back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Satyagraha

Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:42

De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 09:42:26
De la: -1075-, la data 2013-06-22 21:32:19titirezul giroscopic

ingrid, eroare, pana si pe tine te-am manipulat.Gabi, si tu gresesti.

asa e : ai manipulat-o si pe Ingrid, chiar daca ea te-a laudat de ce frumos stii sa ne manipulezi pe noi, astialalti !
dar apare o intrebare : daca pe ea ai manipulat- o ca Nu esti Myt....si totusi esti iar eu gresesc crezind ca esti , inseamna ca acest "Mytcor" nu este decit un alt avatar al lui cronos , de ex. ca tot am avut noi o discutie pe tema Timpului ![/quote

Exista stapani ai timpului chiar si pe timpul care nu a existat si care nu va mai exista nici pentru noi dupa ce nu vom mai fi. Si tu poate ai trait undeva unde nu exista timpul si din intamplare ai cazut in timp insa nu ai nicio sansa sa ramai aici, trebuie sa te intorci din nou in spatiul cel fara de timp.

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:46

De la: 9am_1666, la data 2013-06-23 22:38:01
De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 15:10:18himmmm Nu toate femeile cu un chip cu trasaturi normale, ca sa zic asa , sunt frumoase si , in acelasi timp , am intilnit femei considerate urite dupa canoanele frumusetii , care erau mai fermecatoare si atragatoare decit cele considerate frumoase ! si aici - dupa convingerea mea totala - Sufletul, mintea si gindul persoanei respective , sunt cele care pun "stampila " de frumos- urit pe chipul unui om !
si , exact datorita acestui lucru , sunt oameni ce imbatrinesc minunat de frumos si oameni despre care nu-ti vine a crede ca au fost frumosi vreodata ,atit sunt de deteriorati !

Timpul ne cheama. Pentru unii timpul trece ireversibil iar pentru altii timpul uneori se opreste si ne transpune inntr-un moment initial Plank unde legile cuantice ne ajuta sa ne apropiem de ceea ce am fost inainte de a fi.

...pe mine nu ma cheama TIMPUL....oricum incantat de cunostiinta....

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:58

De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-23 22:46:22
De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 15:10:18himmmm Nu toate femeile cu un chip cu trasaturi normale, ca sa zic asa , sunt frumoase si , in acelasi timp , am intilnit femei considerate urite dupa canoanele frumusetii , care erau mai fermecatoare si atragatoare decit cele considerate frumoase ! si aici - dupa convingerea mea totala - Sufletul, mintea si gindul persoanei respective , sunt cele care pun "stampila " de frumos- urit pe chipul unui om !
si , exact datorita acestui lucru , sunt oameni ce imbatrinesc minunat de frumos si oameni despre care nu-ti vine a crede ca au fost frumosi vreodata ,atit sunt de deteriorati !

Timpul ne cheama. Pentru unii timpul trece ireversibil iar pentru altii timpul uneori se opreste si ne transpune inntr-un moment initial Plank unde legile cuantice ne ajuta sa ne apropiem de ceea ce am fost inainte de a fi.

...pe mine nu ma cheama TIMPUL....oricum incantat de cunostiinta....

Nu exista solutii. Noi am inventat timpul, poate fara el reuseam sa pacalim eternitatea. Noi insa am sperat sa ne legam de el si asa a luat nastere dumnezeu, cel creat de noi, pentru noi si pentru speranta a ceva ce nu are cum sa fie deoarece nu poate fi decat ceea ce este si decat ceea ce a fost inainte de a fi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 07:53

e adinca rau asta si parca ziceai ca eu am adincimi in care ti-e frica sa te scobori !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 07:58

De la: 9am_1666, la data 2013-06-23 22:42:43

asa e : ai manipulat-o si pe Ingrid, chiar daca ea te-a laudat de ce frumos stii sa ne manipulezi pe noi, astialalti !
dar apare o intrebare : daca pe ea ai manipulat- o ca Nu esti Myt....si totusi esti iar eu gresesc crezind ca esti , inseamna ca acest "Mytcor" nu este decit un alt avatar al lui cronos , de ex. ca tot am avut noi o discutie pe tema Timpului ![/quote

Exista stapani ai timpului chiar si pe timpul care nu a existat si care nu va mai exista nici pentru noi dupa ce nu vom mai fi. Si tu poate ai trait undeva unde nu exista timpul si din intamplare ai cazut in timp insa nu ai nicio sansa sa ramai aici, trebuie sa te intorci din nou in spatiul cel fara de timp.

pai, nu asta-i teoria Intruparilor ? dar, nimic nu se-ntimpla din Intimplare, nici macar sa ajungi in tara Tineretei fara batrinete si a vietii fara de moarte ! e doar o ciclicitate cu un scop foarte precis : Cunoasterea Adevarului !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 08:51

De la: -1075-, la data 2013-06-22 23:15:53
De la: 9am_1666, la data 2013-06-22 23:08:05Asa cum crezi ca EU sunt EU

Tu, fiind cel ce este pe care eu il cunosc

Zang! Daca il cunosti pe minor esti cine cred eu, nu cine te dai.

...stiu, stiu, manipulezi!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 11:59

Unde e rubiconu' ala? Sa arunc si io o pietricica?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 13:17

De la: nastasemihail, la data 2013-01-31 21:15:12
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 17:04:48Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.Oamenii maturi fug de adevar,prefera falsitatea,apoi se mira de ce se intampla in jurul lor.Copiii spun adevarul insa parintii ii ignora.Poate ca ar trebui sa invete sa gandeasca din nou ca atunci cand aparent nu gandeau.

De acord, dar nu poti fi tot timpul sarit din minti.

...si atunci alegem a doua alternativa: ramanem copii. Iar cand moare copilul din noi, moare intregul nostru, tot....

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 13:20

De la: XYW, la data 2013-01-31 21:37:00hai c-am revenit....am citit si recitit inca o data si-nca o data tot ce-ai scris si nu gasesc nimic referitor la ,,satya'' sau la gandhi....poate o vei face de-acum incolo...sper s-o faci...alfel acesta va fii inca un topic deschis doar asa pt.aflare-n treaba si tu vei fii catalogata drept o persoana care a vrut si ea sa scrie ,,ceva''....

....sau mai poti fi catalogat de plagiator!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 13:22

De la: nastasemihail, la data 2013-01-31 21:38:03
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 21:23:09
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 17:04:48Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.Oamenii maturi fug de adevar,prefera falsitatea,apoi se mira de ce se intampla in jurul lor.Copiii spun adevarul insa parintii ii ignora.Poate ca ar trebui sa invete sa gandeasca din nou ca atunci cand aparent nu gandeau.

Incerci sa ma pui in "dilema"?In final conteaza rezultatul.Depinde de fiecare ce cale alege.

Cind esti mintit te face sa dormi bine. Dar nu cind minti tu. Aici e dilema.
Unii dorm bine si cind mint ei.

...si cand sunt prinsi cu mâtza in sac, tot linistit dorm? Ei, nu. Atunci are loc trezirea, desteptarea. Atunci constiientizeaza ce-au avut, nu au stiut sa pretuiasca si ce au pierdut.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 13:32

De la: _Ingrid, la data 2013-06-24 08:51:12

Tu nu stií,nu !
"Daca"...
NICI UN DACA,Ingrid.

Abandoneaza aceasta abiguitate speculativ-paguboasa, Ingrid, asuma-ti credinta, ceea ce crezi, sau convingerea, din care iti extragi sau rezulta afirmatiile concluzive si/sau opiniile- LA MODUL EXPLICIT-cu demnitate , si responsabilitate, Ingrid.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 13:37

De la: mili, la data 2013-01-31 23:05:04

Sunt popeziile mele.Am multe,dar cam stufoase,despre cei care au fost la inceput-Gelu,Glad,Menumorut,Cat despre forta adevarului poate am folosit denumirea respectiva ca pe o metafora pentru a incita personajele din acest joc virtual.

asadar...totu-i un joc....ai si-un trailer....???

---------------------------------------------------------------------
Creatiile proprii(Poeziile) si-ar avea locul pe topicul _ Romanul s-a nascut poet_
Satyagraha, ca filozofie de adevar(sa-i zicem) nu este ea chintesenta adevarului,
e doar o perticularitate aplicata. Nu prea vad legaturile in versurile amintite, avand in vedere,
ca in orice opera de arta are loc si cel putin un dram de fictiune, de imaginatie care se indeparteaza de adevar. Cine detine adevarul absolut? Iata o dilema: Cine detine adevarul in primordialitatea lui, oul sau gaina? Poate aflam...(am glumit) Dar cine ne spune cu certitudine ca adevarul trambitat nu-i minciuna si minciuna fardata nu este un adevar ascuns?

Imi permit si eu o scanare a gandurilor. Poate vin tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata!

Am vazut legatura intre poeziile Sarei si titlul topicului. La prima vedere. Vi-l spun, ca nu sunt rea!

Adevarul despre asa zisa colonizare romana a poporului dac. Amplific, cu rabdarea domniilor voastre.

Am remarcat si acea cale de reintoarcere pe care Sara incerca sa o redea.... Daca poporul dac sta la originea umanitatii, este firesc ca alte popoare sa vrea sa isi atribuie acest rol, incercand o colonizare. Ca apoi, incet si treptat, sa ne lase in bastina noastra. De ce? Pentru ca nu pot sa tina ritmul cu noi.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:01

De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 23:37:26
De la: nastasemihail, la data 2013-02-01 23:30:08
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 22:07:00
De la: nastasemihail, la data 2013-01-31 21:54:18
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 21:49:39
De la: XYW, la data 2013-01-31 21:38:29
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 21:23:09

Incerci sa ma pui in "dilema"?In final conteaza rezultatul.Depinde de fiecare ce cale alege.

io aleg,,CALEA LACTEE''...e bine....???

Poate simti o chemare.E chemarea universului care te-a creat.Iti cauti ADN-ul printre astre.

Printre astre sint doar radiatii de toate felurile. ADN-ul e tributar corpului terestru. Aici lasam tot adeneul.

ADN-ul ca sa existe,trebuie mai intai sa se formeze.Eu am sugerat doar ca o parte a materiei prime din care s-a format initial,ne vine din spatiu.Fara aportul unor meteoriti mai vechi decat pamantul,tu acum nu existai.Pamantul nu avea toate "ingredientele" necesare ADN-ului.Asta se stie.
Stii care eproblema cu absolutizarea acestui adn, ca vad ca devne religie pe zi ce trece.
Cind se formeaza o planeta ea deja incorporeaza meteoriti si tot felulo de corpuri de la planetele anterioare sparte si stele explodate. deci in toata masa ei sint resturi de toate felurile. Si palneteleici, au probabilitate mai mica sa sustina viata. de la o anumita marime incepe sa....fiarba si se incalzeste din interior....vulcanii. Din cauza masei.
de-abia atunci elementele incorporate in masa planetei...invie.
Ce vine din cosmos e deja si in masa planetei.
Viata e peste tot in univers. De fapt fragmente de toate felurile. Ce se activeaza in conditii propice.
Mie imi place sa cred ca noi mai ales oamenii sintem modificati genetic, ptr a ni se grabi evolutia.
Altfel eram si acum un fel de animale poate bipede, poate doar animale.
Evolutia e reala, dar e lenta......k sau unul din colegii lui.

Studiaza problema Rh pozitiv si negativ.Cei mai multi cu Rh negativ sunt bascii.
Factorul negativ al Rh-ului este considerat o mutaþie de „origini necunoscute”, ce s-a petrecut iniþial în Europa. Iatã distribuþia tipurilor de sânge pe Pãmânt:
O Rh pozitiv 37%
A Rh pozitiv 36%
B Rh pozitiv 9%
AB Rh pozitiv 3%
O Rh negativ 7%
A Rh negativ 6%
B Rh negativ 1%
AB Rh negativ 1%

RH-us negativ..... oi fi avand predecesori basci....De ce nu le gasim ceva in comun bascilor si...dacilor? De ce sa ne transpunem pe noi in tara bascilor, si de ce sa nu ramanem pe teritoriul pamantului ales? Romania.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:06

De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 14:45:20Adevarul este o forta.Uneori nu este inteles sau poate face chiar rau.Ajungem chiar sa ne certam pentru adevar.Trebuie sau nu trebuie sa spui adevarul ? Pare a fi o singura alternativa, inseamna sa uitam ca acest adevar implica mize diferite.Cel care este purtatorul unor adevaruri revelatoare,trebuie sa se gandeasca la propriile motivatii,la dorinta care il determina sa marturiseasca.
Ar fi bine sa intelegem care este pragul de toleranta fata de ceea ce se poate intelege sau nu..
Nu stiu daca e important sa ne dorim cu insistenta adevarul,poate ar trebui sa ne gandim daca ni-l permitem sau daca nu cumva e mai bine sa ne asumam riscul de a-l lasa in asteptare pana va putea fi spus sau inteles.

...si asa ajungem sa acordam timp timpului...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:20

De la: icsuleasca, la data 2013-02-01 15:12:24
De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 14:45:20Adevarul este o forta.Uneori nu este inteles sau poate face chiar rau.Ajungem chiar sa ne certam pentru adevar.Trebuie sau nu trebuie sa spui adevarul ? Pare a fi o singura alternativa, inseamna sa uitam ca acest adevar implica mize diferite.Cel care este purtatorul unor adevaruri revelatoare,trebuie sa se gandeasca la propriile motivatii,la dorinta care il determina sa marturiseasca.
Ar fi bine sa intelegem care este pragul de toleranta fata de ceea ce se poate intelege sau nu..
Nu stiu daca e important sa ne dorim cu insistenta adevarul,poate ar trebui sa ne gandim daca ni-l permitem sau daca nu cumva e mai bine sa ne asumam riscul de a-l lasa in asteptare pana va putea fi spus sau inteles.

Da , adevarul este o forta si este specific oamenilor puternici ,pentru aflarea/marturisirea lui .
Corect .

Adevarul apartine tuturor. atat celor puternici, cat si celor slabi.
Un om puternic care detine un adevar, are doua alternative: ori il tine pentru el si ...disimuleaza mai departe, ca si cum nu ar exsta, ori actioneaza in consecinta dar oarecum reticent. Pe undeva pastreaza confidentialitatea acelui adevar. A doua alternativa, ar fi sa divulge adevarul, ceea ce ar implica atat avantaje cat si dezavantaje. Omul intr-adev puternic, stie ce decizie sa ia. Omul puternic se gandeste la ceea ce ar putea implica rostirea acelui adevart.

Omul slab..... nu poate duce un adevar, indiferent ce ar implica acesta. Nu il poate duce deoarece se teme de greutatea sa. Dar il poate afla, pe diferite cai. si de abia atunci incepe sa isi dezvolte puterea. Scara ascensiunii apartine tuturor. La fel si calea adevarului ne este accesibila. Trebuie sa vrem.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:31

De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 22:29:38

Se poate trai si cu lacrimi sechestrate intre gene.

Oh, ca da!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:41

De la: 9am_1455, la data 2013-02-02 00:06:58Adevar scriseserati. Nu am nici poza, nici nume de avatar, am doar cifre.
Intervin sau nu? Dilema!
As fi vrut sa aflu despre RH , daca mi se permite.Nu accept sa fiu maimuta. Sunt om. Daca nu am RH, nu sunt maimuta. YES!

Scumpa de Sara!
Wow!!!! Cea mai faina replica ce am intalnit-o vreodata!

''Nu accept sa fiu maimuta. Sunt om. Daca nu am RH, nu sunt maimuta. YES!''

Da', pe Sara care o suparat-o de o sters contu'? Ha?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:45

De la: nastasemihail, la data 2013-02-02 00:14:53
De la: 9am_1455, la data 2013-02-02 00:06:58Adevar scriseserati. Nu am nici poza, nici nume de avatar, am doar cifre.
Intervin sau nu? Dilema!
As fi vrut sa aflu despre RH , daca mi se permite.Nu accept sa fiu maimuta. Sunt om. Daca nu am RH, nu sunt maimuta. YES!

Tu esti aceeasi persoana cu 1444?

Tu de unde crezi ca vine Rh? Nici eu nu stiam ca de la maimutele rhesus. Cei ce au rh pozitiv au o compnenta in sing de la ele. Nu vrei, dar asta e.
Se banuie ca oamenii cu rh negativ, nu au, sint mai.....nu spun sa nu jignesc....dar au probleme cu facutul copiilor. Pot pierde sarcina. Se banuie, nu e sigur ca cei cu rh negativ sint o aklta ramura umana....nu mai spun.
E posibil sa dispara....posibil.

Atentie, dispar....Hmm... Aici se explica faptul ca de cate ori ma calcati pe cate o petala, imi sterg contu'.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:52

De la: 9am_1412, la data 2013-02-01 16:30:23

...adevarul absolut, nuantat relativistic, este aici si acum!... cel de dincolo de noi, este absolut, dar inexistent !...insa, din momentul in care iti asumi riscul de a inota intr-un ocean de vise, exista reala posibilitate, sa te ineci!,,, cu lacrimi!...iar lacrimile, sechestrate intre gene, iti vor fi asasinate de indeciziile tristetilor.

o redare incompleta a raspunsului pe care il ofera @9am_1412, in contextul respectiv, este irelevanta, Transparento.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 15:19

De la: -1075-, la data 2013-06-24 14:52:00
De la: 9am_1412, la data 2013-02-01 16:30:23

...adevarul absolut, nuantat relativistic, este aici si acum!... cel de dincolo de noi, este absolut, dar inexistent !...insa, din momentul in care iti asumi riscul de a inota intr-un ocean de vise, exista reala posibilitate, sa te ineci!,,, cu lacrimi!...iar lacrimile, sechestrate intre gene, iti vor fi asasinate de indeciziile tristetilor.

o redare incompleta a raspunsului pe care il ofera @9am_1412, in contextul respectiv, este irelevanta, Transparento.

1075, cred ca am vazut fiecare altceva. Hai sa nu ne ambalam si sa ne explicam punctele de vedere.

Eu vazusem altceva in acele postari....Vazusem doua alternative prin care ne putem ''feri'' de adevar: ori suntem copii, ori suntem smintiti. Api am continuat cu ''viziunea''. eliminand premisa ca am fi tot timpul nebuni, alegel sa fim copii...

Pace?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 17:21

De la: -1075-, la data 2013-06-24 13:32:12

Tu nu stií,nu !
"Daca"...
NICI UN DACA,Ingrid.

Abandoneaza aceasta abiguitate speculativ-paguboasa, Ingrid, asuma-ti credinta, ceea ce crezi, sau convingerea, din care iti extragi sau rezulta afirmatiile concluzive si/sau opiniile- LA MODUL EXPLICIT-cu demnitate , si responsabilitate, Ingrid.

???Da' ce zbieri asa? Ce ambiguitate, cum ,,nici un daca"?
Asa se face o deductie elementara, nu te supara:
Daca 1+X=2, atunci X=1, dupa cum daca il cunosti pe Minoru' nu poti fi Mytcor.
Daca aduci vorba despre asumare cu demnitate si responsabilitate, atunci ai putea sa demonstrezi ca TU ai capacitatea asta, asumandu-ti identitatile anterioare, iesind de dupa masca cifrelor.
...si inceteaza sa imi vorbesti imperativ, am reactii alergice la abordarea asta.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 01:48

Traditia grecilor era....filozofia. Acum Grecia este considerata Iranul Europei din cauza religiei ortodoxe. Thales, cel cu teorema, a fost primul care a gandit "material" lumea noastra acum peste 2500 de ani. Cei care acum nu sunt in stare sa simta ca religia este doar pe post de frana in calea progresului au o problema. E grav sa nu evoluezi 2500 de ani. Si daca vinovata este biserica atunci e si mai grav. Eu consider ca biserica este vinovata, ea a fost creata de oameni(nu de catre crestini) cu peste 5000 de ani in urma. E cea mai veche escrocherie si culmea este ca are acceptul statului. Chiar si comunistii au tolerat inselaciunea. Nici nu mai intelege nimic!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 02:05

dar apare o intrebare : daca pe ea ai manipulat- o ca Nu esti Myt....si totusi esti iar eu gresesc crezind ca esti , inseamna ca acest "Mytcor" nu este decit un alt avatar al lui cronos , de ex. ca tot am avut noi o discutie pe tema Timpului !

Vehiculati niste nume de nici nu mai intelege nimic. Nici chiar eu nu sunt ceea ce par. Nici Sara nu stim cine a fost. Poate aflam cine este gabigabi2 Asta ca sa nu mai fim paranoici-obsedati.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 09:06

De la: _Ingrid, la data 2013-06-24 17:21:52

Tu nu stií,nu !
"Daca"...
NICI UN DACA,Ingrid.

Daca aduci vorba despre asumare cu demnitate si responsabilitate, atunci ai putea sa demonstrezi ca TU ai capacitatea asta, asumandu-ti identitatile anterioare, iesind de dupa masca cifrelor.
...si inceteaza sa imi vorbesti imperativ, am reactii alergice la abordarea asta.

Exista un studiu stintific neurologic in care se certifica faptul ca dupa implinirea varstei de 50 de ani persoanele pierd , in medie, 5 puncte din indicele IQ / an, Ingrid, citindu-ti acest text, am vaga impresie ca, in ceea ce te priveste, rationamentele pe care le dezvolti si logicile pe care le aplici in analizarea unor spete devine crtica, m-as bucura sa fie numai o vaga si falsa impresie, dar...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 09:20

De la: 9am_1666, la data 2013-06-25 02:05:56

dar apare o intrebare : daca pe ea ai manipulat- o ca Nu esti Myt....si totusi esti iar eu gresesc crezind ca esti , inseamna ca acest "Mytcor" nu este decit un alt avatar al lui cronos , de ex. ca tot am avut noi o discutie pe tema Timpului !

Vehiculati niste nume de nici nu mai intelege nimic. Nici chiar eu nu sunt ceea ce par. Nici Sara nu stim cine a fost. Poate aflam cine este gabigabi2 Asta ca sa nu mai fim paranoici-obsedati.

ma-nnebunesc de placere cind preluati "unul " de la "altul " aceleasi texte si toate fiind niste flatulente verbale si nimic mai mult ! hai, basitzi in continuare !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 10:23

De la: -1075-, la data 2013-06-25 09:06:09

Tu nu stií,nu !
"Daca"...
NICI UN DACA,Ingrid.

Exista un studiu stintific neurologic in care se certifica faptul ca dupa implinirea varstei de 50 de ani persoanele pierd , in medie, 5 puncte din indicele IQ / an, ...

Ce tare-i asta!
Ti-au zis asa ca sa te simti mai bine, dar crede-ma ca la Academie, sau in Parlament, sau la G8 n-ar sustine ,,studiul" asta !

Deci cand nu poti raspunde la o propunere directa, faci trimitere la etnii sau varsta... ce-ar mai fi la fel de lipsit de bun simt?..a, defectele fizice! dar nu stiu pe nimeni fara o mana, sau cu alt handicap pe aici.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 10:38

De la: _Ingrid, la data 2013-06-25 10:23:50
De la: -1075-, la data 2013-06-25 09:06:09

Tu nu stií,nu !
"Daca"...
NICI UN DACA,Ingrid.

Exista un studiu stintific neurologic in care se certifica faptul ca dupa implinirea varstei de 50 de ani persoanele pierd , in medie, 5 puncte din indicele IQ / an, ...

Ce tare-i asta!
Ti-au zis asa ca sa te simti mai bine, dar crede-ma ca la Academie, sau in Parlament, sau la G8 n-ar sustine ,,studiul" asta !
.

Serios?
Inseamna ca habar n-ai despre ceea ce vorbesc, de facto,observ amestecul, Cocktail-ul , pe care l-ai incropit in graba si n-am alta varianta disponibila decat sa constat : nu m-am inselat , iar ceea ce era o im0presie vaga se transforma intr-una certa.
Ingrid, tu mai gandesti inainte de a scrie pe forum, sau o faci numai asa la plesneala si fonfe ?

Eu nu ti-am cerut sa-ti asumi identitatea, Ingrid, asuma-ti opiniile sau afirmatiile pe care le emiti, argumenteaza-le, justifica-le, sau demonstreaza-le, este dovada unui minim comportament rational si de minim bun simt, .Ingrid.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 10:43

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 10:46

De la: _Ingrid, la data 2013-06-25 10:43:08

edit:
Eu nu ti-am cerut sa-ti asumi identitatea, Ingrid, asuma-ti opiniile sau afirmatiile pe care le emiti, argumenteaza-le, justifica-le, sau demonstreaza-le, este dovada unui minim comportament rational si de minim bun simt, .Ingrid.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 10:50

Cred ca este usor de calculat un IQ. Il putem lua ca etalon pe cel al lui Becali. Dupa parerea mea Becali are un IQ sub 70. Toti cei care sunt perceputi ca fiind mai "naivi" decat Becali e logic ca au un IQ sub 70. Si daca ne gandim putin la tara si chiar in orasele mari sunt destule specimene pe langa care Becali pare un mic Einstein. Si atunci nu inteleg de ce ne mai miram de misticismul romanilor si de prostia celor care sunt alesi in parlament.

Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Satyagraha
Mergi la: