back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:

g_vasiloiu

2 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2012, ora 12:45

sa fie impuscati

9am186773

19 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2012, ora 21:24

Să-l schimbe prin referendum si o sa vina la vot mai mult de 9 milioane de votanti care îi vor schimbarea acestui DICTATOR

alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Mai 2012, ora 09:02

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=_Mn6WRcx2F4&NR=1

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
corporatenews015539

2 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2012, ora 13:12

Sa-i decapiteze.

Raporteaza abuz de limbaj
nae_sebi

7 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 17 Mai 2012, ora 11:15

Sa-si modifice atitudinea! Pentru ca acesti conducatori ii reprezinta si la propriu si la figurat. Acestia sunt rodul (cel mai bun !!!) ai societatii si n-au ajuns acolo adusi de altcineva decat de... poporul elector. Care popor stim cum si pe ce voteaza. Macar sa salte pretul. E cam putin un sac de malai si o punga de peste congelat! Nu?....

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Mai 2012, ora 18:44

sa se amestece cu ei pana devin o compozitie omgena,s-apoi sa vezi unanimitate, toarasi

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2012, ora 14:28

sa fie inlaturat capu tuturor rautatilor de 8 ani incoare si gloata lui de escroci, sa fie judecati pt prejudiciile aduse oamenilor si tarii, sa fie impuscati.
incarcerati sa vada cum e sa vinzi oamenii si tara pt familiile lor si copii lorpt ei in primu rand.

9am074902

1 mesaj
Postat pe: 19 Mai 2012, ora 12:36

De la: ctitorul, la data 2011-01-14 09:24:22 Ce a facut in 1944
www1.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/regele-mihai-invitat...]

Ei asta si vor, sa fure si sa-si bata joc de tara si apoi sa fie dati la o parte fara nici o judecata. Nu credeteti ca ar trebui trasi la raspundere si judecati primind ani grei de puscarie si platind cu propria lor avere, aia cate e, daunele si faralegile pe care le fac cu atat nonsalanta si nesimtire?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2012, ora 15:48

De la: 9am074902, la data 2012-05-19 12:36:54

Ei asta si vor, sa fure si sa-si bata joc de tara si apoi sa fie dati la o parte fara nici o judecata. Nu credeteti ca ar trebui trasi la raspundere si judecati primind ani grei de puscarie si platind cu propria lor avere, aia cate e, daunele si faralegile pe care le fac cu atat nonsalanta si nesimtire?

BA DA !

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2012, ora 16:12

De la: gabigabi2, la data 2012-05-19 15:48:05

BA DA !
......sa aiba grija ce pune in loc!!!!!...dar se pare ca asta nu mai depinde de noi...parca a depins vreodata!!???...jocurile sunt deja facute...care schimbare.....???!!!...ca de 2o de ani...totul este la fel!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2012, ora 16:22

exact !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 16:47

Lipsa romanilor de la votare spune cit de nemultumiti sint .

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 00:39

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-05-20 16:47:46 Lipsa romanilor de la votare spune cit de nemultumiti sint .
....mai degraba lipsa de la vot a romanilor spune cat de ....LEHAMITE ne este si de vot si de POLITICA de Damdovita!!!!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 21 Mai 2012, ora 01:58

De la: 9am117598, la data 2012-05-18 14:28:48sa fie inlaturat capu tuturor rautatilor de 8 ani incoare si gloata lui de escroci, sa fie judecati pt prejudiciile aduse oamenilor si tarii, sa fie impuscati.
incarcerati sa vada cum e sa vinzi oamenii si tara pt familiile lor si copii lorpt ei in primu rand.

Mai bine-i trimitem in concediu de tratament de 120 de ani la statiunea In sula serpilor ca merita sa se odihneasca saracii ,le dam cate o undita sa se recreeze si sa-si castige existenta?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2012, ora 02:05

De la: 9am_368, la data 2012-05-21 00:39:29
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-05-20 16:47:46 Lipsa romanilor de la votare spune cit de nemultumiti sint .
....mai degraba lipsa de la vot a romanilor spune cat de ....LEHAMITE ne este si de vot si de POLITICA de Damdovita!!!!

Au ei grija sa voteze traseistii si excursionistii in circuit in ziua alegerilor ,ca de aia ne-au adus in pragul foametei.Au adus biciclete numai vreo 7 bulioane ,se aude,mai sunt tv leduri,tablete,rame foto electrice,sticuri,frigidere,etc,etc,etc,telefoane,cartele,etc.bonuri de masa ca se tiparesc ,usor si de 5o,100 lei bucata.

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 12:20

De la: CIPRIOTU, la data 2012-05-21 02:05:03
De la: 9am_368, la data 2012-05-21 00:39:29

Au ei grija sa voteze traseistii si excursionistii in circuit in ziua alegerilor ,ca de aia ne-au adus in pragul foametei.Au adus biciclete numai vreo 7 bulioane ,se aude,mai sunt tv leduri,tablete,rame foto electrice,sticuri,frigidere,etc,etc,etc,telefoane,cartele,etc.bonuri de masa ca se tiparesc ,usor si de 5o,100 lei bucata.
......ei ,nu mai spune!!???..unde, ce si cum!!!....ca daca-i tradare, sa se infrupte toata lumea.....ei,na, acuma...si noi de ce nu!!!???

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2012, ora 23:00

BA DA !

D-na Gabi, pentru ca si eu subscriu, trebuie sa gasim solutia cum sa-i prindem, cum sa-i judecam, cum sa-i decapitam si tot ce mai propun colegii de forum!
Atata timp cat base' e presedintele tarii nu se va intampla nimic spre bine. Cineva scria ca trebuie sa ne intoarcem 360 de grade. Eu scriu ca ne-ar ajunge numai 180! Nu ai vazut spectacolul de mascarici care ranjeste tot tumpul de la Chicago? M-a sunat cineva si m-a intrebat cum comentez si i-am raspuns: mi-e scarba! Mi-e rusine! Mi-e teama pentru ca e in tara mea! Mi-e necaz ca nu se trateaza! Mi-a raspuns: ferice de cei care nu inteleg ce se intampla cu tara si cred ca totul se reduce la o punga de malai un litru de ulei si eventual un kil de zahar!

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
POANTE

91 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Mai 2012, ora 09:49

www.youtube.com/watch?v=JuFYgpJ4mu8&feature=relmfu

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
9am_368

58 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2012, ora 12:37

De la: POANTE, la data 2012-05-23 09:49:50

www.youtube.com/watch?v=JuFYgpJ4mu8&feature=relmfu[/quote]..cel care ve gasi o solutie la starea de fapt a natiunii romane in momentul de fata....merita tot AURUL din lume....dar cred ca suntem intr-o situatie fara de iesire!!!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2012, ora 15:02

De la: _geta_, la data 2012-05-22 23:00:16

BA DA !

D-na Gabi, pentru ca si eu subscriu, trebuie sa gasim solutia cum sa-i prindem, cum sa-i judecam, cum sa-i decapitam si tot ce mai propun colegii de forum!
Atata timp cat base' e presedintele tarii nu se va intampla nimic spre bine. Cineva scria ca trebuie sa ne intoarcem 360 de grade. Eu scriu ca ne-ar ajunge numai 180! Nu ai vazut spectacolul de mascarici care ranjeste tot tumpul de la Chicago? M-a sunat cineva si m-a intrebat cum comentez si i-am raspuns: mi-e scarba! Mi-e rusine! Mi-e teama pentru ca e in tara mea! Mi-e necaz ca nu se trateaza! Mi-a raspuns: ferice de cei care nu inteleg ce se intampla cu tara si cred ca totul se reduce la o punga de malai un litru de ulei si eventual un kil de zahar!

m-a lasat, inca o data, cu gura cascata Base' asta, tocmai cind credeam ca nu ma mai poate surprinde, dar omu' e inepuizabil.... am aflat cu stupoare ca, de fapt, proiectul NATO cu Scutul antiracheta NU e un program NATO ,ci o intelegere intre romani si americani si abia in 2015....poate ca....

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2012, ora 23:33

**************************************************************************************************************************
E oficial: Mafia e la guvernare. Guvernul intervine în stil mafiot în justiție. Ponta trebuie să-și dea demisia!

By Bleen On May 23, 2012 · 63 Comments · In de pe front, justiție ....

Să recapitulăm: una dintre primele decizii ale premierului Victor Ponta e să treacă Inspectoratul de Stat pentru Construcții din subordinea Ministerului Dezvoltării în subordinea guvernului și să schimbe conducerea, punînd în fruntea lui un pesedist. Pesedist care, la numai cîteva zile, inventează pe genunchi, pe ascuns, la el în birou, un document ilegal prin care îi dă o mînă de ajutor inculpatului Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calității.

”Surse guvernamentale spun c㠔 Balaban a întocmit și trimis adresa la Înalta Curte, în secret, fără a o trece prin registratură așa cum prevede legislația și acea adresă nici nu a fost contrasemnată de secretariatul general al instituției, cum impune legea. Balaban-Grăjdan și-a făcut singur un registru la cabinet, unde a înregistrat adresa pentru a nu afla nimeni de ea. Circuitul documentelor instituției guvernamentale este stabilit printr-o hotărâre de guvern care este în vigoare, și cine nu-l respectă comite abuz în serviciu”.

Explicația pe care o dă noul șef al Inspectoratului de Stat pentru Construcții este halucinantă. Într-o declarație pentru RL, Balaban-Grăjdan recunoaște că, în urmă cu câțiva ani, el personal a dus documentele la DNA, care au stat la baza inculpării lui Năstase. ” Atunci eu am fost unealtă pentru că eu am dus documentele la DNA care l-au incriminat pe domnul Năstase. Acum, am trimis din propria inițiativă adresa la Înalta Curte pentru că trebuia să-mi repar cumva greșeala de atunci. Nu m-a pus nimeni, am făcut-o din propria inițiativ㔠ne-a declarat Balaban”

Victor Ponta trebuie să-și dea demisia!

România Liberă

UPDATE. Halucinant! (a zis-o și Sebastian Lăzăroiu, a zis-o și România Liberă, dar nu găsesc altă rimă și oricum halucinant e termenul care definește perfect guvernarea USL)

Declarația lui Balaban-Grăjdan: “Motivul pentru care…să zic…conștiința m a obligat să fac acest lucru este pentru că se împlinesc 150 de ani de cînd Alexandru Ioan Cuza a înființat această structură care a contribuit de-a lungul anilor la păstrarea clădirilor și monumentelor istorice care sînt în România la ora asta”

Vezi înregistrarea pe B1TV de la min 2:30 (via Sebastian Lăzăroiu via @Cristihan)

Guvernul Ponta reușește în 3 săptămîni de la învestire să fie deja unul dintre cele mai controversate și mai sinistre guverne post-decembriste: scandalurile Corina Dumitrescu, Mang, Liviu Pop, Marga, Balaban-Grăjdan, Consiliul European, Chevron, băieții deștepți din energie, numirea lui Corlățean la Justiție: ”procurorul care l-a acuzat pe Adrian Năstase ar trebui arestat”, numirea lui Daniel Constantin la Agricultură (minister care se judecă cu patronul politic, economic și în același timp creditorul noului ministru). Sînt curios cum vor reacționa ”presa liber㔠și ”societatea civilă”.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
ani_select

3 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2012, ora 00:26

mda, am intrat pe site ...unde se gasesc toti pdl'isti ...cu fete de oaie!haios!
Dar nesimtit si definitiv inechitabil.Practic un sit fara valoare!

"LISTA RUSINII
Singura absență din partea grupului PSD+PC a avut motive medicale serioase."

:))) zau?
Nefelicitari d-le Biban

"...caci daca vei zice acestui munte : ...si vei crede ca ceea ce spui se va face, fie Tie orice vei zice . "
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2012, ora 08:25

De la: Black_Friday, la data 2012-05-23 23:33:42**************************************************************************************************************************
E oficial: Mafia e la guvernare. Guvernul intervine în stil mafiot în justiție. Ponta trebuie să-și dea demisia!

By Bleen On May 23, 2012 · 63 Comments · In de pe front, justiție ....

Să recapitulăm: una dintre primele decizii ale premierului Victor Ponta e să treacă Inspectoratul de Stat pentru Construcții din subordinea Ministerului Dezvoltării în subordinea guvernului și să schimbe conducerea, punînd în fruntea lui un pesedist. Pesedist care, la numai cîteva zile, inventează pe genunchi, pe ascuns, la el în birou, un document ilegal prin care îi dă o mînă de ajutor inculpatului Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calității.

”Surse guvernamentale spun c㠔 Balaban a întocmit și trimis adresa la Înalta Curte, în secret, fără a o trece prin registratură așa cum prevede legislația și acea adresă nici nu a fost contrasemnată de secretariatul general al instituției, cum impune legea. Balaban-Grăjdan și-a făcut singur un registru la cabinet, unde a înregistrat adresa pentru a nu afla nimeni de ea. Circuitul documentelor instituției guvernamentale este stabilit printr-o hotărâre de guvern care este în vigoare, și cine nu-l respectă comite abuz în serviciu”.

Explicația pe care o dă noul șef al Inspectoratului de Stat pentru Construcții este halucinantă. Într-o declarație pentru RL, Balaban-Grăjdan recunoaște că, în urmă cu câțiva ani, el personal a dus documentele la DNA, care au stat la baza inculpării lui Năstase. ” Atunci eu am fost unealtă pentru că eu am dus documentele la DNA care l-au incriminat pe domnul Năstase. Acum, am trimis din propria inițiativă adresa la Înalta Curte pentru că trebuia să-mi repar cumva greșeala de atunci. Nu m-a pus nimeni, am făcut-o din propria inițiativ㔠ne-a declarat Balaban”

Victor Ponta trebuie să-și dea demisia!

România Liberă

UPDATE. Halucinant! (a zis-o și Sebastian Lăzăroiu, a zis-o și România Liberă, dar nu găsesc altă rimă și oricum halucinant e termenul care definește perfect guvernarea USL)

Declarația lui Balaban-Grăjdan: “Motivul pentru care…să zic…conștiința m a obligat să fac acest lucru este pentru că se împlinesc 150 de ani de cînd Alexandru Ioan Cuza a înființat această structură care a contribuit de-a lungul anilor la păstrarea clădirilor și monumentelor istorice care sînt în România la ora asta”

Vezi înregistrarea pe B1TV de la min 2:30 (via Sebastian Lăzăroiu via @Cristihan)

Guvernul Ponta reușește în 3 săptămîni de la învestire să fie deja unul dintre cele mai controversate și mai sinistre guverne post-decembriste: scandalurile Corina Dumitrescu, Mang, Liviu Pop, Marga, Balaban-Grăjdan, Consiliul European, Chevron, băieții deștepți din energie, numirea lui Corlățean la Justiție: ”procurorul care l-a acuzat pe Adrian Năstase ar trebui arestat”, numirea lui Daniel Constantin la Agricultură (minister care se judecă cu patronul politic, economic și în același timp creditorul noului ministru). Sînt curios cum vor reacționa ”presa liber㔠și ”societatea civilă”.

moi, da' ce simt justitiar aveti, moi ! daca erati asa si in timpul guvernarii voastre, NU SE AJUNGEA Aici !

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2012, ora 12:33

Da !
Sa ia sapa sa taie buruienile ,sa semene,sa astepte roadele ,sa bea bere si sa se distreze !

www.trilulilu.ro/colectie/my-muzic-158/flippers-rote-rosen#./cap...

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
michaela31nch

90 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 25 Mai 2012, ora 14:41

parerea mea e ca toti trebuie sa mergem la vot , m-as saturat sa-i tot aud o gramada plangandu-se , ba ca nu-i una , ba ca nu-i alta ba ca nu e una ba ca trebuia sa fie altfel iar in momentul (singurul de altfel) in care au posibilitatea sa-si exprine parerile tac ca .. stiti voi ce in papusoi. De altfel votul pur uninominal e un pas inainte in acest sens astfel nu vom mai vota partidul ci persoana , iar fiecare dintre noi va deveni astfel responsabil pentru votul propriu , astfel , daca votam azi pe X si acest X nu se ridica la nivelu asteparilor la urmatoarele alegeri il vei vota pe Y . Tot in acest fel vei sti sigur ca nu vei avea surprize , in momentul in care votezi partidul e aiurea, tu votezi partidul si pe urma afli cu stupoare cine te va reprezenta (persoana care-l pupa mai bine-n dos pe sef cum altfel) . La fel se descurajeaza si traseismul politic si nu poti avea surpriza ca alegand un partid din cauza faptului ca nu ai fost multumit cum ai fost reprezentat de partidul pe care l-ai votat data trecuta sa fi reprezenta de ACEIASI persoana ca si pana acum , pentru ca aceasta si-a schimbat partidul (ca sa nu-si piarda functia )

CAMELEONII

164 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2012, ora 00:21

De la: michaela31nch, la data 2012-05-25 14:41:53parerea mea e ca toti trebuie sa mergem la vot , m-as saturat sa-i tot aud o gramada plangandu-se , ba ca nu-i una , ba ca nu-i alta ba ca nu e una ba ca trebuia sa fie altfel iar in momentul (singurul de altfel) in care au posibilitatea sa-si exprine parerile tac ca .. stiti voi ce in papusoi. De altfel votul pur uninominal e un pas inainte in acest sens astfel nu vom mai vota partidul ci persoana , iar fiecare dintre noi va deveni astfel responsabil pentru votul propriu , astfel , daca votam azi pe X si acest X nu se ridica la nivelu asteparilor la urmatoarele alegeri il vei vota pe Y . Tot in acest fel vei sti sigur ca nu vei avea surprize , in momentul in care votezi partidul e aiurea, tu votezi partidul si pe urma afli cu stupoare cine te va reprezenta (persoana care-l pupa mai bine-n dos pe sef cum altfel) . La fel se descurajeaza si traseismul politic si nu poti avea surpriza ca alegand un partid din cauza faptului ca nu ai fost multumit cum ai fost reprezentat de partidul pe care l-ai votat data trecuta sa fi reprezenta de ACEIASI persoana ca si pana acum , pentru ca aceasta si-a schimbat partidul (ca sa nu-si piarda functia )

www.youtube.com/watch?v=_CUJXHkTOY4&feature=related

Traian Băsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor să meargă în 29 iulie la vot indiferent de modul în care aleg să voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
gabrielaurelian

1 mesaj
Postat pe: 26 Mai 2012, ora 18:14

Fiecare natiune are conducatorii care isi merita!Somnul natiunii naste monstrii!

9am177743

3 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2012, ora 18:30

Sa schimbe poporul...conducatorii sunt alesi dupa chipul si infatisarea poporului!!!

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 13:19

doamne mi-e lehamite si greata de pd-listi si base, pur si simplu ma apuca scarba de ce vad si aud ca fac, sunt un dezastru total ce ne duc la sapa de lemn pe toti, au distrus si vandut tot ce fost mai bun in tara, doamne fereste-ne de asemenea gunoaie de oameni, singura solutie e sa ne rugam la d-zeu sa ne dea caonducatori intelepti cu ganduri si inima curata, suflet bun si inteligent sa ne scoata din morcirla in care ne-au bagat astia de 8 ani incoace.
doamne fereste-ne de mai rau.
ROMANI MERGETI LA VOT SI GANDITI-VA BINE PE CINE PUNETI STAMPILA
NU MAI TRAZIU SA SUPORTAM CONSECINTELE DUPA EI
DACA NU MERGETI LA VOT IES CINE NU TREBUIE SI NU DORITI SA FIE ALESI.
VA ROG DIN SUFLET SA FACETI CE STITI CA TREBUIE SI E OMENESTE BINE , ONEST.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2012, ora 13:42

De la: 9am117598, la data 2012-05-27 13:19:22doamne mi-e lehamite si greata de pd-listi si base, pur si simplu ma apuca scarba de ce vad si aud ca fac, sunt un dezastru total ce ne duc la sapa de lemn pe toti, au distrus si vandut tot ce fost mai bun in tara, doamne fereste-ne de asemenea gunoaie de oameni, singura solutie e sa ne rugam la d-zeu sa ne dea caonducatori intelepti cu ganduri si inima curata, suflet bun si inteligent sa ne scoata din morcirla in care ne-au bagat astia de 8 ani incoace.
doamne fereste-ne de mai rau.
ROMANI MERGETI LA VOT SI GANDITI-VA BINE PE CINE PUNETI STAMPILA
NU MAI TRAZIU SA SUPORTAM CONSECINTELE DUPA EI
DACA NU MERGETI LA VOT IES CINE NU TREBUIE SI NU DORITI SA FIE ALESI.
VA ROG DIN SUFLET SA FACETI CE STITI CA TREBUIE SI E OMENESTE BINE , ONEST.

Cucoana, te plangi cam des de greturi? N-oi fi insarcinata? Sau poate ai probleme la bila? Aia de la ficat, ca cealalta e seaca, deci no problem!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: