back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Madalina manole

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:23

De la: aishra, la data 2010-07-21 20:13:00Da cunosc teoria ca isus a fost un sinucigas.Fiecare interpreteaza in felul sau.
de altfel toti mergem catre moarte.
de altfel daca stim ca murim de ce mai nastem?de ce exista actul creatiei?
isus a fost depresist? asta e este tot ce poate fi inteles din tot?
atit ? o simpla concluzie si in rest multe emoticoane?

Am scris destul despre mizeria crestina ! Cat despre dorinta de a face copii totul tine de instincte si de egoismul fiecaruia dintre noi ! nu tinem cont ca nascandu-i ,de fapt ,ii condamnam la suferinta si la moarte ! Nu facem nimic pentru a indrepta ceva din acest neajuns , suntem o specie de manelisti si telenovelisti ! Avem nevoie de paine si circ si de ceva religie la micul dejun si la cina ! Se toaca banii aiurea in loc sa-i indreptam spre genetica ,pentru a ne schimba destinul ,destinul unei specii pe cale de disparitie ! Pacat ca unii dintre noi avem creier daca nu suntem lasati si ajutati sa-l folosim ! Ne meritam soarta , pacat de efortul constiintei universale care a sperat ca prin noi se va intelege mesajul universal transmis pe diverse cai de miliarde de ani !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:25

Ok,sper ca tu vei schimba omenirea.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:26

De la: _KARPOV, la data 2010-07-21 20:23:19
De la: aishra, la data 2010-07-21 20:13:00Da cunosc teoria ca isus a fost un sinucigas.Fiecare interpreteaza in felul sau.

Am scris destul despre mizeria crestina ! Cat despre dorinta de a face copii totul tine de instincte si de egoismul fiecaruia dintre noi ! nu tinem cont ca nascandu-i ,de fapt ,ii condamnam la suferinta si la moarte ! Nu facem nimic pentru a indrepta ceva din acest neajuns , suntem o specie de manelisti si telenovelisti ! Avem nevoie de paine si circ si de ceva religie la micul dejun si la cina ! Se toaca banii aiurea in loc sa-i indreptam spre genetica ,pentru a ne schimba destinul ,destinul unei specii pe cale de disparitie ! Pacat ca unii dintre noi avem creier daca nu suntem lasati si ajutati sa-l folosim ! Ne meritam soarta , pacat de efortul constiintei universale care a sperat ca prin noi se va intelege mesajul universal transmis pe diverse cai de miliarde de ani !

karpov, cu toata simpatia mea pt. tine, uneori mai spui si lucruri bune....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:26

De la: aishra, la data 2010-07-21 20:25:18Ok,sper ca tu vei schimba omenirea.

nu ..... nu are acel CEVA......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 22:07

De la: aishra, la data 2010-07-21 18:47:20Depresia poate fi ereditara sau genetica.Depresia de scurta durata este o forma usoara si are cauzalitate un soc traumatic sau o perioada lunga de timp cu implicatii emotive..factori de stres etc.
Dar este o forma a depresiei despre care am vorbit in doua postari. Nu acuzati innainte de a cunoaste.Depresivii patolgici isi calculeaza sfirsitul ptr a fi siguri de el.Nu fac NIMIC LA INTIMPLARE.Nu vor sa fie salvati.
Altfel cei care actioneaza la primul impuls sint si salvati ptr ca intotdeauna vor lasa o portita tocmai ptr a fi salvati.Ei vor doar o dovada,o marturie,sau o pauza.Dar depresivii patologici isi vor sfirsitul.Pur si simplu.

Asa e ...........

GINA
9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 23:20

De la: emil_pislaru, la data 2010-07-21 16:45:57
De la: manuela_aura, la data 2010-07-21 13:32:01Madalina a fost impinsa sa faca un asemenea gest de catre "iubitorul" ei sot. Stiu cum este, mai ales ca si eu am trecut prin asa ceva; dl Mircea Petru nu este decat un frustrat care a a profitat de singuratatea ei. A ridicat in jurul Madalinei zid dupa zid. A indepartat-o de parintii ei. I- a nesocotit personalitatea de artista. Daca voia o sotie oarecare, trebuia sa o lase in pace pe Madalina.
Vorbeste cu nerusinare acest domn despre "bucatica de credinta" pe care voia sa i-o insufle Madalinei. Asta in conditiile in care Mada are in familie un preot si are niste parinti de toata isprava. Ea nu avea credinta? De cate ori s-a auzit despre vreun scandal in care ea sa fie implicata? De cate ori ati vazut-o cu sanii dezgoliti pe scena sau in afara scenei?
Si tot insista acest domn Mircea si in legatura cu numele ei. De ce colegii ei, artistii, nu-i spuneau Magda? Practic, sotul "iubitor" a vrut sa o remodeleze dupa inchipuirile domniei sale. Se pare ca e o trasatura comuna pentru barbatii bine de Moldova, care considera ca femeia trebuie sa mearga "la 2 metri in spatele barbatului".
Pacat de baietel; daca va ramane pe mainile tatalui si bunicii dinspre tata, va avea toate sansele sa preia ideile acestora.
Le doresc toata puterea din lume parintilor Madalinei!
Pacat de ea, ca nu a mai avut puterea sa se rupa de acest monstru, pe nume Mircea Petru!

I-am admirat decenta, mi-a placut vocea ei aparte, talentul si modestia, dar or ce s-ar fi intamplat in ultimul timp in viata ei intima sau de familie nu-i dadea dreptul sa faca acest gest. Speculatii se
pot face multe, invinuiti si vinovati se pot gasi, dar logica, constiinta ei, liberul ei arbitru in luarea tuturor deciziilor, a gandurilor, toate astea au apartinut altora? Chiar nu i se poate imputa absolut nimic? Sunt atatea nenorociri in lume, mult mai grave, care li se intampla altora si cu vointa, cu luciditate, trec prin ele si nu-si mai pun capat zilelor. Sunt femei maltratate de soti, nu numai ca stau la "doi metri in spate" si nu se mai sinucid. De ce n-am putea vedea o labilitate psihica a tuturor acelora care se supara pe viata? Si cum generalizati, ati avut multe experiente cu barbatii bine de Moldova? Privim prea cu patima lucrurile si cu mult sentimentalism. Stiti cati artisti, artiste au fost cunoscuti/te sub pseudonime si pe crucile lor au aparut sub adevaratul nume?
O prersa de scandal are tot interesul sa profite de buna credinta a multimii sau de naivitatea ei.

In suicid nu se poate vorbi de curaj sau lasitate ! Este o alta tema...! Ce pot spune despre "fata cu parul de foc" - cum despre morti, nimic altceva, decat de bine - a avut un suflet de o sensibilitate aparte, ravnit, poate, chiar de Creator, iar vocea a fost pe masura sufletului !! A fost o "stea" si a plecat spre stele ! Doresc doar ca stelele sa se retraga, cuviincios din fata ei si sai faca loc, cu ingaduinta si sa nu conteze calea...! Acelasi lucru as dori si din partea oamenilor pe care i-a incantat cu vocea ei, caci tristetea ramane celor ramasi !

Vested tanar !
9am208923

8 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 00:13

De la: marian_vasile, la data 2010-07-14 08:16:00Salut!

Se pare ca voi sunteti in urma rau daca nu ati scris nimic pana acum de Madalina Manole!

Hotnews e departe fata de voi! Si aici ma refer la 9 AM!

Femei ,sanu faceti ca ea,chiar daca va enerveaza Basescu !

marco

627 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 00:39

De la: _KARPOV, la data 2010-07-21 20:23:19

... bai karboave, zau te credeam mai luminat ... si tu ai luat-o pe panta misticismului stintific ? ...tu vorbesti de egoism ? ... a creste copii inseamna egoism ??? ... incepi sa devii un cap de musca veritabil ... tu chiar crezi ca ar fi posibil sa depasesti limitele noastre umane ? ... ca un rahat de genetica ti-ar descoperi tie ... CE ? ... tu nu iti inchipui ce egoism ar fi ca un individ ca tine, deja de tinar imbiscit la creier si irational, sa traiasca mai mult decit e necesar si sa ii innebuneasca continuu(pentru ca probabil speri si sa devii un soi de nemuritor) la cap pe restul nelasindu-i si pe altii sa se bucure de viata ? ... sa vezi aceleasi si aceleasi mutre IDIOATE si acelasi pareri plingacioase ani de zile ? ... unde ar fi noutatea, evolutia la pas cu mediul inconjurator ? ... sau crezi ca traiesti intr-un borcan de sticla ... chiar si universul e in miscare ... asta chiar ar fi ultimul blestem inainte de a se stinge specia umana complet si ireversibil ... noroc ca indiferent citi romani sint atinsi de maladia asta a non-valorii, si egoismului extrem mai sint si alte natii care nu isi fac iluzii si sint gata sa ia locul celor care incep sa se autodistruga ... mai dejamagit, cap de musca ...

... ar trebui sa zici mersi ca religia exista ca sa iti aduca aminte ceea ce esti ... si ceea ce sintem cu totii ... niste oameni limitati ca existanta si care, tocmai pentru asta, trebuie sa avem grija de noi dar mai ales de cei care urmeaza ...

marco

627 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 01:03

... citeodata citesc, karboave, ce scrii si zau daca pari o persoane afectata de faptul ca traiesti !!! ... ... pentru ca parintii tai te-au facut in aceasta lume ''imperfecta'' ... si nu pari de loc atit de ingrozit de fapta lor de a te lasa viu si nevatamat pe mina suferintei si a mortii (asa cum declari atit de convins) ... jalnic ... penibil ... nu esti suparat si pe bunicii tai ? ... poate esti si pe stra-stra-bunicii tai ? ... ce egoism pe capul lor ? ... ce-or fi avut in cap ? ... ... cap de musca ... vai de curul nostru de romani ... scapa cine poate ... vai de mama lor ... nu de alde tine ci din aia care trebuie sa se nasca ... cu asa ''parinti'' iubitori ...

... incepi sa te confunzi perfect cu specia care nu iti place ... si ei se considera la fel de inteligenti, autodidacti (de pe internet si tv) si altruisti ...

9am208928

20 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 08:39

De la: marian_vasile, la data 2010-07-14 08:16:00Salut!

Se pare ca voi sunteti in urma rau daca nu ati scris nimic pana acum de Madalina Manole!

Hotnews e departe fata de voi! Si aici ma refer la 9 AM!

Cinedacu sutul la iata,nu merita compasiune !

9am208928

20 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 08:40

Cautati sa fiti voi oameni ,nu sarmale religioase,imbibate in grasimea obscurantismului !

marco

627 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 10:40

De la: 9am208928, la data 2010-07-22 08:40:59Cautati sa fiti voi oameni ,nu sarmale religioase,imbibate in grasimea obscurantismului !

... ai un discurs periculos ... sa spunem asa ... oamenii sint dependenti de RELIGIE ... in mod nativ, genetic ... doar ca unii in incercarea de a se ''elibera'' de ''obscurantism'' cad in alte tipuri de ''religie'' care chiar nu au nici macar un minim de evidentze, valori sau de concepte oficiale bazate pe niste minime reguli evolutiv benefice ... aici intra cochetarea cu impresia unor ''descoperiri maretze'' in masura sa ne scoata din ''suferinte'' asa cum zice karbovul ... sau cochetarea cu ideea ''fratilor'' nostri extraterestri care ne dau tircoale gata sa ne traga direct pe calea unei nemuri perfecte doar si numai pentru ei ... in general oamenii mai slabi de azi injura cu patos biserica dar inconstient isi ''creaza'' propria lor religie deformata in funcite de nivelul de debusolare la care a ajuns ... asa au aparut diversi ''guru'' care povestesc gainarilor tot felul de povesti aparent credibile (tocmai pentru ca nu pot fi verificate asa ca minciuna poate persista) si si-au creat in nebunia lor tot felul de variante religios stintifice amestecate cu paginism, misticism si orice altceva li se pare interesant si magic ... asa au aparut miile de secte, ''ginditorii'' romani care refuza religia parintilor si strabunilor lor pe care au inlocuit-o cu aberatii si ''creatori'' bazate pe ''informatii'' diverse descoperite prin gunoaile internetului ... pe astia ii vezi de la o posta ... si ei tot niste persoane RELIGIOASE sint, doar ca si-au format o URA inconstienta si inexplicabila ...

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 12:03

Pana cand nu s-a maritat cu acest moldovean nearatos nimeni nu a spus ca Madalina ar fi dat semne de depresie sau ar fi avut ganduri suicidare.Cei care convietuiesc cu tine au multe metode sa te termine, in timp scurt sau calculat, pe termen mai lung, iar moldovencele se pricep la combinatii fatale de plante, substante, farmece.Tristetea era generata de viata pe care acum o ducea cu acest Petru si soacra ei.Ce sot e acela care-ti da parintii afara din curte ? Un sot care ascunde ceva si umbla pe cai oculte.Voi luati in considerare tot ce declara acest Petru care a avut interesele lui.Poate i-a tras un ain cap de i-a spart teasta dupa care unul a tinut-i si una i-a bagat otrava cu seringa pe gat, dupa care si-a scris si un SMS.Punct.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 12:58

citez:,,Colegii de trupa ai Madalinei erau a doua familie pentru ea. Petreceau foarte mult timp impreuna si isi dadeau seama imediat daca era ceva in neregula intre ei. In ochii tuturor au fost cuplul perfect.''
...atunci artista s-o fi sinucis de prea multa fericire..?

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 14:38

Nu exista termen de comparatie in privinta calitatilor vocale si a valorii Madalinei cu Laura Stoica, de unde ai mai scos si asta ? Poate nu ai ureche muzicala !

_Thelma_

177 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 14:41

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 15:10

De la: 9am188763, la data 2010-07-22 12:03:02Pana cand nu s-a maritat cu acest moldovean nearatos nimeni nu a spus ca Madalina ar fi dat semne de depresie sau ar fi avut ganduri suicidare.Cei care convietuiesc cu tine au multe metode sa te termine, in timp scurt sau calculat, pe termen mai lung, iar moldovencele se pricep la combinatii fatale de plante, substante, farmece.Tristetea era generata de viata pe care acum o ducea cu acest Petru si soacra ei.Ce sot e acela care-ti da parintii afara din curte ? Un sot care ascunde ceva si umbla pe cai oculte.Voi luati in considerare tot ce declara acest Petru care a avut interesele lui.Poate i-a tras un ain cap de i-a spart teasta dupa care unul a tinut-i si una i-a bagat otrava cu seringa pe gat, dupa care si-a scris si un SMS.Punct.

Acest scenariu face parte din ,,albumul OTV-ist''.
...sI Madalina a rugat o fana, sa-i procure acel insecticid pentru ca soacra sa-l aiba la indemana , atunci cand sotul o pocneste-n cap, ea sa aiba ce sa-i toarne pe gat...Aiurea, nu se leaga deloc!

brc_1

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 15:46

MA ROG MANTUITORULUI SA I IERTE PACATELE
Pt mine sinuciderea e destul de evidenta motiv pt care mada avea o personalitate cu mult sub imaginea afisata. Sinuciderea si uciderea semenilor reprezinta paradigma celor ce nu pretuiesc indeajuns viata, apanajul celor slabi si necredinciosi. Internarea intr o manastire pt o perioada era destul de benefica. Nu pot fi de acord cu astfel de oameni, trebuia sa se gandeasca la cel mic daca pe ea a lasat o mintile. Acel copilas pe care si l a dorit atat de mult trb sa o aiba aproape, ma intreb dc si la mai dorit??? Inchei cu speranta ca imi doresc sa ne vd candva, undeva....in rai. Daca va fi timisa in iad ma intreb dc a vrut sa si priveasca,, supravegheze familia din alta parte???

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 16:32

De la: 9am188763, la data 2010-07-22 12:03:02Pana cand nu s-a maritat cu acest moldovean nearatos nimeni nu a spus ca Madalina ar fi dat semne de depresie sau ar fi avut ganduri suicidare.Cei care convietuiesc cu tine au multe metode sa te termine, in timp scurt sau calculat, pe termen mai lung, iar moldovencele se pricep la combinatii fatale de plante, substante, farmece.Tristetea era generata de viata pe care acum o ducea cu acest Petru si soacra ei.Ce sot e acela care-ti da parintii afara din curte ? Un sot care ascunde ceva si umbla pe cai oculte.Voi luati in considerare tot ce declara acest Petru care a avut interesele lui.Poate i-a tras un ain cap de i-a spart teasta dupa care unul a tinut-i si una i-a bagat otrava cu seringa pe gat, dupa care si-a scris si un SMS.Punct.

s.a.m.d

Din prima clipa nu am crezut in vina ei sau motivele inventate despre nemultumiri in cariera. Urat. L-am vazut si m-am convins. Nimic nu-mi poate schimba parerea. Madalina a trecut prin adevarate orori.
"magdutza mea, copilul meu, mama copilului meu.....eu, imi, mie etc", Ideea expusa "ne va fi mult mai bine DACA NE LASA ", privirea nesincera, se caina pe el insusi nicidecum nu sufera pentru pierderea ei, ingeri, "numai cine nu crede in Dumnezeu nu crede ceea ce spun (????)". Acel "ne lasa" m-a dus cu gandul la expresia noastre "lasa-ne" sau "ne lasi ?". Ea putea sa foloseasca "va parasesc" sau alte expresii. E o artista si nu manelista. Isi face griji pentru EL.
Din toate astea e de invatat ca trebuie sa stim sa cerem ajutorul cand trebuie oriunde trebuie si mai ales sa nu ne complacem intr-o situatie in care nu suntem bine.
Pe Facebook am primit un mesaj privat de la o pustoaica nascuta in '87 in care ma apostrofa in legatura cu ceva despre Dumnezeu. M-am uitat la profilul ei, e din Giurgiu si la cartile preferate este trecuta o singura carte : Biblia. Fanatismul si extremismul nu mi-au placut niciodata.

All Things Grow With Love
Trandafir

5 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 21:08

Un om frumos...un OM! O cintareata sensibila, o adevarata artista al carui suflet a fost ucis in numele unei iubiri fatale. Tradarea lui Serban a distrus-o si nimeni nu poate stii ce e in sufletul oamenilor cind sufera asemenea deceptii. Daca ar fi avut dragoste din partea celui de-al doilea sot, s-ar fi echilibrat cu siguranta. Asa insa...a plecat dintre noi cu un Suflet gol, pustiit, care nu-si mai gasea locul nici macar alaturi de micutul ei. Sa fi fost otravire? N-as prea crede. De ce sa fi scris un mesaj sotului ei din moment ce erau in aceeiasi casa? Oare nu cumva l-a scris chiar el ca sa inlature orice banuiala care ar fi putut plana asupra lui?
Madalina avea o casa, bani in cont si poate si o asigurare...orice scenariu ar fi posibil in asemenea circumstante. Sper sa se faca lumina in cazul ei. Dumnezeu sa o odiihneasca!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 21:13

De la: Mister_X, la data 2010-07-22 14:41:14

Ai o depresie ?

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 21:29

Ei, asta da imaginatie!!!! Demna de un roman cu crime celebre. Admit ca tipul n-a fost un sot perfect
pentru sensibilitatea ei, dar sa nu-ti dai seama ca nu merge casnicia, sa stai pasiva, stiind ca si copilul tau poate fi afectat, sa fii tributara prejudecatilor de genul: ce zic prietenii, colegii, ce zice lumea, sa te lasi in voia soartei, mi se pare o slabiciune nepermisa. Ori se stie ca in cele mai multe cazuri, in incercarile de omor, indiferent prin ce mijloc, victima are tendinta sa se apere, raman urme, vanatai pe corp, ori la ancheta facuta nu s-au gasit astfel de probe. Si ma rog, daca n-ar fi fost copilul, as fi inteles ca mobilul ar fi fost veniturile sale si cele ce vor mai veni, dar sa ucizi mama propri ului tau copil, sa fii in perfecta intelegere cu mama ta, mi se pare terifiant si numai un om total dezaxat ar face asta. Dar asa se intampla in viata; cand nu suntem capabili sa gasim solutii de a iesi din chingile in care uneori sinuri ne bagam, vinovati nu suntem noi ci altii.
Daca avem o dubla personalitate: mascam tristetea, nefericirea, si ne afisam veseli, ca totul este perfect, nu suntem noi de vina. Daca prietenilor, unuia cel putin, adevarat, nu ne destainuim necazurile, nu cerem pareri, sfaturi, lasam loc la tot felul de interpretari, care ar fi posibil sa ne convina. O intrebare se pune? De ce acele persoane din anturajul sau au vazut-o in ultimul timp schimbata, retrasa, poate trista? A intuit ea ca ca va fi ucisa ca in acest scenariu? Ma indoiesc.

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 21:33

da ci ai, modovienii nu e buni? du-ti, ai!

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 21:38

omite un ; ca, din; -ca ca-

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 01:25

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 14:05

De la: coradu, la data 2010-07-14 23:39:06AR FI TRAGIC PENTRU...CEI CE RAMAN IN URMA...
COPILUL EI AR AVEA TOATA VIATZA UN SENTIMENT DE VINOVATIE...
=eu ...ESTE MARE TRAGEDIE DOAR PENTRU CA MADALINA !! ea ne-a parasit ... " deja se lupta "Restul "...> pentru averii,copil .... DOAMNE CE SIMLA -MI FAC!!>> UITAREA E SCRISA-N LEGIILE OMENESTI ! >

AMI.
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 14:11

De la: Ebony, la data 2010-07-23 01:25:32www.youtube.com/watch?v=yRcmxVWLRXc&videos=rVPJp7F8Y1g

Madalina Manole - suflet gol

>>POATE VREI SA SPUI: SUFLET ZBUCIUMAT ,PERFECTIONISTA ,UN SUFLET RANIT >>nu este usor ,ca dupa 20 de ani de iubire ,SA I SE FACA BAGAJUL si sa fie data afara din casa "lui" ...CRUNTA LOVITURA A PRIMIT .....

AMI.
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:03

De la: emil_pislaru, la data 2010-07-22 21:29:01

Ei, asta da imaginatie!!!! Demna de un roman cu crime celebre. Admit ca tipul n-a fost un sot perfect
pentru sensibilitatea ei, dar sa nu-ti dai seama ca nu merge casnicia, sa stai pasiva, stiind ca si copilul tau poate fi afectat, sa fii tributara prejudecatilor de genul: ce zic prietenii, colegii, ce zice lumea, sa te lasi in voia soartei, mi se pare o slabiciune nepermisa. Ori se stie ca in cele mai multe cazuri, in incercarile de omor, indiferent prin ce mijloc, victima are tendinta sa se apere, raman urme, vanatai pe corp, ori la ancheta facuta nu s-au gasit astfel de probe. Si ma rog, daca n-ar fi fost copilul, as fi inteles ca mobilul ar fi fost veniturile sale si cele ce vor mai veni, dar sa ucizi mama propri ului tau copil, sa fii in perfecta intelegere cu mama ta, mi se pare terifiant si numai un om total dezaxat ar face asta. Dar asa se intampla in viata; cand nu suntem capabili sa gasim solutii de a iesi din chingile in care uneori sinuri ne bagam, vinovati nu suntem noi ci altii.
Daca avem o dubla personalitate: mascam tristetea, nefericirea, si ne afisam veseli, ca totul este perfect, nu suntem noi de vina. Daca prietenilor, unuia cel putin, adevarat, nu ne destainuim necazurile, nu cerem pareri, sfaturi, lasam loc la tot felul de interpretari, care ar fi posibil sa ne convina. O intrebare se pune? De ce acele persoane din anturajul sau au vazut-o in ultimul timp schimbata, retrasa, poate trista? A intuit ea ca ca va fi ucisa ca in acest scenariu? Ma indoiesc.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:17

De la: M_Elody, la data 2010-07-22 15:10:40

Acest scenariu face parte din ,,albumul OTV-ist''.
...sI Madalina a rugat o fana, sa-i procure acel insecticid pentru ca soacra sa-l aiba la indemana , atunci cand sotul o pocneste-n cap, ea sa aiba ce sa-i toarne pe gat...Aiurea, nu se leaga deloc!

Ar fi bine ca cei care stiu ce inseamna o depresie sa-si exprime parerile..... iar ceilalti care-si dau cu parerea sa-si dea ei importanta ........mai bine s-ar abtine..... si ar lasa-o in pace pe Madalina sa se odihneasca ....ca a facu-to din cauza bolii . Pacat ......imi pare nespus de rau de ea .....

GINA
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:23

Dintr-o depresie nu iesi fara ajutorul oamenilor, sau evenimente antrenante.
Si din pacate sint oameni ce fac mai rau depresatilor. Nu-i ajuta, ci din contra.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Madalina Manole
Mergi la: