Info
x
Religie.mod de viata sau mijoc de imbogatire si trai pe spatele prostilor?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 5 August 2011, ora 21:24
De la: 9am121159, la data 2011-08-05 15:07:36Bogat sunt , prosti am ...............religia imi lipseste............cu desavarsire ! Inseamna ca nici criminalul ala de Constantin imparatul , cel bogat.......nu este in rai .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:17
De la: 9am121159, la data 2011-08-05 15:07:36Bogat sunt , prosti am ...............religia imi lipseste............cu desavarsire !
------------ Te-ai imbogatit de la tomberoane.......!!! Normal ca-ti lipseste religia daca esti bogat ca nici-un bogat nu va intra in Imparatia cerurilor. -------------- Inseamna ca nici criminalul ala de Constantin imparatul , cel bogat.......nu este in rai . ----------- Mai ales Imparatul Constantin nu are cum sa ajunga in rai pentru ca s'a incumetat sa schimbe Legea lui Dumnezeu,inlocuind Sambata cu duminica care este inchinata soarelui nu lui Dumnezeu care a creat soarele.Intelegi diferenta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:23
Eu am in apropiere 3 intersectii .Preotii astia nesimtiti nu au facut biserica decat in una.....nu se gandesc nenorocitii la enoriasii care stau la 200 de metri si care nu au biserica in intersectia lor....Asta e un abuz Ar trebui sa avem biserici din 100 in 100 de metri.Ce pazeste dumnezeu,eu i-as fulgera pe cei de la BOR daca as fi Zeus
------------ Dumnezeu nu doreste biserici BOR pline de icoane,idoli,moaste..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:42
Speram ca dupa urmatorul sfarsit al lumii sa fie posibil....Adevarat ca nu sunt destule biserici...Numarul lor pe cap de locuitor ar trebui sa creasca exponential!
------------- Pe noul pamant va fi un singur templu la Ierusalim,unde vor veni toate neamurile sa se inchine lui Dumnezeu..Isaia 66/22. C�ci dup� cum cerurile cele noi, �i p�m�ntul cel nou, pe care le voi face, vor d�inui �naintea Mea - zice Domnul - a�a va d�inui �i s�m�n�a voastr� �i numele vostru. 23. �n fiecare lun� nou� �i �n fiecare Sabat, va veni orice f�ptur� s� se �nchine �naintea Mea, - zice Domnul. - Isaia Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:45
De la: 9am121159, la data 2011-08-06 15:23:37Eu am in apropiere 3 intersectii .Preotii astia nesimtiti nu au facut biserica decat in una.....nu se gandesc nenorocitii la enoriasii care stau la 200 de metri si care nu au biserica in intersectia lor....Asta e un abuz Ar trebui sa avem biserici din 100 in 100 de metri.Ce pazeste dumnezeu,eu i-as fulgera pe cei de la BOR daca as fi Zeus Bei , da smechera esti ! Te folosesti de mine ca sa ataci biserica ortodoxa. Bei,asta este biserica noastra traditinala Desi traditia noastra e Zalmoxe......
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 15:57
Cine este dumnezeu ? Vreau si eu adresa lui !
------------- Iata unde-l gasesti. Matei 5/33. A�i mai auzit iar�i c� s-a zis celor din vechime: "S� nu juri str�mb; ci s� �mpline�ti fa�� de Domnul jur�mintele tale." 34. Dar Eu v� spun: S� nu jura�i nicidecum; nici pe cer, pentru c� este scaunul de domnie al lui Dumnezeu; 35. nici pe p�m�nt, pentru c� este a�ternutul picioarelor Lui; nici pe Ierusalim, pentru c� este cetatea marelui �mp�rat. Daca te vei ruga Lui in Duh si adevar....iti va raspunde. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 16:03
De la: 9am121159, la data 2011-08-06 15:23:37Eu am in apropiere 3 intersectii .Preotii astia nesimtiti nu au facut biserica decat in una.....nu se gandesc nenorocitii la enoriasii care stau la 200 de metri si care nu au biserica in intersectia lor....Asta e un abuz Ar trebui sa avem biserici din 100 in 100 de metri.Ce pazeste dumnezeu,eu i-as fulgera pe cei de la BOR daca as fi Zeus
------------ Dumnezeu nu doreste biserici BOR pline de icoane,idoli,moaste..... Bei , da smechera esti ! Te folosesti de mine ca sa ataci biserica ortodoxa. Bei,asta este biserica noastra traditinala Desi traditia noastra e Zalmoxe..... -------------- Adevarul,nu este smecherie..... Bine zici......traditionala.......dar nu are adevarul. E Zalmoxe dar nu e a lui Dumnezeu.........simte diferenta.Multa pace si lumina. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 19:25
De la: 9am121159, la data 2011-08-06 16:03:28 De la: 9am121159, la data 2011-08-06 15:23:37Eu am in apropiere 3 intersectii .Preotii astia nesimtiti nu au facut biserica decat in una.....nu se gandesc nenorocitii la enoriasii care stau la 200 de metri si care nu au biserica in intersectia lor....Asta e un abuz Ar trebui sa avem biserici din 100 in 100 de metri.Ce pazeste dumnezeu,eu i-as fulgera pe cei de la BOR daca as fi Zeus Eu am dovada ca dumnezeul nostru traditional este Zalmoxe ! Dumnezeul evreilor nu a fost nicicand pe aceste meleaguri , a fost importat de la evrei,simultan cu acel personaj ,numit isus. Dumnezeul evreilor are impresia ca el este cel ce este insa isus cred ca ar spune ca el este cel ce nu este. Sa ne vedem de Zalmoxe al nostru si sa nu ne mai lasam dusi cu preshul de o mana de evrei sectanti . Daca le preluam religia ....de mozaic ....mai exista o explicatie.....dar sa preiei religia unei secte ,deja e prea mult. Inteleg primitivismul europenilor de la acea data , nu aveau saracii de unde sa stie ca totul e o facatura . Insa a sosit momentul sa gandim cu totii ,nu doar o mana de oameni.
|
|
|
|
Postat pe: 7 August 2011, ora 09:24
Eu am dovada ca dumnezeul nostru traditional este Zalmoxe !
Dumnezeul evreilor nu a fost nicicand pe aceste meleaguri , a fost importat de la evrei,simultan cu acel personaj ,numit isus. Dumnezeul evreilor are impresia ca el este cel ce este insa isus cred ca ar spune ca el este cel ce nu este. Sa ne vedem de Zalmoxe al nostru si sa nu ne mai lasam dusi cu preshul de o mana de evrei sectanti . Daca le preluam religia ....de mozaic ....mai exista o explicatie.....dar sa preiei religia unei secte ,deja e prea mult. Inteleg primitivismul europenilor de la acea data , nu aveau saracii de unde sa stie ca totul e o facatura . Insa a sosit momentul sa gandim cu totii ,nu doar o mana de oameni. _------------ Daca ai gandi religios,Dumnezeu ti-ar trimite Duhul Sfant si te-ar invata toate lucrurile.Ti-ai da seama ca Dumnezeu exzista si Domnul Isus la fel.Domnul Isus coboara in adunarea celor neprihaniti chiar in Romania.L-am vazut cu ochii mei in vedenie ,la amvon cand se tinea slujba in Biserica Adventista,de doua ori in doua Sambete..El se arata celor ce cred in El,deasemenea si Dumnezeu Tatal.Fiecare vede de ce este preocupat.Tu esti preocupat de stiinta,vezi stiinta.Eu sant preocupata de credinta,vad pe Dumnezeu si pe Domnul Isus.Nu a spus Dumnezeu sa marturisim pe Zalmoxe si toti zeii tai la care nimeni nu ia aminte.El a spus ca Sfanta Evanghelie sa fie propovaduita pana la marginile pamantului la orice neam,orice semintie,la orice popor,la orice om,si apoi va veni sfarsitul.Deci nici-o alta religie,oricat de noua si oricat de veche este nula in fata Sfintei Evanghelii.Daca-L vei cauta El ti se va descoperi,dar aceasta inseamna sa nu mai vorbesti deloc de diavol,care este pomenit aproape in toate comentariile tale.Esti baiat bun si orice om creat de Dumnezeu este bun,cel ce duce in eroare pe om este diavolul,care lupta pentru adeptii lui dar pe care-i duce la moarte.Pe cand Dumnezeu duce la viata,pe toti cei ce se intorc la El.Sti ce ma uimeste la tine? Faptul ca de diavol sti si nu-i negi exzistenta,dar negi exzistenta lui Dumnezeu si a Domnului Isus,singurul Salvator,care poate rascumpara pe om din mana diavolului si a morti.Multa pace iti doresc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 7 August 2011, ora 16:40
E o mare prostie sa crezi intr-un dumnezeu tribal. Un dumnezeu al altor timpuri , putin cam primitive, al unei alte culturi . Un chinez reuseste cu greu sa se integreze in alta cultura , de aceea isi fac "orase" in zonele in care migreaza . Noi in schimb am acceptat o religie primitiva si un mesia care nu a existat si nici nu a fost amintit in "presa" vremii
|
Postat pe: 10 August 2011, ora 17:12
Biserica Ortodox� Rom�n� d� semne avansate de autism social
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 10 August 2011, ora 19:03
De la: The_Mummy, la data 2011-08-10 17:12:27Biserica Ortodox� Rom�n� d� semne avansate de autism social Numai cu ajutorul religiei si al popilor poti tine ingenunchiata Romania,plina de prosti
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 11 August 2011, ora 02:54
De la: The_Mummy, la data 2011-08-10 17:12:27Biserica Ortodox� Rom�n� d� semne avansate de autism social Pai atunci sa folosim metoda ABA ...poate scoatem biserica la lumina ....din intunericul lipsei de sine al constiintei prostilor care au creat-o , in vremuri ancestrale , ca urmare a ideilor primite din putzul gandirii lui Isus
|
ametist8 93 mesaje Membru din: 6/10/2008 |
Postat pe: 9 Decembrie 2011, ora 22:09
�Europa ast�zi e fara suflet, nu pentru c� nu ar fi avut unul, ci fiindc� �l refuz� pe cel pe care i l-a dat istoria� � Marcello Pera. Aici nu incape indoiala: sufletul Europei e crestinismul. In crestinism au fost distilate si democra�ia atenian�, si dreptul roman, si mesianismul iudaic. Practicand in ultima jum�tate de veac ura de sine �i relativismul valorilor, Europa a incetat s� creada in misiunea ei civilizatoare, renegandu-si spiritul si lucrarea sa bimilenara. Dar intelectualii agnostici nu isi dau seama ca, exiland crestinismul, deschid poarta tuturor extremismelor, de la faustismul stiin�ei pana la invazia islamismului (in Occident este un fapt deja), de la ateismul totalitar si criminal (de dreapta sau de stanga), pana la anarhismul stangii altermondialiste. Refuzandu-si esenta, Europa se reduce la un vulgar apendice al Asiei. Cat va dura pana cand anticrestinii o sa inteleaga ca vulgata modernitatii nu este decat crestinism secularizat? Un crestinism intors pe dos. Drepturile Omului nu ne vin din pietele de sclavi ale Atenei sau Romei, nici de sub lama ghilotinei lui 1789, ci din demnitatea egala a tuturor oamenilor, propovaduit� de Evanghelie. Toti ateii trebuie sa stie ca se hranesc spiritual cu produsele crestinismului. 2000 de ani de crestinism au cizelat cultura lumii, din care si ateii se hranesc cu nesaț. Civilizatia nu a aparut odata cu Secolul Luminilor, asa cum sunt tentati sa creada acesti intelectuali subtiri (la propriu, adica inconsistenti). La ei a inceput denuntul Evului Mediu ca epoca a �barbariei� �i a �superstitiei crestine� in sensul ca Reforma a fost cea care a revolutionat viata crestin� si a oferit un impuls decisiv �tiin�ei �i culturii europene. Din acesta �ilegitimare� a aparut critica Evului Mediu, preluata de modernitate si dusa la perfectiune de comunisti si de urmasii lor, liberalo-materialistii de astazi. Dar Bizantul? Dar Roma? Dar Capadocia si Athosul? Dar Notre Dame? Dar Putna, Neamtul, Moldovita si Voronetul? Dar Voda Brancoveanu, care si-a dat viata, el si copiii sai, pentru Hristos, lasand in urma sa un stil in arta? Aceste imperii sau oaze de cultura crestina nu au aparut din neant, ca gandirea secularizanta a preopinentilor. Universitatile Europei nu au fost puse pe picioare de liberaloizi sau de ecologistii anarhici, ci de monahi, preoti sau de principi crestini care si-au impodobit viata de credinta si fapte. Cei care spun ca Biserica nu mai este cool, ca nu s-a modernizat, ca e �invechita�, de fapt au un lapsus istoric, pentru ca nu vad constiinta religioasa cu care omul este nascut, ca si Istoria, de la inceput. Lipsa celei de-a treia dimensiuni, a Vesniciei, face ca tot esafodajul de idei al acestor atei sa stea pe propriile lor speze, adica in aer. De parca ei ar fi singurii oameni care gandesc din Europa, iar cei 2000 de ani in care multimea de crestini, unii geniali, (poeti, arhitecti, pictori, romancieri, oameni de stiinta, medici, filosofi, principi sau oameni de stat, juristi si, last but not least, Sfinti (Parinti sau Martiri), adica aceia care au realizat Europa, sunt nuli. Asta cred ei, saracii. Si vor sa ne faca sa credem aceste baliverne sententioase. Crestinii sunt inapoiati, las' ca le deschidem noi mintea, ca suntem mai proaspeti si mai liberi in gandire, mai emancipati. Dar sa vedem ce zicea "prostul" de Tutea, ca tot ne aflam la comemorarea sa: "Eu s�nt iudeocentric �n cultura Europei, c�ci dac� scoti Biblia din Europa, atunci Shakespeare devine un glumet tragic. F�r� Biblie, europenii, chiar si laureatii premiului Nobel, dormeau �n cr�ci. Stiinta si filozofia greac� s�nt foarte folositoare, dar nu s�nt m�ntuitoare. Prima carte m�ntuitoare si consolatoare pe continent - suveran� - e Biblia." Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 08:39
si e" Cartea de Capatii" a " omului cu scaun la cap" !
chiar si aceste 2 expresii vorbesc despre cumintenia omului ce-si tinea Biblia la capatul patului , pe scaunul de linga el ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 23:38
De la: gabigabi2, la data 2011-12-10 08:39:03si e" Cartea de Capatii" a " omului cu scaun la cap" ! Si din cand in cand o sterge de praf
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 00:28
Prosti suntem cu totii ca acceptam ca statul sa cheltuie bani pe "sediile" preotilor care-si privatizeaza iluziile desarte
|
Prosti suntem cu totii ca acceptam ca statul sa cheltuie bani pe "sediile" preotilor care-si privatizeaza iluziile desarte
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 18:47
BORacii au scos o lege anul trecut prin care cei ce se ard pe rug.....pardon......la crematoriu....nu mai au dreptul la slujba de inmormantare. Asa ca Sergiulica a cam dat de Nu se astepta la email-ul primit de BORaci anul trecut dinspre inaltul cerului
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 10:32
A fi sau a nu fi.....un popa azi la arderea pe rug a pacatosului Sergiulica ? Nu exista fum....fara foc Foc de paie=BOR=BORaci
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 00:02
BORacii nu au permis slujba la sergiu NIC......au sperat ca o pun si ei de o reclama ortodoxa
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 00:04
BORacii au mai pierdut azi din blazon...si-au dovedit primitivismul de grota
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 00:05
Zi BORac....si trage apa.....
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 00:05
Aviz amatorilor
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 00:06
Caut un BORac sa-mi invetze catzelushul sa latre.....
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 00:07
.....cand se uita la poza lui.....
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 01:40
|
|