back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Madalina manole

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:37

De la: aishra, la data 2010-07-20 22:32:58Depresia este o boala psihica grava.De obicei este ereditara.Nedescoperita la timp se accentueaza si de obicei duce la sinucidere.Tratamentul este de durata iar pacientul ramine sub observatie psihiatrica toata viata.In cazul Madalinei a contribuit si depresia post partum .

Depresia este ereditara???

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:40

Un lucru e sigur .Avea o voce minunata .

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:40

www.youtube.com/watch?v=zO8danNND5c

Madalina Manole - Vreau Sa Te Uit (1991)

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:41

De la: oLady, la data 2010-07-21 00:40:35Un lucru e sigur .Avea o voce minunata .

da

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:41

De la: oLady, la data 2010-07-21 00:37:07
De la: aishra, la data 2010-07-20 22:32:58Depresia este o boala psihica grava.De obicei este ereditara.Nedescoperita la timp se accentueaza si de obicei duce la sinucidere.Tratamentul este de durata iar pacientul ramine sub observatie psihiatrica toata viata.In cazul Madalinei a contribuit si depresia post partum .

in multe cazuri da.

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:43

Putin probabil ! Ereditara poate fi tacaneala adica schizofrenia !

originala ...nu-mi plac copiile .
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:46

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:46

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:49

De la: ana__totir, la data 2010-07-21 00:43:44

si tocmai pe tine a cazut pacatul.... ntz, ntz, ntz......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:52

De la: herra, la data 2010-07-21 00:49:53

La mine e doar teorie (asa invat , cel putin la facultate ) , de partea practica poti sa te ocupi tu !

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 00:53

De la: ana__totir, la data 2010-07-21 00:52:12

La mine e doar teorie (asa invat , cel putin la facultate ) , de partea practica poti sa te ocupi tu !

adica sa-ti pun camasa? mi-e mila de tine, ii las pe altii sa se ocupe....nu ti-e somn?

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 01:05

www.youtube.com/watch?v=M7-KzRggiq4 -Madalina Manole- Te-am vazut, mi-ai placut

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 01:06

De la: herra, la data 2010-07-21 00:53:56
De la: ana__totir, la data 2010-07-21 00:52:12

adica sa-ti pun camasa? mi-e mila de tine, ii las pe altii sa se ocupe....nu ti-e somn?

Nu mi-e somn , astept sa vina prietenul meu langa mine !

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 01:07

www.youtube.com/watch?v=40pDUZCz43Q -Madalina Manole-Ei si ce

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 09:43

Depresivilor din contra, le e frica de moarte,se duc la dr si fac orice sa traiasca:)))

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 09:52

Depresia. E acum o "epidemie" de depresie in forme mai grave sau nu.
Primul semn este al unei persoane afectata de depresie este o incetare a comunicarii.
Tocmai de-asta se si merge la psiholog si nu la un doctor oarecare. Psihologul de fapt te indeamna sa vorbesti, sa "Share -uiesti" (cum zice un cunoscut).
Deci sa comunicam si vom uita depresia!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 10:00

Nu e boala ereditara ,poate depresia endogena care apare mai tarziu si este cu etiologie endogena uneori chiar o degenerescenta de involutie . La Madalina au fost stresuri repetate pe fondul ei de sensibilitate si nu uitati ca a indurat mult in viata si a fost stresata tot timpul .PACAT ................PACAT .......PACAT ca nu mai e .....

GINA
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 10:27

De la: Ebony, la data 2010-07-21 00:40:47www.youtube.com/watch?v=zO8danNND5c

Madalina Manole - Vreau Sa Te Uit (1991)

Despre cei disparuti,numai vorbe frumoase !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
manuela_aura

1 mesaj

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 13:32

Madalina a fost impinsa sa faca un asemenea gest de catre "iubitorul" ei sot. Stiu cum este, mai ales ca si eu am trecut prin asa ceva; dl Mircea Petru nu este decat un frustrat care a a profitat de singuratatea ei. A ridicat in jurul Madalinei zid dupa zid. A indepartat-o de parintii ei. I- a nesocotit personalitatea de artista. Daca voia o sotie oarecare, trebuia sa o lase in pace pe Madalina.
Vorbeste cu nerusinare acest domn despre "bucatica de credinta" pe care voia sa i-o insufle Madalinei. Asta in conditiile in care Mada are in familie un preot si are niste parinti de toata isprava. Ea nu avea credinta? De cate ori s-a auzit despre vreun scandal in care ea sa fie implicata? De cate ori ati vazut-o cu sanii dezgoliti pe scena sau in afara scenei?
Si tot insista acest domn Mircea si in legatura cu numele ei. De ce colegii ei, artistii, nu-i spuneau Magda? Practic, sotul "iubitor" a vrut sa o remodeleze dupa inchipuirile domniei sale. Se pare ca e o trasatura comuna pentru barbatii bine de Moldova, care considera ca femeia trebuie sa mearga "la 2 metri in spatele barbatului".
Pacat de baietel; daca va ramane pe mainile tatalui si bunicii dinspre tata, va avea toate sansele sa preia ideile acestora.
Le doresc toata puterea din lume parintilor Madalinei!
Pacat de ea, ca nu a mai avut puterea sa se rupa de acest monstru, pe nume Mircea Petru!

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 16:34

Ce sa-ti spun mare"valoare"...a murit Laura Stoica,mult mai tragic si gravida si victima reala,nu ca asta care s-a sinucis ca o lasa avand un copil mic,nu stiu ce atata tam-tam,iar valoric Laura era cu adevarat "peste"Madalina,toate televiziunile s-au ingramadit parca cu obedienta si obsesie spre acest subiect facand chiar o reala competitie din asta,dar tot cu gramada ca oile,asa cum este la noi in Romania in absolut toate domeniile,asa ca boii...De ce atata tevatura cand de fapt este condamnabil ce a facut?!?Asta este o forma a derapajului mintii-sinucuiderea-mai ales ca nu era la prima tentativa,nu stiu ce au toti in cap sa bata apa in piua cu obsesiv acelasi subiect.Niste tampiti.

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 16:45

De la: manuela_aura, la data 2010-07-21 13:32:01Madalina a fost impinsa sa faca un asemenea gest de catre "iubitorul" ei sot. Stiu cum este, mai ales ca si eu am trecut prin asa ceva; dl Mircea Petru nu este decat un frustrat care a a profitat de singuratatea ei. A ridicat in jurul Madalinei zid dupa zid. A indepartat-o de parintii ei. I- a nesocotit personalitatea de artista. Daca voia o sotie oarecare, trebuia sa o lase in pace pe Madalina.
Vorbeste cu nerusinare acest domn despre "bucatica de credinta" pe care voia sa i-o insufle Madalinei. Asta in conditiile in care Mada are in familie un preot si are niste parinti de toata isprava. Ea nu avea credinta? De cate ori s-a auzit despre vreun scandal in care ea sa fie implicata? De cate ori ati vazut-o cu sanii dezgoliti pe scena sau in afara scenei?
Si tot insista acest domn Mircea si in legatura cu numele ei. De ce colegii ei, artistii, nu-i spuneau Magda? Practic, sotul "iubitor" a vrut sa o remodeleze dupa inchipuirile domniei sale. Se pare ca e o trasatura comuna pentru barbatii bine de Moldova, care considera ca femeia trebuie sa mearga "la 2 metri in spatele barbatului".
Pacat de baietel; daca va ramane pe mainile tatalui si bunicii dinspre tata, va avea toate sansele sa preia ideile acestora.
Le doresc toata puterea din lume parintilor Madalinei!
Pacat de ea, ca nu a mai avut puterea sa se rupa de acest monstru, pe nume Mircea Petru!

I-am admirat decenta, mi-a placut vocea ei aparte, talentul si modestia, dar or ce s-ar fi intamplat in ultimul timp in viata ei intima sau de familie nu-i dadea dreptul sa faca acest gest. Speculatii se
pot face multe, invinuiti si vinovati se pot gasi, dar logica, constiinta ei, liberul ei arbitru in luarea tuturor deciziilor, a gandurilor, toate astea au apartinut altora? Chiar nu i se poate imputa absolut nimic? Sunt atatea nenorociri in lume, mult mai grave, care li se intampla altora si cu vointa, cu luciditate, trec prin ele si nu-si mai pun capat zilelor. Sunt femei maltratate de soti, nu numai ca stau la "doi metri in spate" si nu se mai sinucid. De ce n-am putea vedea o labilitate psihica a tuturor acelora care se supara pe viata? Si cum generalizati, ati avut multe experiente cu barbatii bine de Moldova? Privim prea cu patima lucrurile si cu mult sentimentalism. Stiti cati artisti, artiste au fost cunoscuti/te sub pseudonime si pe crucile lor au aparut sub adevaratul nume?
O prersa de scandal are tot interesul sa profite de buna credinta a multimii sau de naivitatea ei.

9am125726

1 mesaj
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 16:51

DUMNEZEU SO ODIHNIEASCA.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 16:51

Repet: depresia este o bola.nu lupti contra ei singur,fara tratament medicamentos.depresia ucide.oricite satisfactii ai avea in lumea reala ,perceptia iti este afectata.Nu lupti singur.Fac un apel la voi toti.Daca aveti in familie pe cineva care da anumite semne,modificari de comportament,tristete nejustificabila,abuz de alcool sau medicamente,crize de nervi,luati masuri.Nu e gluma.Poate costa o viata de om.Nu fiti ignoranti.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 16:54

Nu mai generalizati comportamentul unui om la o regiune intreaga. Ce faceti voi care generalizati asa, tine de un mod de gindire rudimentar. Moldovenii sint oameni minunati.
Obtuzitatea si slabiciunea, impreuna, a oamenilor duc cel mai adesea la tragedii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 16:56

De la: nastasemihail, la data 2010-07-21 16:54:38Nu mai generalizati comportamentul unui om la o regiune intreaga. Ce faceti voi care generalizati asa, tine de un mod de gindire rudimentar. Moldovenii sint oameni minunati.
Obtuzitatea si slabiciunea, impreuna, a oamenilor duc cel mai adesea la tragedii.

depresiile domnule nastase,despresiile.
oamenii sint minunati,asta nu inseamna ca nu ascund tare grave.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 16:56

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-07-21 16:34:48Ce sa-ti spun mare"valoare"...a murit Laura Stoica,mult mai tragic si gravida si victima reala,nu ca asta care s-a sinucis ca o lasa avand un copil mic,nu stiu ce atata tam-tam,iar valoric Laura era cu adevarat "peste"Madalina,toate televiziunile s-au ingramadit parca cu obedienta si obsesie spre acest subiect facand chiar o reala competitie din asta,dar tot cu gramada ca oile,asa cum este la noi in Romania in absolut toate domeniile,asa ca boii...De ce atata tevatura cand de fapt este condamnabil ce a facut?!?Asta este o forma a derapajului mintii-sinucuiderea-mai ales ca nu era la prima tentativa,nu stiu ce au toti in cap sa bata apa in piua cu obsesiv acelasi subiect.Niste tampiti.

Cu presa ai perfecta dreptate, ca Madalina a fost insa de o "valoare" mai mica decat Laura este discutabil cum de altfel discutabil este si comportamentul sotului si "clarificarile" pe care doreste sa le faca. Mie una mi-a facut impresia ca joaca teatru, privirile lui ocolitoare mi se par cele ale unui om care ascunde ceva foarte important si nici decum nu mi se pare ca ar ascunde durere in suflet, doar asa o frica pentru ce ar putea za urmeze.

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 18:39

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-07-21 16:34:48Ce sa-ti spun mare"valoare"...a murit Laura Stoica,mult mai tragic si gravida si victima reala,nu ca asta care s-a sinucis ca o lasa avand un copil mic,nu stiu ce atata tam-tam,iar valoric Laura era cu adevarat "peste"Madalina,toate televiziunile s-au ingramadit parca cu obedienta si obsesie spre acest subiect facand chiar o reala competitie din asta,dar tot cu gramada ca oile,asa cum este la noi in Romania in absolut toate domeniile,asa ca boii...De ce atata tevatura cand de fapt este condamnabil ce a facut?!?Asta este o forma a derapajului mintii-sinucuiderea-mai ales ca nu era la prima tentativa,nu stiu ce au toti in cap sa bata apa in piua cu obsesiv acelasi subiect.Niste tampiti.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 18:47

Depresia poate fi ereditara sau genetica.Depresia de scurta durata este o forma usoara si are cauzalitate un soc traumatic sau o perioada lunga de timp cu implicatii emotive..factori de stres etc.
Dar este o forma a depresiei despre care am vorbit in doua postari. Nu acuzati innainte de a cunoaste.Depresivii patolgici isi calculeaza sfirsitul ptr a fi siguri de el.Nu fac NIMIC LA INTIMPLARE.Nu vor sa fie salvati.
Altfel cei care actioneaza la primul impuls sint si salvati ptr ca intotdeauna vor lasa o portita tocmai ptr a fi salvati.Ei vor doar o dovada,o marturie,sau o pauza.Dar depresivii patologici isi vor sfirsitul.Pur si simplu.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:06

De la: aishra, la data 2010-07-21 18:47:20Depresia poate fi ereditara sau genetica.Depresia de scurta durata este o forma usoara si are cauzalitate un soc traumatic sau o perioada lunga de timp cu implicatii emotive..factori de stres etc.
Dar este o forma a depresiei despre care am vorbit in doua postari. Nu acuzati innainte de a cunoaste.Depresivii patolgici isi calculeaza sfirsitul ptr a fi siguri de el.Nu fac NIMIC LA INTIMPLARE.Nu vor sa fie salvati.
Altfel cei care actioneaza la primul impuls sint si salvati ptr ca intotdeauna vor lasa o portita tocmai ptr a fi salvati.Ei vor doar o dovada,o marturie,sau o pauza.Dar depresivii patologici isi vor sfirsitul.Pur si simplu.

Inseamna ca si isus a fost depresist , si-a dorit sa moara , il chema sefu' la el ! Mare sef , cu minte de gaina ! Tot timpul are nevoie de sacrificii pentru a i le oferi prietenului sau , o alta creatie a unui creier etern lipsit de orice logica elementara !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:13

Da cunosc teoria ca isus a fost un sinucigas.Fiecare interpreteaza in felul sau.
de altfel toti mergem catre moarte.
de altfel daca stim ca murim de ce mai nastem?de ce exista actul creatiei?
isus a fost depresist? asta e este tot ce poate fi inteles din tot?
atit ? o simpla concluzie si in rest multe emoticoane?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Madalina Manole
Mergi la: