papyllon47
121 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 19:38
De la: gabigabi, la data 2011-03-10 17:22:08De la: papyllon47, la data 2011-03-10 15:57:37De la: gabigabi, la data 2011-03-10 15:51:12De la: papyllon47, la data 2011-03-10 15:42:47De la: gabigabi, la data 2011-03-10 07:49:17De la: papyllon47, la data 2011-03-10 02:17:35"43. Căci nu este pom bun care să facă roade rele și, iarăși, nici pom rău care să facă roade bune.
44. Căci fiecare pom se cunoaște după roadele lui. Că nu se adună smochine din mărăcini și nici nu se culeg struguri din spini. "
hai, incearca un moment de sinceritate : esti Bogdan Teodorescu, asa cum da de inteles avatarul tau ?
crezi ca toti oameni cu barba sunt Bogdan Teodorescu? Se pare ca te uiti prea mult la antena 3.
ar trebui sa folosesti ochelari, pentru ca este o diferenta colosala intre mine si el. in primul rand nu sunt asa de gras, si in al doilea rand, el n-ar facea reclama lui Radu Moraru- Nasul, de la 10Tv. se vede ca esti mamaie!
Corecta observatia ta si asta ma ingrijora cel mai tare : ca EL n-ar face reclama lui Nasu'....dar tu, bag de seama ca da ....si da, bunica, trebuie sa-mi schimb ochelarii...da' tu daca esti atit de tinar, de ce esti asa de gras ? ia masuri nepoate ,ca nu te plac fetele asa
Mamaie, unde ma vezi pe mine gras?! sau confunzi o barba mai mare, cu grasimea?
Si nu trebuie matale sa-mi spui ce masuri sa iau, vezi mai bine matale ce masuri iei fata de cei pe care-i ocrotesti, cu nemernicia lor; ca nu cumva sa se ia, mai departe, ca virusul.
pe cine apar eu, subtirimea ta ? pfaiiiii , habar n-ai ce lupte grele....ce de rani si singe a mai curs, pe aici, in luptele grele date intre crestini si atei....sunt citeva topicuri cu acest subiect , poti sa le cauti si sa le citesti un pic...s-ar putea sa nici nu mai ai nevoie de testul ala al tau, caci raspunsul il vei gasi aici !
Si de partea cui ai fost? Ca pe Bunul Dumnezeu, nu L-ai aparat, de blasfemiile si batjocura unora ca ka-kov sau hom-les, etc. Ba din contra, l-ai pus pe un piedestal, pe intelighentul de el, ca nu i se poate ajunde la nas...nici cu palaria scoasa...
Iar in materie de teste se vede ca nu stii despre ce e vorba, si crezi ca sa simplu se face un studiu?
De ce nu-mi lasi adresa de email, ca sa-ti trimit cateva teste ca sa-ti dai seama ca nu pot fi desfasurate intr-un topic de forum si sa mai si culegi rezultate corecte ce pot fi coroborate si analizate corect.
|
|
|
Tramp
9944 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 11:40
De la: gabigabi, la data 2011-03-10 17:22:08De la: papyllon47, la data 2011-03-10 15:57:37De la: gabigabi, la data 2011-03-10 15:51:12De la: papyllon47, la data 2011-03-10 15:42:47De la: gabigabi, la data 2011-03-10 07:49:17De la: papyllon47, la data 2011-03-10 02:17:35"43. Căci nu este pom bun care să facă roade rele și, iarăși, nici pom rău care să facă roade bune.
44. Căci fiecare pom se cunoaște după roadele lui. Că nu se adună smochine din mărăcini și nici nu se culeg struguri din spini. "
hai, incearca un moment de sinceritate : esti Bogdan Teodorescu, asa cum da de inteles avatarul tau ?
crezi ca toti oameni cu barba sunt Bogdan Teodorescu? Se pare ca te uiti prea mult la antena 3.
ar trebui sa folosesti ochelari, pentru ca este o diferenta colosala intre mine si el. in primul rand nu sunt asa de gras, si in al doilea rand, el n-ar facea reclama lui Radu Moraru- Nasul, de la 10Tv. se vede ca esti mamaie!
Corecta observatia ta si asta ma ingrijora cel mai tare : ca EL n-ar face reclama lui Nasu'....dar tu, bag de seama ca da ....si da, bunica, trebuie sa-mi schimb ochelarii...da' tu daca esti atit de tinar, de ce esti asa de gras ? ia masuri nepoate ,ca nu te plac fetele asa
Mamaie, unde ma vezi pe mine gras?! sau confunzi o barba mai mare, cu grasimea?
Si nu trebuie matale sa-mi spui ce masuri sa iau, vezi mai bine matale ce masuri iei fata de cei pe care-i ocrotesti, cu nemernicia lor; ca nu cumva sa se ia, mai departe, ca virusul.
pe cine apar eu, subtirimea ta ? pfaiiiii , habar n-ai ce lupte grele....ce de rani si singe a mai curs, pe aici, in luptele grele date intre crestini si atei....sunt citeva topicuri cu acest subiect , poti sa le cauti si sa le citesti un pic...s-ar putea sa nici nu mai ai nevoie de testul ala al tau, caci raspunsul il vei gasi aici !
testu-i ,test!
Raporteaza abuz de limbaj
|
___gladlynelf_________
7 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 15:46
 D-nul Papyllon doreste sa ne treaca puntea, suspinelor, dupa cum se observa, si-a ales-o pe Gabi, la Karpov nu l-au tinut bretelele, vrea s-o stiintificozeze intr-un expriment empiricolantic cu strilici pe Gabi, dar n.a aflat ca respectiva doamna o sa-l aplice vre-o doua urecheli kundalini, de-o sa-i sara tripticologiia de sub mitra cat pe colo, ah! acestai topic destinat celor veseli, nelinistiti si mult prea naivi ca sa poata pricepe din ce directe adie alizeele
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 16:07
De la: gabigabi, la data 2011-03-09 11:37:26De la: papyllon47, la data 2011-03-08 18:10:19O sa caut sa raspund cat mai scurt, fiecaruia, fara sa mai dau ""citatele"" respective, ca intindem pelteaua...
Pt. karpov: - te-am rugat sa lasi topicul asta in pace. esti prea mic si obraznic sa poti sa intelegi ceva din viata, esti facut si construit pana acum dintr-un aluat prost. intai, invata, citeste, acumuleaza, gandeste si cu mintea si cu inima ( nu cu organele genitale), si abia dupa o buna bucata de timp sa incepi, dar cu bun simt, sa emiti niste pareri, care se fie si argumentate.
Pt. matilda: - se vede clar din ce spui, ca totul este o nebuloasa in mintea si sufletul tau, in materie de credinta si de explicare a istoriei. se vede ca pe Bunul Dumnezeu nu-L intelegi deloc, nu ai citit Biblia si ce ai auzit despre ce s-a scris acolo, ai luat nedigerat si fara sa intelegi nimic.
zici ca ai gasit nu stiu pe unde ca insusi Dumnezeu le-ar fi scris( cele 10 porunci), se vede ca n-ai citit Biblia, ca doar acolo este scris ca Insusi Dumnezeu a scris in piatra tablele Legii, pe muntele Sinai, de fata cu Moise. tot ce s-a intamplat pana atunci in istoria lumii, i-a fost dictat de Dumnezeu lui Moise, in primele 5 carti ale Bibliei( si Facerea si Potopul-care a acoperit tot pamantul!- de toate i-a spus Dumnezeu, pana la vremea prezenta a lui Moise). de Rai si iad, chiar Iisus Hristos a spus in timpul propovaduirii, in nenumeroasele prelegeri, in pilda ""bogatului nemilostiv si a saracului Lazar""; acolo pomeneste ce se intampla cu sufletele dupa moarte. ce vrei mai mult? citeste Biblia, citeste carti duhovnicesti, scrise de oameni cu Har. Ar fi fost cazul pana la 70 ani sa fi citit despre Dumnezeu mai multe, decat beletristica si sa fi ajuns sa intelegeti viata dupa ureche. Se vede ca nu-L cunoaste-ti pe Bunul Dumnezeu, de vreme ce n-ati inteles esenta Invierii, transmisa de insusi Mantuitorul nostru, Domnul Iisus Hristos.
Pt. gabigabi: am zis ca va ascundeti in spatele unui avatar, pt. ca nu cred ca asa aratati , ca in poza expusa, nu in privinta numelui. nu vreti sa fiti vazuta in realitate, ori va e rusine de cum aratati, ori nu vreti sa va recunoasca prietenii. nu ma deranjeaza cu nimic ca sunteti unii f.activi pe forumuri, nici nu ma intereseaza, e viata voastra, puteti sa va etalati parerile si sa epatati pe unde vreti, nu va pot oprii, dar eu cred ca, cine are multe de spus despre orice subiect, de fapt nu spune nimic esential.
de fapt nici n-am inteles de ce m-ati refuzat la studiu. pe vanea l-am inteles: e prea important ca sa-si dea mail-ul oricui, si cred ca n-ar fi fost acceptat dupa primul test , cum nu au fost acceptati nici pigy, nici cristianvm, deoarece ei sunt pe la mijloc, din pct. de vedere al credintei.
Pt. vaneamarin: acum am vazut ce varza cu ghiveci e in privinta credintei si despre Dumnezeu
nu te inteleg : ce legatura are "poza" expusa la avatar - care nici Nu exista - cu acel " MADAM" ? asta m-a deranjat : insulta ,caci acest madam este deja un termen peiorativ ! ti-am explicat in particular de ce nu vreau sa particip la testul tau ,dar ptr. ca vad ca n-ai apreciat acest fapt , am sa spun aici de ce te-am refuzat :
- esti Orgolios si eu cred ca asta-i un pacat capital !
- esti Razbunator si cred ca si asta-i un pacat capital
- esti cumplit de dogmatic si REFUZ sa fiu judecata de tine
- si, atita timp cit Tu insuti NU ti-ai descoperit SINELE SUPERIOR ; atita timp cit TU NU esti in Comuniune cu Dumnezeu , testul tau pleaca din Start cu eroare si-ti va da cu eroare !
- cind INIMA ta va fi TOT UNA cu MINTEA ta si ele vor fi in Dumnezeu, atunci vei STI ca suntem nascuti din IUBIRE .... ca EL este ACELASI ptr. toti oamenii de pe acest pamint, fiind cu toti CREATIA LUI ! ca de'a lungul timpului Li s-a infatisat oamenilor in fel si chip , adresindu-li-se in asa fe incit sa fie INTELES ! asadar : fara nici-o deosebire , orice om, indiferent de religia sau filozofia in care s-a nascut , are SANSA de a-si descoperi SAMINTA DIVINA din el si sa se intoarca " acasa" la TATAL SAU !
P.S. daca sunt sau nu hidoasa, poti sa-ti faci o parere uitindu-te prin pozele de la intilnirea de la Cris -CAFE ale lui Ingrid sau Alehin.....dar, tu vrei sa spui ca in avatarul tau esti chiar tu ? adica, tu esti Bogdan Teodorescu ?!?
@ papiloane- m-ai intrebat de ce nu vreau sa particip la testul tau... asta de mai sus e raspunsul dat mai ieri -alaltaieri dar , probabil ca nu l-ai vazut ! ....imi pare rau ptr. tine ca nu-ti gasesti "clienti", dar nu-mi placi si nici nu am incredere in tine....desigur , sentimentele pot fi reciproce !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 16:13
De la: ___gladlynelf_________, la data 2011-03-11 15:46:00 D-nul Papyllon doreste sa ne treaca puntea, suspinelor, dupa cum se observa, si-a ales-o pe Gabi, la Karpov nu l-au tinut bretelele, vrea s-o stiintificozeze intr-un expriment empiricolantic cu strilici pe Gabi, dar n.a aflat ca respectiva doamna o sa-l aplice vre-o doua urecheli kundalini, de-o sa-i sara tripticologiia de sub mitra cat pe colo, ah! acestai topic destinat celor veseli, nelinistiti si mult prea naivi ca sa poata pricepe din ce directe adie alizeele
 crezi ca eu sunt aleasa ?
daca am inteles eu bine ce-ai vrut tu sa spui cu alizeele , ei bine , da : cred ca va veni un moment cind unii vor fi cautati si .... "indepartati " !
|
papyllon47
121 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 17:24
De la: gabigabi, la data 2011-03-11 16:07:09De la: gabigabi, la data 2011-03-09 11:37:26De la: papyllon47, la data 2011-03-08 18:10:19O sa caut sa raspund cat mai scurt, fiecaruia, fara sa mai dau ""citatele"" respective, ca intindem pelteaua...
Pt. karpov: - te-am rugat sa lasi topicul asta in pace. esti prea mic si obraznic sa poti sa intelegi ceva din viata, esti facut si construit pana acum dintr-un aluat prost. intai, invata, citeste, acumuleaza, gandeste si cu mintea si cu inima ( nu cu organele genitale), si abia dupa o buna bucata de timp sa incepi, dar cu bun simt, sa emiti niste pareri, care se fie si argumentate.
Pt. matilda: - se vede clar din ce spui, ca totul este o nebuloasa in mintea si sufletul tau, in materie de credinta si de explicare a istoriei. se vede ca pe Bunul Dumnezeu nu-L intelegi deloc, nu ai citit Biblia si ce ai auzit despre ce s-a scris acolo, ai luat nedigerat si fara sa intelegi nimic.
zici ca ai gasit nu stiu pe unde ca insusi Dumnezeu le-ar fi scris( cele 10 porunci), se vede ca n-ai citit Biblia, ca doar acolo este scris ca Insusi Dumnezeu a scris in piatra tablele Legii, pe muntele Sinai, de fata cu Moise. tot ce s-a intamplat pana atunci in istoria lumii, i-a fost dictat de Dumnezeu lui Moise, in primele 5 carti ale Bibliei( si Facerea si Potopul-care a acoperit tot pamantul!- de toate i-a spus Dumnezeu, pana la vremea prezenta a lui Moise). de Rai si iad, chiar Iisus Hristos a spus in timpul propovaduirii, in nenumeroasele prelegeri, in pilda ""bogatului nemilostiv si a saracului Lazar""; acolo pomeneste ce se intampla cu sufletele dupa moarte. ce vrei mai mult? citeste Biblia, citeste carti duhovnicesti, scrise de oameni cu Har. Ar fi fost cazul pana la 70 ani sa fi citit despre Dumnezeu mai multe, decat beletristica si sa fi ajuns sa intelegeti viata dupa ureche. Se vede ca nu-L cunoaste-ti pe Bunul Dumnezeu, de vreme ce n-ati inteles esenta Invierii, transmisa de insusi Mantuitorul nostru, Domnul Iisus Hristos.
Pt. gabigabi: am zis ca va ascundeti in spatele unui avatar, pt. ca nu cred ca asa aratati , ca in poza expusa, nu in privinta numelui. nu vreti sa fiti vazuta in realitate, ori va e rusine de cum aratati, ori nu vreti sa va recunoasca prietenii. nu ma deranjeaza cu nimic ca sunteti unii f.activi pe forumuri, nici nu ma intereseaza, e viata voastra, puteti sa va etalati parerile si sa epatati pe unde vreti, nu va pot oprii, dar eu cred ca, cine are multe de spus despre orice subiect, de fapt nu spune nimic esential.
de fapt nici n-am inteles de ce m-ati refuzat la studiu. pe vanea l-am inteles: e prea important ca sa-si dea mail-ul oricui, si cred ca n-ar fi fost acceptat dupa primul test , cum nu au fost acceptati nici pigy, nici cristianvm, deoarece ei sunt pe la mijloc, din pct. de vedere al credintei.
Pt. vaneamarin: acum am vazut ce varza cu ghiveci e in privinta credintei si despre Dumnezeu
nu te inteleg : ce legatura are "poza" expusa la avatar - care nici Nu exista - cu acel " MADAM" ? asta m-a deranjat : insulta ,caci acest madam este deja un termen peiorativ ! ti-am explicat in particular de ce nu vreau sa particip la testul tau ,dar ptr. ca vad ca n-ai apreciat acest fapt , am sa spun aici de ce te-am refuzat :
- si, atita timp cit Tu insuti NU ti-ai descoperit SINELE SUPERIOR ; atita timp cit TU NU esti in Comuniune cu Dumnezeu , testul tau pleaca din Start cu eroare si-ti va da cu eroare !
- cind INIMA ta va fi TOT UNA cu MINTEA ta si ele vor fi in Dumnezeu, atunci vei STI ca suntem nascuti din IUBIRE .... ca EL este ACELASI ptr. toti oamenii de pe acest pamint, fiind cu toti CREATIA LUI ! ca de'a lungul timpului Li s-a infatisat oamenilor in fel si chip , adresindu-li-se in asa fe incit sa fie INTELES ! asadar : fara nici-o deosebire , orice om, indiferent de religia sau filozofia in care s-a nascut , are SANSA de a-si descoperi SAMINTA DIVINA din el si sa se intoarca " acasa" la TATAL SAU !
P.S. daca sunt sau nu hidoasa, poti sa-ti faci o parere uitindu-te prin pozele de la intilnirea de la Cris -CAFE ale lui Ingrid sau Alehin.....dar, tu vrei sa spui ca in avatarul tau esti chiar tu ? adica, tu esti Bogdan Teodorescu ?!?
@ papiloane- m-ai intrebat de ce nu vreau sa particip la testul tau... asta de mai sus e raspunsul dat mai ieri -alaltaieri dar , probabil ca nu l-ai vazut ! ....imi pare rau ptr. tine ca nu-ti gasesti "clienti", dar nu-mi placi si nici nu am incredere in tine....desigur , sentimentele pot fi reciproce !
"9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu.
12. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva. "
Nici nu ma asteptam sa ma placeti, doamna. Dvs. ii placeti pe cei precum, ka-kov, ii incurajati, iar pe cei care incearca sa-i puna putin la punct, va sunt antipatici, ba chiar ii tratati cu ostilitate.
Ia de cititi mai atent, mai profund, pasajul de mai sus extras din : Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, cap.6; o sa regasiti acolo, termenii, ""batjocoritorii"", ""nedreptii"", adica exact, comportamentul avut fata de Bunul Dumnezeum fata de crestini, de catre alde ka-kov si alti, cu incuviintarea plina de laude a dvs. si altii. In acest fel, v-ati asemuit cu ei, cu batjocoritorii.
Eu doar atat va atentionez, aveti grija pe cine aparati si apreciati, sa nu cumva sa fiti avocatul diavolului..... ca n-ar fi bine pt. sufletul dvs.
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 17:41
Domnule Papillon, aveti un ,,dar" intristator.
Aici sunt multi care vorbesc despre religie despre Dumnezeu, despre credinta.
Pro si contra. Cu argumente: de ce pro, de ce contra. Pentru ca toti sunt in cautarea adevarului.
Si veniti dumneavoastra cu o intoleranta si o rautate total necrestinesti dupa opinia mea, si refuzati discutia, condamnand cu vehementa si folosind citatele religioase ca pe niste buzdugane de dat la cap.
,,Darul" de care ziceam ca il aveti e acela de a indeparta de Dumnezeu pe cei sovaielnici.
Cred ca ati fi fost un bun inchizitor, dar ..poate nu stiti, ortodoxia nu a avut inchizitie. Probabil considerati ca e o lipsa.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 17:45
De la: papyllon47, la data 2011-03-11 17:24:08De la: gabigabi, la data 2011-03-11 16:07:09De la: gabigabi, la data 2011-03-09 11:37:26De la: papyllon47, la data 2011-03-08 18:10:19O sa caut sa raspund cat mai scurt, fiecaruia, fara sa mai dau ""citatele"" respective, ca intindem pelteaua...
"9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu.
12. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva. "
Nici nu ma asteptam sa ma placeti, doamna. Dvs. ii placeti pe cei precum, ka-kov, ii incurajati, iar pe cei care incearca sa-i puna putin la punct, va sunt antipatici, ba chiar ii tratati cu ostilitate.
Ia de cititi mai atent, mai profund, pasajul de mai sus extras din : Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, cap.6; o sa regasiti acolo, termenii, ""batjocoritorii"", ""nedreptii"", adica exact, comportamentul avut fata de Bunul Dumnezeum fata de crestini, de catre alde ka-kov si alti, cu incuviintarea plina de laude a dvs. si altii. In acest fel, v-ati asemuit cu ei, cu batjocoritorii.
Eu doar atat va atentionez, aveti grija pe cine aparati si apreciati, sa nu cumva sa fiti avocatul diavolului..... ca n-ar fi bine pt. sufletul dvs.
in clipa asta ai fost Nedrept si m-ai nedreptatit gratuit ! daca nici eu n-am dus munca de lamurire cu karpov, atunci nimeni nu a dus ! ti-am spus din Start ca NU ma incadrez in sistemul tau de judecata , intrucit Nu sunt nici Ateu ,nici Credincios in sensul pe care-l dai tu acestui cuvint ! daca citeai ce-am spus despre Coborirea Mintii in Inima si unirea lor cu Dumnezeu, ai fi inteles ca eu SUNT FIERBINTE ! dar tu NU stii ce-nseamna acest Fierbinte ! tu-ti inchipui ca manifestarea normala a unuia din aceasta categorie , e sa stea lipit de usa bisericii ....sa bata toata ziua matanii si sa mormaie rugaciuni ! oauuuu, ce Departe esti de Descoperirea Sinelui , adica de Revelatia ca Suntem parte componenta din EL ...si, cind vei ajunge la acest lucru, vei constata ca esti LIBER in EL cum n-ai fost niciodata ! esti liber in gind si spirit si Inima inconjoara Pamintul si oamenii cu o dragoste infinita ! pace tie !
|
|
|
papyllon47
121 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 17:57
De la: Ingrid, la data 2011-03-11 17:41:44Domnule Papillon, aveti un ,,dar" intristator.
Pro si contra. Cu argumente: de ce pro, de ce contra. Pentru ca toti sunt in cautarea adevarului.
Si veniti dumneavoastra cu o intoleranta si o rautate total necrestinesti dupa opinia mea, si refuzati discutia, condamnand cu vehementa si folosind citatele religioase ca pe niste buzdugane de dat la cap.
,,Darul" de care ziceam ca il aveti e acela de a indeparta de Dumnezeu pe cei sovaielnici.
Cred ca ati fi fost un bun inchizitor, dar ..poate nu stiti, ortodoxia nu a avut inchizitie. Probabil considerati ca e o lipsa.
Ce spun eu, si ce intelegeti dvs.?
Daca atitudinea mea, de a stavili batjocura si blasfemia la adresa Bunului Dumnezeu si a credintei, dvs. o interpretati ca fiind rautacioasa si intoleranta, iar atitudinea lor n-are nici un calificativ din partea dvs., se vede inca o data de partea cui santeti si ce masura aveti ( ..".și cu măsura cu care măsurați, vi se va măsura." ). Daca pt. dvs. citatele biblice sunt " buzdugane de dat la cap", si nu mijloace de atentionare si indreptare, atunci incep sa inteleg, care este nivelul credintei dvs. si cum va raportati la Bunul Dumnezeu.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:00
De la: Ingrid, la data 2011-03-11 17:41:44Domnule Papillon, aveti un ,,dar" intristator.
exact, Ingrid ! exact si e trist ca e asa , caci a Uitat ca Iubirea este indelung rabdatoare si iertatoare ....ma doare Inima ptr. el dar, vezi ca nu intelege si-i la fel de Orb ca cei pe care-i incrimineaza ! pacat !
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:01
De la: papyllon47, la data 2011-03-11 17:57:03De la: Ingrid, la data 2011-03-11 17:41:44Domnule Papillon, aveti un ,,dar" intristator.
Ce spun eu, si ce intelegeti dvs.?
Daca atitudinea mea, de a stavili batjocura si blasfemia la adresa Bunului Dumnezeu si a credintei, dvs. o interpretati ca fiind rautacioasa si intoleranta, iar atitudinea lor n-are nici un calificativ din partea dvs., se vede inca o data de partea cui santeti si ce masura aveti ( ..".și cu măsura cu care măsurați, vi se va măsura." ). Daca pt. dvs. citatele biblice sunt " buzdugane de dat la cap", si nu mijloace de atentionare si indreptare, atunci incep sa inteleg, care este nivelul credintei dvs. si cum va raportati la Bunul Dumnezeu.
Eu nu vorbesc nici impotriva lui Dumnezeu, nici a credintei, nici a citatelor, ci doar a modului in care DUMNEAVOASTRA il aparati pe Dumnezeu, de sa nu se mai apropie nimeni de el.
Iar parerea dumneavoastra despre mine ma lasa rece.
|
papyllon47
121 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:23
Se pare ca nici una dintre decanele de varsta de aici, nu vor sa recunoasca ca gresesc si ca au gresit prin comportamentul acceptat fata de ka-kov & co. Nu ma intereseaza ce munca de lamurire ati dus inainte cu el, sau cu altii, atata timp cat ati tolerat, ba chiar ati incurajat elucubratiile lor. Cearta unui parintre fata de greselile copilului, nu porneste din ura, ci din dragoste. A fi tolerant, nu inseamna a inchide ochii si a-l lasa sa persiste in greseala.
|
Fosta membra 9am.ro
8928 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:26
Eu cred ca Dumnezeu nu este in ,,situatia " de a fi aparat de mine sau de vre-unul dintre noi. Fiind atotputernic, se poate apara singur.
Am inteles ca se cauta material didactic pentru ,,un experiment". Ma ofer voluntar daca credeti ca ma inscriu in parametri necesari. N-am ce pierde.Cel mult voi cunoaste cum ,,sunt vazuta" de cineva cu o alta optica.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:26
De la: papyllon47, la data 2011-03-11 18:23:10Se pare ca nici una dintre decanele de varsta de aici, nu vor sa recunoasca ca gresesc si ca au gresit prin comportamentul acceptat fata de ka-kov & co. Nu ma intereseaza ce munca de lamurire ati dus inainte cu el, sau cu altii, atata timp cat ati tolerat, ba chiar ati incurajat elucubratiile lor. Cearta unui parintre fata de greselile copilului, nu porneste din ura, ci din dragoste. A fi tolerant, nu inseamna a inchide ochii si a-l lasa sa persiste in greseala.
si ce trebuia sa-i fac ? sa-l caut in real si sa-l ard ca eretic ? ai o problema mare cu INTELEGEREA , dle draga !
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:31
De la: gabigabi, la data 2011-03-11 18:26:20De la: papyllon47, la data 2011-03-11 18:23:10Se pare ca nici una dintre decanele de varsta de aici, nu vor sa recunoasca ca gresesc si ca au gresit prin comportamentul acceptat fata de ka-kov & co. Nu ma intereseaza ce munca de lamurire ati dus inainte cu el, sau cu altii, atata timp cat ati tolerat, ba chiar ati incurajat elucubratiile lor. Cearta unui parintre fata de greselile copilului, nu porneste din ura, ci din dragoste. A fi tolerant, nu inseamna a inchide ochii si a-l lasa sa persiste in greseala.
si ce trebuia sa-i fac ? sa-l caut in real si sa-l ard ca eretic ? ai o problema mare cu INTELEGEREA , dle draga !
 Sa-i fi ars cateva palme, cred ca i-ar fi placut domnului inchizitor...
Rodicuto!
Iti doresc...sa fii tare!
|
Fosta membra 9am.ro
8928 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:32
A, varsta reprezinta o problema. Nu sunt nici cruda nici ,,trecuta de copt" Sunt ,,al dente"
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:39
De la: Melody_, la data 2011-03-11 18:32:20A, varsta reprezinta o problema. Nu sunt nici cruda nici ,,trecuta de copt" Sunt ,,al dente"
 Cred ca te incadrezi, daca erai mai mica te trimetea in camera ta, iar mai mare, ..la decanat
|
Fosta membra 9am.ro
8928 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:47
Fara gluma, chiar as fi fost dispusa sa particip la experimentul domnului Papyllon dar nu m-a luat in serios...
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 18:51
De la: Melody_, la data 2011-03-11 18:47:53Fara gluma, chiar as fi fost dispusa sa particip la experimentul domnului Papyllon dar nu m-a luat in serios...
Cred, pur si simplu nu intelege ce i se spune.
|
papyllon47
121 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:00
De la: Ingrid, la data 2011-03-11 18:31:11De la: gabigabi, la data 2011-03-11 18:26:20De la: papyllon47, la data 2011-03-11 18:23:10Se pare ca nici una dintre decanele de varsta de aici, nu vor sa recunoasca ca gresesc si ca au gresit prin comportamentul acceptat fata de ka-kov & co. Nu ma intereseaza ce munca de lamurire ati dus inainte cu el, sau cu altii, atata timp cat ati tolerat, ba chiar ati incurajat elucubratiile lor. Cearta unui parintre fata de greselile copilului, nu porneste din ura, ci din dragoste. A fi tolerant, nu inseamna a inchide ochii si a-l lasa sa persiste in greseala.
Sa-i fi ars cateva palme, cred ca i-ar fi placut domnului inchizitor...
Rodicuto!
Iti doresc...sa fii tare!
Daca a indrepta pe cineva, este asemanare cu inchizitia, inseanma ca e vai de copii vostrii!!!
Si in nici-un caz violenta de nici un fel, nu rezolva ceva. Eu daca l-am facut nerusunat si mizerabil, nu inseamna ca i-am ars 2 palme si am facut pe inchizitorul, dar voi ca dupa mizeriile postate pe acest topic, de acest....batjocoritor...., mai mult il luati in brate, il faceti, micul geniu, intelighentul de el, sa ne scoatem palaria, etc., ce inseamna ca ati facut? Educatie, ati luat atitudine? sau din contra i-ati dat apa la moara, ati tacut la dejectiile lui si v-ati luat de mine, ca sunt, intolerant, inchizitor, etc.
Ce mai stiti sa rastalmaciti si sa intoarceti totul in favorea voastra: "24. Calauze oarbe care strecurati tantarul si inghititi camila!"
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:13
Nerusinat, mizerabil, kakov...asa te-au ,,indreptat" parintii pe domnia ta?
Ca atunci totul are o explicatie
|
Fosta membra 9am.ro
157 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:16
Papy,tu nu`L iubesti pe Dumnezeu,tie iti e frica de EL!
|
papyllon47
121 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:25
De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:13:33Nerusinat, mizerabil, kakov...asa te-au ,,indreptat" parintii pe domnia ta?
Cand am gresit, am fost calificat corespunzator, functie de gresala facuta, pedepsit dupa caz, in nici un caz ca in domnu` Goe, mamito!
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:30
De la: papyllon47, la data 2011-03-11 19:25:28De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:13:33Nerusinat, mizerabil, kakov...asa te-au ,,indreptat" parintii pe domnia ta?
Cand am gresit, am fost calificat corespunzator, functie de gresala facuta, pedepsit dupa caz, in nici un caz ca in domnu` Goe, mamito!
Ce pacat ca nu ti-a folosit!
|
papyllon47
121 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:32
De la: cristianvm, la data 2011-03-11 19:16:38Papy,tu nu`L iubesti pe Dumnezeu,tie iti e frica de EL!
Nu te grabi in aprecieri, ca gresesti. O sa-ti dau un link, sa-l citesti si sa-l intelegi. Ce-ai scris tu mai sus ai spus-o in sens peiorativ. Citeste spre exemplificare, acest link:
ramurainflorita.blogspot.com/2008/07/frica-de-dumnezeu-este-ince...
Si pana-l vei citi tot articolul, uite rezumatul:
"Iarăși vă spun : începutul înțelepciunii este frica Domnului. Ea este temelia tuturor faptelor bune. Înțelepciunea are doua capete: primul este frica de Dumnezeu și cel mai de sus este dragostea de Dumnezeu, că toata fapta buna se începe din frica lui Dumnezeu și se termină în dragostea lui Dumnezeu, care este legătura desăvârșirii și cea mai înaltă faptă bună.Dumnezeu cel închinat în Treime, Părintele, Cuvântul și Duhul Sfânt, Treimea cea de o ființa și nedespărțită și Preacurata Lui Maică și toți sfinții să ne fie în ajutor, să nu uitam frica lui Dumnezeu și să păzim poruncile Lui. Amin."
|
papyllon47
121 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:42
De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:30:51De la: papyllon47, la data 2011-03-11 19:25:28De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:13:33Nerusinat, mizerabil, kakov...asa te-au ,,indreptat" parintii pe domnia ta?
Pe mine ma facusera-ti amandoua, ca sunt mandru si orgolios, dar se vede bine cine e de fapt plina de orgolii. Nici o secunda nu va recunoaste-ti gresala, tot de mine va luati.
Vad ca tot nu vreti sa pricepeti ce va spun si sa va faceti " mea culpa", iar citatele din Biblie ce vi le dau, va intra pe o ureche si va ies pe amandoua. O sa va dau citate pana o sa vibreze ceva cu adevarat in sufletul vostru.
"3. De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, și bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?
4. Sau cum vei zice fratelui tău: Lasă să scot paiul din ochiul tău și iată bârna este în ochiul tău?
5. Fățarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău și atunci vei vedea să scoți paiul din ochiul fratelui tău.
6. Nu dați cele sfinte câinilor, nici nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi."
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:49
"Iarăși vă spun : începutul înțelepciunii este frica Domnului. Ea este temelia tuturor faptelor bune. Înțelepciunea are doua capete: primul este frica de Dumnezeu și cel mai de sus este dragostea de Dumnezeu, că toata fapta buna se începe din frica lui Dumnezeu și se termină în dragostea lui Dumnezeu, care este legătura desăvârșirii și cea mai înaltă faptă bună.Dumnezeu cel închinat în Treime, Părintele, Cuvântul și Duhul Sfânt, Treimea cea de o ființa și nedespărțită și Preacurata Lui Maică și toți sfinții să ne fie în ajutor, să nu uitam frica lui Dumnezeu și să păzim poruncile Lui. Amin."
Asta este parerea ta, dar nu te astepta ca toti sa fim de acord. De fapt asta asteptam cu totii: sa recunosti ca nu detii adevarul absolut. E doar o parere, un principiu dupa care te ghidezi in viata.
Ai scris ca iubesti oamenii. Din pacate noi n-am simtit asta.
|
Fosta membra 9am.ro
157 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:53
Ce-ai scris tu mai sus ai spus-o in sens peiorativ.
Vezi ca iar o gresesti,din contra,ti`am spus`o cu inima buna,tu ai interpretat stramb.
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:53
De la: papyllon47, la data 2011-03-11 19:42:13De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:30:51De la: papyllon47, la data 2011-03-11 19:25:28De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:13:33Nerusinat, mizerabil, kakov...asa te-au ,,indreptat" parintii pe domnia ta?
Pe mine ma facusera-ti amandoua, ca sunt mandru si orgolios, dar se vede bine cine e de fapt plina de orgolii. Nici o secunda nu va recunoaste-ti gresala, tot de mine va luati.
Vad ca tot nu vreti sa pricepeti ce va spun si sa va faceti " mea culpa", iar citatele din Biblie ce vi le dau, va intra pe o ureche si va ies pe amandoua. O sa va dau citate pana o sa vibreze ceva cu adevarat in sufletul vostru.
"3. De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, și bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?
4. Sau cum vei zice fratelui tău: Lasă să scot paiul din ochiul tău și iată bârna este în ochiul tău?
5. Fățarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău și atunci vei vedea să scoți paiul din ochiul fratelui tău.
6. Nu dați cele sfinte câinilor, nici nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi."
Daca toti ar fi impotriva mea, eu mi-as pune intrebarea...oare nu sunt tocmai eu cea care a gresit?
|
dalina
388 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 19:55
De la: july, la data 2011-03-11 19:53:03De la: papyllon47, la data 2011-03-11 19:42:13De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:30:51De la: papyllon47, la data 2011-03-11 19:25:28De la: Ingrid, la data 2011-03-11 19:13:33Nerusinat, mizerabil, kakov...asa te-au ,,indreptat" parintii pe domnia ta?
Daca toti ar fi impotriva mea, eu mi-as pune intrebarea...oare nu sunt tocmai eu cea care a gresit?
Crede si nu cerceta!
Poate .............
|
|
|