back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Solutii anticriza pentru guvern! sau... cum sa guvernezi o tara!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

blueali208

110 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 15:09

enki,in mare,ai dreptate privitor la problemele bugetarilor,dar in sanatate toata lumea stie bca nu este nevoie de o casa de asigurari! aceasta institutie este un hot de bani si serviciile medicale sint cu mult insuficient finantate!!! aia sint niste functionari care nu isi au rostul! fondurile din sanatate trebuie sa ramina in sanatate nu sa astupe niste "gauri" create de guvern

Raporteaza abuz de limbaj
costelcornea

35 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:13

10 solutii anticriza de la PRM :

1) Suspendarea �i arestarea lui Traian B�sescu.
2) Arestarea lui Emil Boc �i a tuturor membrilor acestui guvern - marionet�, care a �mpov�rat �ara cu datorii insuportabile �i a des�v�r�it dezastrul.
3) Judecarea lor �n regim de urgen��, pentru �nalt� tr�dare de �ar� �i subminarea economiei na�ionale.
4) Destituirea, imediat�, a lui Mugur Is�rescu �i a �ntregii conduceri a B�ncii Na�ionale a Rom�niei.
5) Organizarea alegerilor anticipate, preziden�iale �i parlamentare, cel mai t�rziu p�n� la 1 august 2010.
6) Confiscarea marilor averi realizate prin fraud� �i constituirea unui Fond Na�ional de Ajutorare a celor foarte s�raci.
7) �nghe�area salariilor �i a pensiilor, p�n� la 31 decembrie, dup� care acestea vor cre�te, fiindc� bani s�nt.
8) Na�ionalizarea PETROM, a Rompetrol, a ALRO Slatina, a B�ncii Comerciale Rom�ne �i a altor active �i unit��i, care alimentau Bugetul de Stat.
9) Nu amnistie fiscal� - ci recoltarea, drastic�, a impozitelor marilor datornici, ceea ce va duce la lichidarea evaziunii fiscale.
10) Renun�area la Acordul �nrobitor cu FMI �i reorientarea economiei rom�ne�ti, de la "vampirii financiari" c�tre alte surse de finan�are, �n primul r�nd c�tre China - singura solu�ie �n momentul de fa��.
Dac� nu vom proceda astfel, va fi jale mare. Rom�nia nu e Grecia. E mai r�u dec�t Grecia! Pe noi nu ne iart� nimeni.
Sursa :
www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5716&format=html

Desteptarea Romaniei !
Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:23

video.google.com/videoplay?docid=-6532543385167851475#......Adevarul ascuns...Dracii conduc omenirea...Cartea lui Enoh..

Intraterestrii si noua ordine mondiala- de Cristian Negureanu
Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:26

Mafia bancara ....Annunaki...video.google.com/videoplay?docid=-6532543385167851475#...Cartea lui Enoh...Adevarul ascuns ..Priviti Documentarul despre adevarul ascuns..

Intraterestrii si noua ordine mondiala- de Cristian Negureanu
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:35

Nu v-ati trezit inca? Casa regala este singura solutie!
De aceea se ingusteaza toate iesirile, si ramine una singura.

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:37

Chiar asa de naivi sinteti? Totul are un motiv: reinstaurarea regalitatii!
Si nu este rau. Casa regala este recunoscuta international.
Cine este Base? International? Un nimeni.

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:42

Da, si credeti ca Anunaki vor lasa sclavii sa conduca?

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:56

De la: 9am186235, la data 2010-05-15 16:35:20Nu v-ati trezit inca? Casa regala este singura solutie!
De aceea se ingusteaza toate iesirile, si ramine una singura.

E cam singura varianta care mai poate fi viabila.Cu politicile de partid ,ne-am lamurit.Dar nu asa se face.Cu instigare la ura.Ca seamana mai mult a incercare de lovitura de stat.Si nici nu s-ar schimba nimic.Doar palariile.

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:00

La un recent congres referitor la revolutia medicinei in domeniul transplantului de organe.

Un medic american spune: - La noi, in America , medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la un pacient,il transplantam la altul si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru.Un celebru chirurg german spune la randul lui : - E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani deja isi cauta de lucru! Ca raspuns un medic rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru! Se ridica chirurgul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania , am luat cativa fara creier si fara inima, i-am pus in fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:10

Eu as vrea sa revina comunistii la putere ,dar nu oricine...Ghe,Gheorghiu-Dej,,,sa confisce toate averile chiaburilor de azi si sa revenim la nivelul anului 1989,pentru un nou inceput...nu-i asa ca sint nebuna !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:14

De la: Merry, la data 2010-05-15 18:10:08Eu as vrea sa revina comunistii la putere ,dar nu oricine...Ghe,Gheorghiu-Dej,,,sa confisce toate averile chiaburilor de azi si sa revenim la nivelul anului 1989,pentru un nou inceput...nu-i asa ca sint nebuna !!!
Maria...! Ce ai patit....te doare capul?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:21

De la: Merry, la data 2010-05-15 18:10:08Eu as vrea sa revina comunistii la putere ,dar nu oricine...Ghe,Gheorghiu-Dej,,,sa confisce toate averile chiaburilor de azi si sa revenim la nivelul anului 1989,pentru un nou inceput...nu-i asa ca sint nebuna !!!

Este o idee buna...Dar inainte de toate as vrea sa-i vad pe Nicolae si Elena Ceusescu in viata..Ca sa stim de cine sa ne ferim...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:23

De la: Victor2009, la data 2010-05-15 18:14:56

Victore...tie iti este prea cald de te pui Gica contra...dupa cum se vede... ...Sau e doar o ilizie a nabadailor mele antipoliticienesti..!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:23

De la: Victor2009, la data 2010-05-15 18:14:56

nu sint obosita si nu imi mai functioneaza neuronul...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:26

De la: Ic3, la data 2010-05-15 18:21:45

Este o idee buna...Dar inainte de toate as vrea sa-i vad pe Nicolae si Elena Ceusescu in viata..Ca sa stim de cine sa ne ferim...

Omule,pai daca am zis 1965,logic ca ii vezi in viata... dar il vezi si pe celalalt mort...

dnldina

3 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:20

HAIDETI SA NE SCHIMBAM MENTALITATEA SI SA NE FACEM EDUCATIE FINANCIARA; ASA VOM IESI SIGUR DIN CRIZA!

Robert Kiyosaki, expert in educatie financiara, autor "Tatal bogat, tatal sarac" , bestseller in intreaga lume, ne arata solutia, care este foarte simpla si accesibila oricui VREA sa iasa din criza. Sa dam vina pe guverne, e simplu. Sa preluam controlul asupra propriei noastre securitati financiare e mai greu, dar si beneficiile sunt pe masura.

www.thebusinessofthe21stcentury.com/

www.TheCashConcept.com

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:23

De la: dnldina, la data 2010-05-15 19:20:15
HAIDETI SA NE SCHIMBAM MENTALITATEA SI SA NE FACEM EDUCATIE FINANCIARA; ASA VOM IESI SIGUR DIN CRIZA!

Robert Kiyosaki, expert in educatie financiara, autor "Tatal bogat, tatal sarac" , bestseller in intreaga lume, ne arata solutia, care este foarte simpla si accesibila oricui VREA sa iasa din criza. Sa dam vina pe guverne, e simplu. Sa preluam controlul asupra propriei noastre securitati financiare e mai greu, dar si beneficiile sunt pe masura.

www.thebusinessofthe21stcentury.com/

www.TheCashConcept.com[/quote]
FATA DRAGA,DA-MI 1.000000 DE EURO SI SA VEZI CE EDUCATIE FINANCIARA AM...

REGATZEANUL

106 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 23:20

De la: Ic3, la data 2010-05-12 17:07:55Nu e niciodata prea tarziu.Important este sa nu lancezim asa cum am facut-o sub dictartura raposatuilui.Iesim in strada si ne cerem dreptul la viata..Am mai facut asta acum 20 de ani..
NU NU A-TI MAI FACUTO VA FOST COMANDATA ACEASTA IESIRE IN STRADA LA NIVEL MENTAL PRIN EUROPA LIBERA TELEVIZIUNE SI CU MULT MULT INAINTE COMANDA PSIHOLOGICA SUBTILA TIP ZVONURI,BANCURI ETC TOTUL A FOST CU MAIESTRIE EXECUTAT,,ACUM POPULATIA NU MAI INDEPLINESTE CONDITIILE DE ATUNCI DE STARE TIP BOMBA CU CEAS.ACUM E TIMPUL SA CONSTIENTIZAM CA NOI TREBUIE SA DISPUNEM PE BANII NOSTRI DIN TAXE SI IMPOZITE SA FACEM CURATENIE INCEPIND CU OGRADA PROPRIE,IN PRIMARIILE NOASTRE NOI PLATIM BUGETARII SI EI NE RID IN NAS,PENTRU O AUTORIZATIE ASTEPTI ANI DE ZILE CIND AR TREBUI MAXIM O LUNA SA AI UN RASPUNS CLAR,DESCENTRALIZARE,TAXELE SA RAMINA IN JUDETE SA NU SE MAI CENTRALIZEZE LA BUCURESTI,ASA VOM VEDEA EDILII NOSTRI CIT DE GOSPODARI SINT ,CA VOI ADMINISTRATORA DE BLOC NU O AVETI LA BUCURESTI SA-I CERETI SOCOTEALA E LA BLOCU VECIN SI SI ASA TOT FURA,,,,,DECI URGENT DESCENTRALIZARE,NICI CEI DE LA BUCURESTI NU VOR MAI AVEA GOGOASA GRASA SA SE BATA PE EA.

DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 00:23

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-15 23:20:37
De la: Ic3, la data 2010-05-12 17:07:55Nu e niciodata prea tarziu.Important este sa nu lancezim asa cum am facut-o sub dictartura raposatuilui.Iesim in strada si ne cerem dreptul la viata..Am mai facut asta acum 20 de ani..
NU NU A-TI MAI FACUTO VA FOST COMANDATA ACEASTA IESIRE IN STRADA LA NIVEL MENTAL PRIN EUROPA LIBERA TELEVIZIUNE SI CU MULT MULT INAINTE COMANDA PSIHOLOGICA SUBTILA TIP ZVONURI,BANCURI ETC TOTUL A FOST CU MAIESTRIE EXECUTAT,,ACUM POPULATIA NU MAI INDEPLINESTE CONDITIILE DE ATUNCI DE STARE TIP BOMBA CU CEAS.ACUM E TIMPUL SA CONSTIENTIZAM CA NOI TREBUIE SA DISPUNEM PE BANII NOSTRI DIN TAXE SI IMPOZITE SA FACEM CURATENIE INCEPIND CU OGRADA PROPRIE,IN PRIMARIILE NOASTRE NOI PLATIM BUGETARII SI EI NE RID IN NAS,PENTRU O AUTORIZATIE ASTEPTI ANI DE ZILE CIND AR TREBUI MAXIM O LUNA SA AI UN RASPUNS CLAR,DESCENTRALIZARE,TAXELE SA RAMINA IN JUDETE SA NU SE MAI CENTRALIZEZE LA BUCURESTI,ASA VOM VEDEA EDILII NOSTRI CIT DE GOSPODARI SINT ,CA VOI ADMINISTRATORA DE BLOC NU O AVETI LA BUCURESTI SA-I CERETI SOCOTEALA E LA BLOCU VECIN SI SI ASA TOT FURA,,,,,DECI URGENT DESCENTRALIZARE,NICI CEI DE LA BUCURESTI NU VOR MAI AVEA GOGOASA GRASA SA SE BATA PE EA.

Doamne dar cit suflet ai pus in postarea asta...ia o gura de apa rece ca tot nu ii trezesti din amortire pe romani...

costelcornea

35 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 01:25

Scrisoare deschis� adresat�
Domnului Traian B�sescu, Pre�edintele Rom�niei
Domnule Pre�edinte,
�n declara�ia f�cut� �n data de 11.05.2010, a�i spus c� sunte�i dispus s� analiza�i orice solu�ie alternativ�, care s� �nlocuiasc� reducerea salariilor, pensiilor �i ajutoarelor sociale, f�r� s� conduc�, �ns�, la cre�terea fiscalit�tii, cu condi�ia ca deficitul pe acest an s� nu fie mai mare de 6,8% din PIB. A�i cerut solu�ii concrete, bazate pe cifre.
V� propun dou� solu�ii care �ndeplinesc condi�iile puse de dumneavoastr�.
Prima solu�ie const� �n reducerea cheltuielilor pentru achizitionarea de bunuri si servicii. Bunuri de folosin�� imediat� sau de lung� durat�. �n primul trimestru al acestui an, valoarea acestor bunuri a fost egal� cu 4,04 miliarde de euro. �ntr-un semestru, asta �nseamn� 8,08 miliarde de euro. �n semestrul 2 al acestui an, prin reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor �i prin reducerea cu 15% a pensiilor �i ajutoarelor sociale, se vor �economisi� 2,68 miliarde de euro. Putem lua ace�ti 2,68 miliarde de la cheltuielile materiale, l�s�nd neschimbate salariile �i pensile. Putem, de exemplu, s� am�nam pe mai t�rziu proiectul e-Romania, �n valoare de 0,5 miliarde de euro. �i alte 4 de acela�i fel.
A doua solu�ie. BNR ne-a anun�at c�, la 31.03.2010, rezervele interna�ionale ale Rom�niei au ajuns la suma de 34,78 miliarde de euro. Nimeni �i nimic nu ne �mpiedica s� lu�m cei 2,68 miliarde din aceast� rezerv�.
Cele dou� solu�ii se pot aplica �i combinat. Ambele ne stau la dispozi�ie pe termen scurt, pentru acest an. Pe termen mediu �i lung, trebuie s� aplic�n LEGEA COJOCARU. �n primul an de aplicare a acestei legi, �n 2011, prin instituirea impozitului progresiv pe avere, vom colecta la Fondul Na�ional de Desp�gubiri �i Investi�ii o sum� de circa 25 miliarde de euro, pe care �i vor primi ceta�enii ��rii, �i vor investi �i vor crea 250.000 locuri de munc�, pentru cei care vor p�r�si sectorul bugetar. �n urmatorii 10 ani, prin aplicarea legii propuse, vom investi 440 miliarde euro �i vom crea 4 milioane de locuri de munc�. �i vom aduce acas� pe to�i rom�nii pribegi. Vom ob�ine cei 440 miliarde de euro prin oprirea hemoragiei de avu�ie in afara ��rii. In 2008, serviciul datoriei externe a dep�it suma de 40 miliarde de euro. �n 2009, datoria extern� a crescut, deci �i serviciul ei. �n anul trecut, profituri reprezent�nd 60% din PIB nu au fost declarate �i nici impozitate.
Dr. Constantin Cojocaru 12 mai 2010

Desteptarea Romaniei !
costelcornea

35 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 01:52

ESTE TIMPUL CA PRESEDINTELE PREMIER SA DEA EXPLICATII...., SI SA PLECE
ESTE TIMPUL CA BOC, VIDEANU SI UDREA SA TRAIASCA DIN AJUTOARUL DE SOMAJ.

19 MAI IN PIATA VICTORIEI ROMANII AU PUTEREA.
ESTE TIMPUL SA FIM UNITI IMPOTRIVA GASTII CARE A DISTRUS ROMANIA.

Ultima spaga !
Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!
Aceasta actiune, vine alaturi de protestul Tacerii !

Nu ne-am nascut in locul potrivit ? Hai sa il facem !

Romania se indreapta intr-o directie gresita e timpul sa ne oprim, e timpul sa o oprim !

sursa :
neuronos.wordpress.com/vot-electronic/nu-ne-am-nascut-in-locul-p...

Va mai recomand 3 clipuri, cu solutii anticriza, antifoamete, anticoruptie :
www.youtube.com/watch?v=RnPAVrc6k_M
www.youtube.com/watch?v=jzjGlbK5j6g
www.youtube.com/watch?v=wCqaSMHxk1w

Traiasca Romania Treaza :
www.youtube.com/user/COSTELCORNEA#g/c/EFC17E5A07F8007A

Desteptarea Romaniei !
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 03:32

De la: costelcornea, la data 2010-05-16 01:52:25ESTE TIMPUL CA PRESEDINTELE PREMIER SA DEA EXPLICATII...., SI SA PLECE
ESTE TIMPUL CA BOC, VIDEANU SI UDREA SA TRAIASCA DIN AJUTOARUL DE SOMAJ.

19 MAI IN PIATA VICTORIEI ROMANII AU PUTEREA.
ESTE TIMPUL SA FIM UNITI IMPOTRIVA GASTII CARE A DISTRUS ROMANIA.

Ultima spaga !
Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!
Aceasta actiune, vine alaturi de protestul Tacerii !

Nu ne-am nascut in locul potrivit ? Hai sa il facem !

Romania se indreapta intr-o directie gresita e timpul sa ne oprim, e timpul sa o oprim !

sursa :
neuronos.wordpress.com/vot-electronic/nu-ne-am-nascut-in-locul-p...

Va mai recomand 3 clipuri, cu solutii anticriza, antifoamete, anticoruptie :
www.youtube.com/watch?v=RnPAVrc6k_M
www.youtube.com/watch?v=jzjGlbK5j6g
www.youtube.com/watch?v=wCqaSMHxk1w

Traiasca Romania Treaza :
www.youtube.com/user/COSTELCORNEA#g/c/EFC17E5A07F8007A

Ei uite domne ca mai avem si oameni care nu numai ca gindesc dar trec si la fapte...

dnldina

3 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:09

D-aia e romanul cu ambele picioare in groapa, pentru ca asteapta SA I SE DEA!!

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 22:17

VREI SA IESI DIN CRIZA???
www.afacereamroglobalgrup.info
BAFTA

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 01:25

De la: pavel1960, la data 2010-05-16 22:17:48VREI SA IESI DIN CRIZA???
www.afacereamroglobalgrup.info
BAFTA

Vrem sa iesim din criza..Dar nu cu ajutorul tau
Pune mana pe sapa si lasa abureala aia mlm...ca nu tine

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 01:39

De la: dnldina, la data 2010-05-16 14:09:53D-aia e romanul cu ambele picioare in groapa, pentru ca asteapta SA I SE DEA!!

Sa i se dea..ce? Fii un pic mai explicita.

bericsas

1 mesaj
Oras: Sibiu

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 01:54

totii bugetarii din toate domeniile:)

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 10:27

De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 Cum stau si fumeg in fata calculatorului.Cu urechile ciulite la stirile de pe Realitatea TV si cu ochii prin zona 9am..mi-a venit o idee..Hai sa ajutam impotentul guvern al acestei tari sa aduca romanii la liman.Veniti cu solutii.Vom dezbate si aprofunda orice propunere in parte...simplu.Fara interese si fara perversitatea caracteristica tuturor celor care se cred deasupra oricui...Adunam apoi aceste solutii si creem o petitie a bunului simt..Ce spuneti?..Cine se baga?

Parerea mea e ca pui problema gresit . Eu cred ca guvernul are cu totul alte interese decat sa scoata tara din criza !

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
gica66

13 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 10:35

Singurul lucru care ar putea sa mai salveze tara asta de la haosul total ar fi demiterea IMEDIATA a guvernului acesta de impostori , crearea de urgenta a unui guvern format integral din specialisti economici , scoaterea pe piata interna si externa a unor obligatiunii cu termen de rascumparare de min 5 ani , eliminarea cheltuielilor inutile din administratia publica , gen organizarea de spectacole, simpozioane , etc si stoparea imediata a scurgerilor financiare prin intermediul firmelor aservite politic ...... toate aceste lucruri se pot face doar daca noi , romanii de pretutindeni am incerca sa nu ramanem la stadiul de vorba si sa trecem la fapte , chiar si la manifestari violente daca va fi nevoie
Am o fetita de 3 ani si cand vad ca guvernul asta nenorocit ii rapeste fericirea copilului meu atunci ma apuca toate gandurile negre . Consider ca suntem destul de maturi in gandire incat sa ne dam seama ca daca nu facem nimic , ei nu vor face nimic si ne vor ingropa si mai rau in mocirla creata de ei .
NU AM SA SUPORT CA FIICA MEA SA DEVINA SLUGA f.m.i-ului din cauza incapacitatii de gandire a unor retarzi gen boc sau basescu .

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 10:35

De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55
De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 Cum stau si fumeg in fata calculatorului.Cu urechile ciulite la stirile de pe Realitatea TV si cu ochii prin zona 9am..mi-a venit o idee..Hai sa ajutam impotentul guvern al acestei tari sa aduca romanii la liman.Veniti cu solutii.Vom dezbate si aprofunda orice propunere in parte...simplu.Fara interese si fara perversitatea caracteristica tuturor celor care se cred deasupra oricui...Adunam apoi aceste solutii si creem o petitie a bunului simt..Ce spuneti?..Cine se baga?

Parerea mea e ca pui problema gresit . Eu cred ca guvernul are cu totul alte interese decat sa scoata tara din criza !

guvernul este manipulat de banci inca din 2008...de atunci s-a preconizat aceasta criza inchipuita...bancile sint la originea scaderii pretului la terenuri ,la apartamente si ar fi multe de spus dar mi se face scirba numai cind ma gindesc in ce tara traim...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Solutii anticriza pentru guvern! sau... Cum sa guvernezi o tara!
Mergi la: