back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Suzuki splash

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

oandree

28 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 02:50

@naproaca: pentru mașinuță! Să o stăpâniți sănătoși și să vă bucurați de ea!
Am reușit cu greu să depistez mesajul de pe privat, cu răspunsurile la întrebările puse de mine pe forum în 29 august. Am răspuns chiar de-a doua zi, propunând totodată mutarea discuției înapoi pe forum, atât pentru a putea fi urmărită de toți cei interesați, cât și datorită unei probleme cu afișarea mesajelor de pe privat (o problemă a site-ului), pentru că mi-a dispărut mesajul primit și nu am mai putut vizualiza nici răspunsul trimis
Cred că am văzut bine câteva mașinuțe Splash în curtea Royal Motors, nu? Urma să le fac o vizită, dar ratarea probei practice la examenul pentru permisul de conducere m-a cam necăjit
Foarte interesante detaliile despre noua achiziție! Chiar omisesem faptul că ambele scaune față sunt reglabile pe înălțime. Revin cu rugămintea de a primi răspunsuri la întrebările despre siguranță, precum și alte detalii demne de observat!
"Totemul" Royal Motors încă străjuiește în Piața Revoluției și speram că va fi expus un exemplar Splash, dar nu am văzut decât un Swift. Iar pagina despre Suzuki a site-ului royalmotors.ro este încă Under Construction...

Raporteaza abuz de limbaj
oandree

28 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 03:03

@iogamac: Mă alătur lui lorivankenobi în rugămintea de a ne oferi cât mai multe detalii despre Splah!

oandree

28 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 03:10

@Lightspit: Minunate vești despre fiabilitatea mașinilor Suzuki!

Am postat un comentariu răspuns la articolul "10 ani de Smart"

www.sotto.ro/comentarii/articol/2031/SMART.html

profa_sotto

14 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 15:18

De la: oandree, la data 2008-10-09 02:11:09@profa: pentru alegerea făcută! Dacă îmi dau eu bine seama, ești soția lui PUP din thread-ul pe care îl accesăm prin link-ul:

forum.softpedia.com/index.php?showtopic=265052&st=0&start=0

Nu-i așa? PUP scrie acolo un foarte interesant jurnal de bord. Aștept noi impresii... și am și câteva întrebări pentru toți posesorii sau cunoscătorii modelului:

1. Cât este de sigură mașinuța? Știu că versiunea 1.2 GS este foarte bine dotată la acest capitol, dar mă refer în special la locurile din spate, destinate cu precădere copiilor.
2. Cam care ar fi urmările unui impact din spate?
3. Credeți că un sedan asigură o protecție mai mare în cazul unui astfel de impact?
4. Este portbagajul destul de încăpător pentru cei care ar dori să facă o excursie cu o destinație mai îndepăratată?
5. Cei 86CP se regăsesc în puterea motorului sau "se cam ascund", așa cum am citit în concluziile unui test drive postate pe net?

pentru recordul de viteză!

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 15:24

pentru Oandree
Da sunt sotia lui Pup ...ma bcucur ca ti-ai dat seama!la partea tehnica o sa-ti dea sotul meu mai multe detalii...
Eu pot sa-ti spun legat de siguranta,caare 4 puncte la testul NCAP in conditiile in care maximum este 5!!!!!!nu suna rau de toot;cei 86 de cai nu stau deloc ascunsi,noi ne enervam la condus des pe loganuri si nu ne sta unul in cale!!!iar legat de portbagaj,e tip hatchback,se poate rabata si apropo...cand ne-am intors din excursia din Franta,am venit destul de incarcati cu bagaje,cafea etc,un copil in spate,am rabatat partea mai ingusta si nu a fost nici o problema!Eu v-o recomand cu caldura,ei bine chiar daca parerile sunt subiective;am cam inceput sa fac alergier la VW,Opel si alte marci cu caracter snobistic!
Cu drag,O zi buna

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 15:33

pot sa spun acum ca parca e sora mea.....si miroase si frumos! am botezat-o Suzy
cei 86 de cai necheaza mai mult dupa ce trece de 3500 ture,asa e ea conceputa!!!

dadu_lord

3 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 16:13

@oandree
www.suzukisibiu.ro/splash.html
aici ai site-ul firmei.
cele mai bune concl le tragi daca faci un test drive chiar tu
dar ma indoiesc ca poti face pt ca inc anu ai vechiema necesara in permis daca am inteles bine.
poti veni oricand in show room sa o vezi la sibiu.
parerea mea avand in evdere ca lucrez cu f multe mashini de tuate tipurile si genurile si marcile,splash-ule chiar reusit.insemnand dotari siguranta consum,motorizare respectiv pret.

tot eu
profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 20:08

De la: dadu_lord, la data 2008-10-09 16:13:09@oandree
www.suzukisibiu.ro/splash.html
aici ai site-ul firmei.
cele mai bune concl le tragi daca faci un test drive chiar tu
dar ma indoiesc ca poti face pt ca inc anu ai vechiema necesara in permis daca am inteles bine.
poti veni oricand in show room sa o vezi la sibiu.
parerea mea avand in evdere ca lucrez cu f multe mashini de tuate tipurile si genurile si marcile,splash-ule chiar reusit.insemnand dotari siguranta consum,motorizare respectiv pret.

da si eu am cumparat masina tot din Sibiu de la Trakia,am fost multumita de tot si de dealer care s-a ocupat de tot !nu a durat mult....

dadu_lord

3 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 09:42

@profa
Multumim pt aprecieri in numele echipei vanzari si finantare de la trakia sibiu

dragos comsa
reprezentant vanzari trakia sibiu

tot eu
profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 10:00

De la: dadu_lord, la data 2008-10-10 09:42:31@profa
Multumim pt aprecieri in numele echipei vanzari si finantare de la trakia sibiu

dragos comsa
reprezentant vanzari trakia sibiu

Da! ceea ce e bine facut trebuie apreciat!Salutari domnului Sorin Limbasan!In curand ne vom intalni la prima revizie!O zi buna!

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 09:36

De la: iogamac, la data 2008-10-05 20:58:00
De la: oandree, la data 2008-10-03 04:50:54@iogamac: Dacă mi-am dat eu bine seama, și cred că așa e, dvs. aveți cont și pe Garbo... și ați primit mașinuța cadou, nu? Deci, cum este?

Mă scuzați că am dispărut de pe forum, dar m-am pregătit asiduu pentru examen, pregătire care a dat și roade. Așa cum am scris la subiectul postat la "Legislație auto", am luat sala, dar am fost respinsă la traseu. Sper să mă pot reprograma pentru sfârșitul lui noiembrie...

Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturile competente și la obiect: m-au determinat să aleg varianta 1.2 a Splash-ului, mai ales că am găsit și o soluție de finanțare a diferenței de preț - tatăl meu o să o cumpere pe firma lui, în leasing.

daaaaaaaaaaaaaaa , asa esteeeeeeeeeeeee, sunt foarte fericitaaaaaaa, am un suzuki splash de 1,2 86CP, full option, care este o bijuterieeeeeeeeeeee!

ce ma bucur!!!!buna alegere..

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 09:39

De la: profa, la data 2008-10-11 09:36:59
De la: iogamac, la data 2008-10-05 20:58:00
De la: oandree, la data 2008-10-03 04:50:54@iogamac: Dacă mi-am dat eu bine seama, și cred că așa e, dvs. aveți cont și pe Garbo... și ați primit mașinuța cadou, nu? Deci, cum este?

Mă scuzați că am dispărut de pe forum, dar m-am pregătit asiduu pentru examen, pregătire care a dat și roade. Așa cum am scris la subiectul postat la "Legislație auto", am luat sala, dar am fost respinsă la traseu. Sper să mă pot reprograma pentru sfârșitul lui noiembrie...

Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturile competente și la obiect: m-au determinat să aleg varianta 1.2 a Splash-ului, mai ales că am găsit și o soluție de finanțare a diferenței de preț - tatăl meu o să o cumpere pe firma lui, în leasing.

daaaaaaaaaaaaaaa , asa esteeeeeeeeeeeee, sunt foarte fericitaaaaaaa, am un suzuki splash de 1,2 86CP, full option, care este o bijuterieeeeeeeeeeee!

ce ma bucur!!!!buna alegere..astept sa mai intri pe site sa ne impartasim impresii acum ca ai intrat in posesia ei....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 19:32

Sunte-ti cei care au facut forum-ul, si cei care sunte-ti platiti pentru a minti!!!.O spun pentru cel care scrie in numele "chipurile" a super multumitilor. Este usor de sesizat! La 1,2 critici apar 5, 7 , 150..... care vin cu laude. Lasa-ti prostiile ! .Este o masinuta slaba, cu multe defecte de fabricatie. Am deja 3200 Km. La un motor de 1.0 L consuma in ors peste 8L/100Km., initial mai putin.
Toate problemele pe care le-m expus pe acest site, persista.
Este ultima oara cand mai scriu avand in vedere circul usor sesizabil al " multumitilor"
Stimati colegi REALI!!!: Vede-ti ca este promotie la VW POLO. 8500 E inclusiv TVA , In momentul cand mi -am luat teapa de teapa cu RADACINI MOTORS & SUZUKI, Polo nu era in promotie.
Pare ironic, dar am condus SANDERO 1.4 MPI. La un mers ponderat nu a depasit 7.6, 7.9, in oras, Nu " scartaie" nici frane ,nici cutie, nimic! Se comporta impecabil. Pana si o masina fabricata de romanasii nostri,da satisfactii peste firme Japoneze de renume!(MADE IN UNGARIA)
Panarama curata !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 19:44

Mai baieti,daca "sunte-ti reali"si aveti pregatirea adecvata sa fiti primiti in firme adevarate,faceti-va dealeri la VW, SAAB, VOLVO,BMW,HONDA MAZDA etc.si DACIA! Nu face-ti decat un circ ieftin!

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 09:27

De la: dorin_cojocaru, la data 2008-10-11 19:32:02Sunte-ti cei care au facut forum-ul, si cei care sunte-ti platiti pentru a minti!!!.O spun pentru cel care scrie in numele "chipurile" a super multumitilor. Este usor de sesizat! La 1,2 critici apar 5, 7 , 150..... care vin cu laude. Lasa-ti prostiile ! .Este o masinuta slaba, cu multe defecte de fabricatie. Am deja 3200 Km. La un motor de 1.0 L consuma in ors peste 8L/100Km., initial mai putin.
Toate problemele pe care le-m expus pe acest site, persista.
Este ultima oara cand mai scriu avand in vedere circul usor sesizabil al " multumitilor"
Stimati colegi REALI!!!: Vede-ti ca este promotie la VW POLO. 8500 E inclusiv TVA , In momentul cand mi -am luat teapa de teapa cu RADACINI MOTORS & SUZUKI, Polo nu era in promotie.
Pare ironic, dar am condus SANDERO 1.4 MPI. La un mers ponderat nu a depasit 7.6, 7.9, in oras, Nu " scartaie" nici frane ,nici cutie, nimic! Se comporta impecabil. Pana si o masina fabricata de romanasii nostri,da satisfactii peste firme Japoneze de renume!(MADE IN UNGARIA)
Panarama curata !

da suntem reali!e normal sa ai si tu parerea ta!fiecare isi exprima parerile in mod subiectiv!e ca in bancul cu cioara care isi lauda puiul....ca e mai frumos decat altele!eu sunt multumita de alegerea facuta,daca tu ai avut ghinion e problema ta,iar in ce priveste POLO-ul,o sa spun ca si tine,e o masina jenanta,nu stiu de unde incepe si unde se termina,si facuta pentru snobi mici si grasi!cam atat...

oandree

28 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 07:54

@dorin_cojocaru: Ținând cont că eu am deschis acest subiect, înțeleg ca să-l și moderez. Așa cum am mai spus, îmi pare rău că ați avut probleme cu mașina, dar relatarea acestor probleme, precum și sfaturile primite de la ceilalți membri care au avut bunăvoința să posteze la acest subiect, m-au determinat să aleg versiunea 1.2 de motorizare. De asemenea, voi ocoli Rădăcini Motors, despre care am aflat că sunt neserioși...

Acum, despre Polo Happy: la prețul de 8500 TVA inclus se poate achiziționa doar prin programul Remat, iar eu nu am nicio mașină disponibilă în acest sens. Dacă aș merge pe varianta de leasing (cum am de gând să fac în cazul Splash-ului), aș putea cumpăra un Happy-Otto (8612 euro), 1.2, însă doar 70CP, dar hai să zicem că pentru o începătoare nici nu e bună prea multă putere. Prețul ar fi cam la fel, dar dotările Splash-ului (ca să nu mai zic de design), în special la capitolul siguranță, sunt net superioare: 6 air-baguri înloc de doar două la Polo, ESP (disponibil doar opțional la VW)... multe din dotările variantei 1.2 GS sunt doar "suplimentare" la Happy: închidere centralizată, geamuri față acționate electric,oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite, faruri de ceață, scaunele față reglabile pe înălțime, volan îmbrăcat în piele, ș.a.m.d. Până și culoarea are preț!

Deci, mulțumesc pentru sugestie, dar cred că o să rămân la Splash. Vă invit să postați în continuare despre mașinuță (defecte, nemulțumiri), mai ales că nu vorbiți "din cărți", ci chiar sunteți posesor.

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 15:16

De la: oandree, la data 2008-10-13 07:54:59@dorin_cojocaru: Ținând cont că eu am deschis acest subiect, înțeleg ca să-l și moderez. Așa cum am mai spus, îmi pare rău că ați avut probleme cu mașina, dar relatarea acestor probleme, precum și sfaturile primite de la ceilalți membri care au avut bunăvoința să posteze la acest subiect, m-au determinat să aleg versiunea 1.2 de motorizare. De asemenea, voi ocoli Rădăcini Motors, despre care am aflat că sunt neserioși...

Acum, despre Polo Happy: la prețul de 8500 TVA inclus se poate achiziționa doar prin programul Remat, iar eu nu am nicio mașină disponibilă în acest sens. Dacă aș merge pe varianta de leasing (cum am de gând să fac în cazul Splash-ului), aș putea cumpăra un Happy-Otto (8612 euro), 1.2, însă doar 70CP, dar hai să zicem că pentru o începătoare nici nu e bună prea multă putere. Prețul ar fi cam la fel, dar dotările Splash-ului (ca să nu mai zic de design), în special la capitolul siguranță, sunt net superioare: 6 air-baguri înloc de doar două la Polo, ESP (disponibil doar opțional la VW)... multe din dotările variantei 1.2 GS sunt doar "suplimentare" la Happy: închidere centralizată, geamuri față acționate electric,oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite, faruri de ceață, scaunele față reglabile pe înălțime, volan îmbrăcat în piele, ș.a.m.d. Până și culoarea are preț!

Deci, mulțumesc pentru sugestie, dar cred că o să rămân la Splash. Vă invit să postați în continuare despre mașinuță (defecte, nemulțumiri), mai ales că nu vorbiți "din cărți", ci chiar sunteți posesor.

nu ai intrat deja in posesia ei?

oandree

28 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 00:53

@profa: Of, nu!

Nu am nici permis de conducere! Dar asta deja nu mai pare să fie chiar o problemă: am dat o dată examenul, am luat sala, dar am ratat traseul. M-am programat pentru o nouă examinare la sfârșitul lui noiembrie; o să mai iau niște ore de conducere și o să mai repet regulamentul și întrebările... sunt foarte hotărâtă să obțin acest permis.

Dar... dar... ieri am fost la showroom-ul Suzuki al firmei Royal Motors și am văzut un Splash 1.2 GS: o frumusețe!!! Nici nu am cuvinte... Chiar nu se compară cu noul Agila (pe care l-am văzut la Salonul Auto). Partea proastă e că tatăl meu are impresia că e prea mică. Nu cred că vrea să mă mai ajute cu leasing-ul, tocmai pentru ca să-mi schimb opțiunea spre Renault Symbol sau Sandero. Dar eu nici nu mă gândesc și încă mai sper că norocul meu (de care sunt foarte convinsă) va funcționa și de această dată... Of! Și mai era și promoție: 9400 de euro cu TVA inclus!

lorivankenobi

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 19:07

Pentru 1.2 echipare GS nu mi se pare mult pretul. Eu am dat 8.000 pe Ignisul meu (tot GS).. bine, e alt tip de masina ...
Apropo, ce ziceti de Swift II ? Mie unu' imi place, am urcat intr-un 1.6 Sport, si mi s-a parut absolut superba .. Sa intelegeti: am 1.98 inaltime, si imi incrucisam picioarele lejer sub volan :).
In Ignis m-am cam chinuit la inceput, pana mi-am gasit pozitia - acum nu am nici o problema, nici chiar la drum de Bucuresti - Nordul/Vestul Ungariei ...
Deci, pareri ?

lorivankenobi

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 19:08

Ignis SH, adica.

iogamac

28 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 10:24

scuze ca nu am intrat de mult pe forum, dar m-am plimbat cu splash-ul ; este supeeeeeeeeeeeeeeer, cu toate ca inca n-am terminat rodajul si consuma cam mult in oras....ce-i drept constanta a devenit foarte aglomerata si se circula bara la bara in viteza a2-a. in alta ordine de idei, singura obiectie pe care o am este ca nu are pachet pentru fumatori..si daca iti cumperi scrumiera, pozitia e incomoda asa ca soferul nu poate fuma in masina incerc sa urmaresc consumul....si mai vorbim!

cristi1_3

27 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:15

merge super.....am facut 2500 km deja....

hungaricus

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 20:04

Salut tuturor utilizatorilor de Splash (prezenti, viitori) din Ungaria. Deocamdata sint utilizator Ignis 1,5 4WD (200.000 km!) dar sper ca saptamina viitoare sa-o schimb pe Splash. Criza m-a atins, si cu un traseu regular de aprox. 150 km pe zi as vrea sa economisez ceva pe benzina. GS 1.2 ma va costa aprox 9170 € (calculat la un curs de 300 HUF/€). Va fi al patrulea Suzuki ( 2 Swifturi I, + Ignisul). Raspund cu placere la intrebari, daca cineva are nevoie de informatii care sint accesibile doar in maghiara. Deocamdata insa cred ca voi fi eu cine va avea mai multe intrebari. Daca totul merge bine, masinuta va debuta in Transilvania, fiindca primul meu drum va duce acasa: la Medias, Sighisoara si prin Secuime. Merg vreo 650-700 de km ca sa ajung de acasa pina acasa :-|

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 15:18

Am facut 20000 deja...peste 10 zile plecam la Venetia,apoi in mai calatorim pana in Tallinn(Estonia)...SPLASH e o masinuta excelenta.

Lightspit

46 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 15:20

sa te tina cat mai mult si fara probleme!
Probabil dupa vreo 1500 de km "se lasa" si motorul si vei consuma ceva mai putin.
Chiar sunt curios cam ce consum vei scoate.
Pe site-urile americane de specialitate ama vazut ca la SX4 au aparut deja si piese de tuning la niste preturi de te face sa te intrebi ce naiba se intampla in Europa de sunt preturile cu 30% mai mari.

iogamac

28 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 16:40

De la: Lightspit, la data 2009-03-23 15:20:13sa te tina cat mai mult si fara probleme!
Probabil dupa vreo 1500 de km "se lasa" si motorul si vei consuma ceva mai putin.
Pe site-urile americane de specialitate ama vazut ca la SX4 au aparut deja si piese de tuning la niste preturi de te face sa te intrebi ce naiba se intampla in Europa de sunt preturile cu 30% mai mari.

la drum intins, pe ruta constanta-bucuresti...cu cei 5-6 km parcursi in bucuresti am ajuns la un consum de 5,8%. in rest, numai de bine....

profa_sotto

14 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:11

De la: iogamac, la data 2009-03-23 16:40:07
De la: Lightspit, la data 2009-03-23 15:20:13sa te tina cat mai mult si fara probleme!

la drum intins, pe ruta constanta-bucuresti...cu cei 5-6 km parcursi in bucuresti am ajuns la un consum de 5,8%. in rest, numai de bine....

Schimba pe la 2500 ture,consumul respecta cartea tehnica-pe afara 4,2-4,5;prin oras 6-7(depinde de oras...),pe autostrada probabil ia mai mult la 160-180km/h si la o turatie de 5000rpm.

Lightspit

46 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:57

cred ca este un consum corect pt o masina cu motor VVT benzina!

andidavidescu

1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:27

Exista dealer Suzuki in Ramnicu Valcea mult mai aproape decat Bucuresti

ca_ionutz

4 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 11:12

daca vrei mai multe detalii de la posesori intra pe hxxp://club-suzuki.ro si intreaba acolo posesorii

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Suzuki Splash
Mergi la: