back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Interzicerea etnobotanicelor: pro sau contra?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 08:19

De la: ardna_1987, la data 2011-02-14 08:18:12Sunt PRO!
De ce?
Pentru ca va lasati copii sa vina beti acasa, dar spuneti nu drogurilor de tip etnobotanic. De la alcool au murit multi copii, multi au fost in coma alcoolica si asa mai departe.
Nu am auzit accidente rutiere produse de soferi ce au consumat etnobotanice, insa am tot vazut la stiri accidente din cauza bauturii. Acum ce as putea spune decat ca sunt pro acestor spice-uri sau cum s-or numi.
Sa se legalizeze marijuana, ca sa nu va mai plangeti atata!
Intrebarea e: Sunt pro sau contra alcoolului si oferit pustilor care nu au nici macar buletin?

Vorbeste ETNO din tine?

Raporteaza abuz de limbaj
9am176531

4 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 08:25

Daca asa considera uni ca scapa de stres consumand etnobotanice, inseamna ca deja nu mai au creier.

kris_matei

1 mesaj
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 08:27

CATEGORIC IMPOTRIVA ENTOBOTANICELOR - SUSTIN INITIATIVA RADIO ZU

stefan70gabriel

6 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 08:40

TOTAL CONTRA.
DE CE? PENTRU CA NU ARE DECAT EFECTE DEVASTATOARE NOCIVE ASUPRA CORPULUI UMAN. NU CUNOSC NICI UN EFECT POZITIV CA URMARE A CONSUMULUI DE ASTFEL DE SUBSTANTE TOXICE.
TOTAL CONTRA.

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 08:44

Acest flagel ar fi trebuit interzis din momentul in care a aparut pe piata.
Probabil ca anumiti indivizi care importau s-au fabricau astfel de produse au protectie sus pusa ca sa nu se interzica astfel de substante
Evident cineva papa ceva cascaval pntru aceasta protectie .
Daca aceasta varianta nu este cea reala atunci sigur avem un parlament si un guvern de handicapati mintal , de nu au vazut care sunt efectele consumarii acestor ierburi , intrucat nu pot sa spuna ca nu au fost in cunostinta de cauza atata timp cat mas media tot bate toba despre acest fenomen de ceva vreme .
Nici in P--A nu ii doare de restul lumii , daca le este lor foatre bine .

alfred_p2000

2 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 08:52

E bine ca s-a gandit cineva ca ar trebui interzise. E bine ca inca mai sint oameni cu atitudine in Romania. Se moare din cauza consumului de etnobotanice. Totusi, s-ar parea ca se moare si din cauza cainilor vagabonzi (cand nu se intampla asta, se intampla ca oamenii sa fie mutilati pe viata - sute / mii de cazuri de copii muscati / mutilati din cauza cainilor vagabonzi). In cazul asta de ce nu se scandalizeaza nimeni??!! De ce nu ia nimeni atitudine? Cati romani trebuie sa mai moara din cauza asta pana sa se triggereze careva?

tania53

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:15

Sunt categoric pentru interzicerea acestor substante.Ar fi interesant de stiut cine a permis si incurajat comercializarea lor (indiferent de varsta cumparatorilor!!!).Sustin initiativa Radio ZU.

magda_sandu2000

1 mesaj
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:15

contra etnobotanicelor

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:19

Spaima drogatilor ca nu mai au etnobotanice!Sunt si pe aici unii ce se incordeaza ca nu au cu ce sa se mai relaxeze!Sunt impotriva psihotropicelor, parerea mea, prea frumos denumite etnobotanice.

amirascristina

4 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:30

Sunt total contra acestor droguri. sml-sign0135: Nu aveti idee cat de periculoase sunt. Am in familie o persoana care foloseste asa ceva. Nu mai judeca limpede si clar. E pacat cind o persoana tinara se distruge iar cei de langa ..nu au putere sa ajuta cu nimic . Parintii sunt cei mai distrusi . Ne e tocmai usor sa-ti vezi copilul ducandu-se la vale. Sa fie interzise si confiscate!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si toti cei care vand droguri sa fie prinsi si condamnati pt crimele cere le comit fatza de populatie si mai ales cea tinara !!!!!!!!!!!!!

amirascristina

4 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:37

Probabil tu esti unul care vinzi..sau nu ai copii. Vai de tine ! Dca tu consumi, nu ai decit sa-ti plantezi la tine in casa ...dar nu mai da sau anvata si pe altii. Nici cu alcoolul nu sunt de acord. De ar fi dupa mine , tot ce tine de tigari , droguri si alcool , sa dispara de pa planeta asta. Din pacate pt mine si multi alti PARINITI ca mine , NU SUNTEM ASCULTATI DE CATRE CINE TREBUIE, dar niste pierde vara ca tine si multi altii care vindeti si consumati (si cei mai rau vindeti si la altii), Sunteti sustinuti de guvern.

m_sandu2003

3 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:45

Sunt de acord cu interzicerea.

amirascristina

4 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:46

De la: 9am118716, la data 2011-02-14 08:44:07Acest flagel ar fi trebuit interzis din momentul in care a aparut pe piata.
Probabil ca anumiti indivizi care importau s-au fabricau astfel de produse au protectie sus pusa ca sa nu se interzica astfel de substante
Evident cineva papa ceva cascaval pntru aceasta protectie .
Daca aceasta varianta nu este cea reala atunci sigur avem un parlament si un guvern de handicapati mintal , de nu au vazut care sunt efectele consumarii acestor ierburi , intrucat nu pot sa spuna ca nu au fost in cunostinta de cauza atata timp cat mas media tot bate toba despre acest fenomen de ceva vreme .
Nici in P--A nu ii doare de restul lumii , daca le este lor foatre bine .

Poti sa fii convins ca MULTI care sunt bine "SUS PUSHI" papa cascaval din aceasta afacere... Papa cascaval ..si multe vieti tinere....
Dupa cum se vede treaba ..nimeni nu are nici o intentie sa opresca aceasta imensa MASHINARIE DE UCIS
LUMEA E DIN CE IN CE MAI REA SI MAI VIOLENTA DIN CAUZA DROGURILOR

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:46

Spun un ,,NU" raspicat ,,etnobotanicelor '' si drogurilor de orice fel!
Nu aduc decat la rau si la dezastru. Stiu ce spun, pentru ca am prieteni de familie ai caror copii au luat-o pe aceasta cale. E ingrozitor sa vezi cum se autodistrug si sa ramanem impasibili.

karat2print

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:47

Ar trebui interzise total si definitiv .
.
.
.
.
.

9am126419

1 mesaj
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:47

Sunt categoric pentru interzicerea acestor substante.Ar fi interesant de stiut cine a permis si incurajat comercializarea lor de s-a ajuns la o asemenea amploare(indiferent de varsta cumparatorilor!!!)Este pacat ca mai ales tinerii isi risca viata fara a ajunge sa o inteleaga.Sustin initiativa Radio ZU.

9am085817

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:48

S-a mai incercat interzicerea etnobotanicelor acum un an....si nu s-a reusit. Intre timp am pierdut pe cineva drag din cauza acestor substante. Nu cred ca se va reusi nimic cu acest proiect de lege pentru ca sunt interese mult mai importante decat vietile noastre.
Sunt contra etnobotanicelor!

gheorgheghrgh

5 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:51

sa fie interzie

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:52

De la: Melody_, la data 2011-02-14 09:46:36Spun un ,,NU" raspicat ,,etnobotanicelor '' si drogurilor de orice fel!
Nu aduc decat la rau si la dezastru. Stiu ce spun, pentru ca am prieteni de familie ai caror copii au luat-o pe aceasta cale. E ingrozitor sa vezi cum se autodistrug si sa ramanem impasibili.

De acord cu NU.............!

ynocentta

6 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:53

Avand in vedere consecintele ,categoric sunt impotriva existentei si comercializarii tuturor acestor produse
Regretabil este insa lendoarea autoritatilor,care desi mediatizeaza cazurile din ce in ce mai frecvente datorate consumului substantelor etnobotanice ca si a noilor substituenti a caror componenta nu este cunoscuta,totusi nu inteleg sa dispuna o dispozitie legala concreta - prin care sa interzica definitiv comercializarea acestor produse

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:55

De ce?
Pentru ca va lasati copii sa vina beti acasa, dar spuneti nu drogurilor de tip etnobotanic. De la alcool au murit multi copii, multi au fost in coma alcoolica si asa mai departe.
Nu am auzit accidente rutiere produse de soferi ce au consumat etnobotanice, insa am tot vazut la stiri accidente din cauza bauturii. Acum ce as putea spune decat ca sunt pro acestor spice-uri sau cum s-or numi.
Intrebarea e: Sunt pro sau contra alcoolului si oferit pustilor care nu au nici macar buletin?

Normal ca suntem impotriva consumului de alcool la minori . Nu stiu ce varsta ai si nici daca ai copii.
As fi curioasa daca ai gandi la fel si in cazul in care fiul tau ar lua-o pe aceasta panta primejdioasa a drogurilor. Daca ar pleca de acasa la o petrecere de majorat si... nici dupa trei luni nu s-ar mai intoarce si singurul indiciu gasit ar fi o bucata ramasa din camasa arsa... Si era singurul fiu...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 09:58

De la: Melody_, la data 2011-02-14 09:55:47
De ce?

Normal ca suntem impotriva consumului de alcool la minori . Nu stiu ce varsta ai si nici daca ai copii.
As fi curioasa daca ai gandi la fel si in cazul in care fiul tau ar lua-o pe aceasta panta primejdioasa a drogurilor. Daca ar pleca de acasa la o petrecere de majorat si... nici dupa trei luni nu s-ar mai intoarce si singurul indiciu gasit ar fi o bucata ramasa din camasa arsa... Si era singurul fiu...

Extremis ,cam dur!

gheorgheghrgh

5 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:00

sa fie interzise si cele existente in magazine sa fie arse

diana_balan_2

4 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:06

SUNT PENTRU INTERZICEREA ETNOBOTANICELOR!
este foarte important interzicerea si pedepsirea aspra cu inchisoare pe viata ce lor care comercializarea orice tip de droguri

viorica_matasaru

1 mesaj
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:08

Au reusit sa ne distruga ce avem noi ca natie mai de pret ,copii.Categoric impotriva!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:09

De la: viorica_matasaru, la data 2011-02-14 10:08:30Au reusit sa ne distruga ce avem noi ca natie mai de pret ,copii.Categoric impotriva!
Pana-n '89 va plangeati ca este greu!
Abia acum vine greul!

9am062737

1 mesaj
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:10

SUNT PRO INTERZICEREA ETNOBOTANICELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sint impotriva acelor plante dovedite ca fiind droguri. Si nu, ptr acele plante ce sint si in alte categorii. Ceaiuri, alimente, condimente. Sint multe. Menta, musetel, salvie, etc doar citeva ce sint utile tuturor ca ceaiuri.

Sa nu uitam ca escrocii ce comercializeaza aceste produse baga in pliculete, de fapt substante chimice pure in amestec cu macerate de plante. Asa se spune prin isteria din media cu aceste plante.
Iar cei ce folosesc etnobotanice ar fi in stare si balega de animale sa foloseasca. Problema e la consumator, si comerciant, nu la planta ce creste.

danmir2005

1 mesaj

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:10

CATEGORIC,sunt CONTRA COMERCIALIZARII !!!!Preamulti copii mor sau zac pe paturi de spital!

gianiz2rt

2 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:16

Sunt parinte ,am un baiat adolescent de 15 ani activ,curios,curajos.Ca orice copil de aceasta varsta are sau isi construieste grupuri de prieteni ,colegi cu care normal, isi petrece putinul timp liber pe care il are,.In conditiile in care in orice supermarket li se serveste bautura si tutun fara a fi macar priviti de catre vanzator(nu mai zic de legitimare care nu exista ) de ce va mirati ca etnobotanicele ajung pe mainile lor la fel de usor.......Vreau sa spun ca noi cetatenii nu avem constiinta si moralitate iar ei, adolescentii isi vor procura de pe net cu toata interzicerea comercializarii acestor plante.
Sunt pro pentru o lege care ar interzice comercialzarea dar fratilor, o sa devenim paranoici noi parintii daca nu ne schimbam mentalitatea.

gianiz2rt

2 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 10:22

Sunt de acord si aprob faza cu bauturile alcoolicesi tutunului servite nonsalant in magazine pustilor fara buletine. Stiti ce consuma adolescentii de 14,15 ani ? Vodca,vin, tequilla .De ce mai exista in magazine anunturi postate si pe care daca nu le ai te amendeaza aia de la garda ,de genul;
NU SERVIM BAUTURI ALCOOLICE MINORILO SAU NU SRVIM TUTUN MINORILOR?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Interzicerea etnobotanicelor: Pro sau contra?
Mergi la: