Info
x
Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” pnl+ pc+psd
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 10:54
De la: sirboby, la data 2012-04-28 17:47:23 Stai linistit! trimite-mi biletul si vin eu acolo sa-ti explic
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 10:55
De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 10:30:36De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 06:58:29EXCLUSIV GNDUL. Iliescu: "Deocamdat nu-l suspendm pe Bsescu. Coabitm" Pai de prosti nu trebuie sa iti para rau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 11:01
De la: _Ingrid, la data 2012-04-29 10:54:14De la: sirboby, la data 2012-04-28 17:47:23
Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 11:05
De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 10:51:40De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 10:30:36De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 06:58:29EXCLUSIV GNDUL. Iliescu: "Deocamdat nu-l suspendm pe Bsescu. Coabitm" Black prietene,inteleg ca ai fost pa peste,cum a fost ? Ce ai luat ? Am fost si eu o data anul asta si am prins vre'o 3,5-4 KG ,dar doar sfertani ,unul sa fi avut o jumate de kg. la rame si vermus nu am putut sa dau ,era plin de bibort si ma dispera cu trasul ,m'am lasat pagubas pana la urma si am dat doar la mamaliga......sper din toata inima ca tie sa'ti fi mers mai bine !!!
Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 20:13
De la: Silver9AM, la data 2012-04-29 11:05:03De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 10:51:40De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 10:30:36De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 06:58:29EXCLUSIV GNDUL. Iliescu: "Deocamdat nu-l suspendm pe Bsescu. Coabitm" Salut Silver! Da, am fost sambata dar nu am facut mare scofala: 4 carasi, mai mari, ce-i drept. Nu stiu de ce nu a mers. Poate conditiile meteo, poate o fi la bataie...Ma uitam cum sarea din apa, de parca imi facea in necaz. Si balta respectiva are peste, caras la kg si crap mai salbatic care trage ca disperatul. Mai merg pe 1 si apoi iau pauza.Oricum, de cand m-am intors mi-am facut damblaua pentru ca am fost pe la Fundulea si am prins 17 kg, apoi prin jurul Sarulestiului si am prins si acolo vreo 10. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 20:27
Varsati prea putine lacrimi pentru un partid ce a facut totul sa fie neacceptabil . atit mediul de afaceri, populatia sau saturat de masinariile prezidentiale / pdl fara basescu = 0 .
PESTELE DE LA CAP SE STRICA / |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 20:38
De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 20:13:13De la: Silver9AM, la data 2012-04-29 11:05:03De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 10:51:40De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 10:30:36De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 06:58:29EXCLUSIV GNDUL. Iliescu: "Deocamdat nu-l suspendm pe Bsescu. Coabitm" tztztz, ai naibii pesti cu siguranta erau de'ai USL.ului , invatati de Felix sa-ti faca tie-n ciuda ! tztztz !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 20:59
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-29 20:27:39 Varsati prea putine lacrimi pentru un partid ce a facut totul sa fie neacceptabil . atit mediul de afaceri, populatia sau saturat de masinariile prezidentiale / pdl fara basescu = 0 . Nea Gogule, ai rabdare bre sa se instaleze PSD-ul cu Oprisenii si Hrebenciucii lui si o sa vezi ce acceptabil o sa fie mediul! Dar la cum ramane bortzoasa tot timpul Mama Prostilor in Romania, o si meritati unchiule!
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2012, ora 21:03
De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 20:38:42De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 20:13:13De la: Silver9AM, la data 2012-04-29 11:05:03De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 10:51:40De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 10:30:36De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 06:58:29EXCLUSIV GNDUL. Iliescu: "Deocamdat nu-l suspendm pe Bsescu. Coabitm" Ha, ha! Ce m-am mai ras! Nu stiu daca erau de'ai lu' Felix. Poate erau veri cu salaul fiert Crin. De la el au invatat cum sa chiuleasca. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2012, ora 11:33
De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 21:03:32De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 20:38:42De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 20:13:13De la: Silver9AM, la data 2012-04-29 11:05:03De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 10:51:40De la: gabigabi2, la data 2012-04-29 10:30:36De la: Black_Friday, la data 2012-04-29 06:58:29EXCLUSIV GNDUL. Iliescu: "Deocamdat nu-l suspendm pe Bsescu. Coabitm" norocul tau ca nu era de'ai lui Bas' ca-ti dadeau si doua palme , iti suteau si unditele - ca au obiceiul cu furatul - si-ti luau si ce-ai prins pina atunci .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2012, ora 17:09
Crezi tu ca doamna udrea este somnoroasa? ce ite suceste la neptun..................................
-Sa nu inchidem ochiii , cel mai bine ne sta in piata universitatii .............................................. PESTELE DE LA CAP SE STRICA /
|
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 06:32
De la: Black_Friday, la data 2012-04-30 13:59:15Cronici Gerulieneaprilie 29, 2012 Premierul boc a excelat in materie de idei proprii ............................ dumnealui este cumva profesor de drept constitutional ? -doamne fereste de studentii lui..................................................... |
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 22:30
Viitorul ministru al Educatiei, in proces cu ... Ministerul Educatiei
Corina Dumitrescu, propusa de Victor Ponta pentru functia de ministru al Educatiei, este in proces tocmai cu aceasta institutie dupa ce, ca presedinte al Asociatiei Universitatilor Particulare, contesta in instanta un ordin al Ministerului Educatiei si contesta Legea Educatiei Nationale. Dumitrescu a contestat in instanta Ordinul Ministrului Educatiei nr. 5262 privind clasificarea universitatilor din Romania, informeaza Digi 24. De asemenea, ministrul propus al Educatiei a contestat, din aceeasi calitate de presedinte al Asociatiei Universitatilor Particulare, noua Lege a Educatiei Nationale nr. 1/2011, in special partea care prevedea un control mai mare al universitatilor private din partea profesorilor si studentilor lor. Ministerul Educatiei a castigat in prima instanta primul dintre aceste procese. Asta inseamna ca, la recurs, daca va ajunge ministru al Educatiei, Corina Dumitrescu va fi de ambele parti ale acestui proces, si de partea acuzarii, si de partea apararii. Corina Dumitrescu e cea care a fondat si conduce Universitatea "Spiru Haret" si reprezinta societatea civila in Consiliul Superior al Magistraturii. Sotul ei, deputatul Cristian Dumitrescu, e cel care a reusit adoptarea, din postura sa de presedinte al Comisiei de Invatamant din Camera Deputatilor, a modificarilor la Legea Educatiei, prin care se dau mari avantaje universitatilor particulare si fondatorilor lor, insa o parte a presei si societatii civile au acuzat ca nu protejeaza studentul sau incurajeaza nepotismul. www.ziare.com/corina-dumitrescu/ministrul-educatiei/viitorul-min...
|
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 22:34
CV-ul Corinei Dumitrescu, propus pentru ministerul Educaiei, presrat cu greeli de ortografie
Foto: dcnews.roProfesorul universitar doctor Corina Dumitrescu, propus pentru ministerul Educaiei, are un CV plin cu greeli. Astfel, prima greeal din CV-ul Corinei Dumitrescu apare la capitolul Aptitudini i competene, unde aceasta menioneaz nnotul, cu doi "n", baschetul i tenisul de mas. La seciunea de calificri i diploma obinut, Corina Dumitrescu a trecut n CV Diploma de bacalaureat - sectia REAL. O alt greeal apare pe pagina urmtoare, unde ministrul propus pentru portofoliul Educaiei noteaz c n anul 1996 a absolvit Universitatea STANDFORD din California. La lucrri i proiecte de cercetare n domeniul juridic, apar greeli dup greeli. Potrivit CV-ului, Corina Dumitrescu a notat c a participat cu o lucrare la Jean Monet Chair. Corina Dumitrescu a fost aleas drept reprezentant al societii civile n Consiliul Superior al Magistraturii, n iunie anul trecut. Preedintele Traian Bsescu declara la acea dat c Senatul a acionat mpotriva interesului Romniei desemnnd n CSM, din partea societii civile, o persoan incompatibil conform Legii ANI, n condiiile n care aceasta era i rector. Preedintele CSM, judector Horaius Dumbrav, a cerut ANI, la sfritul lunii iulie 2011, s clarifice situaia Corinei Dumitrescu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 23:07
De la: Black_Friday, la data 2012-05-02 22:34:34CV-ul Corinei Dumitrescu, propus pentru ministerul Educaiei, presrat cu greeli de ortografie www.b1.ro/stiri/politica/cv-ul-corinei-dumitrescu-propusa-pentru... Sa te tii acum promovabilitate la BAC! Toti idiotii picati anul trecut datorita lui Funeriu, vor promova anul asta si vor navali la Universitatile private!
|
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 23:09
EXCLUSIV. Ministerul Agriculturii, o miz de 60.000.000 pentru Voiculescu Autor: Ctlin Antohe Dup profiturile uriae obinute de Grivco din contractele de energie ncheiate cu statul pe cnd Codru ere era ministrul Economiei, grupul Voiculescu intete portofoliul Ministerului Agriculturii. Miza depete 60 de milioane de euro. Preluarea portofoliului Ministerului Agriculturii este o int vital pentru afacerile grupului controlat de magnatul Dan Voiculescu. n primul rnd, Ministerul Agriculturii cere 60 de milioane de euro de la Dan Voiculescu i de la persoane din grupul acestuia, sum pentru care s-a constituit parte civil n procesul privatizrii frauduloase a Institutului de Cercetri Alimentare (ICA). E lesne de bnuit cu ct vehemen ar solicita Daniel Constantin, ca ministru al agriculturii, 60 de milioane de euro, de la mentorul su politic. Nu n nume propriu, ci pentru bugetul statului. Citii mai mult: Ministerul Agriculturii, o miz de 60.000.000 pentru Voiculescu - Partide > EVZ.ro www.evz.ro/detalii/stiri/ministerul-agriculturii-o-miza-de-60000... EVZ.ro
|
|
9am210292 9 mesaje Membru din: 13/08/2010 |
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 09:52
esti black ......in cerul gurii,mai cartaresc basist.
|
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 19:03
Scurtul drum al lui Ponta de la "demagogii spun c nu sunt bani" la "nu sunt bani" Autor: Lucian Davidescu Reducerea CAS a disprut discret de pe agenda imediat a lui Victor Ponta, care enumer ca prioriti doar restituirea banilor pentru bugetari i pensionari. Victor Ponta Sursa: AGERPRES Victor Ponta Sursa: AGERPRES prevnext1n urm cu nici dou luni, Victor Ponta i trimitea o scrisoare deschis premierului Mihai-Rzvan Ungureanu intitulat "Soluia este i revenirea salariilor, i reducerea CAS!", n care i califica drept "demagogi" pe cei care spun c se poate face ori una, ori cealalt. "Este profund periculoas o astfel de abordare, n care se instig o categorie de populaie mpotriva alteia (...) Propunerea noastr, cu privire la aceast dilem fals este simpl: putem susine i revenirea salariilor, dar i reducerea CAS! (...) Cei care vorbesc continuu c se poate face doar una dintre actiuni sunt doar demagogi." VICTOR PONTA, co-preedinte USL, 11 martie 2012 Dup desemnarea ca prim-ministru, Ponta a evitat subiectul CAS i s-a limitat s spun c restituirea banilor pensionarilor este "prioritatea zero", iar rentregirea salariilor bugetarilor este "prioritatea numrul unu". Mai mult, eful PSD a spus c pn i pentru aceste lucruri este greu s fie gsii bani, pentru c guvernrile anterioare "nu i-au prevzut". "Acum, cnd Florin Georgescu a nceput s se uite pe hrtii, pe buget, rezult foarte clar c nici Guvernul Boc i nici Guvernul Ungureanu nu au prevzut bani (...) Obiectivul nostru este de a avea trecut n scrisoarea de intenie restituirea banilor ncasai ilegal de la pensionari i un calendar clar cu restituirea ctre bugetari." VICTOR PONTA, prim-ministru desemnat, 3 mai 2012 A fost a doua declaraie a lui Ponta despre "greaua motenire", dup ce anunase un audit al guvernului anterior n termen de o lun. Tot la nceputul lui martie, preedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, spunea c decizia de mrire a salariilor este "ilegal", "imoral" i "mit electoral". "Propunnd o astfel de msur cu cteva zile nainte de alegerile locale mi se pare un soi de mit electoral. Pe de alt parte, este o nclcare sau o instigare la nclcarea legii pentru c aici sunt dou aspecte. n primul rnd aspectul moral: nu poi n campanie electoral, cu cteva zile nainte de alegeri, s mreti salariile, n al doilea rnd se ncalc i Legea responsabilitii fiscale, care prevede foarte clar c nainte cu 180 de zile de alegeri nu poi s accesezi astfel de mriri de pensii i salarii", a spus Constantin pe 7 martie. Preedintele PNL, Crin Antonescu, spune c msura este o "prioritate absolut": "Nu pot s v spun exact calendarul, pot s v garantez nc o dat, i dup ceea ce am discutat cu premierul desemnat ieit de la ntlniea cu FMI, c e o prioritate absolut pentru Guvern, un angajament, i c tot ceea ce se poate face n aceast privin se va face". Antonescu spunea acum dou luni c "nu preedintele, conform Constituiei, mrete sau nu salariile". Citii mai mult: n capcana puterii! - Partide > EVZ.ro www.evz.ro/detalii/stiri/in-capcana-puterii-979769.html#ixzz1tuwZcyYc EVZ.ro
|
|
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 19:04
De la: 9am210292, la data 2012-05-04 09:52:19esti black ......in cerul gurii,mai cartaresc basist. !ALUP IGUS Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 19:13
De la: Black_Friday, la data 2012-05-04 19:04:43De la: 9am210292, la data 2012-05-04 09:52:19esti black ......in cerul gurii,mai cartaresc basist. slabut, slabut blequle, se zice: "gesulapu"
|
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 06:34
'Tiganeasca ' voastra arata gradul de pregatire? sper ca nu . Raporteaza abuz de limbaj |
|
cosminacozmean 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 11:47
Cand vad declaratiile domnului Iliescu nu pot sa nu ma gandesc cat rau a facut acest personaj din 1989 pana in 2004. Datorita lui notiunile de democratie, capitalism, libertate, proprietate privata in Romania au fost compromise definitiv. In timpul guvernarilor promovate de acest comunist inversunat s-au acordat salarii mult prea mari in raport cu performantele, in sistemul bugetar, s-a fragmentat proprietatea, a fost blocata privatizarea in sectoarele strategice prin lozinci de genul: "Nu ne vindem tara". Nimeni nu zicea sa ne-o vindem ci doar sa acceptam menagementul de tip occidental pentru ca cel romanesc era prea viciat de mentalitatile kripto-comuniste adanc inradacinate in cei aflati la conducerea institutiilor de stat, promovati de Iliescu si clica lui. Omul acesta nu vrea nici de cum sa inteleaga ca s-a compromis definitiv si continua sa ne ia in continuare pe toti drept gloata de prosti pe care o poate manevra cum vrea el. Ma intreb cum am putea scapa odata de licheaua asta nenorocita?
|
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 12:06
Iliescu nu e doar o doar o cotoroanta batrana, e cel mai pervers politician comunist pe care la promovat poporul roman, vreme indelungata, si din pacate inca il sustine, indirect, prin increderea acordata unor politicieni de teapa lui, alde Ponta si Antonescu, care sunt capusele infipte de aceasta vulpe sireata in trupul natiunii. Coalitia PNL+PC+PSD e cea mai penibila dar si cea mai distructiva coalitie din istoria postdecembrista a Romaniei, numai ca romanii frustrati de saracie, nu realizeaza, ca pot pierde dand credit acestei aliante toate libertatile castigate de revolutionari in 1989.
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 12:24
De la: cosminacozmean, la data 2012-05-05 12:06:33Iliescu nu e doar o doar o cotoroanta batrana, e cel mai pervers politician comunist pe care la promovat poporul roman, vreme indelungata, si din pacate inca il sustine, indirect, prin increderea acordata unor politicieni de teapa lui, alde Ponta si Antonescu, care sunt capusele infipte de aceasta vulpe sireata in trupul natiunii. Coalitia PNL+PC+PSD e cea mai penibila dar si cea mai distructiva coalitie din istoria postdecembrista a Romaniei, numai ca romanii frustrati de saracie, nu realizeaza, ca pot pierde dand credit acestei aliante toate libertatile castigate de revolutionari in 1989. Cozmino, cozmino daca nu te dadea in vileag flacara violeta, mai, mai ca te'as fi crezut!! Madam pora/vass/woodra, stai ghinisor in banca lu' matale, vezi'ti de mopurile/andrelele cu care te fatzaiai pe labe1 tv si refelecteaza la dictonul: "Sic transit gloria mundi [pedelelepre]! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 12:28
De la: cosminacozmean, la data 2012-05-05 11:47:31Cand vad declaratiile domnului Iliescu nu pot sa nu ma gandesc cat rau a facut acest personaj din 1989 pana in 2004. Datorita lui notiunile de democratie, capitalism, libertate, proprietate privata in Romania au fost compromise definitiv. In timpul guvernarilor promovate de acest comunist inversunat s-au acordat salarii mult prea mari in raport cu performantele, in sistemul bugetar, s-a fragmentat proprietatea, a fost blocata privatizarea in sectoarele strategice prin lozinci de genul: "Nu ne vindem tara". Nimeni nu zicea sa ne-o vindem ci doar sa acceptam menagementul de tip occidental pentru ca cel romanesc era prea viciat de mentalitatile kripto-comuniste adanc inradacinate in cei aflati la conducerea institutiilor de stat, promovati de Iliescu si clica lui. Omul acesta nu vrea nici de cum sa inteleaga ca s-a compromis definitiv si continua sa ne ia in continuare pe toti drept gloata de prosti pe care o poate manevra cum vrea el. Ma intreb cum am putea scapa odata de licheaua asta nenorocita? "Menagement" zici ca tb sa avem, tanti? Esti colega de facultetzuri cu igash, bag seama, adolescentu' ala de 30 de ani care'ti facea cu ochiu' la bac, cu 6 ani inainte... Ca sa nu mai zic ca dupa greselile ortografice/ortoepice si de punctuatie imi pari a fi fost colega de Gradi cu eba=succesuri_in_scaune_electrice..!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 13:02
De la: cosminacozmean, la data 2012-05-05 12:06:33Iliescu nu e doar o doar o cotoroanta batrana, e cel mai pervers politician comunist pe care la promovat poporul roman, vreme indelungata, si din pacate inca il sustine, indirect, prin increderea acordata unor politicieni de teapa lui, alde Ponta si Antonescu, care sunt capusele infipte de aceasta vulpe sireata in trupul natiunii. Coalitia PNL+PC+PSD e cea mai penibila dar si cea mai distructiva coalitie din istoria postdecembrista a Romaniei, numai ca romanii frustrati de saracie, nu realizeaza, ca pot pierde dand credit acestei aliante toate libertatile castigate de revolutionari in 1989. Guvernul numit e alcatuit ,din comunistii ramasi la ciolan in Ro. si'au unit fortele sub sigla cele'i mari mari otrepe din tara,adica VOICULESCU si au format usl-ul ,acest guvern se numeste GUVERNUL VOICULESCU si il are ca servant pe ........ilici,poti sa crezi ? Cine spunea ca America e tara tuturor posibilitatilor,ala nu a auzit de Romania.............Ai sa vezi multi fosti turnatori si lepre rosii care pun gura si care'l pupa in tuhas pe duo voiculescu-ilici ! Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 13:04
De la: cosminacozmean, la data 2012-05-05 12:06:33Iliescu nu e doar o doar o cotoroanta batrana, e cel mai pervers politician comunist pe care la promovat poporul roman, vreme indelungata, si din pacate inca il sustine, indirect, prin increderea acordata unor politicieni de teapa lui, alde Ponta si Antonescu, care sunt capusele infipte de aceasta vulpe sireata in trupul natiunii. Coalitia PNL+PC+PSD e cea mai penibila dar si cea mai distructiva coalitie din istoria postdecembrista a Romaniei, numai ca romanii frustrati de saracie, nu realizeaza, ca pot pierde dand credit acestei aliante toate libertatile castigate de revolutionari in 1989. Asa este prietene, insa din pacate jigodiile au multi sustinatori. Unii sunt manati de foame, altii o fac din prostie si altii din interes. Cata minte trebuie sa ai ca sa nu ghicesti intentiile care stau in spatele acestui USL. Se vede clar ca lumina zilei, nici nu au preluat bine puterea si i-au dat ministerul agriculturii lui Felix Voiculescu, pentru ca ala micu' este doar o paiata. Ii este dator varanului o suma mare de bani si trebuie ca ministru sa se judece cu Felix pentru niste terenuri pe care le vrea porcul securist si pentru niste tunuri pe care le-a dat la Institutul de Cercetari Alimentare. Cat de idiot trebuie sa fii ca sa nu iti dai seama ca omul lui Voiculescu, noul ministru al agriculturii, nu va musca mana care il hraneste? Iar sustinatorii USL-ului au umplut forumul asta de flegme acuzand coruptia PDL, dar tac malc vazand cum au inceput matrapazlacurile socialist-liberalilor inca inainte sa ocupe fotoliile la Palatul Victoria. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 13:15
De la: Silver9AM, la data 2012-05-05 13:02:15De la: cosminacozmean, la data 2012-05-05 12:06:33Iliescu nu e doar o doar o cotoroanta batrana, e cel mai pervers politician comunist pe care la promovat poporul roman, vreme indelungata, si din pacate inca il sustine, indirect, prin increderea acordata unor politicieni de teapa lui, alde Ponta si Antonescu, care sunt capusele infipte de aceasta vulpe sireata in trupul natiunii. Coalitia PNL+PC+PSD e cea mai penibila dar si cea mai distructiva coalitie din istoria postdecembrista a Romaniei, numai ca romanii frustrati de saracie, nu realizeaza, ca pot pierde dand credit acestei aliante toate libertatile castigate de revolutionari in 1989. La fel cum vad ca il tzuca si partizanii usl de aici! Prin tacerea lor, inseamna ca aceepta cu ochii inchisi jaful care se pregateste. Si cat isi mai rupeau hainele de pe ei, cat isi mai bulbucau ochii si racneau de le plezneau bojocii, ca ei lupta pentru democratie, ca s-au saturat de coruptie, ca a furat Udrea, ca si-a luat EBA casa de 900 de milioane de euro, ca fura baietii destepti...na, acum tac malc! Unde este Gabi, ca ea zicea ca este dulaul de paza al Democratiei si ca va fi cu ochii pe Putere din prima secunda. Nu vezi ca nu mai intra pe aici? Sunt curios ce va zice despre numirea lui Constantin ala de la PC, omul lui Voiculescu, la Ministerul Agriculturii, unde va trebui sa se judece cu Voiculescu! Iarasi, as vrea sa aflu de la ea ce parere are despre numirea paparudei aleia de Dumitrescu, cea care minte ca a studiat la "STANDFORD" si care este rector la fabrica de diplome Cantemir, ca ministru al educatiei. Dar ce parere are despre interventia PSD la TVR, unde nu au cerut demiterea cuiva, ci numirea unuia de-al lor intr-un post cheie? Nimic, batista pe tambal! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 14:27
Eram sigura ca se vor gasi unii care o sa-mi zica sa merg la cratita/mop/andrele. Si asta denota conceptia retrogada potrivit careia femeile nu trebuie sa gandeasca ci doar sa fie sclavele barbatilor. Cat despre greselile de ortoepie si punctuatie sa ma ierte, acum, lumea... dar la cate din acestea gasesti pe net...ce mai conteaza? Eu macar mi le asum, poate altii nici, macar, nu o fac. Si, te rog, nu-mi mai spune ce sa fac, pentru ca este un forum public si am dreptul sa-mi exprim punctul de vedere. Eu nu m-am legat de nimeni pentru ca are anumite conceptii sau adera la o anumita doctrina. Mi-am spus doar parerea. Nimic altceva.
|
Postat pe: 5 Mai 2012, ora 15:11
De la: Black_Friday, la data 2012-05-05 13:15:55De la: Silver9AM, la data 2012-05-05 13:02:15De la: cosminacozmean, la data 2012-05-05 12:06:33Iliescu nu e doar o doar o cotoroanta batrana, e cel mai pervers politician comunist pe care la promovat poporul roman, vreme indelungata, si din pacate inca il sustine, indirect, prin increderea acordata unor politicieni de teapa lui, alde Ponta si Antonescu, care sunt capusele infipte de aceasta vulpe sireata in trupul natiunii. Coalitia PNL+PC+PSD e cea mai penibila dar si cea mai distructiva coalitie din istoria postdecembrista a Romaniei, numai ca romanii frustrati de saracie, nu realizeaza, ca pot pierde dand credit acestei aliante toate libertatile castigate de revolutionari in 1989. mei, ia asculta, mei : ce cauti tu aici la ora prinzului , de ziua ta si-n loc sa fii la masa, sa minci bine, sa bei un vin bun si apoi sa tai tortul , faci spume pe forum ? te-a taiat sotia de la festivitati si d'aia esti asa otravit ? bine ti-a facut , na ! inseamna ca ai suparat-o si pe dinsa ! -cit despre problemele tale, fraticule, eu ne fiind membra a niciunui partid, nu sunt Informata ca tine sau Silver si NU mi se trimite "documentatia" sereista cu cine-i ala, ce-a facut aia , pe care trebuie s-o postez in draci pe toate topicurile intr-o furibunda verva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

cu siguranta erau de'ai USL.ului , invatati de Felix sa-ti faca tie-n ciuda ! tztztz !
PESTELE DE LA CAP SE STRICA /
te-a taiat sotia de la festivitati si d'aia esti asa otravit ?
bine ti-a facut , na ! inseamna ca ai suparat-o si pe dinsa !