back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfaturi practice pentru maini neindemanatice

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 00:23

De la: daniela_, la data 2013-09-21 00:19:12
De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 23:50:33
De la: daniela_, la data 2013-09-20 23:33:14
De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 23:15:08
O fi fost Ford???
...parca da...e mult de-atunci.

Da, mult...de la Fordul la care ma gandesc eu
nu stiu la ce te gandesti, dar asta s-a intamplat prin '99...
da' cine are ford?

...aaa...normal ca nu te prinzi, ca nici a masina nu prea semana parca ii gasisesi un nume, ,,furia soselelor' sau asa ceva...limuzina dobrogeana

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 00:31

De la: _Ingrid, la data 2013-09-21 00:23:26
O fi fost Ford???

da' cine are ford?

...aaa...normal ca nu te prinzi, ca nici a masina nu prea semana parca ii gasisesi un nume, ,,furia soselelor' sau asa ceva...limuzina dobrogeana
ford?? habar n-am avut... dar nu mi-a dat la ochi
"Furia" era bicicleta, parca

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:02

De la: daniela_, la data 2013-09-21 00:31:33
De la: _Ingrid, la data 2013-09-21 00:23:26
O fi fost Ford???

da' cine are ford?

ford?? habar n-am avut... dar nu mi-a dat la ochi
"Furia" era bicicleta, parca
Da, uitasem, bicicleta

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 15:40

De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 17:11:45
De la: Radu_b10, la data 2013-09-20 17:00:46Tu ce zici, sa spun cati frati are Bula ?

....credeam ca am zis bine doi baieti si doua fete ..ca ai pus intre !! afirmatia cu fratii.

Nu-mi place sa las lucrurile “ in coada de peste” ( apropos, unde a disparut copilul destept numit Myriam Bozen ? ) :
Sa notam cu B nr. de baieti si cu F nr. de fete .
P1 – Bula a avut un nr. egal de surori si frati se scrie ( matematic ) :
( a ) B – 1 = F , B – 1 pentru ca Bula nu era frate cu el insusi !
P2 – Fiecare fata a avut de doua ori mai multi frati decat surori .
Adica : “Maria” avea F-1 surori ( ca nu era sora cu ea, deci o scadem ) , si B frati ( toti baietii ! Dar, spune problema, trebuie sa dublam numarul de surori pentru a fi egal cu nr. de frati , adica :
( b ) 2 ( F – 1) = B
Deci, exprimat matematic avem :
( a ) B – 1 = F si
( b ) 2 ( F – 1) + B Adica ( nu uita sa schimi semnul cand schimbi membrul )

B – F = 1 si
- B + 2 F = 3 Daca adunam cele doua ecuatii ( unele doamne vor prefera substitutia unui membru ! ) vom obtine :
B – B + 2 F – F = 3 , adica 0 + F = 3 deci am descoperit ca erau 3 fete ( generic vorbind pentru ca unele erau poate .... majore )
Ne varam in ( a ) : B – 1 = F , adica tre sa scad unu din baieti ca sa ramana nr. de fete !
Mai simplu, daca adun la nr. de fete unu , voi avea nr. de baieti : B = F + 1 adica B = 3 + 1 , deci 4 baieti !
Deci erau trei fete si patru baieti .
Acuma, ce nu pricep eu , este ca familia avea 7 copii ! Ca , ase am invatat eu, nu se pot aduna decat lucruri de acelas fel ( nu poti aduna 3 prune cu 4 avioane ) .
Ma rog, astia erau frati ! Dar va zic eu ca daca aduni 3 fete cu 4 baieti , de obicei rezultatul este mai mare ca 7 ( oameni / omuleti ) .

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 16:02

De la: Radu_b10, la data 2013-09-21 15:40:22
De la: Radu_b10, la data 2013-09-20 17:00:46Tu ce zici, sa spun cati frati are Bula ?

....credeam ca am zis bine doi baieti si doua fete ..ca ai pus intre !! afirmatia cu fratii.

Nu-mi place sa las lucrurile “ in coada de peste” ( apropos, unde a disparut copilul destept numit Myriam Bozen ? ) :
Adica : “Maria” avea F-1 surori ( ca nu era sora cu ea, deci o scadem ) , si B frati ( toti baietii ! Dar, spune problema, trebuie sa dublam numarul de surori pentru a fi egal cu nr. de frati , adica :
( b ) 2 ( F – 1) = B
( a ) B – 1 = F si

B – F = 1 si
- B + 2 F = 3 Daca adunam cele doua ecuatii ( unele doamne vor prefera substitutia unui membru ! ) vom obtine :
B – B + 2 F – F = 3 , adica 0 + F = 3 deci am descoperit ca erau 3 fete ( generic vorbind pentru ca unele erau poate .... majore )
Ne varam in ( a ) : B – 1 = F , adica tre sa scad unu din baieti ca sa ramana nr. de fete !
Mai simplu, daca adun la nr. de fete unu , voi avea nr. de baieti : B = F + 1 adica B = 3 + 1 , deci 4 baieti !
Acuma, ce nu pricep eu , este ca familia avea 7 copii ! Ca , ase am invatat eu, nu se pot aduna decat lucruri de acelas fel ( nu poti aduna 3 prune cu 4 avioane ) .
Ma rog, astia erau frati ! Dar va zic eu ca daca aduni 3 fete cu 4 baieti , de obicei rezultatul este mai mare ca 7 ( oameni / omuleti ) .

Myryam inseamna Maria......

Myryam ar fi fost sora lui Moise.....si a lui Aron. S-ar traduce cu ....''a dori un copil''.....

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 16:45

De la: SocratEea, la data 2013-09-21 16:02:41

( b ) 2 ( F – 1) = B
( a ) B – 1 = F si

B – F = 1 si

Myryam ar fi fost sora lui Moise.....si a lui Aron. S-ar traduce cu ....''a dori un copil''.....

Ma, tu de toate stii !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 17:27

De la: daniela_, la data 2013-09-20 23:08:45
De la: Radu_b10, la data 2013-09-20 16:13:05Acu vazui raspunsul ! Si eu care "judecam" ca la cafea nu e buna jucaria !
Pai nu era mai bun samovarul rusesc care statea permanent pe foc si de unde toti luau ceaiul fierbinte ?
Am sa-mi permit sa va spun cateva enormitati produse prin inlocuirea capitalista a inginerilor cu designeri . ( incerc sa nu fiu tehnic)
1. Vasul de apa de la W.C.
Efectul de spalare creste daca viteza apei este mai mare . Exemplu : pentru spalarea unei masini la turbojet se consuma 8-10 litri de apa . " La carpa" ai nevoie de 2-3 galeti ( aproximativ 25 litri ).
=> vasul de spalare este mai eficient daca este suspendat - cat mai sus posibil .
2. Clanta de la usa :
Cele vechi aveau un ( blestemat) cui care unea clanta exterioara cu cea interioara . Eforturile la deschidere-inchidere se descarcau in usa . Din motive exclusiv estetice un designer ( care habar nu avea de solicitari dinamice - rezistenta materialelor, incepatori) a desenat ( nu pot spune proiectat) un sistem in care clanta si shildurile descarca efortul in holtzsuruburile de fixare in usa . Cei care au usi din lemn si clante "moderne" stiu ce patimesc !
3. La majoritatea masinilor moderne portierele in partea de sus , spre spate, se termina in unghi drept , uneori chiar ascutit . Loc bun de produs vanatai pentru cei neatenti . La "Dacia " clasica erau rotunjite ( mai greu de etansat dar merita)
Pentru restul e musai sa fiu "tehnic" asa ca ma opresc cu un bang :
Pentru ca nu exista gravitatie in spatiul cosmic, pixurile si stilourile nu pot fi folosite ! ( Pune hartia pe un perete si incearca sa scrii cu pixul inclinat invers - scrii maxim 2-3 litere)
Americanii au investit cam 1.500.000 $ si au scos un pix la care pasta este impinsa de o pompa dirijata de un microprocesor ( pentru debit si presiune ), alimentat de la un panou solar si cu un consum ( record ) de numai 0,25 mW .
Rusii folosesc pentru scris , in cosmos, un creion !
eu era sa-mi sparg ochiul intr-un colt de portiera. Eram obisnuita cu Dacia si m-am urcat intr-o alta masina, in fuga, sa nu fac soferul sa astepte...

O fi fost Ford???

Sunt fercitul / nefericitul posesor de Ford Mondeo .
Fiabila, rezistenta la gropile sapate de primarie, vrea numai motorina si ulei ( uneori) !
Scoti ochii in cantul portierei ( ca Dana ), daca scapi pixul , bricheta, banii ..... langa scaun - demolezi masina ca sa le recuperezi ! Schimbi un bec de far, semnalizare fata in minim o ora daca ai scule speciale ( surubelnita Philips , chei stelate si imbus .... ) La vechea Dacie dura cam 30 de secunde . In rest .... e beton !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 17:57

De la: Radu_b10, la data 2013-09-21 16:45:08
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 16:02:41

( b ) 2 ( F – 1) = B
( a ) B – 1 = F si

B – F = 1 si

Ma, tu de toate stii !

Da' de unde!? Se intampla sa fie printre prenumele feminine preferate ale mele.

A propos...de multe ori m-as baga la problemele tale, dar nu am mereu predispozitia necesara.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:02

De la: Radu_b10, la data 2013-09-21 17:27:11
De la: daniela_, la data 2013-09-20 23:08:45
De la: Radu_b10, la data 2013-09-20 16:13:05Acu vazui raspunsul ! Si eu care "judecam" ca la cafea nu e buna jucaria !
Pai nu era mai bun samovarul rusesc care statea permanent pe foc si de unde toti luau ceaiul fierbinte ?
Am sa-mi permit sa va spun cateva enormitati produse prin inlocuirea capitalista a inginerilor cu designeri . ( incerc sa nu fiu tehnic)
1. Vasul de apa de la W.C.
Efectul de spalare creste daca viteza apei este mai mare . Exemplu : pentru spalarea unei masini la turbojet se consuma 8-10 litri de apa . " La carpa" ai nevoie de 2-3 galeti ( aproximativ 25 litri ).
=> vasul de spalare este mai eficient daca este suspendat - cat mai sus posibil .
2. Clanta de la usa :
Cele vechi aveau un ( blestemat) cui care unea clanta exterioara cu cea interioara . Eforturile la deschidere-inchidere se descarcau in usa . Din motive exclusiv estetice un designer ( care habar nu avea de solicitari dinamice - rezistenta materialelor, incepatori) a desenat ( nu pot spune proiectat) un sistem in care clanta si shildurile descarca efortul in holtzsuruburile de fixare in usa . Cei care au usi din lemn si clante "moderne" stiu ce patimesc !
3. La majoritatea masinilor moderne portierele in partea de sus , spre spate, se termina in unghi drept , uneori chiar ascutit . Loc bun de produs vanatai pentru cei neatenti . La "Dacia " clasica erau rotunjite ( mai greu de etansat dar merita)
Pentru restul e musai sa fiu "tehnic" asa ca ma opresc cu un bang :
Pentru ca nu exista gravitatie in spatiul cosmic, pixurile si stilourile nu pot fi folosite ! ( Pune hartia pe un perete si incearca sa scrii cu pixul inclinat invers - scrii maxim 2-3 litere)
Americanii au investit cam 1.500.000 $ si au scos un pix la care pasta este impinsa de o pompa dirijata de un microprocesor ( pentru debit si presiune ), alimentat de la un panou solar si cu un consum ( record ) de numai 0,25 mW .
Rusii folosesc pentru scris , in cosmos, un creion !
eu era sa-mi sparg ochiul intr-un colt de portiera. Eram obisnuita cu Dacia si m-am urcat intr-o alta masina, in fuga, sa nu fac soferul sa astepte...

O fi fost Ford???

Sunt fercitul / nefericitul posesor de Ford Mondeo .
Fiabila, rezistenta la gropile sapate de primarie, vrea numai motorina si ulei ( uneori) !
Scoti ochii in cantul portierei ( ca Dana ), daca scapi pixul , bricheta, banii ..... langa scaun - demolezi masina ca sa le recuperezi ! Schimbi un bec de far, semnalizare fata in minim o ora daca ai scule speciale ( surubelnita Philips , chei stelate si imbus .... ) La vechea Dacie dura cam 30 de secunde . In rest .... e beton !

Pssss... Eram mica si il intreb pe tatal meu, Dumnezeu sa il ierte..... Tati, ce meserie banoasa exista? Aveam vreo 8 ani... Printre meserii, tatalmeu imi enumera si cea de ...mecanic auto. Ii replic: Asta o sama fac cand voi fi mare! La care, mama mea ma intreaba: Cum vei suporta tu toata mizeria pe care o implica aceasta meserie? LA care eu: Voi purta costume speciale si neaparat manusi.

Pfuai si cati bani faceam azi, ca garajistii astia mari, la garajele auto de marca ma refer, mesteresc cate un deviz la cate o intretinere, de iti vine sa teapuci de mecanica si sa iti iei o valiza de diagnostic si sa te pui pe cont propriu: MECANIC AUTO.

OAre cu ar fi un garaj de reparatii auto SOCRATEEA?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 23:54

As avea nevoie de urmatoarele sfaturi
-Vreau panou de sigurante si fuzibile si automate in serie, ptr siguranta.
Cele fuzibile sa le pun mai mari, cele automate mai mici.
se pot pune cu tot cu garantie?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 23:54

Un congelator separat consuma mai putin decit un congelaTOR DE FRIGIDER DAR CU MOTOR SEPARAT?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 23:55

Becurile cu leduri renteaza sa cumperi in locul celor economice?
Unul e vreo 80 lei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 23:55

Becurile cu leduri renteaza sa cumperi in locul celor economice?
Unul e vreo 80 lei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 00:21

Va multumesc, dar chiar sint framintat de problemele alea.

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 09:46

De la: nastasemihail, la data 2013-09-21 23:54:00As avea nevoie de urmatoarele sfaturi
-Vreau panou de sigurante si fuzibile si automate in serie, ptr siguranta.
Cele fuzibile sa le pun mai mari, cele automate mai mici.
se pot pune cu tot cu garantie?

Am postat un desen ! Ce denumim generic " sigurante automate " sunt intrerupatoare automate .
Referitor la desen :
Primul ( general) este un intrerupator general bipolar MCB, uzual de 25 A, la case matri de 32 A .
2 - O "siguranta" diferentiala de 16 A asigura necesarul pentru prize, avand o protectie la 30 mA . Asta inseamna ca daca masina de spalat da la masa sau bagi degetul in priza ea decupleaza inainte de a te omora ( de tot !)
3. Pentru iluminat este suficienta o bipolara de 10 A .
Nu are rost sa mai pui fuzibila ( treaba o face ala de 25A )
Daca pe sigurante scrie Schneider sau Moeller - vor fi bune ( si scumpe in draci ! )
Succes !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 10:23

De la: nastasemihail, la data 2013-09-21 23:55:48Becurile cu leduri renteaza sa cumperi in locul celor economice?
Unul e vreo 80 lei.

Asa cum spuneam intr-o problema pacatul major al becurilor cu incandescenta esta ca transforma peste 70% din energia consumata in caldura. Sa luam cazul uzual al unui bec clasic de 100 W care da o lumonozitate ( lumeni )echivalenta cu cea a unui sistem cu LED-uri de 20 W . Asta inseamna o economie de 80 W h .
Problema : un bec costa 80 lei , 1 Kw costa 1,5 lei, economia este de 80 Wh.
Pentru a amortiza investitia am nevoie sa fac o economie de 80 : 1,5 = 55 Kw h ( am rotunjit de la 53), deci de 55000 W , Cum economia este de 80 Wh => voi amortiza becul in 55000 : 80 = 688 de ore de functionare . Adimit ca folosesti bexcul cam 3 ore pe zi ( in medie) => 688 : 3 = 229 de zile . Deci recuperezi banii in aproape un an ! In anii urmatori vei iesi in castig cam cu 80-100 lei pe an , economie la factura de energie electrica .
Dar nimic nu este perfect !!!
1. Lumina data de becul clasic este spectrul de emisie al wolframului, apropiat de lumina solara. Lumina LED-ului este monocroma, deci, ca si tubul cu neon, va distorsiona putin culorile obiectelor din casa .
2. In lipsa inertiei termice LED-ul se aprinde si se stinge cu frecventa retelei ( 50 Hz) , deci poate sa apara efectul stroboscopic : prersupunem ca folosesti o masina de gaurit sau un polizor, cu turatie reglabila . Vor exista anumite viteze cand ochiul v-a percepe ga scula nu se mai invarte sau o face foarte incet . Ca exemplu – in sectiile de strungarie, frezare ..... este interzis iluminatul cu neon !
3. LED-ul da o lumina focalizata, deci incaperea nu va fi iluminata perfect uniform .

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 10:35

De la: nastasemihail, la data 2013-09-21 23:54:44Un congelator separat consuma mai putin decit un congelaTOR DE FRIGIDER DAR CU MOTOR SEPARAT?

Frigiderul si congelatorul sunt niste pompe de caldura care trimit caldura din interior ( vaporizator ) spre exterior ( condensor ) prin efectuare de lucru mecanic ( compresor) .
Deci daca am ( a ) un frigider cu congelator si ( b ) un frigider si un congelator , de volume identice si compresor separat, consumul va fi cam la fel .
Daca am o “combina” = frigider + congelator, cu un singur compresor si un singur condensor ( chestia aia din spate care se incalzeste cand combina munceste), apar mici probleme :
Daca deschid usa de la congelator termostatul “vede” ca s-a incalzit acolo si porneste compresorul . Ala baga si in vaporizatorul frigiderului ( consum inutil ) => per total pierzi ceva energie .
Daca cele doua au termostat si compresor separat e O.K. !

myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 12:35

Heeeelp !!!
Mi s-a blocat usa de la masina de spalat. A terminat programul, s-au stins luminitele, dar nu se deschide usa.
Cum scot rufele ...???

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 12:49

De la: myriam_bozen, la data 2013-09-22 12:35:24Heeeelp !!!
Mi s-a blocat usa de la masina de spalat. A terminat programul, s-au stins luminitele, dar nu se deschide usa.
Cum scot rufele ...???
Am patit si eu. Dupa un timp a vrut sa se deschida, dar rufele nu erau stoarse...deci nu-si terminase programul, undeva in memoria masinii. S-a intamplat ca filtrul sa fie infundat cu scame (o data am gasit si o moneda), din cauza caruia programul de stoarcere nu a mers...desi programul parea ca s-a incheiat. Cand cuva are apa, capacul nu se deschide.
Sfatul meu e sa vezi daca filtrul nu e infundat....

Daniela
myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 13:15

De la: daniela_, la data 2013-09-22 12:49:36
Cum scot rufele ...???
Am patit si eu. Dupa un timp a vrut sa se deschida, dar rufele nu erau stoarse...deci nu-si terminase programul, undeva in memoria masinii. S-a intamplat ca filtrul sa fie infundat cu scame (o data am gasit si o moneda), din cauza caruia programul de stoarcere nu a mers...desi programul parea ca s-a incheiat. Cand cuva are apa, capacul nu se deschide.

Stiu despre ce vorbesti, asta mi s-a intamplat la masina de acasa-Zanussi, s-a infundat filtrul exact cum zici tu.
Asta si-a terminat programul, le-a stors . Cred ca am blocat butonul pt. deschis usa (nu e cu clapita,e cu buton).
Maine tre' sa chem tehnicul si-mi ia 50 de euro doar cat zice Buon giorno.

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 13:24

Cum scot rufele ...???

Bun venit !
1. scoate filtrul din partea de jos, dreapta ! Curata , pune la loc !
2. Baga un program numai de stoarcere !
3, Asteapta ( in timpul asta e bine sa spui Ave Maria ) si incearca din nou sa deschizi usa !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 13:28

De la: myriam_bozen, la data 2013-09-22 13:15:08
De la: daniela_, la data 2013-09-22 12:49:36
Cum scot rufele ...???

Stiu despre ce vorbesti, asta mi s-a intamplat la masina de acasa-Zanussi, s-a infundat filtrul exact cum zici tu.
Asta si-a terminat programul, le-a stors . Cred ca am blocat butonul pt. deschis usa (nu e cu clapita,e cu buton).
Maine tre' sa chem tehnicul si-mi ia 50 de euro doar cat zice Buon giorno.

Zavorarea este electromagnetica ! Adica se deschide cu o comanda electrica ( data de program ) sau ( ireversibil) cu un ciocan mare !

myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 13:32

De la: Radu_b10, la data 2013-09-22 13:24:54
Cum scot rufele ...???

Bun venit !
3, Asteapta ( in timpul asta e bine sa spui Ave Maria ) si incearca din nou sa deschizi usa !

1. nu are filtru.
2. e incastrata in mobila de bucatarie, impreuna cu masina de spalat vase de bucatarie.
3. am bagat program de stoarcere , tot astept de vre-o 2 ore , si ma tot intreb : de ce azi mi se intampla tocmai mie...???

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 13:57

De la: myriam_bozen, la data 2013-09-22 13:32:23
Cum scot rufele ...???

Bun venit !

1. nu are filtru.
2. e incastrata in mobila de bucatarie, impreuna cu masina de spalat vase de bucatarie.
3. am bagat program de stoarcere , tot astept de vre-o 2 ore , si ma tot intreb : de ce azi mi se intampla tocmai mie...???

Pentru ca lipseai de pe forum

..daca e din dotarea apartamentului, nu trebuie sa faci pe nebuna, sa vina imediat cineva de la proprietar cu rezolvarea?

Daca n-ai solutie mai baga un program de clatire, poate isi da drumul din zguduieli

myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 14:05

De la: _Ingrid, la data 2013-09-22 13:57:29
Cum scot rufele ...???

Bun venit !

1. nu are filtru.

Pentru ca lipseai de pe forum

..daca e din dotarea apartamentului, nu trebuie sa faci pe nebuna, sa vina imediat cineva de la proprietar cu rezolvarea?

Daca n-ai solutie mai baga un program de clatire, poate isi da drumul din zguduieli

Am gasit filtrul, nu e infundat. E blocat butonul ce deschide usa.
Imediat...??Azi nu vine nimeni.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 14:08

Eu dupa etapa in care l-as apasa mai dintr-o muche sau cealalta, as incerca sa il deblochez cu un ac bagat pe langa...nu-s barbat sa am un ciocan mare

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 14:13

Cum scot rufele ...???

Bun venit !

1. nu are filtru.
pentru ca speli duminica

Daniela
myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 14:13

De la: _Ingrid, la data 2013-09-22 14:08:45 Eu dupa etapa in care l-as apasa mai dintr-o muche sau cealalta, as incerca sa il deblochez cu un ac bagat pe langa...nu-s barbat sa am un ciocan mare

Nttzz, merge prea usor inauntru...
Doua nopti in urma a pornit alarma de la centrala de gaze, a tiuit la 3 noaptea de-mi venea sa fug de-acasa. Ma mir ca n-au venit vecinii la usa..Pana nu i-au dat un ciocan n-a tacut.
Deci s-a ajuns si la ciocan...

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 14:19

De la: myriam_bozen, la data 2013-09-22 14:13:15
De la: _Ingrid, la data 2013-09-22 14:08:45 Eu dupa etapa in care l-as apasa mai dintr-o muche sau cealalta, as incerca sa il deblochez cu un ac bagat pe langa...nu-s barbat sa am un ciocan mare

Nttzz, merge prea usor inauntru...

Daca merge prea usor in mod cert este defect ! In loc sa comute electricul ( cu un dispozitiv de sacadare care face tac-pac) , apasa undeva in gol ! Pare rau ! Pregateste cei 50 de euroi ! Daca eram langa tine scapai mai ieftin !

myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 14:20

De la: daniela_, la data 2013-09-22 14:13:14
Cum scot rufele ...???

Bun venit !

1. nu are filtru.
pentru ca speli duminica

Mama..
Stiu.. de obicei evit, dar azi chiar "a fost" o urgenta.

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sfaturi practice pentru maini neindemanatice
Mergi la: