Info
x
Crestinii sau ateii vor ajunge la cunoasterea si implinirea sinelui?
Acest topic este inchis!
|
Fosta membra 9am.ro 157 mesaje Membru din: 29/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:10
De la: 9am244386, la data 2011-03-12 14:51:19 Sabiuto,iesi la rampa!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:11
cui ii foloseste ultima ta fraza? mie ? nu, caci din combinatia dintre eclectice si euclidiene nu mi-a dat nici-un rezultat ! dar daca a comunica inseamna a te face inteles, "baga "te rog si o explicatie in lb. romana, ca sa-mi luminezi mintea ca tot am vorbit despre MINTEA deschisa , fara idei preconcepute !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:12
Doamna Gabi aveti dreptate. Nu cred ca e nici o rusine sa recunoastem ca suntem constienti de existenta unei ENTITATI inteligente creatoare mai presus de noi. Deasemenea nu cred ca e rusine sa dorim a ,,inainta " in cunoastere si autocunoastere.
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:12
De la: cristianvm, la data 2011-03-12 15:10:15De la: 9am244386, la data 2011-03-12 14:51:19 eu sa fiu aceea ?
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:13
De la: gabigabi, la data 2011-03-12 15:11:33 cui ii foloseste ultima ta fraza? mie ? nu, caci din combinatia dintre eclectice si euclidiene nu mi-a dat nici-un rezultat ! dar daca a comunica inseamna a te face inteles, "baga "te rog si o explicatie in lb. romana, ca sa-mi luminezi mintea ca tot am vorbit despre MINTEA deschisa , fara idei preconcepute ! MYTCOREEEEE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:14
De la: Melody_, la data 2011-03-12 15:12:31Doamna Gabi aveti dreptate. Nu cred ca e nici o rusine sa recunoastem ca suntem constienti de existenta unei ENTITATI inteligente creatoare mai presus de noi. Deasemenea nu cred ca e rusine sa dorim a ,,inainta " in cunoastere si autocunoastere.
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:15
De la: cristianvm, la data 2011-03-12 15:10:15De la: 9am244386, la data 2011-03-12 14:51:19
|
9am244386 56 mesaje Membru din: 19/12/2010 |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:16
De la: cristianvm, la data 2011-03-12 15:10:15De la: 9am244386, la data 2011-03-12 14:51:19 ce bine....... ca noduri sunt de taiat.
|
|
|
|
9am244386 56 mesaje Membru din: 19/12/2010 |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:17
De la: 9am244386, la data 2011-03-12 15:16:39De la: cristianvm, la data 2011-03-12 15:10:15De la: 9am244386, la data 2011-03-12 14:51:19 un week-end placut in continuare!
|
__gladlynelf_ 55 mesaje Membru din: 12/03/2011 |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:20
De la: gabigabi, la data 2011-03-12 15:13:46De la: gabigabi, la data 2011-03-12 15:11:33 cui ii foloseste ultima ta fraza? mie ? nu, caci din combinatia dintre eclectice si euclidiene nu mi-a dat nici-un rezultat ! dar daca a comunica inseamna a te face inteles, "baga "te rog si o explicatie in lb. romana, ca sa-mi luminezi mintea ca tot am vorbit despre MINTEA deschisa , fara idei preconcepute ! Gabi, ************************************************************************************************************************** intre realitatea relativa si virtualitatea intuitiva, nu este decat un singur pas, dar, intre o realitate relativa si un utopism iluzoriu absolut este un adevarat neant prapastios ! stii tu, mai folosesc uneori si eclecticele exponential euclidiene, nu-mi raspunde daca nu ma-ntelegi. ok ? ************************************************************************************************************************ n-am nimic de adaugat, cine-ntelege ,are sa si priceapa, dincolo de materie, nu-i decat tacere, si chiar tacerea dispare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:22
De la: __gladlynelf_, la data 2011-03-12 14:13:55De la: gabigabi, la data 2011-03-12 07:45:44De la: ___gladlynelf___________, la data 2011-03-11 21:07:41De la: papyllon47, la data 2011-03-11 20:58:36De la: ___gladlynelf___________, la data 2011-03-11 20:51:06 dar nu stiu cum de ti-a venit ideea de urecheala !? nici gind de asa ceva ,ci-i mirare ! e mirarea omului care stie despre un altul ca si el STIE ....ca mai "calatoreste" in alte lumi de unde vine cu niste informatii ce se aplica perfect aici, in acest spatiu mai Altfel decit cel vizitat prin "vis" sau meditatie , atunci cind Sinele sau intra-n vibratie cu SINELE UNIVERSAL ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:26
De la: 9am244386, la data 2011-03-12 15:17:57De la: 9am244386, la data 2011-03-12 15:16:39De la: cristianvm, la data 2011-03-12 15:10:15De la: 9am244386, la data 2011-03-12 14:51:19 multumesc...asemenea !
|
papyllon47 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 17:03
Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....".
Voi ma acuzati ca pretind ca detin adevarul, nu e adevarat! Eu v-am spus ca nu pretind ca detin Adevarul, care de fapt este doar la Bunul Dumnezeu, eu doar v-am spus PAREREA MEA, pe care am ARGUMENTAT-O cu citate BIBLICE! Iar pe voi, citatele biblice va lasa reci. Ba in plus, vreti sa ma faceti tot pe mine se ma simt vinovat, ca v-am certat pentru pasivitatea, ignoranta avuta si asemanarea ce v-am facut-o cu batjocoritorii. Ce mai stiti sa le rastalmaciti! Dar asta nu va disculpa, ba mai mult, va afundati in mocirla ignorantilor si a batjocoritorilor. Ignoranta naste monstrii! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 17:10
Dreapta credinta nu este ortodoxia, catolicismul etc.
Apostolul Pavel spune, ca acea credinta data o data pentru totdeauna sfintilor! Acum, cine sint sfintii? Ca numai ei au dreapta credinta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 17:24
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". Papyloane, sorry ! ne acuzi fara sa argumentezi. Noi nu putem batjocori ceva , sau pe cineva ce nu exista , da?! Dacă tu o să-mi demonstrezi că cel, sau despre ceea ce vorbești tu, există, atunci : Jos pălria, am să te cred !iar acuzațiile or să fie întemeiate!...altfel, ești penibil pentru acest sec. XXI. Pricepi ? Atenție ! să nu cumva să te-mpingă cel în care crezi tu, să folosești vreo modaitate de argumentare tehnico-științifică, ele nu sunt la-ndemana celor ce vor să sustină ideologiile,filozofiile,tezele, dogmatica, etc, religioasă. OK? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 17:24
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". Eu imi asum!..nu l-am certat pe Karpov si nici prin cap nu-mi trece. Deci din cauza mea poate, lui Karpov i se va intampla ceea ce va vrea Dumnezeu. ACUM, poti sa te concentrezi la tema topicului, tema pe care ai propus-o , si sa ne spui cum vezi situatia? ca asta-i misiunea unui topic. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 17:37
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". mda ! justa recomandarea sa nu dai margaritare porcilor, ca-si rup coltii, se-nfurie si te iau in rit tavalindu-te in noroi , asa cum mi-ai facut tu mie ! pacat ca n-ai inteles nimic- nimic....atit de de'andoselea le-ntelegi incit " canapeaua " ma cearta ca l-am urecheat pe el si nu pe tine , iar tu ma certi ca ii dau apa la moara !? !
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 18:37
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". Asa,si? Eu,in urma unei perioade mistice,am avut niste trairi nemaipomenite si`i multumesc lui Dumnezeu pt ce mi`a fost dat sa inteleg!Si daca mama,tata si mai toti prietenii mei,oameni fericiti dealtfel, n`au pus mana in viata lor pe Biblie,trebuia cumva sa le umplu peretii cu citate din Biblie,sa la cant psalmi si sa`i blamez? Tu nu vrei sa intelegi ca fiecare om are momentul lui de click spiritual,ce tot o tii langa?Vrei sa`i converstesti tu la dreapta ta credinta?Traiesti in frica prietene,Sus-totul se rezuma la iubire! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 18:51
De la: cristianvm, la data 2011-03-12 18:37:23De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". Iar daca "" iubirea ta"", lasa sa fie batjocorit Bunul Dumnezeu, prin toleranta excesiva, e vai de "trairile" tale... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 18:53
"A fi tu însuți îți oferă toate elementele pentru a te simți împlinit, pentru ca viața să aibă sens, semnificație. Simplul fapt de a fi tu însuți și de a crește conform firii tale va duce la împlinirea destinului tău."
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 18:58
iete-te-te... dom'le unde se pitula cruciatul ostasul neinfricat al inchizitiei...mai nene, matale vad ca vrei s-o dai pe atrocitati impotriva paganilor(fie vorba-ntre noi, si ei erau credinciosi, credeau in cu totul altceva decat voi astia cu dreapta credinta, de aceea i-ati masacrat) o ardere pe rug, o eviscerare, o tragere pe roata, vreun supliciu mai elevat, hai, treci la fapte sau te lasi pagubas!?
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 19:09
De la: Ingrid, la data 2011-03-12 17:24:59De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". Eu astept in continuare sa-mi fie lasate mail-ul voluntarilor pt studiu, ca sa le trimit testele. Testele sunt grila , nu pot fi desfasurate aici. Iar interpretarea lor nu o fac eu, ci este facuta automat functie de punctajul obtinut, de catre initiatorul testelor. Bineinteles pe cei care au luat Numele Domnului in desert, nu-i voi accepta, logic. Iar tu, cristianv, nu te mai da atat de important prin iubirea ce o "" epatezi"", ca e falsa, ca daca ai fi avut iubire la modul general si mai ales fata de Bunul Dumnezeu, ai fi tinut si posturi, din cand in cand, ca o jertfa pornita din Iubire fata de Bunul Dumnezeu. Si daca ai fi tinut si posturi ai fi putut sa treci si testul de calificare, deoarece ti-au lipsit 3 puncte sa te califici la limita. Postul e o jertfa de iubire fata de Bunul Dumnezeu, asa precum tot El in nenumarate randuri ne invata sa tinem, cum ne-a spus tot in Biblie, cautati si veti gasi... Iar eu traiesc cu " frica" sa nu-L supar pe Bunul Dumnezeu cu ceva, nu cu " frica " pedepsei, mai, " iubitorule" , cel care nu faci nimic din jertfa personala, mai ales acum in Marele Post al Pastelui! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 19:14
De la: cristianvm, la data 2011-03-12 18:53:11"A fi tu însuți îți oferă toate elementele pentru a te simți împlinit, pentru ca viața să aibă sens, semnificație. Simplul fapt de a fi tu însuți și de a crește conform firii tale va duce la împlinirea destinului tău." ""A fi tu insuti"", in cazul tau inseamna a fi ignorant! Sa lasi batjocura sa creasca linga tine, fara sa iei atitudine, dar in schimb tu tot cu mine ai de impartit ceva. De ce? Ca te-am respins, la test? Cam miroase a razbunare,...din "iubire" prea multa...oare?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 19:17
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 18:51:55De la: cristianvm, la data 2011-03-12 18:37:23De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". Oau,ce m`ai atins... Sa incep sa`i spurc in fel si chip,ca sa`ti hranesc orgoliul ala prostesc? Da`i fuguta la biserica maine la prima ora si roaga`l pe popa sa`ti faca cruce mare si lata in chakra coroanei,esti deviat maxim.Si la spovedanie sa nu uiti sa`i spui ca tu iti blamezi semenii,esti ros de orgolii si vanitate,cu toate ca dai citate din Biblie pe un forum,ca nimeni altu`...
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 19:20
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 19:14:02De la: cristianvm, la data 2011-03-12 18:53:11"A fi tu însuți îți oferă toate elementele pentru a te simți împlinit, pentru ca viața să aibă sens, semnificație. Simplul fapt de a fi tu însuți și de a crește conform firii tale va duce la împlinirea destinului tău." Teste iti tot facem noi toti de pe forumul asta,ca nu te`ai gadilat...asta`i alta poveste.
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 19:30
De la: Ingrid, la data 2011-03-12 17:24:59De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". @payllon: Am vrut sa ti`o spun eu,dar n`am dreptul asta,in schimb - m`a ajutat Ingrid. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 22:03
De la: cristianvm, la data 2011-03-12 19:17:15De la: papyllon47, la data 2011-03-12 18:51:55De la: cristianvm, la data 2011-03-12 18:37:23De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". A blama " semenii" batjocoritori, nu e un pacat, mai, new age, budist, cu chakrele tale cu tot. Ca sa faci si tu o mare varza cu ghiveci, din crestinismul ortodox cu budismul indian ce a venit si pe aici in Romania, e o mare ratacire!; nu te mai da tu tolerant si iubitor cu blasfemitorii si batjocoritorii, pt ca prin amestecatura ta, nu faci altceva decat sa-ti bati tu insuti joc de invatatura Divina a lui Iisus Hristos, Dumnezeul nostru, Cel care a spus: " EU sunt Calea, Adevarul si Viata!" Ce vrei mai mult de atat? De ce mai amesteci ratacirile budistiror, cu chakre, reincarnare, etc. cu ortodoxia? Nu sunt orgolios si vanitos cu nimic, n-ai argumente, vorbesti asa, ca sa ma ataci, sti doar ca un crestin nu sufera orgoliile, dar nu am orgolii, daca eram orgoloios nu stateam atata sa ma contrazic cu voi si sa caut sa va arat ca gresiti flagrant, sperand in abaterea voastra de la calea ratacirii. Iar eu nu ti-am zis sa-i spurci, ci pur si simplu sa afirmi si sa recunosti in fata tuturor ca nu au procedat bine, sa le faci si tu observatii, nu numai eu. Tu numai MIE imi faci OBSERVATII! In loc sa polemizezi de 3 zile cu mine, mai bine le faceai lor observatiile de rigoare, prin care ei vedeau ca nu le tii partea. Tu luandu-te in continuare de mine, le dai lor satisfactii in continuare. Dar ce pretentii sa am de la unul, care pretinde ca e crestin, nu tine posturi, din dragoste pentru Hristos, ba mai mult a facut praf si pulbere credinta adevarata, amestecand-o cu budismul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 22:38
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 22:03:24De la: cristianvm, la data 2011-03-12 19:17:15De la: papyllon47, la data 2011-03-12 18:51:55De la: cristianvm, la data 2011-03-12 18:37:23De la: papyllon47, la data 2011-03-12 17:03:55Alo! Cristianvm! Daca atunci cand cineva batjocoreste pe Dumnezeu, tu spui ca nu putem sa ne dam seama daca greseste, si in acest caz, nici nu avem voie sa-i atragem atentia, sa-l mustram, pai atunci e limpede ca sub asa-zisa toleranta si iubire fata de aproapele, noi trebuie sa acceptam orice, dupa mintea ta. De ce n-au fost acceptate toate ereziile si batjocurile din Sfintele Sinoade Ecumenice, de ce chiar si Domnul nostru Iisus Hristos, cand fariseii ii intindeau cate o capcana, nu i-a lasat in ratacirea lor, ci din contra le-a spus cuvant de indreptare, de ce? Tu ce cuvant de indreptare ai spus fata de batjocurile si mistourile, spuse de ka-kov, hom-les, canapeaua, etc? Sau ingrid, si cu gabi, ce cuvant de indreptare ati avut in acest topic fata de ka-kov & co.? Voi in continuare polemizati tot cu mine, tot de mine va luati ca vezi-Doamne, eu sunt cel lipsit de iubire prin intoleranta, dar voi printr- o toleranta exagerata, cum sunteti? Va dadusem mai sus citatul, spus de Domnul nostru Iisus Hristos, ca sa nu dati margaritarele porcilor, ca o sa va manance, si vad ca nu pricepeti nimic din pildele citate, nimic. Ba mai mult, madam gabi, ii da apa la moara, canapelei, si cu totii vad ca o dati pe dupa piersic si nici unul nu isi asuma Credinta Ortodoxa in Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Toti o dati inspre hinduism si faceti o varza cu ghiveci din dreapta credinta, cum am mai spus anterior. E foarte adevarat ca, cu totii vom ajunge in fata Bunului Dumnezeu, dar conteaza ce fel de credinta am avut, cum va dadusem pe parcurs si alte citate: " Nu toti ce-mi zic Doamne, Doamne.....". Ma tot cert cu tine de cateva zile si tu nu intelegi de ce. Uite,iti spun sincer:pentru ca imi esti simpatic si vb. foarte serios! Cu Karpov e poveste lunga,nu voi intra in amanunte pt ca nu`mi permit,ar insemna sa`l zgandar si sa`l ranesc,iar el e un adolescent f inteligent care merita toata intelegerea si simpatia noastra. Cu homeless,nu`l cunosc,e treaba lui ce scrie,eu doar il citesc,zambesc in barba si `mi vad de ale mele. Cu tine`i alta treaba,stii ceva,asa ca...ii dam inainte,vedem ce si cum,d`asta exista forumul. Daca o putem face linistit si fara sa ne jignim ar fi minunat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 23:23
De la: papyllon47, la data 2011-03-12 19:09:59[ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 13 Martie 2011, ora 00:01
Dumnezeu a plecat sau poate nu a existat . Ca sa existe , ar trebui sa se nasca sau sa fie creat . A te crea pe tine insuti mi se pare putin probabil . Cred ca de fapt nu e posibil ....ceea ce a fost , nu mai este si nici nu va mai fi . Totul este intr-o continua schimbare si e posibil ca la un moment dat sa nu mai existe . Va veni iar un timp in care nu va mai fi nimic si apoi totul va incepe iarasi . Un sfarsit este previzibil ....inceputul este o problema ....E greu sa-ti inchipui ca poate sa apara ceva din nimic ....cu atat mai greu de inteles este ca acel nimic sa aiba de la inceput o forta colosala . E mai simplu sa crezi ca totul a pornit de la nimic si ca in timp ....a devenit ceea ce este in prezent . A crea un univers atat de complicat mi se pare absurd ....a se dezvolta din nimic ....mi se pare logic...gandind astfel atunci putem sa-l eliminam pe dumnezeu din ecuatie ....un dumnezeu ...nu-si are rostul . Totul apare si dispare atunci cand ceea ce a declansat totul ....considera ca este necesar..... Ce e necesar sa se intample ...nu alegem noi .... totul este un hazard iar noi suntem o clipa a acestuia . Nu existam decat pentru a ajuta acest mecanism sa se perfectioneze ....sfarsitul rolului nostru cred ca este aproape ....Va veni ceva ce ne va lua locul ....ceva care va incerca sa stapaneasca universul .....sa-l inteleaga si sa-l pastreze pentru a trece spre altceva ce nu va mai semana cu ceea ce noi cunoastem ......Dumnezeu nu exista ....dar e posibil sa se nasca ....in viitor ....Poate ca de fapt acesta este mesajul ....ne vine de undeva din viitor ....din viitorul in care totul va fi altfel .
|
|
|
|

ce bine....... ca noduri sunt de taiat.