back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Iulie 2012, ora 21:49

MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE

MOARTE JIGODIILOR PEDELISTE , MOARTE HOTILOR CARE SEACA TARA !
NU DORMITI , NU REPETATI GRESEALA DIN DECEMBRIE 1989 , IESITI LA VOT PE 29 IULIE APOI UCIDETI O LEPRA PEDELISTA SI SPANZURATI CADAVRUL DE UN SEMN DE CIRCULATIE
MOARTE PEDELEPRELOR TUPEISTE , MOARTE JAVRELOR CARE NE MINT , INJURA SI FURA

MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE

Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene ! BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2012, ora 21:59

Pitecantropilor portocalii le place sa jigneasca pe forum dar nu le plac mesajele private , sunt sensibilosi ca seful lor Chior si Chel cand vine vorba de intimitate !

Esti un pitecantrop frustrat cu 4 clase la seral , care regreta timpurile dictaturii fiindca atunci putea sa isi verse naduful prin sedintele de partid si turnind la Securitate ! Un bosorog cu impotenta cronica incapabil sa isi satisfaca sotia paroasa si mustacioasa si ... nu prea devreme acasa ! Scoate botul din sticla de spirt , uita-te in jur si vezi ca ai cam ramas singur la sustinerea Marinarului , maimutoi portocaliu , lepra sugatoare , centurist din pasiune

JET PE TINE SI NEAMUL TAU

Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene ! BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2012, ora 22:07

Alexander Kondyakov a declarat, intr-un interviu acordat BBC, ca s-a aflat in Romania intre 11 si 12 aprilie, pentru a stabili relatii de afaceri pentru proiectele a doi magnati rusi pe care ii reprezinta, Oleg Deripaska si Igor Jiujin, precizand ca s-a intalnit cu premierul Tariceanu. Alexander Kondyakov, personajul indicat de Traian Basescu drept un reprezentant al unei puteri straine interesate de suspendarea sa, a acordat luni un interviu sectiei romane a BBC, in care a spus ca reprezinta interesele unei companii, Novocom, care militeaza pentru bunele relatii economice romano-ruse, nefiind interesat de suspendarea sefului statului.
Dupa ce Traian Basescu a sugerat, intr-un interviu publicat in 4 mai de "Romania Libera", ca au existat forte externe care au contribuit la suspendarea sa de catre Parlament, invocand intalniri dintre" un domn foarte important, Kondyakov" (lider al masoneriei ruse, n.r.) cu cativa politicieni romani inainte de 19 aprilie. Singurul care a recunoscut imediat ca s-a intalnit la Bucuresti a fost Cozmin Gusa. In urma cu doua zile, purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, a confirmat ca si premierul Tariceanu s-a vazut in 12 aprilie, la Guvern, cu masonul rus Kondyakov, cel invocat de Basescu. Intalnirea a durat 15 minute si la ea a participat senatorul liberal Radu Stroe, presedintele comisiei SRI si doi consilieri de stat. Intrevederea "a fost solicitata in numele companiei pe care persoana respectiva o reprezinta", a afirmat Stroe, care a mai adaugat ca oaspetele a mai fost insotit de doi romani, unul dintre ei fiind foarte probabil Gheorghe Florea. Purtatorul de cuvant a mai precizat ca "n-au fost discutate chestiuni de politica interna a Romaniei" si ca serviciile secrete au stiut de intalnirea respectiva...

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iulie 2012, ora 22:51

De la: 9am_523, la data 2012-07-19 21:59:13 Pitecantropilor asistati social(made in USL) le place sa jigneasca pe forum datorita neputintei intelectuale de care dau dovada asa cum sunt eu, o amarata fara loc de munca , cu parinti bugetari, mama spalatoreasa, tata paznic de noapte, eu somera deoarece nu ma pricep la nimik , sunt sensibilosi , mereu invidiosi pe capra vecinului datorita prostei de care dau dovada la fel ca seful lor suprem Ponta copy-paste!

Recunosc ca sunt un pitecantrop frustrat cu 4 clase la seral , care regreta timpurile dictaturii fiindca atunci puteam sa imi vers naduful prin sedintele de partid si turnind la Securitate asa cum a procedat tatal meu, un bosorog cu impotenta cronica incapabil sa isi satisfaca sotia paroasa si mustacioasa si ... nu prea devreme acasa si care scotea botul din sticla de spirt doar cand termina chenzina, Acum intelegi de ce am ajuns o centurista din pasiune ??

JET PE MINE SI NEAMUL MEU

Lasa draga..nu mai fi atat de sincera doarece sunt altii mult mai prosti decat tine si tot sustinatori USL sunt!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2012, ora 22:53

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 07:24

@Dragos- cauta pag. 82 !

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 09:34

MOARTE LEPRELOR CARE FURA TARA ! SPANZURATI POSTACII PEDELISTI LAOLALTA CU SEFII LOR !
HOTII CARE NE FURA SUNT SPRIJINITI DE ACESTI VIERMI DE FORUM CARE II SUG SI LAUDA PE 5 LEI PE SAPTAMANA !
MOARTE JIGODIILOR PEDELISTE PE 29 IULIE ! SPANZURA UN PITECANTROP PEDELIST CAND IESI DE LA REFRENDUM , NU MAI FII ROMAN SLAB , FII OM O DATA IN VIATA , OMOARA O JAVRA PEDELISTA !

UN PEDELIST BUN E UN PEDELIST MORT

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 09:39

De la: 9am251136, la data 2012-07-19 22:51:53
De la: 9am_523, la data 2012-07-19 21:59:13 Pitecantropilor asistati social(made in USL) le place sa jigneasca pe forum datorita neputintei intelectuale de care dau dovada asa cum sunt eu, o amarata fara loc de munca , cu parinti bugetari, mama spalatoreasa, tata paznic de noapte, eu somera deoarece nu ma pricep la nimik , sunt sensibilosi , mereu invidiosi pe capra vecinului datorita prostei de care dau dovada la fel ca seful lor suprem Ponta copy-paste!

Recunosc ca sunt un pitecantrop frustrat cu 4 clase la seral , care regreta timpurile dictaturii fiindca atunci puteam sa imi vers naduful prin sedintele de partid si turnind la Securitate asa cum a procedat tatal meu, un bosorog cu impotenta cronica incapabil sa isi satisfaca sotia paroasa si mustacioasa si ... nu prea devreme acasa si care scotea botul din sticla de spirt doar cand termina chenzina, Acum intelegi de ce am ajuns o centurista din pasiune ??

Lasa draga..nu mai fi atat de sincera doarece sunt altii mult mai prosti decat tine si tot sustinatori USL sunt!

Familia ta de zdrente alcoolice si drogate iti deplange situatia , sunt convins , dar la cei 2 jumate neuroni pe care ii ai in cap nu ai alta alternativa la " produs " si supt de la turci , decat postatul pe forum . Dar nu fii trist , tot o forma de prostitutie este si asta, la fel ca cea pe care o practica neamurile tale femeiesti cu destul succes se vede . Adica, din moment ce tu ai bani de calculator si abonament la internet , inseamna ca mamicuta ta a luat cu spor . Faptul ca il sustii pe Basescu mai arata si ca doamna nu s-a oprit din meserie nici cand te avea in burta , din moment ce ai craniul plin cu
Totusi , poate ne scutesti sa iti mai admiram dejectiile pe aici si pleci si tu cu partea femeiasca pe autostrada sa produci un ban gramada , adica sa iei

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 14:09

De la: 9am_523, la data 2012-07-20 09:39:25

Familia mea de zdrente alcoolice si drogate imi deplange situatia , sunt convinsa , dar la cei 2 jumate neuroni pe care ii mai am in cap nu am alta alternativa decat la " produs " si supt de la turci , deoarece postatul pe forum ma oboseste. Dar nu sunt trista deoarece sportul asta este practicat neamurile mele femeiesti cu destul succes si nu le-au mai trebuit carte prea multa. . Adica trebuie inteles ca banutii de calculator si abonament la internet i-am facut cinstit prin fel@atie cu spor si recunosc ca a inceput sa-mi placa mult.. Faptul ca il sustin pe Antonescu mai arata ca si mama impreuna cu tot neamul meu de sex feminin dar si masculin practica fe@latia iar eu am craniul plin cu
Totusi , poate va scutestc sa iti mai admirati dejectiile pe aici si plec pe autostrada sa produc un ban gramada , adica sa iau

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 14:36

MARS LA PRODUS VIERME PEDELIST ! MARS CU MA-TA PE CENTURA !

Catelusa numita mamica dumitale a primit de la hingheri un sut in burta si asa ai aparut tu, avorton cu cucuie din nascare ! Oare esti un avorton ? Sa jignim bietele fiinte , ingerasii , care n-au avut sansa la viata asemanandu-te cu ele ... Cred ca am comite o blasfemie !
Laolalta cu cei 30 la suta care inca mai vor ca T. Besescu sa fie presedinte, esti in categoria nevertebratelor , lipitorilor anonime de forum sau coada la butelii , care la fiecare sfarsit de saptamana adresau scrisori catre Directia Securitatii Statului , dezvaluind cine a injurat de " polimeri " la coada la lapte sau butelii sau ulei sau , sau ... Stii tu despre ce vorbesc !
Lipitorile trebuiau sa isi gaseasca obstescul sfarsit in 1990 , spanzurate de pomii desi din fatza sediiilor Militiei si Securitatii dar ... nesansa a facut ca generatiile "trecute " sa doarma in pantaloni si sa ierte , caci inca imi aduc aminte cu groaza ce se vorbea pe strada atunci : " nu e momentul sa intaratam oamenii, vrem liniste, de abia am scapat de teroare , sa fim crestini de azi inainte !"
Sper sa va iasa pe nas buna-cuviinta si "iertaciunea" , stimati pensionari de azi, fosti "iertatori" din anii '90 ! De fapt ce sper, ca deja v-a scos untul pe nas tov. Besescu cu taierile lui !
Oricum deja sperando-kakando , caci nici la vot nu mai sunteti in stare sa veniti , si Chiorul va fi cel mai probabil presedinte pe viata

Revenind la tenia care imi modifica orice comentariu , caci creierul lui lobotomizat nu produce nici macar injuraturi , daramite idei , cred ca este un nimic , un zero unidimensional platit sa posteze mizerii pe forum , un utilizator de mana dreapata orbit de ... insistenta , o lepra pedelista care merita doar MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE MOARTE

MOARTE LEPRELOR PEDELISTE ! MOARTE JAVRELOR PORTOCALII !

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 14:50

De la: 9am251136, la data 2012-07-20 14:09:45

Familia mea de zdrente alcoolice si drogate imi deplange situatia , sunt convinsa , dar la cei 2 jumate neuroni pe care ii mai am in cap nu am alta alternativa decat la " produs " si supt de la turci , deoarece postatul pe forum ma oboseste. Dar nu sunt trista deoarece sportul asta este practicat neamurile mele femeiesti cu destul succes si nu le-au mai trebuit carte prea multa. . Adica trebuie inteles ca banutii de calculator si abonament la internet i-am facut cinstit prin fel@atie cu spor si recunosc ca a inceput sa-mi placa mult.. Faptul ca il sustin pe Antonescu mai arata ca si mama impreuna cu tot neamul meu de sex feminin dar si masculin practica fe@latia iar eu am craniul plin cu
Totusi , poate va scutestc sa iti mai admirati dejectiile pe aici si plec pe autostrada sa produc un ban gramada , adica sa iau

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 14:50

De la: 9am251136, la data 2012-07-20 14:09:45

Ramane cum am stabilit!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 15:03

HOOOO @ moara stricata ! TRRRRR ! opreste-te !
da' cu cine crezi tu ca s-a facut Revolutia? cu cei ca tine, de zici tu ca ai 23 ani ? cu mine, cu sor' mea, cu barbate'miu, cu alti 4 vecini d'ai mei; cu tiganii de peste drum de mine, ce-au iesit din casa auzindu-ma strigind de la balcon, tinindu-se de brat si afirmind raspicat : " SI NOI SUNTEM ROMANI , si noi suntem romani ! " ....azi, toti, oameni de peste 55 ani.... !
a mea, a noastra, a fost Vina ca AM CAZUT tot in aria de influenta a Rusiei si Vestul ne-a lasat pe mina lor, INCA O DATA , ca si-n 44 ?
haide, fii mai ponderat ca nu aduci niciun serviciu nimanui !

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 15:11

De la: gabigabi2, la data 2012-07-20 15:03:54HOOOO @ moara stricata ! TRRRRR ! opreste-te !
da' cu cine crezi tu ca s-a facut Revolutia? cu cei ca tine, de zici tu ca ai 23 ani ? cu mine, cu sor' mea, cu barbate'miu, cu alti 4 vecini d'ai mei; cu tiganii de peste drum de mine, ce-au iesit din casa auzindu-ma strigind de la balcon, tinindu-se de brat si afirmind raspicat : " SI NOI SUNTEM ROMANI , si noi suntem romani ! " ....azi, toti, oameni de peste 55 ani.... !
a mea, a noastra, a fost Vina ca AM CAZUT tot in aria de influenta a Rusiei si Vestul ne-a lasat pe mina lor, INCA O DATA , ca si-n 44 ?

In locul tau as incuraja acest vlastar USL si poarta-te cu manusi cu junica deoarece uite asa ramaneti fara un vot valabil exprimat!
Vezi in ce directie trage prostia?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 15:44

De la: 9am251136, la data 2012-07-20 15:11:13
De la: gabigabi2, la data 2012-07-20 15:03:54HOOOO @ moara stricata ! TRRRRR ! opreste-te !

In locul tau as incuraja acest vlastar USL si poarta-te cu manusi cu junica deoarece uite asa ramaneti fara un vot valabil exprimat!
Vezi in ce directie trage prostia?

da, mai, am vazut in 2009 cind Prostia voastra a Ciuruit o Romanie , dar ce va pasa voua ! " Hai Basescu la Putere...."

admor55

2 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 12:15

Salut tuturor, PDL-isti, PSD-isti USL-isti, PNL-isti, PRM-isti si alti gargaristi .... va intreb doar cine a luat puterea cand avem de toate si nu avem datorii si putea sa duca tarisoara noastra inspre prosperitate si bunastare. EU cred ca .... ??? STITI VOI PREA BINE.... Ce trebuie sa facem? usor de spus SA LUAM ATITUDINE, dar noi ne balacarim unii cu altii in folosul LOR celor de mai sus. Ce trebuie sa facem? sa fim mai uniti, mai INTELEPTI sa-i facem sa raspunda pentru actiunile lor. Ce trebuie sa facem? .....

munteanu_dana2004

6 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 15:28

Daca am trai intr-o societate normala, in lumea reala, nici nu s-ar pune problema discutiilor, absolut imbecile, de genul: "x motive pentrui care Basescu trebuie demis". Imi este rusine ca trebuie sa suport umilinta unor astfel de intrebari. Oamenilor, in totalitatea lor, nu le pica bine cand le spui in fata ca sunt prosti. Ultimul needucat, ultimul betiv, in starea lui normala de ebrietate, nu va suporta sa fie facut "prost"! de catre nimeni. Imi pare rau ca ii trezesc din betia simturilor pe toti cei care cu adevarat nu ar trebui sa se pronumte asupra valorilor societatii sau asupra a ce "e bine" si "ce nu e bine"(ha, ha!). Nu poti sa te mai simti un om rational cand se discuta in permanenta pe subiecte ce ar trebui sa fie INTELESE de marea majoritate, nu discutate in van, pana se pierde intelesul cuvintelor. Cand eram copil ma jucam repetand de zeci de ori acelasi cuvant, pana ii pierdeam sensul. Asta se intampla acum cu evenimentele, iar clica basesciana stie bine acest lucru!!!!!!! Si e destul de limpede, nu-i asa, ca sunt prea perfecti, "cei mai perfecti", daca-mi permiteti sa folosesc aceasta forma aberanta de superlativ, in a ERODA sensul faptelor si pe cel al cuvintelor si de accea am perceptia(pentru ca nu am de unde sa stiu sigur) ca oameni special pregatiti in activitatea de dezinformare, in crearea de confuzii, in PACALIREA oamenilor care nu au puterea de a decide pentru ei (vai, cat de multi sunt, intr-o tara de oameni in care educatia nu e pretuita si APLICATA!), lucreaza pentru basescu (da, cu minuscula!), dar efectele sunt Catastrofale! (da, cu majuscula!). In toate declaratiile, toti oamenii presedintelui suspendat si inspaimantat, se abat de la fapte, diminuand insemnatatea lor!!!!!!!!! Probabil TOT ce am scris aici va fi dus in derizoriu exact de catre cei pe care ii aminteam in aceste randuri, adica de SERVICIILE DE DEZINFORMATORI ale lui Basescu. Astept droaia de imbecili ai natiunii! (Bineinteles cu multitudinea, specifica educatiei lor, de greseli de ortografie, de limbaj si de gandire, dar si cu invectivele fara de care nu ar sti sa expuna idei. P.S. Pentru voi, besestii ce veti ataca in singurul mod pe care il cunoasteti, se cuvine sa explic termenul: "invectiva= expresie violenta, jignitoare, ofensatoare, vorba de ocara la adresa cuiva"). Liber!

Maramuresanca

69 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 16:30

Din pacate si matale stai prost cu exprimarea.Te incurci in propriile cuvinte.Semeni cu fostii tovarasi ,ai lui Ilieascu!Asa ca,mai usurel,ca nu esti la sedinta de partid!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 16:38

De la: Maramuresanca, la data 2012-07-21 16:30:55Din pacate si matale stai prost cu exprimarea.Te incurci in propriile cuvinte.Semeni cu fostii tovarasi ,ai lui Ilieascu!Asa ca,mai usurel,ca nu esti la sedinta de partid!

Q. E D @ munteanu dana ! la fix !

9am101926

4 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 18:24

De la: Maramuresanca, la data 2012-07-21 16:30:55Din pacate si matale stai prost cu exprimarea.Te incurci in propriile cuvinte.Semeni cu fostii tovarasi ,ai lui Ilieascu!Asa ca,mai usurel,ca nu esti la sedinta de partid!

9am101926

4 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 18:25

votati ,,nu'' Basescu starpiti prostia care ne guverneaza astazi tara, apoi in toamna radeti-i pe toti votati
PP-DD si terminam cu toti idiotii din parlament si senat..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 18:33

De la: 9am101926, la data 2012-07-21 18:25:06votati ,,nu'' Basescu starpiti prostia care ne guverneaza astazi tara, apoi in toamna radeti-i pe toti votati
PP-DD si terminam cu toti idiotii din parlament si senat..

TIMPULE, punind NU pe Base', el se-ntoarce la Cotroceni si DD tau o ia la stinga-dreapta, de unde pica banu' , ca Visul lui de a mai fi presedinte ,S-A TERMINAT !

elena_merlan

4 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 20:22

De la: elena_merlan, la data 2012-07-18 13:17:12'CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI'

DECLARATIA de INDEPENDENTA - G. WASHINGTON spune:

“Consideram ca adevaruri de sine graitoare ca toti oamenii sunt creati egali,ca ei sunt inzestrati cu anumite drepturi inalienabile ,ca printre acestea se numara :VIATA, LIBERTATEA si CAUTAREA FERICIRII,ca pentru asigurarea acestor drepturi se instituie printre oameni guverne ale caror puteri juste izvorasc din consimtamantul celor carmuiti.Declaratia fundamenta totodata dreptul poporului de a rasturna o carmuire abuziva...Ori de cite ori vreo forma de guvernamant devine daunatoare acestor scopuri ,este dreptul poporului sa o schimbe sau sa o desfiinteze si sa instituie alt guvern.”
Acestea sunt specifice Americii,o tara despre care am auzit pe parcursul celor 29 ani decind sunt prizoniera “meritosilor” neamului sub egida ruseasca , legate multe adjective functie de interese si imprejurari dar despre care eu cum intotdeauna sustin si acum, aceasta este valabil in America deoarece este o tara construita de cutezatorii lumii ,care pretuiesc munca si pe a sti, carora nu le este frica de destepti, ba, ii aduna pe acestia si le dau ceea ce li se cuvin:rasplata valorii lor,o tara al carui popor merita respect deoarece a luptat pentru : LIBERTATE,DEMOCRATIE si DREPTURILE OMULUI .
Romania este o tara mica sub egida ruseasca unde democratia este doar surogat .Un exemplu concludent, EU si FAMILIA mea
In Romania pe perioada celor doua oranduiri sociale ce le-am strabatut din anul 1950 cind am venit pe lume, autoritatile statului ,
- Inainte de anul 1989 nu au aratat o harta cu ROMANIA MARE ; nu au spus nici la istorie nici la geografie ca Basarabia este tinut romanesc ci au impilat poporul roman cum nici un alt popor apartinator lagarului socialist nu a fost.
- Dupa 1989 am trait si traiesc si in present tot cu statut de OSTRACIZAT, am vazut si vad in jurul meu doar manipulati si am auzit , daca nu ma insel cred ca am si citit in presa, recomandarile d-lui Bogdan Olteanu in maniera inaintasilor sai :”Capul plecat sabia nu-l taie..”si multe alte indemnuri de acest gen facute de multi alti reprezentanti ai autoritatilor sau formatori de opinie publica .
Cind dupa anul 1991,am constatat ca desteptii veniti la putere nici nu gindesc la restabilirea drepturilor ce mi se cuvin si inlãturarea constrîngerilor la care sunt supusa din anul 1984 cum aveau obligatia, ba aceeasi forta si in aceeasi maniera continua OSTRACIZAREA noastra, am ripostat public asupra faptului ca am statut de OSTRACIZAT din anul 1984; am ripostat ca am fost folositi sufficient 6 ani inaintea anului 1989 pentru a arata ca se impune demolarea societatii plina de “echitate si egalitate” si ai ei conducatori; am ripostat ca am servit sufficient din anul 1984 - momentul ingerintei strutocamilei pcristo- securiste in vietile noastre, DEMOCRATIA si POPORUL IMPILAT cum nimeni de pe esichierul politic nu a facut ; m-am adresat tuturor autoritatilor dar “vox clamantis in deserto” ba uzitind jocul lor ticalosesc pe mai departe, mi s-a raspuns: ”Auzi, stii ca esti infipta…ce nu-ti convine ?Asa se face si-n America!”
Eu cerusem doar dreptul la normalitate nu favoruri .
Nicicum nu cred ca asa se face si-n America deoarece cunosc multe exemple ce-mi pot sustine afirmatia incit sa fac o disertatie dar o sa ma rezum la a relata un reportaj TV ce l-am vazut in direct .Un reporter american a mers acasa la parintii soldatului aratat lumii ca terorizase cetateni irachieni .La fereastra unei case cu arhitectura de inalt professionalism a aparut tatal soldatului, un domn prezentabil ce impunea respect care a afirmat :”fiul meu a avut o soarta nedreapta; a avut de ales intre 2 rele .El este soldat si de nu se supunea ordinului sefului, il astepta plutonul de executie”. Aceasta afirmatie a facut-o deschis , clar pentru presa si intregul mapamond fara a se teme ca CIA, PRESEDINTELE USA sau alte autoritati americane il vor baga in spital de psihiatrie cum au procedat cu mine autoritatile romane in anul 2009 folosind diverse tertipuri m-au internat in spital de psihiatrie deoarece am refuzat a le fi marioneta si in plus , folosind tot tertipurile au sters de pe INTERNET website-ul” www.elenamerlan.org” construit de mine unde am aratat public adevaruri din societatea romaneasca, adevaruri de nedorit si de care nu ma fac vinovata.Am aratat tratamentul inic,inuman , samavolnic aplicat cu obstinatie mie si familiei mele din anul 1984 cind am devenit prizonierii autoritatilor romane care isi spala constiinta spunindu-mi ca un lait-motiv:”nu noi…rusii…”Rusi adusi de ei ,tinuti tot de ei pentru interesele lor personale si de grup cum si ale Romaniei ,nicicum pentru ca am avut vini sau incalcatt legile tarii.
Ba mai mult imi cer pe mai departe sa fac tabula rasa cu cei 29 ani de vieti furate,imi recomanda resemnarea ca de nu MAICA RUSIE adusa de ei este pe mai departe aici si ticaloseste in maniera-i specifica cum pina acum si va ticalosi . Romania a fracut din mine si familia mea problema de stat .Justitia romana atunci cind m-am adresat a fost cum si la 1945 aservita structurilor securiste-pcriste.

munteanu_dana2004

6 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 20:53

munteanu_dana2004

6 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 21:02

Base' mic, parintii tai sunt acasa? Daca da, lasa-i pe ei, ingeras, sa converseze cu oamenii mari, iar tu aprofundeaza secretele limbii romane. Uite, pentru ca vad ca ai mare nevoie de ajutor: incepe cu pozitia virgulei si a punctului in cadrul frazei. Oare sa fie dupa cuvant...inainte de cuvant...? Lasa ca ai sa cresti mare si ai sa afli tu!

munteanu_dana2004

6 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 21:11

De la: gabigabi2, la data 2012-07-21 16:38:05

E a doua oara cand scriu pe acest forum. Si e tot a doua oara cand sunt perfect inteleasa: de catre tine! Multumesc! Probabil "maramureseanca" ar intelege doar propozitii de genul "Ana are mere".

Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2012, ora 01:29

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

DACA SUNT DESTEPTI MERG LA REFERENDUM SI VOTEAZA

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2012, ora 08:06

De la: munteanu_dana2004, la data 2012-07-21 21:11:35
De la: gabigabi2, la data 2012-07-21 16:38:05

E a doua oara cand scriu pe acest forum. Si e tot a doua oara cand sunt perfect inteleasa: de catre tine! Multumesc! Probabil "maramureseanca" ar intelege doar propozitii de genul "Ana are mere".

si eu iti multumesc ptr. ca intri pe acest forum si scrii !
esti foarte logica si usor de inteles ptr. o minte neindoctrinata, ceea ce ptr. adeptii lui T.B nu se pune! ei reactioneaza doar la : " ATENTIE, COMANDA LA MINE !

Maramuresanca

69 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2012, ora 16:26

Mama are mere,Ana are mure !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2012, ora 16:33

SILVER BLAKDAY! FITI PE FAZA S-A FURAT FLACARA .
FUGITI SI SLUJITI REPEDE DUPA EA IN DUNARE.

Pagini: << 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: