back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” pnl+ pc+psd

 


 
Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Mai 2012, ora 21:32

De la: vasile_vali, la data 2012-05-12 17:46:26
De la: Black_Friday, la data 2012-05-12 17:10:14
De la: gabigabi2, la data 2012-05-12 16:33:14
De la: Black_Friday, la data 2012-05-12 11:50:20
De la: gabigabi2, la data 2012-05-12 08:14:41neee, nu cred ! mai mare risc decit cel reprezentat de SEFU' , concretizat , de altfel , printr-o izolare aproape totala a Romaniei ? neeee, glumesti !


Tu nu ai crezut nici cand ti-am spus sa nu-l votezi pe Geoana pentru ca este periculos de prost, asa ca nu ma mira ca nu crezi nici acum. Si s-a dovedit ca am avut dreptate.
Ai ramas cu aceleasi clisee, ca in timpul lui impuscatu'! Tu vezi izolare pentru ca nu stau sefii de stat la usa Cotroceniului, cersind sa fie acceptati in vizita. Si Ceausescu voia sa dea impresia ca este un pilon al Politicii mondiale, asa ca se vizita cu tot felul de sefi de trib din Africa, sau cu presedinti obscuri din Asia apoi mancau kakat crainicii TVR ca Ceasca traseaza linia directoare in politica mondiala, ca este geniul Carpatilor si conduce lupta pentru pace, dezarmarea nucleara, etc.

Pina una-alta, se vede credibilitatea stapanilor tai in fata bancherilor internationali. Astia isi retrag valuta din Romania si leul se duce la vale...

Inainte de marea voastra victorie, Romania avea credibilitate externa, era data ca exemplu pentru felul in care a trecut criza economica si increderea strainilor se materializa prin dobanzi mici la imprumuturi pe piata externa. Asta este mai important decat o vizita a unui presedinte din Burkina Faso.

Intr-o tara fosta comunista, membra NATO, o tara de granita a Uniunii si a NATO, in care prezenta americanilor la Kogalniceanu si la Deveselu este menita sa descurajeze agresiuni straine si tendinta expansionista a vecinilor, chiar si economica, sa tratezi critic relatia cu americanii si sa pupi in coor Rusia si China, puterile ne-democratice care se opun intotdeauna democratiilor consacrate occidentale, NU DOVEDESTE DOAR PROSTIE SAU DILETANTISM, CI PUTE A TRADRE A INTERESELOR NATIONALE!

Si nu stiu cum naiba nu sesizezi ca nu este un caz singular! Cate dovezi mai vrei ca orientarea USL este asta, de ani de zile? Si Geoana a fost la Moscova in secret si Crin Antonescu s-a exprimat pro-Rusia si nu mai vorbesc de cardinalul rosu, Ilici! Cat de orbi puteti fi?


probabil ca la fel de orbi ca si voi care n-ati vazut ca Base pune de'o dictatura !


Si chiar nu sesizezi lipsa logicii? Daca era dictatura, nu mai pupau stapanii tai guvernarea!


N'a fost dictatura -dupa sensul din DEX- pt ca noi am fost Gica contra si am tremurat in ger asta-iarna!! Daca nici demiterea -in direct- a lui Arafat de catre basecsul jucator_unde_nu_tb. nu e un semn dictatorial...atunci cred ca nu avem aceleasi definitii...Daca in anii '70 la primele manifestari dictatoriale ale ceaunescului cineva ar fi iesit macar in ulitza, daca nu in strada, sa protesteze...atunci tot ceea ce a urmat n'ar fi existat..iar topicul cu ce faceau romanii in socialism nu'si mai avea rostul!
Caci se stie din '24, '33, '71, puterea fara frane duce la autoritarism, autoritarismul la dictatura...

"NIHIL SINE DEO!"


Chiar, de ce atoi tremurat voi asta iarna? Cui i-a folosit? Poate lui Voiculescu! Au avut gazii, stanii si ciutacii lui o paine maro de mancat.

Daca tot te preocupa tendintele dicatoriale, ia atitudine si fata de intentia PSD de a-si numi omul in TVR. Daca nu te ajuta memoria sau poate nu a ajuns inca informatia la voi in targ, la Galati, uite aici amanunte:


PSD, șantaj grosolan la TVR: l vrem pe Lucaci șef la Știri. Filmul unei execuții ca-n anii '50


Autor: Anca Simionescu, Gabriel Gachi

Consiliul de Administratie al TVR a desființat ieri funcția de director de programe. Dan Radu: Este n ADN-ul PSD s fac astfel de lucruri. Pesedizarea televiziunii publice se face n ritm accelerat. Urmeaz reduta Alexandru Lzescu.

Sursa: EVZPSD a intrat cu tancul peste Televiziunea Romn, deși Guvernul condus de Victor Ponta nc n-a fost validat n Parlament. De o sptmn a nceput șantajul n forț la președintele TVR, Alexandru Lzescu, pentru numirea, fr concurs, a lui Claudiu Lucaci pe postul de șef al DEI (Departamentul de Emisiuni Informative), pe locul lsat liber, de cteva luni, de ctre Rodica Culcer. Claudiu Lucaci a fost purttorul de cuvnt al lui Adrian Nstase n mandatul de premier al acestuia (2000-2004) și este un susțintor verificat al cauzei PSD.




Un șantaj oribil

Surse din interiorul instituției spun c rspunsul președintelui Lzescu a fost: NU. Vrem s alegem prin concurs o persoan integr, pentru a asigura echilibrul informațiilor prezentate și respectarea deontologiei jurnalistice, ar fi fost rspunsul lui Alexandru Lzescu. DEI este cel mai important departament din TVR, folosit ca aparat de propagand de politicienii ajunși la Putere. Rodica Culcer a fost pensionat, conform legii, dar n ultimul mesaj a acuzat influența USL din Consiliul de Administrație n luarea deciziei de ndeprtare a sa. Interimar, a fost numit Anca Lzrescu, jurnalist care nu are nicio afiliere politic.

USL și UNPR au votat eliminarea lui Dan Radu

Acum, șantajul formulat de PSD a fost fr menajamente: ori l numiți pe Claudiu Lucaci șef la DEI, ori desființm postul ocupat de Dan Radu, directorul de Programe și mna dreapt a lui Alexandru Lzescu. Șantajul a fost formulat categoric inclusiv ieri dimineaț, naintea nceperii ședinței CA, iar Lzescu a spus din nou c nu accept numirea lui Lucaci. n ședința CA i s-a dat o ultim șans s se conformeze, dup care s-a supus la vot eliminarea lui Dan Radu. Acesta a venit la TVR odat cu Alexandru Lzescu și a fost inițial consilier al directorului general, devenind ulterior Director de producție editorial și programe. Cu 10 voturi pentru și 3 mpotriv, Dan Radu a fost executat. Eliminarea a fost votat de reprezentanții n CA ai PSD, PNL și UNPR, la care s-a adugat votul lui Sorin Burtea, unul dintre rinocerii de neclintit ai TVR.

Vom revedea tipul de pres din perioada Nstase

Contactat de EVZ, Dan Radu a spus c pn n acest moment nu am vorbit despre ce funcție urmeaz s ocup n TVR și nici nu am luat vreo decizie s prsesc Televiziunea Public. Probabil, dac o voi face, m voi ndrepta spre societatea civil. Nu sunt nici dezamgit și nici revoltat. Este n ADN-ul PSD s fac astfel de lucruri. Ar trebui s ne reamintim cum funcționa presa n perioada Nstase, pentru c o vom revedea, a spus fostul director, care a atras atenția c, din discuțiile purtate, a reieșit c vor urma și alte buzdugane.

Hotrrea va fi pus n aplicare odat cu semnarea acesteia de ctre președintele TVR Alexandru Lzescu. Președintele director general al TVR a spus c s-a numrat printre cei care au votat mpotriva msurii.

Cine e Claudiu Lucaci

Propunerea de desființare a funcției de Director Producție Editorial și Programe nu era trecut pe ordinea de zi, ci a fost introdus n ultimul moment de Claudiu Brnzan, membru CA. Cererea nu a fost motivat n niciun fel.

Hotrrea CA a fost abuziv și nu are nicio motivație. E un cadou pentru mine de Ziua Presei, din partea unui CA numit politic", a comentat Dan Radu decizia.

Fost redactor TVR, Claudiu Lucaci este jurnalist din 1990 și doctor n sociologie. Ocup funcția de profesor asociat la Facultatea de Comunicare si Relatii publice din cadrul SNSPA și fost membru n Comisia de Etic și Arbitraj din TVR. ntre 2001-2003 a fost purttor de cuvnt n Guvernul Nstase. n aprilie 2003 a fost numit n funcția de consul general al Romniei la Los Angeles, SUA. A fost șef pe comunicare la Ministerul Tineretului condus de Monica Iacob Ridzi.



Citii mai mult: PSD, șantaj grosolan la TVR: l vrem pe Lucaci șef la Știri. Filmul unei execuții ca-n anii '50 - Media > EVZ.ro www.evz.ro/detalii/stiri/psd-santaj-grosolan-la-tvr-filmul-unei-...
EVZ.ro

Asta ce este? Este normal ca un partid sa impuna oameni la sefia departamentului de stiri al TVR? Iarasi incepeti ca in 1990 cu dezinformarile, cand la TVR spuneau ca in Piata Universitatii se vand droguri? Sau ca se strica tiruri intregi cu alimente, pentru ca in loc sa fie descarcate, oamenii taie frunze la caini in Piata? Oi fi tu mai Vasile implicat in politica, dar cel putin nu mai da lectii de corectitudine daca nu esti in stare sa tratezi problemele cu aceasi unitate de masura.


"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 12:50

De la: Black_Friday, la data 2012-05-12 21:17:59
De la: vasile_vali, la data 2012-05-12 17:33:37
De la: gabigabi2, la data 2012-05-12 17:23:19hehehe ! chiar atit de naiv esti ? chiar nu-ti dai seama ca Bas' avea nevoie de acest respiro ptr. PDL .ul lui care, daca mai statea inca 6 luni, in conditiile in care a promis marea cu sarea si NU ARE DE UNDE, in toamna NU mai intra in Parlament ? nici astia nu prea au de unde, dar toate se vor sparge-n capul lor , tu/ voi latrati de zor si faceti atmosfera si, la toamna va prezentati electoratului rebrenduiti si cu culorile schimbate si mai mergeti o tura ! deci : chiar asa de naiv esti, mai Blackule ?


Brand'ul portokkaloi e pe sfarsite, cika se poarta verdele acus...Deh, in amintirea padurilor taiate de verektoy si pe care DNA-ul tatucului l'a ocolit, ca era ocupat cu opozantii..
Deh, sa facem ceva pe cameleoni?


"NIHIL SINE DEO!"


Pai portocaliul l-ati adjudecat voi, uslasii! Combinand rosul pesedist cu galbenul pseudo-liberal, nu paote sa iasa decat portocaliu, e drept, cu nuante de maro pe alocuri!

Iar te grabesti ca fata mare la maritat, Vasile. Ca maine poimaine o sa "pupat Piata Independentei" si cu ungurii, daca procentele lor va vor fi necesare pentru Ciolan! Asa ca te sfatuiesc din nou sa ai grija unde scuipi, ca s-ar putea sa o faci direct in ventilator.

Poti sa faci pe cameleoni, dar ai grija sa-ti schimbi pampersii.


Traseismul nu a fost inventat acus, el este prezent in istoria Romaniei de prin anii 1870...Eu vb. de distinctia clara intre un mod de a gandi, sa zicem de dreapta, liberal evident...fata de unul de dreapta-stanga-sus-jos [dupa predispozitia -mahmura sau nu - a marinelului] specifica slugilor portokkaloaie! E -daca accepti asta- diferenta dintre un mod de gandire politica si o joaca prezidentioasa de'a legea=bunul-plac!! Aaa, si mai e ceva: diferenta dintre oameni [dispusi greselii] si baanbooiste, dintre politicieni vs. soferi, dintre profesori universitari si igashi poli-mono-bi-tri bacoloriati!!
PS: Fatze de iudemerieu: nu ti'am vazut kriticile gubernari lor aleturi de Tericean...Tu si geilalti copisti din excrementul zilei ati avut grija sa nu supereati la noi, iudemerei/iunepipirooy, atnunsia chend verejhtoy&uopria iera chiu gubernu' protokialiu.. Oari di ce aciasta atitud priofund incorekt fatze de bolitika dambovitean? Ieste o atitud buna fatze de adeveru' kari transciedi partipriurile individoali? Io krede che nu, atzi fekut totiul bentru a fiugheri PNL, la felu kium atzi fekuto cu dtzaranisti:: pecierieu ari nievoi di vuoi, astia diontuologii fara banbers, bentru a'si kroy proprya identity,cika di driapta [che iaste la modelling]!!

"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 13:34

De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 12:50:48
De la: Black_Friday, la data 2012-05-12 21:17:59
De la: vasile_vali, la data 2012-05-12 17:33:37
De la: gabigabi2, la data 2012-05-12 17:23:19hehehe ! chiar atit de naiv esti ? chiar nu-ti dai seama ca Bas' avea nevoie de acest respiro ptr. PDL .ul lui care, daca mai statea inca 6 luni, in conditiile in care a promis marea cu sarea si NU ARE DE UNDE, in toamna NU mai intra in Parlament ? nici astia nu prea au de unde, dar toate se vor sparge-n capul lor , tu/ voi latrati de zor si faceti atmosfera si, la toamna va prezentati electoratului rebrenduiti si cu culorile schimbate si mai mergeti o tura ! deci : chiar asa de naiv esti, mai Blackule ?


Brand'ul portokkaloi e pe sfarsite, cika se poarta verdele acus...Deh, in amintirea padurilor taiate de verektoy si pe care DNA-ul tatucului l'a ocolit, ca era ocupat cu opozantii..
Deh, sa facem ceva pe cameleoni?


"NIHIL SINE DEO!"


Pai portocaliul l-ati adjudecat voi, uslasii! Combinand rosul pesedist cu galbenul pseudo-liberal, nu paote sa iasa decat portocaliu, e drept, cu nuante de maro pe alocuri!

Iar te grabesti ca fata mare la maritat, Vasile. Ca maine poimaine o sa "pupat Piata Independentei" si cu ungurii, daca procentele lor va vor fi necesare pentru Ciolan! Asa ca te sfatuiesc din nou sa ai grija unde scuipi, ca s-ar putea sa o faci direct in ventilator.

Poti sa faci pe cameleoni, dar ai grija sa-ti schimbi pampersii.


Traseismul nu a fost inventat acus, el este prezent in istoria Romaniei de prin anii 1870...Eu vb. de distinctia clara intre un mod de a gandi, sa zicem de dreapta, liberal evident...fata de unul de dreapta-stanga-sus-jos [dupa predispozitia -mahmura sau nu - a marinelului] specifica slugilor portokkaloaie! E -daca accepti asta- diferenta dintre un mod de gandire politica si o joaca prezidentioasa de'a legea=bunul-plac!! Aaa, si mai e ceva: diferenta dintre oameni [dispusi greselii] si baanbooiste, dintre politicieni vs. soferi, dintre profesori universitari si igashi poli-mono-bi-tri bacoloriati!!
PS: Fatze de iudemerieu: nu ti'am vazut kriticile gubernari lor aleturi de Tericean...Tu si geilalti copisti din excrementul zilei ati avut grija sa nu supereati la noi, iudemerei/iunepipirooy, atnunsia chend verejhtoy&uopria iera chiu gubernu' protokialiu.. Oari di ce aciasta atitud priofund incorekt fatze de bolitika dambovitean? Ieste o atitud buna fatze de adeveru' kari transciedi partipriurile individoali? Io krede che nu, atzi fekut totiul bentru a fiugheri PNL, la felu kium atzi fekuto cu dtzaranisti:: pecierieu ari nievoi di vuoi, astia diontuologii fara banbers, bentru a'si kroy proprya identity,cika di driapta [che iaste la modelling]!!

"NIHIL SINE DEO!"


Toate bune si frumoase Vasile, dar ce treaba mai are PNL cu liberalismul, inafara de L-ul din titulatura partidului? Enumera-mi si mie cateva masuri de dreapta pe care le-a luat PNL in ultimii 8 ani, dar vezi sa nu imi pomenesti de cota unica de impozitare de 16%, pentru ca asta nu a luat-o PNL, ci alianta DA, atunci cand functiona.
Cand ati ramas singuri la comanda, dupa ce ati procedat ca tiganul care ajuns imparat il omoara intai pe tac'su, ati virat clar la stanga, ca sa va tolereze PSD-ul la guvernare. Vanzarea BCR si a altor active si cheltuirea banilor pe mariri de salarii si pensii, precum si alte sporuri si ajutoare, in loc sa fie investiti in dezvoltare, a fost o masura de dreapta?
Acum tot ceea ce faceti si promiteti nu are absolut nicio legatura cu politicile de dreapta! Un ministru care promite marirea ajutoarelor sociale, cresterea asistentei de stat, desi in toata Europa se pune problema reducerii acestor ajutoare, nu este liberal ci socialist! Te inteleg ca esti bugetar si ca tu consideri toate masurile astea in folosul tau, dar atunci nu te mai pretinde liberal pentru ca nu ai nicio legatura cu asa ceva.
Daca ai argumente contrazice-ma civilizat si demonstreaza-mi ca tu ai dreptate. Nu mai folosi jargoanele cu mine si nici romana stalcita, pentru ca eu am abordat un alt mod de a te trata, dar nu sunt Maica Tereza ca sa rabd orice....

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 13:47

Vasile, am dedus, din textele pe care le-ai postat aici pe forum, ca esti bugetar.

Vaile,fara suparare, la modul cum gandesti, analizat prin propria-mi prisma, de maine, te-as concedia!

Sa nu crezi c-ai fi singurul concediat, nu, impreuna cu Vasile as mai concedia inca vreo 2/3 din functionarii publici de la toate nivelurile, exceptii: justitie, politie, invatamant, sanatate, unde as recurge la o reforma efectiva, competente si aptitudini. ceea ce ar determina o reducere cu 10-20% a nr. de angajati in aceste ultime categorii de bugetari.

Vasile, traim in era informationala, hartogarii out! DMH-ul exclus, exista suport digital pentru orice document, intelegi unde bat , Vasile?

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 15:28

De la: 9am_184, la data 2012-05-13 13:47:08Vasile, am dedus, din textele pe care le-ai postat aici pe forum, ca esti bugetar.

Vaile,fara suparare, la modul cum gandesti, analizat prin propria-mi prisma, de maine, te-as concedia!

Sa nu crezi c-ai fi singurul concediat, nu, impreuna cu Vasile as mai concedia inca vreo 2/3 din functionarii publici de la toate nivelurile, exceptii: justitie, politie, invatamant, sanatate, unde as recurge la o reforma efectiva, competente si aptitudini. ceea ce ar determina o reducere cu 10-20% a nr. de angajati in aceste ultime categorii de bugetari.

Vasile, traim in era informationala, hartogarii out! DMH-ul exclus, exista suport digital pentru orice document, intelegi unde bat , Vasile?


Mda, inteleg unde bati...inspre campii cu siguranta! Cred ca ai o prisma, dar mai cred ca prisma ta e slefuita de'un carpaci de bijutier, pe care probabil ca'l doresti mi. Culturii..
Cat despre "reformele" la care ai recurge, inductiv sau deductiv, cred ca ai uitat una: intai reformeaza-te pe tine, un nihilist notoriu, si apoi poti incepe sa'i reformezi pe cei de langa tine=rude, prieteni, dusmani etc...si muuult mai apoi poti sa'i reformezi pe toti! Citindu'ti TOATE comentariile -pline de ego'uri sforaitor de narcisiste- nu pot sa nu remarc un lucru: ai amintiri dureroase din trecut, cand un bugetar sau mai multi -sa fie doctorul cu vaccinurile, profesoara de muzica, militianu' cu amenda pt. suflat mucii zogomotos?- te'a/te'au inrait intru "reforma"? Nene, "reformatori" ca tine plini de "filosoficale" au mai fost, vezi O. Goga, da' au fost reformati f. repede de realitatea romaneasca...Chestie de anacronism/inadaptare, nu?
PS: Cum gandesc sau nu eu pb. politice, nu e tb. ta, "democratule"! Cf. Legii 188/1999 eu NU fac politica la serviciu, am cu totul alta fisa a postului.. Pe Forum ma reprezint ca cetatean=1 vot, si nu ca functionar public...Sg. tangenta cu Forumul e aceea ca eu cunosc Sistemul... DIN INTERIOR, deci ii stiu mai bine ca tine/voi metehnele...si pot explicita miopiile unora, care se uita prin tot felul de prisme, in loc sa deschida ochii!!!

"NIHIL SINE DEO!"


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 16:00

De la: Black_Friday, la data 2012-05-13 13:34:37
De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 12:50:48
De la: Black_Friday, la data 2012-05-12 21:17:59
De la: vasile_vali, la data 2012-05-12 17:33:37
De la: gabigabi2, la data 2012-05-12 17:23:19hehehe ! chiar atit de naiv esti ? chiar nu-ti dai seama ca Bas' avea nevoie de acest respiro ptr. PDL .ul lui care, daca mai statea inca 6 luni, in conditiile in care a promis marea cu sarea si NU ARE DE UNDE, in toamna NU mai intra in Parlament ? nici astia nu prea au de unde, dar toate se vor sparge-n capul lor , tu/ voi latrati de zor si faceti atmosfera si, la toamna va prezentati electoratului rebrenduiti si cu culorile schimbate si mai mergeti o tura ! deci : chiar asa de naiv esti, mai Blackule ?


Brand'ul portokkaloi e pe sfarsite, cika se poarta verdele acus...Deh, in amintirea padurilor taiate de verektoy si pe care DNA-ul tatucului l'a ocolit, ca era ocupat cu opozantii..
Deh, sa facem ceva pe cameleoni?


"NIHIL SINE DEO!"


Pai portocaliul l-ati adjudecat voi, uslasii! Combinand rosul pesedist cu galbenul pseudo-liberal, nu paote sa iasa decat portocaliu, e drept, cu nuante de maro pe alocuri!

Iar te grabesti ca fata mare la maritat, Vasile. Ca maine poimaine o sa "pupat Piata Independentei" si cu ungurii, daca procentele lor va vor fi necesare pentru Ciolan! Asa ca te sfatuiesc din nou sa ai grija unde scuipi, ca s-ar putea sa o faci direct in ventilator.

Poti sa faci pe cameleoni, dar ai grija sa-ti schimbi pampersii.


Traseismul nu a fost inventat acus, el este prezent in istoria Romaniei de prin anii 1870...Eu vb. de distinctia clara intre un mod de a gandi, sa zicem de dreapta, liberal evident...fata de unul de dreapta-stanga-sus-jos [dupa predispozitia -mahmura sau nu - a marinelului] specifica slugilor portokkaloaie! E -daca accepti asta- diferenta dintre un mod de gandire politica si o joaca prezidentioasa de'a legea=bunul-plac!! Aaa, si mai e ceva: diferenta dintre oameni [dispusi greselii] si baanbooiste, dintre politicieni vs. soferi, dintre profesori universitari si igashi poli-mono-bi-tri bacoloriati!!
PS: Fatze de iudemerieu: nu ti'am vazut kriticile gubernari lor aleturi de Tericean...Tu si geilalti copisti din excrementul zilei ati avut grija sa nu supereati la noi, iudemerei/iunepipirooy, atnunsia chend verejhtoy&uopria iera chiu gubernu' protokialiu.. Oari di ce aciasta atitud priofund incorekt fatze de bolitika dambovitean? Ieste o atitud buna fatze de adeveru' kari transciedi partipriurile individoali? Io krede che nu, atzi fekut totiul bentru a fiugheri PNL, la felu kium atzi fekuto cu dtzaranisti:: pecierieu ari nievoi di vuoi, astia diontuologii fara banbers, bentru a'si kroy proprya identity,cika di driapta [che iaste la modelling]!!

"NIHIL SINE DEO!"


Toate bune si frumoase Vasile, dar ce treaba mai are PNL cu liberalismul, inafara de L-ul din titulatura partidului? Enumera-mi si mie cateva masuri de dreapta pe care le-a luat PNL in ultimii 8 ani, dar vezi sa nu imi pomenesti de cota unica de impozitare de 16%, pentru ca asta nu a luat-o PNL, ci alianta DA, atunci cand functiona.
Cand ati ramas singuri la comanda, dupa ce ati procedat ca tiganul care ajuns imparat il omoara intai pe tac'su, ati virat clar la stanga, ca sa va tolereze PSD-ul la guvernare. Vanzarea BCR si a altor active si cheltuirea banilor pe mariri de salarii si pensii, precum si alte sporuri si ajutoare, in loc sa fie investiti in dezvoltare, a fost o masura de dreapta?
Acum tot ceea ce faceti si promiteti nu are absolut nicio legatura cu politicile de dreapta! Un ministru care promite marirea ajutoarelor sociale, cresterea asistentei de stat, desi in toata Europa se pune problema reducerii acestor ajutoare, nu este liberal ci socialist! Te inteleg ca esti bugetar si ca tu consideri toate masurile astea in folosul tau, dar atunci nu te mai pretinde liberal pentru ca nu ai nicio legatura cu asa ceva.
Daca ai argumente contrazice-ma civilizat si demonstreaza-mi ca tu ai dreptate. Nu mai folosi jargoanele cu mine si nici romana stalcita, pentru ca eu am abordat un alt mod de a te trata, dar nu sunt Maica Tereza ca sa rabd orice....


Ok, da' tot nu ai abordat pb. iudemere/iunepipire, deci ai o restanta!
1) Tariceanu NU a vrut sa mareasca salariile profesorilor cu 50%, masura cu care boocul -plin de shtrolojeni plini de "L"uri- vroia sa'l plimbe pe la DNA;
2) A lasat economia sa'si regleze sg. performantele/deficientele, neobstructionand'o cu tot felul de forfetare;
3) A mentinut CUI=cota unica, desi acea parte a PSD-ului care l'a sprijinit o vroia marita!;
4) A repartizat fonduri guvernamentale in teritoriu in mod cat de cat echitabil, nu cum facu deunazi MRU'ul cu primariile pedelachee..;
5) A avut printre cele mai putine miscari sociale, OUG declarate neconstitutionale, nu a acceptat jocul de'a Constitutia al prezidentiosului;
6) A organizat alegeri libere, pe care le'a pierdut demn, fara autobuze liberale, cu o mass-media ostila, aliniata lui basecsu&geoana.
PS1: Nu pt. ca sunt bugetar "combat", ci pt. ca Legea sa fie respectata, fiind emanata de Parlamentul Romaniei, deci de popor, ca e Democratie Reprezentativa, nu?! Romania nu e de dreapta sau de stanga, nu e nici liberala si nici psd'ista sau ppdd'ista, ci e doar ..un popor, in numele caruia sunt emanate legi si pe care el, poporul -nu si guvernantii?- tb. sa le respecte CU ORICE PRETt! Or, reducerile salariale au fost in 2010 pe 6 LUNI, au fost de 35-40% si NU de 25%, bonus reducerile de personal din trim. IV 2010!! Eeee, dar 6 LUNI pt. basecsu si'ai sai ciraci -si pt. tine?- s'a tradus prin 24, ca doar 80=150, nu? Ce grele e pt unii aritmetica asta, si se mai cred si de "dreapta"...la dreapta adevarului, bien sur!
PS2: Spre deosebire de tine, eu nu am uitat ce a cotcodacit maaaaarele finantzist shtrolojian, intrebat cine sa plateasca pagubele Bancorex/Dacia Felix/Credit Bank/Banca Agricola/aReligiilor/Albina etc: "Cine altcineva, ca altcineva [mai fraier, n.a. ] nu mai exista?!" Ba sa plateasca, musiu, sa plateasca fiecare [ministru, parlamentar, presedinte, functionar, precupeata etc.]dupa faptele sale, ca asta inseamna PUTEREA unei LEGI!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 17:12

De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 15:28:34
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 13:47:08Vasile, am dedus, din textele pe care le-ai postat aici pe forum, ca esti bugetar.

Vaile,fara suparare, la modul cum gandesti, analizat prin propria-mi prisma, de maine, te-as concedia!

Sa nu crezi c-ai fi singurul concediat, nu, impreuna cu Vasile as mai concedia inca vreo 2/3 din functionarii publici de la toate nivelurile, exceptii: justitie, politie, invatamant, sanatate, unde as recurge la o reforma efectiva, competente si aptitudini. ceea ce ar determina o reducere cu 10-20% a nr. de angajati in aceste ultime categorii de bugetari.

Vasile, traim in era informationala, hartogarii out! DMH-ul exclus, exista suport digital pentru orice document, intelegi unde bat , Vasile?


Mda, inteleg unde bati...inspre campii cu siguranta! Cred ca ai o prisma, dar mai cred ca prisma ta e slefuita de'un carpaci de bijutier, pe care probabil ca'l doresti mi. Culturii..
Cat despre "reformele" la care ai recurge, inductiv sau deductiv, cred ca ai uitat una: intai reformeaza-te pe tine, un nihilist notoriu, si apoi poti incepe sa'i reformezi pe cei de langa tine=rude, prieteni, dusmani etc...si muuult mai apoi poti sa'i reformezi pe toti! Citindu'ti TOATE comentariile -pline de ego'uri sforaitor de narcisiste- nu pot sa nu remarc un lucru: ai amintiri dureroase din trecut, cand un bugetar sau mai multi -sa fie doctorul cu vaccinurile, profesoara de muzica, militianu' cu amenda pt. suflat mucii zogomotos?- te'a/te'au inrait intru "reforma"? Nene, "reformatori" ca tine plini de "filosoficale" au mai fost, vezi O. Goga, da' au fost reformati f. repede de realitatea romaneasca...Chestie de anacronism/inadaptare, nu?
PS: Cum gandesc sau nu eu pb. politice, nu e tb. ta, "democratule"! Cf. Legii 188/1999 eu NU fac politica la serviciu, am cu totul alta fisa a postului.. Pe Forum ma reprezint ca cetatean=1 vot, si nu ca functionar public...Sg. tangenta cu Forumul e aceea ca eu cunosc Sistemul... DIN INTERIOR, deci ii stiu mai bine ca tine/voi metehnele...si pot explicita miopiile unora, care se uita prin tot felul de prisme, in loc sa deschida ochii!!!

"NIHIL SINE DEO!"





Vasile, Vasile, n-ai inteles!... socialista aroganta afisata aici, te califica in mod sigur pe lista concediabililor, in the first places!

Ad hominem-ul tau nu ma deranjeaza absolut deloc, iar superficialitatea pe care o afisezi aici, selectand un exemplu stupid, si total neinspirat, i. e :

...." Nene, "reformatori" ca tine plini de "filosoficale" au mai fost, vezi O. Goga, da' au fost reformati f. repede de realitatea romaneasca"......

...imi intareste convingerea ca esti un biet functionaras contopist, mediocru in cel mai fericit caz, iar in cel nefericit, total incompetent.

Daca nu stii cum a fost "reformat" Octavian Goga si initiativele sale filosofico-reformiste, nu-mi ramane alta optiune decat sa te inntreb:

...stii ce face tiganul atunci cand ajunge, Rege?

Vasile, la cat de bine cunosti sistemul din interior, ti-ar prinde bine daca ai intelege exact si ceea ce se intampla in realitatea sistemica de dincolo, iata ce postam pe acest forum:

auto-citez:

(e.g.


....o s-l vedei voi pe Draku unde st cocoat, ct o s mai tri voi cu iluzia c, 1,3Mil. angajai n ec. privat, -n majoritate angajai pe salariu minim pe ec.- o s v mai finaneze plata a 6,6Mil.pensionari i salariile a vreo 3,5Mil.de bugetari.

...ai trit binior pe datorii, int-ext. la randamente de peste 6,5%, dar, s vedem cine v mai mprumut, c suntei falii !...

...ci de Ponta o s schimbai pn-la vara viitoare ?

1 EURO = 4.4160 RON
+0.0128 RON-----------> la var ?---->++++)
----------------------------------------------------------------

....Vasile, datele sistemului in care-ti desfasori activitatea si pe care-l "cunosti din interor",orbeste, nu corespund unei realitati obiective. Esti prea departe de lumea reala, Vasile.


Pustiu

Eu cnd m uit n mine-arare,
Srmanul suflet m-nspimnt,
O cas goal mi se pare,
O cas care nu cuvnt...

In jur ograda e pustie,
Perdeaua la fereti e tras,
Iar ntr-un col pare c scrie:
Stpnul a plecat de-acas !

Octavian Goga

Plugarii

La voi alearg totdeauna
Truditu-mi suflet s se-nchine;
Voi singuri strjuiți altarul
Ndejdii noastre de mai bine.
Al vostru-i plnsul strunei mele,
Creștini ce n-aveți srbtoare,
Voi, cei mai buni copii ai firii,
Urziți din lacrimi și sudoare.

Cu mila-i nesfrșit, cerul
Clipirii voastre-nduioșate
I-a dat cea mai curat raz
Din sfnta lui senintate.
El v-a dat suflet s tresar
Și inim s se-nfioare,
De glasul frunzelor din codru,
De șopot tainic de izvoare.

n coapsa gritoarei miriști
Devreme plugul vostru ar;
E primvar pe cmpie,
Și-n ochiul vostru-i primvar.
Blnd tainele vi le desface
Din snu-i milostiva glie,
Cci toat floarea v cunoaște
Și toat frunza ei v știe.

Purtați cu brațele-amndou
A muncii rodnic povar,
Sub strlucirea-nlcrimat
A dimineților de var.
Și nimeni truda nu v-alin,
Doar bunul cerului printe,
De sus, pe frunte v așaz
Cununa razelor lui sfinte.

A voastr-i jalea cea mai mare,
A voastr-i truda cea mai sfnt,
Stpnul vitreg v lovește,
Cnd cerul bine-v-cuvnt.
Dar dac-n schimbul pinii voastre,
Piticul v pltește fiere,
ndurtor v-ascult Domnul
Și v trimite mngiere.

Cnd doarme plugul pe rotile,
n pacea serilor de toamn,
La voi coboar Cosnzeana,
A visurilor noastre doamn.
Vin crai cu argintate coifuri
Și-n aur znele blaie:
Atta strlucire-ncape
n bietul bordeiaș de paie.

Frați buni ai frunzelor din codru,
Copii ai mndrei bolți albastre,
Sfințiți cu roua suferinții
Țrna plaiurilor noastre!
Din casa voastr, unde-n umbr
Plng doinele și rde hora,
Va strluci odat vremii
Norocul nostru,-al tuturora.

A mea e lacrima ce-n tremur
Prin sita genelor se frnge,
Al meu e cntul ce-n pustie
Neputincioasa jale-și plnge.
Ci-n pacea obidirii voastre,
Ca-ntr-un ntins adnc de mare.
Triește-nfricoșatul vifor
Al vremilor rzbuntoare.


Octavian Goga


"...Spuneam la nceputul cuvntrii mele c este o stare quasirevoluționar. Da! Și datoria noastr este s canalizm n mod pașnic aceast revoluție. Noi vrem s integrm poporul romnesc ntrziat n prerogativele lui normale, n drepturile lui de popor alctuitor de Stat,
S nu se sperie nimeni. Acesta este capitolul ntiu, și al doilea poate s fie capitolul de toleranț; dar nu invers: toleranța transformat n slbiciune, pe care s'o platim noi. "....

Octavian Goga


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 17:49

De la: vasile_vali, la data 2012-05-12 18:33:06
De la: gabigabi2, la data 2012-05-12 17:51:38@ Vali_Vasile : strici orzul pe giste !


Stiu, stimata doamna, da' am niscaiva orz ramas nesemanat si...m-am gandit ca poate-poa' si gastele pot sa inteleaga unele cestiuni mai..umane..!

PS: Pe 10 Mai un steag cu stema regala flutura prin Galati...Ghiciti al cui era?

"NIHIL SINE DEO!"


DA? ce drag imi esti !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 17:56

De la: Black_Friday, la data 2012-05-12 21:22:24
De la: gabigabi2, la data 2012-05-12 17:23:19hehehe ! chiar atit de naiv esti ? chiar nu-ti dai seama ca Bas' avea nevoie de acest respiro ptr. PDL .ul lui care, daca mai statea inca 6 luni, in conditiile in care a promis marea cu sarea si NU ARE DE UNDE, in toamna NU mai intra in Parlament ? nici astia nu prea au de unde, dar toate se vor sparge-n capul lor , tu/ voi latrati de zor si faceti atmosfera si, la toamna va prezentati electoratului rebrenduiti si cu culorile schimbate si mai mergeti o tura ! deci : chiar asa de naiv esti, mai Blackule ?


Hehe! Tu chiar ai impresia ca PDL a planificat sa va dea voua puterea? Ca o sa va faceti de...kakao, asta este evident. Dar uite ca primele voastre griji au fost schimbarea prefectilor si schimbarea sistemului de vot. Oare de ce? Iar de latrat, nu te intrece nimeni. Doar ca latri cam sinistru, a pustiu...



hehehe inca o data ! care va sa zica, nu ti-ai dat seama ca au folosit aceeasi stratagema ca a PSD. lui in '96 , cind treaba era groasa pina la intrarea in imposibilitate de plata si Ciorbea a facut minuni de vitejie ca s-o evite ? si-n 2004 au facut cam la fel, tot groasa era s'tuatia ....


Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:00

...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:08

De la: 9am_184, la data 2012-05-13 17:12:17
De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 15:28:34
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 13:47:08Vasile, am dedus, din textele pe care le-ai postat aici pe forum, ca esti bugetar.

Vaile,fara suparare, la modul cum gandesti, analizat prin propria-mi prisma, de maine, te-as concedia!

Sa nu crezi c-ai fi singurul concediat, nu, impreuna cu Vasile as mai concedia inca vreo 2/3 din functionarii publici de la toate nivelurile, exceptii: justitie, politie, invatamant, sanatate, unde as recurge la o reforma efectiva, competente si aptitudini. ceea ce ar determina o reducere cu 10-20% a nr. de angajati in aceste ultime categorii de bugetari.

Vasile, traim in era informationala, hartogarii out! DMH-ul exclus, exista suport digital pentru orice document, intelegi unde bat , Vasile?


Mda, inteleg unde bati...inspre campii cu siguranta! Cred ca ai o prisma, dar mai cred ca prisma ta e slefuita de'un carpaci de bijutier, pe care probabil ca'l doresti mi. Culturii..
Cat despre "reformele" la care ai recurge, inductiv sau deductiv, cred ca ai uitat una: intai reformeaza-te pe tine, un nihilist notoriu, si apoi poti incepe sa'i reformezi pe cei de langa tine=rude, prieteni, dusmani etc...si muuult mai apoi poti sa'i reformezi pe toti! Citindu'ti TOATE comentariile -pline de ego'uri sforaitor de narcisiste- nu pot sa nu remarc un lucru: ai amintiri dureroase din trecut, cand un bugetar sau mai multi -sa fie doctorul cu vaccinurile, profesoara de muzica, militianu' cu amenda pt. suflat mucii zogomotos?- te'a/te'au inrait intru "reforma"? Nene, "reformatori" ca tine plini de "filosoficale" au mai fost, vezi O. Goga, da' au fost reformati f. repede de realitatea romaneasca...Chestie de anacronism/inadaptare, nu?
PS: Cum gandesc sau nu eu pb. politice, nu e tb. ta, "democratule"! Cf. Legii 188/1999 eu NU fac politica la serviciu, am cu totul alta fisa a postului.. Pe Forum ma reprezint ca cetatean=1 vot, si nu ca functionar public...Sg. tangenta cu Forumul e aceea ca eu cunosc Sistemul... DIN INTERIOR, deci ii stiu mai bine ca tine/voi metehnele...si pot explicita miopiile unora, care se uita prin tot felul de prisme, in loc sa deschida ochii!!!

"NIHIL SINE DEO!"





Vasile, Vasile, n-ai inteles!... socialista aroganta afisata aici, te califica in mod sigur pe lista concediabililor, in the first places!

Ad hominem-ul tau nu ma deranjeaza absolut deloc, iar superficialitatea pe care o afisezi aici, selectand un exemplu stupid, si total neinspirat, i. e :

...." Nene, "reformatori" ca tine plini de "filosoficale" au mai fost, vezi O. Goga, da' au fost reformati f. repede de realitatea romaneasca"......

...imi intareste convingerea ca esti un biet functionaras contopist, mediocru in cel mai fericit caz, iar in cel nefericit, total incompetent.

Daca nu stii cum a fost "reformat" Octavian Goga si initiativele sale filosofico-reformiste, nu-mi ramane alta optiune decat sa te inntreb:

...stii ce face tiganul atunci cand ajunge, Rege?

Vasile, la cat de bine cunosti sistemul din interior, ti-ar prinde bine daca ai intelege exact si ceea ce se intampla in realitatea sistemica de dincolo, iata ce postam pe acest forum:

auto-citez:

(e.g.


....o s-l vedei voi pe Draku unde st cocoat, ct o s mai tri voi cu iluzia c, 1,3Mil. angajai n ec. privat, -n majoritate angajai pe salariu minim pe ec.- o s v mai finaneze plata a 6,6Mil.pensionari i salariile a vreo 3,5Mil.de bugetari.

...ai trit binior pe datorii, int-ext. la randamente de peste 6,5%, dar, s vedem cine v mai mprumut, c suntei falii !...

...ci de Ponta o s schimbai pn-la vara viitoare ?

1 EURO = 4.4160 RON
+0.0128 RON-----------> la var ?---->++++)
----------------------------------------------------------------

....Vasile, datele sistemului in care-ti desfasori activitatea si pe care-l "cunosti din interor",orbeste, nu corespund unei realitati obiective. Esti prea departe de lumea reala, Vasile.


Pustiu

Eu cnd m uit n mine-arare,
Srmanul suflet m-nspimnt,
O cas goal mi se pare,
O cas care nu cuvnt...

In jur ograda e pustie,
Perdeaua la fereti e tras,
Iar ntr-un col pare c scrie:
Stpnul a plecat de-acas !

Octavian Goga

Plugarii

La voi alearg totdeauna
Truditu-mi suflet s se-nchine;
Voi singuri strjuiți altarul
Ndejdii noastre de mai bine.
Al vostru-i plnsul strunei mele,
Creștini ce n-aveți srbtoare,
Voi, cei mai buni copii ai firii,
Urziți din lacrimi și sudoare.

Cu mila-i nesfrșit, cerul
Clipirii voastre-nduioșate
I-a dat cea mai curat raz
Din sfnta lui senintate.
El v-a dat suflet s tresar
Și inim s se-nfioare,
De glasul frunzelor din codru,
De șopot tainic de izvoare.

n coapsa gritoarei miriști
Devreme plugul vostru ar;
E primvar pe cmpie,
Și-n ochiul vostru-i primvar.
Blnd tainele vi le desface
Din snu-i milostiva glie,
Cci toat floarea v cunoaște
Și toat frunza ei v știe.

Purtați cu brațele-amndou
A muncii rodnic povar,
Sub strlucirea-nlcrimat
A dimineților de var.
Și nimeni truda nu v-alin,
Doar bunul cerului printe,
De sus, pe frunte v așaz
Cununa razelor lui sfinte.

A voastr-i jalea cea mai mare,
A voastr-i truda cea mai sfnt,
Stpnul vitreg v lovește,
Cnd cerul bine-v-cuvnt.
Dar dac-n schimbul pinii voastre,
Piticul v pltește fiere,
ndurtor v-ascult Domnul
Și v trimite mngiere.

Cnd doarme plugul pe rotile,
n pacea serilor de toamn,
La voi coboar Cosnzeana,
A visurilor noastre doamn.
Vin crai cu argintate coifuri
Și-n aur znele blaie:
Atta strlucire-ncape
n bietul bordeiaș de paie.

Frați buni ai frunzelor din codru,
Copii ai mndrei bolți albastre,
Sfințiți cu roua suferinții
Țrna plaiurilor noastre!
Din casa voastr, unde-n umbr
Plng doinele și rde hora,
Va strluci odat vremii
Norocul nostru,-al tuturora.

A mea e lacrima ce-n tremur
Prin sita genelor se frnge,
Al meu e cntul ce-n pustie
Neputincioasa jale-și plnge.
Ci-n pacea obidirii voastre,
Ca-ntr-un ntins adnc de mare.
Triește-nfricoșatul vifor
Al vremilor rzbuntoare.


Octavian Goga


"...Spuneam la nceputul cuvntrii mele c este o stare quasirevoluționar. Da! Și datoria noastr este s canalizm n mod pașnic aceast revoluție. Noi vrem s integrm poporul romnesc ntrziat n prerogativele lui normale, n drepturile lui de popor alctuitor de Stat,
S nu se sperie nimeni. Acesta este capitolul ntiu, și al doilea poate s fie capitolul de toleranț; dar nu invers: toleranța transformat n slbiciune, pe care s'o platim noi. "....

Octavian Goga


Mda, neicusorule si puicusorule, tze bine le spui mata, mai rar! Acus, cu umila mea parere socialista..ei bine, neicusorule si puicusorule, noroc ca esti mata "vocea patriotului nationale", sa faci revulutii si reformari, dupre stralucitoarea dumitale intelighentie si pritzepere, care'si trage seva in profunda competenta in tot si'n toate [ a mai fost unu' care le stia pre toati si a ajuns la Targoviste!]!! Imi amintesc, musiu mytcor, ca ne'am mai intalnit candva pre Forum si nu tocmai intr'un mod civilizat...Acus..tb. sa iti dau dreptate: nu sunt la inaltimea nearogantei lu' matale, specifica ardelenilor prea-evoluati, prea-inteligenti, prea-competenti [vezi boooc, falkka, rus, alin popovici etc]! Cauta'ti ,musiu, o Tara si'un popor pe care sa'i reformezi dupre chipu' si asemanarea lu' matale si, please, nu te mai baga in discutii cu astia, concediabilii!!
Merci anticipat!

"NIHIL SINE DEO!"


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:21

De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:26

Mhoammaaa ce i-ai zis.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:29

De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 19:21:08
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


Stimata doamna, nu bagati in seama prea-inalta personulitate a acestui reformator de nus'ce orientare, pur si simplu omiteti'i "judecatile de valoare"... v'ar da afara si din pensie, sa stiti, daca ar fi "la butoane"!
Va multumesc pt..floricica!


"NIHIL SINE DEO!"


Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:31

Scabia tot scabie, te-am citat?te-am abordat cumva? ti-am folosit vreun pasaj din text? ti-am atras atentia chiar si, minimal?

....nu cumva chelul isi duce mana la cap, sau ciobanul isi priveste caciula, nu cumva s-o fi rahatit proverbiala musca?


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:48

Cei care ii obliga pe altii sa aiba opinia lor politica, sau sa aiba o singura opinie, se pot numi teroristi ideologici.
Numai in situatii de necesitate se poate opera pe o singura idee forta, sau mai multe coordonate.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:53

De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 19:29:45
De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 19:21:08
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


Stimata doamna, nu bagati in seama prea-inalta personulitate a acestui reformator de nus'ce orientare, pur si simplu omiteti'i "judecatile de valoare"... v'ar da afara si din pensie, sa stiti, daca ar fi "la butoane"!
Va multumesc pt..floricica!


"NIHIL SINE DEO!"




Vasile, de unde ai dedus o asemenea ineptie?
...ptr. a te calma, am sa-ti ofer una explicita:
daca eu as fi reformat, atunci te asigur ca:
1 n-as fi permis devalizarea fondului de pensii
2 n-as fi permis institutiilor de stat, regiilor statului, sau oricarei alte entitati economice sa retina pe statul de plata al angajatului, sau angajatirului , contributiile obligatorii, dar sa nu le si vireze intocmai si la timp catre conturile bancare in care se constituie fondul de pensii. Nu as fi trecut 1 leu la datoria publica, i-as fi executat silit, si fara mila.
3As fi investit sumele din fondului de pensii in afaceri cu risc 0 si randament maxim
4...final, te asigur ca as fi avut posibilitate si forta financiara sa ofer astazi, pensii cu mult mai mari, sa spunem de cel putin 3 ori mai mult, ref.pensii min si med, cat si mentinerea standardului de confort financiar al unui pensionar, la cel putin 2/3 din standardul de care beneficiaza, in echivalenta, orice pensionar occidental.

ai inteles, Vasile`? management performant, asa se numeste reteta de succes in beneficiul carora pretinzi ca le administezi sursa financiara !


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 19:59


Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 20:03

De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:53:31
De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 19:29:45
De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 19:21:08
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


Stimata doamna, nu bagati in seama prea-inalta personulitate a acestui reformator de nus'ce orientare, pur si simplu omiteti'i "judecatile de valoare"... v'ar da afara si din pensie, sa stiti, daca ar fi "la butoane"!
Va multumesc pt..floricica!


"NIHIL SINE DEO!"




Vasile, de unde ai dedus o asemenea ineptie?
...ptr. a te calma, am sa-ti ofer una explicita:
daca eu as fi reformat, atunci te asigur ca:
1 n-as fi permis devalizarea fondului de pensii
2 n-as fi permis institutiilor de stat, regiilor statului, sau oricarei alte entitati economice sa retina pe statul de plata al angajatului, sau angajatirului , contributiile obligatorii, dar sa nu le si vireze intocmai si la timp catre conturile bancare in care se constituie fondul de pensii. Nu as fi trecut 1 leu la datoria publica, i-as fi executat silit, si fara mila.
3As fi investit sumele din fondului de pensii in afaceri cu risc 0 si randament maxim
4...final, te asigur ca as fi avut posibilitate si forta financiara sa ofer astazi, pensii cu mult mai mari, sa spunem de cel putin 3 ori mai mult, ref.pensii min si med, cat si mentinerea standardului de confort financiar al unui pensionar, la cel putin 2/3 din standardul de care beneficiaza, in echivalenta, orice pensionar occidental.

ai inteles, Vasile`? management performant, asa se numeste reteta de succes !


TEORIE, Mytcore , doar teorie si o stim si noi, dar NU s-a Dorit ! alte ginduri au avut si noi Nu am Stiut, Institutiile Statului abilitate tocmai ptr. a Apara Siguranta Statului si sa nu se-ntimplejefuirea lui Au FOST IN CIRDASIE si noi fluieram a paguba si jale !


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 20:07

De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:53:31
De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 19:29:45
De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 19:21:08
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


Stimata doamna, nu bagati in seama prea-inalta personulitate a acestui reformator de nus'ce orientare, pur si simplu omiteti'i "judecatile de valoare"... v'ar da afara si din pensie, sa stiti, daca ar fi "la butoane"!
Va multumesc pt..floricica!


"NIHIL SINE DEO!"




Vasile, de unde ai dedus o asemenea ineptie?
...ptr. a te calma, am sa-ti ofer una explicita:
daca eu as fi reformat, atunci te asigur ca:
1 n-as fi permis devalizarea fondului de pensii
2 n-as fi permis institutiilor de stat, regiilor statului, sau oricarei alte entitati economice sa retina pe statul de plata al angajatului, sau angajatirului , contributiile obligatorii, dar sa nu le si vireze intocmai si la timp catre conturile bancare in care se constituie fondul de pensii. Nu as fi trecut 1 leu la datoria publica, i-as fi executat silit, si fara mila.
3As fi investit sumele din fondului de pensii in afaceri cu risc 0 si randament maxim
4...final, te asigur ca as fi avut posibilitate si forta financiara sa ofer astazi, pensii cu mult mai mari, sa spunem de cel putin 3 ori mai mult, ref.pensii min si med, cat si mentinerea standardului de confort financiar al unui pensionar, la cel putin 2/3 din standardul de care beneficiaza, in echivalenta, orice pensionar occidental.

ai inteles, Vasile`? management performant, asa se numeste reteta de succes in beneficiul carora pretinzi ca le administezi sursa financiara !




gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 20:07

De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:31:44Scabia tot scabie, te-am citat?te-am abordat cumva? ti-am folosit vreun pasaj din text? ti-am atras atentia chiar si, minimal?

....nu cumva chelul isi duce mana la cap, sau ciobanul isi priveste caciula, nu cumva s-o fi rahatit proverbiala musca?



ma da' dastept te crezi tu si pe mine proasta ! da' nici n-a fost nevoie sa-mi citezi numele, ci doar sa comentezi ce-am scris, folosind ideile din postarea mea ....


Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 20:18


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 20:18

De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 20:07:05
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:53:31
De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 19:29:45
De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 19:21:08
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


Stimata doamna, nu bagati in seama prea-inalta personulitate a acestui reformator de nus'ce orientare, pur si simplu omiteti'i "judecatile de valoare"... v'ar da afara si din pensie, sa stiti, daca ar fi "la butoane"!
Va multumesc pt..floricica!


"NIHIL SINE DEO!"




Vasile, de unde ai dedus o asemenea ineptie?
...ptr. a te calma, am sa-ti ofer una explicita:
daca eu as fi reformat, atunci te asigur ca:
1 n-as fi permis devalizarea fondului de pensii
2 n-as fi permis institutiilor de stat, regiilor statului, sau oricarei alte entitati economice sa retina pe statul de plata al angajatului, sau angajatirului , contributiile obligatorii, dar sa nu le si vireze intocmai si la timp catre conturile bancare in care se constituie fondul de pensii. Nu as fi trecut 1 leu la datoria publica, i-as fi executat silit, si fara mila.
3As fi investit sumele din fondului de pensii in afaceri cu risc 0 si randament maxim
4...final, te asigur ca as fi avut posibilitate si forta financiara sa ofer astazi, pensii cu mult mai mari, sa spunem de cel putin 3 ori mai mult, ref.pensii min si med, cat si mentinerea standardului de confort financiar al unui pensionar, la cel putin 2/3 din standardul de care beneficiaza, in echivalenta, orice pensionar occidental.

ai inteles, Vasile`? management performant, asa se numeste reteta de succes in beneficiul carora pretinzi ca le administezi sursa financiara !







vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 13 Mai 2012, ora 20:20

De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 20:03:41
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:53:31
De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 19:29:45
De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 19:21:08
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


Stimata doamna, nu bagati in seama prea-inalta personulitate a acestui reformator de nus'ce orientare, pur si simplu omiteti'i "judecatile de valoare"... v'ar da afara si din pensie, sa stiti, daca ar fi "la butoane"!
Va multumesc pt..floricica!


"NIHIL SINE DEO!"




Vasile, de unde ai dedus o asemenea ineptie?
...ptr. a te calma, am sa-ti ofer una explicita:
daca eu as fi reformat, atunci te asigur ca:
1 n-as fi permis devalizarea fondului de pensii
2 n-as fi permis institutiilor de stat, regiilor statului, sau oricarei alte entitati economice sa retina pe statul de plata al angajatului, sau angajatirului , contributiile obligatorii, dar sa nu le si vireze intocmai si la timp catre conturile bancare in care se constituie fondul de pensii. Nu as fi trecut 1 leu la datoria publica, i-as fi executat silit, si fara mila.
3As fi investit sumele din fondului de pensii in afaceri cu risc 0 si randament maxim
4...final, te asigur ca as fi avut posibilitate si forta financiara sa ofer astazi, pensii cu mult mai mari, sa spunem de cel putin 3 ori mai mult, ref.pensii min si med, cat si mentinerea standardului de confort financiar al unui pensionar, la cel putin 2/3 din standardul de care beneficiaza, in echivalenta, orice pensionar occidental.

ai inteles, Vasile`? management performant, asa se numeste reteta de succes !


TEORIE, Mytcore , doar teorie si o stim si noi, dar NU s-a Dorit ! alte ginduri au avut si noi Nu am Stiut, Institutiile Statului abilitate tocmai ptr. a Apara Siguranta Statului si sa nu se-ntimplejefuirea lui Au FOST IN CIRDASIE si noi fluieram a paguba si jale !


Stimata doamna, institutiile statului, alea care -precum bine ziceti- ar tb. sa apere interesele Statului, adica pe ale tuturora, sunt populate tot cu..oameni! Unii is mai slabi de inger si accepta blehnareala, altii sunt incompetenti, altii is in Sistem pt. propriile interese au pt. cei care i'au implantat acolo= afaceristi/politicieni. Pana cand nu vom avea o dezbatere publica, in care cu sinceritate sa se expliciteze ce inseamna Stat, ce strategii nationale avem de urmat ref. la probl. majore -natalitate, energie, agricultura, minerit etc.- la care avem expertiza si resurse...ne vom invarti mereu in pb. minore, neiesind vreodata la luminita...In loc sa reparam greselile trecutului [bineinteles, e tb. Justitiei sa caute vinovtii si vinovati], ne vom scoate ochii unii altora, irosind timp/energie/speranta! Parerea mea, desigur, de bugetar...


"NIHIL SINE DEO!"


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 07:37

De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 20:20:17
De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 20:03:41
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:53:31
De la: vasile_vali, la data 2012-05-13 19:29:45
De la: gabigabi2, la data 2012-05-13 19:21:08
De la: 9am_184, la data 2012-05-13 19:00:21...nu pot sa cred,... incredibil , ...cata prostie poate sa-ncapa in mintile voasrte, sau , posibil sa existe acel ceva (...)obscur,... cu mult mai periculos si de o perfidenie indescriptibila.
..cum poate cineva, indiferent cine ar fi acel cineva, care sa pota sustine argumentat, ca in romania ar exista forte politice de dreapata veritabil-democratice, cum ai putea sustine fundamentat o asemenea afirmatie atat timp cat evidentele reale, obiective, nu-ti permit nici macar o justificare minimala a unor asemenea afirmatii:
...atat dreapta veritabil-democrata PNL, cat si stanga veritabila si democrata,PNT+PSDR-Cunescu, proaspat reinfiintate in ian.1990, au fost inca de la reinfiintarea lor supuse de catre FSN unor imense presiuni politico-financiar-economice. dar mai ales presiuni sociale, presiuni inimaginabile de strada efectiv, evenimentele din ianuarie si mineriadele din feb 1990 le-au decimat, iar mineriada din 13-15 iunie 1990 le-a spulberat pur si simplu orice sansa de-a exista politic.

www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

a sustine o afirmatie in care pretinzi ca ai votat 20 de ani consecvent cu dreapta politica veritabila, este o pura imbecilitate, sau o naivitate hiper infantila, eventual, este vorba despre cu totul alt scop, obscur.


Doamneee, cit de rau si prost si ticalos poti fii uneori !
Da' Cine a stiut in 90 ce-i politica si cu ce sa maninca ea ? cine ne-a educat pe noi in sensul asta sau al economiei de piata, cind pina si economistii de meserie- ca tine, de ex- habar n-aveau cu ce se maninca ....ce ne tot reprosezi , ca noi suntem - vorba lui Pittis : Vinovatii fara vina !
si acum, la ameteala in care suntem si ai dreptate pe alocuri, cine voteaza DOCTRINA si PROGRAM, cind se voteaza Omul de pe afisul electoral, dupa creterii fanteziste !
ce am putea altceva face intr-o democratie Mimata decit sa mimam si noi ?
CE VREI ?


Stimata doamna, nu bagati in seama prea-inalta personulitate a acestui reformator de nus'ce orientare, pur si simplu omiteti'i "judecatile de valoare"... v'ar da afara si din pensie, sa stiti, daca ar fi "la butoane"!
Va multumesc pt..floricica!


"NIHIL SINE DEO!"




Vasile, de unde ai dedus o asemenea ineptie?
...ptr. a te calma, am sa-ti ofer una explicita:
daca eu as fi reformat, atunci te asigur ca:
1 n-as fi permis devalizarea fondului de pensii
2 n-as fi permis institutiilor de stat, regiilor statului, sau oricarei alte entitati economice sa retina pe statul de plata al angajatului, sau angajatirului , contributiile obligatorii, dar sa nu le si vireze intocmai si la timp catre conturile bancare in care se constituie fondul de pensii. Nu as fi trecut 1 leu la datoria publica, i-as fi executat silit, si fara mila.
3As fi investit sumele din fondului de pensii in afaceri cu risc 0 si randament maxim
4...final, te asigur ca as fi avut posibilitate si forta financiara sa ofer astazi, pensii cu mult mai mari, sa spunem de cel putin 3 ori mai mult, ref.pensii min si med, cat si mentinerea standardului de confort financiar al unui pensionar, la cel putin 2/3 din standardul de care beneficiaza, in echivalenta, orice pensionar occidental.

ai inteles, Vasile`? management performant, asa se numeste reteta de succes !


TEORIE, Mytcore , doar teorie si o stim si noi, dar NU s-a Dorit ! alte ginduri au avut si noi Nu am Stiut, Institutiile Statului abilitate tocmai ptr. a Apara Siguranta Statului si sa nu se-ntimplejefuirea lui Au FOST IN CIRDASIE si noi fluieram a paguba si jale !


Stimata doamna, institutiile statului, alea care -precum bine ziceti- ar tb. sa apere interesele Statului, adica pe ale tuturora, sunt populate tot cu..oameni! Unii is mai slabi de inger si accepta blehnareala, altii sunt incompetenti, altii is in Sistem pt. propriile interese au pt. cei care i'au implantat acolo= afaceristi/politicieni. Pana cand nu vom avea o dezbatere publica, in care cu sinceritate sa se expliciteze ce inseamna Stat, ce strategii nationale avem de urmat ref. la probl. majore -natalitate, energie, agricultura, minerit etc.- la care avem expertiza si resurse...ne vom invarti mereu in pb. minore, neiesind vreodata la luminita...In loc sa reparam greselile trecutului [bineinteles, e tb. Justitiei sa caute vinovtii si vinovati], ne vom scoate ochii unii altora, irosind timp/energie/speranta! Parerea mea, desigur, de bugetar...


"NIHIL SINE DEO!"


ehhhh,dragul meu domn, asta nu se va intimpla niciodata ! ne tot omorim cu doctrine, programe,ca-s de dreapta sau de stinga....pfffff: singurul program eficient si care a functionat a fost Interesul personal si de grup , atit ! ca atare, eu nu mai astept nimic, ptr. ca nu are ce se se mai intimple....poate doar un 21.12. 2012 ?


Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje
Membru din: 6/04/2012
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Mai 2012, ora 12:39

...n-au existat doctrine, si nici programe,viziuni politice, strategii, etc...au existat in schimb, altii si altele...mult prea multi, si multe, pentru a putea fi nominalizati,expuse,... sau dezbatute aici.


Raporteaza abuz de limbaj
9am039127cismariuion_gmail_com

59 mesaje
Membru din: 27/04/2009
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 14:42

Drept spus un mariaj politic intrucat este o forma voalata de a nu spune o noaua cardasie de hoti pentru a junuli prapadita asta de tara si si noi proswti care staqm si locuim in ea.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2012, ora 20:05

Vrjitorii Vanessu și Melissu, cercetați pentru deziluzie optic

Autor George Bonea 03/05/2012 - Academia Catavencu


Dup ce s-au btut cu gloaba de cristal n piept c sunt capabili s schimbe Romnia n mai puțin de 48 de ore de la nvestirea n funcție, vrjitorii Vanessu și Melissu au recunoscut c, de fapt, totul e o ap chioar. Salarii mrite nema, oprirea discuțiilor cu FMI nici att, unde mai pui c nu sunt n stare s repare nici mcar greșelile Iliescu-Nstase, dapi pe cele ale lui Bsescu-Boc.

Ca și n cazul poveștii cu Oana Zvoranu, nc exist oameni nelmuriți. Alții cred c vrjitorii au reușit s scoat, pe lun plin, salarii și pensii din ap sttut, c argintul viu a venit pe sus pe trahee ori c din oul crud au ieșit rubine, dar mai sunt și cei care știu c e totul o vrjeal cu iz electoral, așa cum se poart de mii de ani n politic. Pn ne lmurim noi cum st treaba și cu vrjitorii știa pe mtur, s ne lum ochii din crțile de Tarot c rmnem pe dinafar. S nu mai belim, m scuzați, ochii la zațul de cafea, c ne pleac resursele din țar așa cum au fcut mereu, indiferent de coloratura politic.

Și s stm fr grij, nici știa nu vor sta la rcoare pentru deziluzie optic. C ei n-au luat gaj dect vreo 237.500 km2.


Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 14 Mai 2012, ora 22:18

Pentru cei care au uitat iepoca di aurr, ii invit pe TVR Cultural azi, ora 22,15!!
E valabil si pt. cei care n'au uitat si vor sa le transmita mai departe generatiilor care ne vor urma!!

"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2012, ora 20:14

Cronici Gerulienemai 10, 2012

Votind USL votai corwe ce se cred brbai ( l cinstit,l somnoros ,la micu)
Filed under: Uncategorized mihaibeltechi @ 1:15 pm




Ministrul Posta Romana Dan Nica.
Cercetat pentru abuz n serviciu, n cazul nstrainarii unui teren al Postei Romne si ca a folosit serviciul secret al Internelor (Doi si-un sfert) n interes de partid cat timp a fost ministru in timpul lui Adrian Nastase.

Ministrul Consilierul lui Nastase Titus Corlatean.
S-a facut remarcat printr-o declaratie in care a sustinut ca procurorii care-l ancheteazape Adrian Nastase ar trebui arestati. Ponta vrea sa-l ajute sa-si indeplineasca visul numindu-l Ministrul de Justitie.

Ministrul sluga indatorata Daniel Constantin.
Numit la Agricultura doar pentru ca stapanul lui, Voiculescu, a fost dat in judecata de acest Minister pentru o teapa de 60 de milioane de euro.
Ca sa fie totul corect, Daniel Constantin a fost imprumutat cu 300.000 de euro de seful lui Voiculescu.

Ministrul Tombola Ioan Mang la Invatamant.
plagiator si prost

Ministrul Specula cu valuta Lucian Isar.
In 2008 Lucian Isar, fiind responsabil cu operatiuni de Trezorerie la Bancpost a initiat un atac speculativ asupra leului. BNR l-a acuzat ca a incalcat regulile, si nu s-a lasat pana nu l-a expulzat din sistemul bancar.L-a adus Ponta unde altundeva daca nu la Economie?

Ministrul Tunuri financiare Florin Georgescu.
A fost ministrul finantelor in guvernul Vacaroiu perioada in care au inflorit escrocheriile liberale CARITAS, SAFI SI FNI. A fost promovat fiind omul lui Vantu la Banca de Investitii dupa care a ajuns in BNR. A fost numit la BNR in octombrie 2004 cu o luna inainte de pierderea alegerilor de catre PSD. Acum este promovat si mai sus de Ponta: Ministrul de Finante al Romaniei.

Ministrul Traseist Eduard Hellvig.
Fost deputat al lui Voiculescu, ajuns secretar general al PNL, considerat omul lui Antonescu. La asa traseu politic, a meritat Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Ministrul Abuz in serviciu Mircea Diaconu.
A intrat de doua ori n vizorul ANI fiind in paralel si Senator si director al Teatrului Nottara. Ati crede ca i-a fost greu sa mai mearga pe la teatrul pe care-l conducea dar a reusit fiind cercetat si acuzat de abuz n serviciu si conflict de interese pentru ca ar fi favorizat numirea sotiei sale, actrita Diana Lupescu, n functia de regizor la Teatrul Nottara. Omul de cultura al USL.



"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” PNL+ PC+PSD
Mergi la: