Info
x
Preparate din carne
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 20:32
Pulpele de pui fara os,carnea proaspata de vitel,se prepara bine astfel;
-se spala carnea ,se sareaza dupa gust,se presara cu granule de usturoi,se ia o tigaie cu capac,in care se toarna ulei de soia 50 ml si 200 ml vin demidulce,se presara putina sare si se incinge tigaia,apoi carnea se aseaza in tigaie se pune capacul si la foc mic se pregateste timp de 16 minute,interval in care se intoarce carnea la fiecare 4 minute.Se da pe razatoare o sfecla rosie,se stoarce zeama de la o lamiie mica.Proportiile se fac in functie de membii familiei,pofta buna ! PS. daca aveti masina de facut piine ,este un avantaj. Raporteaza abuz de limbaj |
|
POFTICIOSUL 5 mesaje Membru din: 13/02/2011 Oras: Craiova |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 22:00
De la: TEMERAR, la data 2011-02-12 20:32:32Pulpele de pui fara os,carnea proaspata de vitel,se prepara bine astfel; NENE ,PULPELE DE PUI AU IESIT GROZAVE ,DAR AI UITAT SA SPUI CA PENTRU CARNEA DE VITEL TREBUIE SA FOLOSIM CARNE DIN ARGENTINA CA AIA DE LA CAREFFOUR ,ESTE BUNA DE PINGELE ! SI TIMPUL DE PREPARARE ESTE DE 22 DE MINUTE
Raporteaza abuz de limbaj |
