Info
x
Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” pnl+ pc+psd
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Decembrie 2011, ora 20:23
De la: wrc2000, la data 2011-12-24 15:03:42adevar spui si sper sa citeasca si mizerabili de pnl inclusiv CIUMA ROSIE idiotii de psd-isti Ba, juma_de_buletin, inainte de a ponegri pe cineva, du'te la oglinda si da'i un pumn cu ciocanul aluia care'si iteste mutra, ca sa'i curga prostia portocaloaie...! Da' vezi, sa'i dai tare din prima sa'i sara dintii, ca altminteri te agatza de picior si turbezi, fii cu bagare de seama, gaozare!! "NIHIL SINE DEO!" |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2011, ora 22:37
De la: vasile_vali, la data 2011-12-30 20:23:37De la: wrc2000, la data 2011-12-24 15:03:42adevar spui si sper sa citeasca si mizerabili de pnl inclusiv CIUMA ROSIE idiotii de psd-isti Moaaaama ce te-a atins! Tu esti si mizerabil si idiot! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
aurel211252 10 mesaje Membru din: 25/12/2011 |
Postat pe: 31 Decembrie 2011, ora 14:24
Salut.Daca si dupa 20 de ani daniel dogeanu ai impresia ca sunt "securisti"in PSD,este de plans.Noi suntem vinovati pt.ca i-am ales pe "portocalii" de azi.Toata lumea strigavorba vine) nu mai vrem Iliescu,Geoana ca"aduc comunismul din nou de la rusi".Am intors"funduletul"rusilor si ciu ciu pret redus la gaze,carbune cocs,butan pt.butelii.Nu mai avem piata de desfacere pe piata rusa,unde exportam tot ce era"refuz occidental".Oare de ce am "presimtirea sumbraca la anul tot"portocalii"vor iesi la alegeri.Votul uninominal si"softul"lor adus de afara le dau sanse de reusita.Aici astept sa spuneti ca sereistii si nu securistii(e un cuvant demodat)"lucreaza"pt.comandantul de nave inchiriate(vezi doamne nu vandute).Nu stia"ceao" ce stie"base".Ar fi multe de spus...La multi ani romanilor,oriunde va aflatii...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 Decembrie 2011, ora 15:53
ce e mic si negru si bate la usa ?
viitorul, desigur ! dar, vom vedea : La multi ani tuturor !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2012, ora 21:07
De la: gabigabi2, la data 2011-12-31 15:53:54ce e mic si negru si bate la usa ? Bine macar ca e .....mic....
Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2012, ora 21:26
De la: gabigabi2, la data 2011-12-31 15:53:54ce e mic si negru si bate la usa ? A venit Vasile_Vali pe la tine cu sorcova si ti-a batut la usa? Ia fa inventarul prin casa, ca asta e iute de mana! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2012, ora 08:08
De la: Black_Friday, la data 2012-01-01 21:26:18De la: gabigabi2, la data 2011-12-31 15:53:54ce e mic si negru si bate la usa ? uffff, ce rau esti ! nici n-a-nceput bine anul si ai si tras un glontz in directia lui ! ntzzz!
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 19:58
apologeticum e un bou! Intelus e doi!
|
|
|
|
|
ruxandradd 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 19:41
nu e varianta optima, dar decat dispretul profund pentru noi, oamenii de rand, al celor acum la putere, prefer alternative care sa nu fie asa de rau intentionate.
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 19:59
De la: gabigabi2, la data 2012-01-02 08:08:19De la: Black_Friday, la data 2012-01-01 21:26:18De la: gabigabi2, la data 2011-12-31 15:53:54ce e mic si negru si bate la usa ? Am vazut eu un caine cu o cioara'n bot........vasile al tau era ? Bravoooooo Black !!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 21:29
De la: gabigabi2, la data 2012-01-02 08:08:19De la: Black_Friday, la data 2012-01-01 21:26:18De la: gabigabi2, la data 2011-12-31 15:53:54ce e mic si negru si bate la usa ? Stimata doamna, miss Tralala a amusinat vreun partz de porc in loc de traditionalul soric si acus juiseaza ca o etnobotanica care este cum ca sorcovele is la altii!!! Deh, nebunele isi creeaza o realitate paralela, in care sunt woodrele/ebele Forumului...poti sa le mai zici ceva, ca imediat sar ca apucatele la turu' pantalonilor?!! La multi ani dvs. si celor dragi dvs.! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 21:36
De la: Black_Friday, la data 2011-12-30 22:37:05De la: vasile_vali, la data 2011-12-30 20:23:37De la: wrc2000, la data 2011-12-24 15:03:42adevar spui si sper sa citeasca si mizerabili de pnl inclusiv CIUMA ROSIE idiotii de psd-isti Stimata doamna , nu tin minte sa'mi fi masurat dvs [cu ce, cu dintii?] grosimea mizeriei...asta apropos si de poza cu dvs de la serviciu [SC Crucea de Piatra SRL] pe care ati tot promis'o sa ne'o aratati, da' nu v'ati tinut de cuvant!! Cat despre idiotenie, pardon, am auzit ca umbla creatorii de moda de la Balaceanca dupa dvs. cu taiorul incheiat la spate..Cum, nu v'au gasit acasa? No pb., sunati la 112, or sa va livreze deux-piece'ul fara taxa de transport, direct pe hoit...!!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 22:32
De la: vasile_vali, la data 2012-01-06 21:36:50De la: Black_Friday, la data 2011-12-30 22:37:05De la: vasile_vali, la data 2011-12-30 20:23:37De la: wrc2000, la data 2011-12-24 15:03:42adevar spui si sper sa citeasca si mizerabili de pnl inclusiv CIUMA ROSIE idiotii de psd-isti Ai dreptate bai Vasile, cu dintii de la fierastrau trebuie sondat jegul de pe tine.Daca te luam cu flexul, s-ar putea sa dam de maieul ala din poza pe care ti-ai sters-o din profil, dar pe care o am eu si ti-o pun (nu te bucura bestie, ca nu iti fac propuneri indecente!) la dispozitie.. Si in singura poza pe care ti-ai pastrat-o se vede clar stratul de patina nobila, sau jeg cum i se mai spune. Se vede ca tu ai sorginte de extrema dreapta, pentru ca s-ar putea spune dupa poza aia ca faci parte din organizatia camasile negre...la guler! By the way, ca tot vorbesti tu rromgleza la perfectie, vad ca esti bazat in ceea ce priveste moda la casele de glumeti. Ai grija cand te mai duci pe la saloane de cosmetica, sa nu te prajeasca si pe tine cu laserul ca pe mulatra aia, Laurette, ca aveti aceeasi nuanta la ten, si ar fi pacat sa nu mai poti apoi sa prezinti noile modele de tanga pe centura Galatiului. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am250449 6 mesaje Membru din: 7/01/2012 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 01:53
M-au oprit cele dou scene cu Bsescu de dup fotografia de grup de la Lisabona. Sarkozy l-a plantat cum se zice, mpingndu-l i cu mna, ca s-l lase Bsescu n pace, iar Berlusconi pare s-l fi trimis la plimbare. Dou momente usturtoare care ar trebui s-l vindece pe Bsescu de diplomaia la plesneal. Dou momente care spun multe despre relaiile preedintelui Romniei cu bieii din liga nti a Europei. C nici Sarkozy i nici Berlusconi nu mi se par mai actrii dect el, dup felul n care au refuzat s stea de vorb cu el, asta e alt chestie. Pentru mine ns e iritant i umilitor s vd cum preedintele rii mele gafeaz la scen deschis, dup ase ani de mandat, ncercnd s foreze discuii de rspntie cu preedintele Franei i cu premierul Italiei. C i Sarkozy are reacii de mitocan, asta nu m nclzete ctui de puin. Ct despre Berlusconi, dac-i vorbeti de politee, i cere numrul ei de telefon! Asta nu-l spal ns pe Bsescu. n loc s ncerce s se ntlneasc oficial cu ei, aa cum scrie la carte, el vrea convorbiri la botul calului: Musiu Sarkozy, stai s-i zic o chestie bilateral! Stai, moner, n-auzi!
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 14:17
De la: Black_Friday, la data 2012-01-06 22:32:52De la: vasile_vali, la data 2012-01-06 21:36:50De la: Black_Friday, la data 2011-12-30 22:37:05De la: vasile_vali, la data 2011-12-30 20:23:37De la: wrc2000, la data 2011-12-24 15:03:42adevar spui si sper sa citeasca si mizerabili de pnl inclusiv CIUMA ROSIE idiotii de psd-isti Stimata doamna pe mine m'ati convins: sunteti s'experta in jeg, in modul cel mai profesionist..!!! Cu o sg. specificare, deloc minora: la dvs. si celorlalte kkokkote oranj jegul este pe "creer" si pe sufletele voastre de slugi/woodre/roberthe/ ritzi'uri/blejnaritze cahul/kabulite. PS: Ca va controleaza doctorul si va mai da jegul de pe organele pe care vi le utilizeaza amatorii de placeri/ora, e bine pt hoiturile dvs., da' sa nu va halucinati ca ati fi mai putin jegoase si la starvuri!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 14:42
De la: vasile_vali, la data 2012-01-07 14:17:13De la: Black_Friday, la data 2012-01-06 22:32:52De la: vasile_vali, la data 2012-01-06 21:36:50De la: Black_Friday, la data 2011-12-30 22:37:05De la: vasile_vali, la data 2011-12-30 20:23:37De la: wrc2000, la data 2011-12-24 15:03:42adevar spui si sper sa citeasca si mizerabili de pnl inclusiv CIUMA ROSIE idiotii de psd-isti Mai Beky Mondialul, recunoaste tu cinstit cand ai facut baie ultima data! Vezi ca aia de la botez nu se pune. Si nici daca te-a prins ploaia nu se pune! Hai, ai curaj sa marturisesti? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 15:05
De la: Black_Friday, la data 2012-01-07 14:42:10De la: vasile_vali, la data 2012-01-07 14:17:13De la: Black_Friday, la data 2012-01-06 22:32:52De la: vasile_vali, la data 2012-01-06 21:36:50De la: Black_Friday, la data 2011-12-30 22:37:05De la: vasile_vali, la data 2011-12-30 20:23:37De la: wrc2000, la data 2011-12-24 15:03:42adevar spui si sper sa citeasca si mizerabili de pnl inclusiv CIUMA ROSIE idiotii de psd-isti Va voi raspunde, stimata doamna , atunci cand va veti pune poza de serviciu [de la Crucea de Piatra]..! Asta ca sa vedem si noi daca nu cumva chiar dvs. sunteti Laurette sau Nutzy_Spaima_ Constitutzii...Asa, doar sa dati din buze, pardon din jinjii, va e usor...Chiar, cand v'ati marturisit ultima oara? Surse din cadrul parohiei unde va destrabalati spun ca duhovnicul dvs. a adormit cand v'ati apucat sa'i insirati lista amantilor dvs., de la trahehenel si pana la Bercia_Universalu'!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
kabir 47 mesaje Membru din: 23/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 17:00
Mai, nea Sile ,cine dracu a mai pomenit un liberal cu basca?Da dracu basca de pe ochi si vei vedea ca are dreptate fata.
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 17:27
De la: kabir, la data 2012-01-17 17:00:44Mai, nea Sile ,cine dracu a mai pomenit un liberal cu basca?Da dracu basca de pe ochi si vei vedea ca are dreptate fata. de cind " PLEASCA " cazuta pe capul Ro este cel mai liberal dintre liberali !
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 21:42
USL si protestele de strada. Alta perspectiva
de Dan Tapalaga HotNews.ro Mari, 17 ianuarie 2012, 13:25 Actualitate | Opinii Dan Tapalaga Foto: Hotnews Merita revazuta azi, cu alti ochi, declaratia lui Adrian Nastase din 22 noiembrie 2011, imediat dupa ce USL a decis declansarea procedurilor de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Fostul premier explicase atunci logica acestui demers fara sanse in Parlament: "Este o operatiune mult mai complexa, etapizata, care inseamna inclusiv includerea societatii civile si a populatiei". Am scris acum doua luni ca miza actiunii de suspendare, spre deosebire de cea din 2007, se va juca in strada, nu in Parlament si ca USL va plonja direct in bratele populatiei. Am explicat de ce procedeaza astfel in Tehnica suspendarii, varianta Nastase. Astazi, USL procedeaza intocmai: lanseaza petitii online si anunta ca va strange semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu, chemand in paralel oamenii sa iasa in strada. Liberalii au pregatit pentru joi, 19 ianuarie, un protest in Capitala. Numai ca, surpriza: anuntul incepuse sa circule pe net sub forma de teasing din 10 ianuarie. Captura e-mail - anunt romanialiberala.ro Foto: HotnewsAsta era cu doua zile inaintea iesirii celor 4500 de oameni in strada la Targu Mures in semn de solidaritate fata de Raed Arafat. Mesajul raspandit via www.romanialiberala.ro suna asa la momentul cand a fost expediat prin mail-uri: "Esti roman liberal? Si noi. Atentie! Avem treaba impreuna...Mai sunt 8 zile..." Aceasta este una din probele indubitabile ca opozitia se pregatea de scandal inainte de gafele lui Traian Basescu, comise ulterior. Cu alte cuvinte avem cel putin doua indicii importante ca USL elaborase minutios in laobratoarele celor doua partide miscari de strada in ianuarie fara sa prevada ca insusi marele lor dusman, Traian Basescu, va turna la fix gaz pe focul social pe care se tot cazneau sa-l aprinda. Este ceea ce vedem astazi aplicarea "operatiunii complexe, etapizate, care inseamna inclusiv includerea societatii civile si populatiei?". Probabil ca da. Lipsea un detonator, iar Traian Basescu a aprins fitilul, declansand neinspiratul razboi cu medicul Raed Arafat pe tema noii legi a sanatatii. Acest episod, care a generat solidarizari spontane cu Arafat, a incurajat opozitia sa treaca mai repede la actiune. Stim astazi de la liderul PSD, Victor Ponta, ca ideea protestului din Capitala este a liberalilor, mai precis a lui liderului PNL Iasi, Relu Fenechiu. Ponta pare sa se delimiteze formal de proteste tocmai pentru a nu le stirbi legitimitatea: "A existat propunerea domnului Fenechiu (...). Eu am considerat c noi trebuie s i lasm pe oameni s si spuna punctul de vedere si am face mult mai bine s ne gndim si s i ascultm pe ei. (...) Dac oamenii vor dori s iesim si noi pe strad, o vom face, dar nu as vrea s ne grbim n aceste lucruri, a spus liderul PSD citat de postul B1 TV. Mobilizarea tinerilor liberali pe retelele de socializare, in special pe Facebook, face parte din scenariul lui Fenechiu. Tinta lor initiala pare sa fi fost mitingul programat pe 19 ianuarie, insa cum lucrurile s-au precipitat din cauza iesirii lui Traian Basescu, s-au adaptat din mers. A nu se intelege ca resping baza reala de nemultumire. Am scris despre ea in textul De ce a fost invins Traian Basescu. Am remarcat inca de vineri, 13 ianuarie, ca profilul protestatarului este extrem de eterogen, dar in mod evident parazitat politic. Aceasta impresie a devenit tot mai puternica in cursul zilei de duminica, cand protestele au degenerat in violente si nu ne-am lamurit nici astazi cine si de ce i-a adus pe ultrasii care aruncau cu bolovani, de ce jandarmii pareau duminica, 15 ianuarie, depasiti de situatie in schimb au cazut in extrema cealalata luni, 16 ianuarie. Am pus atunci in discutie profilul protestatarului si rezulta ca din miscarile astea, cernute prin sita ratiunii, nu ramane mare lucru. Evident ca exista o un numar semnificativ mai mare de nemultumiti fata de anii trecuti, ca printre oamenii iesiti in strada vedem cu ochiul liber revoltatii neafiliati. Dar numarul lor pare totusi foarte mic, nesemnificativ chiar. Numeroase relatari din teritoriu despre protestele organizate in alte orase din tara raporteaza cateva zeci, maxim cateva sute de oameni. Printre ei, presa locala identifica pe post de agitatori liderii opozitiei, liberali sau pesedisti, camuflati in oameni obisnuiti. In restul oraselor din tara, imaginea de rascoala populara este alimentata masiv de opozitie. Este dreptul ei sa faca asta, insa ce-mi displace profund la aceste proteste este tentativa ridicola a celor de la PSD si PNL de a insela aparentele, de a defila drept "simplii cetateni" in razboi cu "dictatura". Ca un detaliu semnificativ, la protestele din Capitala apare un personaj nelipsit: Rares Manescu, trezorierul PNL si omul de incredere a lui Crin Antonescu. La fel de prezente in pesiajul revolutionar sunt filialele PSD si PNL Ilfov. Exista, fara indoiala, destui nemultumiti printre protestatari. Sunt cei grav afectati de masurile anti-criza (taierii de salarii, concedieri) sau de pierderea unor privilegii, cum e cazul revolutionarilor nevoiti sa munceasca dupa 20 de ani de huzur pe banii statului. Dar multi dintre acestia s-au saturat atat de Basescu si Boc, cat si de figurile jalnice ale opozitiei. Din acest motiv, in a treia zi de proteste, in Bucuresti si Cluj au rasunat lozinci impotriva establishmentului politic, de la stanga la dreapta si impotriva posturilor tv aferente: ""PSD - USL aceeasi minciuna e" sau "plecati, cu totii sunteti hoti" sau "Noi suntem poporul, nu televizorul". Amintiti-va cum Dan Diaconescu, caricatura anti-sistem, a fost alungat, vineri, 13 noiembrie, din Piata Universitatii. Avand toate aceste date pe masa plus ceva informatii suplimentare, ne putem intreba ce vrea, de fapt, opozitia? Raspunsul e simplu si cunoscut: sa declanseze "revolutia", sa rastoarne "dictatura", sa puna presiune pe Guvern in speranta ca vor reusi sa obtina demisii, remanieri etc catarati pe creasta "valului popular" pe care au avut grija sa-l agite ceva mai sofisticat decat in anii trecuti. Pe scurt, sa reputeze victorii pretioase in razboi cu puterea intr-un an electoral in care taberele politice sunt gata sa foloseasca toata munitia din dotare. Opozitia a calculat, pesemne, ca n-are cum sa iasa prost din asta: imaginile cu oameni in strada, confruntari cu jandarmi, gaze lacrimogene, capete sparte, arestari etc subrezesc orice guvern. Insa ceva ma face sa cred ca protestele din aceste zile mitingul de joi, 18 ianuarie, sunt doar o repetitie generala. Din cate aud, USL va investi mai multa energie pe 24 ianuarie, de ziua Unirii, zi cu o simbolistica aparte pe care opozitia va incerca sa o speculeze la maxim. In aceste momente de emotie (Ziua Unirii) resentimentele populare sunt mai usor de manipulat. Oamenii insisi par mai dispusi sa-si exprime nemultumirile, cum am vazut ca s-a intamplat in anii trecuti. Insa acest joc perpetuu de-a revolutia comporta riscurile lui, oricat s-ar sofistica si rafina in timp. USL va elibera o parte din frustrarile populatiei, dar nu prea are cu ce sa umple orizontul de asteptare. Pe de alta parte, acest joc periculos poate justificat doar partial cu argumentul ca suntem in an electoral. Gesticulatia opozitiei arata deja multa iresponsabilitate. Nu poti minti in ultimul hal in Parlamentul European, ca Victor Ponta, care prezinta cifre umflate (zeci de mii de oameni pe strazi) intr-o tentativa disperata de a internationaliza criza sociala din Romania, inflamata, e drept, cu nesperata contributie a presedintelui Traian Basescu. Cine plateste, in final, costurile economice inevitabile? La ce i-ar folosi cetateanului lovit de criza o tara scufundata in anarhie si protest continuu dupa modelul Greciei? Imaginile apocaliptice din Bucuresti vor avea, la o scara mai mica, efectul mineriadelor din anii 90 si vor tine la usa putinii investitori dispusi sa-si mai cheltuie banii in Romania. Din acest punct de vedere, care este contributia opozitiei la depasirea crizei? De ce crede USL ca mai devreme sau mai tarziu lumea nu-i va intelege jocul riscant practicat azi, ca nu-l va sanctiona, ca nu va deconta, mai spre toamna, nota de plata a unei distractii cam prea scumpe pentru o tara atat de saraca? P.S. Un lider liberal sustine ca site-ul www.romanialiberala.ro nu are nici o legatura cu PNL, ca e o simpla coincidenta ca s-a AMR-ul anuntat acolo se suprapune cu data protestului de joi. Pe de alta parte, site-ul este puternic promovat de reprezentanti ai PNL. NOTA: Voi reveni ceva mai tarziu intr-un text separat cu analiza modului in care PDL si Guvernul au gestionat aceste proteste bizare
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 07:27
Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" !
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 10:47
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! E si mai naspa sa ajungi din "golan" adept al calaului si sa'i pupi .......poala rosie.......
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 16:19
De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:47:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! asa-i ziceti voi acum lu' Bas' ? Calau' ? corect, asa-i !
|
niagara 211 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 20:35
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 16:19:35De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:47:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! Si ka'ka-lau lui antonescu,asa-i ! Raporteaza abuz de limbaj
Am descoperit c brbaii i femeile care au ajuns in vrf au fost cei care s-au implicat n ceea ce aveau de fcut cu toat energia, entuziasmul i srguina lor.
Harry Truman
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 00:49
De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:47:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! L-au pupat fostii liberali in alta parte pe Ilici! De ce crezi ca a ajuns la operatie? Cred ca de vina e prietenul nostru comun din Galati, pentru ca ciocul lui i-a ajuns cucuvelei pina in colon. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 08:32
dar ca sa respectam adevarul istoric, nici Base' nu s-a lasat mai prejos cu pupat poala lui Iliescu si a defilat cu el prin Internationala Socialista !
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 22:30
De la: Black_Friday, la data 2012-01-19 00:49:54De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:47:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! Stimata doamna , sincer, eu nu cred ca aveti vreun prieten prin Galati, posibil sa aveti prietene care mai de care mai eba'iste/woodriste/igashe..Deh, cin' s'aseamana se aduna, nu? "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 22:45
De la: vasile_vali, la data 2012-01-19 22:30:32De la: Black_Friday, la data 2012-01-19 00:49:54De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:47:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! Am, cum sa nu am si inca de soi, de vita nobila! De cate ori nu crede cineva ce spun, ma jur sa-mi crape prietenul din Galati! E duce de Ivesti, cu blazon. Daca intrebi in Ivesti daca Vasile_Vidanja e duce, oricine o sa-ti raspunda: "sigur ca da, duce...duce cam un kil de trascau! Dar dupa un kil se face muci!" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2012, ora 00:34
De la: Black_Friday, la data 2012-01-19 22:45:42De la: vasile_vali, la data 2012-01-19 22:30:32De la: Black_Friday, la data 2012-01-19 00:49:54De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:47:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! Vise onirice, stimata doamna , ca toate vizuinele pe care vi le exhibati -cam gretos, desigur- p'aci! In plus, eu nu sunt nascut in Ivesti, ci in Galati si -sa zicem- am petrecut destul timp printre rude, bunici, matusi, veri si verisoare pt. ca am avut norocul -nu ca dvs., o orfelina underground- sa am rude neamuri bune [si multe!]. Bine, pt. dvs. o baroneasa de Hotzford, aceste lucruri va par ireale, caci dvs. sunteti din nascare intr'o realitate paralela, cam stramba in spatiu. PS: Nici pe la biserica nu pareti a va simti ca pestele in apa, din moment ce va jurati [si inca stramb-mincinos] mai mereu..Sa nu va fi ciulit urechile cazute -probabil de la cerceii cat strugurii- la porunca divina "sa nu juri!"? Deh, la matreata care v'a napadit cositele blonde , probabil ati inteles ca vi s'a poruncit "sa injuri!", hmmm, explicabil: perfect femeiesc.. "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 16:31
De la: vasile_vali, la data 2012-01-20 00:34:23De la: Black_Friday, la data 2012-01-19 22:45:42De la: vasile_vali, la data 2012-01-19 22:30:32De la: Black_Friday, la data 2012-01-19 00:49:54De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:47:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:27:40Doamne, ce trist : sa ajungi din Golan postac al Puterii ! asta da " evolutie" ! Frecventezi biserica Vasilica? Probabil ca aia in care slujesc con-nationalele tale Vanessa&Melissa, mare preotese ale lui Kali! Macar te-au ajutat in vreun fel? Nu cred, pentru ca tot singur cuc (din ala negru) esti. Deh mai Vasilica, vezi unde te-a dus bautura? Te-a lasat putirinta si te-a parasit nevasta! Asta e, alta sa stii ca nu mai creste! Dar pe centura te descurci si fara...
|
|
|
|

viitorul, desigur !
Bravoooooo Black !!!
Deh, nebunele isi creeaza o realitate paralela, in care sunt woodrele/ebele Forumului...poti sa le mai zici ceva, ca imediat sar ca apucatele la turu' pantalonilor?!!
corect, asa-i !