui iliescu impreuna cu iorgovan, (constitutionalistul p*lii) numai idiotii patentati - DE TEAPA ASTEIA si-a "multinationalului"- mai cred intr-o asemenea sintagma - slogan utopic.

Aceasta hodroaga idioata si nesimtita care induga verzi si uscate, fara sa gandeasca, are pretentia sa ii apreciem ineptiile pe care le debiteaza insa nu este altceva decat una dintre majoritarii idiotii si idioate care au cazut in aceasta capcana ordinara intinsa de scursuri umane pe care ii conidera a fi politicieni.

In Romania, indferent daca muncesti sau nu, politicienii neocomunisti aplica aceeasi teorie a salarizarii, indiferet de situatie, plebea idioata, primeste acelasi venit/salariu din munca cinstita sau din stat cu mana intinsa la pomeni.

Fara o adevarata grila de salarizare in care standardele muncii efectuate sa aiba la baza criterii de calitate a muncii, competenta profesionala , rezultatele muncii si timpul efectiv alocat programului de munca zilnic, salariile romanilor vor fi cele care sunt, adica, un salariu comparativ si aproximativ egal sau echivalent ajutorului de somaj, unui ajutor social, aka venit minim garantat, sau unei pensii a unui muritor de rand.

Va puteti impopotona pereii cu tot felul de doctorate, mastere, licentieri, diplome si certificari profsionale, daca nu au nicio acoperire in competentele pe care ar fi trebuit sa le dobanditi in urma absolvirii cursurilor, nici doi bani nu fac toate acele diplome licentieri sau certificari profesionale.
Asa ca, ati umplut Romania cu fabrici de diplome si descoperi o cohorta de licentiati, masterati, doctoranzi si meseriasi, analfabeti care sunt niste bieti habarnisti care nu stiu sa faca nimic.

O economie in care activeaza 2,5 mil. de salariati, indferent cat ar fi de performanta, nu poate hrani si satura 18 mil. de milioane asistati social.

Imprumutul lui BASE de la FMI, BE, ECB, a fost folosit pentru plata pensiilor si a salariilor bugetate de stat, iar vreo 17 mld. s-au dus la BNR. dupa faimoasa relaxare a provizionului bancar, ati vazut voi vreo investitie activata din acel imprumut FMI SA SE FI INITIAT in baza unui program de investitii la nivel national in: educatie, sanatate, justitie, agricultura, industrie, energie, infrastructura transport etc.?

NU!
Cncluzia: plata salariilor si a pensiilor , cat si, mai gav, sutinerea unui sector bancar strain implicit moneda europeana.
Reforma administratiei de stat, centrala si locala, ma va....
Investitii in domenii care produc profit impozabil la bugetul statului, canci !

Auzi afirmatie de idioata: stat social....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 16:21

intelighentule, iar iti dai cu stingu'n dreptu, caci Nu eu am Inventat sintagma, nu eu am folosit-o si discutia asta a mai fost in 2010 cind onor presedintele Romanie a spus acest lucru si ENORMITATEA ca Statul Nu e Responsabil ptr. cetatenii lui si va intrebam pe voi, basitii lu' peste prajit: CE Inseamna atunci Statul si Care e rostul lui !
la modul in care tarile nordice - si in special Suedia - isi apara si Protejeaza cetatenii prin programe sociale , ar putea fi considerate ca fiind state sociale in care CETATEANUL e prioritar ?

P.S
logicuta mamii poiii, DACA , mari specialisti economisti, analisti , etc. etc, etc, bat gura si spun prostii care te nemultumesc si revolta pe TINE- marele expert financiar , de nimeni stiut- de ce ma certi pe mine ca-mi dau cu parerea ca orice cetatean ?

vezi ca ti-a iesit sansa-n cale : Grecia ar avea nevoie de expertiza ta , ca ailalti toti, inclusiv FMI .ul, au dat-o-n bara !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 16:29

De la: 9am_5164, la data 2015-07-02 15:41:40
De la: gabigabi2, la data 2015-07-02 15:34:57

deci , ce pretinzi tu ?

Pluripartitism,dar nu intre partide neo.comuniste.
Acestea la groapa de gunoi a galaxiei.

mai, incapatinatule : CUM Anihilezi 5-6 MILIOANE de romani care au optiuni de Stinga ? vrei cu Mitraliera ? cu Lagare de Reeducare ? chiar atit de orbit esti de furie si ura, incit nu-ti dai seama ce spui, mai ales ca Stinga Socialista e foarte puternica in toata lumea asta , rascolita de framintari sociale in care unii- din ce in ce mai multi - sunt Saraci , in detrimentul lor si folosul altora- din ce in ce mai putini - Foarte Bogati ?
da' ce minte ai mai, omule ? de ce nu vrei sa gindesti cu capul tau, doare ?

P.S
deci : Cine e "stingaciul " , eu sau tu ?

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 16:40

Damblagito idioata, iar mananci maro NESIMTITO !
Este vreo diferenta intre gasca lui Tsparis si gasca neoconumista Iliesciano-dambviteana ?
Politicienii grecii imreuna cu pulimea lor cu tot, au sa-si achite toate datoriile pe care le-au contractat la FMI BM ECB, pana la ultimul euro pe care l-au imprumutat si oferit ca spaga electorala, chiar daca vor trece la Drahma.

Coruptia si minciuna in Gecia este exact ca in Romania, dar le va iesi pe nas tuturor grecoteilor.

Tot asa vor achita si romanii toate datoriile contractate de base-ponta, apropos: penalul ponta a adaugat la ceea ce a fost datoria externa, retine: inca vreo 40 mld. euro in ultimii 3 ani pentru a oferi pomeni electorale, religioase etc., ai vazut sau constatat ca ar exista vreo investitie in economie initiata de guvernul penalului Ponta, ai bservat vreun Km de autostrada exucutat in ultimii 3 ani, cine va plati cei 40 Mld. euro care au fost adaugati la datoria externa a Romaniei ?

Datoria externa a ROMANIEI a deepasit pragul critic de indatorare, se situeaza undeva la 40-41% din PIB RO., cine va achita aceasta suma, stii care este cuantumul tdatoriei externe al Ro. actualmente?? ?

Tu, urmasii si urmasii urmasilor tai, datorita unor spagari penali, incomptenti si hoti, pe care tu -ai sustinut si votat in ultimii 25 de ani IDIOATO, SIKTIR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 16:58

poti sa te linistesti putin si sa-mi spui care-i maronul mincat, ca vad ca raspunzi , dar nu ce trebuie !?
deci : Numai in Romania se-ntimpla ce se-ntimpla ? in Italia Nu, in Spania Nu, in Portugalia Nu si nici macar in America ,tara visurilor ?

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 17:24

socialismul este falimentar prin toate statele planetei in care coruptia este endemica si, nu vad cum ar fi altfel atat timp cat socalisti corupti si incompetenti reusesc sa mituiasca si sa prosteasca un electorat naiv, ignorant si imbcilizat de o propaganda utopica in care nimic nu este oferit din buzunarul ASA ZISILOR socialisti .

cei care voteaza socialisti sunt intr-adevar niste naivi ignoranti sau idioti patentati chiar daca o sa-i gasesti in diferite procente mai mult sau mai putin consistente prin diferite state in care educatia si cultura acelor comunitati sunt precare iar saracia, coruptia si incompetenta, evident endemice.

SIKTIR, invata sa te informezi corect si sa gandesti rational inainte de a-ti exprima opinii!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 17:57

Socialistii sunt majoritari hoti,puturosi,nesimtiti,prosti si certati cu litera legii.
Nemernicii astia daca ar reusi cineva sa.i bage intr.o rezervatie si ar trebui sa munceasca pt hrana zilnica cu siguranta ar prefera canibalismul si ar continua sa stea cu burtile la soare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 18:07

sfatul asta e bine sa ti-l aplici tie insuti si asta ptr. ca daca ai Gindi intr-adevar la fraza spusa de mine cu numarul tot mai mare al Saracilor lumii in folosul unui numar tot mai mic de Bogati , ai Intelege-n pastele le ei de treaba negindita ca bogatii aia NU sunt cei de Stinga ....ca sunt de " dreapta " cica ! in fapt , ca-i stinga sau dreapta = Vax ; marile Corporatii, Concerne si ce alte rahaturi de multinationale mai sunt prin lumea asta larga , NU AU TREABA cu vreo doctina ci, cu BANII !

si , mai spun o data : Basescu si PDL.ul , de " dreapta " fiind, CUM de au Inchis Scoli, Furind copiilor de la sate posibilitatea de a Invata si a-si face un Viitor ? si oamenii astia, saraciti si fara scoala, vrei sa voteze cu Dreapta ?
in cazul asta esti un O imens daca nu intelegi cauzele de dinamica sociala , neintelegind relatia dintre cauza si efect !

P.S
CONTROLEAZA - TI nervii , ura si refularile pline de vorbe mizerabile , daca te pretinzi a fi un intelectual si european si democrat , avind Autocontrol !

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: