back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Madalina manole

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 12:04

De la: 9am076753, la data 2010-07-15 11:37:35
De la: dana_gabriela, la data 2010-07-15 00:11:50O veste care ne-a surprins pe toti si ne-a derutat starea de spirit. Eu am avut o groaza de necazuri (in asa lunga viata!) si de multe ori ma gandeam sa ma sinucid. Ideea era atat de neverosimila ca imi venea sa rad. Madalina avea de toate! Era fericita? Era limpede la minte? Nu! Altfel ar fi ras si ea de o asa nastrusnica idee. Numai o clipa de pierdere a luciditatii a putut s-o determine sa-si ia viata. Sa ai un copil pe care l-ai dorit atatia ani si sa-l parasesti in loc sa lupti pentru el, sa-ti sacrifici totul daca e nevoie, tu iti comanzi otrava si joci teatru cu cei din jur apoi te furisezi si-ti iei otrava! Un om sanatos nu face acest gest! Am pretuit-o, am felicitat-o cand a nascut dar acum mi-a lasat un gol in locul intelegerii gestului ei. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Nu avem dreptul sa o judecam , nimeni nu va sti ce a fost exact in sufletul ei ......O depresie grava duce la acest gest de disperare ...Imi pare nespus de rau dupa o fiinta atat de celebra si frumoasa .....Dumnezeu sa o ierte si sa o adihneasca in pace .!!!!!!!!!..........

Eu nu am judecat-o ci am aratat ca a avut o clipa de ratacire pentru ca a fi normal inseamna a trece peste absolut toate necazurile fara acest gand de renuntare! Asta e tocmai ce nu intelegem: sa ai de toate si totusi sa renunti! Nu se poate ca o minte intreaga, echilibrata sa nu se gandeasca la copil! Celelalte suferinte ( neimpartasirea iubirii, parasirea ta de catre partener pentru o alta fiinta) sunt de trecut, viata te compenseaza la un moment dat cu altcineva, cu alte bunuri materiale dar cum sa-ti parasesti copilul? Pentru totdeauna?! Cum va suporta acest stigmat toata viata? Daca era lucida si-ar fi pus toate aceste intrebari si ar fi varsat lichidul ucigator in chiuveta si ar fi spalat-o bine sa nu mai existe nici o umbra de dezechilibru. Nu! Manuela nu a mai fost normala psihic si fara sa-si dea seama a cautat motivatii. La ea cred ca a fost o boala pe care nu au depistat-o la timp cei din jurul sau. Cand observi deviatii de comportament nu-ti mai protejezi pupila ci o iei de mana si o duci la medicul de specialitate. Daca nu intervii la timp, boala devine cronica si oricand se poate manifesta instantaneu. Dar daca boala a fost declansata de disconfortul familial? Gandind ca nu mai ai nici o sansa sa ai un habitat numai al tau, ca oricand ti se poate deschide usa camerei tale de catre mama, soacra, socru si cine o mai fi locuit in vila lor? Fiecare avem nevoie de o libertate intima de care sa dispunem dupa bunul plac sau interes! In asemenea situatie cred ca iti alegi calea ei! A avea o casa la care poti renunta, a avea sansa sa-ti faci alta care sa-ti apartina tie, sa fii libera in intimitate iti creaza un optimism care poate deveni si prosper.

Raporteaza abuz de limbaj
Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 15:38

De la: marian_vasile, la data 2010-07-14 08:16:00Salut!

Se pare ca voi sunteti in urma rau daca nu ati scris nimic pana acum de Madalina Manole!

Hotnews e departe fata de voi! Si aici ma refer la 9 AM!
[/quote
Ceputeam sascriu,ea iubea pe unul ,asta cerea bani ,sotul iubea si el pe una ,Madfalina lua somnifere,hamanta a inlocuit solutia cu furadan,accident sentimentalk bre !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:32

Se pare ca voi sunteti in urma rau daca nu ati scris nimic pana acum de Madalina Manole!

S-a grabit ..
Dar nu cred in sinuciderea ei.
Sa-ti doresti un copil Si sa-l parasesti la un an
AVEA O VOCE SUPERBA...

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:35

Dar in aceeasi zi ne-a parasit si actrita ...LUCIA MURESAN... si toata lumea tace

O actrita talentata, frumoasa...si chiar pe postul de radioa a spus o singura data

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:45

De la: 9am178850, la data 2010-07-15 17:35:06Dar in aceeasi zi ne-a parasit si actrita ...LUCIA MURESAN... si toata lumea tace

O actrita talentata, frumoasa...si chiar pe postul de radioa a spus o singura data

Poate daca s-ar fi scris ca s-a sinucis subiectul ar fi devenit interesant! Nu vedeti ca nu disparitia in sine a lui Madalina e subiect de discutie ci faptul ca s-a sinucis lasand in urma un copil de un an. Lucia Muresan ramane mai mult in amintirea celor mai in varsta, celor care au vazut-o jucand in piese de teatru, care i-au ascultat recitalurile de poezie la cenaclurile Ministerului de Interne sau George Bacovia! Poate si faptul ca avea o varsta la care se moare natural... Oricum personal o regret si zic si eu pentru amandoua: Dumnezeu sa le odihneasca in pace!

Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:54

De la: 9am076753, la data 2010-07-14 22:58:02
De la: Ebony, la data 2010-07-14 21:26:28Cine stie ce avea pe suflet... ,mi se pare greu de crezut gestul ei...,avea un copilas pe care si-l dorise, de o viata... R.I.P

Regret enorm disparitia ....fetei cu parul de foc ,.... Dumnezeu sa o adihneasca ....si micutul sa fie ocrotit ....., ca cel mai tragic lucru e sa nu ai mama .....

o, Doamne, daca-si iubea copilul nu-i facea ptr. nimic in lume ,asa ceva ! daca-si iubea familia, nu-i facea asa ceva ! daca-si iubea sotul, nu-i facea asa ceva ! se ducea sa-si trateze sufletul ,dupa cum a zis @178 , la un preot si , mintea, la un psiholog sau psihiatru,ma rog, dupa gravitatea problemei !

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 18:59

De la: gabigabi, la data 2010-07-15 17:54:29
De la: Ebony, la data 2010-07-14 21:26:28Cine stie ce avea pe suflet... ,mi se pare greu de crezut gestul ei...,avea un copilas pe care si-l dorise, de o viata... R.I.P

Regret enorm disparitia ....fetei cu parul de foc ,.... Dumnezeu sa o adihneasca ....si micutul sa fie ocrotit ....., ca cel mai tragic lucru e sa nu ai mama .....

o, Doamne, daca-si iubea copilul nu-i facea ptr. nimic in lume ,asa ceva ! daca-si iubea familia, nu-i facea asa ceva ! daca-si iubea sotul, nu-i facea asa ceva ! se ducea sa-si trateze sufletul ,dupa cum a zis @178 , la un preot si , mintea, la un psiholog sau psihiatru,ma rog, dupa gravitatea problemei !

Gabi .cand ai depresie severa .....se ajunge in situatia care s-a intamplat ....cu aceasta fata cu parul de foc ....cand esti bolnav.... nu te mai gandesti la nimeni ......si vezi totul in tragic .... si nu mai vrei sa traiesti ..... Regret enorm ca mi-a placut mult de ea .

GINA
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:08

De la: 9am076753, la data 2010-07-15 18:59:39

Gabi .cand ai depresie severa .....se ajunge in situatia care s-a intamplat ....cu aceasta fata cu parul de foc ....cand esti bolnav.... nu te mai gandesti la nimeni ......si vezi totul in tragic .... si nu mai vrei sa traiesti ..... Regret enorm ca mi-a placut mult de ea .

Cand ai o depresie severa totul ti se pare lipsit de sens, desertaciune si goana dupa vant... Pacat ca s-a piedut, pacat, pacat, pacat

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:35

www.youtube.com/watch?v=Mgdgl8reNEw&feature=related

Madalina Manole - Fata din Nalindamar

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:49

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:55

De la: 9am178850, la data 2010-07-15 17:35:06Dar in aceeasi zi ne-a parasit si actrita ...LUCIA MURESAN... si toata lumea tace

vocea de la teleenciclopedie...nu?
am crescut cu emisiunea ei de sambata seara,,,
parca totusi s-a stins cu cateva zile inaintea MADALINEI..

marco

627 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:06

... madalina manole suferea de o ''boala'' falsa a multor romani care s-au rupt de realitate ... dorea sa fie permanent frumoasa !!! ... cu mii de multumiri fata de media noastra imbecilizata unde nu gasesti nimic care sa educe sau sa prezinte oamenii normali asa cum sint ei ... unde sint cvasi-prezentate curvistine dezbracate si maimutoi la limita patologicului ... e greu pentru orice femeie si barbat normal/a sa nu faca comparatii cu ''modelele'' dezbracate care se chinuie sa para cit mai disponibile chiar si in platou ... toate aceste emisiuni creeaza inconstient angoase si frustrari in mintea multora ... multi sint impinsi fortat sa respecte doar niste aparente cel mai des legate de fizic si nimeni nu este interesat deloc de ceea ce sint ca oameni ...

... madalina a fost o victima tragica a unui mod pervers de societate in descompunere fara valori si morala ... unde nimeni nu intereseaza pe nimeni (chiar si in familie), unde accentul se pune doar pe aspect fizic si tzatzisme iar ''concurenta'' se bazeaza doar pe TUPEU, NESIMTIRE si EGOISM ...

... e greu de presupus ca nimeni nu a observat planurile ei fortate de obsesiva dorinta de ''frumusete'' ... pacat ... o voce minunata si un act iresponsabil ...

9am031987

3 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:30

De la: Ingrid, la data 2010-07-14 08:21:30
De la: Merry, la data 2010-07-14 08:18:13

este deja topic deschis

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:42

Nimeni nu stie ce-o fi fost in sufletul ei .E usor sa-i judecam pe altii . In Romania psihoterapia este ironizata. E trist...Sper sa-si gaseasca linistea sufletului.

Fosta membra 9am.ro

1586 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:56

De la: marco, la data 2010-07-16 18:06:27
... madalina manole suferea de o ''boala'' falsa a multor romani care s-au rupt de realitate ... dorea sa fie permanent frumoasa !!! ... cu mii de multumiri fata de media noastra imbecilizata unde nu gasesti nimic care sa educe sau sa prezinte oamenii normali asa cum sint ei ... unde sint cvasi-prezentate curvistine dezbracate si maimutoi la limita patologicului ... e greu pentru orice femeie si barbat normal/a sa nu faca comparatii cu ''modelele'' dezbracate care se chinuie sa para cit mai disponibile chiar si in platou ... toate aceste emisiuni creeaza inconstient angoase si frustrari in mintea multora ... multi sint impinsi fortat sa respecte doar niste aparente cel mai des legate de fizic si nimeni nu este interesat deloc de ceea ce sint ca oameni ...

... madalina a fost o victima tragica a unui mod pervers de societate in descompunere fara valori si morala ... unde nimeni nu intereseaza pe nimeni (chiar si in familie), unde accentul se pune doar pe aspect fizic si tzatzisme iar ''concurenta'' se bazeaza doar pe TUPEU, NESIMTIRE si EGOISM ...

... e greu de presupus ca nimeni nu a observat planurile ei fortate de obsesiva dorinta de ''frumusete'' ... pacat ... o voce minunata si un act iresponsabil ...

Exact, sunt destui cei ce sufera de-aceeasi boala cu a Madalinei insa nu media e de vina...ea prezinta ,,produse'' care se cer , media face bani ,nu face educatie.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 19:27

www.youtube.com/watch?v=6pR4j9w10T4

Madalina Manole - Iubirii nu-i spune ramai

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 19:36

www.youtube.com/watch?v=bKcznzRafVA&feature=related

MADALINA MANOLE -VINO,DRAGOSTEA MEA!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 20:05

De la: Ebony, la data 2010-07-16 19:36:46www.youtube.com/watch?v=bKcznzRafVA&feature=related

MADALINA MANOLE -VINO,DRAGOSTEA MEA!

A fost o fata cu o sensibilitate enorma si sufletul ei a fost macinat de o suferinta de care numai ea stie care . Nu trebuie sa o judecam .....ea ramane vie in sufletul nostru ....Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace .

GINA
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 21:06

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 23:01

De la: anca_corina, la data 2010-07-15 11:44:17atit de tipic...sintem primii la a emite acuzatii si condamnari,ne dam drept exemplu ca sintem mai buni...dar unde este intelegerea,compasiunea si iertarea? stim noi cu adevarat sa intelegem sufletul uman? stim oare cu adevarat sa fim buni? nu.
deci cu ce drept judecam cind noi singuri nu ne vedem propriile pacate?

Cat de tanara si inteleapta esti ............

GINA
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 23:03

De la: 9am076753, la data 2010-07-16 23:01:52
De la: anca_corina, la data 2010-07-15 11:44:17atit de tipic...sintem primii la a emite acuzatii si condamnari,ne dam drept exemplu ca sintem mai buni...dar unde este intelegerea,compasiunea si iertarea? stim noi cu adevarat sa intelegem sufletul uman? stim oare cu adevarat sa fim buni? nu.
deci cu ce drept judecam cind noi singuri nu ne vedem propriile pacate?

Cat de tanara si inteleapta esti ............

ei as!!! daca as fi inteleapta as parasi forumul definitv.e cel mai bun si intelept lucru posibil

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 03:11

www.youtube.com/watch?v=yRcmxVWLRXc

Madalina Manole - suflet gol

hellyanna

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 13:02

..Un scenariu posibil....merge noaptea la baie, cineva din umbra o izbeste cu capul de usa, nu moare biata fata si atunci, ii toarna cele 400 ml furadan pe gat si o lasa sa moara pe jos. Scrie acel mesaj pe telefon apoi merge linistit la culcare. O crima perfecta mai ales ca avea si precedent: a mai vrut sa se sinucida...sa fim seriosi, nu poti bea atata otrava si apoi, daca a cazut cand deja murea, nu i-ar mai fi curs balta de sange pe jos. Nimeni nu stie ce a fost decat ea, de aceea nu e bine sa judecam, poate nu are nici o vina, a fost omorata. Biata femeie si sarmanul ei copilas...mi se rupe inima...

9am013233

15 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 14:57

Dragilor,
1. In Romania nu s-a instituit ideea consultarii unui medic psihiatru, deoarece nu se vorbeste despre aceasta necesitate.Exista spaima de a fi catalogat...nebun!
2. Depresia(si nu tristetea,supararea,mahnirea) este o boala.Nici azi nu se cunosc toate cauzele si manifestarile ei. Cert este doar ca ea poate duce la sinucidere, dar nu obligatoriu are aceasta finalizare.Artista a suferit ,probabil,de o profunda depresie.
3. Din pacate, M.M. a avut intotdeauna o aplecare spre teatralizare a propriei vieti (de aici si scenariul atat de detaliat al pasilor catre sinucidere) Necazurile repetate, chiar adevaratele probleme i-au adancit,treptat, distanta de realitatea in care traim cu totii,deci si depresia.
Concluzie: Sa asteptam rezultatele anchetei.Acei 400 de ml de lichid nu au insemnat exclusiv otrava, se cerceteaza in laborator componenta, in afara pesticidului.Deci...
Apoi, e grav sa cream scenarii si sa culpabilizam pe cineva din familie. Iar invinovatirea ori revolta noastra cu privire la abandonarea copilului sunt gratuite,cata vreme actul a fost savarsit de un om profund bolnav.
Dumnezeu s-o ierte!

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 15:55

A scris in ultimul sms ca de vina pentru ce a facut e corpul ei - ca nu-si mai suporta corpul. Era implicata in muzica, in viata ei artistica prea intens si nu putea sa iasa din implicarea maxima in starea de vedeta care o stresa la maxim, in primul rand cum s-a spus ca a facut eforturi perioade lungi sa fie f. slaba, manca frunze, era perfectionista sa faca tot in casa singura DAR nu reusea sa se si relaxeze, sa fie fericita. Cam asa. Dar macar copilul. Oricum, faptul ca n-a fost in stare sa se adreseze unor medici sa prezinte starea ei e ceva inacceptabil. T rebuia sa aiba momente cand sa se desprinda de tot si sa se relaxeze, sa zambeasca, sa fie fericita ca avea de ce.

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 16:09

De la: 9am208487, la data 2010-07-16 18:56:11
De la: marco, la data 2010-07-16 18:06:27

Exact, sunt destui cei ce sufera de-aceeasi boala cu a Madalinei insa nu media e de vina...ea prezinta ,,produse'' care se cer , media face bani ,nu face educatie.

Si asta e rolul mass mediei ? De a se imbogati prezentand pe sticla nonvalori create in prealabil de ea ? De a manipula si indoctrina ?Asta e rolul mass mediei actuale in societate?
Ce axiologie de valori pot sa-si formeze tinerii astazi privind la TV ? Unde Simona Sensual ,Sexy Braileanca sau Monica Columbeanu sunt prezentate drept modele de viata...dupa care se prezinta stiri de ora cinci cu minore care se prostitueaza...Jalnic !!

mariussssdonn

5 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 18:43

DIN PACATE CEEA CE S=A INTAMPLAT ESTE CUTREMURATOR.......SA ITI IEI VIATA NU ESTE UN ACT CARE AR TREBUI DELOC URMAT SI CAT MAI PUTIN MEDIATIZAT PT A NU DA IDEI ALTORA CARE SUNT MAI SLABI DE INGER CA SI DEFUNCTA...PT EA NU IMI PARE DECAT FFFF RAU CA NU A AVUT PUTEREA DE A SE VINDECA SI DE A CERE AJUTORUL SPRE VINDECARE...
PUTINA LUME POATE INTELEGE GESTUL DEOARECE PUTINA LUME STIE CU ADEVARAT CE ESTE DEPRESIA.....
A SE INTELEGE CA DEPRESIA ESTE CANCERUL MINTII...ASA CUM ATUNCI CAND AFLI CA ESTI BOLNAV DE CANCER TOTI STIU SI CHIAR TU INSUTI STII CA VEI MURI ASA SI ATUNCI CAND AI O DEPRESIE DACA NU O TRATEZI DACA NU AI PUTEREA DE AVREA SA O TRATEZI..EA TE VA UCIDE....DEPRESIA E O BOLA A MINTII...GANDITI=VA OAMENI BUNI CA EA ERA UN OM BOLNAV...DACA ERA SANATOS PSIHIC NU FACEA ASTA DE ACEEA POATE NICI NU A FACUT=O IN CEI 42 DE ANI....DAR DIN PACATE CAND DEPRESIA E NETRATATA SI MAI RAU NU E DIAGNOSTICATA NU E RECUNOSCUTA DE PERS IN CAUZA, EA E LA FEL DE REA SI ATACANTA MA REPET CA SI CANCERUL.
IN CEEA CE PRIVESTE MOTIVUL SINUCIDERII EI ESTE UNUL ATAT DE BANAL DE SIMPLU SI DE CONCRET CA PE CAT E DE SIMPLU PE ATAT DEPUTINI POATE FI INTELES.
EA TRAIA O VIATA CARE NU ERA EI..EA L=A IUBIT SI INCA IL MAI IUBEA PE PRIMUL SOT..ERA SUFLETRUL EI PERECHE....ERAU ANAFORICI NU PUTEAI SPUNE MADALINA FARA SERBAN SAU VICEVERSA..DIN PACATE CHIAR SI SUFLETELE PERECHE SE POT DESPARTI...INSA DUPA ACEEA ELE MOR....ATAT SPIRITUAL CAT SI FIZIC....GANDITI=VA CA EA SI=A REFCAUT VIATA DAR LA INDEMNUL PRIETENILOR, IN VIRTUTEA SOCIETATII, DAR NIMENI NU STIA DE FAPT SAU CHIAR DACA STIA NU INSISTA IN A INTELEGE CA EA DE FAPT NU ERA EA FARA SERBAN, FARA SUFLETUL EI PERECHE.DIN FERICIRE CU EL A TRAIT O IUBIRE COMPLEXA, O ANDROGINIZARE TOTALA, EI ERAU ACEL 1+1=1
VA DATI SEAMA �PRIN DESPARTIRE CA EA S=A DEZECHILIBRAT DAR SI_A REFACUT VIATA SI TRAIA SUPRAVIETUIA PT CA STIA CA SERBAN DE PARTE DE EA ALATURI DE ALTA FEMEIE ERA TOTUSI PERS SINGURA CARE O COMPLETA IN ACEASTA LUME...INSA MOARTEA LUI A DEVASTAT-O A PUSTIIT-O..EA ISI REFACUSE O VIATA DAR PRACTIC O INKINA CELUI IUBIT MASCATA INSA SUB NORMALITATEA SOCIETATII......ATI VAZUT POATE ZILELE ACETEA CANTECELE EI CE MESAJE DEPRESIVE AVEAU, CE URLETE DE SUFERINTA EXPRIMAU..ASADAR MUZICA ERA FORMA EI DE A SE MANIFESTA INSA DIN PACATE PUTINI O ASCULTAU ACESATA MUZICA SI PREA MAI PUTINORA LE VIBRA SUFLETUL LA SUFERINTELE EI..DE CE?TOCMAI DIN ACELASI MOTIV PT CARE NU MAIA VEA SUCCES LA PUBLIC ERA PREA TRISTA ORI LUMEA VREA NEV DE CEVA OPTIMIST SI VESEL NU DE O ALTA SUFERINTA.....DE ACEEA EU CRED CA A SFARSIT PRIN A-SI LUA VIATA PT CA VIATA EI DE DUPA DIVORT NU ERA A EI...IN PRINCIPIU A FOST DEDICATA LUI SERBAN CA UN EXEMPLU DE CE AR FI TTREREB SA FIE DAR APOI DUPA MOARTEA LUI VIATA EI NU O MAI REPREZENTA IN NIMIC....HAIDETI SA O IERTAM PT CE A FCAUT...HAIDETI SA NUMAI FIM ATAT DE PARAFRAZANTI SI SA INCERCAM SA NE GANDIM MAI MULT LA TEMA DEPRESIEI PT CEI CARE AU AVUT SA REFACA O REVIZUIRE IN TEMA SI DACA AU TRECUT SA LE MULT CELO CARE I-AU AJUTAT, CELOR CARE O AU ACEASTA DEPRESIE SA INTELEAGA PANA UNDE POATE CONVERGE EA CA BOAL SI SA APELEZE LA AJUTOR SUFLETESC SI SPECIALIZAT, IAR PT CEI CARE NU AU SI NU VOR AVEA NICIODATA DEPRESII SA INVETE DIN ACEASTA EXP SA FIE MAI ATENTI CU CEI DIN JUR SI SA II AJUTE CU CE POT PE CEI CARE AU ACEASTA PROBLEMA.....SA NE IUBIM MAI MULT, SA NU MAI JUDECAM SI SA NE RUGAM PT LINISTEA EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZEU SA AIBA PUTEREA DE A O IERTA!!!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 19:18

De la: Ebony, la data 2010-07-17 03:11:45www.youtube.com/watch?v=yRcmxVWLRXc

Madalina Manole - suflet gol

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 21:36

De la: M_Elody, la data 2010-07-14 13:04:14Intre noi si Moarte nu e decat un perete de sticla, transparent.
Cand suntem fericiti, ne apare amenintatoare. Chemarea ei ne pare lugubra.
Perceptia se schimba cu totul atunci cand suntem nefericiti, atunci semnele ei de dincolo devin prietenoase si pline de promisiuni.
Sa nu judecam.
Sa-i plangem pe cei care in sanatate, sau in boala, in tinerete, sau in apusul vietii aleg sa sparga peretele si sa uneasca Lumea de Aici, cu cea de Dincolo.
Ca artist, te-am apreciat mult,Madalina, ca om...
nu te+am cunoscut si poate nici tu nu ai reusit sa te cunosti deplin...

O pierdere enorma pt publicului ei .....sper sa nu o uitam niciodata

GINA
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 22:06

De la: 9am076753, la data 2010-07-17 21:36:08
De la: M_Elody, la data 2010-07-14 13:04:14Intre noi si Moarte nu e decat un perete de sticla, transparent.
Cand suntem fericiti, ne apare amenintatoare. Chemarea ei ne pare lugubra.
Perceptia se schimba cu totul atunci cand suntem nefericiti, atunci semnele ei de dincolo devin prietenoase si pline de promisiuni.
Sa nu judecam.
Sa-i plangem pe cei care in sanatate, sau in boala, in tinerete, sau in apusul vietii aleg sa sparga peretele si sa uneasca Lumea de Aici, cu cea de Dincolo.
Ca artist, te-am apreciat mult,Madalina, ca om...
nu te+am cunoscut si poate nici tu nu ai reusit sa te cunosti deplin...

O pierdere enorma pt publicului ei .....sper sa nu o uitam niciodata

teoria cu initialele M M......
stie cineva cum a murit MARILYN MONROE?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Madalina Manole
Mergi la: