back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu-boc-oprea ,au onoare ?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 00:52

De la: Silver9AM, la data 2012-02-25 10:51:48
De la: CIPRIOTU, la data 2012-02-12 18:27:43
De la: viviane462000, la data 2012-02-12 12:39:28DA ,AU ONOARE IN CIUDA CELOR CE VOR SA ROADA NUMAI CIOLANE MARI ACESTIA AU ZGUDUIT POLITICA ROMANEASCA .......... CU FOARTE MULTE EFORTURI SI OPRELISTI DIN PARTEA POLITICIENILOR SUNT SIGURA CA VOR ELIMINA PE CAT POSIBIL IN LUPTA CRANCENA CU EI SI DIN CORUPTIA DIN MULTE STRUCTURI .CA VREM SAU NU FOSTUL PREMIER EMIL BOC ARE TOT RESPECTUL MEU SI AL FAMILIEI MELE ,LA FEL SI PRESEDINTELE ROMANIEI CA NU NE-A LASAT PE MAINILE SACALILOR DIN PSD-PNL-PC.AU FOST LA PUTERE SI STIM CE REZULTATE AU AVUT . NU NE MAI POATE MINTI CHIAR DACA AU ATATEA TRUSTURI DE PRESA SI DE TELEVIZIUNI.DOAMNE FERESTE DE CEEA CE PUTEA SA FIE DACA VENEA LA CARMA TARII D-L GEOANA CE AVEA IN SPATE CLICA DE POLITICIENI AVIZI DE PUTERI INALTE MESTECAND DIN FALCI SA NE SUBJUGE CA NATIE CU TELEVIZIUNILE SI PRESA .CONSIDER CA MAI MULT POLITICIENII NE FAC DE RAS IN AFARA TARII DECAT ROMII..........NU MAI STIU CE INSEAMNA POLITETEA,RESPECTUL,CIVILIZATIA !!!!!!!! CE SA INVETE TINERII POLITICIENI ? TINERII DIN ACEASTA TARA ? VORBESC PRIN INTERMEDIUL TELEVIZIUNILOR NUMAI CU LIMBILE ASCUTITE IESINDU-LE OCHII DIN ORBITE SA SE FACA MAI CREDULI. DUPA PAREREA MEA CU SIGURANTA ACEST POPOR SA TREZIT SI CRED CA II VOR TAXA . STIU CA MULTI VOR SPUNE CA TRAIM FOARTE GREU DIN 2008 FOARTE GREU. DA SI EU CU FAMILIA MEA O DUCEM GREU CA AM DOAR 4 MIL. PENSIE DAR MA SIMT MAI USURATA CA NU AM AJUNS CA GRECIA....SPUN POLITICIENII CA AVEM UN DICTATOR ???????? CE DICTATOR IN LUMEA ASTA ESTE JIGNIT IN PRESA SI TELEVIZIUNI MAI RAU DECAT IUN CRIMINAL SAU UN PEDOFIL ? PRESEDINTELE ESTE PRESEDINTE SI NU ORICE CARUTAS.TREBUIE RESPECTAT PRIN INSTITUTIA DIN CARE FACE PARTE . DE CE=O FI ASA DE GREU SA TE EXPRIMI CU D-L PRESEDINTE SI NU BASESCU ! RUSINE SA LE FIE !!!!!!!! NU-MI DORESC ASEMENEA OAMENI SA MA REPREZINTE ....................

Dupa cate stiu majoritatea celor din PDL,UDMR,UNPR,MINORITAATI SUNT SAU AU MAI FOS LA PUTERE INCA din 89 si n-am auzit de nici 1 sa se fi opus in parlament , demolarii uzinelor,vanzarii pe nimic al fabricilor,navelor maritime ,distrugerii sistemelor de irigatii,defrisarii padurilor,defrisarii perdelelor de protectie care au fost create de catre statul roman pentru protejarea drumurilor,cailor ferate ,satelor din campii,acestea au fost facute sa protejeze contra viscolelor,,zapezilor si furtunilor de nisip pe terenurile nisipoase si cele in pericol de inzapezire.

pai erai in Cipru la cules de corcoduse,de unde sa auzi tu........
AFARA DE VADIM CINE A MAI VORBIT DE HOȚI ÎN PARLAMENT ,ARGINTARE?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 12:09

Cine mai stie ceva de dosarul FLOTA? e pe rol ? e prafuit ? sau al ingimfatului a fost pus inainte/
Mai zice cineva despre dosariada pe teme de politica de stat/
Mai doarme cineva pe la min. justitieie/
- Ministru de justitie de cine este numit?
-Buna dimineata, inainte de noaptea negra/

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 08:50

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-02-29 12:09:02 Cine mai stie ceva de dosarul FLOTA? e pe rol ? e prafuit ? sau al ingimfatului a fost pus inainte/

Dupa furtunile de zapezi din aceasta iarna ,toata arhiva sri A FOST IMPRASTIATA IN TOATE COLTURILE PAMANTULUI!.Se vor face sapaturi ,pentru a le gasi si a le pune la loc,incepand de la ROSIA MONTANA!

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2012, ora 00:27

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-02-29 12:09:02 Cine mai stie ceva de dosarul FLOTA? e pe rol ? e prafuit ? sau al ingimfatului a fost pus inainte/

AU DISPARUT NAVELE 400,VAGOANELE ZECI DE MII,AVIOANELE TAROMULUI,MII DE TONE SINA DE CALE FERATA,MATERIAL MARUNT,MOTOARE DE MACAZE,MACAZELE,SEMAFOARE CU MII DE STALPI DIN METAL,MII TONE FUNII DE CUPRUU DE LA SEMNALE,,CLADIRILE,SUTE DE LOCOMOTIVE CU ABUR ,DIESEL,ELECTRICE , LDH ETC.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2012, ora 08:36

De la: CIPRIOTU, la data 2012-03-03 00:27:51

AU DISPARUT NAVELE 400,VAGOANELE ZECI DE MII,AVIOANELE TAROMULUI,MII DE TONE SINA DE CALE FERATA,MATERIAL MARUNT,MOTOARE DE MACAZE,MACAZELE,SEMAFOARE CU MII DE STALPI DIN METAL,MII TONE FUNII DE CUPRUU DE LA SEMNALE,,CLADIRILE,SUTE DE LOCOMOTIVE CU ABUR ,DIESEL,ELECTRICE , LDH ETC.

da, domne , dar Prejudiciul e O !

9am251514

5 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Martie 2012, ora 15:43

De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:49:14Cine poate da definitia ONOAREI ,citata de Gabriel Oprea,Traian Basescu si Emil Boc ?
In ceconditii aajuns Gabriel Oprea ,general cu 4stele ?

Daca sunt cu BaSESCU este clar
stareanatiunii.com/socant-traian-basescu-a-violat-o-femeie.html

http://www.youtube.com/watch?v=2xOwsjvwsR8
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 10:22

De la: CIPRIOTU, la data 2012-03-03 00:27:51

- Onoarea lor ? bunurile pe care nu le poseda??????????? au avut functii, nu au avut/ trebuie sa fim solidari cu saracia impusa ? dumnealor sint politicieni. trebuie sa fim solidari cu saracia pe care au adus-o? numai dumnealor trebuie sa traiasca bine?
Onoare se traduce printr-o forma de respect. ce politician are onoare in romania...........................

arsene_remus

2 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 12:33

In Romania nu o sa vezi onoare de la porcii astiia de politicienii lui peste.Se vede si se simte ca ne-au adus in sapa de lemn si JAVRA ORDINARA tot nu recunoaste.Astia ar trebui sa stea inchisi in lagarele naziste nu intr-o tara atat de frumoasa.

9am039127cismariuion_gmail_com

59 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2012, ora 15:30

Onoare, de fapt nici nu se poate defini si chiar daca sar putea demult a devenit in Romania ceva perimat, de altfel care politicean in tara noastra a avut ori are onoare.

9am039127cismariuion_gmail_com

59 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2012, ora 16:26

De ar fi facut numai ei bine ar fi fost dar si gastiile care au fost la putere anterior lor tot la fel au facut.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2012, ora 08:04

ONOARE = forma de autorespect/
La ce le trebuie dumnealor?

arsene_remus

2 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 11:54

Mai multa onoare au avut nazistii decat javrele astea care iau si pilea de pe noi ca sa faca ei burta mare.Cel putin seful magarilor ala javra ordinara care a vandut flota si acum vrea sa vanda si Rosia Montana este o blestemaciune de om pe care nici dumnezeu nu il ia l-a lasat pe mana dracului.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 12:13

De la: arsene_remus, la data 2012-04-23 11:54:52Mai multa onoare au avut nazistii decat javrele astea care iau si pilea de pe noi ca sa faca ei burta mare.Cel putin seful magarilor ala javra ordinara care a vandut flota si acum vrea sa vanda si Rosia Montana este o blestemaciune de om pe care nici dumnezeu nu il ia l-a lasat pe mana dracului.

Cred ca habar n-ai ce insema sa traiesti intr-o tara condusa de nazisti.
Nu deti sensul cuvintelor.
Nu sti despre ce vorbesti !
Nazistii luau pielea de pe ei la propriu ... si dintii, si parul, si bijuteriile ... si casele, si banii, tot, tot, ... si viata ... tot ca sa faca ei burta mare.
Comparatia este si imbecila si complet deplasata, dar, am inteles, esti suparat si omul la suparare spune multe....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 12:38

De la: Silviu, la data 2012-04-23 12:13:43
De la: arsene_remus, la data 2012-04-23 11:54:52Mai multa onoare au avut nazistii decat javrele astea care iau si pilea de pe noi ca sa faca ei burta mare.Cel putin seful magarilor ala javra ordinara care a vandut flota si acum vrea sa vanda si Rosia Montana este o blestemaciune de om pe care nici dumnezeu nu il ia l-a lasat pe mana dracului.

Cred ca habar n-ai ce insema sa traiesti intr-o tara condusa de nazisti.
Nu deti sensul cuvintelor.
Nu sti despre ce vorbesti !
Nazistii luau pielea de pe ei la propriu ... si dintii, si parul, si bijuteriile ... si casele, si banii, tot, tot, ... si viata ... tot ca sa faca ei burta mare.
Comparatia este si imbecila si complet deplasata, dar, am inteles, esti suparat si omul la suparare spune multe....

Mai bine spus e TOLOMAC ,iar omul cand e tolomac e si prost cu stropi.....Eu ii zic JAVRA ORDINARA,si trag apa ! Are si un nume predestinat ,arsene ,e o combinatie dintre arsenic si oxigen ,asta cand respira devine....toxic rau !

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 10:29

maaaama, JAVRA ORDINARA-i numa unu !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 12:49

De la: gabigabi2, la data 2012-04-25 10:29:13 maaaama, JAVRA ORDINARA-i numa unu !

Adevarul e ca esti cunoscuta sub mai multe pseudonime ,dar din jena nu pot sa'ti spun chiar asa ,ai putea sa'mi fii mama...........

… că gemetele și văicărelile nu schimbă cu nimic lucrurile și nu fac nimănui vreun bine. Dacă nu vrei să faci nimic pentru a schimba ceva, încetează să te mai plângi. Dacă nu poți să faci nimic care să schimbe ceva indiferent cât de mult ți-ai dori asta, atunci acceptă asta pentru moment și decide să schimbi ceva mâine – dar nu lăsa ca ziua de astăzi să fie distrusă în timp ce aștepți. Are sens ceea ce spun? Eu cred că da...................

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 14:34

De la: Silver9AM, la data 2012-04-25 12:49:27
De la: gabigabi2, la data 2012-04-25 10:29:13 maaaama, JAVRA ORDINARA-i numa unu !

Adevarul e ca esti cunoscuta sub mai multe pseudonime ,dar din jena nu pot sa'ti spun chiar asa ,ai putea sa'mi fii mama...........

… că gemetele și văicărelile nu schimbă cu nimic lucrurile și nu fac nimănui vreun bine. Dacă nu vrei să faci nimic pentru a schimba ceva, încetează să te mai plângi. Dacă nu poți să faci nimic care să schimbe ceva indiferent cât de mult ți-ai dori asta, atunci acceptă asta pentru moment și decide să schimbi ceva mâine – dar nu lăsa ca ziua de astăzi să fie distrusă în timp ce aștepți. Are sens ceea ce spun? Eu cred că da...................

fentezi, baiatu ' cind am zis ca-i numa' unu , e numa' UNU'-n Romanica , nu le amesteca sa nu se supere Sefu' !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 14:43

De la: gabigabi2, la data 2012-04-25 14:34:32
De la: Silver9AM, la data 2012-04-25 12:49:27

fentezi, baiatu ' cind am zis ca-i numa' unu , e numa' UNU'-n Romanica , nu le amesteca sa nu se supere Sefu' !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2012, ora 07:57

IESI AFARA JAVRA ORDINARA................................................

Seeker

3 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2012, ora 18:13

eu basescu .....boc

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 15:08

Deci se mai scrise o filă de istorie.
-Fuse 1 Bok prim min,
-Fuse una biciclistă ministreața cu frunza de milioane de ioroi,
-Fuse unu MRU,PRIM MIN,APROAPE 3 LUNI,
-Fuseră uni miniștrii adunați și înfipți de băxulici,
-Fuseră Ungrovlahii la cârma Românicii 23 de ani nonstop?
-Fuseră și se duseră-n histori?
Ce nefacem că revin baronii lui ilici?,ăla care a dat liber lademolarea României?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2012, ora 17:13

De la: CIPRIOTU, la data 2012-04-29 15:08:01Deci se mai scrise o filă de istorie.
-Fuse 1 Bok prim min,
Ce nefacem că revin baronii lui ilici?,ăla care a dat liber lademolarea României?

- MAJESTATE ,.poporul nu crede in dumneata /

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2012, ora 23:55

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-30 17:13:16
De la: CIPRIOTU, la data 2012-04-29 15:08:01Deci se mai scrise o filă de istorie.
-Fuse 1 Bok prim min,

- MAJESTATE ,.poporul nu crede in dumneata /

Care frază e ne adevărată?,
-Mă gândesc ,că te referi la ultima frază?
-S-ar putea doar dacă nu găsim vreun baron de al tătucului ilici.
-Sunt puțini care nu știu , că pe timpul lui ilicescu ,petrică fără gât a dat liber la demolarea așa ziselor mormane de fiare vechi declarate de el ,care erau fabrici și uzine care produceau unele produse de top ,pe întregul mapamond .Dacă mneata ori nu știi,ori te prefaci ,aia-i treaba dum itale.aldată dacă vrei îți enumăr fabricile și produsele dacă nu le cunoști.Să nu omit ,erau și pedaleii cu ei în gașca demolatorilor =FSN.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 17:38

BASESCU TREBUIE JUDECAT LA FEL CA CEAUSESCU A FACUT NUMAI RAU LA PROPRIUL POPOR MOARTE SCRIE PE FRUNTEA LUI ASTA VREA POPORUL UMILIT

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2012, ora 19:40

De la: 9am_277, la data 2012-05-02 17:38:11
BASESCU TREBUIE JUDECAT LA FEL CA CEAUSESCU A FACUT NUMAI RAU LA PROPRIUL POPOR MOARTE SCRIE PE FRUNTEA LUI ASTA VREA POPORUL UMILIT

Daca esti umilit,bate'ti nevasta !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2012, ora 20:33

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-26 07:57:59 IESI AFARA JAVRA ORDINARA................................................

Bre nea Gogule, iar te-ai imbatat si te ratoiesti la ea incercand sa te deschei la slit? A dreaq javra ordinara, te scapi pe mata si ea nu vrea sa iasa!
Ai grija sa scoti ce trebuie, ca poate scoti un ou si te pishi pe dumneata!
A dreaq bautura asta!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2012, ora 20:35

Nu mai plinge bai nene, ca umpli forumul de lacrimi! Daca te-a umilit Basescu, lasa ca vin acum lupii infometati din USL si te vor umple de respect!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2012, ora 20:38

De la: Black_Friday, la data 2012-05-02 20:33:55
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-26 07:57:59 IESI AFARA JAVRA ORDINARA................................................

Bre nea Gogule, iar te-ai imbatat si te ratoiesti la ea incercand sa te deschei la slit? A dreaq javra ordinara, te scapi pe mata si ea nu vrea sa iasa!
Ai grija sa scoti ce trebuie, ca poate scoti un ou si te pishi pe dumneata!
A dreaq bautura asta!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2012, ora 20:39

De la: Silver9AM, la data 2012-05-02 19:40:37

Daca esti umilit,bate'ti nevasta !

Mai bine sa-si sparga soba cu ciocanul. Poate se racoreste.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2012, ora 20:39

De la: Black_Friday, la data 2012-05-02 20:35:47

Nu mai plinge bai nene, ca umpli forumul de lacrimi! Daca te-a umilit Basescu, lasa ca vin acum lupii infometati din USL si te vor umple de respect!

Asa cum am mai spus.........le'o daaaaaaaaaa ,peste tot !!!

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BASESCU-BOC-OPREA ,AU ONOARE ?
Mergi la: