back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Teo trandafir intrĂŁ Ăźn politicĂŁ !!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 22:33

De la: horiaradu, la data 2010-04-18 21:41:01
De la: Dorinel, la data 2010-04-18 20:39:14Încă o dovadă în plus, ceva mai sus, a unui personaj ce nu încearcă să se dezmintă de eticheta de măscărici băsescian, care bate câmpii de dimineață și până seara numai pe lângă subiect ...

Surato si cumnato, vad ca pe tine te mananca... de partide, nu de persoanele

REVIN: DORINELE sau DORINICO, pentru tine era comentariul precedent sivizitandu-ti apoi profilul si citindu-ti unele postere, inclin sa cred ca esti baiat cu putulica si nu fetita cu gaurica, desi chiar nu are importanta decat faptul ca ti-am ejaculat comentariul ca unei "fufe"...Dar ce conteaza, ce mai conteaza cine in cine...ejaculeaza? Las-o "fă" că merge-asa...!

Raporteaza abuz de limbaj
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:30

Nu mai bine te opreai la crosetat ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 09:19

Dorinel , horiaradu ... limbaj execrabil , dorință de impunere , "explicații" de tot râsul , plus dorința de a epata pe un forum , care , din superinteligență se transformă în , bășcălie ieftină de cartier ...
Înțelegeți postări , ca nuca-n perete , pe urmă "comentați" cică "inteligent" .... dar tot pe lângă !!

Cu dorinel( alias... 50 de nick-nameuri) m-am lămurit demult cât de inteligent e !! Deci no comment !!
Cu neicușorul ăsta nepriceput rău , indolent și îngâmfat , @horiaradu .... nu am cuvinte în descriere . Este indescriptibil ....
Ăla de-l confunzi tu cu vreo "puicuță" , băi inteligentule , posta pe vremuri că are două fetițe (cărora le doresc sănătate și numai bine) , deci e masculin....Iar în postarea de mau sus , se referea la mine , băi marțafoiule ....

Așa că ia-ți jucărele și bâști la grădiniță , că te bate tovarășa , băi radu-gunoieru' forumului !!!

La baie !!! Manțocarule !!

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:52

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-19 00:30:43Nu mai bine te opreai la crosetat ?

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:54

De la: camioneros70, la data 2010-04-19 09:19:50Dorinel , horiaradu ... limbaj execrabil , dorință de impunere , "explicații" de tot râsul , plus dorința de a epata pe un forum , care , din superinteligență se transformă în , bășcălie ieftină de cartier ...
Înțelegeți postări , ca nuca-n perete , pe urmă "comentați" cică "inteligent" .... dar tot pe lângă !!

Cu dorinel( alias... 50 de nick-nameuri) m-am lămurit demult cât de inteligent e !! Deci no comment !!
Cu neicușorul ăsta nepriceput rău , indolent și îngâmfat , @horiaradu .... nu am cuvinte în descriere . Este indescriptibil ....
Ăla de-l confunzi tu cu vreo "puicuță" , băi inteligentule , posta pe vremuri că are două fetițe (cărora le doresc sănătate și numai bine) , deci e masculin....Iar în postarea de mau sus , se referea la mine , băi marțafoiule ....

Așa că ia-ți jucărele și bâști la grădiniță , că te bate tovarășa , băi radu-gunoieru' forumului !!!

La baie !!! Manțocarule !!

...sa te pisi!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:58

De la: horiaradu, la data 2010-04-19 11:52:58
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-19 00:30:43Nu mai bine te opreai la crosetat ?
Cusutul goblenului mi se pare o preocupare mai interesanta in special cel pe schema.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 15:28

De la: camioneros70, la data 2010-04-19 09:19:50
Iar bați cîmpii stimabile cu "identitățile" mele ? Tot insiști, insiști, în fața tuturor să te faci de cacao ! Ca o moară stricată !
Eu, cu toate că am un dispreț profund pentru oameni ca tine, te sfătuiesc să pui frână când e cazul mitocăniei și să-ți reabilitezi imaginea de măscărici băsescian. E spre binele tău că au ajuns să râdă toți de tine. Chiar dacă nu mă crezi, nimeni, absolut nimeni din acest spațiu virtual, mai ales acum cu plecarea lui Mytcor, nu te mai ia în serios ! Treaba ta brașovene !
Cât despre inteligența mea ... pentru tine chiar este de domeniul "no comment" ! Lasă-i pe alții să se pronunțe ... comparându-ne !
Te pupă alt stimabil.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 16:17

Încă o dată , Dorinel . sau cum darcului te-o chema (oricum mă doare-n cot de ploaia de nume și numere ce ți le dai ...) , etalezi din subinteligența ta de doi bani ...
Cum am mai spus , pe tine te ghidează invidia în viață !!
Aduci aminte de plecarea lui Mytcor ? Tu ? Nu-ți crapă obrazul ăla gros , căptușit cu piele de porc ?
Nu mă mai bagă nimeni în seamă ?

Dar și așa să fie , nu mă prea interesează ... ști de ce măi îngâmfatule ?
Pentru că viața mea o conduc eu !! Nu ... un forum ...
Eu aici mă relaxez , spre deosebire de tine , care vrei să ne demonstrezi mereu că tu ai inventat mersul...

Am stabilit , aici pe forum , oricum mai multe prietenii reale decât tine , măi inteligență sclipitoare !!!
Prin postările mele , că nimeni nu m-a văzut la față !!!

În orice caz , cu mine pe forum , lumea se și distrează , nu plânge cum plângi tu mereu !!
Dacă tot te caracterizează pesimismul , oftica și invidia , nu știu , chiar nu înțeleg de ce mai postezi pe forum !! Suferă măi băiatule , dar măcar fă-o în iatacul tău !! Nu mai plictisi lumea cu mitocăniile tale de trei lei pe acest forum !!
Nu mai arăta lumii laturile tale talentoase în ale scrisului , că nu faci altceva decât să pari penibil !!!

Iar la capitolul caracter , cum ne-ai obișnuit , ești zero !! Nu , nu spun o noutate , toată lumea o știe !!
Nu pentru că o spun eu ci pentru că îți citesc "observațiile" pline de omor !! (căci nimeni poate până acum nu ți-a spăus că se zice umor - cu u - )

ZE - RO !! Asta reprezinți tu , un nick-name , pentru mine !!

Cu drag , un prieten !!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 16:33

De la: camioneros70, la data 2010-04-19 16:17:53
Iar la capitolul caracter , cum ne-ai obișnuit , ești zero !! Nu , nu spun o noutate , toată lumea o știe !!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 16:34

Probabil cum te-ai obișnuit și nu cum ne-am obișnuit. E o diferență brașovene !
Hai pa ! Ești total pe lângă un om cu care se poate comunica normal, un om cu care poți avea relații firești de amicalitate ... fie ele și în spațiul virtual.
Păcat că nu realizezi asta !

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 18:23

Am promis o replica la articolul pe care il parodiez mai jos:

MOTIVE (DIN 77) PENTRU CARE TEO NU VA PIERDE ALEGERILE
(Articol-parodie la articolul-panaram㠓7 motive pentru care Teo va pierde alegerile”, Andrei Luca, Catavencu, 18.09.2010)

În afară de papagalicismul nonjurnalistic de a repeta în fiecare paragraf al acelui articol dezarticulat c㠓Teo nu o sa câstige alegerile…Teo nu o să câtige…Teo nu o să câs…”, scribul Luca, unul dintre mercenarii postaci -răspandaci de la Realitatea-CataVântu(!), are probleme cu sistemul limbic(!), cu scrisul, logica, analiza, sinteza și…bunul simt.
1. Primul motiv (invocat cu umori de umor acru, murat):“Teo Trandafir nu va câstiga pentru că este femeie…”ceea ce, (i)logic, înseamnă că loterita Liliana Mincă este, totusi, bărbat iar stiristii cu “Sexul în politic㔠de la trusturi au difuzat deja evenimentul privind efectele perverse ale norului de cenusa asupra (pseudo)jurnalistilor orali: luna asta, barbatii sug penisul femeilor…
2. Al doilea motiv (sexual si prostitutional): “Pe lângă greșeala fatală de a fi femeie, pe Teo a mai mâncat-o limba (cum pe Luca sistemul limbic…) să zică că (cacofoneală la plesneală) e de acord cu legalizarea prostituției”…Teo, femeie, bravo ei, de acord cu legalizarea, iar Mincă L., curvar nou de stabiliment politic vechi, nu e de acord. De acord… că Somora si Gorbona(!) sunt pline de boli (g)lumesti(!) după ce si-a completat studiile în prostitutologie pe acolo însusi Luca.
3.Al treilea motiv tine di…rect(!) de intra-vilan si extra-gipan (sau invers): “… spre deosebire de contracandidata sa, care deține direct un teren vilan, Teo a declarat că are un teren intravilan, adică între două vilane…Pentru Luca, “intra“ si “inter”, tot o gaură... Aici a cufurit-o pe bune în jocul tenesmatic (!) de cuvinte scremute să-i iasă poanta flatulentă. Dar despre constipati numai de bine. Nu i-a iesit. Nici măcar bolul fecal fatal de final: “În concluzie, Teo Trandafir a furat…”
4.Al patrulea motiv: “Teo nu l-a anunțat în prealabil pe Traian Băsescu că vrea să facă asta… nu l-a anunțat nici măcar că vrea să candideze”… aceasta fiind singura glumă (tare) care i-a iesit lui Luca de i-a plesnit buca…
5. Al cincilea motiv (“pe lângă toate greșelile de mai sus”): “Teo se sclifosește să aibe(!) chestii precum etică sau moral㔅Aici, sexiciosul si lexiciosul Luca a plesnit-o cu pleonasmul exclusiv semantic la do, re, mi…sto, refren pentru grupa mică de gradinită, pe olită…
6.Al șaselea motiv: “Teo e prietenă bună cu Mircea Badea si se stie că Mircea Badea nu e prieten cu nimeni de la guvernare”… Da, dar între timp se cântă romanta “s-au scuturat toti trandafirii” (de Geoana), se ofileste Crinul si Voiculestii trec…Iar sefii de haite si adăposturi mediatice de cătei si cătelandri lătrai de teapa și tzeapa lui Luca se gudură să-si înzgărdeze dulăii la guvernare (adăpost …de dosare). Bădita Badea si mândruta Teo: celebritatea si cerebralitatea…la învârtita în doi (si batuta Lilianei Mincă)…îmi permit să-l parafrazez pe cerberul cerebrocelebral(!!)
7.În sfârșit, al șaptelea motiv: “Teo e slabă, atât psihic cât și fizic și metafizic(patafizic nu?) după anii de batozism și curele successive…”de la Luca si Andrei cetire, mai “evanghelist”, mai misogin si mai mitocan decât taman Orban. Vorba lui Anton Pann: “Câte curele (!) la mesine, Atâtea la c.. ..șine” (de la si la Voiculescu în direct)... Si de atâta “fragilitate”, Teo nu-i în stare a se bate cu “usoara” Lilișoara Mincă, fi`ncă ca bărbat(!!) loterița ține Piedonul în față pe spate și nu-(ș)i dă drumul...

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 18:25

Uite ce scriu baietii de la Catavencu:

7 motive pentru care Teo va pierde alegerile
18 Apr 2010 | Andrei Luca - Catavencu
Până să candideze la fotoliul de deputat în Colegiul 19, Teo Trandafir a fost pentru mine, la fel ca și Cătălin Măruță, Donald Duck sau covrigul cu mac, una dintre acele celebrități neutre care nu îmi stârnește sentimente nici într-un sens, nici în altul, pentru că nu mă interesează și, mai ales, înțelege faptul că nu mă interesează. Situația nu s-a schimbat foarte mult nici acum, deși mărturisesc că de câteva zile încoace, în drum spre birou, încep să înțeleg de ce se face opiu din mac. Totuși, pentru că Teo Trandafir a încălcat contractul tacit pe care credeam că îl avem, de a nu ne intersecta niciodată domeniile de interes, consider că este oportun să fac același lucru, enumerând doar câteva dintre motivele pentru care Doamna Teo nu va câștiga niciodată alegerile.
În primul rând, Teo Trandafir nu va câștiga pentru că este femeie. Iar în România femeile n-au câștigat niciodată nimic, în afară de mai mult timp în baie, curse de 5000 de metri și iluzia că sunt lăsate să candideze și să ocupe diferite funcții importante în stat, ca de exemplu funcția de Elena Udrea. Chiar și așa, femeile trăiesc cu impresia total falsă că pot obține diferite beneficii folosindu-se de armele lor strict femeiești, când de fapt aceasta nu este decât o altă stratagemă mârșavă a bărbaților de a obține ce doresc pentru ei înșiși dând în același timp impresia că sunt vulnerabil și generoși. Desigur ați putea argumenta că și celălalt candidat de la colegiul 19, Liliana Mincă, este tot femeie însă noi rămânem la părerea inițială că, indiferent dacă e adevărat sau nu, dânsa nu e tocmai doamnă.

Pe lângă greșeala fatală de a fi femeie, pe Teo Trandafir a mai mâncat-o limba să zică că și că e de acord cu legalizarea prostituției. Păi cum vine asta, dom'le? Și femeie? Și de acord cu legalizarea prostituției? Și cu texte în cap că poate curvăsăria face bine la familie și nu mai luam boli rușinoase să le dăm la copii?! Păi, în ce țară suntem noi aici? Sorbona și Gomora?! Ce-i cu toată democrația asta? Ne batem joc de Dumnezeu?

Pe a treia poziție în topul motivelor pentru care Teo Trandafir nu o să câștige niciodată alegerile este, desigur, faptul că spre deosebire de contracandidata sa, care deține direct un teren vilan, Teo Trandafir a declarat că are un teren intravilan, adică între două vilane. Ce poți să parchezi între două vilane? Firește un gipan. În concluzie, Teo Trandafir a furat de peste tot pe unde a fost și și-a cumpărat din banii șnăpăniți de la populație două vilane, terenul dintre vilane, un gipan și Dumnezeu mai știe ce altceva n-a declarat. Păi cum să votezi așa un om? Dacă o să vrea să-și ia și teren intragipan?

În al patrulea rând, Teo Trandafir nu o să câștige niciodată alegerile pentru că nu l-a anunțat în prealabil pe Traian Băsescu că vrea să facă asta. Mai mult, nu l-a anunțat nici măcar că vrea să candideze, ceea ce l-a pus pe bietul om într-o situație foarte neplăcută la televizor, când a fost întrebat de un domn cu barbă. Deci, dacă Traian Băsescu nu minte, ceea ce e și firesc, Teo Trandafir nu o să câștige niciodată alegerile pentru că l-a pus pe Traian Băsescu într-o ipostază nasoală la televizor, iar dacă Traian Băsescu minte, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată, atunci Teo Trandafir nu o să câștige pentru că Traian Băsescu nu minte niciodată când spune că nu știe.

În al cincilea rând, pe lângă toate greșelile de mai sus, Teo Trandafir nu o să câștige niciodată alegerile pentru că se sclifosește să aibe chestii precum etică sau morală. Mai mult, se mai și repede să declare că o să joace cinstit și crede în bine și rău. Ați văzut voi vreodată pe cineva, în afară de Greuceanu, care să creadă în bine și să câștige ceva?

În al șaselea rând, Teo Trandafir nu o să câștige niciodată alegerile pentru că e prietenă bună cu Mircea Badea și se știe că Mircea Badea nu e prieten cu nimeni de la guvernare. În plus, fiind ferită de Badea, Teo Trandafir nu are cum să devină cu adevărat celebră, un eventual mandat al său putând să treacă total neobservat. Vi se pare corect așa ceva? Ne batem joc?

În al șaptelea și ultimul rând, Teo Trandafir nu o să câștige niciodată alegerile pentru că e slabă, atât psihic cât și fizic și metafizic. Anii de batozism și curele succesive și-au lăsat amprenta asupra ei slăbindu-i spiritul, arterele și mușchii și aducând-o într-un stadiu avansat de fragilitate în care nu ar fi în stare să se bată nici măcar în trafic cu cineva, darămite cu Lilișor Mincă, femeia care se lăuda că îl are în spate pe Piedone și nu-i dă drumul.

...Chiar sunt curios cum va fi. nicaieri n-am gasit lista strazilor de la Colegiul 19, habar n-am daca e cuprinsa si strada mea sau nu.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 19:23

"Nu mai ai loc pe forum de "gramați" și "inteligenți" de joasă speță !!
Aici am vrut să "discutăm" despre Teo , despre amicii ei , despre ea în general ...
Nu se poate !!

Se vede treaba că stau multor "INTELIGENȚI" autoproclamați , în gât , ca iasca !!!

Nu am pretins niciodată că aș fi un inteligent !! Am postat pe orice topic după mintea mea !!

Nu mă interesează cât de apreciat sau depreciat sunt !! Am arătat mereu că :" ĂSTA SUNT EU "

Nu m-ascund în spatele "cifrelor" să pot da o replică ...
Nu mă autointitulez !!
Nu atac - reacționez la un atac sau ... ignor !!
Nu sunt interesat de faimă sau nu mai știu eu ce , pe acest forum ...
Știu că multă lume vorbește de mine , pe forum , oficial , pe privat ... Nu sunt nici măgulit , nu sunt nici interesat !!
REPET A MIA OARĂ : NU CAUT NIMIC DEOSEBIT PE FORUM !!!
Am tot ce puteam să-mi doresc în viață !! Și îmi trăiesc viața bucurându-mă de ea , minut de minut !!
Ca orice om normal , navighez pe internet ... Așa am intrat și aici ! Îmi face plăcere să pot relaționa cu alte persoane , să dialogăm pe diferite subiecte , ca oamenii , pur și simplu : să socializăm virtual ...
Numai că unii dintre voi , doriți cu ardoare să excelați la capitolul PROSTIE !! Dar , vreți prin orice mijloace (oribile dealtfel ) să demonstrați că sunteți și inteligenți !!!
Utați însă , un lucru esențial : PROSTUL PÂNĂ NU E ȘI FUDUL , PARCĂ NU E PROST DESTUL !!
Vă traduc , să nu spuneți , voi cei ce vă autointitulați "intelijenți", că sunt rău : Fudulia asta nu face casă bună cu inteligența !! De fapt o anulează din start !!!
Deci poți fi tu deținătorul celui mai mare IQ din lume , în momentul când te lauzi singur cu așa ceva , nu lași pe alții să te catalogheze ca atare , te poți compara ca și IQ cu o scroafă sau cu un porc ... Doar animalele se impun prin forță , noi bipezii , omenirea avem alte criterii !! Criterii ce lipsesc din bagajul de cunoștințe a multor inteligenți autoimpuși ....Unde mai pui că suntem pe un forum ...

... Dar eu tot o să iubesc neamul românesc !! Nu m-am dezis de el și nici nu o s-o fac până o să închid ochii !!!
Dar nici nu o să-mi schimb felul de a fi , de a posta pe acest forum , de dragul cuiva ...
Am dreptul la libera alegere !! Ca și voi dealtfel !!!"

Dupa cum a-ti ocservat ghilimelele eczista....deci ,asadar si prin urmare ,Adi multi dintre utilizatori considera ,ca sint stapini absoluti ai forumului si ceilalti trebuie sa se supuna spiritului de turma...daca indraznim noi ceilalti,si cind spun noi ma refer la:ciudati,prosti,agramati,obsedati,bosumflati,marcati,isterizati,cretiniti ,etc.sa emitem o pozitie diferita de a lor,imediat au luat foc si incep sa-si arate adevarata valoare....de ce oare?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:21

... si "girimelele" eczista.....montate sau ne-montate in functie de disponibilitati, chef si "period''.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:24

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-19 21:21:13... si "girimelele" eczista.....montate sau ne-montate in functie de disponibilitati, chef si "period''.
Și manelele eczistă ! Și Teo Trandafir eczistă ! De n-ar fi fost ... !

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:25

Trezirea din letargie
Romulus Dan Busnea

,,Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credință și fără memorie”

Regele Mihai I al României

Într-o lume în care cultul plăcerii și al bunăstării tinde să devină astăzi ideologia cea mai răspândită și în care, banul este etalonul universal și principalul criteriu de apreciere a valorii, avem de-a face cu o confuzie generată de exaltarea iraționalității, sau așa cum spunea David Spengler (unul dintre adepții doctrinei New Age- de care însă s-a detașat în ultimele sale lucrări), avem parte de un ,,narcisism spiritual bazat pe anularea discernământului și pe suspendarea raționalității”.

Nu știu dacă vom putea vorbi de intrarea în normalitate într-un an al crizelor de tot felul, cert este că ne confruntăm în primul rând, cu o criză a conștiinței, o criză a spiritului, a interiorului nostru, care toate adunate, vor crea premisele unor noi cadre de viață la nivelul întregii societăți umane. Atâta timp cât interesele consumist-financiare vor fi principalele priorități ale ,,anti-omului postmodern” sau ale ,,omului de masă”; atâta timp cât omul se desparte de credința în Dumnezeu, aruncându-se în brațele noii spiritualități mistice și esoterice care neagă și încearcă să dizolve fundamentul religiei creștine; atâta timp cât umblăm după modele care nu au nimic de-a face cu noi din punct de vedere structural și nici ontologic, ființa umană nu va putea ajunge la regăsirea intimității interioare, la reintrarea în rost, la împlinirea destinului ei, la desăvârșirea personalității sale, ci doar la o falsă iluzie că acestea vor fi împlinite. Tocmai de aceea, am încercat în numărul trecut al revistei, să trag un semnal de alarmă și să demonstrez în expozeul meu, că a sosit timpul redeșteptării noastre spirituale, timpul unui nou început istoric și că, în afară de o Românie superficială și negativistă, de oameni corupți și de o ,,falsă elită politico-economico-intelectuală”, mai există și o Românie profundă, cu oameni cinstiți care nu aparțin și nici nu-și doresc să aparțină sistemului, cu valori și talente care pot oricând revitaliza sentimentul de demnitate și mândrie națională- care ne cam lipsesc de ceva vreme, cu locuri minunate încărcate de credință, tradiții și obiceiuri, cum arareori poți să vezi prin lume. După cum spunea într-un interviu și Mircea Palton, ,,cartea A treia forță: România profundă (Ovidiu Hurduzeu, Mircea Platon), s-a născut din refuzul de a face aceste false alegeri între depersonalizarea consumistă și dezumanizarea comunistă. Dacă primele două forțe sânt ideologia (comunistă, corectitudinea politică) și banul (jaful organizat cu abilitate tehnocratic-apolitică în România), a treia forță e, pentru mine și pentru Ovidiu, libertatea. Și această libertate am descoperit-o în România profundă. O Românie care nu e neapărat , nu e doar România rurală, ci și România urbană, a micilor meșteșugari, a micilor întreprinzători, a unor segmente ale profesiilor liberale, preoțimii, profesorilor. E, în ultima instanță, România care nu se vede, care e ignorată, nereprezentată. România profundă nu e România știrilor de la ora 5, ci România pe care am primit-o cu noi prin naștere pe pământ românesc și botez în Biserica Ortodoxă. România profundă e România pe care o ducem cu noi, pe care o vedem cu colțul ochiului și pe care o iubim cu colțul inimii. E marginea de adevăr din care vine libertatea. E o icoană într-un colț de cameră. E lumina pe care toți acești oameni sintetici pe care îi lăsăm să ne conducă o absorb, întunecându-se. România profundă, ca și moșii și strămoșii noștri, nu se mai vede. Nu e pe , ci în pământ. În țărâna din care sântem făcuți, în care ne vom întoarce și care e sortită învierii”.

România profundă, trebuie să fie într-adevăr un proiect, un plan care trebuie pus în aplicare în toate colțurile țării și pe toate palierele vieții societății românești, de astăzi și de mâine. Un proiect, care trebuie să aducă în prim plan elitele acestei țări, oamenii de talent și competenți, valorile autentice, care să nu mai fie silite să apuce calea exilului interior sau exterior. În urma articolului publicat în această revistă, ca și pe blogul Principelui Radu al României, au apărut o serie de comentarii care demonstrează cum nu se poate mai bine, că există o Românie profundă, care- chiar dacă mai nemulțumește încă pe mulți, nu este ignorată, ci dimpotrivă prezintă un deosebit interes nu numai pentru prezent, dar și pentru viitor. Pentru a vă edifica mai bine, iată și câteva dintre ele, prezentate pentru a fi analizate și pentru a ne dezmorți spiritele, pentru a ne trezi din letragia care ne-a cuprins: Horia Nițescu- București: ,,Cred că autorul pune punctul pe prin observația că avem de ales . Cât despre unul dintre comentarii, mult prea sceptic și arțăgos, în dezacord cu el, aș face observația că România profundă se regăsește, nu atât în Capitală, cât mai ales în consolidarea comunităților locale și a mediului rural. Și dacă acceptăm că veșnicia s-a născut la sat, ortodoxia nu mai apare ca discriminare, ci ca element definitoriu al poporului român, iar pentru a reveni la ce-am fost, la tradiție, la România profundă invocată de Ovidiu Hurduzeu, Mircea Platon, Dan Puric, n-avem decât o singură cale: din cioburile vechilor amintiri (Slavă Domnului că ele încă există), să reclădim icoanele trecutului, să reclădim modelele distruse- modelul generozității, mdelul responsabilității, al loialității, al exemplului personal. În grupuri de cunoștințe, de colegi sau chiar necunoscuți, putem să presărăm sămânța concordiei pentru câștigarea încrederii, a prieteniei. Poate vom reuși din acest an să fim mai buni, mai modești și mai apropiați. Mai sinceri și mai încrezători unii în alții, cu un pas mai aproape de România altfel, de România profundă, de România adevărată. Căci răul stă în noi, nu în străini, iar binele poate veni numai de la noi, nu de la străin”; Ligia Mona Barariu: ,,Într-adevăr, trăim încă într-o țară unde limbile de lemn sânt la mare înălțime și nu am reușit să reinstaurăm un regim democratic în care fiecare român să-și vadă liniștit de preocupările sale. Tinerii se gândesc încă la emigrat, pentru că nu au un trai decent, iar alții se uită la capra vecinului dacă este mai arătoasă, sau nu. Atunci când vom avea conștiință morală, vom face din România ceea ce a fost altădată”; George Cășleanu- Galați: ,,Entuziasmul, idealurile, speranțele zilelor de decembrie 1989, s-au spulberat încet-încet, zi cu zi, an după an. Politica a fost folosită ca mijloc de îmbogățire, clasa politică fiind cea mai arogantă, incompetentă și mai lacomă, din toată istoria României. Progresul nu se poate realiza fără o acțiune conjugată a elitelor și fără angajarea maselor într-un proiect de anvergură națională. Se încearcă în ultima vreme, să se vină cu idei și proiecte de genul: România altfel, România profundă, Mișcarea de rezistență, dar cine să le pună în practică și cum? Sântem atât de dezbinați, dezinteresați și letargici, că va trebui să căutăm mult până vom găsi oameni doritori să pună în practică astfel de proiecte”; Marius Zgureanu- Timișoara: ,, Marea tristețe este că România așteaptă o astfel de schimbare de 20 de ani, dar datorită situației critice de acum, va trebui să mai așteptăm poate cel puțin încă un deceniu pentru a culege roadele acestei abordări. Este imperios necesar ca grupurile de rezistență care mai există, să învețe să colaboreze și să nu rămână fiecare pe cont propriu, izolate și înțepenite în propria viziune. Nu cred că ne putem permite ca speranța într-o Românie renăscută din propria-i cenușă, să fie îngropată de greutățile zilnice, pentru că ar însemna să condamnăm și generațiile următoare la mizeria în care ne zbatem noi azi. Ori asta nu pot și nici nu vreau s-mi imaginez”.

Cuvintele acestor români adevărați, sânt expresia României profunde, care departe de a fi o simplă metaforă, este în primul rând pentru mulți dintre noi, crezul, substanța, frumusețea și identitatea acestui neam. Da, tineretul plutește în derivă pe un ocean lipsit de modele, într-o societate pervertită unui secularism agresiv, din care însuși Dumnezeu, a fost izgonit în ,,Siberii de gheață”, iar noi cei care mai avem un pic de conștiință și de credință, avem datoria de a schimba împreună cu ei, destinul României. Nu este nimic imposibil, atâta timp cât ne bazăm pe rolul modelelor în transmiterea valorilor, pe tradiție și pe credință

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 09:47

Ieri , b1 tv , emisiunea Nașul (super băiat , brașovean de-al meu !!!) , TEO TRANDAFIR , a avut o apariție mesaj , de toată stima , în stilul caracteristic !! Și tot membră PDL a rămas , în ciuda unora și tot în cursa pentru colegiul din sectorul 4...
Dacă a văzut-o cineva din iluștrii noștri combatanți antibăsescieni , măcar așa în mintea lor obosită de atât amar și jele , cred că au rămas muți...

Penibilul unora dintre voi a întrtecut demult decența !! Asta pentru că sunteți niște looseri .
Milă .....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 09:55

pt broscoi si dorinel :daca nu stiti sa cititi printre rinduri"ocservat" si"eczista" erau puse la caterinca ,dar voi sinteti specialisti asa ca nu ma pun eu cu voi...
safiti iubiti!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:38

MAEUZA, 35 ani, frumoasa, sexy, cu experienta, ofera antistres hot stone relax massage imbinat cu erotic thailandez. Atingere delicata, orgasm intens. Aroma positiv zen, muzica relaxanta. Studio independent Romana area, 20 Apr 13:24
0729.178.797 0729.178.797
Email: positiv8@yahoo.com
armonycabinet.ro
TEO si PULITICA -RISUL HUHUREZILOR !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:41

De la: horiaradu, la data 2010-04-18 07:26:35Aia din poza de langa tine este una dintre ele?

Trogloditi, complexati, prosti fudului care nu sunteti prosti destul, taranoi, va sufocati de prejudecatati...D`aia se afunda tara asta de tot in rahat cu oameni de rahat ca voi.
Va mai lasati si balele pe topicuri unde lingeti flegme proletare!
MAEUZA, 35 ani, frumoasa, sexy, cu experienta, ofera antistres hot stone relax massage imbinat cu erotic thailandez. Atingere delicata, orgasm intens. Aroma positiv zen, muzica relaxanta. Studio independent Romana area, 20 Apr 13:24
0729.178.797 0729.178.797
Email: positiv8@yahoo.com
armonycabinet.ro

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:06

DE LA TEO CETIRE SI CITATE:“…Alții vin și promit pensii mărite peste noapte sau mai multe locuri de muncă și mai bine plătite... Eu nu vă pot minți… Vă voi spune doar ceea ce poate face un bun parlamentar, unul fraier care să și muncească, adică unul așa cum îmi propun eu să fiu.. Fără chiul, fără somn, fără fițe de buricul pământului...Problemele oamenilor nu au culoare politicㅔ

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:09

De la: horiaradu, la data 2010-04-20 15:06:27DE LA TEO CETIRE SI CITATE:“…Alții vin și promit pensii mărite peste noapte sau mai multe locuri de muncă și mai bine plătite... Eu nu vă pot minți… Vă voi spune doar ceea ce poate face un bun parlamentar, unul fraier care să și muncească, adică unul așa cum îmi propun eu să fiu.. Fără chiul, fără somn, fără fițe de buricul pământului...Problemele oamenilor nu au culoare politicㅔ

CE PROMITE, TOTUSI, TEO CARE...NU PROMITE?

…Că va stabili un parteneriat cu primarul Piedone pentru proiectele din sectorul 4, obiectiv pentru care au avut deja loc primele întâlniri si discutii.

…Că, împreună cu autoritătile va institui un birou special pentru sesizări si răspunsuri operative la problemele cetățenilor din Colegiul 19 si din sector.
…Că se va întâlni si va discuta cu cât mai multi cetăteni despre prioritățile lor și proiectele ei.

…Că va include în programul său de parlamentar problemele sesizate de către cetăteni.

…Că va sustine inițiativele benefice pentru oameni, indiferent de partidul care le va promova.

… Că va initia, ca parlamentar, un pachet de legi care să (mai) atenueze suferintele si problemele copiilor.

…Că va fi, ca deputat si ca om, la fel de conștiincioasă si corectă în noua carieră...

…Că (îsi) va respecta programul de lucru, așa cum a făcut-o și în presă.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:19

De la: horiaradu, la data 2010-04-20 15:09:01
De la: horiaradu, la data 2010-04-20 15:06:27DE LA TEO CETIRE SI CITATE:“…Alții vin și promit pensii mărite peste noapte sau mai multe locuri de muncă și mai bine plătite... Eu nu vă pot minți… Vă voi spune doar ceea ce poate face un bun parlamentar, unul fraier care să și muncească, adică unul așa cum îmi propun eu să fiu.. Fără chiul, fără somn, fără fițe de buricul pământului...Problemele oamenilor nu au culoare politicㅔ

CE PROMITE, TOTUSI, TEO CARE...NU PROMITE?

…Că va stabili un parteneriat cu primarul Piedone pentru proiectele din sectorul 4, obiectiv pentru care au avut deja loc primele întâlniri si discutii.

…Că, împreună cu autoritătile va institui un birou special pentru sesizări si răspunsuri operative la problemele cetățenilor din Colegiul 19 si din sector.
…Că se va întâlni si va discuta cu cât mai multi cetăteni despre prioritățile lor și proiectele ei.

…Că va include în programul său de parlamentar problemele sesizate de către cetăteni.

…Că va sustine inițiativele benefice pentru oameni, indiferent de partidul care le va promova.

… Că va initia, ca parlamentar, un pachet de legi care să (mai) atenueze suferintele si problemele copiilor.

…Că va fi, ca deputat si ca om, la fel de conștiincioasă si corectă în noua carieră...

…Că (îsi) va respecta programul de lucru, așa cum a făcut-o și în presă.
Horia nu am inteles care este totusi pozitia ta vis-a-vis de Teo...crezi ca nu-si va respecta cuvintul?...crezi ca v-a devenii marioneta la fel ca ceilalti politicieni.?...o blamezi sau o aprobi,ca nu se vede care-ti este pozitia?!

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:40

.[/quote]Horia nu am inteles care este totusi pozitia ta vis-a-vis de Teo...crezi ca nu-si va respecta cuvintul?...crezi ca v-a devenii marioneta la fel ca ceilalti politicieni.?...o blamezi sau o aprobi,ca nu se vede care-ti este pozitia?! [/quote]

Draga Merry,
Retorica si retorta alchimiei cuvintelor care provoaca, uneori ard ca acidul si alteori neutralizeaza ca baza...sunt domeniul meu lingvistic si jurnalistic...
Idiotilor si indioatelor nici nu le pronunt, nu le citez, nu le iau in seama numele...
Sunt pentru contra neintrarii lui Teo in parlament...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:53

Băi Mariano , băi fata lu' tata !! Unii , trecă meargă , dar unu' .... bubuie frate !!!! Nu i-o fi milă și lui de timpanele poporului ?

Mare-i grădina ta Doamne !!!

Milă Doamne , milă !!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:55

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 16:53:50Băi Mariano , băi fata lu' tata !! Unii , trecă meargă , dar unu' .... bubuie frate !!!! Nu i-o fi milă și lui de timpanele poporului ?

Milă Doamne , milă !!!

Ady eu dau cezarului ce-i al cezarului dar fiecare are drept la replica

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:58

De la: horiaradu, la data 2010-04-20 16:40:56.
Horia nu am inteles care este totusi pozitia ta vis-a-vis de Teo...crezi ca nu-si va respecta cuvintul?...crezi ca v-a devenii marioneta la fel ca ceilalti politicieni.?...o blamezi sau o aprobi,ca nu se vede care-ti este pozitia?! [/quote]

Draga Merry,
Retorica si retorta alchimiei cuvintelor care provoaca, uneori ard ca acidul si alteori neutralizeaza ca baza...sunt domeniul meu lingvistic si jurnalistic...
Idiotilor si indioatelor nici nu le pronunt, nu le citez, nu le iau in seama numele...
Sunt pentru contra neintrarii lui Teo in parlament...[/quote]
tu pe cine ai votat la alegeri ca sa inteleg ce orientare politica ai?
eu l-am votat pe Remus Cernea dar nu a pupat in trei litere partidele si nu a iesit...asa ca spune ca eu nu merg la base pe topic...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:59

De la: Merry, la data 2010-04-20 16:55:48
De la: camioneros70, la data 2010-04-20 16:53:50Băi Mariano , băi fata lu' tata !! Unii , trecă meargă , dar unu' .... bubuie frate !!!! Nu i-o fi milă și lui de timpanele poporului ?

Milă Doamne , milă !!!

Vezi tu f'o cenzură undeva ???... că io am orbu' găinii din naștere...și am fost și bolnav !!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 17:19

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 16:59:58
De la: Merry, la data 2010-04-20 16:55:48

Milă Doamne , milă !!!

Vezi tu f'o cenzură undeva ???... că io am orbu' găinii din naștere...și am fost și bolnav !!

Cred ca este cazul sa-i lasam in pace. Daca TEO candida din partea lor era o alegere buna, dar acum normal ca fac spume la gura pentru ca este net superioara,, LOTISTEI'' !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am186044

9 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:30

Ingroasa numarul PANARAMELOR la PDL,lanseaza noi regimuri de slabire pentru "poporul suveran"contribuie la regimul de crestere in inaltime a lui BOC

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Teo Trandafir intrĂŁ Ăźn politicĂŁ !!
Mergi la: