back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Suzuki splash

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

oandree

28 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 24 Iulie 2008, ora 09:23

ªtiu cã nu e chiar nou-lansatã ºi tocmai de aceea întreb posesorii depre impresia pe care le-a lãsat-o aceastã maºinuþã Din ce am citit, pare interesantã ºi chiar sunt în cãutarea unei maºini, aºa cã aºtept cu nerãbdare pãrerile voastre!

Raporteaza abuz de limbaj
djeo89

6 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 12:08

salut,m-am uitat din curiozitate dupa model,este fascinant si are o multitudine de dotari si o gama variata de motorizari,daca vrei te ajut cu un link www.suzuki-romania.ro/modele/splash/
-e chiar draguta o asemenea masina ,si merita cumparata...iti doresc sa o ai

oandree

28 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 01:04

Hei, mulþumesc de comentariu!... ºi eu mi-o doresc... Mulþumescc ºi de link... desigur, am citit tot ce am gãsit pe net despre ea ºi mã încântã dotãrile pe care le are chiar ºi în versiunea de bazã Am însã douã probleme

1. În Piteºti nu existã dealer Suzuki, deci trebuie sã mã duc la Bucureºti sau la Oradea doar ca sã o vãd în realitate... Dacã aº cumpãra-o, ar trebui sã fac reviziile ºi service-ul tot în acel oraº...
2. Þinând cont cã am la dispoziþie cam 8000 de euro, mã strãduiesc sã fac cea mai bunã alegere între: Suzuki Splash (favorita mea), Hyundai i10, Chevrolet Spark, Citroen C1 , Fiat Panda ºi Kia Picanto...

Pãrerea posesorilor, pls! Spuneþi-mi cum sunt, cum se comportã, care este consumul real ºi care sunt costurile de întreþinere...

cristi1_3

27 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 08:15

exista dealer Suzuki la Pitesti dar masini vor aduce in 2 - 3 luni.
Poate fi vazut (fara test- drive ) la Vilcea ( Marshal) sau Sibiu
unde acum 3 saptamini asteptau sa vina masina pt test - drive.
Iti ofer un nr de mobil la vinzari la Sibiu : Stefan Modoi - tel.
0747.124967. Dealerul Suzuki din Vilcea (Marshal) este pe soseaua
spre Sibiu pe partea stinga pe sensul de mers spre Sibiu (nu se
intra in oras....venind dinspre Pitesti se tine drumul spre Sibiu).
Masinuta e ok, dotari multe la un pret rezonabil...de recomandat
motorul de 1.2, cel de 1.0 nu ajuta suficient....
Varianta GS e foarte bine echipata la un pret in jur de 10500 euro
(trebuie negociat...de la un dealer la altul pot aparea niste sume
in plus). Fiabilitatea e sigur buna....am citit ca frinele ar fi
putin subdimensionate, dar n-am mers cu masina sa ma conving.....
totusi spuneau ca sint razistente la oboseala...Portbagajul e mic,
prea mic...dar asta e, in masina stau in schimb foarte bine 4 persoane. Una peste alta , la pretul ei masina ofera multe si eu zic ca e o alegere buna. Bafta!

djeo89

6 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 20:45

si inca ceva,si chevrolet spark e o masina draguta f ieftina,consum mic,dar nu am auzit nimic despre fiabilitatea ei sau in general caracteristici...e oferta pana in august parca...www.chevrolet.ro/oferte/oferte-06.html ,sa nu crezi ca le fac reclama ci doar iti intind o mana de ajutor,spe rsa fie bine p tu...bye

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2008, ora 20:04

Salut . Nu va agitati prea tare ! Am cumparat unul de 1.o L gata defect din fabrica(UNGARIA !!!) Cutia de viteze si ambreiajul functionau defectos si cu zgomote. Cei de la Radacini Motors n-au facut decat sa-mi vanda un produs gata defect,neverificat,pe care m-i l-a faca bucati in service, si sa astept pana fac ei rost de cutie si restul.In tarile civilizate la o asemenea gafa schimbau pe loc masina cu scuzele de rigoare!
Consumul afara 6% cu aer la 90 Km/ora. Un pic cam lenta in demaraj. Oricum va sfatuiesc pe toti sa va indreptati catre alte marci mult mai serioase din aceasta clasa,si in nici un caz de la Radacini Motors.
Sa nu uit- Sistemul de ambreiaj-placa presiune-rulment de presiune, este mai banal si mai slab ca la o dacie 1300.Din experienta mea destul de vasta in domeniu asemenea ansamble nu rezista mai mult de 50.000 de Km. departe de garantia de 100.000 de Km. sau 3 ani, sa nu mai spun daca o folosesti in oras.

lorivankenobi

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2008, ora 09:46

Salut!
Eu am un Suzuki Ignis care se apropie de 100.000 Km, fara probleme (am fost cu ea la munte, la mare, in strainatate, pe cocaluri, un pic de offroad, etc.). Pe ea o pot recomanda cu cea mai mare caldura. Despre Splash nu stiu ce sa zic ... mie unul nu imi place prea mult.

tzepelin

48 mesaje

Postat pe: 24 August 2008, ora 19:28

am un prieten care si-a luat chevrolet spark sipe la 20 000 km la lasat ambreiajul. cea mai potrivita masina de oras mi se pare toyota yaris si destul loc in interior si consum mic. mi se pare o masina destul de buna de oras.

Mondeo
oandree

28 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 01:21

@naproaca: Ce informaþii detaliate, mulþumesc! Ar fi grozav sã aducã maºini ºi dealerul Suzuki din Piteºti. Btw, te referi la Royal Motors sau la Auto Marshal?

Nu prea ºtiu ce înseamnã "frâne subdimensionate"

oandree

28 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 01:33

@djeo89@yahoo.com: Orice "mânã de ajutor" este binevenitã Am comparat Splash-ul cu Spark-ul ºi am vãzut cã primul are în plus câte 20 de cm în lungime ºi lãþime, ºi e cu vreo 10cm mai înalt. În plus, versiunea de bazã are ABS (indisponibil pe Spark) ºi un motor de 1.0, faþã de motorul de 0.8 al versiunii de bazã de la Spark. Consumul este mic, e-adevãrat, dar mai mare decât la Splash (6.9, respectiv 5.9 - urban). Iar ca design, nimic deosebit...

oandree

28 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 01:45

@dorin_cojocaru: Sã înþeleg cã este vorba despre un Spark 1.0, Elite sau Premium, nu?

oandree

28 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 01:55

@lorivankenobi: Suzuki Ignis, ei da! Cui nu-i place?!? Dar eu vorbeam de un alt buget , de o maºinuþã de oraº, nu de un mic crossover...
Oricum, aud numai pãreri bune despre maºinile Suzuki...

oandree

28 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 02:05

@tzepelin: (Nice nick !) Mersi de atenþionarea cu Spark-ul! De acord cu tine despre Toyota Yaris, but still out of my league...

oandree

28 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 03:33

În urma comentariilor, vizitelor pe la reprezentanþe ºi cãutãrilor pe net, pe primul loc în topul meu se plaseazã în continuare Suzuki Splash , urmat de Kia Picanto (uimitor de spaþioasã la cât este de micã, cu un consum similar cu al Spalsh-ului ºi un preþ de aproape 7500 de euro TVA inclus - varianta cu aer condiþionat), Peugeot 107 Cool Line (singurul 107 cu AC, care are un portbagaj mult prea mic - 140 de litri, din pãcate), Citroen C1 (consum mai mic chiar decât al maºinii Suzuki, la acelaºi 1.0, dar mai micuþã ºi fãrã AC), Fiat Panda, Hyundai i10... Spark a pãrãsit cursa..

Citind pe site-ul pe drept ºi mult blamatului Rãdãcini Motors, am descoperit fratele perfect geamãn al lui Splash, noul Opel Agila, care va fi disponibil din septembrie 2008. Este de neînþeles pentru mine (excluzând avantajele oferite de existenþa unei linii de asamblare), de ce mãrci diferite comercializeazã acelaºi model sub nume diferite ?!? Preþul diferã din cauza dotãrilor, dar chiar aºa de puþinã imaginaþie în ceea ce priveºte design-ul?!? Din câte am aflat, Agila se produce în aceeaºi fabricã din Ungaria, deci de cãtre aceeaºi oameni... La fel cum gemenii Aygo, 107 ºi C1 se fabricã în aceeaºi uzinã din Cehia... Care sã fie ideea?

tzepelin

48 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 15:20

intre 'tripletii' aygo , C 1 si 107 nu stiu daca este vreo diferenta la consum vorbind de aceeasi capacitate cilindrica tinand cont ca diferenta intre ele este putin la exterior si emblema. daca vreo sa tii cont de parerea mea este sa alegi intre splash si kia picanto cum ai zis si tu in topul preferintelor tale. oricum iti doresc sa-ti iei cat mai repede masina si sa fii multumita de alegerea facuta.

Mondeo
tzepelin

48 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 15:20

a

Mondeo
cristi1_3

27 mesaje
Postat pe: 26 August 2008, ora 16:38

BUNA!
pt cine vrea informatii noi despre splash va anunt ca am facut drive-test cu el si chiar eu intentionez sa-mi cumpar unul cu echipare GS (full-options - adica inclusiv esp,airbag-uri complete,scaune incalzite,proiectoare ceata,jante aliaj,etc...bineinteles si cu AC, geamuri fata si oglinzi electrice,abs si ebd,rcd mp3,vopsea metalizata - motor 1.2 86cp,
cu toate acestea pretul fiind pina in 10500 euro cu tva inclus).
Super masinuta! Cind ma intorceam de la Sibiu (unde am facut drive-testul),pe Dealul Negru,in panta in urcare am dat peste un Splash
inmatriculat in Ungaria care urca de rupea...eu eram cu un Ford Fusion de 1.6 100cp (2 persoane la mine in masina, 2 la ei in masina), abia i-am facut fata...m-a depasit la un moment dat in urcare pe dreapta in curba de nu mi-a venit sa cred! a trebuit sa o calc ca lumea sa-l depasesc dupa aceea...
Recomandarea mea pt performante este motorul de 1.2, dar pt oras si consum mic merge si 1.0. Ambele au distributie pe lant (nu mai
trebuie schimbate curele, role etc la un anumit nr de km),revizii
din 15000 km in 15000km, ieftin pe intretinere.
Dupa ce am mers cu el cu motorizarea de 1.2 86cp sint convins ca
dus in ture ii place sigur si autostrada....viteza maxima la carte e 175km/h !
Bate Toyota Yaris clar ca motoras (ma refer la cel de 1.3 de 87cp de la Toyota )si spun asta in cunostinta de cauza pt ca am facut proba de 2 ori recent cu Yaris....pretul Yaris-ului e mult mai mare
si nu ofera decit bancheta culisanta pe 14 cm in plus....ma asteptam la mai mult de la Yaris ca masina....plus ca la 120km/h
in viteza a 5 a era clar supraturata, ceea ce n-am constatat la Splash. Frinele nu m-au dezamagit la Splash (citisem undeva ca nu ar fi foarte bune....eu am fost satisfacut...la clasa ei frineaza ok.)Finisajele sint bune, vizibilitatea buna (pozitie de condus inalta),spatiu foarte bun pt 4 persoane, inclusiv de 1,85 metri...
Piese se pot aduce rapid (ce nu e pe stoc),masini la fel...sint
disponibile la fabrica toate culorile....
Garantia e de 3 ani cu limita 100000km (ok pt cine foloseste o astfel de masinuta), 12 anticoroziune la tabla.
Impresia lasata a fost super-ok!
In alta ordine de idei, va anunt ca in jur de 15.09.2008 dealer-ul
Suzuki Pitesti (Royal-Motors)aduce primul lot de masini Suzuki...
mai devreme decit preconizam eu...de unde stiu? pt ca lucrez acolo
la Ford! Lucrez in vinzari la Ford,sint inginer si am tot condus
masini de tot felul....fara nici un interes afirm ca Splash-ul e o masinuta reusita, eu o sa cumpar in 2 saptamini una s-o conduca si
nevasta-mea si sa ma distrez si eu cu ea...ma gindesc cind si-o da drumul motorasul ce bine o sa se comporte...
tel. meu daca vreti detalii suplimentare e:0747.128541 -CRISTI.
adresa de e-mail : cristi@royalmotors.ro
Fata de picanto,panda,c1,107 e clar deasupra si nu am timp acum sa dezvolt subiectul...plus ca Suzuki are o reputatie de masina fiabila....din pacate nu a existat un importator si dealeri puternici care sa promoveze marca la noi...acum Suzuki are birou in Romania si reteaua se va dezvolta.
Ei exporta masiv in vest...de ce oare?
Da, e frate cu Opel agila (platforma lui agila e cea de splash,
difera fata si sigla)si se fabrica in aceeasi locatie....pretul
va fi clar mai mare la agila...e o procedura des intilnita in industria auto ca 2 producatori sa conceapa modele dezvoltate in comun - pt reducerea costurilor de productie....sint exemple nenumarate care pot fi date,dar n-am timp acum....
Intr-un cuvint mie mi-a placut masina, echiparea si pretul si o recomand fara rezerve, are un raport calitate-pret-performante foarte bun si e alegerea mea dintre toate cele enumerate! (fara sa
las sa se inteleaga ca acele masinute sint varza....spun doar ca
Splash-ul merita judecind global din toate punctele de vedere si nu va ascund ca m-am tot informat despre aceste si aceasta masina de vreo 3 luni! Eu chiar sint un client "dificil"....analizez in
profunzime oferta pe toate fetele pina iau decizia...si e normal....lucrez in domeniu si stiu ce sa verific, sa testez si sa intreb...Sper ca am putut sa fiu de folos iar pt cine doreste detalii ma poate contacta pe mail sau telefonic....nu costa nimic...imi face placere...eu am fost de copil pasionat de masini si sint pasionat in continuare...O zi buna va doresc!

cristi1_3

27 mesaje
Postat pe: 26 August 2008, ora 16:46

buna!
am postat un mesaj de raspuns....am alocat ceva timp pt a te informa cit mai bine ca sa faci o alegere buna....mi-a facut placere sa raspund si daca e nevoie de detalii suplimentare vorbim.
O zi buna !

djeo89

6 mesaje
Postat pe: 26 August 2008, ora 20:00

De la: naproaca, la data 2008-08-26 16:38:46BUNA!
pt cine vrea informatii noi despre splash va anunt ca am facut drive-test cu el si chiar eu intentionez sa-mi cumpar unul cu echipare GS (full-options - adica inclusiv esp,airbag-uri complete,scaune incalzite,proiectoare ceata,jante aliaj,etc...bineinteles si cu AC, geamuri fata si oglinzi electrice,abs si ebd,rcd mp3,vopsea metalizata - motor 1.2 86cp,
cu toate acestea pretul fiind pina in 10500 euro cu tva inclus).
Super masinuta! Cind ma intorceam de la Sibiu (unde am facut drive-testul),pe Dealul Negru,in panta in urcare am dat peste un Splash
inmatriculat in Ungaria care urca de rupea...eu eram cu un Ford Fusion de 1.6 100cp (2 persoane la mine in masina, 2 la ei in masina), abia i-am facut fata...m-a depasit la un moment dat in urcare pe dreapta in curba de nu mi-a venit sa cred! a trebuit sa o calc ca lumea sa-l depasesc dupa aceea...
Recomandarea mea pt performante este motorul de 1.2, dar pt oras si consum mic merge si 1.0. Ambele au distributie pe lant (nu mai
trebuie schimbate curele, role etc la un anumit nr de km),revizii
din 15000 km in 15000km, ieftin pe intretinere.
Dupa ce am mers cu el cu motorizarea de 1.2 86cp sint convins ca
dus in ture ii place sigur si autostrada....viteza maxima la carte e 175km/h !
Bate Toyota Yaris clar ca motoras (ma refer la cel de 1.3 de 87cp de la Toyota )si spun asta in cunostinta de cauza pt ca am facut proba de 2 ori recent cu Yaris....pretul Yaris-ului e mult mai mare
si nu ofera decit bancheta culisanta pe 14 cm in plus....ma asteptam la mai mult de la Yaris ca masina....plus ca la 120km/h
in viteza a 5 a era clar supraturata, ceea ce n-am constatat la Splash. Frinele nu m-au dezamagit la Splash (citisem undeva ca nu ar fi foarte bune....eu am fost satisfacut...la clasa ei frineaza ok.)Finisajele sint bune, vizibilitatea buna (pozitie de condus inalta),spatiu foarte bun pt 4 persoane, inclusiv de 1,85 metri...
Piese se pot aduce rapid (ce nu e pe stoc),masini la fel...sint
disponibile la fabrica toate culorile....
Garantia e de 3 ani cu limita 100000km (ok pt cine foloseste o astfel de masinuta), 12 anticoroziune la tabla.
Impresia lasata a fost super-ok!
In alta ordine de idei, va anunt ca in jur de 15.09.2008 dealer-ul
Suzuki Pitesti (Royal-Motors)aduce primul lot de masini Suzuki...
mai devreme decit preconizam eu...de unde stiu? pt ca lucrez acolo
la Ford! Lucrez in vinzari la Ford,sint inginer si am tot condus
masini de tot felul....fara nici un interes afirm ca Splash-ul e o masinuta reusita, eu o sa cumpar in 2 saptamini una s-o conduca si
nevasta-mea si sa ma distrez si eu cu ea...ma gindesc cind si-o da drumul motorasul ce bine o sa se comporte...
tel. meu daca vreti detalii suplimentare e:0747.128541 -CRISTI.
adresa de e-mail : cristi@royalmotors.ro
Fata de picanto,panda,c1,107 e clar deasupra si nu am timp acum sa dezvolt subiectul...plus ca Suzuki are o reputatie de masina fiabila....din pacate nu a existat un importator si dealeri puternici care sa promoveze marca la noi...acum Suzuki are birou in Romania si reteaua se va dezvolta.
Ei exporta masiv in vest...de ce oare?
Da, e frate cu Opel agila (platforma lui agila e cea de splash,
difera fata si sigla)si se fabrica in aceeasi locatie....pretul
va fi clar mai mare la agila...e o procedura des intilnita in industria auto ca 2 producatori sa conceapa modele dezvoltate in comun - pt reducerea costurilor de productie....sint exemple nenumarate care pot fi date,dar n-am timp acum....
Intr-un cuvint mie mi-a placut masina, echiparea si pretul si o recomand fara rezerve, are un raport calitate-pret-performante foarte bun si e alegerea mea dintre toate cele enumerate! (fara sa
las sa se inteleaga ca acele masinute sint varza....spun doar ca
Splash-ul merita judecind global din toate punctele de vedere si nu va ascund ca m-am tot informat despre aceste si aceasta masina de vreo 3 luni! Eu chiar sint un client "dificil"....analizez in
profunzime oferta pe toate fetele pina iau decizia...si e normal....lucrez in domeniu si stiu ce sa verific, sa testez si sa intreb...Sper ca am putut sa fiu de folos iar pt cine doreste detalii ma poate contacta pe mail sau telefonic....nu costa nimic...imi face placere...eu am fost de copil pasionat de masini si sint pasionat in continuare...O zi buna va doresc!

uite domnule,de asta ma zbateam eu sa iti recomand splash,categoric e peste toate aceste masini...si iata un roman demn de cetatenie ...m-as mandri daca in Romania am gasi oameni ca dansul pe toate strazile...multa sanatate dl. Cristi...si recomand cu ,caldura splash(un mic efort financiar ar fi nemaipomenit,mai ales pt varianta full-option,chiar merita)...o zi buna si succes in alegerea masinii

oandree

28 mesaje

Postat pe: 29 August 2008, ora 23:53

@naproaca:
Numai veºti bune ºi într-adevãr, foarte detaliat comentariul! Mã bucur cã informaþiile vin direct de la sursã. De aceea îmi permit câteva întrebãri:
1. La viteze mai mari în test drive motorul devenea zgomotos (þinând cont cã are doar 3 cilindri)?
2. Chiar ºi varianta de bazã are bara de protecþie în culoarea caroseriei sau este neagrã?
3. ªtiu cã garda la sol este de 145mm: cum se descurcã pe drumurile noastre pline de gropi?
4. Va expune Royal Motors Splash-ul la Salonul Auto Piteºti (9 - 14 septembrie 2008)?

În final, aº vrea sã ºtiu, dacã se poate, care ar fi un ultim preþ pentru varianta de bazã (1.0), preþul sub care dealerul nu mai poate nicicum coborî? Insist pe acest aspect pentru cã, dacã aº avea 10500 de euro la dispoziþie, poate m-aº gândi la Mazda 2, care, în versiunea 5 uºi, 1.3 CE Pro este mai mare (3900/1695/1475), are distanþa de la sol de min 150mm, un portbagaj mai încãpãtor (de 250 de litri) ºi o dotare bogatã. Iar noua Mazda 2 nu-i în niciun caz o maºinuþã urâtã. Dimpotrivã

oandree

28 mesaje

Postat pe: 30 August 2008, ora 00:17

... ºi sã nu uitãm cã Mazda 2 are 5 stele EURONCAP ºi este maºina anului 2008 în lume!!!

tzepelin

48 mesaje

Postat pe: 30 August 2008, ora 21:08

eu zic sa nu te iei dupa cate stele are la euro ncap. daca vrei un exemplu bun uita-te la crash testu dintre audi Q7 (4 stele)si vw golf 5(5 stele) mai ales ca tu cumperi o masina de oras. mai bine te uiti la exterior, la interior ,la pret , orice in afara de stelele la euro ncap.

Mondeo
Lightspit

46 mesaje
Postat pe: 31 August 2008, ora 13:18

mergi pe Splash.
Generatie mai noua, siguranta mai mare (banuiesc).
In plus Splash foloseste masiv platforma de la Ignis care nu a fost deloc o masina rea.

Lightspit

46 mesaje
Postat pe: 31 August 2008, ora 13:29

De la: oandree, la data 2008-08-26 03:33:15

Citind pe site-ul pe drept ºi mult blamatului Rãdãcini Motors, am descoperit fratele perfect geamãn al lui Splash, noul Opel Agila, care va fi disponibil din septembrie 2008. Este de neînþeles pentru mine (excluzând avantajele oferite de existenþa unei linii de asamblare), de ce mãrci diferite comercializeazã acelaºi model sub nume diferite ?!? Preþul diferã din cauza dotãrilor, dar chiar aºa de puþinã imaginaþie în ceea ce priveºte design-ul?!? Din câte am aflat, Agila se produce în aceeaºi fabricã din Ungaria, deci de cãtre aceeaºi oameni... La fel cum gemenii Aygo, 107 ºi C1 se fabricã în aceeaºi uzinã din Cehia... Care sã fie ideea?

Pai ideea este foarte simpla: BANII!

Este extrem de scump sa dezvolti o platforma auto noua si atunci sunt destul de multe companii care impart aceeasi platforma si o vand cu nume diferite.

Diferenta dintre Opel Agila si Splash cred ca se va reduce la niste logo-uri si unele motoare. Platforma este de la SUzuki dar Opel (de fapt GM) a contribuit cu ceva bani la dezvoltare.

La fel a facut Suzuki si cu SX4 pe care poti sa-l regasesti si la Fiat ca Sedici. De data asta Fiat-ul a contribuit la design-ul exterior. Mai precis este acelasi birou de design care a facut si design-ul pt Matiz. Matizul nefiind altceva decat un proiect Fiat Panda abandonat si vandut catre Daewoo. Daca te uiti atent la ambele masini, vei vedea destul de multe elemente comune.

Alt exemplu, platforma VW Passat se regaseste si la Audi dar cu alt nume si putin modificat.

Platforma Opel Omega se regaseste in foarte multe modele facute de GM si brand-urile controlate de acesta, inclusiv peste ocean.

Inclusiv Logan ia de fapt platforma de la un Nissan si de aia ma minunez cand vad cum lumea incepe sa-l injure doar pt ca este "made in Romania" (poate doar asamblat).

Tripticul Aygo, 107, C1 este dezvoltat de Toyota si remotorizat de Peugeot si Citroen.

Lightspit

46 mesaje
Postat pe: 31 August 2008, ora 13:37

Totusi o chestie trebuie spusa despre piese de schimb la SUzuki. Nu vin de loc repede si asta in ciuda faptului ca se fac la Esztergom in Ungaria.
Ai sanse sa astepti la fel de mult ca si cand ar veni din Japonia :).
Din fericire nu ai nevoie prea des de piese.
Daca ai nevoie urgenta, recomand o excursie pana in Ungaria :) (Szeged de exemplu).

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 August 2008, ora 19:08

Nu, este vorba de Suzuki Splash !

zon

84 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 31 August 2008, ora 20:41

MAZDA 2 dintre toate ,frumoasa,agila,eco,valoare mai mare la revanzare,World car 2008,sexy,destinata femeilor ! dar poti lua in considerare si SUBARU Justy, eu zic ca merita fata de Splash.

tzepelin

48 mesaje

Postat pe: 31 August 2008, ora 23:47

scuze , fiat 500 , nush de ce am zis golf 5.cand deschizi topic cat de greu sau usor se ia , o sa-ti scriu ca am un prieten care da a 3 oara acum.

Mondeo
oandree

28 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 16:00

@Lightspit: Mulþumesc de lãmuriri! Se pare cã industria automobilelor subscrie la globalizarea economicã, baza ºi motorul globalizãrii generale, cu sprijin în politic, dar întâmpinând ceva rezistenþe în social ºi cultural. Dar cum economicul a primat dintotdeauna... Paragraful privitor la Logan face referire la Nissan-ul Tiida cumva?

Btw, nu-mi recomandã nimeni Loganul?...Cã în 8000 de euro pot sã cumpãr varianta Laureate 1.4 MPI facelift, cu AC,dar pe benzinã; consumul este într-adevãr mare, dar cum nu intenþionez sã fac distribuþie...

Veste proastã cu piesele pentru Suzuki, deºi de la Royal Motors am aflat altceva, dar dacã vin greu la Timiºoara...

oandree

28 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 16:04

@dorin_cojocaru: Îmi pare foarte rãu sã aud aºa o veste proastã despre Splash, dar Rãdãcini Motors comercializeazã Suzuki? Pe site-ul lor nu apare aºa ceva... ªi acum, dupã ce a fost reparatã, e totul OK? Cum este motorul de 1.0?

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Suzuki Splash
Mergi la: