Info
x
Ce ati face daca ati fi in locul premierului?
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:44
De la: 9am189179, la data 2010-06-04 09:01:04De la: Corinash, la data 2010-05-19 23:20:09Ar trebui Emil Boc sa demisioneze? Toate 7 sunteti M..U..I..S..T..E?VRETI bani veniti aici ca va dau eu de prasit porumb,va dau si sape,de cauciuc ,sa va saturati de ,cersit. |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 16:49
la sor'mea in bloc, se-ntimpla o situatie taman la fel ca -n Romanica noastra : presedinta blocului, cu cenzorii si casiera ,au papat banii locatarilor ....incasau banii de intretinere, dadeau chitanta, dar nu plateau utilitatile .....si a mers treaba asa vreo 3 ani, pina cind li s-a taiat caldura, gazele, apa calda si liftul ! disperati ,oamenii ,au inceput sa se agite si, afla cu stupoare ca ei au datorii de 1,5 mld. de lei ..... evident, au dat-o in judecata pe administratora /gasca hoata si de 4 ani se judeca ....dar,ce va-nchipuiti ca datoriile nu trebuiesc platite cumva ? asa ca, gasca sta bine mersi si fraierii de locatari si ftti si cu banii luati, mai platesc o data ce-au furat hotii !....nu seamana situatia ,ia ziceti voi ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 19:33
Madama unealta de pe topicul "basescu" avea nerusinarea sa spuna ca nu stim sa facem altceva in afara de a ne distruge propriile vieti. Diferenta de viziune se pare. Respectabil este sa furi in opinia unora ca ea. Asa demonstrezi ca stii sa te realizezi in viata. La cat e de opaca nu vede ca viata ei e distrusa, ca a rupt-o in fericire in trecut, in prezent si mai ales pentru viitor. Si-a facut viata ? NU. Ea e cea care a ales o cale gresita de a parveni in viata. Si-a pecetluit-o, am putea spune. E marcata pe veci la fel ca una din vitele din cireada ce apartine unui fermier burtos si/sau chel.
Ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui e una dar cand cineva isi aroga dreptul sa distruga vieti si generatii viitoare e alta si va raspunde pentru asta. Madama confunda situatii, confunda notiuni desi le invata pe de rost pentru a le reproduce mai apoi cu emfaza. Viata ii va da din plin lectiile la care a "chiulit" zicandu-si ca va ajunge om de vaza sarind peste cursurile de pregatire. De cine rade pana la urma ? De ea. Nu a depasit stadiul unei tzatze tansformata in cocota plantata undeva peste noapte.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 01:24
De la: gabigabi, la data 2010-06-09 16:49:12 la sor'mea in bloc, se-ntimpla o situatie taman la fel ca -n Romanica noastra : presedinta blocului, cu cenzorii si casiera ,au papat banii locatarilor ....incasau banii de intretinere, dadeau chitanta, dar nu plateau utilitatile .....si a mers treaba asa vreo 3 ani, pina cind li s-a taiat caldura, gazele, apa calda si liftul ! disperati ,oamenii ,au inceput sa se agite si, afla cu stupoare ca ei au datorii de 1,5 mld. de lei ..... evident, au dat-o in judecata pe administratora /gasca hoata si de 4 ani se judeca ....dar,ce va-nchipuiti ca datoriile nu trebuiesc platite cumva ? asa ca, gasca sta bine mersi si fraierii de locatari si ftti si cu banii luati, mai platesc o data ce-au furat hotii !....nu seamana situatia ,ia ziceti voi ? Asta de la pedelepre ziceti ca au invatat-o si pesedevalizatorii au facut la fel pentruca PD plus psd =FSN SAU fsn-FSN= PPDSR plus pd PNL-PNLPLUS PD=PDL=PCR linia aII a0 99% HOTI,JIGODII,ANALFABETI,TRADATORI DE N TARA,DEMOLATORII INDUSTRIEI,SI A TOT CE PRODUCEA ROMANIA.,INFOMETAREA POPORULUI,CRIMINALI,,PRODUCATORI DE GENOCID. Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:12
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 08:20
Ce aº face eu în locul premierului ? Mi-aº da demisia de onoare deoarece lucrurile au ajuns într-un punct de unde el nu mai poate face nimic. Va intra în istoria României ca cel mai slab premier de care au râs toþi pe sãturate pânã au venit crampele. Acum nu mai poate râde nimeni. Starea jalnicã în care ne aflãm acum dar mai ales dimensiunea hãului în care urmeazã sã ne prãbuºim ne împiedicã sã mai zâmbim mãcar. Vai de noi !
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 14:05
CERERE DE AZIL POLITIC IN TARA AFRICANA UNDE SE PRACTICA CANIBALIZMUL, DAR A-SI PREFERA SA MERG CU STAPANUL MEU BASESCU.
DACA NU SE POATE A-SI INTALNI UN PREOT CA CEL DIN MEDIAS, SA FIE INPREUNA CU BASESCU.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 08:54
M-as ascunde in fundul pamantului sa nu mai dau fata cu oamenii de care imi bat joc!!!!
M-as uri pe mine, si m-as autoflagela pentru toata suferinta pe care o produc!!! Raporteaza abuz de limbaj |