Info
x
Solutii anticriza pentru guvern! sau... cum sa guvernezi o tara!
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 08:38
Singura solutie anticriza este demisia infectului guvern PDL-UDMR in frunte cu terminator Bocul si Basescu , judecarea lor in public pentru genocid si facut un guvern numai din liberali, e singura salvare , altfel disparem precum flota lui Basescu !!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 08:49
De la: Ic3, la data 2010-05-17 19:32:36br /> Asa, si trecand peste limbajul pe care il afisezi (ah, sau e topicul tau si atunci tre' sa avem mare grija ce comentam...cumva ai pus reguli ce este voie si ce nu este voie sa se scrie pe aici???) poate imi spui care este programul anti criza al PSD? Ca sa intelegi de ce am afirmat ce am afirmat...Daca nu il gasesti te ajut eu. Cu un limbaj civilizat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 08:49
De la: Tycu, la data 2010-05-18 08:38:44 De acord. Si apoi???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 08:51
De la: Ic3, la data 2010-05-17 19:38:04br /> Apropos, tot Vanea te cheama? Incepe sa imi placa numele asta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 08:53
De la: yxz, la data 2010-05-18 08:49:57De la: Tycu, la data 2010-05-18 08:38:44 Aducem alti 15000 de specialesti!
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 08:57
De la: 9am045616, la data 2010-05-18 08:53:09br /> Asa multi? Eu ma gandeam la calitate, nu cantitate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
petreflorescu 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:03
-IN PRIMUL RAND STOPAREA JAFULUI ECONOMIEI NATIONALE
- TRAGEREA LA RASPUNDERE A GUVERNELOR DE DUPA DEC'89 PENTRU LIPSA DE PERFORMANTA SI FAVORIZARE A JAFULUI -ANULAREA VANZARILOR FRAUDULOASE( VEZI PETROM, SIDEX...ETC) PRIN SCOTEREA IN AFARA LEGII A CELOR CARE LE-AU PROMULGAT(ACUZAREA ACESTORA CA TRADATORI DE TARA SI DE NEAM) -CONSILIILE DE ADMINISTRATIE PUSI PE CRITERII DE PERFORMANTA IMPREUNA CU PROGRAME DE DEZVOLTARE -MANA PE MUNCA INTR-UN CLIMAT DE RESPECT,PERFORMANTA PROFESIONALA SI PROTECTIE SOCIALA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:03
De la: yxz, la data 2010-05-18 08:57:16De la: 9am045616, la data 2010-05-18 08:53:09br /> Dezvolta un picut! Si cu actualii ce ai face?
|
|
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:12
De la: 9am045616, la data 2010-05-18 09:03:49De la: yxz, la data 2010-05-18 08:57:16De la: 9am045616, la data 2010-05-18 08:53:09br /> I-as selecta, 616! Toate partidele au oameni capabili si uscaturi. Mi-ar place sa separ uscaturile. Din pacate, nu-i putem selecta...
|
Fosta membra 9am.ro 206 mesaje Membru din: 11/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:19
De la: Tycu, la data 2010-05-18 08:38:44 oricare guvern este mai bun decat cel liberal... de altfel, guvernarea liberala merge bine cu dictonul, ori cu guvern ori fara, tot aia e! dar poate ma insel si aveti o analiza amanuntita a guvernarii liberakle anterioare care ar putea sa-i scape de puscarie pe membrii ei marcanti...sau nu stiti care sunt si ce-au facut? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:19
De la: yxz, la data 2010-05-18 09:12:09De la: 9am045616, la data 2010-05-18 09:03:49De la: yxz, la data 2010-05-18 08:57:16De la: 9am045616, la data 2010-05-18 08:53:09br /> Corect!numai ca ceva tot trebue facut! Cel mai probabil o revolutie! Cel mai plauzibil sa iesim din zona Euro! Greseala mare ca am aderat la Euro! Poate ..................... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:26
De la: yxz, la data 2010-05-18 09:12:09De la: 9am045616, la data 2010-05-18 09:03:49De la: yxz, la data 2010-05-18 08:57:16De la: 9am045616, la data 2010-05-18 08:53:09br /> din pacate ciolanul este prea mare si prea bun de ros pentru unii... nu vreau sa supar pe nimeni, dar masurile propuse de guvern sunt printre cele mai bune, economic vorbind... restul , e apa de ploaie iar daca vrem sa acuzam guvernul, il putem acuja de lipsa de cojones, trebuiau luate masurile astea mai demult, inclusiv legea unica a salarizarii, a pensiilor, etc... dar cand parlamentul este plin de oameni de bine, (magistrati care voteaza tot lege speciala pentru ei), ce poti cere guvernului? nici daca aducem ministri din germania nu rezolvam nimic, pana cand nu facem ordine in justitie-problema cea mai arzatoare-de aici pleaca tot, media scrisa si vorbita, partide, parlament, etc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:28
De la: petreflorescu, la data 2010-05-18 09:03:09 -IN PRIMUL RAND STOPAREA JAFULUI ECONOMIEI NATIONALE asta inseamna sa schimbam sistemul, altfel nu vad cum putem face aceste lucruri, eventual o dictatura militara... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:33
De la: karpov, la data 2010-05-17 12:00:06 dupa cateva luni acele cateva mii se vor dubla, vom relua procesul si iar se vor dubla...nu vedeti ca la romani prind tare ajutoarele sociale, subventiile, indemnizatiile de tot felul, inclusiv cele de crestere copii, etc., care din ajutoare=facilitati acordate de stat se transforma in drepturi si obligatii(astea din urma din partea statului)...asta arata cat de educati sunt unii si, mai grav, avem o clasa politica care sustin aceste lucruri... atunci ce pretentii sa mai avem de la ei? Raporteaza abuz de limbaj |
|
saggita 1 mesaj Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:36
Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene
PROGRAMUL ULTIMA SPAGA Motiunea de cenzura a cetateanului roman Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual Programul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca. AJUNGE! Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace! NE-AM SATURAT: - sa suferim noi ca sa prospere ei; - sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii; - sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor; - sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor; - sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket; - sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru. E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:37
De la: 9am171158, la data 2010-05-18 09:26:03br /> Da, 158, masurile sunt bune, dar tardive...si tare mi-e frica ca insuficiente... Am mai spus-o: taierea salariilor si pensiilor se putea face mai demult cu un procentaj mai mic. Socul nu ar fi fost atat de mare. Acum se incearca alegerea raului considerat mai mic. Pt. a se evita majorarea cotei unice si a TVA-ului, care ar duce la cresterea preturilor, reducerea consumului, blocarea investitiilor...mi-e frica ca vom ajunge, totusi, si la aceste masuri. Care vor lovi privatul ce nu a stat anul trecut cu mainile in san: a concediat personal, a redus salarii... Dar la romani vorba ''mai bine mai tarziu, decat niciodata'' pare sa devina regula de aur...macar sa nu ajungem in situatia Greciei. Macar... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:56
De la: 9am171158, la data 2010-05-18 09:19:20br /> Am citit si programul anticriza al PNL-ului...nu face referire la cel mai important capitol de cheltuieli din bugetul public: asistenta sociala. Exista o idee mare si lata: reducerea cheltuielilor cu bunuri si servicii. Restul: trecerea unor structuri dintr-o parte in alta. Care nu imi par a fi reduceri de cheltuieli, din contra... PNL respinge masurile propuse de guvern, dar nu propune nimic in locul lor. Asta e impresia mea. As mai continua, dar e posibil sa fiu iar acuzata de tupeu, nu-i asa Lc3??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 10:07
Imi pare rau, dar nu pot sa fiu de acord cu faptul ca masurile sunt bune, si va explic si de ce: toata lumea spune: da, se taie, luam masuri. Nimeni nu spune care sunt masurile, ce se face cu banii. Nimeni nu spune unde mama dracului sunt aia 19% care se iau pe ORICE cumparam: paine, carnati, limuzine s.a. Faimosul TVA care intra in buzunarul statului. UNDE SUNT BANII AIA? Unde mama dracului e contributia la CAS? Pot sa continui asa pana poimarti, si tot degeaba. Tot ce aud si vad e numai: "Noi iti luam banii spre binele tau. Nu trebuie sa-ti mai explicam si ce facem cu banii aia." Suna SUPARATOR DE CUNOSCUT: "Dormi linistit, caci FNI vegheaza". Nu am avut bani la FNI, nu am datorii, dar m-am saturat sa fiu jefuita si sa mai spun si "Multumesc frumos!" pe chestia asta. Nu v-ati intrebat de ce nu cresc impozitele pe terenuri, locuinte, masini? Pentru ca banii din impozite si taxe intra la bugetele locale (ale primariilor, nu ale statului) si sunt folositi pentru cetateni. Insa nimeni nu va spune diferenta asta. De ce credeti ca patronatele sunt de acord cu reducerile propuse? De abia asteapta sa scada salariile. Treziti-va, nu mai inghititi pe nemestecate ce vi se da. Reducerile din pensii si salarii nu acopera subventii date de primarie, ci intra la stat. Adica din aia se poate jefui fara a se da justificari nimanui, sau cu scuza: "E spre binele poporului si pentru pastrarea suveranitatii". TREZITI-VA!
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 10:24
De la: dianet, la data 2010-05-18 10:07:06Imi pare rau, dar nu pot sa fiu de acord cu faptul ca masurile sunt bune, si va explic si de ce: toata lumea spune: da, se taie, luam masuri. Nimeni nu spune care sunt masurile, ce se face cu banii. Nimeni nu spune unde mama dracului sunt aia 19% care se iau pe ORICE cumparam: paine, carnati, limuzine s.a. Faimosul TVA care intra in buzunarul statului. UNDE SUNT BANII AIA? Unde mama dracului e contributia la CAS? Pot sa continui asa pana poimarti, si tot degeaba. Tot ce aud si vad e numai: "Noi iti luam banii spre binele tau. Nu trebuie sa-ti mai explicam si ce facem cu banii aia." Suna SUPARATOR DE CUNOSCUT: "Dormi linistit, caci FNI vegheaza". Nu am avut bani la FNI, nu am datorii, dar m-am saturat sa fiu jefuita si sa mai spun si "Multumesc frumos!" pe chestia asta. Nu v-ati intrebat de ce nu cresc impozitele pe terenuri, locuinte, masini? Pentru ca banii din impozite si taxe intra la bugetele locale (ale primariilor, nu ale statului) si sunt folositi pentru cetateni. Insa nimeni nu va spune diferenta asta. De ce credeti ca patronatele sunt de acord cu reducerile propuse? De abia asteapta sa scada salariile. Treziti-va, nu mai inghititi pe nemestecate ce vi se da. Reducerile din pensii si salarii nu acopera subventii date de primarie, ci intra la stat. Adica din aia se poate jefui fara a se da justificari nimanui, sau cu scuza: "E spre binele poporului si pentru pastrarea suveranitatii". TREZITI-VA! Aveti dreptate .Singura mea precizare este ca eu nu stiu cum au ajuns patronatele sa aiba reprezentanti,cine dracu i-a ales si prin ce metode pe cretinii aia care in general vorbesc in numele patronatului din Romania.Nu cred ca reprezinta legal patronatele ci doar cred ca sunt niste mancatori de rahat in marea lor majoritate.Cum a ajuns spre exemplu PSDistul Dan Matei Agaton sa isi dea in ianuarie 2009 demisia din PSD si sa devina ...reprezentant al patronatelor ,actualmente mancator de rahat la B1TV? Un om de afaceri onest si-ar da seama ca scazand puterea de cumpararea a romanilor, afacerile vor fi oricum afectate iar economia oricum nu se va redresa .Nu cred ca exista un patron asa de tampit incat sa nu-si dea seama ca, nu se va face doar saracirea unei parti din Romania salvand o alta ci,prin astfel de masuri ci,in mod inevitabil, saraceste intreaga tara inclusiv ei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 10:40
Vaneo, ai inceput sa-mi zici "dumneavoastra" de cand am disparut de pe forum. Trist, taare trist. Tot dianet am ramas, tot nu sustin monarhia, tot il injur pe Crin Antonescu pentru ce a facut in anii '94-'98 (recunosc, pentru prezent il injur mai putin, desi tot vorbe ofera momentan), in continuare nu-l sustin pe Base (numai ca incepe sa-mi devina de-a dreptul "simpatic") si tu m-ai uitat
. Ru-si-ni-ca! Oricum eu tot te .In rest, imi permit sa copiez un comentariu pe care l-am gasit la un articol si sa-l postez aici. Nu-mi apartine, dar cred ca ar fi bine sa-l vada mai multi. Voiam sa-l postez si la "Basescu", dar oricum nu cred ca schimba ceva. "Sp�nzura�i-ne !!! Nu �n�eleg de ce �ip� B�sescu la mine. De ce m� amenin�� c� intr� Rom�nia �n colaps. �n ceea ce m� prive�te, �ara mi se pare �n colaps dintodeauna. De c�nd m-am n�scut. Comuni�tii, nu �tiu cum se f�cea, dar nu se ajungeau f�r� s� ne ia la contract porcul din cote�. Erau st�p�ni pe livada noastr�, pe cazanul cu �uic�, pe or�t�niile din b�t�tur�. Pe capitali�ti i-am primit cu bucurie generoas�, aproape nefireasc�.Trezirea din reverie m-a dus �n primul colaps. �n dificultate a fost �ara �i la mica privatizare, �i la marea privatizare, �i dup� ce am sc�pat de primul FMI, �i c�nd duduia economia, �i c�nd c�utam lumini�a de la cap�tul tunelului, pe care v�d c� n-am mai g�sit-o. Va fi fiind, probabil, lum�narea de la c�p�t�iul p�rin�ilor �i bunilor no�tri. �i-acum aud c� Rom�nia se duce fix �n faliment. Iar Traian B�sescu m� solicit� s� fiu solidar nu �tiu cu cine, s� dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. M� uit la B�sescu �i nu seam�n� a om aflat �n criz�. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt �n criz�. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de v�zut �i urechi de auzit. - Da. Aparatul de stat este uria�. Dar nu popula�ia l-a f�cut uria�.Voi, clasa politic�, l-a�i transformat �n monstru. - Dac� exist� un monstru care c�pu�eaz� mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, func�ionarul public; monstrul care a �nc�lecat �ara asta sunte�i voi, clasa politic�. �i pentru c� sunte�i la putere peste tot, voi, PDL, sunte�i grasul care l-a �nc�lecat pe slab! Cu contribu�ia anterioar�, �n ordine procentelor de reprezentare �n structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... A�i devastat Rom�nia cum nici popoarele migratoare n-ar fi reu�it. �i-apoi a�i c�l�rit �ara, a�i luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de c�t� clientel� i-a�i v�r�t pe g�t. - A�i spart institu�iile statului nu pentru c� a�a era necesar, ci pentru c� v� trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid. - A�i creat institu�ii noi nu pentru c� nu func�iona statul f�r� ele, ci pentru c� a�i avut un mofturos c�ruia, fiindc� i s-a n�z�rit s� fie mare director, mare pre�edinte, i-a�i fabricat o institu�ie. �i nu v-a ajuns: an de an, legislatur� de legislatur�, a�i mai creat alte structuri; a�i adus directori noi, ceilal�i au r�mas �n sistem. - Nu popula�ia ocrote�te f�r�delegea �n �ara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot. - Nu popula�ia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. �i venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politic�, a�i f�cut-o: �n guvernele formate din partidele voastre, �n parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... institu�ia pre�edintelui Rom�niei. - Nu mama - mare din p�m�nt a distrus industria, a v�ndut petrolul �i rafin�riile, a t�iat p�durile �i a m�n�rit p�m�nturile. Ministere conduse de voi, clasa politic�, au f�cut-o. Prefecturile voastre, consiliile jude�ene ale voastre, prim�riile voastre. - Nu popula�ia a pr�p�dit banii statului � sute �i mii de miliarde de lei, mun�i de bani- pe licita�ii trucate, pe lucr�ri proaste, inutile, pe �osele cu gropi, pe autostr�zi care �nghit bani cu ghiotura, ci primarii vo�tri, ai clasei politice; consilierii vo�tri, ai clasei politice; mini�tri vo�tri, ai clasei politice. - Nu popula�ia a organizat doi ani �ntregi de d�n�uieli, de parc� venea sf�r�itul lumii. Voi, clasa politic�, a�i f�cut-o. Pe banii cui?!! Pe �tia pe care-i t�ia�i azi de la pensionari! - V-a�i construit un aparat uria� de represiune: ministere, agen�ii, deconcentrate conduse de voi �i clientela voastr� politic�. Prin ei, controla�i tot, teroriza�i �nstitu�iile mai ceva dec�t poli�ia politic� a lui Ceau�escu. - Nu popula�ia se afl� �n AGA �i CA din companiile �i b�ncile de stat, pl�tite, am v�zut, rege�te, ci voi, clasa politic�. - Nu popula�ia a stricat �ara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politic�. Cum a�i venit, a�i distrus tot ceea ce a f�cut guvernul de dinainte �i a�i luat-o iar de la zero. �i-apoi, a�i rostogolit vinov��ii �ntre voi, partidele politice, de parc� a�i fi jucat ping-pong cu Rom�nia. Da�i-v� afar� �nt�i pe voi �i clanurile voastre �i-apoi s� v-atinge�i de p�rin�ii no�tri! �i veni�i, acum, s� m� trage�i de urechi pe mine. S� ne trage�i de urechi pe noi, c� se duce Rom�nia de r�p�. Vre�i s-o scoate�i din criz� pe spinarea �omerilor, a pensionarilor �i a bugetarilor de execu�ie, cei care v� �in �n spate ale�ii �i numi�ii, �n func�iile de conducere. Ce ce curaj? Cu ce moralitate? P�n� s� v� atinge�i de pensionarul �la sl�b�nog, de profesorul care v-a pus creionul �n m�n�, restructura�i-v� �nt�i pe voi! Da�i-v� afar� �i �n �omaj pe voi, pe oamenii vo�tri, ai clasei politice, �i dup� aceea scuipa�i pe noi. Dup� aceea umbla�i la salariile �i pensiile nec�jite. Dup� aceea s�-l certa�i pe b�tr�n c� mai are �ndr�zneala s� tr�iasc�, s� duc� Rom�nia-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei. 1.Dac� nu sunte�i capabili s� comasa�i sau s� desfiin�a�i institu�iile de poman� create de voi, clasa politic�, m�car reduce�i num�rul de directori. Ave�i o droaie de �efi. A�i umplut �ara de �efi. Pe ei da�i-i afar� �nt�i �i dup� aceea ajunge�i la pensionar. Sau la doctor. 2. Trei sferturi dintre directorii vo�tri pe care i-a�i instalat, mo�, �n institu�iile bugetare, au afaceri acas�. Fac afaceri cu banul public. Da�i-i pe ace�tia afar�! Nu ei s� m�n�nce cu dou� guri, �i de la firma lor gras�, �i de la buget, iar altul s� crape de foame! 3. Lua�i-v� clientela politic� din toate AGA �i CA-urile companiilor de stat, de pe l�ng� prim�rii, consilii jude�ene �i ministere. Ave�i deja directori acolo, exist� speciali�ti. 4. Da�i-v� afar� consilierii de la birourile demnitarului. De ce a�i crede c� ei sunt mai pu�in parazi�i pe buget dec�t profesorul? 5. Da�i-v� afar� consilierii de pe l�ng� mini�tri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefec�i, pre�edin�i de consilii jude�ene, c��el, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale. 6. �nceta�i s� mai c�pu�a�i ministerele (prim�riile, consiliile jude�ene) cu clientela pe care o servi�i cu miliarde de euro. 7. Voi, clasa politic�, a�i creat �i �ntre�ine�i evaziunea fiscal� �i munca la negru. Oamenii vo�tri, ai partidelor, �i protejeaz�. �i ap�r� de func�ionari, s� nu-i descopere. �i ap�r� de lege. 8.Dup� ce ve�i face toate astea, abia atunci s� ave�i �ndr�zneala s� v� lega�i de b�tr�nii acestei ��ri. Asta este Rom�nia, dle B�sescu. O �ti�i, o cunoa�te�i, dar nu �ndr�zni�i s� v� apropia�i de clanuri. Dar v� este la �ndem�n� s�-i jupui�i de vii pe b�tr�ni. Sunt inofensivi. Ascult�tori. Mult prea blajini. T�cu�i. Lovi�i-i cu n�dejde! Nu �ip�. Basescu ne-a promis in urma cu 6 ani ca o sa traim bine si acum vine sa ne condamne la moarte prin infometare. Basescu a castigat alegerile promitandu-le celor saraci si multi (bugetarii cu salarii mici, pensionarii, oamenii de la sate), "prostimea" cum ii place lui sa le spuna in particular, ca se va lupta pentru ei cu mogulii, cu clanurile mafiote, cu cei care s-au imbogatit peste noapte si acum, drept rasplata ca l-au votat, vine sa le reduca cu 25% salariile, cu 15% pensiile si ajutorul de somaj, alocatiile pentru copii, indemnizatia pentru ingrijirea copilului, subventiile pentru incalzire, reducerile la transport pe CF si cine mai stie ce urmeaza. Basescu gireaza, de 2 ani prin mijloace neconstitutionale, un prim - ministru incompetent si un guvern incapabil care duc tara in faliment iar pe noi, romanii, in prapastie. Basescu pozeaza in om cinstit dar prin tot ceea ce a facut pana acum a demonstrat ca a urmarit doar imbogatirea familiei sale si a acolitilor sai (vezi flota, casa din Mihaileanu, casa Ioanei Basescu din Baneasa, promovarea incompetentei EBA la Parlamentul European, afacerile dubioase ale fratelui lui Basescu, promovarea Elenei Udrea - contra sustinerii financiare din partea lui Cocos etc.) Cred ca pentru situatia in care a fost adusa Romania Guvernul Boc trebuie sa plece urgent iar pentru tot ce a facut pana in prezent Basescu trebuie sa dea socoteala in fata romanilor. Orice intarziere in demiterea actualului Guvern ne va aduce intr-o situatie greu de estimat. Lipsa de reactie ferma a partidelor politice, aflate in opozitie, fata de modul dictatorial in care se comporta Basescu ca presedinte ii face partasi la crearea conditiilor instaurarea unei noi dictaturi in tara noastra. Sursa: MCP Press Agency, Marian Popa" Raporteaza abuz de limbaj
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 11:00
[
Nu �n�eleg de ce �ip� B�sescu la mine. De ce m� amenin�� c� intr� Rom�nia �n colaps. Sursa: MCP Press Agency, Marian Popa"[/quote] trist, dar adevarat... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 12:51
De la: yxz, la data 2010-05-18 08:49:08De la: Ic3, la data 2010-05-17 19:32:36br /> Nu stiu..chiar nu stiu cum sa te fac sa intelegi Ca....eu nu agreez nici-o forma de guvernamant ce are ca prioritati ce gagaiesti tu acolo ca ultima solutie.. .lasand la o parte ca te-ai erijat in a fi cea care duce greul asistatilor social din tara asta. Iar pe langa asta...Ma doare in dorsal de politica vreunui partid...cum ar fi cel din care faci parte...implicit PSD..Toti sunt niste lipitori.. Cum imi place sa-i numesc pe toti cei care sug maduva acestei natiuni de mai bine de 60 de ani..asa zisii oameni politici..Politruci cu fete umane.. Cat tine de limbaj... Te simti vizata?....A fost un generalism...nicidecum cu trimitere la persoana...
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 12:56
De la: yxz, la data 2010-05-18 09:56:21De la: 9am171158, la data 2010-05-18 09:19:20br /> Ca ai tupeu...e lesne de observat. .dar ca ai curajul sa aprobi politici ale partidelor fie ele la putere sau nu..mi se pare deplasat...
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 13:14
De la: Ic3, la data 2010-05-18 12:51:36br /> Ah, deja ma simt mai bine....deci, generalism. N-ai inteles. M-am referit la programul anticriza al Psd-ului....nu ma erijez in nimic. Doar intr-o persoana din cele 5 mil. de platitori...si stii cati sunt ceilalti care nu contribuie dar beneficiaza??? Nu inteleg, din ce partid fac parte? Eu stiam ca din niciunul...sau faptul ca am votat ma aliaza la un partid? Hai sa lasam prostiile astea....tu ce solutii anticriza sugerezi??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 13:51
Cine mizeaz� pe un program anti criz� expus �n pia�a pblic� din partea indiferent c�rui partid politic , se-n�eal� amarnic.
Unveritabil program anticriz�, cu-ale sale implica�ii majore din punct de vedere tehnic (preponderent de ordin economico-legislativ) nu-l poate produce dec�t un staff super profesionalizat, ce posed� date exacte referitoare la situa�ia actual� monetaro-fscalo-economic� a Ro. �n rest, sunt vorbe. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 14:13
De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 08:22:34De la: Victor2009, la data 2010-05-17 22:04:17De la: vaneamarin, la data 2010-05-17 15:55:32Legea Cojocaru,stiu ca avea destui adepti si se strangeau semnaturi la "televiziunea poporului ". Nenea liberalu....este..total gresita parerea ta despre mine ....In primul rand nici eu nu am dat doi bani pe aceasta initiativa cetateneasca, deoarece este o utopie. Cine dracului dintre smecherii tarii mai este dispus sa-si imparta prada cu fraierii?Poate doar o parte din membrii PNL sa mai creada in aceasta lege......
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am174855 3 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 15:15
Da,sa traiasca guvernantii cu 750 lei/luna,restul sa-l doneze......SIMPLU,NU?
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 15:16
De la: Ic3, la data 2010-05-12 20:50:35Say FUCK THE WORLD si ia-ti 3 zile de concediu pentru o revolutie!.....Fiti solidari..indiferent de orientare politica,religioasa sau de alta natura..Fiti solidari si mergeti sa va alaturati sutelor sau miilor de muncitori ce vor scanda lozinci impotriva politrucilor ce sug sangele acestei natii prin rotatie de mai bine de 20 de ani.Demonstrati ca nu voi sunteti cei care la ucis pe Ceausescu.Aratatile ce inseamna sa fii alaturi de cei aflati in suferinta. BUN, DE ACORD CU TINE, DAR SPUNE SI SOLUTIA, CA ALTFEL ESTE O SIMPLA GARGARA... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178984 6 mesaje Membru din: 19/12/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:08
vom sc�pa de criz� c�nd vom avea un Guvern de tehnocra�i.
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 20:33
De la: 9am171158, la data 2010-05-18 15:16:57De la: Ic3, la data 2010-05-12 20:50:35Say FUCK THE WORLD si ia-ti 3 zile de concediu pentru o revolutie!.....Fiti solidari..indiferent de orientare politica,religioasa sau de alta natura..Fiti solidari si mergeti sa va alaturati sutelor sau miilor de muncitori ce vor scanda lozinci impotriva politrucilor ce sug sangele acestei natii prin rotatie de mai bine de 20 de ani.Demonstrati ca nu voi sunteti cei care la ucis pe Ceausescu.Aratatile ce inseamna sa fii alaturi de cei aflati in suferinta. Solutii de iesire din criza sunt nenumarate.Dar..principala este inlocuirea in totalitate a intregului aparat administrativ si de stat.Inlocuirea politrucilor si a mafiei acestora.Oameni care au distrus tot ce tine de industrie,agricultura,sanatate si invatamant in tara asta.. Jos politrucii..asa cum le spune Pavel Corut intr-o emisiune televizata pe un post de televiziune national....Vrei sa afli cum e posibil...Intra pe acest link si asculta tot ce are de spus omul asta..ale caror idei le impartasesc in totalitate... www.youtube.com/watch?v=jzjGlbK5j6g Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Singura solutie anticriza este demisia infectului guvern PDL-UDMR in frunte cu terminator Bocul si Basescu , judecarea lor in public pentru genocid si facut un guvern numai din liberali, e singura salvare , altfel disparem precum flota lui Basescu !!!!!
.NU avem nevoie de un guvern de stanga...dar nici de rationamentul tau referitor la povara ce o duci in spate..Ti-a intunecat creierul si imaginea asupra umanitatii.Locul tau este alaturi de basexu..Tupeul de care dai dovada facand afirmatia de mai sus ma lasat paf..
dupa cateva luni acele cateva mii se vor dubla, vom relua procesul si iar se vor dubla...
.
.dar ca ai curajul sa aprobi politici ale partidelor fie ele la putere sau nu..mi se pare deplasat...