Info
x
Solutii anticriza pentru guvern! sau... cum sa guvernezi o tara!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 10:46
De la: Merry, la data 2010-05-17 10:35:57De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 ai imprumutat si tu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:01
De la: 9am045616, la data 2010-05-17 10:46:33Eu nu,dar bancile prin dobinzile ascunse au incercat sa aduca oamenii in incapacitate de plata a ratelor si astfel sa puna mina pe case ,pamint,firme,etc,...totul cu acordul politicienilor ce au fost si vor mai fi sprijiniti de banci in campaniile electorale...ptiu firar-al draqu ca am zis ca nu ma ating de politica si uite unde scriu...rusine mie...!!!De la: Merry, la data 2010-05-17 10:35:57De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:10
De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 De ce crezi ca pun problema gresit?. .Ca am tupeul de a sugera oamenilor sa se opuna politicii impuse de o sleahta de lipitori?..Ca guvernul are alte interese o stim cu totii.Se vede asta si o simte fiecare roman de mai bine de 20 de ani. ..Nu crezi?Da...pun problema gresit atunci cand aleg ca alte milioane de romani sa tac...si sa inghit minciunile cu care ne hranesc :indiferenta celor satui si rautatea prin care acestia ne imping catre un genocid mascat.. Nu !..Nu cred ca pun problema gresit..
Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:12
De la: Merry, la data 2010-05-17 11:01:45De la: 9am045616, la data 2010-05-17 10:46:33Eu nu,dar bancile prin dobinzile ascunse au incercat sa aduca oamenii in incapacitate de plata a ratelor si astfel sa puna mina pe case ,pamint,firme,etc,...totul cu acordul politicienilor ce au fost si vor mai fi sprijiniti de banci in campaniile electorale...ptiu firar-al draqu ca am zis ca nu ma ating de politica si uite unde scriu...rusine mie...!!!De la: Merry, la data 2010-05-17 10:35:57De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 Chiar daca nu ai contractat nici-un imprumut pana in prezent,asta nu inseamna ca ai scapat Merry
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:25
De la: Merry, la data 2010-05-17 11:01:45Buna! Nu bancile sunt responsabile de acest dezastru....de vina sunt politicienii care au creat cadrul favorabil pentru indatorarea populatiei,fara afisarea la vedere a dobanzilor reale si prostirea populatiei......Atata timp cat lasi acesti camatari (bancile) sa-si faca de cap practicand dobanzi criminale si comisioane nesimtite(ascunse) , toate sub obladuirea Banci Nationale , guvernantii sunt partasi pentru jefuirea populatiei....Ei sunt adevaratii dusmani ai poporului roman......De la: 9am045616, la data 2010-05-17 10:46:33Eu nu,dar bancile prin dobinzile ascunse au incercat sa aduca oamenii in incapacitate de plata a ratelor si astfel sa puna mina pe case ,pamint,firme,etc,...totul cu acordul politicienilor ce au fost si vor mai fi sprijiniti de banci in campaniile electorale...ptiu firar-al draqu ca am zis ca nu ma ating de politica si uite unde scriu...rusine mie...!!!De la: Merry, la data 2010-05-17 10:35:57De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:31
De la: Victor2009, la data 2010-05-17 11:25:23De la: Merry, la data 2010-05-17 11:01:45Buna! Nu bancile sunt responsabile de acest dezastru....de vina sunt politicienii care au creat cadrul favorabil pentru indatorarea populatiei,fara afisarea la vedere a dobanzilor reale si prostirea populatiei......Atata timp cat lasi acesti camatari (bancile) sa-si faca de cap practicand dobanzi criminale si comisioane nesimtite(ascunse) , toate sub obladuirea Banci Nationale , guvernantii sunt partasi pentru jefuirea populatiei....Ei sunt adevaratii dusmani ai poporului roman......De la: 9am045616, la data 2010-05-17 10:46:33Eu nu,dar bancile prin dobinzile ascunse au incercat sa aduca oamenii in incapacitate de plata a ratelor si astfel sa puna mina pe case ,pamint,firme,etc,...totul cu acordul politicienilor ce au fost si vor mai fi sprijiniti de banci in campaniile electorale...ptiu firar-al draqu ca am zis ca nu ma ating de politica si uite unde scriu...rusine mie...!!!De la: Merry, la data 2010-05-17 10:35:57De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 Asa este Sistemul bancar din romania a luat amploare numai cu suportul guvernelor ce sau perindat la putere (prin rotatie)din 1989..
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:46
De la: Victor2009, la data 2010-05-17 11:25:23te inseli amarnic...am vazut un interviu cu un bancher ce are banca la noi in Romania si a dat in vileag toata tarasenia...nu poti sa spui ca nu-i adevarat cind vezi cit au scazut preturile la pamint si la apartamente pt a le cumpara de la datornici pe bani putini...totul a fost premeditat din 2008...De la: Merry, la data 2010-05-17 11:01:45Buna! Nu bancile sunt responsabile de acest dezastru....de vina sunt politicienii care au creat cadrul favorabil pentru indatorarea populatiei,fara afisarea la vedere a dobanzilor reale si prostirea populatiei......Atata timp cat lasi acesti camatari (bancile) sa-si faca de cap practicand dobanzi criminale si comisioane nesimtite(ascunse) , toate sub obladuirea Banci Nationale , guvernantii sunt partasi pentru jefuirea populatiei....Ei sunt adevaratii dusmani ai poporului roman......De la: 9am045616, la data 2010-05-17 10:46:33Eu nu,dar bancile prin dobinzile ascunse au incercat sa aduca oamenii in incapacitate de plata a ratelor si astfel sa puna mina pe case ,pamint,firme,etc,...totul cu acordul politicienilor ce au fost si vor mai fi sprijiniti de banci in campaniile electorale...ptiu firar-al draqu ca am zis ca nu ma ating de politica si uite unde scriu...rusine mie...!!!De la: Merry, la data 2010-05-17 10:35:57De la: tutenes, la data 2010-05-17 10:27:55De la: Ic3, la data 2010-05-12 16:59:45 Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 12:00
Solutie anticriza " ieftina " : in aceasta tara sunt cateva mii de persoane care decid cheltuirea banului public ,a banilor pentru investitii si a fondurilor europene ! Le punem la toti cate o "umbra"sau doua, adica o persoana care sa-i supravegheze non stop 24 de ore din 24 -cu un salariu modic ,le interzicem respectivilor sa aiba alte telefoane decat cele cu abonament ,telefonul sa stea la persoana care ii supravegheaza iar cand suna pe careva respectivul sa asiste la convorbire ! Si la intalnirile "de taina" sa fie asistati ! Sunt convins ca in cateva luni ,multi isi dau demisia deoarece ei sunt acolo doar pentru spagi si afaceri cu bani publici ! Astfel s-ar opri afacerile necurate ale unora si licitatiile masluite ! Cred ca ar fi vorba de cateva miliarde de euro pe luna !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 12:02
de ceea ce se intimpla in tara toti romanii sunt vinovati,au facut rate fara acoperire ,au luat bani din banci pentru haine de firma ,pentru tot felul de obiecte de lux ,fara a avea venituri cu ce sa le plateasca ,iar daca acum isi pierd casele este numai vina lorTotdeauna un om responsabil isi face calcule ;daca poate plati sau ,nu .In democratie totul se plateste .daca nu este facut cu cap .Sa ceri bani de la guvern pentru rate ?! In ce tara din lume populatia imprumuta bani din banca si apoi cere de la guvern sa-i achite datoria ? si acel guvern executa ?imi doresc tatre mult sa locuiesc intr-o asemenea tara.
M
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 12:05
De la: karpov, la data 2010-05-17 12:00:06 Esti naiv baiatu......pai cine supravegheaza nu mananca? Solutia ar fi reintroducerea in codul penal a pedepsei cu MOARTEA.......
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 12:12
De la: Victor2009, la data 2010-05-17 12:05:06De la: karpov, la data 2010-05-17 12:00:06 Pai la masa poate sa te serveasca base si oricum telefonul lui e la tine ! Se sacrifica aia pentru popor ca de aia au vrut sa fie la guvernare -doar nu recunoaste nimeni ca e pentru altceva !
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 13:21
,,Doua lucruri raman pe veci neschimbate.
1- Cei ce au secatuit finantele statului raman la putere , neclintiti ca doar noi ne-am dat votul sa se faca dreptate UNDE SUNT PROMISIUNILE 2- Sanatatea finantelor a fost rezolvata de cei ce conduc tara. S-a vandut tot la subvaloare . Unde sunt banii??? Unde sunt angajatii care si-au pus sufletul la inflorirea tarii??? 3- S-au recunoscut niste drepturi pentru cei persecutati politic,..nimic fata de ce au pierdut. Cine a obtinut cu adevarat pierderile?? Curtea Regala si le platim si consumurile si chiriile si energia electrica si energia termica si salarii si pensii ce fac ca viata lor sa fie de povesti cu printi si printese . Si restul doar ce v-a scapat printre degete. Si acum intindeti mana la micile indemnizatii, pentru ca pe regi trebuie sa-i platim sa ne reprezinte> UNDE??? 4- Veteranii de razboi au obtinut si mai putin. A vazut cineva din conducere in ce conditii traiesc acesti veterani de razboi cu pensii de nimic??? 5- Dosarele celor din parlament si senat deschise raman doar deschise si peste scurt timo se vor da uitarii. Salarii primesc si ei dorm bine mersi in fotolii comode si cu Leptopurile in fata ... PENTRU CA PROSTII CARE I_AU VOTAT SUNT OBLIGATI SA PLATEASCA. Si acum inca 15-25%. 6- Domnul BOC s-a laudat tot timpul ca umbla la penassiile nesimtite si salariile nesimtite. Pensiile trebuiau de mult reduse neavand o baza materiala. Salariile nu trebuiesc reduse trebuiau impozitate ca in anii anteriori, nu cota unica de 16%. A promis locuri de munca. In ce au intrat imprumuturile in nici un caz in crearea locurilor de munca. Si in nici un caz in bietele pensii de nimic.. 7- Se intinde mana la impozitarea daobanzilor. Dobanzii sub nivelul dobanzilor ceausiste. Bani pe care oamenii i-au depozitat,creind locuri de munca , nu spatii impunatoare si salarii uriase pentru angajati. Lasi salariile pentru ca ajuta la fondul de pensii. Dar acesti oameni au depozitat bani albi pentru zile negre renuntand la multe alte bunuri pe care si le-ar fi dorit. Poate chiar concedii. Poate la un confort mai bun. Si acum va legatii de micile dobanzi. 8- Micile depozite au dus la crearea bancilor. Banci ce au fost falimentate de cei ce au facut imprumuturi uriase si nu au mai returnat nimic. Daca nu aveti consilieri cu o viziune clara despre viitor de ce nu cautati printre cei trimis iin somaj ????? Pentru ca le-ati oferit cursuri de RECALIFICARE, din inginer cu vechime in chelner incepator. sau bucatar . sau cofetar. De ce am muncit pentru aceasta tara??? Pentru ca o IUBESC desi doar a lovit in familia mea si in mine.'' Articol WALL STREET Oare aceste realizari marete sunt doar rezultatul guvernarii BOC???
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 13:32
De la: 9am096416, la data 2010-05-17 12:02:07de ceea ce se intimpla in tara toti romanii sunt vinovati,au facut rate fara acoperire ,au luat bani din banci pentru haine de firma ,pentru tot felul de obiecte de lux ,fara a avea venituri cu ce sa le plateasca ,iar daca acum isi pierd casele este numai vina lorTotdeauna un om responsabil isi face calcule ;daca poate plati sau ,nu .In democratie totul se plateste .daca nu este facut cu cap .Sa ceri bani de la guvern pentru rate ?! In ce tara din lume populatia imprumuta bani din banca si apoi cere de la guvern sa-i achite datoria ? si acel guvern executa ?imi doresc tatre mult sa locuiesc intr-o asemenea tara. Scuze, dar nu pot sa-ti zic altceva decat: Hai sictir! Nu am imprumutat nici un leu de la banca, mi-am platit intotdeauna taxele si impozitele la timp, n-am nici o amenda sau vreo restanta, clar? De ce trebuie sa sufar eu privatiuni, care se vor intampla indiferent ca sunt bugetara sau nu? Toata populatia e atat de indobitocita, incat nu vede ca la nivel macroeconomic totul se duce dracului in frumosul clinchet al efectului dominoului, prin oprirea unor bani de la anumite categorii complet aiurea, fara nici o baza si fara nici o masura reala de redresare. Si tu vii si mananci rahat ca populatia e de vina? Coana Lenuto, scuteste-ne cu Vuitoanele tale si mars la masa, ca se raceste iaurtul! Stii tu care... Raporteaza abuz de limbaj
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 13:44
De la: dianet, la data 2010-05-17 13:32:03De la: 9am096416, la data 2010-05-17 12:02:07de ceea ce se intimpla in tara toti romanii sunt vinovati,au facut rate fara acoperire ,au luat bani din banci pentru haine de firma ,pentru tot felul de obiecte de lux ,fara a avea venituri cu ce sa le plateasca ,iar daca acum isi pierd casele este numai vina lorTotdeauna un om responsabil isi face calcule ;daca poate plati sau ,nu .In democratie totul se plateste .daca nu este facut cu cap .Sa ceri bani de la guvern pentru rate ?! In ce tara din lume populatia imprumuta bani din banca si apoi cere de la guvern sa-i achite datoria ? si acel guvern executa ?imi doresc tatre mult sa locuiesc intr-o asemenea tara.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 14:01
De la: 9am096416, la data 2010-05-17 12:02:07de ceea ce se intimpla in tara toti romanii sunt vinovati,au facut rate fara acoperire ,au luat bani din banci pentru haine de firma ,pentru tot felul de obiecte de lux ,fara a avea venituri cu ce sa le plateasca ,iar daca acum isi pierd casele este numai vina lorTotdeauna un om responsabil isi face calcule ;daca poate plati sau ,nu .In democratie totul se plateste .daca nu este facut cu cap .Sa ceri bani de la guvern pentru rate ?! In ce tara din lume populatia imprumuta bani din banca si apoi cere de la guvern sa-i achite datoria ? si acel guvern executa ?imi doresc tatre mult sa locuiesc intr-o asemenea tara. Vorbesti de parca tu ai fi de alta natie cucoana. Ce spuneai ca au facut romanii?Au cerut bani de la guvern sa-si plateasca ratele dupa ce din banii luati imprumut si-au cumparat bikini? Nesimtitii Auzi la ei...Cata nerusinare.. Sa aibe tupeul sa ceara guvernului sa gestioneze corect bugetul acestei tari orientand corespunzator resursele catre:invatamant,sanatate si protectie sociala,sa creasca productivitatea muncii prin crearea de locuri de munca pe scheletul industriei ce au distrus-o in cativa ani imediat dupa revolutie....Intradevar..Ai dreptate fata draga...curata nesimtire.... ...Si apropo de tara aia in care iei bani cu imprumut bani de la banca si ti-i plateste guvernul este pe cale sa fie descoperita..Numai si numai pentru tine...Se numeste balamuc...
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 15:49
Singura solutie anticriza este demisia guvernului cu Basescu impreuna si un alt guvern de stanga si Vadim presedinte !!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 15:55
Legea Cojocaru,stiu ca avea destui adepti si se strangeau semnaturi la "televiziunea poporului ".
. .Ce,este de colea un 20000Euro pentru fiecare persoana pe criza asta ?
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:10
De la: Tycu, la data 2010-05-17 15:49:24 Guvern de stanga = cresterea capacitatii statului de a oferi asistenta sociala. Multumesc, nu. Consider ca duc suficienti asistati sociali in spate. Iar despre propunerea de presedinte...no coment. Raporteaza abuz de limbaj |
|
aurel_bruma 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:16
Cine crezi ca se uita la propuneri, unele cu incarcatura practica. Guvernul? Presedentia? Partiduletele de tot soiu si cu tot noroiu? De ce nu supune Basescu votului public masurile de austeritate corecte, de bun simt, multe dintre ele, si se atarna de dioptriile natiei sa nu piarda altitudinea ratiei personale si ale neamului sau si/al dansilor? Sigur ca PDL ul, fiind la guvernare, e sacul de box. Vad ca alti guru, din alte partide, se dau prin stamba solutiilor, ca ei le stiu, stiu de unde au sfredelit si ce surse publice au belit. Dar nu vezi ca aici ne drogam cu desteptaciune de pomana? Vreau unu cu o idee clara, ca unde se pune afisul de urmarire generala, de control al societatii civile si sa fie obligati sa confirme amendamente sociale, propuse de noi, aia prostii. Ca asa se si cuvine, fara mineriade, ci cu presiunea generatiilor astora tescuite si/n comunism, si/n capitalism, mereu cu cineva pe deasupra muritorilor de rand. VREAU UN PERETE DE CATEVA HECTARE PE CARE SA SCRIEM NOI, ASTIA CU GATU-N JUG CE TREBUIE FACUT.cARE AI ACOLO UN PERETE? Un ZID AL PLANGERII ROMANESTI?
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:18
De la: yxz, la data 2010-05-17 16:10:35De la: Tycu, la data 2010-05-17 15:49:24 Vadim presedinte ,Basescu premier ca si pana acum ca se vad rezultatele , si parlament unicameral FSN . . Brrrrrr!
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:24
De la: vaneamarin, la data 2010-05-17 16:18:50br /> Pfoai, Vanea, ramai incorigibil...ma faci sa rad chiar daca nu suntem din aceeasi tabara.
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:32
Ar trebui inceput cu ceva macar de genul:
- reducerea nr. de ministere; - reducerea aparatului prefecturilor; - unele institutii ar trebui scoase din sfera bugetara ( sa se autofinanteze); - scaderea cheltuielilor cu bunuri si servicii; - presedintele si guvernul sa-si reduca bugetul si nr. de angajati; Cu cat o tergiversam mai mult... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:48
De la: yxz, la data 2010-05-17 16:10:35De la: Tycu, la data 2010-05-17 15:49:24 E cea mai buna solutie , dar ce legatura au asistaii sociali cu guvernul de stanga ? Nu cred ca ai dus nimic in spate !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:49
asistatii
Ticu
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 19:32
De la: yxz, la data 2010-05-17 16:10:35De la: Tycu, la data 2010-05-17 15:49:24 Ai dreptate. .NU avem nevoie de un guvern de stanga...dar nici de rationamentul tau referitor la povara ce o duci in spate..Ti-a intunecat creierul si imaginea asupra umanitatii.Locul tau este alaturi de basexu..Tupeul de care dai dovada facand afirmatia de mai sus ma lasat paf.. Minciuna este avatarul prostilor ce cred cu tarie in cea ce sustin...fara a se controla in prealabil..!
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 19:33
De la: Tycu, la data 2010-05-17 16:48:56De la: yxz, la data 2010-05-17 16:10:35De la: Tycu, la data 2010-05-17 15:49:24
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 19:38
De la: yxz, la data 2010-05-17 16:24:36De la: vaneamarin, la data 2010-05-17 16:18:50br /> Apropo.. ..Tu din care tabara faci parte?..Din cea de refugiati?
|
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 22:04
De la: vaneamarin, la data 2010-05-17 15:55:32Legea Cojocaru,stiu ca avea destui adepti si se strangeau semnaturi la "televiziunea poporului ". Nenea liberalu.....iarasi ai apucat pe aratura? Visezi mumos pentru un ,,liberal'' convins.
|
|
mittru 6 mesaje Membru din: 26/03/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 03:36
Solutii anticriza care le-as aplica imediat ar fi urmatoarele : reducerea tva-ului la alimentele de baza la 5% , achizitionarea a unor supravete foarte mari de pamant arabil cu destinatie agricultura (cartofi,grau,floarea soarelui) ,folosirea detinutilor pentru muncile agricole ,cu posibilitatea reducerii sentinteii sau conditii mai bune de ispasire a pedepsei , trecerea furnizorului de energie electrica inapoi in conducerea statului , eficientizarea institutiilor si reducerea birocratiei care ar duce la atragerea de investitori , re-intervievarea persoanelor apte de munca , prin oferirea unor noi posibilitati de castiguri suplimentare , consult psihologic si sprijin asistenta - sociala gratuit . Produsele integral facute in tara ar trebui impozitate mult mai putin pentru a incuraja produsul intern brut.Chiar nu suntem in stare nici macar sa ne crestem propriile animale sau culturi pentru a ne hrani ? Ca sa nu mai spunem de industria imbracamintei,a produselor farmaceutice , etc. De asemenea as impune restrictii majore pentru controlul financiar pe care il au bancile externe la noi in tara. BNR ar trebui sa acorde populatiei imprumuturi cu dobanda foarte scazuta Masurile de mai sus se bazeaza pe urmatoarele ipoteze : fara moral ridicat omul nu va da randament maxim.Acest lucru e dovedit. Cu alte cuvinte, daca esti slab motivat vei face munca de-a moaca. Calitatea serviciilor trebuie sa fie sporita : aici e vorba de toate serviciile ,fie ele medicale,de securitate, de invatamant. Vad ca grija multora este sa treaca luna sa vina salariul. As prefera sa dau salarii motivante celor care se implica maxim la locul de munca O Romanie bine hranita, si fericita , sprijinind relatiile interumane ar duce la stabilizarea mediului social cat si economic. Romanii sunt satui de stres, foame,saracie,singuratate. Fetelor , nu umblati doar dupa bani,iubiti-va barbatii si veti vedea ca investitia in partenerul de viata va merita efortul Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 08:22
De la: Victor2009, la data 2010-05-17 22:04:17De la: vaneamarin, la data 2010-05-17 15:55:32Legea Cojocaru,stiu ca avea destui adepti si se strangeau semnaturi la "televiziunea poporului ". Mai nene PDListule,eu pe tampenia asta OTVista cu legea Cojocaru ,nu am dat niciodata doi bani.Voi insa ati crezut mereu din partea lui Base, chestii cel putin la fel de tampite ca legea asta.
|
|
|

Cum stau si fumeg in fata calculatorului.Cu urechile ciulite la stirile de pe Realitatea TV si cu ochii prin zona 9am..mi-a venit o idee..Hai sa ajutam impotentul guvern al acestei tari sa aduca romanii la liman.Veniti cu solutii.Vom dezbate si aprofunda orice propunere in parte...simplu.Fara interese si fara perversitatea caracteristica tuturor celor care se cred deasupra oricui...Adunam apoi aceste solutii si creem o petitie a bunului simt..Ce spuneti?..Cine se baga?
.Ca am tupeul de a sugera oamenilor sa se opuna politicii impuse de o sleahta de lipitori?..Ca guvernul are alte interese o stim cu totii.Se vede asta si o simte fiecare roman de mai bine de 20 de ani.
..Nu crezi?Da...pun problema gresit atunci cand aleg ca alte milioane de romani sa tac...si sa inghit minciunile cu care ne hranesc :indiferenta celor satui si rautatea prin care acestia ne imping catre un genocid mascat..
Nu !..Nu cred ca pun problema gresit..
Nesimtitii