Info
x
Ce fac tarile civilizate
|
cristian_chesa 6 mesaje Membru din: 28/01/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 12:41
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 12:44
sunt persoane care zic ca sunt civilizate , unele care cred ca sunt civilizate , altele se fac civilizate chiar sunt facute civilizate .. este oare asa cum se cred, se fac, ????
sa omori ceva , pe cineva , chiar fie el si din alt regn este oare dovada de civilizatie??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 12:46
Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 12:51
nu te-am prea inteles ce ai vrut sa spui thelma cu ajutatul si facut de rau
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 12:59
Exact cum am scris: daca nu poti face un bine, incearca macar sa nu faci rau...
E mult mai usor sa faci rau cuiva decat sa faci un bine, nu-i asa? Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 13:04
De la: Thelma_, la data 2010-04-12 12:59:48Exact cum am scris: daca nu poti face un bine, incearca macar sa nu faci rau... telma treci acasa sa-ti dau o veste buna!
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 13:05
India acum 300 ani era cea mai civilizata tara din lume. Acum sint englezii. Ei englezii spun ca s-a produs un fel de transfer ciudat de civilizatie la ei. Englezii acum 300 ani se scarpinau cu bete de jeg. Indienii se mai si spalau si se ingrijeau.
Si mai sint exemple. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|