Info
x
Teo trandafir intrã în politicã !!
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:12
De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ? iubire,poate ca or fi, dar Teo o sa fie exceptia de la regula...chiar nu ma intereseaza in ce partid a intrat cu toate ca stiu ,altfel nu i-as lua apararea,dar aceasta femeie are o alta viziune asupra politicii...si nu a strutului cum fac toti politicienii din ziua de astazi,cu care se tot lauda unii si altii pe topic la base.... sa fi iubita!!
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
joeelena 59 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:15
De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13Deci nu este destula mahala in politica ,mai trebuie ?De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:17
De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13ªi asupra muzicii a avut o altã viziune. A manelizat ºi tembelizat aceastã þarã !....De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
joeelena 59 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:24
De la: Dorinel, la data 2010-04-17 22:17:43De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13ªi asupra muzicii a avut o altã viziune. A manelizat ºi tembelizat aceastã þarã !....De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ? Este pe placul celor 99% asa cu zice Basescu
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:26
De la: Dorinel, la data 2010-04-17 22:17:43De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13ªi asupra muzicii a avut o altã viziune. A manelizat ºi tembelizat aceastã þarã !....De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ? dorinel in momentul in care lucrezi in televiziune acolo esti platit ca realizator-moderator in functie de raiting....daca vrei bani trebuie sa aduci publicului ceea ce isi doreste....acest mecanism il stiu de la cineva din fam. care lucreza in tv. [nu spun cine ca se i-au iar de mine] si care detesta manelele dar trebuie sa editeze orice emisiune care i se da....i-ti dai seama ca el care asculta muzica clasica acasa ce trebuie sa auda cind editeaza emisiunea...deci fara cuvinte sau no comment la capitolul ce sau cine aducea manelistii in platou..... sa fi iubit Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:28
De la: Merry, la data 2010-04-17 22:26:45Aºa e ! Promovând incultura ajungem vedete !De la: Dorinel, la data 2010-04-17 22:17:43De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13ªi asupra muzicii a avut o altã viziune. A manelizat ºi tembelizat aceastã þarã !....De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ?
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:32
Da ce vrei ba,cariera conteaza !
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:36
De la: Dorinel, la data 2010-04-17 22:28:42De la: Merry, la data 2010-04-17 22:26:45Aºa e ! Promovând incultura ajungem vedete !De la: Dorinel, la data 2010-04-17 22:17:43De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13ªi asupra muzicii a avut o altã viziune. A manelizat ºi tembelizat aceastã þarã !....De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ? pt citeva sute de euroi sa vezi ce'as mai promova si eu...mama ,mama!!! Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:37
De la: BIOBITA, la data 2010-04-17 22:32:43Da ce vrei ba,cariera conteaza ! in ziua de azi banul conteaza
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 07:26
Aia din poza de langa tine este una dintre ele?
Trogloditi, complexati, prosti fudului care nu sunteti prosti destul, taranoi, va sufocati de prejudecatati...D`aia se afunda tara asta de tot in rahat cu oameni de rahat ca voi. Va mai lasati si balele pe topicuri unde lingeti flegme proletare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 07:40
Pentru @Joeelena, @Camioneros 78 &co...
De la: horiaradu, la data 2010-04-18 07:26:35Aia din poza de langa tine este una dintre ele? Raspuns special pentru "manivela"(caminoagiul...): La care "Radu acela" faci referire? Radu cel Frumos, Radu de la Afumati sau Radu mamii Radule...? As vrea eu sa fiu Radu Duda la care te duce gandul stupid al tau creieras fara motoras.. Daca erai doar un taran, cu palmele crapate de munca si amaraciune, te respectam, dar esti doar un taranoi care a imputit forumul dela cap la coada si care se da in texte cu mine. Ia si tu referinte de la amicii mai vechi de pe 9am - Ticu, Vanea si altii...- in cecea ce priveste polemicile cu mine, Horia Radu, scotoceste arhivele forumului! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 07:46
TEODORA TRANDAFIR a hotarat ca in ziua de Duminica, 18 aprilie, sa nu "presteze" campanie electorala, in semn de compasiune pentru poporul polonez si in semn de respect pentru "Ziua de doliu national".
