dandragos69
201 mesaje
Oras: Pitesti
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 17:13
De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 16:29:52De la: dandragos69, la data 2012-07-08 16:13:38De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 15:45:13De la: sirboby, la data 2012-07-08 14:29:56 Gabi categoria ,,ai mei'' nu mai exista! Base nu poate fi in ceva ce a disparut!Dar daca tastez aparent in favoarea lui base e pentru motivele aratate pe alt forum! Cu riscul de a ma repeta iti mai zic odata! Base a aratat o scanteie palida pozitiva(sau ma rog in timpul lui base),firava gata sa se stinga dar exista! Ceea ce nu pot spune despre nici-un alt presedinte post-,,revolutionar''! situatia cu Olanda,$ case,odrasla doamnei prajitura etc.!
Decat pe minus mai bine 0,0000000000000000000001 pe plus! Daca rei sa intelegi!
Referitor la ce le place romanilor....................................asta e! dar trebuie sa incercam sa schimbam mentalitatea asta,altfel sa se desfiinteze topicul si sa se lase numai cele cu :ce vom face cand vom muri,de ce trag clopotele,natura etc.!
Am mai scris ,si jur pe orice ca nu l-am votat niciodata pe base,dar la referendum voi strabate o jumatate de Anglie ,sa votez contra suspendarii! la alegerile prezidentiale(daca ar mai candida)nu l-as mai vota!
Motivul este urmatorul!
Base(cu bune sau rele) e VOTAT DE CATRE POPOR NOMINAL! Pe cand multi din cei care l-au suspendat sunt niste liste,de multe ori avand alta sigla acum decat aia de pe lista pe care au fost votati initial! Asa ca parlamentarii trebuie sa inteleaga ca trebuie pusa vointa electoratului mai presus decat vrerea lor politica,ciolan,putere-opozitie etc.
Asa sa-mi ajute Dumnezeu!
ptr. Numele lui Dumnezeu, da' spuneti o data IN CE A CONSTAT " SCINTEIA" despre care spui ? eu ma uit dupa ea de 6 ani si nu o vad ! ce anume a corijat el in politica romaneasca , altceva decit "scoala-te tu sa ma asez eu " ?
ati tipat ca din gura de sarpe-n 2008 si 2009 ,ca Daca nu votam PDL si pe Bas' va fi vai si amar de noi si eu sa nu mai astept postasul cu pensia ca nu mai vine ! Ce altceva s-a intimplat, cistigind acele alegeri , in afara faptului ca Economia RO e pusa la pamint si Datoria ei s-a triplat ? ca in timp de Criza , romanii au saracit si camarila portocalie s-a imbogatit de nu-ti vine sa crezi ?
vorbesti despre el ca-i singurul care blablabla ? da, e singurul presedinte ce a facut din minciuna si dezinformare ; manipulare si dezbinare, o ARMA politica pe care a folosit-o impotriva oricarui individ sau partid ce i s-a opus !
daca tu crezi ca a fi si presedinte si premier ,a carei functie a uzurpat-o si CCR a recunoscut ca asa este, atunci, Sirule, du-te nene si salveaza-l, dar VINO SI MUNCESTE AICI cu noi ! bucura-te impreuna cu noi de valorile democratiei lui total originala ,nu-mi spune tu de afara ,cit de bine e-nnauntru, ca pute a basinici !
A aratat ca are "vointa politica". La nivel declarativ...
da, "vointa politica" de a STAPINI o tara si un popor ! ca nimeni nu-i mai tare ca el si FACE CE VREA ca ASA VREA !
Din punctul meu de vedere Basescu nu se mai salveaza nici daca s-ar autoflagela in direct, pe toate posturile de televiziune si la ora de maxima audienta, pentru ca mai apoi sa faca cerere de inscriere in PSD sau PNL.
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 18:23
De la: dandragos69, la data 2012-07-08 17:13:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 16:29:52De la: dandragos69, la data 2012-07-08 16:13:38De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 15:45:13De la: sirboby, la data 2012-07-08 14:29:56 Gabi categoria ,,ai mei'' nu mai exista! Base nu poate fi in ceva ce a disparut!Dar daca tastez aparent in favoarea lui base e pentru motivele aratate pe alt forum! Cu riscul de a ma repeta iti mai zic odata! Base a aratat o scanteie palida pozitiva(sau ma rog in timpul lui base),firava gata sa se stinga dar exista! Ceea ce nu pot spune despre nici-un alt presedinte post-,,revolutionar''! situatia cu Olanda,$ case,odrasla doamnei prajitura etc.!
Referitor la ce le place romanilor....................................asta e! dar trebuie sa incercam sa schimbam mentalitatea asta,altfel sa se desfiinteze topicul si sa se lase numai cele cu :ce vom face cand vom muri,de ce trag clopotele,natura etc.!
Am mai scris ,si jur pe orice ca nu l-am votat niciodata pe base,dar la referendum voi strabate o jumatate de Anglie ,sa votez contra suspendarii! la alegerile prezidentiale(daca ar mai candida)nu l-as mai vota!
Motivul este urmatorul!
Base(cu bune sau rele) e VOTAT DE CATRE POPOR NOMINAL! Pe cand multi din cei care l-au suspendat sunt niste liste,de multe ori avand alta sigla acum decat aia de pe lista pe care au fost votati initial! Asa ca parlamentarii trebuie sa inteleaga ca trebuie pusa vointa electoratului mai presus decat vrerea lor politica,ciolan,putere-opozitie etc.
ptr. Numele lui Dumnezeu, da' spuneti o data IN CE A CONSTAT " SCINTEIA" despre care spui ? eu ma uit dupa ea de 6 ani si nu o vad ! ce anume a corijat el in politica romaneasca , altceva decit "scoala-te tu sa ma asez eu " ?
ati tipat ca din gura de sarpe-n 2008 si 2009 ,ca Daca nu votam PDL si pe Bas' va fi vai si amar de noi si eu sa nu mai astept postasul cu pensia ca nu mai vine ! Ce altceva s-a intimplat, cistigind acele alegeri , in afara faptului ca Economia RO e pusa la pamint si Datoria ei s-a triplat ? ca in timp de Criza , romanii au saracit si camarila portocalie s-a imbogatit de nu-ti vine sa crezi ?
vorbesti despre el ca-i singurul care blablabla ? da, e singurul presedinte ce a facut din minciuna si dezinformare ; manipulare si dezbinare, o ARMA politica pe care a folosit-o impotriva oricarui individ sau partid ce i s-a opus !
daca tu crezi ca a fi si presedinte si premier ,a carei functie a uzurpat-o si CCR a recunoscut ca asa este, atunci, Sirule, du-te nene si salveaza-l, dar VINO SI MUNCESTE AICI cu noi ! bucura-te impreuna cu noi de valorile democratiei lui total originala ,nu-mi spune tu de afara ,cit de bine e-nnauntru, ca pute a basinici !
da, "vointa politica" de a STAPINI o tara si un popor ! ca nimeni nu-i mai tare ca el si FACE CE VREA ca ASA VREA !
Din punctul meu de vedere Basescu nu se mai salveaza nici daca s-ar autoflagela in direct, pe toate posturile de televiziune si la ora de maxima audienta, pentru ca mai apoi sa faca cerere de inscriere in PSD sau PNL.
Parerea ta e proasta! Prostia ,foamea si nesimtirea usl-ului ii fac si pe unii anti-base ca mine sa-l salveze! Asa ca .................!Vorbim dupa referendum! Daca o fi curat fara sistemul de fraudara al USL care nu a functionat data trecuta!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
dandragos69
201 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 18:26
De la: sirboby, la data 2012-07-08 18:23:46De la: dandragos69, la data 2012-07-08 17:13:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 16:29:52De la: dandragos69, la data 2012-07-08 16:13:38De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 15:45:13De la: sirboby, la data 2012-07-08 14:29:56 Gabi categoria ,,ai mei'' nu mai exista! Base nu poate fi in ceva ce a disparut!Dar daca tastez aparent in favoarea lui base e pentru motivele aratate pe alt forum! Cu riscul de a ma repeta iti mai zic odata! Base a aratat o scanteie palida pozitiva(sau ma rog in timpul lui base),firava gata sa se stinga dar exista! Ceea ce nu pot spune despre nici-un alt presedinte post-,,revolutionar''! situatia cu Olanda,$ case,odrasla doamnei prajitura etc.!
Motivul este urmatorul!
Parerea ta e proasta! Prostia ,foamea si nesimtirea usl-ului ii fac si pe unii anti-base ca mine sa-l salveze! Asa ca .................!Vorbim dupa referendum! Daca o fi curat fara sistemul de fraudara al USL care nu a functionat data trecuta!
Breaking News B1TV
Presedintele Romaniei, dl Traian Basescu a venit si astazi la Palatul Cotroceni. Dupa ce ieri seful statului a spalat geamurile si a sters lemnaria, azi a dat cu aspiratorul si a lustruit parchetul. Corespondentul nostru de la Palatul Cotroceni Robert Turcescu, ne informeaza ca la aceasta ora presedintele suspendat al Romaniei bate covoarele si sterge praful in biblioteca in care n-a intrat niciodata pe durata mandatelor sale. Vom reveni cu amanunte.
|
Fosta membra 9am.ro
285 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 18:30
De la: sirboby, la data 2012-07-08 18:23:46De la: dandragos69, la data 2012-07-08 17:13:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 16:29:52De la: dandragos69, la data 2012-07-08 16:13:38De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 15:45:13De la: sirboby, la data 2012-07-08 14:29:56 Gabi categoria ,,ai mei'' nu mai exista! Base nu poate fi in ceva ce a disparut!Dar daca tastez aparent in favoarea lui base e pentru motivele aratate pe alt forum! Cu riscul de a ma repeta iti mai zic odata! Base a aratat o scanteie palida pozitiva(sau ma rog in timpul lui base),firava gata sa se stinga dar exista! Ceea ce nu pot spune despre nici-un alt presedinte post-,,revolutionar''! situatia cu Olanda,$ case,odrasla doamnei prajitura etc.!
Motivul este urmatorul!
Parerea ta e proasta! Prostia ,foamea si nesimtirea usl-ului ii fac si pe unii anti-base ca mine sa-l salveze! Asa ca .................!Vorbim dupa referendum! Daca o fi curat fara sistemul de fraudara al USL care nu a functionat data trecuta! IDEM
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 18:33
De la: dandragos69, la data 2012-07-08 18:26:20De la: sirboby, la data 2012-07-08 18:23:46De la: dandragos69, la data 2012-07-08 17:13:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 16:29:52De la: dandragos69, la data 2012-07-08 16:13:38De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 15:45:13De la: sirboby, la data 2012-07-08 14:29:56 Gabi categoria ,,ai mei'' nu mai exista! Base nu poate fi in ceva ce a disparut!Dar daca tastez aparent in favoarea lui base e pentru motivele aratate pe alt forum! Cu riscul de a ma repeta iti mai zic odata! Base a aratat o scanteie palida pozitiva(sau ma rog in timpul lui base),firava gata sa se stinga dar exista! Ceea ce nu pot spune despre nici-un alt presedinte post-,,revolutionar''! situatia cu Olanda,$ case,odrasla doamnei prajitura etc.!
Motivul este urmatorul!
Breaking News B1TV
Presedintele Romaniei, dl Traian Basescu a venit si astazi la Palatul Cotroceni. Dupa ce ieri seful statului a spalat geamurile si a sters lemnaria, azi a dat cu aspiratorul si a lustruit parchetul. Corespondentul nostru de la Palatul Cotroceni Robert Turcescu, ne informeaza ca la aceasta ora presedintele suspendat al Romaniei bate covoarele si sterge praful in biblioteca in care n-a intrat niciodata pe durata mandatelor sale. Vom reveni cu amanunte.
Continuare la Breaking news B1TV
Spre deosebire de chiul-crin(nume de geto-dac) ,care a fost in vacanta parlamentara vesnica!
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 21:06
Presedintele Romaniei, dl Traian Basescu a venit si astazi la Palatul Cotroceni. Dupa ce ieri seful statului a spalat geamurile si a sters lemnaria, azi a dat cu aspiratorul si a lustruit parchetul. Corespondentul nostru de la Palatul Cotroceni Robert Turcescu, ne informeaza ca la aceasta ora presedintele suspendat al Romaniei bate covoarele si sterge praful in biblioteca in care n-a intrat niciodata pe durata mandatelor sale. Vom reveni cu amanunte.[/quote]
Dom. colonel raporteaza ; presedintele sa certat cu doua scotiene, duble /
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
285 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 21:12
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-07-08 21:06:51
Dom. colonel raporteaza ; presedintele sa certat cu doua scotiene, duble /
 [/quote]Mai bine ,,doua scotiene'' bune decat doza intravenoasa a lui Crin-Hitler-Antonescu!
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 21:47
De la: dandragos69, la data 2012-07-08 18:26:20De la: sirboby, la data 2012-07-08 18:23:46De la: dandragos69, la data 2012-07-08 17:13:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 16:29:52De la: dandragos69, la data 2012-07-08 16:13:38De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 15:45:13De la: sirboby, la data 2012-07-08 14:29:56 Gabi categoria ,,ai mei'' nu mai exista! Base nu poate fi in ceva ce a disparut!Dar daca tastez aparent in favoarea lui base e pentru motivele aratate pe alt forum! Cu riscul de a ma repeta iti mai zic odata! Base a aratat o scanteie palida pozitiva(sau ma rog in timpul lui base),firava gata sa se stinga dar exista! Ceea ce nu pot spune despre nici-un alt presedinte post-,,revolutionar''! situatia cu Olanda,$ case,odrasla doamnei prajitura etc.!
Motivul este urmatorul!
Breaking News B1TV
 asta-i ca tricotatul ,in direct , al madamei Udrea si dat cu mopul prin nush ce scoala !  oameni de'ai nostri, din popor !
|
|
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 16:54
Are băsexu cinste? are sloganul electoral pentru amăgirea ,amețirea și vrăjala frăierimii,lingăilor,,clientelei ?Să fim cinstiți,?
Nu-i cinstit?dacă votezi DA?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 17:42
De la: CIPRIOTU, la data 2011-01-20 03:05:11Au avut astia vreo farama de onoare candva? ia cititi istoria lor si vaveti convinge
Personale
Autor: GABI GOLEA
23 aprilie 2010
Twitter
Facebook
Email
Imprimă
Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naționale, este unul dintre principalii aliați politici ai președintelui Băsescu și ai PD-L. Gabriel Oprea nu a fost întotdeauna un prieten al fostului primar și al foștilor pediști. Trecerea sa cu arme și bagaje în tabăra prezidențială a ridicat destul de multe semne de întrebare și a generat nedumeriri.
Iată ce spunea recent un fost coleg de partid al lui Gabriel Oprea, Dan Mihalache: "Gabi Oprea a fost înainte de a intra în relații foarte bune cu un influent grup de afaceri - și îl cunoaștem amândoi foarte bine - un ofițer de intendență. Se ocupa de conserve și chiloți. După ce și-a găsit prietenii potriviți, din patron de cârciumă de pe Trafic Greu a devenit șef de agenție (sigur la Rezervele Statului, că era interesant), prefect, ministru al Administrației Publice și Internelor.
Corelativ a luat multe stele de general fără să fi fost niciodată pe un teatru de operațiuni, a devenit și profesor universitar doctor, conducător de doctorat, un fel de lumină a științei militare românești. Despre Onțanu n-am foarte multe lucruri a comenta. Legătura lui cu armata este ca cea dintre Sulla și prefectură (...) într-o țară normală, cu o armată care se vrea respectată, nu poate fi general orice șmecher care a făcut o tranzacție politică mai bună sau mai proastă".
Dar oare ce grup de afaceri "binecunoscut" să fie cel care stă în spatele apropierii atât de strânse a lui Gabriel Oprea de Traian Băsescu și PD-L?
S-a speculat mult pe seama faptului că liantul apropierii dintre Gabriel Oprea și PD-L ar fi fost Elena Udrea. Dincolo de orice zvonuri, Oprea și Udrea au o relație apropiată construită cu ajutorul lui Dorin Cocoș, soțul ministrului Dezvoltării și Turismului, cel care a fost partener de afaceri cu ministrul Apărării la începutul anilor 2000. Ascensiunea lui Gabriel Oprea de la plutonier de intendență - numărător de conserve, chiloți, ciorapi și bocanci la omul politic și de afaceri prefect, ministru, profesor universitar, conducător de doctorate - a fost una fulminantă.
Intendentul care a cochetat și cu "funcția" de patron de cârciumă în zona Trafic Greu din Sectorul 5 al Capitalei a fost avansat de Traian Băsescu la cel mai înalt grad din Armata Română, cel de general. Talentele sale de "intelectual" menționate într-o impresionantă carte de vizită pot fi recunoscute doar din câteva rânduri scrise în declarația de avere. Cârdășia Oprea, Cocoș și Băsescu a adus bani frumoși celor trei. Oprea, fost profesor la Colegiul Național de Apărare, s-a împrietenit cu Dorin Cocoș, soțul Elenei Udrea, pe băncile Colegiului de Apărare Națională.
Cei doi au devenit asociați în firma "Trei Cocoși". Aceasta a cumpărat cu nici 100.000 de euro de la municipalitate, în Parcul Herăstrău, un teren cu active care azi valorează zeci de milioane de euro. Rolul lui Traian Băsescu, primar general pe atunci, a fost să blocheze cererea de retrocedare a moștenitorilor legali până la perfectarea tranzacției. Tunul imobiliar cu pecetea Băsescu-Cocoș-Oprea a constat în cumpărarea unui imobil și mai apoi a terenului aferent la un preț de zece ori mai mic decât al pieței.
De asemenea, complicitatea generalului cu familia Udrea-Cocoș a făcut ca această gașcă să pună mâna pe suprafețe uriașe de teren în jurul Capitalei. Oprea este și cel care l-a decapitat, cu sprijinul unor grei din SRI de la șefia Ilfov pe baronul pesedist Constantin Bebe Ivanovici.
VENITURI DIN ÎNCHIRIERI
Gabriel Oprea nu are în acest moment nici o afacere concretă, însă are venituri substanțiale, de peste 200.000 de euro anual, din închirierea celor 11 apartamente, case sau spații comerciale pe care le deține. La asemenea venit, la care se mai adaugă salariul de deputat, cel de profesor univesitar și de conducător de doctorat, dar și pensia militară, conturile din bancă ale lui Oprea arată pe măsură.
Ministrul Apărării are 408.000 de euro și 90.000 de lei puși la păstrare în bancă.
Totuși, numele lui Gabriel Oprea este legat de cel puțin nouă societăți comerciale în care a fost trecut asociat sau administrator. Gabriel Oprea s-a apucat de afaceri încă din 1991, când s-a asociat cu alte 13 persoane cu care a înființat firma Riceti SRL, care se ocupa de comerț "cu amănuntul". În 2001, societatea a fost dizolvată. Tot în 1991, Oprea a devenit asociat în firma Nicola's Impex SRL, alături de alte șase persoane, însă și această firmă a intrat în dizolvare tot în 2001, an în care începe ascensiunea sa politică prin numirea ca președinte pentru Rezervele Statului în guvernul Năstase.
Potrivit CV-ului, în perioada 1990-2000, Gabriel Oprea a fost ofițer de justiție militară. În toată această perioadă, Oprea s-a implicat și în afaceri, având în vedere că legea societăților comerciale nu prevedea nici un fel de restricții. Iar legea incompatibilităților nu exista. În 1992, actualul ministru a înființat două firme cu denumiri asemănătoare: Gageda Impex SRL și Gage Impex SRL, ambele implicate în activități de comerț.
Cele două societăți au fost dizolvate. Tot în 1992 a fost înființată firma Romline Trading, în care pe parcursul celor șase ani de funcționare Gabriel Oprea a fost asociat alături de soția sa, Sanda, și cu familia Mircea și Simona Vieroșanu, afaceriști care s-au remarcat în ultimii ani printr-o crescătorie de chinchilla.
"Am achiziționat doar o parte din imobilele și terenurile dorite"
Gabriel Oprea deține, conform ultimei declarații de avere din 28.12.2009 două case de locuit, una în Capitală și una în Pipera Voluntari, două apartamente în București și câte o casă de vacanță în Venus - Mangalia și Predeal. El mai are și un spațiu comercial în Sectorul 5 al Capitalei.
În 1994, soții Sanda și Gabriel Oprea au deschis firma Ana 94 Service International SRL, pe care a vândut-o trei ani mai târziu. În același an, Gabriel Oprea a înființat Gaby Exchange Office SRL, care opera activități de schimb valutar. În 1996, Oprea a cedat 50% din părțile sale sociale către Ileana Viorica Creștin, soția lui Dumitru Creștin, controversat om de afaceri implicat în afaceri cu CFR, pe vremea când compania era condusă de Mihai Necolaiciuc. Oprea s-a retras din această firmă, care ulterior și-a schimbat denumirea în Petrocris Exchange SRL.
Prietenia dintre Anghel Iordănescu și Gabriel Oprea este de notorietate.
Cei doi au făcut afaceri împreună. În decembrie 1994, Oprea și Iordănescu s-au asociat în firma Oil Service International SRL, implicată în distribuirea de produse petroliere. Alături de cei doi, printre fondatorii firmei s-au aflat și Vasile Iordan Iorsub, dar și firma Trocris SRL, deținută de frații Dumitru și Vasile Creștin (parteneri de afacei cu Cristian Burci), dar și de Irinel Cristu (în acest moment consilieră din partea PD-L în Consiliul General al municipiului București și unul dintre sponsorii importanți ai democrat-liberalilor).
Oprea și Iordănescu s-au retras din firmă în 1996, însă firma a continuat să funcționeze, fiind deținută de Dumitru Creștin și de soții Irinel și Florin Cristu, în acest moment aflându-se în proprietatea acestora din urmă.
Ultima firmă în care a fost implicat Gabriel Oprea este Trei Cocoși - Complex International SRL, înființată în 2000. Părțile sociale ale firmei s-au împărțit în mod egal între Gabriel Oprea, Dorin Cocoș, soțul Elenei Udrea, și Florin Cristu, soțul lui Irinel Cristu, membru și sponsor al PD-L. În februarie 2001, după ce a fost numit președinte cu rang de secretar de stat al Rezervelor de Stat, Oprea i-a vândut acțiunile lui Dorin Cocoș.
Ulterior în firmă au intrat interpușii cuplului de afaceriști Alexandru Bittner-Adrian Petrache, iar numele firmei a fost implicat în diverse preluări suspecte de terenuri de la stat, pentru sume derizorii, deși obiectul principal de activitate al firmei erau "restaurantele".
Potrivit informațiilor furnizate de Agenția Națională de Administrare
Fiscală (ANAF) deputatul Gabriel Oprea va trebui să achite către bugetul de stat suma de 11.927.280 RON, adică circa 3 milioane de euro, reprezentând TVA neachitată pentru tranzacțiile imobiliare efectuate în perioada 2006-2008.
Gabriel Oprea susține că încasează anual din închirierea a numai puțin de opt imobile circa 185.000 de euro. Mai mult, în declarația de avere Oprea precizează că deține trei terenuri în București și Voluntari a căror valoare de inventar este ridicolă. El a declarat că un teren de 1.000 mp în zona bună a Capitalei este evaluat la doar 4.280 RON, iar unul de 3.245 mp valorează doar 1.322,9 RON.
În schimb, generalul-pensionar a menționat în declarația de avere din 11.06.2009 că are în cont 400.000 de euro și 137.000 de lei, dar precizează că "am redepus suma de 400.000 de euro, deoarece am achiziționat doar o parte din imobilele și terenurile dorite". Oare câte terenuri și imobile mai dorește să achiziționeze Gabriel Oprea? Din această înșiruire de fapte se înțelege că Gabriel Oprea este mai degrabă "ministrul Apărării Propriilor Interese" mai mult decât ministrul Apărării Naționale. Ne întrebăm dacă un om cu atâtea relații în zona afacerilor imobiliare nu va avea în vedere și terenurile Armatei pentru a le redirecționa către prieteni.
|
9am189456
14 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:31
De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:49:14Cine poate da definitia ONOAREI ,citata de Gabriel Oprea,Traian Basescu si Emil Boc ?
In ceconditii aajuns Gabriel Oprea ,general cu 4stele ?
Nu stiu ce ar trebui sa apara aici. De aceea, pentru ca vad o situatie cam neclara, toti evita identificarea, ANONIMATUL este cuvantul de ordine, eu voi pune numele si localitatea pentru ca doresc sa se stie ca nu am nimic de ascuns. Sunt sincer si raspunzator in tot ce am afirmat si in ce voi afirma.
Deci: Popescu Aurelian, Zarnesti- Brasov
Am cont pe FACEBOOK si pe NETLOG. Pe Netlog se gaseste si adresa de E-mail
La cele doua adrese se gasesc multe poze cu masivul PIATRA CRAIULUI.
|
9am189456
14 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:40
Da. Mai stie cineva ce este ONOAREA? Pentru a spune despre cineva ca are sau nu are onoare evident trebuie sa stim ce este onoarea. De asemeni trebuie sa stim daca noi avem onoare. Apoi trebuie sa comparam ONOAREA noastra cu onoarea persoanelor despre care discutam. Dupa cum vedeti, cel fara onoare, terfelit in noroiul viciilor si ignorantei voite vrea sa tarasca alaturi de el pe cei din jurul sau. Daca nu gaseste motive le inventeaza. Deci avem ONOARE? Ce este ONOAREA?
Nu stiu ce ar trebui sa apara aici. De aceea, pentru ca vad o situatie cam neclara, toti evita identificarea, ANONIMATUL este cuvantul de ordine, eu voi pune numele si localitatea pentru ca doresc sa se stie ca nu am nimic de ascuns. Sunt sincer si raspunzator in tot ce am afirmat si in ce voi afirma.
Deci: Popescu Aurelian, Zarnesti- Brasov
Am cont pe FACEBOOK si pe NETLOG. Pe Netlog se gaseste si adresa de E-mail
La cele doua adrese se gasesc multe poze cu masivul PIATRA CRAIULUI.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 20:40
De la: 9am189456, la data 2012-07-29 19:40:03Da. Mai stie cineva ce este ONOAREA? Pentru a spune despre cineva ca are sau nu are onoare evident trebuie sa stim ce este onoarea. De asemeni trebuie sa stim daca noi avem onoare. Apoi trebuie sa comparam ONOAREA noastra cu onoarea persoanelor despre care discutam. Dupa cum vedeti, cel fara onoare, terfelit in noroiul viciilor si ignorantei voite vrea sa tarasca alaturi de el pe cei din jurul sau. Daca nu gaseste motive le inventeaza. Deci avem ONOARE? Ce este ONOAREA?
multumesc, mi-ai iesit in intimpinare caci tocmai voiam sa soun ca alaturi de cele 3 nume invocate in intrebarea titlului , mai trebuie pus unul : POPORUL ROMAN !
mai stie el ce-i onoarea ? mai are el respect de sine ? raspunsul este chiar tragic, caci prin faptul ca Asemenea oameni sunt votati de Noi, nu de altcineva si ca Astazi, poporul NU iese sa-i spuna SA PLECE celui ce l-a INJOSIT cum n-a indraznit s-o faca cineva pina acum, inseamna ca intrebarea e retorica si atit !
Romania e la pamint !
|
Fosta membra 9am.ro
76 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 12:00
onoarea este nobletea omului simplu, cu caracter.Politicienii nu au onoare, au doar ambitii si orgolii. Unii din ei chiar se sinucid datorita orgoliului
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 19:56
Basescu daca are onoare sa-si dea demisia imediat dupa Paste ................Copy-Paste, si dupa ce Chiul pleaca din politica!
|
beatris_iulia
3 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 12:34
Nu mai stiu cine are onoare.
AI AVUT OCAZIA SA TE EXPRIMI, SA SPUI CE VREI, SA ALEGI.
TU AI TACUT!
SI TACEREA ESTE UN RASPUNS...............
SPUNE UN PROVERB DIN BATRANI
S-A PROCEDAT CA LA CONTRACTELE DE CREDIT
BANCA TRIMITE IMPRUMUTATULUI INSTIINTARE CA S-A MARIT DOBINDA SI DACA NU RASPUNZI,SE PRESUPUNE CA AI ACCEPTAT TACIT.
ESTE OK?
SAU VOI NU AVETI CREDITE?
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 19:28
De la: sirboby, la data 2012-07-30 19:56:08 Basescu daca are onoare sa-si dea demisia imediat dupa Paste ................Copy-Paste, si dupa ce Chiul pleaca din politica!
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 20:53
Deci băxulică a luat 7500000 de șuturi între buci?si tot attea înjurături la fiecare juma de oră?
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 20:56
De la: beatris_iulia, la data 2012-07-31 12:34:17Nu mai stiu cine are onoare.
TU AI TACUT!
BANCA TRIMITE IMPRUMUTATULUI INSTIINTARE CA S-A MARIT DOBINDA SI DACA NU RASPUNZI,SE PRESUPUNE CA AI ACCEPTAT TACIT.
ESTE OK?
Păi a zis 1 suspendat că nu-i cinstit să minți,să te dai după cireș și iată că el stă numai după cires?
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 21:01
De la: beatris_iulia, la data 2012-07-31 12:34:17Nu mai stiu cine are onoare.
TU AI TACUT!
ESTE OK?
Ce ocazie am avut sa aleg? Sa aleg intre cine? Intre Base presedintele ales(ca imi convine sa nu ,asta e democratia) ,demis de catre niste parlamentari,care daca erau alesi nominal nu stiu cati mai erau in parlament,alesi pe liste si care acum nu mai sunt de mult pe listele partidelor din care au facut parte la momentul alegerilor, si cine? Cate zile are prezente in parlament Chiul? Sau pe Paste..............Copy-Paste!
Poate asa mai invata romanii sa beleasca ochii in momentul votului,si sa nu se mai suceasca pe urma!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 21:23
Asta e Prim-Ministru Romaniei!
Premierul Victor Ponta a declarat că va face tot posibil să nu mai interfereze cu Traian Băsescu dacă acesta va reveni la Palatul Cotroceni și că nici măcar nu va mai participa la ședințele CSAT, spunând că, dacă sunt documente importante, Băsescu poate să i le transmită spre semnare.
Pe asta ii doare in partea dorsala de tara(in CSAT se sezbat cele mai importante probleme ale tarii)! Mandria lui de copy-paste nu-l lasa sa se intalneasca cu base ,chiar in caz de stare de necesitate! Deci romanii pot muri linistit pe,,toanta'' nu-l intereseaza!
Halal sa va fie!
|
aniela
1 mesaj
|
Postat pe: 1 August 2012, ora 13:34
Onoare? care onoare? Haideti sa ne unim facem plangere pt discriminare si sa vedem atunci se intampla
Aveti onoarea domnilor .Unitiva ca sa fim bine noi si familiile noastre .Politicieni cu onoare e ca si cum am cere unui copil de 3 luni sa vorbeasca imposibil .Pai sa va spun cam cum sta cu dreptatea si justitia in ROmania ? Eu de trei ani ma lupt cu un primar Pd-l pentru o bucata de pamant ,intr-un oras din Ardeal ,am facut plangeri la DNA, Procuratura si iar DNA si asa mai departe si nimic
Astia sunt oameni din Pd-l poate mai e vreunu bun nu se stie ,dar ne cam spalam cu ei pe cap oameni buni ,ne-am facut-o cu mana noastra si doar D-zeu ne mai salveaza .Zicea domnul Condurateanu nu vreau sa cred ca Romanii sunt un popor de lasi ,oare? altii ar fi iesit deja in strada fratilor nu ca noi si i am fi transmis Marinarului sef ca Romania nu e vaporul lui ,nu suntem flota sa o vanda,l-am fi aruncat peste bord cu tot cu sapca lui de marinar dar fara colac de salvare ,de ala avem noi nevoie sa ne salvam ce mai avem de salvat
Trezitiva fratilor nu mai dormiti pentru ca pARAFRAZAND UN CITAT SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRIIIIIIIIII s-a vazut
|
9am039127cismariuion_gmail_com
59 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2012, ora 18:24
Tema p;erimata gasiti altceva ca cu onoarea celor trei nu mai este de actualitate.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2012, ora 18:33
De la: 9am039127cismariuion_gmail_com, la data 2012-08-02 18:24:47Tema p;erimata gasiti altceva ca cu onoarea celor trei nu mai este de actualitate.
perimata ? si mie mi se pare ca-i mai acuta ca oricind ! base ' s-a razbunat pe poporul roman si l-a ingenunchiat , dar unii s-au ridicat in picioare si i-au spus clar, ca nu-l mai vor !
mai are el un dram de onoare si -si da demisia ca sa nu mai prelungeasca aceasta nebunie ? da sau nu ?
|
dandragos69
201 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2012, ora 22:09
Dar Blaga? Blaga o fi avand onoare, ce spuneti? Sau macar simtul ridicolului? Din pacate sau din fericire, PDL-ul e o cauza pierduta. Vazandu-l pe Blaga si azi, mi s-a parut ca-i aud pe Boc, Udrea, Preda, Videanu, Berceanu, Macovei, MRU, TRU
ETC. O dovada-n plus ca acolo, in Modrogan, exista o ratiune si-o simtire colective. Sunt cu totii conectati la un unic creier al carui purtator (ilegal) nu cred ca mai e nevoie sa-l numesc.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2012, ora 17:12
De la: dandragos69, la data 2012-08-02 22:09:41Dar Blaga? Blaga o fi avand onoare, ce spuneti? Sau macar simtul ridicolului? Din pacate sau din fericire, PDL-ul e o cauza pierduta. Vazandu-l pe Blaga si azi, mi s-a parut ca-i aud pe Boc, Udrea, Preda, Videanu, Berceanu, Macovei, MRU, TRU
ETC. O dovada-n plus ca acolo, in Modrogan, exista o ratiune si-o simtire colective. Sunt cu totii conectati la un unic creier al carui purtator (ilegal) nu cred ca mai e nevoie sa-l numesc.
tot ceea ce fac acesti oameni este dovada ca Nu au Onoare si l-ati auzit pe CAPITAN ce zice : nu pot sa-mi dau demisia ca sunt suspendat ! cita bataie de joc la adresa poporului roman ! si cine o face ? pffff
|
dandragos69
201 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2012, ora 17:53
De la: gabigabi2, la data 2012-08-03 17:12:08De la: dandragos69, la data 2012-08-02 22:09:41Dar Blaga? Blaga o fi avand onoare, ce spuneti? Sau macar simtul ridicolului? Din pacate sau din fericire, PDL-ul e o cauza pierduta. Vazandu-l pe Blaga si azi, mi s-a parut ca-i aud pe Boc, Udrea, Preda, Videanu, Berceanu, Macovei, MRU, TRU
tot ceea ce fac acesti oameni este dovada ca Nu au Onoare si l-ati auzit pe CAPITAN ce zice : nu pot sa-mi dau demisia ca sunt suspendat ! cita bataie de joc la adresa poporului roman ! si cine o face ? pffff
Nici onoare si nici prea multa minte. Ma asteptam ca Blaga sa aiba mai multa demnitate si sa nu se-astearna pres dinaintea stapanului sau. Nu e buldog, e numai un biet chiuaua.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2012, ora 19:23
De la: dandragos69, la data 2012-08-03 17:53:25De la: gabigabi2, la data 2012-08-03 17:12:08De la: dandragos69, la data 2012-08-02 22:09:41Dar Blaga? Blaga o fi avand onoare, ce spuneti? Sau macar simtul ridicolului? Din pacate sau din fericire, PDL-ul e o cauza pierduta. Vazandu-l pe Blaga si azi, mi s-a parut ca-i aud pe Boc, Udrea, Preda, Videanu, Berceanu, Macovei, MRU, TRU
Nici onoare si nici prea multa minte. Ma asteptam ca Blaga sa aiba mai multa demnitate si sa nu se-astearna pres dinaintea stapanului sau. Nu e buldog, e numai un biet chiuaua.
se pare ca-i doar un tata ce vrea sa-si apere fiul cu orice pret ,caci dosarul cu Blejnar ce statea blocat la Brasov si ale carui fire duc pina la fiul lui Blaga, implicat in acest trafic de frontiera , s-a deschis si FRIIIIGE !
|
9am116716
1 mesaj
|
Postat pe: 4 August 2012, ora 13:19
Mi-ar place sa cred ca au onoare, dar din punctul meu de vedere, un roman care isi denigreaza tara, in presa internationala nu este un om de onoare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, aceasta din dorinta de a-si manifesta puterea de luptator !!!!!!!!!!!, pardon......
|
dandragos69
201 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2012, ora 15:42
De la: 9am116716, la data 2012-08-04 13:19:46Mi-ar place sa cred ca au onoare, dar din punctul meu de vedere, un roman care isi denigreaza tara, in presa internationala nu este un om de onoare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, aceasta din dorinta de a-si manifesta puterea de luptator !!!!!!!!!!!, pardon......
Nu sunt jurist dar banuiesc ca multi de pe acest forum ar putea fi. Si i-as intreba: ceea ce au transmis "unii" la Bruxelles mai cu seama, dar si in alte capitale occidentale, oare nu se incadreaza in infractiunea de INALTA TRADARE prevazuta de codul penal?
|
|
|