back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Madalina manole

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 21:40

De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 16:23:04Dintr-o depresie nu iesi fara ajutorul oamenilor, sau evenimente antrenante.
Si din pacate sint oameni ce fac mai rau depresatilor. Nu-i ajuta, ci din contra.

Eu sant convinsa ca acest sot o iubea nespus ......ca avea si pe cine .....dar asa i-a fost soarta si nu putem invinovatii pe nimeni ....nici macar pe ea ....care cine stie ce era in sufletul ei ..Am pierdut o stea a muzicii romanesti.....PACAT .............

Raporteaza abuz de limbaj
GINA
deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 22:16

Unui un om sanatos ii este greu sa inteleaga ce-i in mintea si sufletul unui depresiv.pt ca el vede realist problemele,face calcule logice,cum si noi facem-avea toata viata inainte,o casa frumoasa,un copil,o cariera..etc...De aceea nici sotul n-a crezut cu adevarat ca va recurge la acest gest.Mai ales ca atunci cand esti implicat,speranta te insala f repede...Oamenii simpli nu te mai pot ajuta pt ca obosesc,nu-ti inteleg trairile,temerile..pt ca in mare parte nu sunt reale.Sau nu sunt normale..As vrea sa spun ca stiu tot ce va voi spune din carti,dar experienta mi-e mai aproape si ea nu minte niciodata.LA 30 de ani am trecut si eu printr-o despartire ce m-a dezechilibrat complet.Cu atat mai mult cu cat toata lumea-chiar si eu-ma vedeam o persoana f puternica ce nu poate fi usor doborata.M-am inselat..Am trait cateva luni intr-un cosmar al gandurilor in care-azi imi dau seama-realitatea era total distorsionata..Degeaba era atata lume langa mine..degeaba aveam familie..etc..PArca eram singura pe lume...Dupa cateva luni de chin,intr-o zi,singura mi-am dat seama ca nu mai fac fata ca nu mai am resurse sa-mi revin.Stiu exact ce gandeam"sunt tanara,am o familie frumoasa,am prieteni,am terminat o scoala,am o cariera,am o casa ...Toata viata mea a stat intr-un barbat?Nu mai am nici un singur motiv sa mai rad?..Am plecat de la birou si am intrat in primul cabinet particular de psihoterapie..In 3 luni am redevenit din nou plina de viata si pusa pe fapte mari..In fine,nu povestea mea conteaza...Vreau sa accentuez faptul ca cei din preajma nu-si dau seama de gravitatea problemei la timp..si ca ,daca stai prea mult asa,pierzi toate resursele...De la normalitate la anormalitate...nu e decat un pas marunt..

"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:38

De la: deep_in_thought, la data 2010-07-23 22:16:15Unui un om sanatos ii este greu sa inteleaga ce-i in mintea si sufletul unui depresiv.pt ca el vede realist problemele,face calcule logice,cum si noi facem-avea toata viata inainte,o casa frumoasa,un copil,o cariera..etc...De aceea nici sotul n-a crezut cu adevarat ca va recurge la acest gest.Mai ales ca atunci cand esti implicat,speranta te insala f repede...Oamenii simpli nu te mai pot ajuta pt ca obosesc,nu-ti inteleg trairile,temerile..pt ca in mare parte nu sunt reale.Sau nu sunt normale..As vrea sa spun ca stiu tot ce va voi spune din carti,dar experienta mi-e mai aproape si ea nu minte niciodata.LA 30 de ani am trecut si eu printr-o despartire ce m-a dezechilibrat complet.Cu atat mai mult cu cat toata lumea-chiar si eu-ma vedeam o persoana f puternica ce nu poate fi usor doborata.M-am inselat..Am trait cateva luni intr-un cosmar al gandurilor in care-azi imi dau seama-realitatea era total distorsionata..Degeaba era atata lume langa mine..degeaba aveam familie..etc..PArca eram singura pe lume...Dupa cateva luni de chin,intr-o zi,singura mi-am dat seama ca nu mai fac fata ca nu mai am resurse sa-mi revin.Stiu exact ce gandeam"sunt tanara,am o familie frumoasa,am prieteni,am terminat o scoala,am o cariera,am o casa ...Toata viata mea a stat intr-un barbat?Nu mai am nici un singur motiv sa mai rad?..Am plecat de la birou si am intrat in primul cabinet particular de psihoterapie..In 3 luni am redevenit din nou plina de viata si pusa pe fapte mari..In fine,nu povestea mea conteaza...Vreau sa accentuez faptul ca cei din preajma nu-si dau seama de gravitatea problemei la timp..si ca ,daca stai prea mult asa,pierzi toate resursele...De la normalitate la anormalitate...nu e decat un pas marunt..

Cine cunoaste acest aspect ....gandeste ..............

GINA
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 18:48

pe mine ma macina o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns!...de ce copilul a fost dus la parinti?care au fost cauzele? cine a fost cu acea idee, si de ce a fost ideea pusa in practica stiut fiind faptul ca PETRU JUNIOR era lumina ochilor ambilor parinti.DRAGULE DACA MAI APARI PE POST LA DIFERITE TELEVIZIUNI REZOLVA SI ACEST MISTER PT.TOTDEAUNA....SI EU IMI CER SCUZE PENTRU CURAJUL PE CARE IL AM VIS-A VIS DE ACEASTA STARE DE FAPT...DAR NU TE POT IERTA PT. CEEA CE I S-A INTAMPLAT MADALINEI MANOLE!----magduta ta draga...cat de draga????????????????????????????????????????????????????????????????

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 18:53

ELUCIDATI ODATA ACEST MISTER PT.CA URMEAZA SI ALTE INTREBARI...1.TU,MIRCEA PETRU ZIS "PUIU" ITI IUBESTI COPILUL?
2. MADALINA ,PUTEA SA-I FACA RAU COPILULUI?

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 18:57

Dar Elodia ???

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:14

ALO...!!!!...EU NU SUNT NOSTRADAMUS! nu ma provoca! am alte prioritati...acum.

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:21

De la: mgrosu46, la data 2010-07-24 19:14:39 ALO...!!!!...EU NU SUNT NOSTRADAMUS! nu ma provoca! am alte prioritati...acum.

Prioritati prioritare?
Rasputin!

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 06:25

Ma intreb de ce trebuie ca de fiecare data suferinta pierderii unei persoane dragi sa ne transforme in monstri? De ce uitam ca cel drag ne-a parasit si ne canalizam energia pe bunurile pe care le avea, bunuri pe care le vrem pentru noi de acum incolo? Ce trebuie sa fie in mintea unor parinti care, la numai o zi dupa ce si-au inmormantat copilul, incep o lupta in justitie cu ginerele lor pretinzand ca vor averea si copilul?

In aceste cuvinte, am incercat sa formulez o serie de intrebari care, culmea, caracterizeaza in mare cazul Madalina Manole sau Mircea Magdalena Anca, asa cum ii place sotului ei sa-i spuna. Nu spun ca Petru Mircea este lipsit de vina, nu spun ca parintii ei sunt niste vanatori de avere, insa circul mediatic pe care l-au pus la cale este de-o grosolanie fara margini.

Ce spun parintii Madalinei

Ion Manole, tatal artistei, a fost cel care a declansat scandalul, spunand ca ginerele sau nu s-a interesat sa-i aduca sotiei sale un medic, preferand sa "ia calea vracilor". Astfel spus, mai mult sau mai putin voalat, socrul isi acuza ginerele de crima.

"Ginerele meu a sarit ca ne omoara daca aducem un psiholog. Si era casa fetei mele. Noi ne ofeream sa aducem un doctor, deci sa-i acordam asistenta medicala, si stiti ce au facut? Petru nu a vrut sa ne lase sa o ducem la psiholog. I-a adus un vraci, care i-a facut sedinte prin care cica scotea rautatea din om. Apoi a zis ca o duce la Botosani la o manastire, iar cand a ajuns acolo, dupa 500 si ceva de km de condus, Madalina a cazut din picioare in curte. A dus-o pe la niste vraci de acolo, pe urma cand s-au intors acasa a continuat cu vraciul asta", a declarat, la un moment dat, Ion Manole.

Plecand de aici, drumul pana la judecatorie a fost ca si batatorit. Ei si-au angajat o avocata, in persoana cunoscutei Beatrice Comaniceanu si sustin ca vor cere in instanta atat custodia copilului, cat si casa din Otopeni, despre care spun ei ca a fost construita cu banii Madalinei.

"Dansii au spus ca sunt in masura sa-si vada si sa-si creasca nepotul de acum incolo. Parintii au spus foarte clar ca toate bunurile, tot ce este la Madalina, tot imperiul Madalina Manole este facut de ea inainte de casatorie", a declarat Beatrice Comaniceanu

Mai mult decat atat, avocata adauga, citata de EVZ.ro: "Sunt hotarati sa spuna ceea ce s-a intamplat cu adevarat in casa Madalinei. Ceea ce a povestit Madalina, ce a trait in casa, cum nici mama Madalinei, nici Madalina nu prea aveau acces la propriul ei copil, cum totul era dirijat, manevrat, de sotul Madalinei si mama acestuia".

Procedurile vor fi demarate marti, iar procesul se va desfasura la Judecatoria Buftea.

Petru Mircea isi spune punctul de vedere

Chiar daca la inceput nu a vrut sa declare nimic in legatura cu acest scandal iscat de socrii lui, acum Petru Mircea cel care i-a fost sot Madalinei Manole, a decis sa iasa in rampa. Chiar daca discursurile lui par la un moment dat usor incoerente, lucru scuzabil pana la urma, ascultandu-l putem trage niste concluzii. Petru Mircea declara ieri la Stirile Pro Tv.ro ca asa zisul interes pe care-l au socrii lui vizavi de copilul Petru Jr. (fiul Madalinei si al lui Mircea) nu este, de fapt, decat o cale prin care pot ajunge la averea artistei.

"Ce fac parintii Madalinei si toate minciunile pe care nu stiu de unde le scot ma fac sa vad in ei cu totul alti oameni decat ii stiam. Mama Madalinei era persoana dominatoare, nu eu. Simt ca mi se deschid ochii. Vad clar lucrurile prin prisma actiunilor lor care i-au urmarit toata viata. Nimeni nu a vorbit despre nepotel. Mama Madalinei a spus ca nu exista niciun copil. A venit in curte si a spus 'masina mea, casa mea, le dau foc, iesiti din casa mea", declara Petru Mircea facand referire la dimineata tragediei cand mama artistei a venit la casa din Otopeni.

Mai mult decat atat, sotul Madalinei Manole sustine ca artista si-a sustinut familia din punct de vedere financiar, intotdeauna, si ca Serban Georgescu, fostul sot al artistei, ii numea piranha.

"Magda mi-a povestit ca a avut o copilarie grea din punct de vedere financiar. Au fost lucruri acumulate. Madalina si-a tinut in spate familia, nu e nimic anormal in asta. Dar sa nu vrei sa faci chiar nimic si sa te bazezi mereu pe ajutorul Madalinei, inclusiv fratele.... Vorbim de tot ce aveau nevoie, casa, masa, necesitati, cheltuieli, tot. Madalina le-a cumparat casa, tot", a declarat barbatul pentru Stirile Pro TV.ro.

In plus, o data cu acest interviu au iesit la iveala alte aspecte nestiute pana acum vizavi de relatia pe care a avut-o Madalina Manole cu parintii ei. Sotul vedetei afirma ca nu au fost niciodata in relatii bune si ca sa repare acest lucru a facut un abonament telefonic, special, insa nici asa lucrurile nu s-au schimbat.

Mirabela Dauer spune lucrurilor pe nume

Zilele trecute am vazut un om care, probabil, a spus sau, mai bine zis, a strigat lucruri pe care multi dintre noi sau dintre oamenii apropiati Madalinei nu au avut curajul sa-l spuna. Mai jos transcriptul interventiei telefonice din cadrul emisiunii Agentul Vip, de la Antena 2, acolo unde Mirabela Dauer a ales sa-si expuna parerea...

"Madalina a muncit de la 15 ani pentru altii: rude, parinti, soti si rudele sotilor, mai buni sau mai nemernici. A ridicat cu munca ei doua case. Nu le e rusine tuturor sa dea de inteles ca era bolnava sau nebuna? Cum pot sa vorbeasca aceste familii nesimtite de nemernici, cand ea a dat tot pentru ca sa le fie lor bine? De ce scrie, domnule Puiu, pe crucea ei Mircea Anca Magdalena? Cine e Mircea Anca Magdalena? Ea e Madalina Manole! De ce atata frustrare, domnule Puiu? Voi stiti cat muncea acest copil minunat, Madalina, ca sa nu le lipseasca nimic nimanui? N-ati inteles, dobitocilor din preajma ei, ca a fost prea demna ca sa se planga de tot ce i-ati facut? Stiti ca, desi divortase de Serban, ii aducea o napolitana speciala din Germania, ca sa-l faca fericit, asa cum a vrut sa faca pentru toti? Toti cei din preajma ei, ati fost niste imbuibati! Cand nu a mai putut sa va dea, o denigrati? Ati plans la mormantul ei ca nu va mai hraneste?

Domnilor din orchestra lui Puiu Mircea, nu va e rusine, de ce vorbiti la televizor ca era trista, ca ea v-a dus in carca, ea v-a bagat in traista?
Sa adormiti cu gandul asta, ca voi toti ati bagat-o in groapa!". Ei bine, da...

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 06:28

Iata ce spune legea...

Si ca sa revenim la mostenire, avere, bani, casa, masina, drepturi de autor, toate aceste elemente care par ca sunt "vinovate" de scandalul iscat, am considerat necesar ca ar trebui sa vedem ce spune legea, singura care poate face lumina. Asadar...

In cazul in care unul dintre soti decedeaza, sunt chemate la mostenire rudele defunctului - din casatorie, din afara casatoriei si din adoptie. Atentie! Sotii nu sunt rude, dar sotul supravietuitor vine la mostenire avand si el drept de mostenire distinct de cel al rudelor.

Rudenia este legatura bazata pe descendenta unei persoane dintr-o alta persoana - rudenia in linie dreapta - sau pe ascendentul comun al mai multor persoane - rudenia in linie colaterala. In linie colaterala vocatia succesorala (dreptul de a veni la mostenire) este limitata prin lege la gradul 4, iar in linie drepata vocatia succesorala este nelimitata.

Deci avem in linie dreapta descendenta - copii, nepoti, stranepoti etc.- si in linie dreapta ascendenta - parinti, bunici, strabunici etc.

In linie colaterala avem:

* 1. fratii si surorile defunctului ( rude de gradul 2);
* 2. descendentii celor de la pct.1 pana la gradul 4 ( nepoti, stranepoti de frate si sora);
* 3. unchii si matusile defunctului ( rude colaterale de gradul 3);
* 4. copii celor de pa pct.3;
* 5. fratii si surorile bunicilor defunctului.

Codul Civil stabileste 4 clase de mostenitori:

* 1. clasa I - clasa descendentilor in linie directa - copii, nepoti, strnepoti etc. fara limita de grad;
* 2. clasa II - clasa ascendentilor privilegiati (parintii defunctului) si colateralilor privilegiati (fratii si surorile defunctului si descendentii lor pana la gradul 4);
* 3. clasa III - clasa ascendentilor ordinari (bunic, strabunici etc, fara limita de grad);
* 4. clasa IV - clasa colateralilor ordinari unchii matusile, verii primari si fratii si surorile bunicilor defunctului)

Nu toate aceste persoane vin la mostenire in acelasi timp. Fiecare clasa o exclude pe cealalta. Deci daca avem copii, toate celelalte clase sunt excluse de la mostenire si tot asa...

In cadrul unei clase exista principiul proximitatii, in sensul ca, de exemplu daca exista copii nu mai vin la mostenire si nepotii sau stranepotii, doar copiii. (exista si aici niste reguli: daca unul dintre copii a murit inaintea tatalui- defunctul, dar are la randul lui copii, deci nepoti ai defunctului, acestia vin la mostenirea bunicului, urcand in grad, alaturi de ceilalti copii ai defunctului - unchii lor - dar nu impart decat partea ce i s-ar cuveni tatalui lor - nu au o parte egala cu ceilalti copii) - sper ca nu ati ametit.

Si mai avem dreptul de mostenire al sotului supravietuitor care este distinct de cel al rudelor.

Acesta primeste o parte de mostenire in functie de clasa de mostenitori cu care vine in concurs.

* in concurs cu descendentii defunctului, indiferent de numarul lor, are drept la un sfert din mostenire (1/4)
* in concurs cu ascendentii privilegiati care vin la mostenire impreuna cu colaterilii privilegiati - indiferent de numarul lor - sotul are drept la o treime (1/3)
* in concurs numai cu ascendentii privilegiati sau numai cu colaterilii privilegiati - indiferent de numarul lor - sotul primeste o jumatate (1/2)
* in concurs cu ascendentii ordinari sau cu colateralii ordinari - sotul primeste trei patrimi (3/4)
* daca nu exista nicio persoana din cele patru clase, numai atunci ia totul.

Deci daca este vorba de o coproprietate, sa zicem un apartament, fiind bun comun al sotilor, fiecare dintre ei are o jumatate. In cazul decesului unuia dintre ei masa succesorala este compusa din acea jumatate, deci sotul supravietuitor are 1/2 din apartament + procentul care i se cuvine din cealalta jumatate in functie de clasa de mostenitori cu care vine in concurs.

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 13:52

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 14:56

OARE ?
De la: mgrosu46, la data 2010-07-24 18:53:54 ELUCIDATI ODATA ACEST MISTER PT.CA URMEAZA SI ALTE INTREBARI...1.TU,MIRCEA PETRU ZIS "PUIU" ITI IUBESTI COPILUL?
2. MADALINA ,PUTEA SA-I FACA RAU COPILULUI?
OARE DE CE SA RASCOLIM ?? >>SUICID este o boala cu final tragic ! >>si in unele cazuri mamele isi iau cu ele si puii...HELLOOOO ,NU VRETI VOI SA NE GANDIM :CAT DE DISCRETA,PERFECTIONISTA ,TALENTATA ERA ????? VA ROG eu frumos >>LASATI-O SA SE ODIHNEASCA!!

AMI.
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 15:07

>ALBINUTA AI DREPTATE !! >copilul are dreptul la 3/4 din avere si sotul supravietuitor 1/4 din avere !! ASA CUM AVEA DREPTUL SI OANA ZAVORANU SIIIIIIII>>"propria "mama" ,I-A DAT TEAPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMI.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 13:31

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2010, ora 15:08

De la: Ebony, la data 2010-07-26 13:31:20www.youtube.com/watch?v=yRcmxVWLRXc&videos=U-HsgWeGgfs

Madalina Manole - suflet gol

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 21:22

De la: Ebony, la data 2010-08-06 15:08:43
De la: Ebony, la data 2010-07-26 13:31:20www.youtube.com/watch?v=yRcmxVWLRXc&videos=U-HsgWeGgfs

Madalina Manole - suflet gol

IN MEMORIAM MADALINA MANOLE .........sa scrieti numai de bine sa nu o uitam .Muzica ei nu va fi uitata niciodata

GINA
Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Madalina Manole
Mergi la: