Info
x
Basescu-boc-oprea ,au onoare ?
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 12:02
DUPA CE S-A PRACTICAT DIVERSIUNEA INTRE SERVICIILE FRATESTI JANDARMERIE-POLITIE,PE UNA PLATIND-O MAI BINE CA PERSONA-GRATA,IN DEFAVOAREA CELE-I LALTE ,(ADICA POLITISTII),PE CEALALTA TRATAND-O CA PERSONA NON-GRATA PENTRU CA A CERUT DREPTURILE BANESTI,PENTRU CA ESTE PROST PLATITA,SI POATE CA UNII PAZESC MULTE DIN AVERIILE NESIMTITE ALE NESIMTITIILOR,CARE NU SUNT BINE IMPOZITATE,CONFORM SI DIRECTIVEI "U.E.",PRIN VOCEA AUTORIZATA A D-NEI MERKEL.COALITIA" ÄRDE",S-A ARS PROFUND,LASAND IN URMA UN POPOR SARACIT SI DEZBINAT PRIN MANIPULARE,IAR MIZERIA ASTA SOCIALA S-A EXPORTAT SI IN U.E.,CA INFRACTIONALITATE,A ROMANILOR SARACITI SI DISPERATI PENTRU SUPRAVETUIRE,ACEASTA SUPARAND,SICANAND ,INCOMODAND LUMEA CIVILIZATA A OCCIDENTULUI,SI DIN CAUZA ASTA ,ESTE SI NORMAL CA NU AM FOST PRIMITI IN "SPATIUL SCHENGEN".
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 20:16
Cu atitea succesuri in cap ce ne trebuie UE / un conducator luminat ..............................
Raporteaza abuz de limbaj |
|
olarescuvalentin 14 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 August 2013, ora 06:27
Ponta si Antonescu.Daca va plac cei doi care nu stiu pe ce lume traiesc(pe la Miami se pare) nu mai e nimic de spus.
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 9 August 2013, ora 06:40
las' , nu te mai ingrijora, TARA e condusa tot de Mariner
si asta Stie pe ce lume traieste si se orienteaza-n spatiu foarte bine : o gaseste pe Nutzica lui ,devenita virgina dupa divort si-n gaura de sarpe sau pierduta cu barcuta-n largul marii !
|
ioanamd 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2013, ora 22:58
NU
|
9am039127cismariuion_gmail_com 59 mesaje Membru din: 27/04/2009 |
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 18:13
Ai sa fim seriosi va arde de bancuri...
|
Postat pe: 3 Octombrie 2013, ora 14:51
De la: 9am039127cismariuion_gmail_com, la data 2013-10-02 18:13:50Ai sa fim seriosi va arde de bancuri...HAIOS,. ..SPUS!."DAR,IN TARA ASTA ,MAI ESTE ONOARE?!."TOTI SUNT PUSI PE PRADACIUNE !.IN CONSECINTA,NE INTOARCEM LA INVATAMINTELE ANTICHITATII,ATUNCI CIND ,"DIOGENE",DISPERAT CA NU GASESTE UN OM(DE OMENIE),IN PLINA ZI,CAUTANDU-L CU LUMANAREA APRINSA,ATUNCI EL ,S-A RESEMNAT ,SI IN CONSECINTA S-A IZOLAT INTR-UN BUTOI !. "A-DU-SACU",. .A-DU-HALATU", ..( SA D-AI FOC LA PUSCARIE,SI LA CASA DE NEBUNI !-M.EMINESCU ).
|
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 12:44
De la: gabigabi2, la data 2013-08-09 06:40:18las' , nu te mai ingrijora, TARA e condusa tot de Mariner -Se poate sa re-devina virgina ?Cine a operat-o ? e succesul garantat . cine stie detalii .......................nu spuneti ...........................la ce o trecem = viol = iubire = dezmat = ///////////// Mai stiti bancu cu rata .................rati ai dracu . ROMANIA DE POVESTE ............
|
|
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 15:59
...e chiar de basm, s-ar putea spune !
|
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 16:03
Raspunsul se deduce din intrebare in sensul ca lipseste negatia NU respectiv NU AU ONOARE, este drept ca in acest swens amintesc de unul din mari intelectuali ai nostri care spunea ca nu raspunsul te lamureste ci intrebarea.
|
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 16:47
devine obositoare staruinta cu promovarea acestei teme de... discuti, ori doriti sa promova-ti aceasta tema ca un banc al zilei.
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 12:33
Privind stirile tv viata romanilor este facuta de acesti saltimbanci numiti politicieni . de aici incepe spectacolul ce creeam noi pentru a distanta mizeriile ce acestia le arunca spre noi . strict la subiect acesta s a cam spus cuvintul si nu mai apare ca noutate decit prin invaluirea sa /
|
bogdan_sterea 14 mesaje Membru din: 25/01/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:47
Viata este o curva. Nu mai continui.
Politica este o curva. Nu mai continui. Daca nu esti ca ea, te rupe. Numai anumite tipuri de oameni pot supravietui intr-o lume perversa cum e politica. Dupa Iliescu, Basescu este al doi-lea mare om de stat pe care l-a avut Romania. Si-a facut treaba. Cinste lui. Urmeaza la conducerea ROmaniei un nou "escu"?. CInste si onoare? Pai, a avut si n-a avut dar, apreciez ce a facut Basescu. Apreciez ce a facut Boc. Sunt unul din cei vaduviti de cei 25%. Dar au procedat corect. Mai era supapa. Bai fratilor, acum totul este razboi pe economic. Ei doi au facut ceea ce era corect. Oprea? 4 stele? Poate conform dreptului le-a meritat. Nu uitati ca a rezista intr-o lume corupta trebuie sa fii si tu... In 2006 aveam salariul 600 euro, in 2012 400 euro. -30%... Economicul.... MIcroeconomicul... Macroeconomicul.... Au ratat tinta: s-o ducem bine! Dobitocul de Oprea se batea cu salariatii ce produceau sa nu le taie pensiile militarilor. Trebuia sa se bata cu bordurile lui Videanu, cu afacerile blondei, cu scenele aleia. Legea este o bariera la care cateii trec pe sub ea, dulaii sar peste ea si boii se opresc in ea. Toti trei cu clica si reprezentantii statului in urma lor si-au batut joc de economie, de popor, de neam, de tara, de copii de toti. Nu, nu au onoare! Deci, daca ar fi sa ne uitam ce au facut vis a vis de altii, au onoare. Daca e sa ne uitam in portofele, nu au onoare. La naiba-n puii mei. Viata e cu sare si piper, Basescu a fost piperul, Boc sarea si Oprea... Cine-i Oprea? Pentru cine- Oprea? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 13:17
Va place amestecul lui Ponta in Justitie ?De ce nu va referiti la onoarea acestui candidat la codul penal-dottore-REferitiva la cel ce conduce guvernul carre este cel mai coruipt din istoria tarii.Ati ramas la cei ce au condus ? Au cazut demult de la conducere,nu ati aflat inca ?
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 15:07
De la: bogdan_sterea, la data 2013-10-06 19:47:23Viata este o curva. Nu mai continui. mortal text si pe cuvint ca am citit de 3 ori ca sa inteleg ce spui si n-am inteles ! cei 2 au procedat corect taind 25 % dar au ratat tinta de a o duce bine ,zici tu ! e de bine sau de rau, caci n-am inteles de ce au mai taiat in acest caz ? si, continui tu : "si-au batut joc de economie, de Tara, de oameni , de copii, de tot " si zici ca n-au Onoare dar, continui : "daca ne uitam ce au facut visavis de altii , au onoare " ! pai, daca si-au batut joc de toate , care-i binele sau corectitudinea actiunilor lor ?haide, mai ordoneaza-ti putin gindurile si vino si ne mai spune o data ce vrei sa spui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 19:02
- Dintre sute de vapoare
Care duce marfurile De ce crezi ca oare Sint bogati doar stabiii [ capitani ]
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 19:03
De la: olarescuvalentin, la data 2013-10-07 13:17:42Va place amestecul lui Ponta in Justitie ?De ce nu va referiti la onoarea acestui candidat la codul penal-dottore-REferitiva la cel ce conduce guvernul carre este cel mai coruipt din istoria tarii.Ati ramas la cei ce au condus ? Au cazut demult de la conducere,nu ati aflat inca ? -TE UITI SI VEZI /
|
Postat pe: 17 Octombrie 2013, ora 15:09
Lasati-i pe astia ca are Ponta de o sa vasaturati.
|
9am114773 1 mesaj Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 10:39
Da, dar cu "DEZ" inainte!!!!'
|
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 13:40
si mult le pasa lor ca cetatenii Romaniei ii considera dezonorati ! obrazul lor, gros cit palma,e insensibil la opinia publica !
|
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 18:29
De la: gabigabi2, la data 2013-10-07 15:07:18De la: bogdan_sterea, la data 2013-10-06 19:47:23Viata este o curva. Nu mai continui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 18:44
Pai doamna Gaby, tu intelegi ceva din ce spun politicienii?
Stii ca Iliescu poate vorbi 2 ore pe marginea unui subiect fara sa intelegi nimic? Iti raspund sa intelegi. DPV macroeconomic, au facut bine taind salarii. Si aici au oanoare ptr ca s-au gandit la viitor. Masura trebuia sustinuta prin taierea de la investitii a bordurilor si stadioanelor (printre altele). Aia de sub impricinati, in baza independentei, au facut ce au vrut. DPV microeconomic, nu au onoare pentru c si-au incalcat promisiunea s-o ducem mai bine. Adica, cu alte cuvinte, au inceput sa faca ceva bun, au onoare, l-au lasat nedus la capat, nu au onoare. Ideea este ca Boc, Basescu sunt Dumnezei si aia de sub ei sunt sfintii. Pana la Dumnezeu, te mananca sfintii. Pe sfinti sper sa-i manance justitia si in final, peste 10 ani, istoria sa ne arate ca acesti doi distinsi domni au avut onoare. Vorbim despre manipulari, interese financiare, interese comune si de obste, despre interes national pe termen lung. Greseala este ca se baga in aceeasi oala si presedintele si prim ministrul si deputatul si senatorul si cocalarul de la colt. Vorbim despre oameni sau despre partid? Pentru mine, Basescu are onoare, Boc are onoare, Oprea, ma abtin. Pentru marea masa, Basescu nu are onoare, Boc nu are onoare, Oprea ma abtin. Cauzele imaginii sifonate se numesc manipulari, sfinti, interese. M-am exprimat mai clar? Ia incearca tu sa-ti faci singura casa, o sa poti fara zidar, fierar, maistru? Cred ca nu. Poti tine costurile sub control? Cred ca nu. Asa si in politica doamna scumpa. Degeaba ai onoare daca un interpus o terfeleste. Sper ca interpusii sa faca temenele in fata justitiei. O zi faina, la noapte se da ceasul inainte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 18:51
De la: bogdan_sterea, la data 2013-10-26 18:44:51Pai doamna Gaby, tu intelegi ceva din ce spun politicienii? imi pare rau, dar ai inceput prin a spune un neadevar, ptr. ca a Recunoscut el cu gura lui ca, Taierea aia de 25 % NU a avut nici-un efect benefic asupra economiei ba, dimpotriva : am intrat in CRIZA ! si asta dupa ce iesea pe Tv toata ziua ca sa ne spuna ce gindire buna are el si ba ca e Criza, ba ca nu-i Criza si ca, Romania tine Criza sub control ! ei, uite ca nu numai ca n-a tinut-o ci , a provocat-o ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am244168 10 mesaje Membru din: 8/12/2010 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2013, ora 20:12
...fara onoare ,nu se poate trai?cei aia ?cu ce se maninca?mai aqles domnul boc ,care dupa cum deabiea acum saa auzit ca ar fi mincat niste bani ai bugetarilor ...su nu prea stiu ce ala , bugetar dar, stiu ca salariile celor care muncesc e de bataie de joc...si scumpiti , si scumpiti ca alta solutie nu este...acum cu recalcularea salariilor ,care li se da o suta de mii in plus ,caucea, si pe de alta parte ...stii vorba aia care zice asa"iti da cu o mina si-ti ia cu zece...si stai sa vezi, ii da si pe aiea?...ca, pina se recalculeazacit ii da omului , pina sa se calculeze , n=o sa mai fie bani ,de dat ca, o suta de milioane avem de dat la oameni !111...dar citi bani au mincat cei care au putrea in mina ?...stii iar zic ,mie rusine mie cu rusinea ta1...atitea tone de carne de pui care sa aruncat , adica i-sa dat foc de na mai ramas nici cenusa dece nu sa luat masuri de-la inceput?dece sa ajuns pina acolo ?ca sa se risipeasca atitiea banet?acum ,foarte frumos ar trebui sa plateasca cel care era cu controlul in domeniul sa dea banii ca el trebuia sa controleze de la bun inceput ,cind a vazut atita ......cum sa-i zic?trebuiea sa nu-i dea voie sa -i interzica , ...sa nu i-se dea voie sa scoata atita puiet , am vazut ca nu aveau saracii loc se se invirteasca unul pe linga altul...de aceea sa ajuns la salmonella pentrca , nu aveau spatiu corespunzator ....si cred ca si mizerie ...si bineinteles si soareci ,care ,din cauza lor , sau imbolnavit pasarile ...pentrca na-u sau efectuat controale ca cel care trebuia sa se ocupe , era plecatcine stie unde in ,vacanta....pai ,daca avem bagam si in cizme...cum sa nu ai cind primesti atita, spaga dela ala dela celalalt ...acum asa ar trebui, sa dea bani pe carnea care sa aruncat ca vina el o poarta nu altcineva ...i -sa dat un post de raspundere ,de care nu sa ocupat...si toti astea care au bagat mina , nu pina la cot ci cit mai mult , cit au putut de mult...ce ma doarepe mine ca el face puscarie?sa-i se confiste toata averea si sa munceasca , ca nu ma incalzeste cu nimic faptul cael face puscarie ...face acoloun an sau doi si pe urma, traieste ca belferii dar , cred ca asta nu se poate ca, corb la corb nu-si scoate ochii! este?asa ca, degiaba ziceti voi ,ca, si cuvintul meu conteaza ca astea sunt numai vorbe...cine sa ma ia in consideratie/
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:05
UN COTIDIAN SWSLAND(ELVETIAN),COMENTA CA "PIRATUL ",ARE UN TRECUT :sml-rolleye0012
: FOARTE DUBIOS SI PRODUCE PERMANENT INTRIGI !.SE MAI POATE ADAUGA CA ,LOVESTE PERVERS PE LA SPATE CU VICLENIE STRIGAND : "PACTUL DE NEAGRESIUNE !".FARA CUVINTE,PERVERSIUNE !.
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 22:11
Am mai spus ca TEMA ESTE PERIMATA DACA NU PENIBILA< NU SUNTETI SATURATI DE CHIORUL BARCAGIU CARE VREA SA DEVINA MARE AGRICULTOR. PROPUN O TEMA ACTUALA CA FOST MAGISTRAT DACA ACTUALI MARI MAGISTRATI AU BUN SIMT CA ONOARE NU AU.
|
9am_1340 11 mesaje Membru din: 18/01/2013 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 21:34
IN FATA MEA NICI UNUL NU ARE ONOARE RUSINE
|
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 11:55
A FOST ODATA,CA NICIODATA,SE INTREABA ACUM,SI SE VOR MAI INTREBA !,A FOST UN PDL-1,CARE S-A SPALAT IN PDL-2(MAREA MISCARE POPULARA ! ".
|
|
|

,MAI ESTE ONOARE?!."TOTI SUNT PUSI PE PRADACIUNE
!.IN CONSECINTA,NE INTOARCEM LA INVATAMINTELE ANTICHITATII,ATUNCI CIND
,"DIOGENE",DISPERAT CA NU GASESTE UN OM(DE OMENIE),IN PLINA ZI,CAUTANDU-L CU LUMANAREA APRINSA,ATUNCI EL ,S-A RESEMNAT ,SI IN CONSECINTA S-A IZOLAT INTR-UN BUTOI !.
"A-DU-SACU",.
-Se poate sa re-devina virgina ?
pai, daca si-au batut joc de toate , care-i binele sau corectitudinea actiunilor lor ?
si mult le pasa lor ca cetatenii Romaniei ii considera dezonorati ! obrazul lor, gros cit palma,e insensibil la opinia publica !
A FOST ODATA,CA NICIODATA,SE INTREABA ACUM,SI SE VOR MAI INTREBA !,A FOST UN PDL-1,CARE S-A SPALAT IN PDL-2(MAREA MISCARE POPULARA ! ".