Info
x
Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti
|
CATAVEICA_PDL 3 mesaje Membru din: 15/08/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 11:59
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ? Sa taca si sa rabde ca le da jandarmii lui Basescu pumni la ficat. Olectie au primit cei cu gura mare la ZIUA MARINEI DE LA CONSTANTA PE 15 AUGUST 2011.
Daca ati votat,suportati sa ne imbogatim noi ,nu mai faceti razmerita,ca va vine si voua rindul in ceruri !
|
|
9am160208 1 mesaj Membru din: 27/07/2010 Oras: Curtea de Arges |
Postat pe: 15 August 2011, ora 14:22
trebuie sa i impuste pe rand aia trebuie sa faca,nu sunt incompetenti sunt niste HOTI ORDINARI aia sunt...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 15:02
De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 10:58:20 Cata constiinta civica la tine Gabi, ca de altfel si la ceilalti anti-Basescu...cat de injgrijorati sunteti voi de soarta tarii! Era cat pe ce sa ma pacalesti, sa vars si eu o lacrima pentru Tarisoara noastra, Romania, dar mi-am adus aminte cat de muti ati fost, ca pestele in apa, dupa fantastica guvernare Tariceanu, asa ca mi-am revenit. Atunci n-ati suflat o vorbulita si nu v-ati mai incrancenat asa, cand Moliceanu a spart cateva sute de milioane de euro, in ultimul trimestru din 2008, pe achizitii de masini de politie care costau 70.000 de euro, pe computere pentru ministere, ambulante, etc. n-am spus niciodata c-as fi perfecta, mai silvere ....e loc de mai bine, intotdeauna ! si, te-nseli cu masinile alea de 70.000 .... a fost suficient taraboi pe tema lor si la A3 si la realitatea tv , dar tu / voi nu va uitati la ele....voi, dupa ureche, dupa cum primiti indicatii de la Sefu' ca trebuie sa va indignati ! si- inca o data SI .....Tariceanu S-A OPUS din toate puterile maririi de salarii si alte alea ; ai uitat, nu-i asa, cum dl. presedinte si voi ca majoritari ati Votat legea maririi si Sefu' a zis-o p'aia ca DACA O LEGE NU SE APLICA , CAREVASAZICA Nu MAI TRAIM INTR-UN STAT DE DREPT ? mama-mama si ce se mai respecta CONSTITUTIA in tara asta, ca prima si cea de capatii Lege a unei tari ! stii cumva cine-i primul care o incalca clipa de clipa ? PRESEDINTELE !
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 15:10
De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 10:58:20 Cata constiinta civica la tine Gabi, ca de altfel si la ceilalti anti-Basescu...cat de injgrijorati sunteti voi de soarta tarii! Era cat pe ce sa ma pacalesti, sa vars si eu o lacrima pentru Tarisoara noastra, Romania, dar mi-am adus aminte cat de muti ati fost, ca pestele in apa, dupa fantastica guvernare Tariceanu, asa ca mi-am revenit. Atunci n-ati suflat o vorbulita si nu v-ati mai incrancenat asa, cand Moliceanu a spart cateva sute de milioane de euro, in ultimul trimestru din 2008, pe achizitii de masini de politie care costau 70.000 de euro, pe computere pentru ministere, ambulante, etc. ce faci, bre ? il COPIEZI pe Black si nu spui o vorba, nici-o ghilimea, ceva, acolo .ca sa vad ca ai preluat postarea lui ? noroc ca m-am intors pe pag. anterioara si am vazut ce-ai facut ! si tu care-mi reprosai mie - si nici asta nu faceai - ca n-am mai pus ghilimelele la mult prea stiutele vorbe ale lui Iliescu, ce-au intrat deja in legenda post-revolutionara ...alea cu drogatii si golanii din pta. universitatii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 15:37
Eu ii raspundeam lui Black,iar cartile lui ion iliescu nu ma pasioneaza,sa l-e citeasca fanii lui .......
Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 15:50
De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 15:37:03 Eu ii raspundeam lui Black,iar cartile lui ion iliescu nu ma pasioneaza,sa l-e citeasca fanii lui ....... cum ii raspundeai lui, cind sub numele tau apare postarea care incepe " cita constiinta pe tine, Gabi ....etc.etc " ....hai, mai , fii atent ....si de care CARTE a lui Iliescu am zis ? era doar un CITAT aaaaa, am inteles : tu nu mai vezi bine de foame ! n-are cine sa-ti dea sa maninci ....vezi, nu uita sa arunci mincarea lasata de sotia ta ; sa n-o gaseasca stricata in frigider ca o iei pe coaja ....doamne, ce neajutorati sunteti si ce mari cocosi va dati ! pffff
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:05
De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:02:50De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 10:58:20 Cata constiinta civica la tine Gabi, ca de altfel si la ceilalti anti-Basescu...cat de injgrijorati sunteti voi de soarta tarii! Era cat pe ce sa ma pacalesti, sa vars si eu o lacrima pentru Tarisoara noastra, Romania, dar mi-am adus aminte cat de muti ati fost, ca pestele in apa, dupa fantastica guvernare Tariceanu, asa ca mi-am revenit. Atunci n-ati suflat o vorbulita si nu v-ati mai incrancenat asa, cand Moliceanu a spart cateva sute de milioane de euro, in ultimul trimestru din 2008, pe achizitii de masini de politie care costau 70.000 de euro, pe computere pentru ministere, ambulante, etc. Mai Gabi, da-o in floarea soarelui de treaba! Asa nu mai merge! Ne prostesti in fata? Nu mai stim ce mai vorbim? Pina acum ne impuiai capul cu prostii despre cat de performant a fost Tariceanu, cum a marit el pensiile si salariile si acum ne spui exact pe dos, ca Tariceanu s-a opus cresterii salariilor? Si tot tu te superi cand eu iti categorisesc postarile drept BAZACONII! Citeste aici: Guvernul Tăriceanu a spart 500 de milioane de euro În timpul Guvernului Tăriceanu, liberalii care au condus ministerele au tras linie și au cheltuit, la finalul mandatelor, circa 500 de milioane de euro. Suma fabuloasă a fost risipită pe mașini, calculatoare, televizoare și mobilier. În același timp, o parte dintre artizanii acestui prăpăd au dat declarații pe DNA, dar până acum situația a rămas în expectativă. Campionii cheltuielilor sunt David, Adomniței, Vosganian și Nicolăescu de la Sănătate. În timpul Guvernului Tăriceanu s-au cheltuit pe mizilicuri circa 500 de milioane de euro din banii publici. Liberalii care au condus ministerele s-au comportat ca niște adevărați sultani din Brunei și au aruncat cu euro în stânga și-n dreapta, cumpărând cu 500 de milioane de euro mașini, calculatoare și mobilier. În 2008, potrivit Mediafax, din buget au fost cheltuiți 500.000.000 de euro pentru mașini, calculatoare și mobilier, de zece ori mai mult decât în 2007. Campion la capitolul risipă este Cristian David, fost ministru de interne în Guvernul Tăriceanu, care a dat mână liberă Poliției Române să-și înnoiască parcul auto. Aproape 3.000 de mașini de poliție, automobile de oraș și de teren au fost achiziționate anul trecut de către Inspectoratul General al Poliției Române cu 426,4 milioane lei. În această afacere a trebuit să se implice și Traian Băsescu, ce a sesizat instituțiile statului pentru o analiză foarte serioasă cu privire la autoturisme și echipamente contractate de către Ministerul Internelor și Reformei Administrative (MIRA). Șeful statului a afirmat că MIRA a semnat contracte pentru 392 de autoturisme Logan la prețul de 11.700 de Euro bucata, pentru care s-au contractat echipamente de 40.000 de Euro, de trei ori mai scumpe decât mașinile, iar pe autoturisme BMW s-au contractat echipamente pentru Poliția Rutieră în valoare de 60.000 de Euro. Împotriva deciziei lui Băsescu, fostul Guvern a reacționat violent pentru a-și proteja afacerile. Președintele Traian Băsescu se comportă ca un președinte de partid politic și folosește președinția și CSAT pentru a lansa subiecte artificiale în preajma campaniei electorale, a răspuns premierul Călin Popescu Tăriceanu, referitor la acuzațiile privind achiziția de autoturisme pentru Poliție. Educația lui Adomniței Pe locul doi în irosirea banului public se situează liberalii Cristian Adomniței și Anton Anton, care au decis să cheltuiască peste 900 de milioane de lei prin Ministerul Educației și Cercetării, pe calculatoare, LCD-uri și mobilier. Cu toate acestea, calculatoarele promise pentru elevi s-au dovedit a fi doar abace pentru că Senatul a respins ordonanța de urgență a Guvernului, prin care elevii claselor a IX-a și a X-a urmau să aibă calculatoare tip desktop. Fostul ministru Adomniței a fost anchetat și de procurorii DNA, într-o afacere în care era implicat și magnatul liberal ieșean Relu Fenechiu, pentru modul în care au fost achiziționate transformatoare de la mai multe societăți ieșene. În 2006, firmele lui Relu Fenechiu (SC La Rocca SRL, Fene Grup SA) ar fi cumpărat cu 20 de miliarde de lei vechi zeci de transformatoare pe care le-ar fi revândut societății Electrica Moldova cu o sută de miliarde de lei vechi. O firmă a lui Adomniței a participat la licitația pentru transformatoare. În acest caz - verificat de Direcția Națională Anticorupție (DNA) - au fost audiate mai multe persoane, printre care și fostul ministru al justiției, Tudor Chiuariu. În februarie, liberalul Chiuariu a fost citat în calitate de martor în dosarul în care Fenechiu este vizat. Cu puțin timp înainte ca Adomniței să fie demis din funcția de ministru al educației, DNA a emis o citație pe numele acestuia, convocându-l la audieri. Varujan, băiatul deștept Un alt ministru liberal cu mâna largă este Varujan Vosganian, fostul ministru al economiei și finanțelor, care a aruncat 3,6 milioane de euro pe mașini. El a mai cumpărat calculatoare și alte echipamende video-audio, cheltuind 46 de milioane de euro din banul public. Pe vremea lui, pe data de 24 noiembrie 2008, Ministerul Finanțelor a decis să plătească toate datoriile către SC Protan pentru anul 2007, în valoare de 7.690.000 de lei. Asta, după ce mai bine de un an a refuzat (pentru că din bugetul pe anul în curs nu se poate plăti o datorie veche, dacă aceasta nu a fost identificată clar în buget). De asemenea, Vosganian a refuzat să facă publice contractele de energie încheiate de Hidroelectrica cu băieții deștepți din energie. Despre cazurile Protan și băieții deștepți din energie, Gazeta de Cluj a scris numeroase articole în edițiile anterioare. Conform liderului PDL Mureș, Dorin Florea, Vosganian și Tăriceanu ar putea fi anchetați pentru subminarea economiei naționale, cap de acuzare pentru care a fost împușcat Nicolae Ceaușescu. Miniștrii României nu sunt deloc sancționați și studiez posibilitatea ca, în calitate de vicepreședinte al Asociației Municipiilor, să cer cercetarea ministrului de Finanțe, Varujan Vosganian, și a primului-ministru Tăriceanu (a foștilor demnitari, n.red.) pentru subminarea economiei naționale și atingerea siguranței naționale. S-a prezentat un deficit de 2-3 %, dar, în realitate, este de cinci procente. Era anunțată criza și noi am aruncat volume de bani pe piață. Bugetul este schilodit cu 30%. 2.000 de miliarde în bani vechi (200 de milioane de lei noi - n.r.) s-au aruncat la sfârșit, a declarat Florea printr-un comunicat de presă. Sănătatea liberalilor Și fostul ministru al sănătății, Eugen Nicolaescu, a achiziționat ambulanțe de 200 milioane lei, precum și televizoare, calculatoare și mobilier din instituțiile păstorite de el, în valoare de 31 milioane de lei. De asemenea, Nicolaescu și-a decontat lunar o sumă de bani pentru o chirie fictivă, în condițiile în care are un apartament proprietate personală în București încă din anul 1981. De asemena, Nicolaescu l-a cooptat, acum, în firma sa, Team Audit Financiar, pe propriul consilier, Sorin Iordache. Soția ministrului, Constanța Nicolaescu, l-a adus pe același consilier, Sorin Iordache, în firma pe care o deține, Conen Consulting, numindu-l, în plus, și administrator. În Ministerul Sănătății, soția consilierului Sorin Iordache, Marcela, este șefa Direcției de Resurse Umane. Iar Direcția Farmaceutică este condusă de aproape 10 ani de Mariana Iordache, căsătorita cu fratele lui Sorin, Niculae Iordache. Mariana Iordache, cea mai veche în minister dintre membrii familiei, este și cea care face legătură cu zona afacerilor. Sora sa, Georgeta Cristea, deține, împreună cu soțul ei, Adrian Cristea, în jur de 15 firme, dintre care multe au profil medical și farmaceutic. În patru dintre acestea, soții Cristea îl au drept partener pe Niculae Iordache, fratele consilierului ministrului Nicolăescu. Una din firmele soților Cristea, A&G Med Trading, pare a fi vedeta relațiilor privilegiate cu Ministerul Sănătății. Cel puțin în ultimii doi ani, A&G Med Trading a obținut numeroase contracte cu Ministerul Sănătății și cu instituțiile subordonate ale acestuia. Cele mai mari afaceri cu statul, perfectate de A&G Med Trading, au fost cele încheiate direct cu Ministerul Sănătății. Firma a semnat un contract de 1,6 milioane de euro, fără licitație, pentru achiziționarea de vaccinuri DTP-HB. În decembrie 2006, A&G Med Trading a participat la o licitație pentru vaccinuri antigripale, unde s-au prezentat numai două firme, amândouă câștigând câte o parte din contract. Felia companiei A&G a fost de peste 3 milioane de euro, cu toate că a avut un preț mai mare cu 3 lei pentru fiecare vaccin decât cealaltă firmă, SC Farmexpert DCI SA. Sorin Iordache spune că lucrează cu Eugen Nicolăescu din anul 1995. Ștefan Trandafir P.S. Nu mai baga strambe si nu te mai lua de Silver pentru acea postare. Se vede clar ca nu a dat copy-paste ci a citat postarea mea dar rezultatul a fost altul. Asa ceva se intampla des, nu inteleg de ce te agiti tu atat.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:25
Parca am fi la radio erevan,
'din care carte a lui ion iliesc am zis? " ....."era doar un citat" Din ce era citatul ? Sunt mai multe posibilitati,din carti,ori din hartia igenica folosita de personajul in cauza........ Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:43
da' chiar ma lasi masca cu memoria ta plina de pete albe ! mai lasa-ma cu laudatu' maririi de salarii ale profesorilor ! Tariceanu a spus ca NU sunt bani si Bas' a spus ca SUNT BANI , trebuie doar Vointa politica ! si a PROMIS ca imediat dupa alegeri li se va mari cu 50% salariul
....cauta pe topic si ai sa gasesti discutiile din perioada aia !
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2011, ora 19:26
Tanti Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ia uite ce spun postacii astia orange, nemernicii astia, tonomatele dreacului basiste de la Financial Times:
FT: Cresterea economica a Romaniei, surpriza placuta din Europa Centrala si de Est 17 August 2011 Romania, care s-a luptat mai mult decat alte economii din Europa Centrala si de Est (ECE) sa iasa din recesiune, a furnizat singura surpriza placuta din regiune in privinta cresterii economice, care a depasit asteptarile, potrivit Financial Times (FT). Aveti nevoie de pansamente sterile ca sa va bandajati dupa ce va veti baga unghiile in gat? Se rezolva! Pentru oratania din Galati avem pansamente cu lame de ras, cioburi si sarma ghimpata ruginita. Sau mai bine ii punem o prisnita cu lut galben, ca sa se obisnuiasca cu pamantul!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 16 August 2011, ora 23:18
De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:02:50De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 10:58:20 Cata constiinta civica la tine Gabi, ca de altfel si la ceilalti anti-Basescu...cat de injgrijorati sunteti voi de soarta tarii! Era cat pe ce sa ma pacalesti, sa vars si eu o lacrima pentru Tarisoara noastra, Romania, dar mi-am adus aminte cat de muti ati fost, ca pestele in apa, dupa fantastica guvernare Tariceanu, asa ca mi-am revenit. Atunci n-ati suflat o vorbulita si nu v-ati mai incrancenat asa, cand Moliceanu a spart cateva sute de milioane de euro, in ultimul trimestru din 2008, pe achizitii de masini de politie care costau 70.000 de euro, pe computere pentru ministere, ambulante, etc. Cine impiedica pe romani sa vina cu milioanele la Cotroceni ,sa-l scoata din birloc pe infractor si sal spinzure in Piata Universitatii ? Raporteaza abuz de limbaj
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Postat pe: 17 August 2011, ora 10:36
De la: Black_Friday, la data 2011-08-16 19:26:04Tanti Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ia uite ce spun postacii astia orange, nemernicii astia, tonomatele dreacului basiste de la Financial Times: si a iesit din recesiune ? pai, atunci, cine MINTE ? Boc sau ziarul, ca Boc a spus acu' vreo 3-4 zile ca din luna iunie Nu am mai avut cresterea pronosticata si acum ni se spune ca vor urma alte restrictionari si dari afara din serviciu, ca-s prea multi bugetari, nu asa ne-a zis tov. Base' ? si nici la intrebarea CINE ii absoarbe pe Someri nu mi-ai raspuns, in conditiile in care si privatii fac reduceri de personal ! si cit timp mai faci reduceri ? pina cind, de vreme ce acest guvern NU ofera nicio alta alternativa oamenilor ? bun, ii dai afara, pensia o dai injumatatita , mai reduci niste salarii, mai pui niste impozite....pina cind ? faci economie anul asta, dar in acest fel nu-ti mai vin bani la buget care-i din ce in ce mai mic....iar n-ai bani, iar trebuie sa reduci....pina cind ? cit timp isi poate permite o tara sa se invirta intr-un asemenea cerc vicios si sa nu colapseze? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2011, ora 13:42
De la: ctitorul, la data 2011-08-16 23:18:31De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:02:50De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 10:58:20 Cata constiinta civica la tine Gabi, ca de altfel si la ceilalti anti-Basescu...cat de injgrijorati sunteti voi de soarta tarii! Era cat pe ce sa ma pacalesti, sa vars si eu o lacrima pentru Tarisoara noastra, Romania, dar mi-am adus aminte cat de muti ati fost, ca pestele in apa, dupa fantastica guvernare Tariceanu, asa ca mi-am revenit. Atunci n-ati suflat o vorbulita si nu v-ati mai incrancenat asa, cand Moliceanu a spart cateva sute de milioane de euro, in ultimul trimestru din 2008, pe achizitii de masini de politie care costau 70.000 de euro, pe computere pentru ministere, ambulante, etc. Asta e din "gandirea "ta,sau a raposatului ? Si nu uitati,sa fiti milioaneeeeeeeeeee
|
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 17 August 2011, ora 14:07
FRATILOR! AZI AM IESIT LA CUMPARATURI,. IN MAGAZINE SI PE STRADA OAMENII II INJURA SI BLESTEMA PE BASESCU SI UDREA IN FRUNTE CU BOC SI PARTIDU LOR.
SUNT NEMULTUMITI DE PRETURI PT CA SUNT F SCUMPE TOATE SI BANI PUTINI, IN CURAND SIMT CA O SA SE RASCOALE LUMEA, VORBEA DE CEAUSESCU SI ILIESCU CA ,ERAU IUBITI NU URATI CA SI CEI DE ACUM, F DE RAU II VORBEAU SI AL ADRESA LOR VORBE URATE , OAMENII SUNT FOARTE REVOLTATI, PENSINOARI, BUGETARII SI CEI MAI NEMULTUMTI SUNT MAJORITATEA , F PUTINI SUNT BOGATI CARE TAC MARR SI NU ZIC NIMIC, PT CA INCA LE MAI MAERG AFACERILE LOR NECURATE, NECINSTITE ,RAU.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
anca_marcu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 August 2011, ora 17:04
"cand" nu "cind"
gramatica asta.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 17:37
tara arde ,baba se piaptana !
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 17:46
De la: gabigabi, la data 2011-08-19 17:37:09tara arde ,baba se piaptana ! usl-ul sa castige.........in rest ..........piz...da masii.......... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 18:21
De la: Silver9AM, la data 2011-08-19 17:46:58De la: gabigabi, la data 2011-08-19 17:37:09tara arde ,baba se piaptana ! oricum suntem deja acolo ....si oricine ar veni acum in locul vostru are de lucru din greu, caci voi ati aplicat metoda locului pirjolit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 18:39
De la: gabigabi, la data 2011-08-19 18:21:18De la: Silver9AM, la data 2011-08-19 17:46:58De la: gabigabi, la data 2011-08-19 17:37:09tara arde ,baba se piaptana ! Mai rau decat tariceanu ? Apropo.........iti place cand iti primesti pensia ....mult'meritata ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 19 August 2011, ora 19:57
De la: Silver9AM, la data 2011-08-19 18:39:23De la: gabigabi, la data 2011-08-19 18:21:18De la: Silver9AM, la data 2011-08-19 17:46:58De la: gabigabi, la data 2011-08-19 17:37:09tara arde ,baba se piaptana ! In fiecare an bugetul este mai mare decat in anul precedent!Puteti explica scaderea nivelului de trai in 2009 si 2010 bugetul fiind mai mare de la an la an ca si concedierile,salariile si pensiile?Unde sunt cca.40 miliarde de euroi "blatați' in 2009 -2010? PS.Nu astept raspuns ,in mod special ,pentruca nu va ajuta nici cunostiintele ,nici capu' nici constitutia
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 19/08/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 23:30
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?[/quote Raporteaza abuz de limbaj
Sistemul de încălzire în infraroșu este una dintre frontierele ultima in materie de economisire a energiei: principiul este acelasi cu cel care reglementează soare și razele sale. În timp ce un sistem de încălzire tradițional incalzeste aerul, razele infraroșii căldură direct organismele prin utilizarea energiei electrice. Tehnologia care susține acest sistem de încălzire permite cel mai mic consum de energie posibil.
(Cu 400W am 30m3 cheltuielilor de căldură 50 de centi de euro de energie electrică pe zi)
Va oferim un sistem de incalzire ieftin și eficient, care este, de asemenea, ecologic, combinat cu un design elegant și plăcut.
Aceasta este o soluție care se pot adapta la orice tip de structură: locuințe, spații de birouri și alte locuri de muncă, rulote și ambarcațiuni.
Panourile radiante infraroșu va incalzi lucrurile și oamenii în mod direct: pentru a beneficia de sănătate a clientului, astfel cum este efectul său va fi primul regulament al gradului de umiditate.
Sistemul de încălzire tradițional este de fapt apropie de sfarsit.
Desigur, marea majoritate a caselor este încă o adoptare, dar de cercetare și experimentare sunt următoarele alte directii, ceea ce implica o economie de energie mai mare și mai sănătoase, mai multe soluții concentrate.
Usurinta de procedura de instalare, întreținere inutile, durabilitate, consum redus și de proiectare ne facem panouri radiante cu infraroșu un produs extrem de competitiv, în comparație cu alte realități de pe piață.
Toate produsele noastre sunt emise cu o garantie de 5 ani. cei care inteleg avantajul acestei tehnologii,pot cere informatii si solicitari de produse cu instructiunile de folosire necesare pe adresa de email, iocrimio@yahoo.com
|
|
9am077244 28 mesaje Membru din: 18/06/2009 |
Postat pe: 20 August 2011, ora 12:21
sa poata fi explotati. slavagisn cu acte in regula se vede ;dear cui ii pasa
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 16:43
De la: Silver9AM, la data 2011-08-19 18:39:23De la: gabigabi, la data 2011-08-19 18:21:18De la: Silver9AM, la data 2011-08-19 17:46:58De la: gabigabi, la data 2011-08-19 17:37:09tara arde ,baba se piaptana ! intr-adevar, mi-o merit ! am muncit 35 ani pe tarlaua patriei si tot ce-am Construit noi, de-am fost o tara FARA DATORII si LIBERA, ati vinduti, praduit, impartit voi intre voi si nimic Nu ne mai Apartine : suntem Datori Vinduti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 20 August 2011, ora 17:20
Dreptatea sociala nu se face prin suprimarea dreptului de a poseda ci prin suprimarea excesului de bogatie.
Va suna cunoscut: pensii si salarii taiate siconturi babane pentru conducatori. PS.Este un citat din Nichifor Crainic. Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 20 August 2011, ora 20:30
De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 10:58:20 Cata constiinta civica la tine Gabi, ca de altfel si la ceilalti anti-Basescu...cat de injgrijorati sunteti voi de soarta tarii! Era cat pe ce sa ma pacalesti, sa vars si eu o lacrima pentru Tarisoara noastra, Romania, dar mi-am adus aminte cat de muti ati fost, ca pestele in apa, dupa fantastica guvernare Tariceanu, asa ca mi-am revenit. Atunci n-ati suflat o vorbulita si nu v-ati mai incrancenat asa, cand Moliceanu a spart cateva sute de milioane de euro, in ultimul trimestru din 2008, pe achizitii de masini de politie care costau 70.000 de euro, pe computere pentru ministere, ambulante, etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 20 August 2011, ora 20:34
De la: ALTERNATIVE_DE_INCALZIREA_LOCUINTEI, la data 2011-08-19 23:30:44De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?[/quote Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2011, ora 20:38
De la: 9am104796, la data 2011-08-20 20:34:07De la: ALTERNATIVE_DE_INCALZIREA_LOCUINTEI, la data 2011-08-19 23:30:44De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?[/quote Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2011, ora 14:57
Sa nu-i mai bage in seama popoara. In loc sa ne vedem de treaba noastra, le dam apa la moara, peste tot. Si ei isi inchipuie ca pot face orice vor. Si chiar incearca. Nu intreaba pe nimeni. Si cind o dau in bara, nu dau socoteala celor condusi.
Antidemocratie se numeste. Asta e si esenta crizei. Si va fi vreo 14 ani. Nu va speriati. Se poate hiberna. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 August 2011, ora 15:29
era un cintec ; il cintau cei de la Taxi : " Criogenia salveaza Romania " !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2011, ora 15:32
Fiecare cu ce-l doare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|

era doar un CITAT
aaaaa, am inteles : tu nu mai vezi bine de foame ! n-are cine sa-ti dea sa maninci ....vezi, nu uita sa arunci mincarea lasata de sotia ta ; sa n-o gaseasca stricata in frigider ca o iei pe coaja ....doamne, ce neajutorati sunteti si ce mari cocosi va dati ! pffff