back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu-boc-oprea ,au onoare ?

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 15:29

ASTIA SI BASESCU, CU UDMR-UNPR-MINORITATI NU AU NU O SA AIBA NICIODATA ONOARE PANA CABD FAC CE VOR CU MILIOANE DE SARACI.NU VEDETI CUM RADE BASESCU, CA UN HANDICAPAT CARE NU STIE SARACU CA E BOLNAV.ACESTI OAMENI FARA MORALA, BUN SIMT, ENPATIE, UNI GRAV BOLNAVI DE NARCISISM, SI DE CLEPTOMANIE CONDUC MILIOANE DE SARACI CATRE MOARTE SIGURA.BISERICA, SRI, ACADEMMIA, SOC.CIVILE, UE, NATO, CEDO, OMS, SI ALTI FACTORI CARE CRITICAU PE CEUSESCU(CAND NU MUREAM DE FOAME,FRIG CA ACUM)ERAU REVOLTATI.ACUM IN CAPITALISMUL LUI BASESCU POTI MURI FARA A SE OPUNE CINEVA GENOCIDULUI, SI EI SUNT PLIN DE MILIARDE DE RON, AUR, BRILIANTE SI AVERI FABULOASE.ASTA DOREA CLASA MUNCITOARE IN 1989.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 09:48

De la: 9am187740, la data 2012-02-04 15:29:16ASTIA SI BASESCU, CU UDMR-UNPR-MINORITATI NU AU NU O SA AIBA NICIODATA ONOARE PANA CABD FAC CE VOR CU MILIOANE DE SARACI.NU VEDETI CUM RADE BASESCU, CA UN HANDICAPAT CARE NU STIE SARACU CA E BOLNAV.ACESTI OAMENI FARA MORALA, BUN SIMT, ENPATIE, UNI GRAV BOLNAVI DE NARCISISM, SI DE CLEPTOMANIE CONDUC MILIOANE DE SARACI CATRE MOARTE SIGURA.BISERICA, SRI, ACADEMMIA, SOC.CIVILE, UE, NATO, CEDO, OMS, SI ALTI FACTORI CARE CRITICAU PE CEUSESCU(CAND NU MUREAM DE FOAME,FRIG CA ACUM)ERAU REVOLTATI.ACUM IN CAPITALISMUL LUI BASESCU POTI MURI FARA A SE OPUNE CINEVA GENOCIDULUI, SI EI SUNT PLIN DE MILIARDE DE RON, AUR, BRILIANTE SI AVERI FABULOASE.ASTA DOREA CLASA MUNCITOARE IN 1989.

Adica ; cu cit esti mai bogat esti mai nesimtit/

Raporteaza abuz de limbaj
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 15:27

Subsemnata Renea Doina,

Domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata.
Din dosarele politiei Constanta!

Tycu
ani_select

3 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 03:46

well said ...boy

"...caci daca vei zice acestui munte : ...si vei crede ca ceea ce spui se va face, fie Tie orice vei zice . "
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 16:36

ce Onoare sa aibe unul care si cind isi da Demisia zice ca e hotarirea lui ? vai de capul lui !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 21:19

De la: gabigabi2, la data 2012-02-06 16:36:00ce Onoare sa aibe unul care si cind isi da Demisia zice ca e hotarirea lui ? vai de capul lui !

Chiar asa! De unde sa stii tu ce inseamna a demisiona! La voi la USL nu s-a pomenit asa ceva.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 07:25

De la: Black_Friday, la data 2012-02-06 21:19:55
De la: gabigabi2, la data 2012-02-06 16:36:00ce Onoare sa aibe unul care si cind isi da Demisia zice ca e hotarirea lui ? vai de capul lui !

Chiar asa! De unde sa stii tu ce inseamna a demisiona! La voi la USL nu s-a pomenit asa ceva.

si s-a pomenit la voi ? ha !
demisia lu' Boc a fost exact ca cea a lui Baconschi : la Ordin, sa traiti !
nici acum , cu caruselul de minciuni guvernamentale si prezidentiale si instalarea Serviciilor la conducerea Executivului nu ti se zbirleste pielea pe tine si te-ntrebi : ba, ce naiba ni se-ntimpla ? unde am ajuns dupa 22 ani ?

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 10:29

Atentiie romani! Ardealul in pericol , ungurimea infecto-fascisto-UDMR-ista are obraznicia care ii caracterizeaza sa conditioneze voturile lor ,in schimbul Ardealului romanesc! !In Ardeal ,romanii o sa ajunga la cheremul ungurimii ca asa vrea infectia asta de PDL-ciuma portocalie ! La comanda expresa a lui Basescu o marioneta ,Boc, a fost schimbat cu o alta marioneta , Ungureanu,o alta unealta a lui Traian ! Basescu a devenit un dictator si PDL un vanzator de Ardeal -singura solutie este DEMISIA acestor ordinari

Tycu
9am078612

8 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 15:14

Locul lui Basescu, Oprea, BOC, Udrea precum si a celorlalti ministri , fosti si actuali de sub "guvernarea" Basescu, trebuie sa fie dupa gratii. Trebuie redeschis dosarul "flota" si altele, trebuie judecati pentru subminarea economiei nationale, tradare a intereselor nationale. Trebuie judecati traseistii politici pentru tradarea intereselor alegatorilor. Militantii intereselor natiunii din Piata Universitatii si din tara cer nici mai mult nici mai putin decat DEMISIA LUI BASAESCU, nu salarii, pensii mari. Nici un guvern de pana acum nu a INCALCAT CONSTITUTIA TARII ca acesti guvernanti. VOR TREBUI SA RASPUNDA IN FATA JUSTITIEI. Nici un sef de stat nu si-a alungat intelectualii din tara ca TRADATORUL BASESCU. Trebuie sa vina vremea incheierii socotelilor. De ce Basascu trebuie sa beneficieze de avantajele create de lege dupa incheierea mandatului? De ce trebuie sa-i saiguram pe bani publici masina, paza, casa etc? Casa ii putem asigura la JILAVA, pe bani publici, si nimic mai mult.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 15:59

corect ! ma uitam la noi ministri si la prezentarea CV lor si ma gindeam ca unii sunt PENALI 100% si ar trebui trimisi direct la judecata, nu sa conduca destinele a milioane de oameni !
si ma-ntrebam in sinea mea : da' Boc ,atunci cind a facut lista cu ei, NU stie cine sunt si cum au supt la vacuta bugetului ? sau la fel ca si-n cazul Botis, stia dar n-a crezut ca-i in incompatibilitate cu functia de ministru ....nici de Apostol n-a stiut ca.....nici ca dna Vass ...nici ca secretara guvernului , Andreescu. da' ce STIA omul asta ? ...si M.R. Ungureanu, DE CE ACCEPTA ?

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 20:48

De la: gabigabi2, la data 2012-02-08 15:59:21corect ! ma uitam la noi ministri si la prezentarea CV lor si ma gindeam ca unii sunt PENALI 100% si ar trebui trimisi direct la judecata, nu sa conduca destinele a milioane de oameni !
si ma-ntrebam in sinea mea : da' Boc ,atunci cind a facut lista cu ei, NU stie cine sunt si cum au supt la vacuta bugetului ? sau la fel ca si-n cazul Botis, stia dar n-a crezut ca-i in incompatibilitate cu functia de ministru ....nici de Apostol n-a stiut ca.....nici ca dna Vass ...nici ca secretara guvernului , Andreescu. da' ce STIA omul asta ? ...si M.R. Ungureanu, DE CE ACCEPTA ?

UNII CAM 80%?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 21:01

JOS MAFIA DIN ROMÂNIA FUIA=CRIMINALUL CARE A ADUS CODEXUL ALIMENTAR PENTRU A OMORÂÂ 4000000 ROMÂNI ,INDIFERENT DE VÂRSTĂV-AM MAI ZIS CĂ PEDALAKEII OMOARĂ TOT CE CONSUMĂ ALIMENTELE DE MPE PIAȚĂ pâine,iaurt lapte euri,initium, etc sursa TV,INTERNETUL

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 11:34

De la: gabigabi2, la data 2012-02-08 15:59:21corect ! ma uitam la noi ministri si la prezentarea CV lor si ma gindeam ca unii sunt PENALI 100% si ar trebui trimisi direct la judecata, nu sa conduca destinele a milioane de oameni !

Asa este , unii sunt penali, altii sunt ilegali ca in cazul ungurimii care cu toate ca nu au obtinut punctaj mare la alegeri in2008 au pretentii mari prin conducere, ( ministrii , vice premier) , acesti obraznici extremisti , mai au pretentii si in Ardeal. Si ilegalii UNPR ce cauta acolo? cine i-a votat ?

Tycu
CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 01:34

si ma-ntrebam in sinea mea : da' Boc ,atunci cind a facut lista cu ei, NU stie cine sunt si cum au supt la vacuta bugetului ? sau la fel ca si-n cazul Botis, stia dar n-a crezut ca-i in incompatibilitate cu functia de ministru ....nici de Apostol n-a stiut ca.....nici ca dna Vass ...nici ca secretara guvernului , Andreescu. da' ce STIA omul asta ? ...si M.R. Ungureanu, DE CE ACCEPTA ? [/quote

A acceptat pentru ca i-sa pus lista-n fata el n-a ales nimic nici el n-a fost ales ci a fost impus .

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 01:42

De la: Tycuu, la data 2012-02-10 11:34:41

Asa este , unii sunt penali, altii sunt ilegali ca in cazul ungurimii care cu toate ca nu au obtinut punctaj mare la alegeri in2008 au pretentii mari prin conducere, ( ministrii , vice premier) , acesti obraznici extremisti , mai au pretentii si in Ardeal. Si ilegalii UNPR ce cauta acolo? cine i-a votat ?

sunt penali cam 99%din cei perindati prin partidele de la putere,guverne,presedintiiile de dupa 89 si cei din conducerile judetene,aproape toti care au tras sforile la carma tarii dupa 89= rezultatul? dezastru,foamete,boli ,depopularea btarii,distrugerea industriei,economiei,transporturilor,de tot felul,agriculturii de toate felurile,distrugerea padurilor,distrugerea barierelor contra vanturilor,zapezilor,in fine demolarea ROMANIEI,DISTRUGEREA STATULUI ROMANIA.

viviane462000

3 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 12:39

DA ,AU ONOARE IN CIUDA CELOR CE VOR SA ROADA NUMAI CIOLANE MARI ACESTIA AU ZGUDUIT POLITICA ROMANEASCA .......... CU FOARTE MULTE EFORTURI SI OPRELISTI DIN PARTEA POLITICIENILOR SUNT SIGURA CA VOR ELIMINA PE CAT POSIBIL IN LUPTA CRANCENA CU EI SI DIN CORUPTIA DIN MULTE STRUCTURI .CA VREM SAU NU FOSTUL PREMIER EMIL BOC ARE TOT RESPECTUL MEU SI AL FAMILIEI MELE ,LA FEL SI PRESEDINTELE ROMANIEI CA NU NE-A LASAT PE MAINILE SACALILOR DIN PSD-PNL-PC.AU FOST LA PUTERE SI STIM CE REZULTATE AU AVUT . NU NE MAI POATE MINTI CHIAR DACA AU ATATEA TRUSTURI DE PRESA SI DE TELEVIZIUNI.DOAMNE FERESTE DE CEEA CE PUTEA SA FIE DACA VENEA LA CARMA TARII D-L GEOANA CE AVEA IN SPATE CLICA DE POLITICIENI AVIZI DE PUTERI INALTE MESTECAND DIN FALCI SA NE SUBJUGE CA NATIE CU TELEVIZIUNILE SI PRESA .CONSIDER CA MAI MULT POLITICIENII NE FAC DE RAS IN AFARA TARII DECAT ROMII..........NU MAI STIU CE INSEAMNA POLITETEA,RESPECTUL,CIVILIZATIA !!!!!!!! CE SA INVETE TINERII POLITICIENI ? TINERII DIN ACEASTA TARA ? VORBESC PRIN INTERMEDIUL TELEVIZIUNILOR NUMAI CU LIMBILE ASCUTITE IESINDU-LE OCHII DIN ORBITE SA SE FACA MAI CREDULI. DUPA PAREREA MEA CU SIGURANTA ACEST POPOR SA TREZIT SI CRED CA II VOR TAXA . STIU CA MULTI VOR SPUNE CA TRAIM FOARTE GREU DIN 2008 FOARTE GREU. DA SI EU CU FAMILIA MEA O DUCEM GREU CA AM DOAR 4 MIL. PENSIE DAR MA SIMT MAI USURATA CA NU AM AJUNS CA GRECIA....SPUN POLITICIENII CA AVEM UN DICTATOR ???????? CE DICTATOR IN LUMEA ASTA ESTE JIGNIT IN PRESA SI TELEVIZIUNI MAI RAU DECAT IUN CRIMINAL SAU UN PEDOFIL ? PRESEDINTELE ESTE PRESEDINTE SI NU ORICE CARUTAS.TREBUIE RESPECTAT PRIN INSTITUTIA DIN CARE FACE PARTE . DE CE=O FI ASA DE GREU SA TE EXPRIMI CU D-L PRESEDINTE SI NU BASESCU ! RUSINE SA LE FIE !!!!!!!! NU-MI DORESC ASEMENEA OAMENI SA MA REPREZINTE ....................

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 18:08

bine, vivian ...du-te la tov. presedinte si spune-i cit de mult il iubesti si, cine stie, de nu l-o fi inmuiat cuburile de gheata din visichi....pardon, ceaiul de dimineata, o sa te alinte spunindu-ti in graiul sau dulce : bine, PASARICA, hai s-o facem pe birou ! sper ca ti-aduci aminte de aceasta invitatie facuta unei ziariste si nu spui c-am inventat eu chestia asta, din rautate !
cind un presedinte de tara se poarta si vorbeste asa cum vorbeste, cetatenii au dreptul sa-i vorbeasca exact la fel !

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 18:27

De la: viviane462000, la data 2012-02-12 12:39:28DA ,AU ONOARE IN CIUDA CELOR CE VOR SA ROADA NUMAI CIOLANE MARI ACESTIA AU ZGUDUIT POLITICA ROMANEASCA .......... CU FOARTE MULTE EFORTURI SI OPRELISTI DIN PARTEA POLITICIENILOR SUNT SIGURA CA VOR ELIMINA PE CAT POSIBIL IN LUPTA CRANCENA CU EI SI DIN CORUPTIA DIN MULTE STRUCTURI .CA VREM SAU NU FOSTUL PREMIER EMIL BOC ARE TOT RESPECTUL MEU SI AL FAMILIEI MELE ,LA FEL SI PRESEDINTELE ROMANIEI CA NU NE-A LASAT PE MAINILE SACALILOR DIN PSD-PNL-PC.AU FOST LA PUTERE SI STIM CE REZULTATE AU AVUT . NU NE MAI POATE MINTI CHIAR DACA AU ATATEA TRUSTURI DE PRESA SI DE TELEVIZIUNI.DOAMNE FERESTE DE CEEA CE PUTEA SA FIE DACA VENEA LA CARMA TARII D-L GEOANA CE AVEA IN SPATE CLICA DE POLITICIENI AVIZI DE PUTERI INALTE MESTECAND DIN FALCI SA NE SUBJUGE CA NATIE CU TELEVIZIUNILE SI PRESA .CONSIDER CA MAI MULT POLITICIENII NE FAC DE RAS IN AFARA TARII DECAT ROMII..........NU MAI STIU CE INSEAMNA POLITETEA,RESPECTUL,CIVILIZATIA !!!!!!!! CE SA INVETE TINERII POLITICIENI ? TINERII DIN ACEASTA TARA ? VORBESC PRIN INTERMEDIUL TELEVIZIUNILOR NUMAI CU LIMBILE ASCUTITE IESINDU-LE OCHII DIN ORBITE SA SE FACA MAI CREDULI. DUPA PAREREA MEA CU SIGURANTA ACEST POPOR SA TREZIT SI CRED CA II VOR TAXA . STIU CA MULTI VOR SPUNE CA TRAIM FOARTE GREU DIN 2008 FOARTE GREU. DA SI EU CU FAMILIA MEA O DUCEM GREU CA AM DOAR 4 MIL. PENSIE DAR MA SIMT MAI USURATA CA NU AM AJUNS CA GRECIA....SPUN POLITICIENII CA AVEM UN DICTATOR ???????? CE DICTATOR IN LUMEA ASTA ESTE JIGNIT IN PRESA SI TELEVIZIUNI MAI RAU DECAT IUN CRIMINAL SAU UN PEDOFIL ? PRESEDINTELE ESTE PRESEDINTE SI NU ORICE CARUTAS.TREBUIE RESPECTAT PRIN INSTITUTIA DIN CARE FACE PARTE . DE CE=O FI ASA DE GREU SA TE EXPRIMI CU D-L PRESEDINTE SI NU BASESCU ! RUSINE SA LE FIE !!!!!!!! NU-MI DORESC ASEMENEA OAMENI SA MA REPREZINTE ....................

Dupa cate stiu majoritatea celor din PDL,UDMR,UNPR,MINORITAATI SUNT SAU AU MAI FOS LA PUTERE INCA din 89 si n-am auzit de nici 1 sa se fi opus in parlament , demolarii uzinelor,vanzarii pe nimic al fabricilor,navelor maritime ,distrugerii sistemelor de irigatii,defrisarii padurilor,defrisarii perdelelor de protectie care au fost create de catre statul roman pentru protejarea drumurilor,cailor ferate ,satelor din campii,acestea au fost facute sa protejeze contra viscolelor,,zapezilor si furtunilor de nisip pe terenurile nisipoase si cele in pericol de inzapezire.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 09:40

De la: vlad_639, la data 2011-01-17 20:43:05Dar Dnii Antonescu,Voiculescu si Ponta au onoare??

Tampita ,infantila si insinuanta tema de discutii.

Onoarea este o unitate de masura / a ce vrei tu.
Unde onoare nu e nimic nu e/ vezi cazul politicienilor...................

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 10:49

De la: gabigabi2, la data 2012-02-12 18:08:22bine, vivian ...du-te la tov. presedinte si spune-i cit de mult il iubesti si, cine stie, de nu l-o fi inmuiat cuburile de gheata din visichi....pardon, ceaiul de dimineata, o sa te alinte spunindu-ti in graiul sau dulce : bine, PASARICA, hai s-o facem pe birou ! sper ca ti-aduci aminte de aceasta invitatie facuta unei ziariste si nu spui c-am inventat eu chestia asta, din rautate !
cind un presedinte de tara se poarta si vorbeste asa cum vorbeste, cetatenii au dreptul sa-i vorbeasca exact la fel !

Si ce voiai ? Sa'ti spuna tie pasarica si sa te invite pe birou ? Tu NU esti pasarica ,si apoi rupea'i biroul ala.......

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 10:51

De la: CIPRIOTU, la data 2012-02-12 18:27:43
De la: viviane462000, la data 2012-02-12 12:39:28DA ,AU ONOARE IN CIUDA CELOR CE VOR SA ROADA NUMAI CIOLANE MARI ACESTIA AU ZGUDUIT POLITICA ROMANEASCA .......... CU FOARTE MULTE EFORTURI SI OPRELISTI DIN PARTEA POLITICIENILOR SUNT SIGURA CA VOR ELIMINA PE CAT POSIBIL IN LUPTA CRANCENA CU EI SI DIN CORUPTIA DIN MULTE STRUCTURI .CA VREM SAU NU FOSTUL PREMIER EMIL BOC ARE TOT RESPECTUL MEU SI AL FAMILIEI MELE ,LA FEL SI PRESEDINTELE ROMANIEI CA NU NE-A LASAT PE MAINILE SACALILOR DIN PSD-PNL-PC.AU FOST LA PUTERE SI STIM CE REZULTATE AU AVUT . NU NE MAI POATE MINTI CHIAR DACA AU ATATEA TRUSTURI DE PRESA SI DE TELEVIZIUNI.DOAMNE FERESTE DE CEEA CE PUTEA SA FIE DACA VENEA LA CARMA TARII D-L GEOANA CE AVEA IN SPATE CLICA DE POLITICIENI AVIZI DE PUTERI INALTE MESTECAND DIN FALCI SA NE SUBJUGE CA NATIE CU TELEVIZIUNILE SI PRESA .CONSIDER CA MAI MULT POLITICIENII NE FAC DE RAS IN AFARA TARII DECAT ROMII..........NU MAI STIU CE INSEAMNA POLITETEA,RESPECTUL,CIVILIZATIA !!!!!!!! CE SA INVETE TINERII POLITICIENI ? TINERII DIN ACEASTA TARA ? VORBESC PRIN INTERMEDIUL TELEVIZIUNILOR NUMAI CU LIMBILE ASCUTITE IESINDU-LE OCHII DIN ORBITE SA SE FACA MAI CREDULI. DUPA PAREREA MEA CU SIGURANTA ACEST POPOR SA TREZIT SI CRED CA II VOR TAXA . STIU CA MULTI VOR SPUNE CA TRAIM FOARTE GREU DIN 2008 FOARTE GREU. DA SI EU CU FAMILIA MEA O DUCEM GREU CA AM DOAR 4 MIL. PENSIE DAR MA SIMT MAI USURATA CA NU AM AJUNS CA GRECIA....SPUN POLITICIENII CA AVEM UN DICTATOR ???????? CE DICTATOR IN LUMEA ASTA ESTE JIGNIT IN PRESA SI TELEVIZIUNI MAI RAU DECAT IUN CRIMINAL SAU UN PEDOFIL ? PRESEDINTELE ESTE PRESEDINTE SI NU ORICE CARUTAS.TREBUIE RESPECTAT PRIN INSTITUTIA DIN CARE FACE PARTE . DE CE=O FI ASA DE GREU SA TE EXPRIMI CU D-L PRESEDINTE SI NU BASESCU ! RUSINE SA LE FIE !!!!!!!! NU-MI DORESC ASEMENEA OAMENI SA MA REPREZINTE ....................

Dupa cate stiu majoritatea celor din PDL,UDMR,UNPR,MINORITAATI SUNT SAU AU MAI FOS LA PUTERE INCA din 89 si n-am auzit de nici 1 sa se fi opus in parlament , demolarii uzinelor,vanzarii pe nimic al fabricilor,navelor maritime ,distrugerii sistemelor de irigatii,defrisarii padurilor,defrisarii perdelelor de protectie care au fost create de catre statul roman pentru protejarea drumurilor,cailor ferate ,satelor din campii,acestea au fost facute sa protejeze contra viscolelor,,zapezilor si furtunilor de nisip pe terenurile nisipoase si cele in pericol de inzapezire.

pai erai in Cipru la cules de corcoduse,de unde sa auzi tu........

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 11:00

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-02-25 09:40:42
De la: vlad_639, la data 2011-01-17 20:43:05Dar Dnii Antonescu,Voiculescu si Ponta au onoare??

Da, dar unde este onoare, este Vadim si nationalistii ! Rezulta ca ;votati cu incredere pentru binele tarii nationalismul si Vadim !

Tycu
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 11:13

De la: Tycuu, la data 2012-02-25 11:00:59

Da, dar unde este onoare, este Vadim si nationalistii ! Rezulta ca ;votati cu incredere pentru binele tarii nationalismul si Vadim !

Tu vorvesti de vc t ? ala.....

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 11:22

De la: gabigabi2, la data 2012-02-12 18:08:22bine, vivian ...du-te la tov. presedinte si spune-i cit de mult il iubesti si, cine stie, de nu l-o fi inmuiat cuburile de gheata din visichi....pardon, ceaiul de dimineata, o sa te alinte spunindu-ti in graiul sau dulce : bine, PASARICA, hai s-o facem pe birou ! sper ca ti-aduci aminte de aceasta invitatie facuta unei ziariste si nu spui c-am inventat eu chestia asta, din rautate !
cind un presedinte de tara se poarta si vorbeste asa cum vorbeste, cetatenii au dreptul sa-i vorbeasca exact la fel ![/quote

] Ce e rau in asta ?"Pasarica" e un cuvant frumos de alint , cum sunt si "Pisicuta mea,Leoaica mea, " sa-i fi spus Catelul meu, Magarita mea ?- asta era jignire bre ! asa se adreseaza si Lenutei Udrea in fiecare dimineata, iar cu biroul putea sa se refere la un interviu ,"Hai sa ma intervievezi pe birou " , e acelasi lucru - e ceva normal !

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 11:31

De la: Silver9AM, la data 2012-02-25 11:13:09

Nuuu, nu il cunosc, eu ma refer la altul , la domnul presedinte C.V.Tudor, adevaratul patriot roman , simbol al corectitudinii si cinstei , inca matale nu ai auzit de el, dar cand o sa ajunga presedinte abia atunci o sa-l cunosti si matale !

Tycu
corneliufacus

1 mesaj
Oras: Botosani

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 19:25

toti cei enumerati de dumneavoastra, adica cei de la putere nu au onoare pentru ca sunt niste slugi, dar le acordam noi cetatenii Romaniei onoarea de a murii in grup.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 09:14

Cei fara onoare au ceva Dosare?
Ia ghici cine are cel mai mare dosar?
Disjuns? sau disociat .cam incurc termenii astia / cica a fost albit si nu poate fi judecat/
-Ce iti e si cu alegerile astea democratice..................................

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 00:46

De la: 9am078612, la data 2012-02-08 15:14:05
Locul lui Basescu, Oprea, BOC, Udrea precum si a celorlalti ministri , fosti si actuali de sub "guvernarea" Basescu, trebuie sa fie dupa gratii. Trebuie redeschis dosarul "flota" si altele, trebuie judecati pentru subminarea economiei nationale, tradare a intereselor nationale. Trebuie judecati traseistii politici pentru tradarea intereselor alegatorilor. Militantii intereselor natiunii din Piata Universitatii si din tara cer nici mai mult nici mai putin decat DEMISIA LUI BASAESCU, nu salarii, pensii mari. Nici un guvern de pana acum nu a INCALCAT CONSTITUTIA TARII ca acesti guvernanti. VOR TREBUI SA RASPUNDA IN FATA JUSTITIEI. Nici un sef de stat nu si-a alungat intelectualii din tara ca TRADATORUL BASESCU. Trebuie sa vina vremea incheierii socotelilor. De ce Basascu trebuie sa beneficieze de avantajele create de lege dupa incheierea mandatului? De ce trebuie sa-i saiguram pe bani publici masina, paza, casa etc? Casa ii putem asigura la JILAVA, pe bani publici, si nimic mai mult.

COORECT,ADEVĂRAT ,DAR SĂ ADUCĂ PP DD JUDECATORI DIN AMERICA SI AVOCAȚI TOT DE ACOLO,SĂ VEDEȚI CĂ SE VOR REABILITA ȘI TRIPLA HOTELURILE DIN STAȚIUNILE JILAVA,SIGHET,GHERLA,CRAIOVA,,PENTRU CĂ ÎI VA TRIMITE LA ODIHNĂ ȘI RECREERE,CÂTE 300 ANI DE CĂCIULĂ.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 00:47

De la: Tycuu, la data 2012-02-25 11:31:04
De la: Silver9AM, la data 2012-02-25 11:13:09

Nuuu, nu il cunosc, eu ma refer la altul , la domnul presedinte C.V.Tudor, adevaratul patriot roman , simbol al corectitudinii si cinstei , inca matale nu ai auzit de el, dar cand o sa ajunga presedinte abia atunci o sa-l cunosti si matale !

CORECT

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 00:49

DA ASA-I CORECT

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BASESCU-BOC-OPREA ,AU ONOARE ?
Mergi la: