back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 09:03

Da pentru o societate civila. asta chiar ne lipseste / cea de la noi sa compromis atrasa de interese marunte pecuniare/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 09:18

mda , cam asa-i, dar cind ai ca filozofie nationala vorbe ca : fa-te frate cu pina treci puntea....sau, capul plecat sabia nu-l taie ....sau, ce-i in mina nu-i minciuna , atunci sa nu ne mai miram de ce functionam asa , caci suntem raspunzatori ptr. ce ni se-ntimpla ....nu singurii , e foarte adevarat, dar ne-am lasat condusi in directia gresita tocmai datorita atitudinii noastre, mult prea permisiva !

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 09:42

De la: gabigabi2, la data 2012-04-10 09:18:33 mda , cam asa-i, dar cind ai ca filozofie nationala vorbe ca : fa-te frate cu pina treci puntea....sau, capul plecat sabia nu-l taie ....sau, ce-i in mina nu-i minciuna , atunci sa nu ne mai miram de ce functionam asa , caci suntem raspunzatori ptr. ce ni se-ntimpla ....nu singurii , e foarte adevarat, dar ne-am lasat condusi in directia gresita tocmai datorita atitudinii noastre, mult prea permisiva !

Faina-i corabia si.................................mandru-i carmaciul!

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2012, ora 11:54

Eu nu cred caci italieni cand au sacrificat prin atentate cetateni,nu au dus la trezirea opiniei publice,ca nu au produs schimbari in bine ale societati civile!!!Americani au subventionat un partid de dreapta,Democratia Cristiana lasand fara reprezentare mare parte din cetateni ce saraceau pe zi ce trecea mare parte a societati.Pentru ca aceste partide sustinute din afara nu mai asculta vocea propriului popor ci de cei ce ii sustin de afara.In toate demersurile lor asculta orbeste de ceea ce li se dicteaza.A se vedea vanzarea flotei romane de basescu,si acum mai nou vanzarea unor resurse naturale a caror extractie e rentabila.Aceasta posibila realizare se face prin cumpararea vechilor si noilor structuri SIE.Acestea in shimb au libertatea de a participa si ele la demolarea tari,prin falimentarea tuturor fabricilor,pe care le ajuta sa faca afaceri paguboase,dupa care sunt ajutate sa moara usor prin vanzari repetate facute de vechi securiste prin firme cu sedii in tari unde nu se platesc taxe.Aceste firme sunt demolate usor ,usor si vandute la fier vechi,din ele ramanand doar terenurile.A se vedea toate micile fabrici din Bucuresti.

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2012, ora 12:14

De ce presa ,pe care uni zic ca e libera nu face reportaje pe aceasta tema,sa vada tot romanul de cate ori isi vand intre ei aceste fabrici,lasand fara locuri de munca mii de romani.Cine sunt acestia,si de unde provin bani lor??? Cum au reusit sa cumpere ei aceste fabrici prin certificatele de proprietate recoltate de mafia tiganeasca,catre cumparatori acestora ,fosti securisti???Si cum au reusit directorasi acestor fabrici sa faca rost si cu ce bani sa cumpere marea majoritate a actiunilor,asa pe n.v.???Cum se face ca tot aceasta mafie sa puna la pamant si Institutul Cantacuzino,Fabricile de Medicamente,minele de extractie,etc???Cum se face ca imprumuti bani de la FMI,si dupa esti obligat sa privatizezi aceste fabrici???,construite prin mari eforturi de acesti pensionariai saraciei,si cand sa beneficieze si ei de acele investitii,aceste nu mai sunt rentabile,si nu mai exista bani de pensii ptr ei????Cum se face ca redeventelede care sa beneficieze tot romanul au devenit cele mai mici din lume???Cum se face ca din beneficiile fabricilor construite din bani actualilor pensionari,sa fie falimentate intentionat,si vandute pe nimic de aceasta mafie bisnitaro-securiste????

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2012, ora 07:24

Indivizii astia ce greu putem sa le spunem conducatori. au transformat toata industria . au inchis tot. trebuie sa ii intrebam altfel ; ce faceti cu natia romana?
Mai rau este ca dumnealor nu cunosc raspunsul. nemernicii/

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2012, ora 20:05

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

Sa se uneasca impotriva dușmanilor poporului !
www.youtube.com/watch?v=oIqYMwDYQkQ&feature=endscreen&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2012, ora 07:32

De la: CONDOR, la data 2012-04-13 20:05:54
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

Sa se uneasca impotriva dușmanilor poporului !
www.youtube.com/watch?v=oIqYMwDYQkQ&feature=endscreen&NR=1[/quote]

Sarbatori fericite !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2012, ora 18:45

UNIREA FACE PUTERE/
Si ce dreptate avea. fara un sindicat curat ,fara un adevarat lider ,fara politicieni adevarati am ajuns o natie in care ;Hotul striga hotii/
ROMANE FII DESTEPT/
Paste fericit/

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2012, ora 22:12

IN ATENTIA D-LUI PRESEDINTE BASESCU!.:"DACA SUNTE-TI UN PATRIOT MONSTRU CUM ZICE COLEGA", ELENA UDREA,SCHIMBATI CONSTITUTIA PENTRU A RESPONSABILIZA CONDUCATORII NELOAIALII POPORULUI PRIN RASPUNDEREA CONTRANVENTIONALA!"NU VA MA-I BATE-TI JOC DE POPOR!. "

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2012, ora 22:12

IN ATENTIA D-LUI PRESEDINTE BASESCU!.:"DACA SUNTE-TI UN PATRIOT MONSTRU CUM ZICE COLEGA", ELENA UDREA,SCHIMBATI CONSTITUTIA PENTRU A RESPONSABILIZA CONDUCATORII NELOAIALII POPORULUI PRIN RASPUNDEREA CONTRANVENTIONALA!"NU VA MA-I BATE-TI JOC DE POPOR!. "

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 15 Aprilie 2012, ora 17:30

De la: valeriulivanov, la data 2012-04-14 22:12:49 IN ATENTIA D-LUI PRESEDINTE BASESCU!.:"DACA SUNTE-TI UN PATRIOT MONSTRU CUM ZICE COLEGA", ELENA UDREA,SCHIMBATI CONSTITUTIA PENTRU A RESPONSABILIZA CONDUCATORII NELOAIALII POPORULUI PRIN RASPUNDEREA CONTRANVENTIONALA!"NU VA MA-I BATE-TI JOC DE POPOR!. "

DEJA NU MAI SUNT PORTOCALOI ,ACUM SUNT VARZA.
ASA A DICTAT BICICLISTA CALAREATA,SA FIE VERZI ADICA VERZE,EI VERZI ELE VERZE,TOT ERAU VERZE DIN NASTERE.

9am178504

24 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 18:10

daca revenim la monarhie...dispar partidele?

9am178504

24 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 18:45

bre....eu nu stiu cum merge treaba la americani....ca e clar astia au democratie impusa cu forta,dovada ca sunt doar 2 partide,cum iese un partid mai mic ,febeiu ii da la cap.Cu toate ca au legi simple si clare,unele si de 100 ani(..simplitatea sa fie o parghie???...) e ceva (..nu stiu ce), care la ei functioneaza.De obicei cand auzi de forta te duce gandul la rau....dar ei folosesc forta pentru binele poporului...stau si ma gandesc ,sunt pe glob si partide care au aripi extreme,innarmate...care prin intimidare mai obtin cate ceva...noi de ce nu am pune de o revolutie,punem un dictator adevarat,care sa si recunoasca ca e dictator,nu recunoastem imprumutul de la FMI....ca de fapt nici nu a dat poporului ceva....si sa vezi atunci boierie pe romani....

9am251405

8 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 20:28

solutii ar fi multe!!!!!!!!!!!!!!!;sa-i inlaturam din functii sa fie condamnati ca orice angajat,sa fie pusi sa plateasca daunele aduse natiunii,sa nu mai aiba drept sa fie alesi in functii de conducere tot restul vietii,sa fie chiar arestati.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 20:37

DESCHIDETI-VA CLAR OCHII BINE, ASTIA NU VOR SI NU AU VRUT DECAT VOTURILE ROMANILOR. IN REST II DOARE FIX IN COT DE NOI, STIU NUMAI SA TAIE SALARII, PENSII, AJUTOR SOCIAL, SA CRESCA TVA, TOT CE SE FACTUREAZA.NOI PLATIM IN PLUS LA EI... FIRMELE SI AFACERILE LOR PROSPERA F MULT SI NOI , COPII NOSTRI SI FAMILIILE NOASTRE SUFERIM,VAND FABRICI, BANCI, BANII II IAU EI SI II FLOSESC, PLUS IMPRUMUTURI PE CARE NU O SA LE POATA PLATI NICI NEPOTII NOSTRI.
LOCURI DE MUNCA SE PIERD F MULTE, ALTELE NU CREEAZA, SUNT DOAR VORBE SI MINCIUNI, PROMISIUNI DESARTE, PLUS CA , ACUM UNGURII VREAU SA IA TRANSILVANIA.
FRAIERI F MARI VETI FI DACA VETI MAI CREDE MINCIUNILE SI PROMISIUNILE LOR.
MERGETI LA VOT DAR,

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 20:38

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 20:39

VOTATI CU CAPU.GANDITI-VA DE 10 ORI SI APOI VOTATI PE CINE MERITA INCREDEREA.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 08:32

De la: 9am117598, la data 2012-04-16 20:39:57VOTATI CU CAPU.GANDITI-VA DE 10 ORI SI APOI VOTATI PE CINE MERITA INCREDEREA.

Si blodele cu ce voteaza?Cuuu..........................stampila?

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 14:31

auzi TRAMP! in loc sa critici , mai bine ai face ceva bun in folosu comunitatii.
specific ca : nu sunt blonda , voiam sa scriu ,stampila, dar voiam sa ma fac mai bine inteleasa.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 19:06

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-14 18:45:07 UNIREA FACE PUTERE/
Si ce dreptate avea. fara un sindicat curat ,fara un adevarat lider ,fara politicieni adevarati am ajuns o natie in care ;Hotul striga hotii/
ROMANE FII DESTEPT/
Paste fericit/

Bre nea Gogule, un lucru nu pricep eu: la cat ai strigat pina acum "Hotii, hotiii!". sa inteleg ca matale esti tatal lor?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 19:56

hehehe, nu te face ca nu pricepi ce spune @pascu ....Nu el e cel care a cistigat alegerile aratindu-i pe altii cu degetul si strigind Hotii, hotii si , in contul luptei anticoruptie Blejnar a fost mutat azi de la directia "lapte" , la directia "smintina " !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 14:01

ce buna ai fost azi GABI
DC NU SPUI CA TOTI SE INGHESUIE SI ISI DAU COATE LA BORCANU -STUPII CU MIERE LA BUTOI :))
SA PIARA CIOCOII NOI DIN TARA EI VITA- LOR , DAR NU INAINTE DE A LI SE CONFISCA AVERILE SI DATE LA CEI PE CRAE I-AU SARACIT.
RUSINEE LOR PORCILOR-ESCROCILOR-GUNOAIELOR.PERFIZILOR. TUPEISTILOR-HOTILOR!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 14:14

De la: 9am117598, la data 2012-04-18 14:01:42ce buna ai fost azi GABI
DC NU SPUI CA TOTI SE INGHESUIE SI ISI DAU COATE LA BORCANU -STUPII CU MIERE LA BUTOI :))
SA PIARA CIOCOII NOI DIN TARA EI VITA- LOR , DAR NU INAINTE DE A LI SE CONFISCA AVERILE SI DATE LA CEI PE CRAE I-AU SARACIT.
RUSINEE LOR PORCILOR-ESCROCILOR-GUNOAIELOR.PERFIZILOR. TUPEISTILOR-HOTILOR!

ehhhh, e trist ce ni se-ntimpla si eu nu mai am nici-o speranta !

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 15:39

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 15:41

De la: geo_maik, la data 2012-04-11 11:54:03Eu nu cred caci italieni cand au sacrificat prin atentate cetateni,nu au dus la trezirea opiniei publice,ca nu au produs schimbari in bine ale societati civile!!!Americani au subventionat un partid de dreapta,Democratia Cristiana lasand fara reprezentare mare parte din cetateni ce saraceau pe zi ce trecea mare parte a societati.Pentru ca aceste partide sustinute din afara nu mai asculta vocea propriului popor ci de cei ce ii sustin de afara.In toate demersurile lor asculta orbeste de ceea ce li se dicteaza.A se vedea vanzarea flotei romane de basescu,si acum mai nou vanzarea unor resurse naturale a caror extractie e rentabila.Aceasta posibila realizare se face prin cumpararea vechilor si noilor structuri SIE.Acestea in shimb au libertatea de a participa si ele la demolarea tari,prin falimentarea tuturor fabricilor,pe care le ajuta sa faca afaceri paguboase,dupa care sunt ajutate sa moara usor prin vanzari repetate facute de vechi securiste prin firme cu sedii in tari unde nu se platesc taxe.Aceste firme sunt demolate usor ,usor si vandute la fier vechi,din ele ramanand doar terenurile.A se vedea toate micile fabrici din Bucuresti.

Ai omis din lista faptele de vitejie ale lui Nastase (BCR, PETROM, etc ...) si ale lui Tariceanu (STERLING, etc ...) in rest, e binisor ... vad ca esti gata sa votezi USL ... si-o sa-ti fie si mai bine ...
Ingerasii pentru care militezi n-au nimic comun cu ce balauresti tu pe aici ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 15:43

De la: Black_Friday, la data 2012-04-17 19:06:24
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-14 18:45:07 UNIREA FACE PUTERE/
ROMANE FII DESTEPT/
Paste fericit/

Bre nea Gogule, un lucru nu pricep eu: www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo la cat ai strigat pina acum "Hotii, hotiii!". sa inteleg ca matale esti tatal lor?

www.youtube.com/watch?v=LCPy-P9Z4EE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 18:24

Unirea face putere / si nu ma refeream la cei ce au vindut PETROM, NAVROM , cei ce au praduit BANCOREX-ul , cei ce darimau buticuri prin bucuresti.
Era vorba despre natia asta ce nu gaseste inceputul revoltei pentru a scapa de clica de HOTI ce i-si spun de dreapta, de stinga.,de centru /

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 19:15

De la: CHIOMPALIUL, la data 2012-04-18 15:39:07www.youtube.com/watch?v=XcxgLnvrrTQ&feature=related[/quote]

Tu esti frumos rau bai inteluse, moartea femeilor gravide pe o raza de 10000 de kilometri!
Aduci chiar cu Marlon Brando, cu doua zile inainte sa moara!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 19:18

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-18 18:24:38 Unirea face putere / si nu ma refeream la cei ce au vindut PETROM, NAVROM , cei ce au praduit BANCOREX-ul , cei ce darimau buticuri prin bucuresti.
Era vorba despre natia asta ce nu gaseste inceputul revoltei pentru a scapa de clica de HOTI ce i-si spun de dreapta, de stinga.,de centru /

Ups, ce memorie selectiva ai? Dar cine a vandut BCR? Unde s-au dus banii rezultati?

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: