back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Controlul averilor in romania

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

radar17

4 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 2 Februarie 2015, ora 20:02

Este legea 18 care de fapt nu este abrogata e valabila daca tot ei sint la putere nu o aplica

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2015, ora 08:25

poate ca acum, zguduind sistemul atit de bine si incepind sa cada poamele din el, terciuindu-le averile un pic , iese ceva zeama din ele !....trebuie doar sa se vrea !

Raporteaza abuz de limbaj
Aurel_Boangher_1

1 mesaj
Postat pe: 12 Februarie 2015, ora 15:52

AVETI DREPTATE

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2015, ora 15:21

De la: gabigabi2, la data 2015-02-02 14:32:22
De la: gabigabi2, la data 2014-04-07 15:35:42mi-e ca daca se va ajunge si la momentul luarii TUTUROR averilor la control, raminem si far' de patroni, primari, judecatori , clasa de mijloc ....basca, clasa politica de sus pina jos si de la dreapta la stinga !

iote ca nu a trecut un an de la postarea asta si-i pe cale sa se-ntimple !
Doamne si ce de Miliarde ar fi de recuperat de la HOTII astia si ce de mina de lucru in folosul comunitatii o sa avem !

ba uite ca nu !
o fi pe cale sa se-ntimple, dar nu acum , caci vad ca Nu s-a pus nici macar un sechestru asigurator pe averile celor ce sunt acum la DNA sau in arestul politiei si fac declaratii peste declaratii !
Justitia in tara asta e cam infundata in urechi, chioara de ochi, ce are de nu face primul lucru de bun-simt ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2015, ora 15:31

Poi, Gabi, ar insemna sa pice toata shandramaua! Daca X nu face dreptate pana la capat in cazul lyu Y de teama ca maine Y va fi cel judecat si incarcerat si deposedat de tot ce a delapidat..... Ce sa mai zicem noi, Gabi?

In ultima vreme, fiului meu ii place Praslea cel voinic si merele de aur. O replica pe care Praslea i-o adreseaza tatalui sau cand acesta din urma il intreaba cum sa ii pedepseasca pe cei doi frati ai sai mai mari ca vrusera sa il piarda, raspunde: Eu ii iert, Dumnezeu ii va pedepsi!

Ei, de unde sa ia oameni curati si sa le dea primarii, orase, ministere samd la condus? Ce ar fi sa incepem a cauta pe la barzoi prin ciocuri, daca si acolo mai sunt oameni curati, cinstiti etc, etc.... Offff

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2015, ora 14:47

De la: Musetel, la data 2015-02-13 15:31:00Poi, Gabi, ar insemna sa pice toata shandramaua! Daca X nu face dreptate pana la capat in cazul lyu Y de teama ca maine Y va fi cel judecat si incarcerat si deposedat de tot ce a delapidat..... Ce sa mai zicem noi, Gabi?

In ultima vreme, fiului meu ii place Praslea cel voinic si merele de aur. O replica pe care Praslea i-o adreseaza tatalui sau cand acesta din urma il intreaba cum sa ii pedepseasca pe cei doi frati ai sai mai mari ca vrusera sa il piarda, raspunde: Eu ii iert, Dumnezeu ii va pedepsi!

Ei, de unde sa ia oameni curati si sa le dea primarii, orase, ministere samd la condus? Ce ar fi sa incepem a cauta pe la barzoi prin ciocuri, daca si acolo mai sunt oameni curati, cinstiti etc, etc.... Offff

pai, cam asta ar fi si ideea : sa cada sandramaua, sa se are locul , sa se stropeasca cu var si Pedepsele sa fie atit de mari si prompt aplicate, incit fiecare factor de decizie sa se gindeasca bine ce face atunci cind are chef sa mai incalce legea !
si dat fiindca marii rapitori sunt deja in arest- unii - si altii urmeaza, se poate incepe curatenia chiar de la ei , punindu-se sechestru pe bunurile avute !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2015, ora 14:57

P.S
vorbele lui Prislea se pot aplica in cazul in care mi s-a facut mie, personal, un rau !
eu pot ierta sau nu, dar cind este vorba de Prejudiciul National si acesti oameni - mai rau ca termitele - au devalizat Romania , atunci Nu am dreptul sa iert nimic si asta ptr. ca in timp ce Mureau oameni in fata spitalelor Inchise pe motiv ca nu sunt bani la buget si trebuie Austeritate, acesti oameni retrocedau catre un singur individ imensa suma de 64 MILIOANE de euro , de ex ., iar paguba adusa Statului numai din retrocedari umflate din pix , fiind de 2 MILIARDE de euro !

9am186773

19 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2015, ora 14:40

Atat cat legea este scrisa de hoti nu li se aplica lor, de platit, platesc oameni de rand no hoti de vaza care ne conduc ei decat se rotesc la conducere si striga uni la alti hotule, sa nu cumva sa fure unul mai mult decat celalalt, iar in ceea ce priveste confiscarea vorbim de visuri pentru ca au grija sa isi faca nevazute averile in alte tari pe numele copiilor sau prin alte modalitati

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2015, ora 15:34

..mda....am aflat aseara despre niste conturi pe numele incoruptibilului si onorabilului don fost presedinte, aflate prin Panama ! si, doaaamne, ce s-a mai enervat Jupinu' !

tigru

1 mesaj
Postat pe: 16 Martie 2015, ora 02:53

p
BORCHESCU ION.SI BORCHESCU MARIA.TOT FAMILIONU.
DE UNDE JUSTIFICA CU AVERII SI ALTII CARE OR FURAT. BANI PROPIETATII VAND ORGANE UMANE. LOR NU LE CONFISCA AVERILE CUM OR DOBANDIT TOATE ASTEA ASA DE MARII AVERII FABULOASE ENORME. TREBUIE SA LE CONFISTE LA TOTII ROMANI CARE NU JUSTIFICA TOT CE AU PESTE TOT AN LUME. ECT.

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Martie 2015, ora 20:54

Cetateni !!!!!!!!!!! Ceasul eliberarii este aproape !!!!!!!!!!!!!!

Nu va pierdeti speranta, vom scapa de teroarea misitilor tupeisti si burduhosi ai Casel Albe si ordinele ipocritilor si imbuibatilor pedofili care sunt comisari ( termen sovietic , de ce oare? ) europeni !
De data aceasta curatenia va fi GENERALA SI PROFUNDA , vom urmari , vana si intemnita fiecare vierme care face parte din aceasta clica de lepre colcaitoare care seaca bugetul tarii cu salarii enorme obtinute pentru ... POSTAT PE FORUMURI !
Momentul 1989 NU SE VA MAI REPETA , GARANTAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mizeriile mucilaginoase nu vor mai scapa ca acum 25 de ani, cand au stat ascunse prin balarii din ianuarie pana in martie 1990 , si apoi au reaparut , hidosenii cu boturile pline de bale si ranjite in directia ' democratiei ' de data asta , cocotandu-se cu tupeu jegos specific si ducand tara in DEZASTRUL in care se afla azi !!!!!!!!!
FIECARE , DAR FIECAREEE slujbas burduhos tupeist al acestor servicii , FIECAREEE postac jegos de pe acest site si altele va fi luat pe sus si PUS LA PASTRARE ..................
DE SOARECII BUBOSI CARE POSTEAZA AICI MA VOI OCUPA PERSONAL

Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2015, ora 16:37

eu vreau sa stiu un lucru, totusi : de Averile astea, fara numar- fara numar , ale celor ce sunt acum in arest , asteptindu-si rindul la judecata sau chiar arestati , se ocupa cineva ? Recupereaza cineva imensul Prejudiciu adus Romaniei si cetatenilor ei, sechestrind acele averi sau chiar confiscindu-le ? CINE ?

mg_mihail2009

23 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2015, ora 11:54

se pare ca din arestari se fac numeroase spectacole pe la televiziuni numai ca pe noi aceste spectacole nu ne prea ajuta sa ne luam banii furati inapoi sincer daca ar fi dupa mine pe cei dovediti de catre instanta ca au furat nu i-as condamna la inchisoare ci le-asi confisca toate averile obligandu-i sa munceasca pentru stat cativa ani buni de acum inainte

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2015, ora 15:02

baaaa, eu i- as inchide pe Viata, ca sa stie sigur ca nu vor mai apuca vreodata sa se infrupte din ce-au furat !

mg_mihail2009

23 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2015, ora 12:41

fratilor cat de multi corupti au fost si inca mai sunt in fruntea tarisoarei asteia !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2015, ora 13:40

poiii, nu ne-ajung puscariile ptr. citi sunt si bine fac chinezii....

iontudormath

14 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2015, ora 21:56

DA, DE ACORD CU ACEASTÃ LEGE, CARE FACE DREPTATE SOCIALÃ; BINEÎNȚELES CÃ ACEASTÃ LEGE MAI TREBUIE SÃ FIE ȘI APLICABILÃ, UMBLÂN DUPÃ BANII MARILOR DELICVENȚI PRIN BÃNCILE LUMII, DECI LEGEA TREBUIE SÃ DEA ȘI INSTRUMENTELE DE APLICARE A EI, PENTRU CA ACEASTÃ LEGE SÃ DEVINÃ OPERAȚIONALÃ

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2015, ora 14:06

- CINE MAI ARE CURAJUL SA IASA IN STRADA ?????? CARE GENERATI????? ORICUM AS FI DE ACORD CU PROPUNEARA VOASTRA DAR MA TEM CA NU SE OR GASI DESTUI OAMENI INTELIGENTI CARE SA SUSTINA O ASEMENEA IDEE,
- aS FI FERICIT SA VAD CA GENERATII MAI TINERE SE PREOCUPA DE ASEMENEA LUCRURI DE BUNASTAREA POPORULUI ROMAN . TOATE GENERATIILE VALIDE ASTAZI NU FAC ALTCEVA DECAT DISTRACTIE VA FI O PERIOADA FOARTE GREA PENTRU ROMANIA MAI ALES IN DOMENIUL PENSIILOR

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2015, ora 14:53

mda....dupa noul cod penal, nici macar celor prinsi cu MITA de milioane , nu li se mai confisca averea ! mai toarna si ei pe citiva, bat palma facind o intelegere cu " justitia " si ramin cu banii-n traista !
ei, daca asta e ideea de Cinste , Corectitudine si Dreptate in lupta anticoruptie, atunci suntem dati de destepti ce suntem !

idimeni

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 6 Octombrie 2015, ora 14:22

Lega 18 a averilor ilicite, au avut grija politicienii romani sa o.abroge. Ce se face cu averile nejustificate constatate acum de ANAF? Se impoziteaza cu 16%? In acest fel nu cumva se recunoaste hotia ca fiind legala? Corect este ca acestea sa fie consficate fara posibilitatea ca aceasta masura sa poata fi atacata in jusitia asa zisa independenta din Romania.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 13:59

asa ar fi Corect , dar ce ne facem daca suntem la mina unor corupti , incepind de sus si pin' la baza societatii ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 14:07

azi am citit stirea ca un inspector ANAF a fost prins luind Mita ! si atunci, ce mai e de zis ?
dar despre controalele facute pe la primariile din Cluj, Sibiu sau prin alte parti, unde s-au tocat bani buni, pe ochi frumosi ?
si atunci apare intrebarea : CE se-ntimpla cu omu' cind ajunge-n sfera aia de nu mai are frina ?

9am125973

8 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2015, ora 12:22

Este foarte smplu,se confisca averile (daca nu sint justificate)si avem lista completa a coruptilor.Putem incepe cu parlamentul.Juristi care au fost admonestati prin hotaririCEDO sa plece din sistem si sa plteasca cu averea personala daunele.asa nu se vor lasa influentati de nimic.Nu cred ca puscAria este solutia(le platim tot noi cazare,hrana etc.)se vor angaja in folosul comunitatii cu salariul minim pe economie.

9am125973

8 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2015, ora 12:23

Este foarte smplu,se confisca averile (daca nu sint justificate)si avem lista completa a coruptilor.Putem incepe cu parlamentul.Juristi care au fost admonestati prin hotaririCEDO sa plece din sistem si sa plteasca cu averea personala daunele.asa nu se vor lasa influentati de nimic.Nu cred ca puscAria este solutia(le platim tot noi cazare,hrana etc.)se vor angaja in folosul comunitatii cu salariul minim pe economie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2015, ora 14:58

de acord....chiar foarte de acord, dar atita timp cit Legea Raspunderii Ministeriale sau , de oricare fel ar fi ea- ca cea judecatoreasca, de ex , Nu este in aplicare, nu se poate face nimic !
poate doar daca STRADA , punindu-se pe capul Parlamentului si al partidelor politice nu-l / le va Obliga sa voteze si sa puna in aplicare si aceasta lege, ca si confiscarea totala a averilor ilicite , pin' la nepot, matusa sau bunica, pe unde sunt ascunse ele !

9am125973

8 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2015, ora 17:33

Priviti cum curge saliva in riuri dupa mirosul puterii.Grecii puneau in scaun pe cel care nu dorea puterea.Solutia imediata guvern de tehnocratiBirourile din teritoriu sa declare lunar in coferinte de presa ce solutii au avut pt problemele cetatenilor.Numarul de parlamentari radus la 300 (este legal) Ma repet parlamentul,fuctionarii administratiei de stat,juristi etc. controlati urgent pe legea 18.Piata sa gindeasca o lista cu propuneri pt primul ministru.Ulterior cel care intruneste mai multe voturi(pe un site al pietii)va fi propus autoritatilor.Nu acceptatii propuneri de oameni dubiosi care alearga dupa voturi sau imagine .PS ma refer la birourile parlamentar din teritoriu care sint inchise si dorm.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2015, ora 15:06

De la: 9am_4634, la data 2015-11-09 10:29:39Cum faci bani pe internet! S-a lansat acum, în premierã absolutã, un curs exceptional si gratuit care te invata simplu cum faci bani pe internet! Trebuie sa incepi si tu ACUM! Inveti cum faci bani pe internet si te lansezi spre un viitor prosper pentru tine! Solicita acum restul detaliilor la adresa de email: corneliasto@yahoo.com

tara arde, baba se piaptana !

mg_mihail2009

23 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2016, ora 17:33

pe cine mai intereseaza acest subiect? turnatorii raman cu banii furati , sefii care lucreaza la stat se comporta ca pe mosia lor si care nu ma credeti inscrietiva la un concurs de ocupare de post sa vedeti circ , 4 membrii ai comisiei dar 3 se subordoneaza sefului pazesc 2 concurenti care dau examen dar castigatorul concursului deja se cunoaste de cand se scoate postul la concurs ca doar asa se mai scoate cate unul ,cand exista solicitant ,iar apoi cu examenul proba interviu ,totul e un circ . La patron la fel romanasii nostrii se pricep foarte bine in a face haos iar daca se nimereste vreun cistit considerat prost il face de pleaca singur ca asa e normal in tarisoara noastra. Toti asteptam ca DNA-ul sa ne faca ordine dar daca noi fiecare acolo unde suntem nu luam atitudine cand cineva calca stramb nu se va putea schimba nimic

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2016, ora 15:29

ma mine ma intereseaza subiectul....vad ca si pe tine si nu esti singurul, dar Degeaba ne strofocam noi, daca cei ce conduc acest Stat sunt neinteresati in a aduce prejudiciul facut, inapoi la buget ! dupa cum nu-i intereseaza nici jaful facut asupra Romaniei, cu bogatiile ei terane si subterane ; cu contracte fabuloase ptr. autostrazi care nu exista ; cu retrocedari cu acte false ....s'apoi cind insusi fostul presedinte si'a dat singur o casa , desi nu avea dreptul la ea si actualul pres. a facut fals si uz de fals , tot ptr. ceva ce nu-i apartinea, despre ce Dreptate mai putem vorbi si la ce Justitie ne mai putem astepta ?

mg_mihail2009

23 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2016, ora 17:12

daca doar pe noi doi ne intereseaza inseamna ca trebuie sa ne adaptam si noi majoritatii deoarece doua persoane nu pot schimba naravul unei tari intregi

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Controlul averilor in Romania
Mergi la: