Info
x
Religie.mod de viata sau mijoc de imbogatire si trai pe spatele prostilor?
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 10:41
O grupare de atei din SUA a demarat un proces prin care sper� c� va putea opri includerea unei cruci imense �n monumentul comemorativ de la World Trade Center
"A fost sfin�it� de a�a-zi�i oameni sfin�i �i a fost prezentat� drept un memento al Dumnezeului lor, care nu s-a sinchisit s� �i opreasc� pe terori�tii musulmani s� ucid� 3000 de oameni, �n numele lui, dar, �n schimb ne-a oferit ni�te moloz care seam�n� cu o cruce. Este o afirma�ie ridicol�" Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 15:06
Catedrala va fi mai inalta ca Cladirea Parlamentului.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 19:52
Principala problema in orice religie , este ca ea atrofiaza Vointa celui care i se supune , printr-un set de promisiuni prin care se afirma ca daca acel individ va urma religia , salvatorul si dogma ei 'data de dumnezeu' ii va fi salvat sufletul si il va face sa experimenteze acea nemurire paradisiaca. Adevarul este ca toate aceste promisuni SUNT ILUZII. Nimeni nu iti poate garanta salvarea sufletului sau plasarea lui in sfera nemuririi. In principal , ceea ce aduce laolalta atatia oameni intru supunerea fata de o religie ESTE FRICA. Frica de viata de dincolo , viata pe care foarte putini au habar sa o descrie si ... si mai putini au experimentato inainte de a muri.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 19:58
De la: nastasemihail, la data 2011-07-31 15:06:23Catedrala va fi mai inalta ca Cladirea Parlamentului. Se crede ca Marele Zimbabwe era capitala unei natiuni bantu, care a exploatat minele din zona pana in secolul al XV-lea. In folclorul unui trib din sudul Africii se vorbeste despre patria din nord a acestor oameni. Aceasta patrie era condusa de regele Mwali, care traia intr-o cetate din blocuri uriase de piatra. Regele era in acelasi timp si zeu si nu putea fi vazut de muritorii de rand, pentru ca vederea lui le-ar fi adus moartea. Oamenii il puteau numai auzi cand se adresa marelui preot pe un ton infricosator, amplificat de un ecou puternic. Dupa moartea regelui, statul s-a destramat si locuitorii lui au plecat spre sud, unde s-au stabilit si au construit o noua cetate de piatra. Fortareata de pe colina pare o constructie inexpugnabila, de forma eliptica, inconjurata de un zid gros cu o circumferinta de 253 metri si inaltimea intre 4,9 si 10,7 metri. Scari inguste pe care trece o singura persoana duc spre interiorul labirintic si zidurile au fost construite din caramizi taiate din granit si imbinate fara mortar. Incinta este impartita in pasaje, trei platforme si mai multe incaperi neidentificate. Zidul exterior are o grosime de cel putin 1,2 metri, in unele locuri fiind mult mai gros. Pe latura stanga, mascata de o stanca, se afla o pestera cu exceptionale calitati acustice. Orice vorba rostita aici se aude in vale si mai ales in Marea Incinta. In interiorul acesteia se afla si o constructie ciudata, ridicata dupa aceeasi tehnica. Este vorba despre un turn lipsit de usi, de scari sau alte detalii de acest fel. Turnul are o circumferinta de 17,4 metri, o inaltime de 9 metri si este compact, plin pe dinauntru. A fost interpretat fie ca un simbol falic, fie ca un soi de spic, implicat in ritualurile de fertilitate.S-ar parea ca cineva din BOR , are probleme cu erectia !
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:30
Crestinismul nu a originat din viziunea claselor iudaice inferioare ale Palestinei. A fost o creatie a familiei imperiale romane , Flavienii.
Evangheliile nu au fost scrise de urmasii unui Messiah evreu , ci de cercul de intelectuali din preajma celor 3 imparati Flavieni: Vespasian , Titus si Domitian. Evangheliile au fost scrise in perioada urmatoare razboiului din 66-73 d.Hr. dintre romani si iudei , si multe dintre evenimentele misiunii lui Isus sunt satire ale unor evenimente din razboi. Scopul crestinismului a fost si este ... suprimarea libertatii. A fost creat pentru a inlocui miscarea mesianica nationalista si militarista din Palestina cu o religie pacifista ce accepta controlul roman. Noul Test-Amen-t produce o viziune pro-romana. Mai mult , ii prezinta pe colectorii de taxe ce lucrau pentru Romani , intr-o lumina pozitiva. Apostolul Matei , de exemplu , este descris ca fiind un COLECTOR DE TAXE! Singurele scrieri "istorice" care sa contina referinte la faptele primului secol d.Hr. , Noul Test-Amen-t si lucrarile lui Josephus Flavian ... sunt 100% pro-romane ... si fiecare cere sfintenia subordonarii. Aditional , fiecare dintre ele adopta intelegerea faptului ca daca Dumnezeu le-a dat romanilor puterea lor , orice rezistenta fata de ei ar fi o impotrivire fata de Dumnezeu. De exemplu , apostolul Paul invata ca judecatorii si magistratii romani sunt o amenintare doar pentru rau-facatori. "Prin urmare , omul care se revolta impotriva conducatorului sau , se impotriveste vointei lui Dumnezeu; si cei care se revolta astfel , aduc asupra lor pedeapsa. Pentru ca judecatorii si magistratii sunt temuti nu de cei buni , ci de cei rai. Voi doriti - sau nu? - sa nu aveti nici un motiv de frica fata de conducatorul vostru. Atunci , fa cele drepte , si atunci el te va lauda. Pentru ca el este servitorul lui Dumnezeu in favoarea ta. Dar daca tu faci ceea ce e rau , fie-ti frica. El nu poarta sabia pentru nici un motiv; el este servitorul lui Dumnezeu - un administrator care aduce judecata pentru cei nedrepti. Trebuie astfel sa ne supunem , nu doar pentru a scapa de pedeapsa , ci de dragul constiintei bune. Acesta este adevaratul motiv pentru care voi platiti taxe; deoarece COLECTORII DE TAXE SUNT ADMINISTRATORI AI LUI DUMNEZEU , dandu-si energiile pentru lucrarea sa." Romani , 13:2-6 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:40
crucea "asimetrica" sau crucea crestina.
Crestinii cred stupid ca ea este importanta deoarece acel "Isus" imaginar si-a sacrificat viata pentru oameni , rastignit fiind pe cruce. Dar dupa cum am evidentiat pana acum , singurul motiv pentru care exista aceasta perspectiva se datoreaza cezarilor flavieni , care ca si inventatori ai evangheliilor , au ales motivul rastignirii pe cruce deoarece era o practica raspandita pe vremea lor si pentru ca face referire directa la mitologia antica , pe care au fost obligati sa o incorporeze in povestea lor care altfel nu avea nici o valoare in fata "paganilor" din toate natiile. Crucea nu a fost declarat simbol al crestinismului decat la ordinul mamei imparatului Constantin. Ceea ce nu se cunoaste este ca acest Constantin ERA UN GAL! Galii erau un popor celtic si principalul lor simbol era CRUCEA CELTICA. Atunci cand nu se face referire la simetria gemetriei sacre , se face referire la o mica poveste pe care celtii o uitasera. Se cunoaste faptul ca in antichitate , exista acel "popor atlant" care naviga constant coastele vestice ale Europei. Acestia foloseau un instrument extrem de precis la acea vreme (2 mile marine marja de eroare). Acest instrument este CRUCEA CELTICA in versiunea "asimetrica"! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 20:47
Ce urmeaza este cronologia "povestirii" biblice.
Totul , in iudaism si crestinism a inceput cu Adam si Eva. Calculand timpul asa cum l-au calculat hibirii/evreii , ajungem la calendarul iudaic , numit Anno Mundi (Anul Lumii - "Formarii lumii"). Conform acestui calendar , primii oameni au fost creati in anul 3750 i.Hr. ... deci , ne aflam in anul 5769-5770 (in calendarul evreu , anul nou incepe pe 18 septembrie). Un alt calendar , Etos Kosmou (calendarul bizantin) , afirma ca primii oameni au fost creati in anul 5509 i.Hr ... deci , acum suntem in anul 7518. Aditional , masonii se identifica ca formare cu inceputul civilizatiei sumeriene. Calendarul lor se numeste Anno Lucis (Anul Luminii - Anul lui Lucifer) si incepe in anul 4004 i.Hr. Deci acum , in viziunea lor , ne aflam in anul 6013. Sper ca se observa relatia dintre "nasterea masoneriei" si "nasterea omului. Desigur , este o imbelicitate extrema sa crezi ca omul a luat nastere acum 6000 de ani , dar folosesc aceasta datare pentru a scoate in evidenta utilizarea astrologiei in definirea evolutiei credintei iudeo-crestine. Deci , perioada de timp in care s-a dezvoltat credinta iudaica urmata de credinta crestina este perioada 3750 - 5509 i.Hr. Am mai vorbit despre Marele An de 25.800 de ani impartit in 12 perioade/ere a cate 2150 de ani fiecare. Exista mai multe interpretari ale perioadelor de inceput si sfarsit in contextul Marelui An , dar aleg pe cea mai comuna. Iau 2100 d.Hr ca data de trecere din Era Pestilor in Era Varsatorului. Era Pestilor - 2100 d.Hr - 50 i.Hr Era Berbecului - 50 i.Hr - 2200 i.Hr. Era Taurului - 2200 i.Hr. - 4350 i.Hr Era Gemenilor - 4350 i.Hr - 6500 i.Hr. Era Racului - 6500 i.Hr. - 8650 i.Hr. Era Leului - 8650 i.Hr - 10800 i.Hr Era Fecioarei- 10800 i.Hr. - 12.950 i.Hr. Calendarul Etos Kosmou se incadreaza perfect in Era Gemenilor. Anno Lucis si Anno Mundi ... indica o perioada de inceput a Erei Taurului. Adam si Eva , dupa cum arata si imaginea de mai jos (si in iconografia crestina) se aseamana perfect cu 2 gemeni. Parerea mea si a altora , este ca Adam si Eva reprezinta de fapt Era Gemenilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 23:44
Religie.mod de viata sau mijoc de imbogatire si trai pe spatele prostilor?
---------------------- Din aceasta cauza nu credeti voi de frica ca se inbogatesc altii pe spatele vostru? Dar ati stat putin sa ganditi daca luati ceva cu voi la cimitir?Mai bine luati calea credintei si daruiti din bunurile voastre si veti avea o comoara in cer ,ca pe pamant le mananca moliile,vi le fura..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 23:48
The Mummy,asta mai lipsea sa scri si zodiile la topicul meu.Dumnezeu interzice orice fel de ghicitorie,vrajitorie,magie.......
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 01:14
Crestinismul , alege un ritual extrem de monstruos atunci cand vine vorba de inmormantarea cuiva. Mi-e scarba ... gandindu-ma la ce face crestinismul din punctul de vedere al intermedierii mortii. Dupa cum stim cu totii , crestinismul (si nu numai) creaza cimitire in care cadavrele celor care mor sunt lasate sa se descompuna ... singurul lucru bun venit din acest proces ... fiind nasterea viermilor care se hranesc cu ele.
Si ne mai iau si bani post mortem - idiotii
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 1 August 2011, ora 14:11
De la: 9am121159, la data 2011-07-31 23:48:42The Mummy,asta mai lipsea sa scri si zodiile la topicul meu.Dumnezeu interzice orice fel de ghicitorie,vrajitorie,magie....... Cine este dumnezeu ? Vreau si eu adresa lui !
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 19:00
Crestinismul , alege un ritual extrem de monstruos atunci cand vine vorba de inmormantarea cuiva. Mi-e scarba ... gandindu-ma la ce face crestinismul din punctul de vedere al intermedierii mortii. Dupa cum stim cu totii , crestinismul (si nu numai) creaza cimitire in care cadavrele celor care mor sunt lasate sa se descompuna ... singurul lucru bun venit din acest proces ... fiind nasterea viermilor care se hranesc cu ele.
Si ne mai iau si bani post mortem - idiotii -------------- La Adventisti,nu se iau bani,la inmormantari,botezuri sau cununii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 2 August 2011, ora 10:29
Eu am in apropiere 3 intersectii .Preotii astia nesimtiti nu au facut biserica decat in una.....nu se gandesc nenorocitii la enoriasii care stau la 200 de metri si care nu au biserica in intersectia lor....Asta e un abuz Ar trebui sa avem biserici din 100 in 100 de metri.Ce pazeste dumnezeu,eu i-as fulgera pe cei de la BOR daca as fi Zeus
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 August 2011, ora 11:55
De la: _KARPOV, la data 2011-08-02 10:29:56 Speram ca dupa urmatorul sfarsit al lumii sa fie posibil....Adevarat ca nu sunt destule biserici...Numarul lor pe cap de locuitor ar trebui sa creasca exponential!
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2011, ora 11:48
De la: Ic3, la data 2011-08-02 11:55:13De la: _KARPOV, la data 2011-08-02 10:29:56 V-as sugera sa va mai ganditi cand faceti sugestii d-astea. Nu le dati idei crestinilor ca sunt destui care nu stiu de gluma... In vara asta am fost pe la cateva manastiri din Moldova si langa una din manastiri la nici 500 se metri era o biserica! (nu mai stiu exact manastirea... Varatic sau Agapia, oricum pentru mine cam toate sunt la fel). Un alt caz: de o parte si de alta a parcului Dr. Taberei sunt 2 biserici astfel incat e aproape imposibil sa ratezi sunetul clopotelor daca te plimbi prin parc duminica dimineata sau la vreo sarbatoare religioasa. o solutie la problemele actuale ale Romaniei ar fi sa facem din toata tara o biserica. Cum se face? Simplu: punem pe fiecare bloc sau casa una sau mai multe turle de biserica... (functie de marimea respectivei unitati de locuinte).
|
|
Postat pe: 3 August 2011, ora 14:24
Pe vremea comunistilor simteam o sila fata de stat si imi era indiferenta biserica ,acum imi este sila de biserica si nu imi pasa de stat .
Statul de fapt este insumarea unor personaje de ..........doamne ajuta sa scapam de ele , niste lichele care nu au niciun gram de minte , niste inculti cu diplome obtinute fara acoperire in cunostinte , niste "javre ordinare" . Intre stat si biserica se duce o lupta acerba , e la fel ca la jocul ala din copilarie ........cu dobi.tocul cel mai mare esti chiar tu (lupta este stransa)
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 12:24
Prosti din toate tarile , uniti-va !
Bani de la guvern in 2010 Biserica Ortodox� Rom�n� "Duminica Mironosi�elor", S�sar (50 mii lei); � M�n�stirea "�n�l�area Domnului F�get", S�lsig (50 mii lei); � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf. Arhangheli Mihail �i Gavril", Pribile�ti (10 mii lei); � Parohia Reformat� din Colt�u (20 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf. �mp�ra�i Constantin �i Elena", Baia Mare (20 mii lei) � Parohia Ortodox� Sighet 1 - lucr�ri de repara�ii curente, Biserica "Sf. Arhangheli Mihail �i Gavril" (15 mii lei) � Parohia Ortodox� Sighet 2 - lucr�ri de repara�ii curente, Biserica Ortodox� "Adormirea Maicii Domnului" (20 mii lei) � Parohia Ortodox� Sighet 7 - lucr�ri de repara�ii curente la Biserica "Sf. Iosif" (40 mii lei) � Parohia Ortodox� B�rsana - lucr�ri de construc�ie la Biserica "Sf. Ioan Valahul" (20 mii lei) � Parohia Ortodox� S�p�n�a - lucr�ri de repara�ii curente la Biserica "Na�terea Maicii Domnului" (40 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� "Hristos Rege", Sighetu Marma�iei - lucr�ri de repara�ii curente (30 mii lei) � Parohia Ortodox� N�ne�ti - lucr�ri de repara�ii curente la Biserica "Sfin�ii Arhangheli Mihail �i Gavril" (20 mii lei) � Biserica Ortodox� "Na�terea Maicii Domnului", Berbe�ti - lucr�ri de repara�ii curente (20 mii lei) � M�n�stirea B�rsana, "Soborul Sfin�ilor 12 Apostoli" - lucr�ri de construc�ie (40 mii lei) � M�n�stirea S�p�n�a - Peri, "Sf�ntul Arhanghel Mihail" - lucr�ri de construc�ie (40 mii lei) � Biserica "Cuvioasa Paraschiva", sat �ugatag - lucr�ri de construc�ie (15 mii lei) � Biserica Greco-Catolic�, Valea Vi�eului - lucr�ri de reabilitare (300 mii lei) � Parohia Ortodox� Borcut - continuare lucr�ri de construc�ie (50 mii lei) � Parohia Ortodox� In�u - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Cufoaia - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� R�zoare - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Boiereni - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Dumbrava - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Stoiceni - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Dobric - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Gro�ii �ible�ului - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Libotin - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� �i�e�ti - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Nr. 3 "Acoper�m�ntul Maicii Domnului", Moisei - continuare lucr�ri de construc�ie (50 mii lei) � Biserica Apostolic� Penticostal� Borcut - lucr�ri de repara�ii (5 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� Cufoaia - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� �i�e�ti - lucr�ri de repara�ii (10 mii lei) � Parohia Romano-Catolic� Gro�ii �ible�ului - lucr�ri de repara�ii (5 mii lei) � Parohia Reformat� Sighetu Marma�iei - lucr�ri de repara�ii capel� funerar� (69 mii lei) � Parohia Reformat� "Ora�ul Vechi", Baia Mare - lucr�ri de repara�ii la cl�direa din proprietatea parohiei unde func�ioneaz� �coala General� Nr. 1 pentru copii cu deficien�e (118,5 mii lei) � Biserica Ortodox� "Sf. Vasile cel Mare", Baia Mare - lucr�ri de construire a bisericii (180 mii lei) � Biserica Ortodox� "Na�terea Maicii Domnului", Baia Mare - lucr�ri de construire a bisericii (50 mii lei) � Biserica "Buna Vestire", Baia Mare - lucr�ri de finalizare a construc�iei bisericii (20 mii lei) � Biserica Greco-Catolic� "Sf. Petru �i Pavel", Cic�rl�u - lucr�ri de finalizare a construc�iei bisericii (20 mii lei) � Parohia Ortodox� Oar�a de Sus (10 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� T�rgu L�pu� (30 mii lei) � Parohia Ortodox� Ilba (10 mii lei) � Parohia Ortodox� S�bi�a - Cas� Parohial� (10 mii lei) � Parohia Ortodox� Mocira (20 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� Mocira (20 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� - complex muzeal "V. Lucaciu", �i�e�ti (30 mii lei) � Parohia Ortodox� Rogoz (20 mii lei) � Parohia Ortodox� T�u�ii de Sus (10 mii lei) � Parohia Ortodox� 1 S�cel (20 mii lei) � Parohia Ortodox� 3 S�cel (10 mii lei) � Catedrala Ortodox� "Sf. Treime" Baia Mare (100 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf�nta Treime", Ulmeni (80 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf. Mucenic Gheorghe", Seini (50 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf. Arhangheli Mihail �i Gavril", Seini (50 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� Seini (20 mii lei) � Biserica lui Dumnezeu Apostolic� "Betel", S�rbi (40 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf. Arhangheli Mihail �i Gavril", Arie�u de P�dure (30 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� Mire�u Mare (45 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf. Dimitrie Izvor�torul de Mir", D�ne�tii Chioarului (30 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Na�terea Maicii Domnului", Valea Chioarului (10 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Na�terea Sf. Ioan Botez�torul", Hideaga (20 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sf. Cuv. Paraschiva", Luc�ce�ti (20 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "�n�l�area Domnului", Baia Mare (10 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Sfin�ii Arhangheli Mihail �i Gavril", Mire�u Mare (30 mii lei) � Biserica Ortodox� Rom�n� "Buna Vestire", Baia Mare (20 mii lei) � Biserica Ortodox� Co�teni (5 mii lei) � Biserica Ortodox� Vi�eu - Valea R�ului (10 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� Dragomire�ti (10 mii lei) � Parohia Greco-Catolic� Brebeni (150 mii lei) � Parohia Ortodox� Coroieni (60 mii lei). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 4 August 2011, ora 14:54
De la: CR0N0S, la data 2011-04-15 18:11:13 Habar nu am daca tu ajungi sau nu in rai,dar sotia ta categoric este deja acolo, avand un barbat asa de cuminte...
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 15:19
De la: vaneamarin, la data 2011-08-04 14:54:27De la: CR0N0S, la data 2011-04-15 18:11:13 Esti mai informat ca mine
|
Fosta membra 9am.ro 493 mesaje Membru din: 14/04/2011 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 August 2011, ora 15:25
De la: vaneamarin, la data 2011-08-04 14:54:27De la: CR0N0S, la data 2011-04-15 18:11:13 ha! deci asa se asigura locurile in rai... Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2011, ora 15:40
chiar ca esti o mumie.otravesti topicul.
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 15:51
De la: giova, la data 2011-08-04 15:40:11chiar ca esti o mumie.otravesti topicul. Pe cuvantul tau ? Pai cum vrei sa scriu pe un asemenea topic ? Sa-i laud pe preotii care ne fura,care sunt evazionisti ,homosexuali si care-si doresc Magaoaia Mantuirii neamului ? Daca tu nu intelegi nu poti sa-mi ceri mie sa fiu ca tine-nu mai suntem in socialism. Si nu suntem nici in Evul Mediu intunecat de cartea voastra neagra . Noi nu vrem sa va mai permitem sa asasinati oameni si sa puneti piedici cunoasterii si fuga marshhhh cu religia cretina din scoli .
|
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 15:54
De la: giova, la data 2011-08-04 15:40:11chiar ca esti o mumie.otravesti topicul. E topic deschis de Ic3 , doar el poate sa ma cenzureze
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 15:59
De la: _KARPOV, la data 2011-08-01 14:11:08De la: 9am121159, la data 2011-07-31 23:48:42The Mummy,asta mai lipsea sa scri si zodiile la topicul meu.Dumnezeu interzice orice fel de ghicitorie,vrajitorie,magie....... Ai rabdare , eu astept raspunsul de 2000 de ani , astia care trebuie sa mi-l dea , gandesc mai greu.
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2011, ora 16:32
care "noi" ca esti singura mumie care bantuie pe topic
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 20:20
De la: giova, la data 2011-08-04 16:32:57care "noi" ca esti singura mumie care bantuie pe topic Noi .......cei care gandim,noi cei care condamnam crimele crestinilor,noi cei care nu suntem de acord ca banii de la buget,banii nostri,sa se cheltuie aiurea de catre evazionistii si homosexualii din biserici , noi care stim ca voi l-ati asasinat pe Copernic , noi care stim ca religia este o excrocherie,noi care stim ca nu dumnezeu a creat universul.Dumnezeul tau ,daca il studiezi cu atentie ,citind biblia ,o sa-ti dai seama ca este un distrugator si chiar un criminal . El a distrus o lume ,dupa cum spune chiar biblia ,a lasat in viata doar familia lui Noe ,deci a gandit ca urmasii lui,vor fi cool .S-ar parea ca s-a inselat ca de......obicei............sta prost cu premonitiile ,nu prea are stofa de creator. Sa stii de la mine un secret ,bine ascuns de biserica.......Dumnezeu NU EXISTA.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2011, ora 02:42
De la: The_Mummy, la data 2011-08-04 20:20:22De la: giova, la data 2011-08-04 16:32:57care "noi" ca esti singura mumie care bantuie pe topic Stiam ca nu exista , vino si tu cu noutati !
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2011, ora 02:47
Bogat sunt
, prosti am ...............religia imi lipseste............cu desavarsire !
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Postat pe: 5 August 2011, ora 15:05
Principala problema in orice religie , este ca ea atrofiaza Vointa celui care i se supune , printr-un set de promisiuni prin care se afirma ca daca acel individ va urma religia , salvatorul si dogma ei 'data de dumnezeu' ii va fi salvat sufletul si il va face sa experimenteze acea nemurire paradisiaca. Adevarul este ca toate aceste promisuni SUNT ILUZII. Nimeni nu iti poate garanta salvarea sufletului sau plasarea lui in sfera nemuririi. In principal , ceea ce aduce laolalta atatia oameni intru supunerea fata de o religie ESTE FRICA. Frica de viata de dincolo , viata pe care foarte putini au habar sa o descrie si ... si mai putini au experimentato inainte de a muri.
------------- Daca asculti prin credinta esti salvat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2011, ora 15:07
Bogat sunt , prosti am ...............religia imi lipseste............cu desavarsire !
------------ Te-ai imbogatit de la tomberoane.......!!! Normal ca-ti lipseste religia daca esti bogat ca nici-un bogat nu va intra in Imparatia cerurilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

fie ca un soi de spic, implicat in ritualurile de fertilitate.
Ar trebui sa avem biserici din 100 in 100 de metri.Ce
pazeste dumnezeu,eu i-as fulgera pe cei de la BOR daca as fi Zeus
sa fie posibil....Adevarat ca nu sunt destule biserici...Numarul lor pe cap de locuitor ar trebui sa creasca exponential!
o solutie la problemele actuale ale Romaniei ar fi sa facem din toata tara o biserica. Cum se face? Simplu: punem pe fiecare bloc sau casa una sau mai multe turle de biserica... (functie de marimea respectivei unitati de locuinte).
, prosti am