back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu-boc-oprea ,au onoare ?

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 15:52

De la: titi_marina, la data 2012-01-21 16:47:35 Sigur ca au onoare. Chiar ma intreb: pana cand mai tineti acest topic? Pana primiti raspunsul care va convine?
Raspunsul asta este: AU. O tot tineti gaia-matu cu onoarea lui Boc si a lui Basescu, adaugand, insinuant si pe Oprea. De ce numai pe Oprea? Ca a zi Basescu ceva de el odata, de mult, cand era lupul catel?
Daca priviti cu atentie evenimentele in desfasurare, dar si constrangerile de pana acum, si daca sunteti de buna credinta, va trebui sa recunoasteti ca oamenii astia si-au riscat intreaga cariera politica aplicand niste masuri care erau absolut necesare. Ca vin doi aventurieri politici si promit marea cu sarea si voi ii credeti, treaba voastra. Curios este ca, in prostia lor, chiar credeau ca vor veni pe cai mari la conducere.
Din toate promisiunile lor s-a ales praful. Ieri, Crinut ne spunea ca nu promite salarii si pensii mai mari ci... corectitudine, cinste si pricepere. V-ati prins? Cinste si corectitudine la oamenii politici. Si pricepere. Da, cand te lauzi cu o crestere de 8 % si lasi tara cu minus 10 mild de euro. Iar azi, Rovana promitea numai marireaa locatiilor si modificarea taxei auto (aia introdusa de Tariceanu in 2008, marita de 3 ori tot de el si micsorata cu 25% de Borbeli.
Pas de mai intelege ceva.

A u fost trimisi de natie acolo sa faca curatenie .. nu sa se dea in stamba mai rau decit ceilalti...............
daca nu se pricep sa nu se mai dea in spectacol :

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 16:01

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-01-22 15:52:31
De la: titi_marina, la data 2012-01-21 16:47:35 Sigur ca au onoare. Chiar ma intreb: pana cand mai tineti acest topic? Pana primiti raspunsul care va convine?
Raspunsul asta este: AU. O tot tineti gaia-matu cu onoarea lui Boc si a lui Basescu, adaugand, insinuant si pe Oprea. De ce numai pe Oprea? Ca a zi Basescu ceva de el odata, de mult, cand era lupul catel?
Daca priviti cu atentie evenimentele in desfasurare, dar si constrangerile de pana acum, si daca sunteti de buna credinta, va trebui sa recunoasteti ca oamenii astia si-au riscat intreaga cariera politica aplicand niste masuri care erau absolut necesare. Ca vin doi aventurieri politici si promit marea cu sarea si voi ii credeti, treaba voastra. Curios este ca, in prostia lor, chiar credeau ca vor veni pe cai mari la conducere.
Din toate promisiunile lor s-a ales praful. Ieri, Crinut ne spunea ca nu promite salarii si pensii mai mari ci... corectitudine, cinste si pricepere. V-ati prins? Cinste si corectitudine la oamenii politici. Si pricepere. Da, cand te lauzi cu o crestere de 8 % si lasi tara cu minus 10 mild de euro. Iar azi, Rovana promitea numai marireaa locatiilor si modificarea taxei auto (aia introdusa de Tariceanu in 2008, marita de 3 ori tot de el si micsorata cu 25% de Borbeli.

A u fost trimisi de natie acolo sa faca curatenie .. nu sa se dea in stamba mai rau decit ceilalti...............

corect ce spui, caci Bas a cistigat cu tzepele lui vlad tepes in care-i tragea pe hotii si coruptii natiei si ce-a facut ? exact pe dos : s-a inconjurat de'o camarila ce s-a racordat la Bugetul statului ! numai de s-ar fi autosesizat Parchetul sau ANI la ce dezvaluie Oana Stancu la "Exces de putere" , seara de seara si tot ar fi fost ceva ! dar, nu se aude, nu se vede , nu intereseaza ! pina cind ?

Raporteaza abuz de limbaj
ileanastan

86 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 05:31

Nu an onoare, au numai interese. Nu lasa Puterea deoarece le este teama de ce anume va fi dupa aceea. Iar temerile le sunt dureros de intemeiate.

Ileana Adriana Stan
PACALITORUL_PORTOCALIU

7 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 10:53

De la: ileanastan, la data 2012-01-23 05:31:56Nu an onoare, au numai interese. Nu lasa Puterea deoarece le este teama de ce anume va fi dupa aceea. Iar temerile le sunt dureros de intemeiate.

Fiti si voi mai intelegatori,cum sa lase puterea la mijlocul mandatului ca din 90 de miliarde de euro nu au furat decit jumatate si mai au de lucru,abia siau achitat datoriile la banci Udrea Videanu ,Blaga si tot restul PDL.

Daca renuntati la proteste Basescu va jupoaie ,daca nu pune 50.000 de jandarmi pe voi.Hotariti-va ! Gabriel Oprea finanteaza diversionistii si agentii sub acoperire.
9am250682

5 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 12:24

De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:49:14Cine poate da definitia ONOAREI ,citata de Gabriel Oprea,Traian Basescu si Emil Boc ?
In ceconditii aajuns Gabriel Oprea ,general cu 4stele ?

www.youtube.com/watch?v=T10_xPBpjoM&feature=related

www.youtube.com/watch?v=XNss6Jt5kf4

www.youtube.com/watch?v=XNss6Jt5kf4

VIDEO Reacția lui Hitler la protestele violente din București
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 17:22

ma uit la Boc asta, ascult ce spune si nu-mi vine sa cred : cica nu-i frumos ce face USL, provocind Instabilitatea interna si externa a Ro si , culmea, il Destituie pe Baconschi prin SMS, fix in timpul unor discutii la Bruxelles cu ministrii europeni ai Afacerilor Externe , lasindu-l pa ala , cum se zice :descoperit si-n poputu' gol ! ei, da, logica si stabilitate basescian-bocista dovedita pe loc ! halal, baaaaa !

9am250638

21 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 16:05

Domnilor sa fim seriosi,la care politician a-ti vazut ONOARE e un cuvant prea mare pentru ei .voi ia,altfel anca 4 ani ve-ti-ti votat,tragetii la raspundere acuma.....la care raspundere? ca nici nu va baga an seama,da-ti cu ei de pamant la votare,altfel ve-ti ciupa anca 4 ani,(adica ve-ti suge....)asta i ultima solutie la astea care ne-au condus pana acuma.As lipsiti de caracter,moralitate,bun simt,astea s cancerul romanilor,STRPITIL sa nu m ai auda nimeni de ei,iar asta depinde numai de noi.

Dan_Ungureanu_1

2 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 25 Ianuarie 2012, ora 19:32

Doar ei.

Dixy
Fantoma_din_Zanzibar_25_01_2012

13 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2012, ora 19:45

De la: 9am250638, la data 2012-01-24 16:05:01Domnilor sa fim seriosi,la care politician a-ti vazut ONOARE e un cuvant prea mare pentru ei .voi ia,altfel anca 4 ani ve-ti-ti votat,tragetii la raspundere acuma.....la care raspundere? ca nici nu va baga an seama,da-ti cu ei de pamant la votare,altfel ve-ti ciupa anca 4 ani,(adica ve-ti suge....)asta i ultima solutie la astea care ne-au condus pana acuma.As lipsiti de caracter,moralitate,bun simt,astea s cancerul romanilor,STRPITIL sa nu m ai auda nimeni de ei,iar asta depinde numai de noi.

Doamna sau domnule...Imi dau seama perfect dupa mesaj,ca dumneavoastra reprezentati "noua" clasa politica, fabricata la initiativa Excelentei Sale Fiinta Extraordinara . . Imi dau seama si ca nu constientizati ce va spun acum ,asa ca nu vreau sa va expun prea multe argumente in mod inutil .Importanti sunt insa cei 20000 Euro din legea Cojocaru (dreptul nostru al poporului ! ) si venirea la putere a unor oameni noi ,curati si cinstiti ca Dan Diaconescu ,care sa raspunda necesitatii stringente a poporului pentru noua clasa basesciana de securisti .Adica e de bine ! Nu va spun insa pentru cine ,ca oricum nu veti putea intelege ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 08:05

hai ziceti ca nu a fost dragut ,aseara, Bocusor, cum se dadea el sef al comandamentului de de zapezire si dadea asigurari de controlul pe care-l are ! era asa de emfatic, ca m-a pufnit risul ! oamenii astia Nu au simtul ridicolului, zau asa !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 09:10

De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 08:05:36hai ziceti ca nu a fost dragut ,aseara, Bocusor, cum se dadea el sef al comandamentului de de zapezire si dadea asigurari de controlul pe care-l are ! era asa de emfatic, ca m-a pufnit risul ! oamenii astia Nu au simtul ridicolului, zau asa !

De la tine s'au molipsit,tu l'ai pirdut de mult............naspa.......

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 15:54

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 09:10:58
De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 08:05:36hai ziceti ca nu a fost dragut ,aseara, Bocusor, cum se dadea el sef al comandamentului de de zapezire si dadea asigurari de controlul pe care-l are ! era asa de emfatic, ca m-a pufnit risul ! oamenii astia Nu au simtul ridicolului, zau asa !

asaaaa deci : eu l-am Pierdut de mult si l-a gasit el ! ?
ei, daca eu am atita influenta asupra lui ma-ntreb cum ar fi fost sa fi imprumutat s'un pic de glagorie si/ sau modestie !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 16:19

De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 15:54:34

asaaaa deci : eu l-am Pierdut de mult si l-a gasit el ! ?
ei, daca eu am atita influenta asupra lui ma-ntreb cum ar fi fost sa fi imprumutat s'un pic de glagorie si/ sau modestie !

De la cine ?

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 17:50

de la tine, bineinteles, ca cine-i cel mai cel ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 17:53

De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 17:50:31de la tine, bineinteles, ca cine-i cel mai cel ?

Pana la urma recuosti,dar sa'l citez pe prostilica " E prea putin si prea tarziu....."

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 18:17

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 17:53:54
De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 17:50:31de la tine, bineinteles, ca cine-i cel mai cel ?

Pana la urma recuosti,dar sa'l citez pe prostilica " E prea putin si prea tarziu....."

si nici macar nu-i adevarat

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 19:55

De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 18:17:42

Ce e cert e faptul ca totul rastalmacesti si esti doar "gica contra"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 06:05

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 19:55:46

mai, domnule, a rastalmaci , inseamna a citi si interpreta altfel cuvintele si ele pot avea diverse sensuri ; totul e sa stii a-le minui , intorcindu-le pe toate partile !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 15:36

De la: mchirtan, la data 2012-01-27 10:27:46este dureros faptul ca in spatele celor din piata stau Felix, sov si inca unul, asteapta sa cada actuali apoi sa vina altii. papusari de 5 stele si fraieri la putere, in opozitie si cel mai dureros in piata.

NIMENI DIN CEI CARE AU FOST ALESI SAU NUMITI DE LA ABDICAREA REGELUI SI PANA AZI, SA NU MAI ACCEADA LA VREO FUNCTIE PUBLICA. ASTA ESTE SANSA ROMANIEI. ALTFEL UNII VOR TRAGE DE CIOLAN, ALTII IL VOR PROTEJA, ALTII VOR STA IN STRADA, si asa pana la adanci batraneti.

JOS CU TOTII DEODATA NU ASA CU TARAITA, CATE UNU CATE DOI. TOTI!!!

pe ce te bazezi cind afirmi ca in spatele protestatarilor stau cei aratati cu degetul de tine ? pe ce, ca s-a vazut clar ca toti politicienii ce si-au facut vint p'acolo, au fost scosi din piata cu ironice !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 15:58

De la: gabigabi2, la data 2012-01-27 15:36:23
De la: mchirtan, la data 2012-01-27 10:27:46este dureros faptul ca in spatele celor din piata stau Felix, sov si inca unul, asteapta sa cada actuali apoi sa vina altii. papusari de 5 stele si fraieri la putere, in opozitie si cel mai dureros in piata.

NIMENI DIN CEI CARE AU FOST ALESI SAU NUMITI DE LA ABDICAREA REGELUI SI PANA AZI, SA NU MAI ACCEADA LA VREO FUNCTIE PUBLICA. ASTA ESTE SANSA ROMANIEI. ALTFEL UNII VOR TRAGE DE CIOLAN, ALTII IL VOR PROTEJA, ALTII VOR STA IN STRADA, si asa pana la adanci batraneti.

pe ce te bazezi cind afirmi ca in spatele protestatarilor stau cei aratati cu degetul de tine ? pe ce, ca s-a vazut clar ca toti politicienii ce si-au facut vint p'acolo, au fost scosi din piata cu ironice !

Gabi,un sfat, "nu te concentra asupra esentialului,vei pierde din vedere cauza" ,si cei din piata ,parte din ei sunt pe statele de plataa lui FELIX.......Dar tu o stii destul de bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 16:28

cashcheta, un sfat :
De la: Silver9AM, la data 2012-01-27 15:58:44
De la: gabigabi2, la data 2012-01-27 15:36:23

Gabi,un sfat, "nu te concentra asupra esentialului,vei pierde din vedere cauza" ,si cei din piata ,parte din ei sunt pe statele de plataa lui FELIX.......Dar tu o stii destul de bine !

cashcheta , un sfat : concentreaza-te numai pe esential si atunci vei descoperi si cauza, iar cauza se numeste T. Basescu !
au trecut romanii peste toate : si peste cele 4-5 ore / luna lucrate fara salariu ; pe inghetarea salariilor si peste cei 25% taiati ; si peste marirea CSAS si a TVA .ului ! ei ,uite, ca-n momentul in care un Incapabil care conduce un guvern de incompetenti a intrat la Tv peste un PROFESIONIST si s-a murdarit in capul lui, toate mizeriile aruncate-n capul romanilor au rabufnit si ei au iesit in Strada !
nu mai incercati sa aruncati raspunderea in alta parte : ii APARTINE lui Base si Toata RASPUNDEREA ptr. ce se-ntimpla acum in tara, ii Revine !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 00:11

De la tine s'au molipsit,tu l'ai pirdut de mult............naspa....... [/quote

naspa =din graiul ciorilor?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 00:16

De la: gabigabi2, la data 2012-01-27 06:05:03
De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 19:55:46

mai, domnule, a rastalmaci , inseamna a citi si interpreta altfel cuvintele si ele pot avea diverse sensuri ; totul e sa stii a-le minui , intorcindu-le pe toate partile !

nu v-ați prins că e în timpul serviciului?aici e pe baricade el și alții.?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 17:39

Uscaturile, Natarailor, Parsavilor Reciclati =Tomberonul de gunoaie aruncat din alte partide.Citat din cuvantarea unui clasic in viata la tv.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 17:45

De la: CIPRIOTU, la data 2012-01-29 17:39:11

Uscaturile, Natarailor, Parsavilor Reciclati =Tomberonul de gunoaie aruncat din alte partide.Citat din cuvantarea unui clasic in viata la tv.

Apropoo partidul unpr ,nu a participat la alegeri-[=format din uscaturile ,gunoaiele,rebuturile ,laturile aruncate din toate partidele,creatura basesciana din adunaturi si gunoaie.Deci este ILEGAL SI NU ARE DREPT DE VOT, UNII DIN EI AU INTRAT NE VOTATI ,DE PE LOCURILE 3-4-5.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2012, ora 14:36

da, dar au ministri in guvern si conduc tara !
nici acum nu se stie ce continea dosarul fluturat sub nasul lui Cristian Diaconescu ,de s-a facut ala verde la fata si si-a retras candidatura de la conducerea PSD.ului ! cam cum arata acum PSD.ul el presedinte ? un ptresedinte atit de Santajabil incit s-a carat din partidul ala si a fost rasplatit, in sfirsit, cu functia de min. de externe ! ahhhh, ce profitabil este sa fii tradator si mor pe prostii care-si fac un titlul de glorie din cinste si corectitudine...Ha !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 17:36

CICA contra........................
acelas mincinos ............romane ":? pina cind?
Romania se duce de ripa tu unde esti?
romane fii dcestept/

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 00:26

De la: gabigabi2, la data 2012-01-30 14:36:18da, dar au ministri in guvern si conduc tara !
nici acum nu se stie ce continea dosarul fluturat sub nasul lui Cristian Diaconescu ,de s-a facut ala verde la fata si si-a retras candidatura de la conducerea PSD.ului ! cam cum arata acum PSD.ul el presedinte ? un ptresedinte atit de Santajabil incit s-a carat din partidul ala si a fost rasplatit, in sfirsit, cu functia de min. de externe ! ahhhh, ce profitabil este sa fii tradator si mor pe prostii care-si fac un titlul de glorie din cinste si corectitudine...Ha !

DECI N-A GREȘIT CINE A ZIS CĂ UNPR=50%TOMBERONIȘTI =30%HAZNA =10%GUNOAIE=( 99%demolatori ai ROMÂNIEI )

ududecn

8 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 12:20

Ce este onoarea? Nu cumva este ceea ce au dat politicenii (si nu numai ei) la schimb pe averi si putere?
Cand minti, ai onoare?
Cand furi, ai onoare?
Cand promiti si nu te tii de cuvant, ai onoare?
Cand faci totul ca numai tie sa-ti mearga bine, ai onoare?
Cand jignesti categorii sociale si persoane in exercitarea unei functii publice (platit din banii acestora!), ai onoare?
Cand dezinformezi de pe pozitia unei functii publice, ai onoare?
AU?
Cand si oficiali ai armatei se comporta ca mai sus, AU onoare?
Nu stiu de ce dar ma cam indoiesc ... .
Si de asemenea vezi ca un topic se tine pentru ca macar o parte din cei interesati sa-si dea cu parerea. Subiectul se va inchide de la sine cand nu va mai fi in actualitate - chiar, nu stiu de ce se mai tine pentru ca raspunsul este prea simplu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 14:49

ai dreptate , mare dreptate in tot ce-ai scris !
in conf. cu aceasta dreptate ,insa, toate topicurile ar trebui sa se inchida, intrucit s-a spus aproape tot despre subiectul dezbatut dar, vezi cum se-ntimpla ? unde ai mai fi postat tu acum daca el - topicul asta si altele la fel - nu mai erau ? asta-i si rostul lor : e un loc in care nou venit si nu numai isi poate spune parerea si bine face ca si-o spune !

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BASESCU-BOC-OPREA ,AU ONOARE ?
Mergi la: