back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” pnl+ pc+psd

Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 17:56

De la: Black_Friday, la data 2011-09-17 11:28:09Cronici Gerulieneseptembrie 13, 2011

Obsesia opoziției-dac n-ar fi existat, Bsescu trebuia inventat

Bsescu obsedeaz opoziția, pn la nevroz și din toate pozițiile. Prin prezenț, dar și prin absenț.

Printr-un secret al crui patent l deține, Traian Bsescu continu s domine agenda opoziției. Agend e mult spus. Opoziția nu are idei, programe pentru care s se bat. Nu acționeaz, doar reacționeaz la ce fac sau nu fac, spun sau nu spun guvernul și președintele. Bsescu obsedeaz opoziția, pn la nevroz și din toate pozițiile. Prin prezenț, dar și prin absenț.

Bsescu n-a fost la meciul de pomin cu Franța. Guristul chemat s cnte imnul Romniei s-a ngrijit ca președintele absent s-a fie totuși prezent, uitnd s cnte versurile i c-n a noastre piepturi pstrm cu fal-un nume / Triumftor n lupte, un nume de Traian!. Dac spunem Triumftor n lupte, un nume de Traian!, se interpreta politic, a explicat cam confuz guristul. Adic lumea l-ar fi confundat pe mpratul Traian cu președintele Traian Bsescu. Pentru pocirea imnului, prefectul a amendat și federația și pe gurist. Pe gurist l-a aprat Victor Ponta, ba l-a și felicitat, pentru c a cntat foarte bine. A cntat foarte bine și, mai ales, n acord cu o idee a liderului PSD, care anunțase c atunci cnd va veni la putere pn și n imnul Romniei trebuie sa facem o schimbare, strofa cu Traian o s plece, deși acum susține c a fost o glum.

Nici nu se stinsese vlvtaia cu imnul cnd o informație laconic de la Cotroceni anunța c Traian Bsescu se va afla la Washington, n data de 13 septembrie, ntr-o vizit de lucru, pentru finalizarea unor acorduri bilaterale ntre Romnia i Statele Unite ale Americii. Din nou opoziția a intrat n trepidații și odat cu ea și moguliziunile. Ce caut la Washington? O sa-l primeasc Obama? E o cacealma! N-o s-l primeasc! Se duce ca s se bage n seam! Victor Ponta, puberul ntrziat, magnanim, a dat-o iar pe glumițe. Dup ce americanii au amplasat scutul antirachet n Romnia, e normal ca Traian Bsescu s-i cear mcar o cafea lui Barack Obama!

ns nimic nu egaleaz previziunile lui Stelian Tnase care simte enorm și vede monstruos. Politolog cu pretenții, Stelian Tnase a eșuat la Realitatea TV, din care a avut ambiția s fac un BBC dmbovițean. A rmas doar cu ambiția. Cnd nu servește de decor pentru ghidușiile poetului Mircea Dinescu, Stelic scrie la blog. Cnd nu scrie la blog, m ntlnesc zilnic cu diverse persoane cu care discut ce se ntmpl n culisele politicii. Și ce afl de la aceste persoane importante, surse beton, toate cu acces la mapele Cotrocenilor, Stelic spune maselor largi, populare.

Recent, a aflat c Traian Bsescu l-ar vrea ca prim ministru pe Dinu Patriciu. A fost dezmințit politicos de cei doi preopinenți. ns Stelic nu e omul care s se descurajeze. A aflat una și mai și, n msur s zburleasc de plcere prul de pe limba lui Victoraș și de pe pieptul lui Crin. Sau viceversa. Traian Bsescu e bolnav! Ru de tot. Nu doarme, ia medicamente cu pumnul și, mai grav, nu mai bea! Cum știrile despre bolile care-l macin pe Bsescu sunt apanajul lui Vadim Tudor, Stelic devine vag circumspect. Cine poate s verifice așa ceva? Asta nu-l mpiedic s afirme c, da, Traian Bsescu e bolnav! ns bolnavul mișc, vorbește, e prezent peste tot, apare la televizor, ia avionul și se duce la Washington. ntortocheate mai sunt cile politicii romnești. Ca și cele ale analiștilor atoateștiutori.

Hotrt lucru, dac n-ar fi existat, Bsescu trebuia inventat. D opoziției, și analiștilor de cas, iluzia c exist.

sa nu se uite ca SUNTEM URMASII LUI TRAIAN ...Traian Basescu, a incheiat triumfatoare diva blonda in aplauzele fulminante ale asistentei in picioare !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 18:14

De la: gabigabi, la data 2011-09-06 15:39:27
De la: Realista, la data 2011-09-06 13:37:14Nu a trecut bine termenul de garantie al USL si deja au inceput sa se simta anumite "mirosuri".

te-au reactivat "mirosurile " ? la voi a ce miroase : a hoit ? a stirv ? voi vorbiti care sunteti "morti " din 14 iunie si acum va pregatiti sa-nviati ,eventual, sub alt nume ?
parafrazindu-i pe prietenii aia doi, ce tac asa profund cu o sticla de bere-n fata , ma-ntreb si eu ca ei : care o fi sinonimul de la hoti si derbedei ? PD_L, este ?

Iti place asa mult berea cu ...........rom ?

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 18:23

De la: Silver9AM, la data 2011-09-17 18:14:56
De la: Realista, la data 2011-09-06 13:37:14Nu a trecut bine termenul de garantie al USL si deja au inceput sa se simta anumite "mirosuri".

te-au reactivat "mirosurile " ? la voi a ce miroase : a hoit ? a stirv ? voi vorbiti care sunteti "morti " din 14 iunie si acum va pregatiti sa-nviati ,eventual, sub alt nume ?
parafrazindu-i pe prietenii aia doi, ce tac asa profund cu o sticla de bere-n fata , ma-ntreb si eu ca ei : care o fi sinonimul de la hoti si derbedei ? PD_L, este ?

Iti place asa mult berea cu ...........rom ?

da' vad ca le ai p'astea cu amestecurile ! d'aia iti creste tie capul si te stringe cashcheta ? da naibii cu ea de pamint....ca tot esti la cotroceni si nu mai trebuie sa faci un drum....

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 20:38

De la: gabigabi, la data 2011-09-17 17:56:34
De la: Black_Friday, la data 2011-09-17 11:28:09Cronici Gerulieneseptembrie 13, 2011

Obsesia opoziției-dac n-ar fi existat, Bsescu trebuia inventat

Bsescu obsedeaz opoziția, pn la nevroz și din toate pozițiile. Prin prezenț, dar și prin absenț.

Printr-un secret al crui patent l deține, Traian Bsescu continu s domine agenda opoziției. Agend e mult spus. Opoziția nu are idei, programe pentru care s se bat. Nu acționeaz, doar reacționeaz la ce fac sau nu fac, spun sau nu spun guvernul și președintele. Bsescu obsedeaz opoziția, pn la nevroz și din toate pozițiile. Prin prezenț, dar și prin absenț.

Bsescu n-a fost la meciul de pomin cu Franța. Guristul chemat s cnte imnul Romniei s-a ngrijit ca președintele absent s-a fie totuși prezent, uitnd s cnte versurile i c-n a noastre piepturi pstrm cu fal-un nume / Triumftor n lupte, un nume de Traian!. Dac spunem Triumftor n lupte, un nume de Traian!, se interpreta politic, a explicat cam confuz guristul. Adic lumea l-ar fi confundat pe mpratul Traian cu președintele Traian Bsescu. Pentru pocirea imnului, prefectul a amendat și federația și pe gurist. Pe gurist l-a aprat Victor Ponta, ba l-a și felicitat, pentru c a cntat foarte bine. A cntat foarte bine și, mai ales, n acord cu o idee a liderului PSD, care anunțase c atunci cnd va veni la putere pn și n imnul Romniei trebuie sa facem o schimbare, strofa cu Traian o s plece, deși acum susține c a fost o glum.

Nici nu se stinsese vlvtaia cu imnul cnd o informație laconic de la Cotroceni anunța c Traian Bsescu se va afla la Washington, n data de 13 septembrie, ntr-o vizit de lucru, pentru finalizarea unor acorduri bilaterale ntre Romnia i Statele Unite ale Americii. Din nou opoziția a intrat n trepidații și odat cu ea și moguliziunile. Ce caut la Washington? O sa-l primeasc Obama? E o cacealma! N-o s-l primeasc! Se duce ca s se bage n seam! Victor Ponta, puberul ntrziat, magnanim, a dat-o iar pe glumițe. Dup ce americanii au amplasat scutul antirachet n Romnia, e normal ca Traian Bsescu s-i cear mcar o cafea lui Barack Obama!

ns nimic nu egaleaz previziunile lui Stelian Tnase care simte enorm și vede monstruos. Politolog cu pretenții, Stelian Tnase a eșuat la Realitatea TV, din care a avut ambiția s fac un BBC dmbovițean. A rmas doar cu ambiția. Cnd nu servește de decor pentru ghidușiile poetului Mircea Dinescu, Stelic scrie la blog. Cnd nu scrie la blog, m ntlnesc zilnic cu diverse persoane cu care discut ce se ntmpl n culisele politicii. Și ce afl de la aceste persoane importante, surse beton, toate cu acces la mapele Cotrocenilor, Stelic spune maselor largi, populare.

Recent, a aflat c Traian Bsescu l-ar vrea ca prim ministru pe Dinu Patriciu. A fost dezmințit politicos de cei doi preopinenți. ns Stelic nu e omul care s se descurajeze. A aflat una și mai și, n msur s zburleasc de plcere prul de pe limba lui Victoraș și de pe pieptul lui Crin. Sau viceversa. Traian Bsescu e bolnav! Ru de tot. Nu doarme, ia medicamente cu pumnul și, mai grav, nu mai bea! Cum știrile despre bolile care-l macin pe Bsescu sunt apanajul lui Vadim Tudor, Stelic devine vag circumspect. Cine poate s verifice așa ceva? Asta nu-l mpiedic s afirme c, da, Traian Bsescu e bolnav! ns bolnavul mișc, vorbește, e prezent peste tot, apare la televizor, ia avionul și se duce la Washington. ntortocheate mai sunt cile politicii romnești. Ca și cele ale analiștilor atoateștiutori.

Hotrt lucru, dac n-ar fi existat, Bsescu trebuia inventat. D opoziției, și analiștilor de cas, iluzia c exist.

sa nu se uite ca SUNTEM URMASII LUI TRAIAN ...Traian Basescu, a incheiat triumfatoare diva blonda in aplauzele fulminante ale asistentei in picioare !

Beat e cirmaciu,
Scufundata corabia,,,,,,,,

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 20:41

Nu vobi de hoit in usl..........se supara nea nelu si matale mamaie......

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 07:13

De la: Silver9AM, la data 2011-09-17 20:41:46

beiii, ai asi tu dreptatea ta : imbalsamarea se poate face si cu alcool, in Speta, visichi si hoitu' nu mai miroase a hoit, ci pute a crisma....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 07:25

De la: gabigabi, la data 2011-09-18 07:13:53

beiii, ai asi tu dreptatea ta : imbalsamarea se poate face si cu alcool, in Speta, visichi si hoitu' nu mai miroase a hoit, ci pute a crisma....

Mamaie,las'o mai usor cu taria,nu de alta dar o sa iei foc cand iti aprinzi o tigara,si in loc de imbalsamare o sa fii depozitata la antipa la subsol ,asa ca sa sperii sobolanii......
De acolo iti venea "duhoarea ?" ai uitat pe sub pat o sticla de rachiu de fructe ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 18:24

De la: Silver9AM, la data 2011-09-18 07:25:01

Mamaie,las'o mai usor cu taria,nu de alta dar o sa iei foc cand iti aprinzi o tigara,si in loc de imbalsamare o sa fii depozitata la antipa la subsol ,asa ca sa sperii sobolanii......
De acolo iti venea "duhoarea ?" ai uitat pe sub pat o sticla de rachiu de fructe ?

nu bre, e sticla aia Rom cu care te blagoscovesti tu cind faci mamaliga ptr. pestele ala care fuge si el de tine si de "parfumul" tau ! da' ,ia zi : cind te tuci la serviciu, ce "servesti" ca sa dispara mirosu' , desi nu crez ca-l deranjeza pe sefu' ? minci si tu o ceapa, un usturoi, ceva ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 18:39

De la: gabigabi, la data 2011-09-18 18:24:27
De la: Silver9AM, la data 2011-09-18 07:25:01

nu bre, e sticla aia Rom cu care te blagoscovesti tu cind faci mamaliga ptr. pestele ala care fuge si el de tine si de "parfumul" tau ! da' ,ia zi : cind te tuci la serviciu, ce "servesti" ca sa dispara mirosu' , desi nu crez ca-l deranjeza pe sefu' ? minci si tu o ceapa, un usturoi, ceva ?

Mamaie,vezi ca confunzi ca intodeauna ambalajul cu continutul,vrei sa vezi cum imi miroase gura,se poate.......poate luam si o proba de sange,asta asa ca sa ne convingem,sa vedem cine'i mincinosul ,ce spui ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 18:43

te oftici, mama, ce te mai oftici ! esti un zmiorcait !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 18:53

De la: gabigabi, la data 2011-09-18 18:43:09 te oftici, mama, ce te mai oftici ! esti un zmiorcait !

O dai cotita,dar .........sa vedem cine se oftica la final.........

9am209874

6 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 20:00

nu-mi dau seama cum se poate, au doctrine complet diferite,liberalii de dreapta,PSD-istii de stanga.dar nu ma mira,la noi orice este podibil.

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 20:14

Deja subiectul este depasit! Mariajul a inceput sa scartie- PC lui felix merge mai departe singur..iar PSD sau PNL daca nu inventeaza ceva ...sau pe cineva pe post de locomotiva ..ADIO
Cred ca au nevoie de un AMTRAK...

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 08:49

De la: chillywilly, la data 2011-09-19 20:14:30Deja subiectul este depasit! Mariajul a inceput sa scartie- PC lui felix merge mai departe singur..iar PSD sau PNL daca nu inventeaza ceva ...sau pe cineva pe post de locomotiva ..ADIO

si ce propui ,ca numai sa negam, nici asta nu-i okei ! vino cu o idee !

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 17:14

De la: chillywilly, la data 2011-09-19 20:14:30Deja subiectul este depasit! Mariajul a inceput sa scartie- PC lui felix merge mai departe singur..iar PSD sau PNL daca nu inventeaza ceva ...sau pe cineva pe post de locomotiva ..ADIO

Poate-l inventeaza pe Base 2! Sau pe Ilici 2!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 17:21

De la: Black_Friday, la data 2011-08-09 13:49:53
De la: vasile_vali, la data 2011-08-09 12:24:41
De la: Silver9AM, la data 2011-08-09 11:38:05
De la: vasile_vali, la data 2011-08-09 10:09:50
De la: Black_Friday, la data 2011-08-08 19:09:39
De la: vasile_vali, la data 2011-08-08 17:16:45
De la: Silver9AM, la data 2011-08-08 11:37:36
De la: vasile_vali, la data 2011-08-08 09:38:19
De la: Black_Friday, la data 2011-08-06 21:53:19
De la: vasile_vali, la data 2011-08-06 09:59:06
De la: Black_Friday, la data 2011-08-05 11:10:56
De la: vasile_vali, la data 2011-08-05 09:21:28Continuare:
Am uitat ca pt. intalnirea cu mine tb sa va comandati niste rochii -nu costume- si neaparat sa fie de culoarea si esenta lemnului ca sa aveti si voi ceva natural, frikhiy'urilor , prefer mirosul de agud, ba dudelor care sunteti voi dude penibile [si zoioase...]!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Pardesiul o sa ti-l aducem tie, dar in loc de salcam, o sa trebuiasca sa-l facem de plumb ca sa nu razbata putoarea si virusii tai.

Imi aduci pardesiul tau, ba madam Bleghu, si ce sa fac eu cu nasalia ta de marimea unei balene {ucigase....}? Lasa grija mea si fa'ti cele necesare pt Sf Maslu, ba madam Blenoragiu, ca am auzit ca partenera de frikinele e cam nebunateca si a cam luat boli periculoase...Deh, daca nu o frikinezi bine...sau ea pe tine?

"NIHIL SINE DEO!"

Cred si eu ca statura ta de cioara mica si uscata, crescuta cu bors de urzici si gaini moarte iti creeaza un complex de inferioritate. O sa iti fac un bine si o sa te imbalsamez cu spuma poliuretanica, sa arati si tu a om, macar pe catafalc.

Te pricepi in spume, madam Baloon? Ahaaaa, de la spumeele cu care zoiesti penibil p'aci, ma miss Phormaldehida, fi'ti'ar phormaldehida la nas sa'ti fie! Asta ca sa mai pari vie, miss Klabuck, viitoare missis Authopssiou (dupa "ceremonia" cu montul meu drept, ala te cununa cu ... )...

"NIHIL SINE DEO!"

Spune mai bine ca in loc de maini,ai gheare si alea tocite de atata scurmat in kk'at,ca si pliscul de altfel,asa ca tu o sa te mumifici repede,carne ioc,doar zgarciuri imbibate in matrafox,asa ca liberalule cu deviza de casa regala,ramai in cortul tau care are doar usa (peretii ,sifonierul si palaria +maieul) le-ai pus pe foc asta iarna,dar degeaba.......
Sa plesnesti bine ,cioara !!!

Ce'ar fi sa verifici tu pe viu, ba miss Koor'age? Hai, fii si tu o data barbata, chiar daca pt ultima oara, te las sa si canti inainte de molifta...vino, misso, vina odata, fi'ti'ar colantii ai ca din cauza lor vii asa de greu..nebunateco!!!
/Hai, ca te cununa si pe tine montu' meu drept, or sa te imbrace oficiosii in mireasa, ba miss Phormoll..!!!

"NIHIL SINE DEO!"

"Ce'ar fi sa verifici tu pe viu..." Ce optimist esti bai zombi! De unde viu bai putrezitule? Pe tine te-au mancat de viu viermii si capusele, imputzitule!

spermata, da' speri degeaba, ba madam Idhyothou, ramele zoioase -si penibile!- is la vo, la frikkhyurile Forumului, pidosnicele , care sunteti voi gaozare!!

"NIHIL SINE DEO!"

Bai nihil sine deodorant,tu in limba scrii,am dat si eu unu'i tigan sa citesca si a spus ca nu intelege,DECI NICI MACAR IN LIMBA TA MATERNA NU SCRII,in aromana de cartier ? Fiti'ar limba a de nespalat sa'ti fie.......
SA PLESNESTI BINE,CIOARA !!!

Ahaa, i'ai dat'o aluia din oglinda, de'aia ti'e rusine sa'ti pui o picture pe forum, asta ca vedem cat de alb ti'e soricu, ba gaozaro_tzigank_imputzita! Ba miss Bakkoloriat, la cata [ne]stiinta de carte zace in bietu' tau neuron de hahalera, pot sa scriu si in austriaca, ba miss Feckhally, ca tot nu poti pricepe! Pur si simplu esti handikkapatha, ca tot te chinui tu sa deslusesti ceea ce pricepe orice om normal...Dar ce, doar tu nu esti normala, esti extra'ordinara, extra'ordinara mica si pidosnik mui'ere talmac'eana!

"NIHIL SINE DEO!"

Limba austriaca!!! 'ti-ar capu' ala mic si sec al ! Mai ai frati pe acasa Pardailane? Ce faceai tu bai cocalare la "Vrei sa fii miliardar"? Dadeai cu mopul prin platou?

Poate dadea cu jula????????????????????????

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 23:08

De la: sirboby, la data 2011-09-20 17:26:38 Poi din copularea dintre doi negri(PC si PSD) si o alba(PNL) nu iese un copil dalmatian???????????????
PS Sau trebuia sa scriu cuplarea??????????

Iese un nostalgic kkomunist ca talica, izact ca paduchele in frunte, si iar mai da cu lumanrile in fasole! Ca inca nu te'ai desprins de kkomunism, dar te freaca grija de altii! Mai nea stanga-dreapta, sus-jos, vezi ca luminitele pe care le halucinezi sunt de la OZN-urile care au venit sa ia sg. specimen de peceroi specia-haha-list in pb. liberale/social-democrate/monarhice/paranormale/anormale/gogomane/woodrisme/talmac'enisme etc samd scl! Ba nene, tu ar tb. sa fii impaiat inca din viata, viata asta de rama penibila, pe care ti'o tot exhibi p'aci!

"NIHIL SINE DEO!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 23:10

Vezi ca ai pb. cu fazele lunii, cred ca nu ti'ai spalat "pampersul" rouge/oranj, ma menajero-a trois...!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2011, ora 07:04

De la: vasile_vali, la data 2011-09-20 23:10:44

Vezi ca ai pb. cu fazele lunii, cred ca nu ti'ai spalat "pampersul" rouge/oranj, ma menajero-a trois...!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Dar de ce iti lasa gura apa? Inchide pliscul ca inunzi forumul!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2011, ora 15:18

De la: 9am209874, la data 2011-09-19 20:00:22nu-mi dau seama cum se poate, au doctrine complet diferite,liberalii de dreapta,PSD-istii de stanga.dar nu ma mira,la noi orice este podibil.

da' cind PD a TRECUT de la Internationala Socialista , la dreapta Populara, AI STIUT ca te-ai culcat pe Stinga si te-ai trezit pe Dreapta esichierului politic, intr-o singura noapte ? ai bagat de seama schimbarea asta , tu , votantul PD .lui , care inseamna ca aproba si voteaza doctrina lui de stinga ? Nu te-a apucat ameteala cind, brusc, a virat la Dreapta ? ai fost si acum de acord cu noua doctrina de dreapta , COMPLET DIFERITA si in Contradictie cu cea de stinga pe care tocmai o votasesi ? si voi vreti sa spuneti ca AVETI HABAR ....sau Va INTERESEAZA Doctrina sau Programul unui Partid ? haida de, NU VA INTERESEAZA NIMIC din toate astea : voi il votati pe basescu si atit ! poate fi oricum, ca pe voi nu va deranjeaza bascularile lui ; nici contradictiile lui ; nici improvizatiile lui ; nici Incalcarile Constitutiei, nimic nu va mira ,nimic nu va contrariaza ! voi votati un om si altceva nu va intereseaza....ce face din tara asta nu-i problema voastra !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2011, ora 15:30

si, ca sa continui, ca m-am pornit : va suparati de vi se spune postaci, dar postati din maculatura portocalie intr-o veselie si ce posteaza @906 & clonele lui pe topicul cu Spinii Presedintelui, postati si voi peste tot ! nu sunteti fani basescu, dar il admirati definitiv si fara echivoc, acceptindu-i TOT ! sunteti extraordinari de democrati in gindire si simtire, dar ati vrea sa le rupeti gura celor care va critica idolul ... Zeul la care va inchinati !.....va tot mirati de ce opozitia a facut un "fix" din persoana "zeului" vostru, neintelegind ca tocmai d'aia : ca l-ati pus pe un soclu ce n-are nimic de'aface cu Democratia ! ca e ca un cui aparut in talpa pantofului ....degeaba il ciocanesti , el mai mult decit deranjeaza...raneste piciorul si pina nu-l scoti de acolo, va continua sa faca buba !.....suntem atit de masochisti incit ne place sa mergem pe cuie, asa cum ii place lu' lazaroiu sa doarma pe un pat de cuie ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2011, ora 20:28

De la: gabigabi, la data 2011-09-21 15:18:08
De la: 9am209874, la data 2011-09-19 20:00:22nu-mi dau seama cum se poate, au doctrine complet diferite,liberalii de dreapta,PSD-istii de stanga.dar nu ma mira,la noi orice este podibil.

da' cind PD a TRECUT de la Internationala Socialista , la dreapta Populara, AI STIUT ca te-ai culcat pe Stinga si te-ai trezit pe Dreapta esichierului politic, intr-o singura noapte ? ai bagat de seama schimbarea asta , tu , votantul PD .lui , care inseamna ca aproba si voteaza doctrina lui de stinga ? Nu te-a apucat ameteala cind, brusc, a virat la Dreapta ? ai fost si acum de acord cu noua doctrina de dreapta , COMPLET DIFERITA si in Contradictie cu cea de stinga pe care tocmai o votasesi ? si voi vreti sa spuneti ca AVETI HABAR ....sau Va INTERESEAZA Doctrina sau Programul unui Partid ? haida de, NU VA INTERESEAZA NIMIC din toate astea : voi il votati pe basescu si atit ! poate fi oricum, ca pe voi nu va deranjeaza bascularile lui ; nici contradictiile lui ; nici improvizatiile lui ; nici Incalcarile Constitutiei, nimic nu va mira ,nimic nu va contrariaza ! voi votati un om si altceva nu va intereseaza....ce face din tara asta nu-i problema voastra !

Foarte bine! Eu gasesc ca este de apreciat trecerea unui partid de la stanga la dreapta si de condamnat alunecarea de la dreapta la stanga (vezi PNL). Tu, ca o liberala de vita veche, ar trebui sa fii bucuroasa de slabirea Stagii, dar vad ca se intampla taman invers!

Dar PNLce doctrina are? Ca doar din 1992 tot cocheteaza in colaborarea cu partidele de stanga.
Daca atunci intra la guvernare si sprijinea Patriarhul Rosu, in conditiile in care PNTCD si societatea civila reclamau furtul Revolutiei si lipsa de democratie din Romania, acum este si mai groasa! Sunteti cu arme si bagaje in stanga esichierului, in alianta cu PSD-ul lui Iliescu si cu partiduletul turnatorului dovedit la Securitate, adica cele mai anti-reformatoare forte. Candidati pe liste comune si intelegerea este pe foarte multi ani. Daca stanga este infratita cu dreapta, cum se mai poate vorbi de doctrine? Voi ati anulat totul.

Da, atata timp cat cineva a pus cu botul pe labe PSD si pe scarbele de liberali tradatori, l-am votat si nu imi este rusine! In 2014 voi vedea cu cine votez, dar in niciun caz cu cineva din PSD sau din actualul PNL.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2011, ora 20:37

De la: gabigabi, la data 2011-09-21 15:30:44 si, ca sa continui, ca m-am pornit : va suparati de vi se spune postaci, dar postati din maculatura portocalie intr-o veselie si ce posteaza @906 & clonele lui pe topicul cu Spinii Presedintelui, postati si voi peste tot ! nu sunteti fani basescu, dar il admirati definitiv si fara echivoc, acceptindu-i TOT ! sunteti extraordinari de democrati in gindire si simtire, dar ati vrea sa le rupeti gura celor care va critica idolul ... Zeul la care va inchinati !.....va tot mirati de ce opozitia a facut un "fix" din persoana "zeului" vostru, neintelegind ca tocmai d'aia : ca l-ati pus pe un soclu ce n-are nimic de'aface cu Democratia ! ca e ca un cui aparut in talpa pantofului ....degeaba il ciocanesti , el mai mult decit deranjeaza...raneste piciorul si pina nu-l scoti de acolo, va continua sa faca buba !.....suntem atit de masochisti incit ne place sa mergem pe cuie, asa cum ii place lu' lazaroiu sa doarma pe un pat de cuie ?

Ti se pare ca tu esti mai de soi daca repeti cu fidelitate ce auzi la Realitatea si la Antena 3? Voi ce sunteti daca nu postaci?
Fixul vostru este sa ne faceti pe noi slugi. OK, parerea voastra, daca atat va duce capul si nu intelegeti ca doar pe vremea impuscatului dupa care va smiorcaiti se mergea intr-o singura directie si ca acum pot exista mai multe opinii. Dar voi spre ce tindeti? Vreti ca PNL si PSD sa preia puterea, da? Atunci cand se va intampla treaba asta, voi ale cui slugi veti fi? Sau voi veti fi boieri?
...vai de capul vostru!

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2011, ora 20:50

De la: Black_Friday, la data 2011-09-21 07:04:44

"NIHIL SINE DEO!"

Ca sa se mira proastele, ba miss Tembellegyou, d'aia! Iar comenzi sa'i dai miresicii tale, aia care'ti dedica topice, deh, sunteti indragostite, panoramelor ce sunteti voi firkkyuri pidosnice! Si o faceai in toate felurile pe d-na 165, cum ca n'ati fi voi cam cu fundu'nainte...!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2011, ora 21:24

De la: vasile_vali, la data 2011-09-21 20:50:08
De la: Black_Friday, la data 2011-09-21 07:04:44

"NIHIL SINE DEO!"

Ca sa se mira proastele, ba miss Tembellegyou, d'aia! Iar comenzi sa'i dai miresicii tale, aia care'ti dedica topice, deh, sunteti indragostite, panoramelor ce sunteti voi firkkyuri pidosnice! Si o faceai in toate felurile pe d-na 165, cum ca n'ati fi voi cam cu fundu'nainte...!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Pfuuuu, vorbeste mai inr-o parte Ciorex, ca bag de seama ca tocmai ai servit cina!
Vrei ordine? Ca sa-ti aduci aminte de vremurile alea pina sa te dea afara din armata? Hahalero, numai de suturi in coor ai avut parte in viata, Armata s-a lipsit de tine, nevasta la fel...de bun ce esti, ca numai pamantul e vinovat ca te tine! Faci degeaba umbra pamantului!

Comanda la mine ratane! Drepti! Directia Bug, cu cantec inainteeeee marrrrs!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 07:50

Incredibil! Ce tupeu au iganii din Iveti: "Am palat mare, vreau ajutor de nclzire"

iganii din Iveti, judeul Galai, sunt revoltai de cnd au aflat c primria nu mai are bani de subvenii la cldur. Pirandele s-au dus chiar i la primarul din localitate s se vaite c nu au cum s-i mai nclzeasc toate camerele palatelor.

Mariana e o iganc din Iveti, care locuiete pe ulia Stnetilor, adic n cartierul rezidenial din sat, plin de palate cu turnulee. Recent, femeia i s-a plns primarului c se descurc tot mai greu cu banii.

Mi-au luat suplimentele de alocaie. Am trei copii i primeam i eu 50 de lei. Sptmna trecut mi-au zis c nici bani de nclzire nu primesc, c am palat mare, are opt camere, a declarat, nervoas, femeia. Culmea, Mariana e suprat c multe familii cu adevrat srace iau subvenii, iar pe igani edilul a ndrznit s i trimit la munc, s se strng bani la buget. Asta e descremenare!, a concluzionat, suprat, iganca.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 07:54

intrebarea ar fi : votantii de Stinga ai PD ,au fost multumiti de trecerea la Dreapta si aplicarea unor masuri de extrema dreapta, masuri de care HABAR nu aveau ca vor fi luate, lasindu-i fara locuri de munca , spitale, scoli sau indemnizatii ptr. copii sau handicapati ?
stiau ca ptr. a se mentine in functiune cele 123 de companii si organizatii guvernamentale, ce provoaca o paguba de 1 mil. de euro/ ZI, li se va taia din salariu si din pensie ?
stiau ca se vor construi stranduri de lux, ca cel din Zlatna, a carui intretinere costa mai mult decit au la bugetul primariei, stranduri si parcuri si sali de sport, la fel de folosioare ca pantofii cu toc daruiti tarancilor din nush ce comuna inundata, de catre ministreasa dezvoltarii lucrurilor fara rost, dar care "arata bine "?

PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 08:12

De la: gabigabi, la data 2011-09-22 07:54:11intrebarea ar fi : votantii de Stinga ai PD ,au fost multumiti de trecerea la Dreapta si aplicarea unor masuri de extrema dreapta, masuri de care HABAR nu aveau ca vor fi luate, lasindu-i fara locuri de munca , spitale, scoli sau indemnizatii ptr. copii sau handicapati ?
stiau ca ptr. a se mentine in functiune cele 123 de companii si organizatii guvernamentale, ce provoaca o paguba de 1 mil. de euro/ ZI, li se va taia din salariu si din pensie ?
stiau ca se vor construi stranduri de lux, ca cel din Zlatna, a carui intretinere costa mai mult decit au la bugetul primariei, stranduri si parcuri si sali de sport, la fel de folosioare ca pantofii cu toc daruiti tarancilor din nush ce comuna inundata, de catre ministreasa dezvoltarii lucrurilor fara rost, dar care "arata bine "?

In harababura creiata de isteria Basescu,mai stie cineva ceva ?

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 20:16

De la: Black_Friday, la data 2011-09-22 07:50:16
Incredibil! Ce tupeu au iganii din Iveti: "Am palat mare, vreau ajutor de nclzire"

iganii din Iveti, judeul Galai, sunt revoltai de cnd au aflat c primria nu mai are bani de subvenii la cldur. Pirandele s-au dus chiar i la primarul din localitate s se vaite c nu au cum s-i mai nclzeasc toate camerele palatelor.

Mariana e o iganc din Iveti, care locuiete pe ulia Stnetilor, adic n cartierul rezidenial din sat, plin de palate cu turnulee. Recent, femeia i s-a plns primarului c se descurc tot mai greu cu banii.

Mi-au luat suplimentele de alocaie. Am trei copii i primeam i eu 50 de lei. Sptmna trecut mi-au zis c nici bani de nclzire nu primesc, c am palat mare, are opt camere, a declarat, nervoas, femeia. Culmea, Mariana e suprat c multe familii cu adevrat srace iau subvenii, iar pe igani edilul a ndrznit s i trimit la munc, s se strng bani la buget. Asta e descremenare!, a concluzionat, suprat, iganca.

Ba miss Pyrhanda, Mariana e numele tau de...fata? Ptiu, stuchite'ar matzele, tu erai "bruneta" fara under-wear care vindea baloane pe peste la cotiga? Ti'ai schimbat tu sexu', minoritara pidosnika, da' naravu'=pestii nu ti l'ai schimbat...!
Nu stiu cum se zice pe limba ta "sa troznesti bine!", da' poti sa'ti traduci sg. urarea, ca doar esti fata mare [in pavilioane], nu?

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 20:21

De la: vasile_vali, la data 2011-09-22 20:16:17
De la: Black_Friday, la data 2011-09-22 07:50:16

Ba miss Pyrhanda, Mariana e numele tau de...fata? Ptiu, stuchite'ar matzele, tu erai "bruneta" fara under-wear care vindea baloane pe peste la cotiga? Ti'ai schimbat tu sexu', minoritara pidosnika, da' naravu'=pestii nu ti l'ai schimbat...!
Nu stiu cum se zice pe limba ta "sa troznesti bine!", da' poti sa'ti traduci sg. urarea, ca doar esti fata mare [in pavilioane], nu?

"NIHIL SINE DEO!"

Mucles Ciordiles, ca tu esti din Ivesti, nu eu! Cadea-v-ar satelitul lui NASA intre corturi, sa o punem de un doliu national! Sau de o sarbatoare...

Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” PNL+ PC+PSD
Mergi la: