back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Interzicerea etnobotanicelor: pro sau contra?

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

diana_balan_2

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 14:03

Sunt pentru interzicerea comercializarii lor!!! si inchisoare pe viata a celor care le comercializeza !

Raporteaza abuz de limbaj
trestian_nina

2 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 19 Martie 2011, ora 09:33

CONTRA, Pacat de acesti tineri care sant victime.

Syroe

10 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2011, ora 18:16

Contra interzicerii. Sunt un consumator recreational de astfel de substante de cand au aparut, in acest timp am reusit, sa'mi sustin examenul de bacalaureat, am intrat la facultate, inca o frecventez, muncesc fara sa fi avut vreodata ganduri de sinucidere, tulburari de comportament sau vreo problema medicala serioasa. Problema reala este incapacitatea "adultilor responsabili" sa trateze problema asta in mod realist si sa accepte ca absolut orice are potentialul de a fi un viciu letal. Solutia nu este interzicerea, este prezentarea de informatii reale, nu a unei retorici ieftine care nu a functionat niciodata.

orizont2005

1 mesaj
Postat pe: 31 Martie 2011, ora 08:24

De la: 9am_admin, la data 2011-02-13 23:46:23 Autoritãþile vor prezenta miercuri în Guvern un proiect privind interzicerea etnobotanicelor..

TU CE PARERE AI?

ESTI PRO SAU CONTRA COMERCIALIZARII ACESTORA?

Buna ziua!
Doresc sa va spun ca din pacate cunosc o astfel de situatie reala in care un adolescent de 15 ani, este dependent de substantele halucinogene, a abandonat scoala, a amanetat si vandut de prin casa ceea ce s-a putut, apoi si-a parasit si domiciliul. Parintii disperati care au incercat sa-si recupereze copilul din acesta mocirla in care s-a adancit din ce in ce mai mult, la numeroasele solicitari si sesizari facute diferitelor autoritati nu au primit decat raspunsuri de genul: "Ne pare rau, dar este plina tara de tineri in situatia aceasta si noi nu avem ce sa facem."
" Din pacate la noi se sanctioneaza distributia si nu consumul, deci nu va putem ajuta".
" Am dori sa va ajutam, dar nu putem interna fara consimtamantul pacientului", cu toate ca pacientul este minor si dependent de substante halucinogene, etc.
Doresc sa-i intreb pe cei care tolereaza aceste substante psihotrope si faciliteaza comercializarea lor pe piata fara a putea fi trasi la raspundere, care ar fi pozitia lor daca copilul lor ar ajunge intr-o situatie ca cea descrisa mai sus...
Va multumesc pentru timpul acordat si spun un "NUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" hotarat acestor substante psihotrope si nu etno botanice pe piata romaneasca.

9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 31 Martie 2011, ora 19:38

De la: diana_balan_2, la data 2011-03-18 14:03:29Sunt pentru interzicerea comercializarii lor!!! si inchisoare pe viata a celor care le comercializeza !

Inchisoarea pe viata in Romania e discutabila. Dar, mai bine ar fi obligati sa-si consume stocurile pana la ultima .. frunza.

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 06:08

De la: 9am_admin, la data 2011-02-13 23:46:23 Autoritãþile vor prezenta miercuri în Guvern un proiect privind interzicerea etnobotanicelor..

TU CE PARERE AI?

ESTI PRO SAU CONTRA COMERCIALIZARII ACESTORA?

Daca Bobita mea nu milita pentru droguri si prostitutie,ajungea ea europarlamentar?

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 06:11

De la: 9am_Ella, la data 2011-03-31 19:38:10
De la: diana_balan_2, la data 2011-03-18 14:03:29Sunt pentru interzicerea comercializarii lor!!! si inchisoare pe viata a celor care le comercializeza !

Inchisoarea pe viata in Romania e discutabila. Dar, mai bine ar fi obligati sa-si consume stocurile pana la ultima .. frunza.

Parca ziceai ca ai dorit un presedinte istet,cum vrei sa le distrug romanilor viitorul fara droguri !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Interzicerea etnobotanicelor: Pro sau contra?
Mergi la: