Info
x
Satyagraha
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 19:52
Nu stiam ca daca raspunzi civilizat pe un topic, te numesti spamer.
Daca nu raspunzi la niste intrebari te numesti....troll. O denumire aiuritoare a trolului. Troll inseamna sa te agati de altii la modul rau. Si adevarul nu este apanajul numai al unora, ce cred ca au pus ei monopol pe nu stiu ce adevar. Adevarul este al celor 87 % numiti CRESTINI. Injurati voi majoritatea si veti vedea ce iese. Mai incolo se vor numi poate altfel, oricum s-ar numi ei dau tonul, indiferent de parerea minoritatilor. SATYA = ERA YANG, ERA BARBATILOR. GRAHA...SPUNETI VOI CE INSEAMNA, CA MIE IMI ADUCE AMINTE DE GREATA. PROBABIL NU ASTA INSEAMNA, SA-TI FIE GREATA DE O ERA POZITIVA.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 258 mesaje Membru din: 13/02/2013 |
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 20:17
...daca ai incerca sa-ti pui intelectul la treaba ai obseva si eroarea logica pe care ai comis-o.
universul nu poate fi nepieritor, peren,( vesnic) deoarece el contine o componenta fundamentala care n-o sa-i permita niciodata sa devina vesnic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 20:23
De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 19:52:14Nu stiam ca daca raspunzi civilizat pe un topic, te numesti spamer. civilizat ? "De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 18:42:24 Bulicica ne dai si noua un exemplu de suflet ajuns in rai si unul ajuns in iad? -In rai...cind stai la o coada la un ghiseu...si tot stai....si tot stai....si casti si dormi pe tine. -Si in iad? -Pai cind ajungi la ghiseu si ti se spune ca ai gresit ghiseul. asta dupa o juma de zi de stat in....rai, la coada." ....ai grija, sa nu-ti provoci vreo autocombustie, sau sa levitezi prin reospatiul multiversurilor.relax ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 20:34
De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 20:23:03Si ce vezim tu necivilizat in bancul ala.?De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 19:52:14Nu stiam ca daca raspunzi civilizat pe un topic, te numesti spamer. Invidia din tine, a vazut ceva aiurea. Invidiosule. Atacati neavind cappacitatea sa duceti nici macar o batalie. Complet aiurea sinteti cu atacurile. Stricati bqancuri, stricati topice, vqa stricarti si pozitia voastra pe forum, tot incercind sa va evidentiati. Spune-mi si mie ce e aiurea in acel banc? Posibil sa nu citesc, fiindca pe zi ce trece aducetgi din ce in ce mai multe Acuze fara nici o motivatie. Voi ii judecati pe toti, fara nici un argument. am vrut sa aduc o boare de destensionare cu aceste bancuri. Se pare ca tu si posibil si altii din echip[a ta, aveti ceva defond impotriva tuturor. Sint ale mele. bancurile, si cei ce ma apreciaza, ma inspira. Tu nu ma inspiri, din contra te hranesti cu mine, aducindu-mi doat necazuri pe forum. Nu e nimic......bumerangul....vei face cunostinta cu el. Te distreaza sa distrugi orice e frumos. Nici asta nu conteaza, te vei distruge pe tine, dintr-un anumit moment. Tot ce vei spune, se va intoarce impotriva ta. Si combustia umana spomtana nu e de joaca cu ea. De aceea nici nu promovez ceva cu ea. De ea te poti feri doar prin socializare si lipsa de acumulari materiale excesive. Nu ma astept sa intelegi ceva din ce spun acum. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 20:36
De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 20:17:15...daca ai incerca sa-ti pui intelectul la treaba ai obseva si eroarea logica pe care ai comis-o. Universul nu ca e vesnic, e etern in adevaratul inteles al cuvintului. Eroarea e in intelectul tau. Tu ala ce ai dus discutia brusc iar in conflicte. Notiunea intre vesnic si etern, nu iti voi da satisfactia sa ti le explic. Cine intelege, le intelege. DECI UNIVERSUL MARE E ETERN. SE AUTOCREEAZA CONTINUU. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 20:37
Stiu ca pe romineste la adevar se spune...ADEVAR.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 20:59
Satyagraha inseamna literal forta adevarului sau insistenta cu care acesta rezista fortei brute!
Metoda de revoltă bazată pe rezistență pașnică, denumită Satyagraha, o formă de refuz radical al oricărei colaborări cu autoritățile britanice. "Satyagraha" este un compus Tatpuruṣa de cuvinte din sanscrită Satya (sensul cuvântului "adevăr") și Agraha ("insistența", "). Pentru Gandhi, Satyagraha a mers mult dincolo de simpla "rezistență pasivă" și a devenit o forma de forța în practicarea metodei non-violente. Adevărul (Satya) implică dragostea, și (agraha) insistenta care genereaza fermitate și, prin urmare, servește ca un sinonim pentru forța. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 21:05
Am inteles. Dupa atitea lupte pe acest topic, uitasem.
Forta adevarului, pe romineste. dar de ce tocmai....forta. Adevarul se reveleaza, eu asa stiu. Si are o forta mai mare decit isi poate inchipui cineva acel adevar revelat. tocmai fiindca e adevar. Nu poate fi distrus de nimic. Transcede universurile, dara e universal. Sau ramine aici pe Pamiont daca e doar din aceasta lume. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 21:08
.
...unele enitiati se ivesc intr-o eternitate pe care n-o inteleg, se-ncapataneaza cu nesimtire sa existe dar nu-si dau seama de propria lor nesimtire existentiala, la un moment dat, dispar intr-o eternitate care le va dezintegra atat nesimtirea cat si prostia pe care au tot molfait-o cu nesat pe toata periaada existentiala in care a incercat sa combine intr-un cock-tail ingalat si neinteligibil, ideile, conceptiile, ipotezele sau cunostintele altora intr-un amalgam incoerent si ilogic, in situatiile cele mai fericite, si la modul absurd sau paradoxal-paroxistic atunci cand se credea a fi ceea ce nu a fost niciodata, incapabil sa se informeze, sa se documenteze, sa evolueze,intorcandu-se pe nesimtite in etenitata universala tot asa cum s-a si ivit, fara sa-si dea seama c-a existat ............................................. á-propos,@nastase, ca tot esti prin zona, ai descoperit ADEVARUL despre autocombustie, dar despre levitatie ?... ......... De-a baba oarba Hai sa credem tot ce spunem, E un joc foarte frumos. Tu sa-mi spui: "Te iubesc" Si eu sa ma bucur copilareste, De parca mi-ai fi daruit un briceag Cu prasele de os. Sa-mi spui curat Tot ce cugeti tu Despre vecini, despre univers Si despre ploaie; Sau sa nu-mi spui nimic Si toate gandurile mele sa deie din cap Ca asa e. Iar eu sa-ti spun: "Pe unghia asta tu ai un lac adanc Si pe toate celelalte cate o mare. Daca misti printre zilele mele, Poti starni Niagare." Si pana seara din cuvintele mele Sa creasca o iarba inalta Care sa-si scoata coltul din cer, In varf cu pamantul nostru, Ori cu vreo samanta de stea. Si tu sa crezi in iarba mea. S-o crezi pe toata, orbeste. Si eu sa cred in urma ta cu un pas, Cavalereste Marin Sorescu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 21:26
Adevarul meu deranjeaza pe unii, deci imi pierd timpul sa spun ceva.
Nu am de gind sa dau ocazia sa fiu balacarit de voi. Si mai ales de tine ce te crezi atit de intelept, sa injosesti pe oricine ar fi. Cel ce te dai drept Mytcor. Nu stiu cine esti, dar acel Mytcor, avea ceva bun simt. Tu nu ai, ataci oamenii, si cind de fapt nu ai nimic a spune, jignesti. Chiar nu am ce sa discut cu tine 35. Tu te-ai bagat in discutie cu mine. Discuta cu cine vrei, nu cu mine. Eu am intrat pe acest topic, ca sa spun bancuri. Nu va convin, nu ma pasioneaza. Le spun ptr prietenii mei, si cine ma citeste. Un elementar bun simt, iti spune ca daca te viziteaza cineva, ii vorbesti macar civilizat, nu il jignestti, doar fiindca il vezi. Asa spune ospitatlitaea proverbiala romineasca. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 21:41
De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 21:26:46Adevarul meu deranjeaza pe unii, deci imi pierd timpul sa spun ceva. @nastase, ti-ai deschis un topic cu bancuri, glume, etc. posteaza-ti bancurile pe acel topic si sunt sigur ca vor fi citite de amicii tai pe topicul tau, realizezi si trafic, ceea ce nu-i de ici de colea, nu? aici, pe acest topic, ti-am adresat o intrebare directa, dar nu ai raspuns, ai preferat sa postezi un text insinuant si aberant, aveai ocazia sa-ti dezvalui cate o fateta a celor doua adevaruri pe care inca nu le-ai descoperit, dar nu pot sa-ti ignor optiunea pe care deja ti-ai exprimat-o explicit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 21:44
De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 20:36:53De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 20:17:15...daca ai incerca sa-ti pui intelectul la treaba ai obseva si eroarea logica pe care ai comis-o. Daca Universul este etern atunci nu are nici inceput nici sfarsit si nici hotare si ca urmare un creator nu ar avea sens sa mai existe. Deci un dumnezeu nu mai este creator intr-un univers etern si ca urmare nu poate avea vreun rol, concluzia este ca nu exista. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 21:48
"Cea de-a doua lege a termodinamicii o lege nemiloasa a fizicii sustine ca energia disponibila din univers scade in mod treptat si ireversibil, asemenea unui ceas, la care tensiunea arcurilor cedeaza cu totul, in final. Prin urmare, chiar daca au fost multe oscilatii (big bang-uri urmate de big crunches), cosmosul tot isi va epuiza incet, in final, energia disponibila. Legea ireversibilitatii termodinamice cere ca intreaga scrie de universuri ipotetice sa fi avut un inceput singular, poate in urma cu multe oscilatii."
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 22:06
De la: Polixenia, la data 2013-02-24 21:48:59"Cea de-a doua lege a termodinamicii o lege nemiloasa a fizicii sustine ca energia disponibila din univers scade in mod treptat si ireversibil, asemenea unui ceas, la care tensiunea arcurilor cedeaza cu totul, in final. Prin urmare, chiar daca au fost multe oscilatii (big bang-uri urmate de big crunches), cosmosul tot isi va epuiza incet, in final, energia disponibila. Legea ireversibilitatii termodinamice cere ca intreaga scrie de universuri ipotetice sa fi avut un inceput singular, poate in urma cu multe oscilatii." intr-un sist.ichis, si fara vreo alta interventie reveribila, ceea ce nu sete cazul in univers. ...n-ai definit eternul vs vesnicie, si tu bati campii, incearca sa te concentrezi, materie-mat. intunecata-antimaterie , energie-energie intunecata, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 23:41
De la: Musetel, la data 2013-02-24 19:10:52De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 18:57:56De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 18:49:19Universul, este etern!? MEGAUNIVERSUL E ETERN. UNIVERSURILE SE PIERD IN EL. universurile se creaza din megaunivers si sfirsesc in acelasi megaunivers. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 23:50
Ce tot o dai cu vesnicia. daca ai fi facut o analiza conf limbii romine ai fi stiut. Ca sa fiu si eu pe limbaj acid.
vesnicie = ceva ce tine....100 de ani. Dar poate fi mai mult sau mai putin. E un ciclu. Veac = vesnicie. Ca e asa sau nu ..... Eternitate e un nonsens, fiindca nici ea nu poate fi definita la fel ca si infinitul. Sint concepte teoretice, la fel ca multe altele. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 00:27
De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 22:06:46De la: Polixenia, la data 2013-02-24 21:48:59"Cea de-a doua lege a termodinamicii o lege nemiloasa a fizicii sustine ca energia disponibila din univers scade in mod treptat si ireversibil, asemenea unui ceas, la care tensiunea arcurilor cedeaza cu totul, in final. Prin urmare, chiar daca au fost multe oscilatii (big bang-uri urmate de big crunches), cosmosul tot isi va epuiza incet, in final, energia disponibila. Legea ireversibilitatii termodinamice cere ca intreaga scrie de universuri ipotetice sa fi avut un inceput singular, poate in urma cu multe oscilatii." Universul nu este etern, deoarece Big Bang-ul generează spatiu-timp. Gravitația nu este eterna, este o consecință a Big Bang-ului și nu-l precede. Big Bang este un eveniment cuantic, legile fundamentale ale mecanicii cuantice trebuie să preceadă Big Bang-ului și astfel sunt veșnice, în sensul strict al termenului și sunt, de asemenea responsabile pentru Big Bang(asta nu este o veste buna pentru dumnezeu). Mecanica cuantică pare a fi capabila să genereze independent Big Bang-ul fără ajutorul unor ființe divine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 01:10
De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 21:26:46Adevarul meu deranjeaza pe unii, deci imi pierd timpul sa spun ceva. Si totusi '35' este cel ce este. S-a saturat de o forma de adevar vrea poate acel adevar care transcede limita perceptibila a realitatii tale aflate inca in faza mormoloc .
|
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 01:46
De la: Polixenia, la data 2013-02-25 01:10:54De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 21:26:46Adevarul meu deranjeaza pe unii, deci imi pierd timpul sa spun ceva. Hai nu zau, asa scurt m-ai altoit la gradul de mormoloc. Bine ca esti tu mai inteligenta decit un mormoloc. Cum o dati jigniti oamenii peste toot si pe oricine va vine la gura. Sa aveti parte pe acest topic exact de ceea ce le faceti voi altora. Eu am intrat vesel si am iesit trist. Ati luat, veti da ce ati luat. Si eu voi fi vesel in alta parte. La fel ati procedat si cu topicul lui Adnana, despre orice. Numai voi erati pe acolo, la un moment dat. Atunci nu stiam ce se intimpla. Cind o sa ajungi tu la stadiul meu de "mormoloc", eu o sa rid de voi. Fiindca si eu v-am dar ris, si v-ati batut joc de tot ce este frumos pe acest forum. 35, pina una alta intra in conflict cu oricine expune ceva ce chiar el vrea. E un generator de conflicte fara sens. Ca sint si conflicte ce au finalitate buna. Vezi pe topicul hho, ca sint vreo 3 Moldoveanu, Silviu, si inca un user nou, ce au sesizat ca nu se spune nimic concret mai ales din cauza lui. Vrea sa fie un promovator si reuseste sa fie un conservator indracit. Eu i-am spus ca motorul electric urmeaza, m-a contrazis, si....urmeaza. Asta e 35-ul grozav al vostru. Daca era cine spune ca e ( si el spune ca nu e), intra pe topicele lui. Si nu intra. Eu il stiam un om rezonabil, si nu mai e. Nu se poate discuta nimic cu el. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 06:13
Cam asta e si parerea mea despre ...35-ul asta.
Si mie mi se pare ca ar fi Mytcor si s-ar fi transformat nefast. E treaba lui. Chestia nasoala e ca forumurile astea par a se fi transformat in locuri unde toata lumea se rafuieste cu toata lumea, exact ca in sociaetatea reala. Undeva, trebuie sa fie niste insi care se bucura de treaba asta ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 08:03
De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 18:40:30Dedublare mare DILEMA.... n-asa, myt ?
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 08:07
De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 18:57:56De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 18:49:19Universul, este etern!? daca formularele alea de la recensamint ae fi fost mai bine intocmite, avind si varianta ateu si liber cugetator , cu siguranta raspunsul la intrebarea respectiva ar fi fost altul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 10:34
De la: nastasemihail, la data 2013-02-25 01:46:27De la: Polixenia, la data 2013-02-25 01:10:54De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 21:26:46Adevarul meu deranjeaza pe unii, deci imi pierd timpul sa spun ceva. Te superi de pomana. A fi la stadiul de mormoloc inseamna ceva inseamna ca deja existi. Daca in ceea ce priveste teoria cuantica cineva mi-ar spune ca sunt in faza mormoloc de constientizare as simti ca imi face un compliment. Peste 80% din cei care iti sunt contemporani nu vor ajunge nicicand in faza mormoloc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 11:16
...ma mahneste faptul ca sunteti saraci, fraieri, si-ai ...(conf. proverbului: tot saracu´e al dracu´).. ca sunteti incapabili sa mai percepeti realitatea si sa discerneti interesul vostru din actuala conjunctura nefasta care va-nconjoara si pe care singuri ati generat-o datorita unei majoritati cu o mentalitate tarata si inchistata intr-o naivitate infantila generata de-o continua manipulare mediatica ideologico-religioasa abjecta, de un invatamant superficial si de proasta calitate, de o educatie precara, lipsita de orice principii umanist seculare,etc. efectul?..majoritate a carei mentalitate este o rara avis inimaginabila, de-o prostie omeneasca neintalnita altundeva intr-o asemenea proportie.
...@silviu, am sa-ti raspund pe topicul tau, HHO, atat tie, cat si lui @nastase, @moldoveanu, dar si acelei clone a lui @ moldoveanu, clona careia i-am prezumat onestitatea si coerenta ratiunii de buna calitate, avant la lettre, (...!) dar,scopul sau era altul, meschin si, imediat ce si-a dat cu arama pe fata l-am invitat sa faca pasi ptr. a-i vedea mersul. ...@silviu, concluzie partiala: si-avea mersu´leganatu, parca vine cand se duce, c-un chicior mai scurt ca altuuu, si se duce cand se-n vine, dar eu eram paricopitatul, n-asa?.. iar el, nu era josnic s-au meschin, ptr. car era amicul tau ,vecine !...(edit: acest alineat este o gluma concluziva) ..restul,diferenta, maruntisul pe HHO, daca n-ar fi fot tu, interesul si banutul tau in joc, nici ca m-as fi aplecat sa raspund unui obtuz sarlatan patentat, meschin si mincinos ordinar, care ti-ar fi acordat si consultanta-mentenanta, tet á tet , dar continui sa ramai pe scena si sa joci rolul pagubitului din aria naivului pesifal de wagner. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 11:31
@nastase, tot ceea ce nu poti percepe sau nu poti intelege, in viziunea ta, si pentru tine, devine : injurie, injuros, licentios, obscen sau vulgar, etc....ma lasi ?sau...
..ti-am adresat o intrebare directa, nu raspunzi !..in schimb te dedai la atacuri suburbane, meschine, pe care le doresti subliminale,@ nastase....relax, stiu ce-ti poate piele si cat te duce ...pastreaza-ti marfa. ghivciul si pasarelele, vinde-o altcuiva, eu n-am sa-ti cumpar marfa. @nastase, te-am invitat sa-ti elimini clonele de pe 9am, n-ai facut-o ,onestule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 20:12
De la: Polixenia, la data 2013-02-25 00:27:26De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 22:06:46De la: Polixenia, la data 2013-02-24 21:48:59"Cea de-a doua lege a termodinamicii o lege nemiloasa a fizicii sustine ca energia disponibila din univers scade in mod treptat si ireversibil, asemenea unui ceas, la care tensiunea arcurilor cedeaza cu totul, in final. Prin urmare, chiar daca au fost multe oscilatii (big bang-uri urmate de big crunches), cosmosul tot isi va epuiza incet, in final, energia disponibila. Legea ireversibilitatii termodinamice cere ca intreaga scrie de universuri ipotetice sa fi avut un inceput singular, poate in urma cu multe oscilatii." Si cine a pus bazele mecanicii cuantice un fizician sau un preot?
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 21:03
De la: CR0N0S, la data 2013-02-25 20:12:09De la: Polixenia, la data 2013-02-25 00:27:26De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 22:06:46De la: Polixenia, la data 2013-02-24 21:48:59"Cea de-a doua lege a termodinamicii o lege nemiloasa a fizicii sustine ca energia disponibila din univers scade in mod treptat si ireversibil, asemenea unui ceas, la care tensiunea arcurilor cedeaza cu totul, in final. Prin urmare, chiar daca au fost multe oscilatii (big bang-uri urmate de big crunches), cosmosul tot isi va epuiza incet, in final, energia disponibila. Legea ireversibilitatii termodinamice cere ca intreaga scrie de universuri ipotetice sa fi avut un inceput singular, poate in urma cu multe oscilatii." Dialoguri in famelie...
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 22:04
De la: Black_Friday, la data 2013-02-25 21:03:29De la: CR0N0S, la data 2013-02-25 20:12:09De la: Polixenia, la data 2013-02-25 00:27:26De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 22:06:46De la: Polixenia, la data 2013-02-24 21:48:59"Cea de-a doua lege a termodinamicii o lege nemiloasa a fizicii sustine ca energia disponibila din univers scade in mod treptat si ireversibil, asemenea unui ceas, la care tensiunea arcurilor cedeaza cu totul, in final. Prin urmare, chiar daca au fost multe oscilatii (big bang-uri urmate de big crunches), cosmosul tot isi va epuiza incet, in final, energia disponibila. Legea ireversibilitatii termodinamice cere ca intreaga scrie de universuri ipotetice sa fi avut un inceput singular, poate in urma cu multe oscilatii." Si tu ce cauti? O umbra de familie cuantificabila? Vrei sa te infieze cineva?
|
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 00:55
De la: 9am_1535, la data 2013-02-25 11:31:13@nastase, tot ceea ce nu poti percepe sau nu poti intelege, in viziunea ta, si pentru tine, devine : injurie, injuros, licentios, obscen sau vulgar, etc....ma lasi ?sau... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 25/02/2013 |
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 01:07
De la: Black_Friday, la data 2013-02-25 21:03:29De la: CR0N0S, la data 2013-02-25 20:12:09De la: Polixenia, la data 2013-02-25 00:27:26De la: 9am_1535, la data 2013-02-24 22:06:46De la: Polixenia, la data 2013-02-24 21:48:59"Cea de-a doua lege a termodinamicii o lege nemiloasa a fizicii sustine ca energia disponibila din univers scade in mod treptat si ireversibil, asemenea unui ceas, la care tensiunea arcurilor cedeaza cu totul, in final. Prin urmare, chiar daca au fost multe oscilatii (big bang-uri urmate de big crunches), cosmosul tot isi va epuiza incet, in final, energia disponibila. Legea ireversibilitatii termodinamice cere ca intreaga scrie de universuri ipotetice sa fi avut un inceput singular, poate in urma cu multe oscilatii." Oi hi io di la tara da matali iesti ngramada di prost. Baaaaaa "famelie" se scrie familie si un prunc stie d-astea. Contopistule!
|
|
|

.