back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Arestarea lui basescu ,a guvernului boc,constituirea unui comitet national de criza,singura solutie

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

9am188109

2 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 14:10

Arestarea lui Basescu si Guvernul Boc ,pentru sabotarea economiei nationale,inalta tradare fata de poporul romin ,tentativa de genocid,NU MITINGURI PLINGACIOASE ,singura solutie.
Constituirtea unui COMITET NATIONAL ,care sa delege o echipa formata din oameni cu meserie ,care sa delege o formatiune pentru negociere cu COMUNITATEA EUROPEANA in sensul de a primi un ajutor pina la salvarea situatie generata de BASESCU si BOC. Singura solutie !

Raporteaza abuz de limbaj
POANTE

91 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 05:30

Mai este cineva interesat de soarta romanilor ?

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 10:14

Oameni buni, vremea povestilor, a sperantelor, si "negocierilor" a trecut. Vedeti bine ca lui basescu si guvernului "i se falfaie" de revendicarile sindicale, ne considera handicapati mental dincolo de orice limita! Orice miting normal si civilizat reprezinta in aceste momente pierdere de vreme. Nu sunt adepta violentei si a mineriadelor si m-au indurerat profund evenimentele din timpul mineriadelor de la Bucuresti si cele din martie 1990 de la Targu Mures, faptul ca romanii s-au masacrat unul pe celalalt. Insa de aceasta data sunt convinsa ca singura solutie viabila pentru supravietuirea fizica a unei bune parti din poporul roman o reprezinta DEBARCAREA LUI TRAIAN BASESCU DIN SCAUNUL PREZIDENTIAL SI A APARATULUI SAU DE REPRESIUNE A POPULATIEI: GUVERN, UNELE STRUCTURI DIN MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR, UNELE CURTI DE JUSTITIE INCLUSIV CURTEA CONSTITUTIONALA SI MAI ALES SERVICIILE SECRETE.
Daca dorim ca vreodata intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, ca Romania sa devina o democratie functionala, caracterizata prin separatia puterilor in stat si respectarea drepturilor cetatenesti, basescu trebuie sa plece. Pentru ca sa nu va faceti iluzii ca peste 4 ani si jumatate care mai traim si nu am plecat in occident, vom scapa de basescu!!!
Sunt absolut convinsa ca va gasi o modalitate de a deveni prim-ministru si a-si transfera cele mai importante atributii. Dealtfel, are un exemplu intr-un alt securist celebru al zilelor noastre cu care este pe aceasi lungime de unda din punct de vedere a mentalitatii, si anume Vladimir Putin.
Filoamericanismul lui basescu este doar de suprafata, poate fi comparat foarte bine cu un dictator sud-american din anii `70 sau `80. Mentalitatea lui primitiva plaseaza oamenii pe o scara ierarhica in functie de forta fizica sau financiara pe care o au. Singurul argument pe care il intelege este cel al fortei, toate faptele sale de pana acum conduc la concluzia ca nu va renunta NICIODATA la putere si la controlul absolut al statului.
Toate acestea pledeaza pentru o singura solutie in privinta lui basescu: LUAREA CU ASALT A PALATULUI COTROCENI DE CATRE CETATENII AJUNSI LA CAPATUL RABDARII, OBLIGAREA LUI BASESCU DE A SEMNA RENUNTAREA LA MANDATUL PE CARE ORICUM L-A CASTIGAT PRIN FRAUDA ACUM CATEVA LUNI SI PREDAREA LUI PE MANA JUSTITIEI.
Printre acuzatiile numeroase care i se vor aduce, cele mai importante cred ca ar fi: GENOCIDUL, SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE, COMPLICITATEA LA DETURNAREA DE FONDURI, TRAFIC DE INFLUIENTA, TRADAREA INTERESELOR NATIONALE PRIN LUAREA MASURILOR FARA PRECEDENT IN EUROPA CA ISTORIA SI GEOGRAFIA SA SE INVETE INTR-O LIMBA STRAINA IN TARA ROMANEASCA, DELAPIDARE, TALHARIE, FALS SI UZ DE FALS, LOVIRE SI ALTE VIOLENTE, CONDUCEREA UNUI AUTOMOBIL IN STARE AVANSATA DE EBRIETATE, ETC., ETC., ETC., ETC.

POANTE

91 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 02:00

vorbe,timpul trece ,cind treceti la fapte ?

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 05:56

De la: BINLANDEN, la data 2010-05-20 05:30:15Mai este cineva interesat de soarta romanilor ?

BLONDA SUPER SEXY domnisoara rafinata ofer companie intima domnilor manierati si cu pretentii.Oral de calitate cu finalizare orala diferite pozitii normal masaj erotic si de relaxare 69 si alte fantezii erotice.MARIA 24 May 02:04
0724149619
Email: maria.pisy@yahoo.com

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 06:58

Idioata ce esti ,daca ai fi atit de buna nu ti-ai face reclama pe 9am....au invadat forumul toate curvele ordinare...mai trebuie sa pui si un avatar cu ingeras si ne-ai dat gata....

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 07:07

De la: BINLANDEN, la data 2010-05-23 02:00:07vorbe,timpul trece ,cind treceti la fapte ?

Ca tu ai trecut.......la fapte

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 09:34

De la: nastasemihail, la data 2010-05-24 07:07:27
De la: BINLANDEN, la data 2010-05-23 02:00:07vorbe,timpul trece ,cind treceti la fapte ?

Cu mihnire trebuie sa va spun ca avind o puternica sustinere politica ,Eu si PDL ul la indicatia sefului suprem vom trece la fapte si vom majora TVA ul si cota unica,deoarece numai reducerile salariale si pensiile nu acopera delapidarea de la Buget din ultimele 6 luni de guvernare.

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:19

De la: 9am188109, la data 2010-05-19 14:10:18Arestarea lui Basescu si Guvernul Boc ,pentru sabotarea economiei nationale,inalta tradare fata de poporul romin ,tentativa de genocid,NU MITINGURI PLINGACIOASE ,singura solutie.
Constituirtea unui COMITET NATIONAL ,care sa delege o echipa formata din oameni cu meserie ,care sa delege o formatiune pentru negociere cu COMUNITATEA EUROPEANA in sensul de a primi un ajutor pina la salvarea situatie generata de BASESCU si BOC. Singura solutie !

O solutie corecta

9am188794

19 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 08:29

Noi nu mintim ca Basescu
LA ALEGERE domnisoare atractive oferim experiente sexuale cu finalizare,oral,normal,diferite poziti si mici fantezi domnilor generosi si manierati.CENTRAL,CURAT,DISCRET.Poze reale.Vino sa te convingi. 29 May 02:18
0726452926/ 0764668452 Pret 100L/FIN

ANDREEA 0730205558
9am188794

19 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 08:30

De la: NESIMTITUL, la data 2010-05-24 09:34:50
De la: nastasemihail, la data 2010-05-24 07:07:27

Cu mihnire trebuie sa va spun ca avind o puternica sustinere politica ,Eu si PDL ul la indicatia sefului suprem vom trece la fapte si vom majora TVA ul si cota unica,deoarece numai reducerile salariale si pensiile nu acopera delapidarea de la Buget din ultimele 6 luni de guvernare.

ANDREEA 0730205558
un_roman

7 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 18:42

De la: 9am188109, la data 2010-05-19 14:10:18Arestarea lui Basescu si Guvernul Boc ,pentru sabotarea economiei nationale,inalta tradare fata de poporul romin ,tentativa de genocid,NU MITINGURI PLINGACIOASE ,singura solutie.

eu propun altceva mai dureros pt nenorocitii astia....de-i arestam or sa stea la parnaie cu AC tv,cablu,caldurica.....schingiuirea in piata victoriei a leprelor astora....LAPIDAREA mai exact....fiecare roman suparat pe ei sa vina cu pietroiu din batatura sa-i pocneasca pe astia unde vrea fiecare....pana numa ramnane nimica din ei....si restu lasat sa-i manance corbiii......

oricat de rau ar fi gandestete ca ,maine poate fimai rau
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 21:33

De la: un_roman, la data 2010-05-31 18:42:42

eu propun altceva mai dureros pt nenorocitii astia....de-i arestam or sa stea la parnaie cu AC tv,cablu,caldurica.....schingiuirea in piata victoriei a leprelor astora....LAPIDAREA mai exact....fiecare roman suparat pe ei sa vina cu pietroiu din batatura sa-i pocneasca pe astia unde vrea fiecare....pana numa ramnane nimica din ei....si restu lasat sa-i manance corbiii......

Sa stii ca te inteleg, am si eu o pofta nebuna sa-i vad legati la stalpul infamiei, acoperiti complet cu oua stricate, si gainat !!!!!!!!!!!
Din pacate era o solutie perfecta pentru acum 200 de ani, acum din pacate, avem obligatia sa fim mai evoluati si mai rationali decat bestiile astea!!!!!!!!
Noi suntem oameni demni si cu caracter, mai presus decat niste primate ordinare si dezgustatoare ca basescu, boc, blaga, udrea, videanu, berceanu, carora le place sa se scalde in propriile dejectii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apex

370 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:29

Personaje care sprijina indivizi care au talharit Romania in cei 20 de ani in frunte cu Marele Conducator Ion Iliescu. Mesaj traimis in privat pentru mine !

calistrathogash la 2 Iunie 2010, 00:18 Pentru : Apex

Subiect: Draga Domnule,

Scarbian , m-ai traiesti... iti mai place sa sugi ... ..iti place s-o clefetesti asa-i ..da-i-as la muie cu cacat lu mama ta aia proasta si la tot neamul ala al tau...stai jos nu te enerva nu am nimic cu tine personal imi place sa bat p.... de tine atat.. ziceai ca ne vedem ca trimiti dupa mine ..ai mai trimis pe draq sa te ia si pe tine si pe tactu ala umflat..

raspunde
Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj

Asteapta ca voi venii ! Va va veni randul la toti cei care cereti arestari, etc. Aveti rabdare ...

9am189054

7 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 06:34

De la: Apex, la data 2010-06-02 00:29:45Personaje care sprijina indivizi care au talharit Romania in cei 20 de ani in frunte cu Marele Conducator TRAIAN BASESCU. Mesaj traimis in privat pentru mine !

calistrathogash la 2 Iunie 2010, 00:18 Pentru : Apex

Subiect: Draga Domnule,

Scarbian , m-ai traiesti... iti mai place sa sugi ... ..iti place s-o clefetesti asa-i ..da-i-as la muie cu cacat lu mama ta aia proasta si la tot neamul ala al tau...stai jos nu te enerva nu am nimic cu tine personal imi place sa bat p.... de tine atat.. ziceai ca ne vedem ca trimiti dupa mine ..ai mai trimis pe draq sa te ia si pe tine si pe tactu ala umflat..

raspunde
Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj

Asteapta ca voi venii ! Va va veni randul la toti cei care cereti arestari, etc. Aveti rabdare ...

Vine dictatura !

9am189057

5 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 07:31

De la: Apex, la data 2010-06-02 00:29:45Personaje care sprijina indivizi care au talharit Romania in cei 20 de ani in frunte cu Marele Conducator

Asteapta ca voi venii !
vino sa cunosti arta amorului total alaturi de cele mai experimentate fete, te asteptam pe tine un domn educat si generos intr-o locatie de lux unde poti avea o altfel de finalizare 02 Jun 02:12
0730184418/ 0742793417
Email: VINOSANEVEZI@YAHOO.COM
WWW.ZONACISMIGIU.RO

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 09:28

Haideti SA STABILIM O DATA PENTRU ACESTE FAPTE, SA NU LASAM ACEST PLAN MINUNAT ASA LA UN TERMEN INCERT!
Haideti scumpii mei, eu propun s-o facem imediat dupa ce se anunta rezultatul votului pentru motiunea de cenzura inaintata in vederea caderii guvernului hot actual. Fireste o vom face in cazul in care motiunea de cenzura este respinsa, iar talharii si incompetentii de boc si compania raman la putere!!!!!!!!!!
Daca se intampla asa ceva, PUNEM IN APLICARE ACTIUNILE PROPUSE IN TITLUL TOPICULUI!!!!!!!!
In plus, propun scoaterea UDMR in afara legii pentru ca DESI ESTE UN PARTID ETNIC, PRIN VOTUL PARLAMENTARILOR MAGHIARI, ISI INSEALA PROPRII SAI ALEGATORI, DECI, DEVINE INUTIL SI PERICULOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apex

370 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 23:08

De la: 9am178165, la data 2010-06-04 09:28:21Haideti SA STABILIM O DATA PENTRU ACESTE FAPTE, SA NU LASAM ACEST PLAN MINUNAT ASA LA UN TERMEN INCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu vezi ca esti dilie ! La cati P.S.D. -isti manglitori le-ai aranjat socotelile, nu pe masa, ci sub masa ?
Din 90` incoace in toate partidele se practica asta, la chiolhanele lor, inclusiv in P.D.L . Cred ca ai egalat socotelile facute cu numarul de postari de acelasi nivel concepute !

Fosta membra 9am.ro

68 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 23:21

De la: 9am188463, la data 2010-05-24 05:56:57
De la: BINLANDEN, la data 2010-05-20 05:30:15Mai este cineva interesat de soarta romanilor ?

BLONDA SUPER SEXY domnisoara rafinata ofer companie intima domnilor manierati si cu pretentii.Oral de calitate cu finalizare orala diferite pozitii normal masaj erotic si de relaxare 69 si alte fantezii erotice.MARIA 24 May 02:04
0724149619
Email: maria.pisy@yahoo.com

Ce chestie, ,,bad" joacã murdar acum!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 23:25

Salut bre Apex ! Securitatea ce mai spune ? Ce mai pune la cale ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 23:51

Daca presedintele si Guvernul ,nu sunt capabili sa asigure bunastarea populatiei,dece fiecare cetatean nu se indura sa munceasca ,sa gindeasca cum sa fie un om bogat ?

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 23:58

De la: fulgerul1989, la data 2010-06-04 23:51:49Daca presedintele si Guvernul ,nu sunt capabili sa asigure bunastarea populatiei,dece fiecare cetatean nu se indura sa munceasca ,sa gindeasca cum sa fie un om bogat ?
Aveti dreptate. Nu sunt o fana a presedintelui Basescu si cu atat mai putin a actualului prim ministru, insa nu pot sa nu observ ca cei ce se plang nu intreprind nimic pentru a schimba situatia in care se gasesc. Toti sunt obisnuiti cu ideea ca statul trebuie sa le dea sau sa le faca.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 22:15

De la: M_Elody, la data 2010-06-04 23:58:29
De la: fulgerul1989, la data 2010-06-04 23:51:49Daca presedintele si Guvernul ,nu sunt capabili sa asigure bunastarea populatiei,dece fiecare cetatean nu se indura sa munceasca ,sa gindeasca cum sa fie un om bogat ?
Aveti dreptate. Nu sunt o fana a presedintelui Basescu si cu atat mai putin a actualului prim ministru, insa nu pot sa nu observ ca cei ce se plang nu intreprind nimic pentru a schimba situatia in care se gasesc. Toti sunt obisnuiti cu ideea ca statul trebuie sa le dea sau sa le faca.

Nu-i chiar asa scumpo!!!!!!!!!!!!!! De exemplu, dl. Crin Antonescu a declarat chiar astazi ca, daca este lasat sa-si aplice programul accepta mandatul de premier!!
Problema nu este daca Antonescu are "stomac" destul de tare sa colaboreze cu basescu, ci daca basescu are "stomac" suficient de tare si nervi de otel sa-l suporte si sa colaboreze cu Crin Antonescu!!!!!!!!!!!!!!!!!
DECI, CINE ESTE FRICOSUL ? Badaranul de la Cotroceni, pentru ca stie ca Antonescu este un adversar veritabil care i-ar sufla continuu un ceafa.
Prin urmare am stabilit, daca basescu nu-l desemneaza premier pe Antonescu, ESTE UN LAS!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 00:48

De la: Apex, la data 2010-06-04 23:08:50
De la: 9am178165, la data 2010-06-04 09:28:21Haideti SA STABILIM O DATA PENTRU ACESTE FAPTE, SA NU LASAM ACEST PLAN MINUNAT ASA LA UN TERMEN INCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu vezi ca esti dilie ! La cati P.S.D. -isti manglitori le-ai aranjat socotelile, nu pe masa, ci sub masa ?
Din 90` incoace in toate partidele se practica asta, la chiolhanele lor, inclusiv in P.D.L . Cred ca ai egalat socotelile facute cu numarul de postari de acelasi nivel concepute !

EMA SENZUALA Ema senzuala si dulce clipe unice momente fierbinti numai alaturi de mine le poti avea sex oral de calitate normal in diferite pozitii si alte fantezii pe care le ai oral neprotejat 69 cunilinugs. 06 Jun 23:30
0786075356
Email: ema.doll@yahoo.com Pret 50€

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 05:17

Tu scumpule ia sa te apuci sa-ti iei medicatia zilnica pentru ca nu te pot lua in serios cat sa-ti raspund!!!
basescu trebuie sa renunte la nevoie obligat la mandatul de presedinte( desi nelegitim), guvernul trebuie sa cada!!!!!!!!

Si Apex scumpule, iti lansez o provocare: are destul "sange-n instalatie" criminalul basescu incat sa-l numeasca pe Crin Antonescu premier? Ca Antonescu ARE FORTA SI DISPONIBILITATEA sa intre intr-o colaborare dura cu fraudulosul tau, PROBLEMA E, TRAIAN BASESCU ARE CURAJ SA-L NUMEASCA?
Sau se topeste tot in fata lui Antonescu? Ca se cam taie uneltitorul tau de la Cotroceni mai ceva ca maioneza cand are de a face cu Crin Antonescu.
PRIN URMARE, BASESCU E UN SOBOLAN LAS IAR ANTONESCU E DARZ SI ENERGIC, UN LUPTATOR ADEVARAT!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 00:57

Cine sa ma aresteze ,eu sunt

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 06:48

BUN, SUNT DE ACORD, CAND O FACEM?

Apex

370 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:58

De la: 9am178165, la data 2010-06-10 06:48:57BUN, SUNT DE ACORD, CAND O FACEM?

Sunt de acord cu fãcutul, dar unde ? Trimit un ºanterist þapãn sã te facã, cã eu nu mã pot atinge de o asemenea specimenã !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 09:59

De la: Apex, la data 2010-06-10 08:58:00
De la: 9am178165, la data 2010-06-10 06:48:57BUN, SUNT DE ACORD, CAND O FACEM?

Sunt de acord cu fãcutul, dar unde ? Trimit un ºanterist þapãn sã te facã, cã eu nu mã pot atinge de o asemenea specimenã !

Apex lunaticule, ce bine ca mai intri si tu din cand in cand! Atmosfera a devenit mult prea sobra si nu mai avem pe seama cui ne distra!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 12:06

A aplicat metoda mea ,asa l-am imbrobodit pe Traian cind eram consiliera

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Arestarea lui Basescu ,a GUVERNULUI boc,constituirea unui Comitet national de criza,singura solutie
Mergi la: