Info
x
Cand ,,vor da socoteala" in fata instantei ,,alesii neamului"?
|
9am243912 30 mesaje Membru din: 27/11/2010 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 08:19
cred ca am spus totul in titlu. imi este sila sa tot vad cum ne sfideaza acesti politicieni cu imunitate. imunitatea cui, le-a dat-o electoratul sau si-au facut-o singuri si de ce ? simplu, pentru a nu fi trasi la raspundere de nimeni. asa este dle nastase, vantu, voiculescu, videanu, berceanu, copos, etc ??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 08:48
Când vor rãspunde? Doar atunci când parchetul nu va mai funcþiona sub tutelã politicã.
Raporteaza abuz de limbaj
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 28/01/2011 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 09:14
Niciodata, daca actuala lege care le confera imunitate pentru deciziile politice mai exista. Se poate masca sub semnul politicului si cumpararea de hartie igenica. Si apoi mai exista si tertipurile legale permise, ca sa impingi un proces pana acolo incat faptele incriminate sa se prescrie. Doar cine are bani poate face asta, insa cine face ilegalitati de nivel colosal are grija sa aiba lichiditati cu sacu. Scapa prin tot felul de proceduri si o ia de la inceput. Ca doar se poate. Cineva zicea ca de aia se intampla atatea in Romania, pentru ca se poate.
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 12:22
ma pish pe alesi si alegatorii ar trebui sa casthe ochii
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 2/02/2011 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 17:41
nu cred ca exista vreun termen limita in cazul acesta asa ca...la anul si la multi ani!...din pacate..
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 07:07
De la: 9am243912, la data 2011-02-07 08:19:32cred ca am spus totul in titlu. imi este sila sa tot vad cum ne sfideaza acesti politicieni cu imunitate. imunitatea cui, le-a dat-o electoratul sau si-au facut-o singuri si de ce ? simplu, pentru a nu fi trasi la raspundere de nimeni. asa este dle nastase, vantu, voiculescu, videanu, berceanu, copos, etc ?? Vezi ce mult egoism ai ,ai uitat de puterea actuala,Basescu ,PDL etc. nu am auzitca sau dezbracat de imunitate politica . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 21:11
De la: TEMERAR, la data 2011-02-15 07:07:41De la: 9am243912, la data 2011-02-07 08:19:32cred ca am spus totul in titlu. imi este sila sa tot vad cum ne sfideaza acesti politicieni cu imunitate. imunitatea cui, le-a dat-o electoratul sau si-au facut-o singuri si de ce ? simplu, pentru a nu fi trasi la raspundere de nimeni. asa este dle nastase, vantu, voiculescu, videanu, berceanu, copos, etc ?? Noi suntem capul Mafiei !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
ametist8 93 mesaje Membru din: 6/10/2008 |
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 10:28
,,alesii neamului" = Autorii dezastrului
POLITICILE NEADECVATE ªI DISTRUCTIVE DIN CEL DE AL II-LEA ACORD CU FMI - 2011-2013 (II) La Cãile Ferate - La Transport Marfã. Pînã la finele anului 2011 va fi oferit un pachet minoritar la CFR Marfã ºi se va acþiona pentru a atrage un investitor strategic în vederea privatizãrii complete. - La CFR Infrastructuri. Pînã la finele lunii august 2011 se vor închide 1.000 km. de linii de cale feratã. La Transport aerian - La TAROM, pînã la finele lunii aprilie 2011 se va finaliza analiza în vederea identificãrii unui investitor strategic. 5) La CN Huilã, prin aplicarea procedurii de faliment se va ajunge la vînzarea activelor viabile. Celelalte active miniere vor fi lichidate. 6) La Termoelectrica, unitãþile viabile vor fi separate ºi restul vor fi închise. 7) La pct. 20 din MTI (pag. 27) pentru privatizare, lichidare sau reorganizare sînt înscrise urmãtoarele întreprinderi publice: A) Complexul Energetic Turceni S.A.; S.C. Filiala de Întreþinere ºi Servicii Energetice „Electric Servicii” S.A.; S.C. Electrocentrale Bucureºti S.A.; S.C. Electrica Furnizare Transilvania Nord S.A.; S.C. Termoelectrica S.A.; S.C. Oltchim S.A. B) S.N. a Lignitului S.A., a Huilei S.A. C) C.N. de Autostrãzi ºi Drumuri Naþionale din România S.A. D) C.N. Cãi Ferate S.A., S.N. de Transport Feroviar CFR Marfã S.A., S.N. Transport CFR Cãlãtori S.A., S.C. Electrificare CFR S.A., S.C. Intervenþii Feroviare S.A., S.C. Telecomunicaþii CFR S.A., Metrorex S.A. E) Poºta Românã S.A. F) C.N. Tarom S.A. OBSERVAÞIE SPECIALÃ. Pasiunea milionarilor Bãsescu ºi Isãrescu pentru „privatizãri subite”, dupã calendare fixe stabilite în momente total inoportune s-a întîlnit cu concepþiile domnului Jeffrey Franks privind „privatizãrile agresive” (relansarea în forþã a strategiei de privatizare), dupã dogmele FMI ºi ale Bãncii Mondiale, cu efecte dezastruoase pentru þara în cauzã (pag. 27, pct. 42). Numai astfel se explicã „insistenþa” cu care, în documentele FMI de aprobare a Acordului, dl. Jeffrey Franks trateazã aceastã problemã în mai multe locuri (pag. 5, pct. 3; pag. 10, pct. 14; pag. 15, pct. 23 ºi pct. 24; pag. 16, pct. 25; pag. 17, tabela 2; pag. 27, pct. 42), ca sã ne convingã cã aceasta ar fi „calea miraculoasã” a ieºirii din crizã ºi a creºterii economice. Metoda „privatizãrii” tip FMI - B.M. noi am experimentat-o timp de 20 de ani ºi acum primim, din nou, aceleaºi recomandãri de la FMI ºi B.M. Ne vedem obligaþi sã-i promitem domnului Jeffrey Franks o scrisoare lungã, în care sã-i explicãm ºi sã-i reamintim cã tot pe bazã de liste, cu termene fixe, din documente convenite cu FMI ºi B.M. s-au transferat cãtre monopolurile ºi companiile cu capital strãin – din avuþia naþionalã – active de peste 700 de miliarde de euro, pe calea „privatizãrilor, lichidãrilor ºi reorganizãrilor”, pe preþuri de nimic. Precizãm cã pe multe din aceste documente stau semnãturile milionarilor Isãrescu ºi Bãsescu. „Eficienþa” a fost maximã ºi istoricã pentru Poporul Român: s-au desfiinþat peste 4 milioane locuri de muncã. În prezent, peste 3 milioane de români sînt plecaþi la muncã în alte þãri, pãrãsindu-ºi familia. Mii de întreprinderi industriale ºi agricole au pierit. „Privatizarea” a însemnat dezindustrializarea þãrii, distrugerea bazei tehnico-materiale din agriculturã, dispariþia marilor exploataþii agricole (cooperativele de producþie ºi întreprinderile agricole de stat), întoarcerea la plugul cu boi ºi cu cai. Preºedintele þãrii ne informeazã, fãrã ruºine, cã rãmîn nelucrate peste 3 milioane de hectare de pãmînt ºi de aceasta ar fi „vinovaþi” þãranii din sate, nu guvernanþii. Acestea sînt „privatizãrile de succes” ale clasei politice din România. Acum avem importuri anuale de 43 de miliarde de euro. În structura acestora, regãsim produsele pe care altãdatã le produceam noi, pentru nevoi interne ºi pentru export. Structura importurilor demonstreazã cît de jos am ajuns: nici produsele alimentare pentru hrana populaþiei nu le mai asigurãm, în timp ce peste 3 milioane de hectare de pãmînt rãmîn nelucrate, iar noul Acordul cu FMI nu prevede nici un fel de politici pentru aceastã ramurã de bazã a României. Dupã ce cetãþenii acestei þãri au fost deposedaþi, desproprietãriþi de capitaluri de peste 700 miliarde de euro, acum avem ºi o datorie externã de peste 100 de miliarde de euro, din care o creºtere de peste 30 de miliarde euro s-a realizat de cînd domnul Jeffrey Franks conlucreazã cu milionarii Bãsescu ºi Isãrescu. Aceastã sumã enormã de multe miliarde de euro va trebui sã fie plãtitã de copiii, nepoþii ºi strãnepoþii noºtri. Dupã jaful fãcut timp de peste 20 de ani, acum, prin graba milionarilor Bãsescu ºi Isãrescu, mînã în mînã cu domnul Jeffrey Franks, ni se propune sã vindem rapid, fãrã nici o analizã temeinicã, ce a mai rãmas din capitalurile româneºti. Cetãþenii români, foºtii proprietari conform Constituþiei de atunci, îºi ling rãnile, ei nu au mai rãmas cu nimic, au pierdut totul dupã un rãzboi cu prostia umanã a guvernanþilor, din care au ieºit învinºi. Dacã este vorba de schimbarea formei de proprietate ºi la aceste ultime capitaluri româneºti, nu ar fi mai potrivit sã ne gîndim la forme de reîmproprietãrire a milioanelor de cetãþeni români, pentru ca aceste capitaluri sã rãmînã în þarã? Milionarii Bãsescu ºi Isãrescu împreunã cu domnul Jeffrey Franks, contrar adevãrului istoric, au stabilit cã „vinovaþi” de situaþia de crizã creatã în România sînt aceia care trãiesc din muncã: cei peste 5,5 milioane de pensionari (care au creat avuþia naþionalã de sute de miliarde de euro) ºi salariaþii, în special cei bugetari (medici, profesori, funcþionari etc.); pe aceºtia i-au condamnat la curbe de sacrificiu insuportabile, prin desfiinþarea locurilor de muncã, tãierea pensiilor ºi a salariilor, alocaþiilor sociale pentru sãnãtate, prin majorarea nebuneascã a preþurilor ºi a impozitelor indirecte (TVA, accize), prin cea mai ridicatã inflaþie din Uniunea Europeanã. În felul acesta, în ultimii ani ºi în continuare, prin noul Acord cu FMI, i-au condamnat la o sãrãcie neagrã generalizatã, la mizerie ºi la o moarte grabnicã. Noi îi vom scrie domnului Jeffrey Franks ºi despre analizele, concluziile ºi învãþãmintele din lucrãrile ºtiinþifice ale laureatului Premiului Nobel, Joseph E. Stiglitz, despre „recomandãrile” FMI, despre crizã. Ne întrebãm dacã domnul Jeffrey Franks va avea vreun moment de „cãinþã”, alãturi de milionarii Bãsescu ºi Isãrescu? Milioanele de români, foºti proprietari deposedaþi prin „privatizare”, au rãmas muritori de foame în urma privatizãrilor, lichidãrilor ºi reorganizãrilor recomandate de FMI ºi B.M. Îi vom scrie pentru ca sã înþeleagã domnul Jeffrey Franks de ce mulþi economiºti vorbesc de „inutilitatea Acordului cu FMI”. Inteligenþa românilor a fost agresatã de declaraþia domnului Jeffrey Franks de a aduce „specialiºti privaþi din strãinãtate” ca sã conducã întreprinderile de stat. Acþiunea de desproprietãrire a românilor, prin aºa-zisele privatizãri pe preþuri de nimic, stã la baza nenorocirilor care s-au abãtut asupra acestui popor, alãturi de alte cauze imputabile guvernanþilor. III. POLITICILE DE DISTRUGERE A SISTEMULUI PUBLIC DE SÃNÃTATE ªI DE GRÃBIRE A MORÞII CETÃÞENILOR ROMÂNI: În „Scrisoarea de Intenþie” din 10 martie 2011 a milionarilor Bãsescu ºi Isãrescu, un loc important este atribuit politicilor ºi mãsurilor de distrugere a sistemului public de sãnãtate. Este bine cunoscutã de întreaga populaþie subfinanþarea sistemului de sãnãtate în Regimul dictatorial Bãsescu. Milionarii Bãsescu ºi Isãrescu au decis sã întreprindã noi mãsuri pentru a distruge sistemul public de sãnãtate ºi sã loveascã fãrã milã pe cei 22 milioane de cetãþeni români, dar mai ales, pe cei peste 5,5 milioane de pensionari. Aceºtia au grave probleme de sãnãtate din cauza sãrãciei ºi mizeriei accentuate ºi extinse, în cei peste 6 ani de guvernare catastrofalã. În „Scrisoarea de Intenþie”, sub falsele ºi mincinoasele etichete de: „standarde ridicate de calitate”, „servicii medicale adecvate”, „strategie de raþionalizare a spitalelor” ºi alte asemenea bazaconii, domnii Bãsescu ºi Isãrescu impun urmãtoarele noi mãsuri de distrugere a sãnãtãþii publice (pag. 4, pct. 8; pag. 7, pct. 14 ºi 15): (1) S-a redus în mod arbitrar cu 10% - în 2011 – numãrul de internãri spitaliceºti. (2) S-a redus adaosul de preþ plãtit de Guvern pentru medicamentele din programele naþionale (lista C 2). (3) S-a redus ponderea plãþilor pentru serviciile medicale furnizate de medici, de la 70% la 50%. (4) Se renunþã la asistenþa medicalã gratuitã, prin introducerea plãþii pentru serviciile medicale pentru 22 milioane de cetãþeni, sub forma sistemului de co-platã. (5) Se pune în aplicare mãsura de desfiinþare a spitalelor (peste 70), reducînd numãrul de paturi pînã în decembrie 2011 cu 5.700 (de la 135.200 la 129.500 paturi). (6) Se contracteazã cu spitalele pe baze concurenþiale, ceea ce înseamnã cã vor fi lãsate fãrã finanþare anumite spitale, ceea ce este o aberaþie. (7) Se restrînge pachetul serviciilor medicale acordate oamenilor bolnavi, se exclud unele servicii medicale considerate „neesenþiale”, ceea ce este altã aberaþie. (8) Se va revizui lista de medicamente compensate ºi gratuite, se trece la „medicamente generice”; prin aceasta urmãrindu-se sã se dea o nouã loviturã celor bolnavi, cãrora li se mãresc substanþial cheltuielile cu medicamentele. Se are în vedere eliminarea medicamentelor mai scumpe. (9) Prin bugetele revizuite, prin tãierile de salarii (de peste 25%) sînt alungaþi din sistemul public mii de medici ºi asistenþi. Mii de medici ºi de asistenþi au fost deja nevoiþi sã plece în strãinãtate, alungaþi de preºedintele þãrii ºi Guvernul Boc. (10) În acelaºi timp, s-a decis jefuirea banilor publici pentru sãnãtate, prin introducerea sistemului electronic în sãnãtate, mãsurã total inutilã ºi inoportunã (în favoarea clientelei politice a guvernanþilor), în loc sã se asigure cu banii respectivi acordarea de asistenþã medicalã populaþiei. Este evident cã toate aceste mãsuri þintesc grãbirea morþii cetãþenilor români. Noi le calificãm drept ACTE DIRECTE DE CRIMINALITATE POLITICÃ. Mulþi reprezentanþi ai societãþii civile le apreciazã, în mod justificat, ca acþiuni de genocid îndreptate împotriva Poporului Român. OBSERVAÞIE SPECIALÃ: Domnul Jeffrey Franks ºi echipa sa au greºit grav împotriva Poporului Român, cînd ºi-au dat acordul pentru aceste mãsuri barbare ºi au dezinformat Comitetului Executiv al FMI, prin cele consemnate în documentele FMI de aprobare a Acordului (pag. 9; pag. 10, pct. 13; pag. 12, pct. 16; pag. 13, pct. 18; pag. 14, pct. 19). ). Dacã milioanele de cetãþeni români nu se vor ridica pentru apãrarea sistemului public de sãnãtate, atunci milionarii guvernanþi, jefuitorii de bani publici ºi prãduitorii de avuþie naþionalã îºi vor face de cap în continuare ºi vor pune în aplicare aceste politici criminale împotriva Poporului Român." |