Info
x
Controlul averilor in romania
|
fatboy35alex 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 13:16
SA NU TI FIE FRICA , NUMAI DACA FACI PATRE DIN ACEST SPIDER WEB DE EXCROCI
|
|
terzi_p_yahoo_com 125 mesaje Membru din: 9/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2014, ora 14:27
Poate asa se vor obtine banii necesari dezpagubirii celor pe care comunistii le-au confiscat averile precum si fostilor proprietari din Basarabia si Bucovina !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Aprilie 2014, ora 17:32
"CONTROLUL AVERIILOR",TREBUIE CA SA FIE,PRIN CONFISCAREA AVERIILOR ILICITE,PENTRU CA ASTFEL CA SA SE DISCIPLINEZE ASPECTUL CONTRA HOTIEI ! ! !.
|
9am_4005 2 mesaje Membru din: 31/05/2014 |
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 16:13
Gabi eu cred ca nu ar trebui sa va fie frica atita timp cit nu ai furat, frica o au cei care sunt certati cu legea, a-m muncit 42 de ani si nu a-m reusit sa ma inbogatesc cu doua palme ale mele , oare Nastase nu tot doua palme are si multi alti care sau inbogatit din furat.
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 16:20
draga mea, nici n-am spus ca mi-ar fi frica ptr. mine caci, daca Munca Cinstita ar fi putut sa ne imbogateasca, azi eram cu toti bogati ! eu glumisem putin ,in ideea ca se goleste tzara si se umplu puscariile !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 16:32
De la: 9am_4005, la data 2014-05-31 16:13:15 Gabi eu cred ca nu ar trebui sa va fie frica atita timp cit nu ai furat, frica o au cei care sunt certati cu legea, a-m muncit 42 de ani si nu a-m reusit sa ma inbogatesc cu doua palme ale mele , oare Nastase nu tot doua palme are si multi alti care sau inbogatit din furat. buey...da' de unde tot apareti voi astia analfabetii cu principii care ati muncit pe branci si culmea tupeului vedeti numa' paiu' din ochiu' celuilalt...da' barna din al vostru n-o vedeti nici daca v-o indica cineva...???
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Petrica_Bratan_1 2 mesaje Membru din: 17/05/2014 |
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 19:03
Pe vremea lui Ceausescu eram cu totii tovarasi adica , furam cu totii intr-o veselie . Acum in ... democratie fura numai cei alesiiiiiiiiii ! .
|
Postat pe: 18 Iulie 2014, ora 09:44
care-i tema acestui topic : Controlul averilor ?
hahaha , ce gluma sinistra ! Cine s-o faca, mai frati romani, ca uite ce aflaram noi : ca din 2001 don Bercea Mondial e monitorizat de SRI si ne-a spus-o Seful SRI.ului , nu altcineva ....si ce mai aflaram ? ca i s-a intocmit un dosar de evaziune fiscala Ptr. CITTTTTT ? 70 MLD de lei vechi ? dosar care s-a tot subtiat pina la 3 MLD ,ca apoi sa Dispara cu totul, sub atenta obladuire a lui Blejnar, Kovesi si Inalta curte de injustitie ce i-a casat dosarul ?in CE tzara traim, oamenilor , ca m-apuca strechea !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am_4005 2 mesaje Membru din: 31/05/2014 |
Postat pe: 18 Iulie 2014, ora 16:37
Da as dori la toti sa lise verifice averile nu trebuie facuta o departajare sau un anumit partid, cred ca toti se fac vinovati de furt organizat prin parlament. Este vizibil cum isi voteaza legi pentru infractor din parlament, sunt multe de comentat dar nu noi o putem face ci Natiunea Romana.
|
9am186773 19 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:25
la noi se aplica legea caini latra ursul merge asa ca degeaba vorbim daca nu facem decat aer prin discutie orala,singura solutie este o revolutie in care sa ii condamnam pe toti conducatori pentru subminarea economiei asa cum au facut cu NIcolae Ceausescu
|
Postat pe: 21 Iulie 2014, ora 15:16
teoretic, asta ar fi o solutie !
practic,insa, uitindu-ma la ce ghiveci a iesit dupa '89 si " la vremuri noi, tot noi ", ma indoiesc foarte tare ca s-ar rezolva ceva !
|
Sal_vator4 12 mesaje Membru din: 14/10/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2014, ora 22:58
Pentru ca legea 18 a fost abrogata, atunci trebuie iesit in strada pentru solicitarea reinstalarii legii 18 in forma stiuta pana la momentul loviturii de stat din Dec.1989. iESIREA IN STRADA TREBUIE SA ANUNTE CA SE VA IESII IN STRADA PENTRU ACEST MOTIV NUMAI PENTRU 2-3 ZILE, TIMP IN CARE CEI INSARCINATI CU SCHIMBAREA SI REGLEMENTAREA LEGISLATIEI rOMANE SA APLICE SCHIMBAREA, DUPA CARE SA NU SE MAI ASTEPTE LUNI DE ZILE PANA SE GANDESC GUVERNANTII SA SCHIMBE SAU NU... NU SE APLICA SCHIMBAREA IN CEL MULT 5 ZILE DE LA INCEPEREA MITINGURILOR IN STRADA, SA SE TREACA LA ACTIUNILE NECESARE. Daca nu se vrea REINTRODUCEREA LEGII 18 IN FORMA ANTERIOARA LOVITURII DE STAT, SAU SCHIMBAREA FORMEI ACTUALE A LEGII 18 - CARE A FOST ABROGATA- ATUNCI SA NU SE MIRE GUVERNANTII CE O SA FACA POPORUL...CAM ASA AR TREBUI ABORDAT SI APLICAT PROIECTUL LEGII 18 CE A FOST CU STIINTA SI REA VOINTA ABROGAT...
EU SUSTIN LUPTA CELOR CE DORESC REINTRODUCEREA SI APLICAREA LEGII 18, A PEDEPSIRII SI CONFISCARII (AGONISIRII) AVERILOR ILICITE!!!! HAIDETI! LA ATAC! ASTA VA FI CEL MAI
.....
|
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 08:41
Unii n-au avut somn azi-noapte de grija lui Voiculescu. Sãracii... Mi-e milã de ei... Eu propun ca ãstora sã li se dea dublu din recuperarea prejudiciului de 60 milioane de euro de la "varan". Mai exact în loc de 3 euro/cetãțean român, ei sã primeascã câte 6 euro. Iar dacã s-o fi întâmplat vreo minune peste noapte, în sensul cã justiția a devenit independentã și inculpatul va fi achitat, atunci mã angajez eu sã ofer din bugetul personal câte 6 euro plutonului de frustrați de pe 9am...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 08:43
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:00
Halo nenea cenzurel? ce faci? mã cenzurezi?
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:01
Deci n-am voie sã scriu ce gîndesc despre cei ce furã?
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:07
Sau esti si tu ? Aia cu PeDeLapidatori,PeDevaLizatori
|
mvvinternational_clicknet_ro 14 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 20 Septembrie 2014, ora 13:23
Nu o sa o aprobe niciodata. Nimeni de la putere nu-si justifica averea. Nastase ar putea ramane in,,,chiloti,,,in Zambaccian,,. Idem M Mitrea si majoritatea. Trebuia data atunci la inceput dar intrucat chiar EI furau cum sa o dea ???
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 14:39
MAI FACETI MANIFESTATIA AIA CU CONTROLUL AVERILOR CA SI EU VREAU SA PARTICIP DAR GRABITIVA CA IN CURAND TOTUL O SA SE PRESCRIE IN ROMANIA SI N-O SA MAI AVEM CE CONTROLA SI NOI CEI DE JOS TOT IN C.......L GOL O SA RAMANEM
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2014, ora 17:35
Termenul de 10 ani din Legea nr. 555/2004 de privatizare a PETROM care nu admitea modificarea redevențelor infime ale OMV ( 4 % ), a expirat odatã cu începerea campaniei prezidențiale. Ați auzit pe vreunul din principalii candidați propunînd mãrirea lor?
SNP "Petrom" SA era cea mai mare societate din România ºi una dintre cele mai importante societãþi integrate de petrol ºi gaze din Europa Centralã ºi de Est, având un rol vital în economia româneascã. Petrom asigura peste 1,3 miliarde USD anual la bugetul statului, ceea ce reprezenta 13,7% din Produsul Intern Brut. Petrom deținea 600 de benzinãrii, douã rafinãrii, combinatul de îngrãșãminte Doljchim, 145 de depozite de combustibili, un parc de 1.580 de autocisterne și 1.450 de vagoane-cisternã CFR, câmpuri petroliere mari, nu numai în Romania, ci și în Kazahstan, Iran și India, cu rezerve estimate la 2 miliarde de barili, ceea ce înseamnã, o valoare de pânã la 60 de miliarde de euro. Ceaușescu a mai creat și o impresionantã infrastructurã a sistemului național de transport al gazelor cu o lungime de 13.366 km. Și o rețea de 8 depozite subterane pentru înmagazinarea gazelor pe teritoriul României : Sarmas; Balaceanca; Butimanu; Cetatea de Balta; Ghercesti; Urziceni; Tg. Mures; Nades - Prod – Seleus. www.business-forum.ro/images/idoblog/upload/4264/03_romania_shut... Contractul de cedare a Petrom cãtre OMV s-a decis prin Hotãrârea de Guvern nr. 1090/ 8 iulie 2004, semnatã de Adrian Nãstase. Ea a devenit Legea nr. 555/2004, ca urmare a votãrii ei, pe 3 noiembrie 2004 în Senatul României ºi pe 22 noiembrie 2004 în Camera Deputaþilor. Legea a fost votatã de toþi reprezentanþii PSD, PNL, PD (condus atunci de Traian Bãsescu), PC, UDMR. Singurele voturi contra au fost cele din partea senatorilor și deputaților Partidului România Mare printre care figura și subsemnatul. Din acest motiv PRM a fost transformat atunci de presa breloc a devalizatorilor Petrom în ”opoziția nedemocraticã”. OMV a plãtit statului român,în total 669 de milioane de euro pentru Petrom. Potrivit experților, pierderile statului român de pe urma vânzãrii Petrom s-ar ridica în total la 20,14 miliarde de dolari ºi aceastã sumã creºte cu 3 milioane de dolari în fiecare zi. În mandatul 2004-2008 din iniþiativa senatorilor ºi deputaþilor PRM, au fost fãcute nenumãrate propuneri legislative în Parlament, modificare, completare și chiar deabrogare a Legii nr. 555/2004. Reușind înfiinþarea unei comisii de anchetã având drept scop investigarea ilegalitãților comise la privatizarea Petrom. Toate aceste demersuri au rãmas fãrã niciun rezultat, fiind blocate de cei care au votat și privatizarea Petrom (PSD, PNL, PDL, PC și UDMR). Cum s-au furat petrolul ºi gazele din România. Partea a II-a Legea nr. 555/2004 prevedea ca timp de 10 ani nu era admisã modificarea prevederilor din Codul fiscal al României în defavoarea OMV ºi a altor firme strãine cu privire la impozitele pentru exploatare ºi producþie. Termenul de 10 ani s-a încheiat odatã cu începerea campaniei electorale preziden țiale și n-am auzit pe vreunul din candidații la președinție, sã vinã cu vreo propunere referitoare la modificarea metodologiei de calcul ºi la plata redevenþelor pentru þiþei ºi gaze naturale. OMV-Petrom plãtește statului român o redevenþã infimã de 4%/metru cub de gaz, deși pretutindeni în lume, redevenþa începe de la 16-22%. Prin urmare, acesta este un subiect de campanie interzis și acest statut impus, conduce la situație toxicã pentru România. Întrucît pe fondul declanșãrii rãzboiului economic împotriva Rusiei de cãtre UE și SUA, prin impunerea de noi sancțiuni, Moscova dã tot mai multe semnale cã ar fi decis sã închidã direcția strategicã Ucraineanã, reprezentatã de gazoductul Frãția. În gazoductul Frãția care trece prin Ucraina, este pompat aproape 50% din gazul rusesc care aprovizioneazã Europa. Rusia ar putea lãsa fãrã gaze : Slovacia, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Macedonia, Croația, Slovenia, Italia, R.Moldova, România și Bulgaria. Iarnã siberianã pentru Europa, comandatã din greșealã de la Bruxelles? În aceste condiții, OMV, ca firmã de stat austriacã, va dirija întreaga cantitate de gaz extrasã din România spre Viena. Acest lucru fiind perfect legal, începînd tot din toamna lui 2014, odatã cu eliminarea restricþiilor tehnice pentru OMV-Petrom. Așadar OMV poate sã exporte Austriei, în mod nelimitat, gaze naturale din România, la 150 de dolari/ metru cub. În timp ce necesarul pentru consumul intern al României nu va mai fi asigurat de la Gazprom, nici mãcar la preþul actual de 450 de dolari. Și atunci, despre ce independențã energeticã a României bat cîmpii principalii patru candidați la prezidențiale ( Victor Ponta, Klaus Iohannis, Cãlin Popescu Tãriceanu și Elena Udrea )? Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 12 Octombrie 2014, ora 18:07
clona fesebisa,nu vrei sa explici romanilor metodele prin care Lukoli a reusit sa pagubeasca bugetul statului roman de sume fabuloase in euro, practicand evaziunea fiscala si cateva tehnici de spalare a banilor?
hai, curaj, clona cioloveca !
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 11:41
CONFISCAREA ILICITULUI !
|
9am_3274 4 mesaje Membru din: 22/01/2014 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 11:10
sant de acord sa se verifice toate averile cumulate de la rev. de marii afaceristi{hoti} incepand de la cei mai mici la cei mai mari,deci sa se verifice toate averile cumulate fara munca....cei care au muncit si muncesc nu au dupa ce bea apa....
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 15:14
De la: 9am_3274, la data 2014-11-30 11:10:03sant de acord sa se verifice toate averile cumulate de la rev. de marii afaceristi{hoti} incepand de la cei mai mici la cei mai mari,deci sa se verifice toate averile cumulate fara munca....cei care au muncit si muncesc nu au dupa ce bea apa.... n-are cine, doamna draga ! ca doar ai vazut -o pe dna Bica , sefa DIICOT.ului ce apetenta avea la banul nemuncit si atunci, CINE sa verifice ? Bica, Blejnar , madam Kovesi acuzata ca a primit mii de euroi ? bleah !
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 15:24
De la: 9am_3274, la data 2014-11-30 11:10:03sant de acord sa se verifice toate averile cumulate de la rev. de marii afaceristi{hoti} incepand de la cei mai mici la cei mai mari,deci sa se verifice toate averile cumulate fara munca....cei care au muncit si muncesc nu au dupa ce bea apa.... GHINION... daca n-aveti apa ...puteti bea vin ,,domeniile blaga''...asta-n cazu-n care ati votat cu sasalaul mut de prost ce e....in caz contrar...puteti proceda ca nenea prim-ministru'...,,La primul tur mã uit cu popcorn ºi bãuturã rãcoritoare''... domeniileblaga.ro/vinuri/
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 15:30
ne-am dat naibii ! si asta are DOMENII ?
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 15:41
De la: gabigabi2, la data 2014-11-30 15:30:16 are...doar nu degeaba a fraudat statul in afacerea E.A.D.S. si-nca are un vin foarte bun....l-am gustat prima data acum trei ani impreuna cu antrenorul de copii si juniori de la clubul de fotbal ,,ceahlaul piatra neamt'' ...pe atunci se ,,dadea'' doar la export...acum ca-i ,,romania lucrului bine facut'' poa' sa-l bea orice amarastean daca-si permite....
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 16:06
e scump, adicatelea ?
ca io nu stiu d'astea !
|
mg_mihail2009 23 mesaje Membru din: 25/02/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2015, ora 15:19
acest subiect este postat de ceva vreme si inca mai este de actualitate , noroc cu DNA care face curat dar pacat ca si-au facut legi care sa-i protejeze si vor ramne in contnuare cu averile dobandite ilicit pentru ca instanta le confisca doar ce poate dovedii ca au furat nu le ea toata averea la control sa vada cum a dobandit-o dupa ce a fost judecat
|
Postat pe: 2 Februarie 2015, ora 14:32
De la: gabigabi2, la data 2014-04-07 15:35:42mi-e ca daca se va ajunge si la momentul luarii TUTUROR averilor la control, raminem si far' de patroni, primari, judecatori , clasa de mijloc ....basca, clasa politica de sus pina jos si de la dreapta la stinga ! iote ca nu a trecut un an de la postarea asta si-i pe cale sa se-ntimple !Doamne si ce de Miliarde ar fi de recuperat de la HOTII astia si ce de mina de lucru in folosul comunitatii o sa avem ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

tot apareti voi astia analfabetii cu principii care ati muncit pe branci si culmea tupeului vedeti numa' paiu' din ochiu' celuilalt...da' barna din al vostru n-o vedeti nici daca v-o indica cineva...???