Info
x
esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 06:57
De la: Daphne, la data 2013-06-06 18:50:51De la: gabigabi2, la data 2013-06-06 15:48:20 puiule, m-ati pierdut pe drum ....unde ? nici nu mai stiu , dar nici nu mai conteaza....
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 10:14
De la: gabigabi2, la data 2013-06-07 06:57:31De la: Daphne, la data 2013-06-06 18:50:51De la: gabigabi2, la data 2013-06-06 15:48:20 Bip, bip, bip bip...... Functioneaza masinaria timpului. Actiune! Cautam pe Gabi pentru a o servi cu prajitura cu mere.
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 14:44
Nu poti sa i-o servesti pe topicul ei,( batutul halvitei) sau in cafeneaua virgulara ?
Hai, repejor ! vite-vite ,trés vite ! hai, uºchiala...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 14:59
De la: 9am_1705, la data 2013-06-07 14:44:09Nu poti sa i-o servesti pe topicul ei,( batutul halvitei) sau in cafeneaua virgulara ? Era pustiu aici, nici macar aerul conditionat nu functioneaza. Aroma de cafea a mai dat un pic de viata buncherului tau. Nu bine intri, ca ti-o iei peste degete! Très....vite! è, nu é. Auzi..... Ceice folosesc cuvantul ushchit sunt ushchitzi ? Uschitule.
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 07:37
De la: Daphne, la data 2013-06-07 14:59:52De la: 9am_1705, la data 2013-06-07 14:44:09Nu poti sa i-o servesti pe topicul ei,( batutul halvitei) sau in cafeneaua virgulara ? n-are aer ! nici conditionat, nici altfel....are doar flatulente !
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 10:21
1705? Iara' nu esti acasa? Ia sa caut eu dincolo de usa aceea de dupa perdeaua aceea grea de culoarea plumbului cu reminescente luminoase. aha! aici ii e laboratoru'! Hopa! Am descoperit ceva.....
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 16:11
De la: Daphne, la data 2013-06-08 10:21:04 ce-ai descoperit ? ca e un android ?
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 16:31
De la: gabigabi2, la data 2013-06-08 16:11:23De la: Daphne, la data 2013-06-08 10:21:04 Nu. Nu ar face atatea greseli! Si ar da dovada de mai putina afectiune in orice circumstante.
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 16:52
De la: Daphne, la data 2013-06-08 16:31:05De la: gabigabi2, la data 2013-06-08 16:11:23De la: Daphne, la data 2013-06-08 10:21:04 androidul AFECTIUNE ? ce-nseamna ptr. tine , in acest caz, un android ? cit despre greseli implantul e facut d'un dracusor ce-si ride de el ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 16:58
Daca ar fi android, ar da dovada de mai putina afectiune fata de interlocutor. Adica ar fi echitabil si standard. Impartial. Neutru. Fad..... Repetitiv.
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 17:12
De la: Daphne, la data 2013-06-08 16:58:33Daca ar fi android, ar da dovada de mai putina afectiune fata de interlocutor. Adica ar fi echitabil si standard. Impartial. Neutru. Fad..... Repetitiv. aaaa, bine ! eu inteleg prin cuvintul Afectiune Altceva, ori el n-are mama . n-are tata ....e un android cu un program haotic facut de o minte haotica ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 18:40
Poor girls#
Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people. By Eleanor Roosvelt. Dar voua, in special tu, Gabi,o tuta contopista de Buc. pe care o copiaza o aiurita ignoranta, va lipseste caracterul si nanoscopicul common sene. I´ve nauseous&vomiting, go to hell bitches, phew °1 |
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 18:49
Acum ai dat copy-paste de pe instructiunile tranchilizantelor din sertar? COOL!Off topic! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 19:16
Coca, iar nu ti-ai luat pastilele?
Te recunosti in cantecul pe care ti-l dedic? www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 19:41
Du-te baaaai Macacmucea, dar cine-i Coca, ma-ta, fiica-ta, sau nevasta-ta?
Ascult-o impreuna cu ele ba tzparlane zoios. Hai, suge-mi soseta si, caömeaza-te !
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 19:52
De la: Daphne, la data 2013-06-08 18:49:26 Razi ca toanta, copiezi naravurile unei zdrente mizerabile si razi, tembelo. Aveti impresia ca sunteti subtile, rafinate, culte, vai de capul vostru de habarniste paranoico-schizofrenice, doua tute cufurite. |
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 07:29
parca ziceai ca tu nu te enervezi , intelectualule de 2 lei marunti !
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 07:35
De la: Black_Friday, la data 2013-06-08 19:16:55Coca, iar nu ti-ai luat pastilele? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 08:22
Coca esti tu, fraiere! Cocalarul suprem. Sub masca ta de 'telectual fin in sta un ghertoi. Tu ai vorbe la tine doar conectat la internet. Cand iti pica conexiunea sau iti iesi din pepeni si nu mai poti sa epatezi cu texe alambicate care oricum nu au nicio noima, iti dezvalui adevaratele trasaturi de caracter: marlan, ofticos, primitiv, o zdreanta suferinda de complexe de inferioritate, ale carei singure argumente raman jignirile adresate femeilor si rudelor celui care nu ti-a acceptat grosolania. Nu ai dovedit in niciun fel ca ai fi cu o treapta macar deasupra tuturor, asa cum te pretinzi. Ce ai scris tu pina acum pe forum nu este decat copy-paste, citate preluate de pe net. Nu ai facut decat sa jignesti la gramada, sa te straduiesti doar sa-i faci pe ceilalti sa creada ca iti sunt inferiori. Esti jalnic Coca, demn de mila! Trateaza-ti cat mai ai timp afectiunile, altfel o sa ajungi sa tarasti un galos dupa tine pretinzand ca esti Napoleon. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 08:35
mai zilele trecute tragea priza dupa el, dorind sa ne faca electrosocuri ,desi suntem deja socati de minunatele sale texte , devenite Clasice ,cu specificatia : ASA NU ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 12:55
.Ba´ retardule, demonstreaza-mi ca ai ceva de spus pe aceasta tema, sau ca ai postat un singur text in care nu m-ai jignit sau nu ai incercat sa demolezi acest topic, impreuna cu o handicapata mintal caree te-a instigat, sustinut si ti-a aplaudat frenetic demersul abject si jignirile pe care mi le-ai adresat.
Nu mai traiti cu impresii false ca, as fi avut vreo intentie sa te/va injosesc sau sa va demonstrez cat sunteti prosti, asa dupa cum v-ati imaginat voi, singuri-singurei v-ati expus tampeniile care va zace in creier demostrandu-mi cat de ignoranti, lipsiti de orice caracter, si minim bun simt comportamental, sunteti. Atunci cand primiti ceea ce meritati intr-un limbaj care va este familiar, cotidian in mediul vostru social, nu iti/va convine. Cocalar esti tu, Black, ai folosit atat de des, caranceno-consecvent aceste flatulo-tiganisme, asimilate mediului social promiscu in care iti petreci existenta incat nu te poti abtine, deja iti este un reflex lingvistico-exprimativ conditionat. Stiu, v-a deranjat citatul E.Roosvelt, nu este pentru prima data cand il postez, dar iti este binecunoscut, din cafenea, de pe vremea cand imparteai cu generozitate abjectii, injurii, licentiozitati, obscenitati etc. din umbra unei clone,Black, iar acum te dai ranit, las mizer. Ai reusit sa faci distinctia intre cele doua notiuni: prosst/prostie si ignorant/ignoranta? sau continui sa bajbai... Desigur, faci afirmatii gratuite, lipsite de orice suport logic sau vreo justificare, insinuari á la Black, dar esti capabil sa-mi demonstrezi: ce texte am copiat de pe "net" ? Hai, nu fii las! demonstreaza-ti afirmatiile, incearca sa-mi prezinti cel putin un singur pasaj dintr-un oarecare text postat de mine pe care tu il crezi, sau consideri, a fi copiat din spatiul virtual, exceptand: citatele si/sau versurile, pe care oricum le-am incadrat cu ghilimelele de rigoare, sau am oferit linck-ul sursei exemplificative. Hai, 0poti sa fii barbat!?... daca nu cumva te-mbraci la patru ace cu rochite si basmale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 14:47
ad hominem ptr. fiecare-n parte si la toti, gramada !
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 15:39
Coca, postarile tale abunda de citate, cu ghilimele, cu indicarea sursei, cum vrei tu...dar tot copy-paste inseamna. Restul, care este produsul puturos al mintii tale, este o jignire continua. Nu te mai da porumbelul pacii, ca esti negru ca cioara. Ce subiecte de discutie ai propus tu?
Ca ti-am atacat topicul? Pai ce voiai, sa ti-l aplaud? Tu esti intreg la minte? Ia citeste aici: " Atat timp cat vor exista cele doua tabere antagonice, Creationisti vs. Evolutionisti, vom intalni indivizi umani din prima grupare care nu doresc decat sa creada intr-o divinitate oarecare, in miracole, in proorocirile diferitilor profeti, etc. Ei sunt acei neanderthalieni din pesteri, culegatori-vanatori, sau neanderthalienii sec.XXi, care au observat acel tv in stare de functionare n-au reusit sa-l distruga dar nici n-au avut capacitatea mintala necesara intelegerii sisttemului si principiile de funtionare ale minunatiei technologice. Unor neanderthalieni care isi refuza evolutia mintala nu prea ai cum sa le faci educatie sau sa-i instruiesti in asa fel incat sa poata trece mintal dincolo de frica si cezurile lor in divinitati si/sau miracole , profetii, etc Pentru acesti neanderthalieni istoria aparitiei vietii si evolutia sunt notiuni pe care intelectul lor nu le poate "digera", deoarece sunt incapabil sa dezvolte rationamente deductive care la randul lor sa le genereze convingeri, nu credinte, care sa reziste unui minim test al adevarului din lumea reala." Tu nu ai deschis un topic ca sa discuti ceva, tu sa iti spui parerea si sa combati cele spuse de altii, cu argumente. Pentru tine dialogul nu exista, cine nu zice ca tine este neaderthalian, un primitiv prost care nu are capacitatea sa gandeasca. Si te mai dai mimoza ranita in sentimente? Mars ma, ca de figuranti din astia sunt satul! Ce te f....pe tine grija daca eu cred in Dumnezeu? O fac pe banii tai? Du-te bai ofuscatule si lasa-ma cu textele astea jegoase! Cainii mor de drum lung si prostul de grija altuia! Si nu mai manca cu polonicul ca pute! Degeaba vrei sa sugerezi ca eu am vreo legatura cu handicapatul care posta porcarii pe aici. Ala pe mine ma injura la greu, iar pe tine niciodata, asa ca vezi ca degeaba vrei sa arunci in carca altuia ce ai facut tu! Coca, mediul social- promiscu in care imi desfasor existenta nu ma determina sa jignesc femeile la modul grosolano-marlanesc in care o faci tu, asa ca mai cujeta, bineinteles dupa ce te scarpini in cap si spargi o punga de seminte, cine dintre noi doi este cocalarul!
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 15:39
Coca, postarile tale abunda de citate, cu ghilimele, cu indicarea sursei, cum vrei tu...dar tot copy-paste inseamna. Restul, care este produsul puturos al mintii tale, este o jignire continua. Nu te mai da porumbelul pacii, ca esti negru ca cioara. Ce subiecte de discutie ai propus tu?
Ca ti-am atacat topicul? Pai ce voiai, sa ti-l aplaud? Tu esti intreg la minte? Ia citeste aici: " Atat timp cat vor exista cele doua tabere antagonice, Creationisti vs. Evolutionisti, vom intalni indivizi umani din prima grupare care nu doresc decat sa creada intr-o divinitate oarecare, in miracole, in proorocirile diferitilor profeti, etc. Ei sunt acei neanderthalieni din pesteri, culegatori-vanatori, sau neanderthalienii sec.XXi, care au observat acel tv in stare de functionare n-au reusit sa-l distruga dar nici n-au avut capacitatea mintala necesara intelegerii sisttemului si principiile de funtionare ale minunatiei technologice. Unor neanderthalieni care isi refuza evolutia mintala nu prea ai cum sa le faci educatie sau sa-i instruiesti in asa fel incat sa poata trece mintal dincolo de frica si cezurile lor in divinitati si/sau miracole , profetii, etc Pentru acesti neanderthalieni istoria aparitiei vietii si evolutia sunt notiuni pe care intelectul lor nu le poate "digera", deoarece sunt incapabil sa dezvolte rationamente deductive care la randul lor sa le genereze convingeri, nu credinte, care sa reziste unui minim test al adevarului din lumea reala." Tu nu ai deschis un topic ca sa discuti ceva, tu sa iti spui parerea si sa combati cele spuse de altii, cu argumente. Pentru tine dialogul nu exista, cine nu zice ca tine este neaderthalian, un primitiv prost care nu are capacitatea sa gandeasca. Si te mai dai mimoza ranita in sentimente? Mars ma, ca de figuranti din astia sunt satul! Ce te f....pe tine grija daca eu cred in Dumnezeu? O fac pe banii tai? Du-te bai ofuscatule si lasa-ma cu textele astea jegoase! Cainii mor de drum lung si prostul de grija altuia! Si nu mai manca cu polonicul ca pute! Degeaba vrei sa sugerezi ca eu am vreo legatura cu handicapatul care posta porcarii pe aici. Ala pe mine ma injura la greu, iar pe tine niciodata, asa ca vezi ca degeaba vrei sa arunci in carca altuia ce ai facut tu! Coca, mediul social- promiscu in care imi desfasor existenta nu ma determina sa jignesc femeile la modul grosolano-marlanesc in care o faci tu, asa ca mai cujeta, bineinteles dupa ce te scarpini in cap si spargi o punga de seminte, care dintre noi doi este cocalarul!
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 16:23
@1406 ala si multitudinea lui de clone , toate cufurite de cite cacareze au improscat pe forum, le-am gasit in laboratorul dr. De Vill , descoperit ieri de Musetica si ce crezi ca-mi vazura ochii ? o puzderie de androizi , asezati cuminti pe linga perete, cu placutele de identificare linga ei !
ma apropii si ma uit mai bine si ala cu o mutra strepezita , avea codul @1705 .... trec la urmatorul , ce-avea o mutra senin - cretinoida si ce vad ? @1888 .... buuun asa ....hopa , dadui si de un exemplar cu aspect semi- feminin, ceva asaaaa, intre Macoveaica si Codruta ....ma uit pe placuta : @2148 ! mai era unu' crunt si cam uzat @1736 parca si, dupa cum spusei la inceput , niste piese disparate cu niste cifre 406, 666 , da' toate zoite, aruncate gramada la cos ! momentan erau decuplati toti androizii astia , luind si ei o pauza , ca tehnologia nu-i inca bine pusa la punct si se-ncing si biziie condensatorul si face flama si miroase a prajit ! .....deci, inca-i liniste, da' cind apar , stai Blackule cu extinctorul pregatit , ca eu asa fac ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 16:46
De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:23:17@1406 ala si multitudinea lui de clone , toate cufurite de cite cacareze au improscat pe forum, le-am gasit in laboratorul dr. De Vill , descoperit ieri de Musetica si ce crezi ca-mi vazura ochii ? o puzderie de androizi , asezati cuminti pe linga perete, cu placutele de identificare linga ei ! Eu le dau cu extinctorul cu aghiazma, ca sfaraie pe ei mai ceva ca acidul sulfuric.
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 16:53
De la: Black_Friday, la data 2013-06-09 16:46:29De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:23:17@1406 ala si multitudinea lui de clone , toate cufurite de cite cacareze au improscat pe forum, le-am gasit in laboratorul dr. De Vill , descoperit ieri de Musetica si ce crezi ca-mi vazura ochii ? o puzderie de androizi , asezati cuminti pe linga perete, cu placutele de identificare linga ei ! absolut asa e ! de cite ori este o mare sarbatoare, ca-i craciunul sau Pastele , in special, parca-i apuca strechea !
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 18:48
De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:53:04De la: Black_Friday, la data 2013-06-09 16:46:29De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:23:17@1406 ala si multitudinea lui de clone , toate cufurite de cite cacareze au improscat pe forum, le-am gasit in laboratorul dr. De Vill , descoperit ieri de Musetica si ce crezi ca-mi vazura ochii ? o puzderie de androizi , asezati cuminti pe linga perete, cu placutele de identificare linga ei ! Pentru 1705 asta, ca se pare ca el este tartorul, o sa pregatesc si un crucifix sa-l insemn in frunte ca pe junici. O sa puta forumul de pucioasa, dar lasam usile deschise si aerisim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 18:48
De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:53:04De la: Black_Friday, la data 2013-06-09 16:46:29De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:23:17@1406 ala si multitudinea lui de clone , toate cufurite de cite cacareze au improscat pe forum, le-am gasit in laboratorul dr. De Vill , descoperit ieri de Musetica si ce crezi ca-mi vazura ochii ? o puzderie de androizi , asezati cuminti pe linga perete, cu placutele de identificare linga ei ! Pentru 1705 asta, ca se pare ca el este tartorul, o sa pregatesc si un crucifix sa-l insemn in frunte ca pe junici. O sa puta forumul de pucioasa, dar lasam usile deschise si aerisim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 08:02
De la: Black_Friday, la data 2013-06-09 18:48:56De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:53:04De la: Black_Friday, la data 2013-06-09 16:46:29De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:23:17@1406 ala si multitudinea lui de clone , toate cufurite de cite cacareze au improscat pe forum, le-am gasit in laboratorul dr. De Vill , descoperit ieri de Musetica si ce crezi ca-mi vazura ochii ? o puzderie de androizi , asezati cuminti pe linga perete, cu placutele de identificare linga ei ! tinind cont de vorba romaneaca cum ca "ce ti-e scris in frunte ti-e pus", cred ca are deja Semnul pe frunte ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Hai mai langa mine sa iti povestesc.
implantul e facut d'un dracusor ce-si ride
COOL!