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 07:50
www.youtube.com/watch?v=KbOevl3BSGg
Motiv pentru care va sugerez sa accesati mai bine youtube, link-ul de mai sus, sa va mai salvati bruma de nevroglie(?) si omenie, sa va mai reconfortati, sa va mai aerisiti mental si spiritual... |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 09:46
De la: camioneros70, la data 2010-04-01 14:19:56Teo Trandafir intrã în politicã !! Interesant !Deci isi extinde show-ul manelist la un alt nivel....Probabil a inceput reforma clasei politice anuntata de Base. .PS:Vad ca nu doar s-a bolsevizat PDLul,se si manelizeaza pe zi ce trece Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 15:51
Am fani Teo Trandafir in preajma, asa ca automat i-am urmarit evolutia de cand era la Soti...de aceea pot sa spun ca stiu ca ii place muzica de calitate intr-un evantai larg ii place rockul, folkul, muzica romaneasca veche, muzica populara...nu manelele. Ca persoana. Ca angajat la o televiziune a facut ce trebuia sa faca omul la serviciu, normal, asa cum observ ca si Maruta face mai nou la Pro Tv - in emisiunea cu care o inlocuieste pe Teo niste chestii care evident ii sunt cerute pentru a contracara concurenta emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Televiziunile se OTV-izeaza
Nu cred ca este cazul sa confundam omul cu serviciul lui. Din pacate daca Teo va fi aleasa eu nu cred ca va rezista in politica, ii dau doua luni pana sa o doboare greata.
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 16:26
Da, Octan, si eu cred ca o va dobori greata...
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 16:34
Bun venit, soare!
Uite ce scriu baietii de la Catavencu: 7 motive pentru care Teo va pierde alegerile 18 Apr 2010 | Andrei Luca - Catavencu Pânã sã candideze la fotoliul de deputat în Colegiul 19, Teo Trandafir a fost pentru mine, la fel ca ºi Cãtãlin Mãruþã, Donald Duck sau covrigul cu mac, una dintre acele celebritãþi neutre care nu îmi stârneºte sentimente nici într-un sens, nici în altul, pentru cã nu mã intereseazã ºi, mai ales, înþelege faptul cã nu mã intereseazã. Situaþia nu s-a schimbat foarte mult nici acum, deºi mãrturisesc cã de câteva zile încoace, în drum spre birou, încep sã înþeleg de ce se face opiu din mac. Totuºi, pentru cã Teo Trandafir a încãlcat contractul tacit pe care credeam cã îl avem, de a nu ne intersecta niciodatã domeniile de interes, consider cã este oportun sã fac acelaºi lucru, enumerând doar câteva dintre motivele pentru care Doamna Teo nu va câºtiga niciodatã alegerile. În primul rând, Teo Trandafir nu va câºtiga pentru cã este femeie. Iar în România femeile n-au câºtigat niciodatã nimic, în afarã de mai mult timp în baie, curse de 5000 de metri ºi iluzia cã sunt lãsate sã candideze ºi sã ocupe diferite funcþii importante în stat, ca de exemplu funcþia de Elena Udrea. Chiar ºi aºa, femeile trãiesc cu impresia total falsã cã pot obþine diferite beneficii folosindu-se de armele lor strict femeieºti, când de fapt aceasta nu este decât o altã stratagemã mârºavã a bãrbaþilor de a obþine ce doresc pentru ei înºiºi dând în acelaºi timp impresia cã sunt vulnerabil ºi generoºi. Desigur aþi putea argumenta cã ºi celãlalt candidat de la colegiul 19, Liliana Mincã, este tot femeie însã noi rãmânem la pãrerea iniþialã cã, indiferent dacã e adevãrat sau nu, dânsa nu e tocmai doamnã. Pe lângã greºeala fatalã de a fi femeie, pe Teo Trandafir a mai mâncat-o limba sã zicã cã ºi cã e de acord cu legalizarea prostituþiei. Pãi cum vine asta, dom'le? ªi femeie? ªi de acord cu legalizarea prostituþiei? ªi cu texte în cap cã poate curvãsãria face bine la familie ºi nu mai luam boli ruºinoase sã le dãm la copii?! Pãi, în ce þarã suntem noi aici? Sorbona ºi Gomora?! Ce-i cu toatã democraþia asta? Ne batem joc de Dumnezeu? Pe a treia poziþie în topul motivelor pentru care Teo Trandafir nu o sã câºtige niciodatã alegerile este, desigur, faptul cã spre deosebire de contracandidata sa, care deþine direct un teren vilan, Teo Trandafir a declarat cã are un teren intravilan, adicã între douã vilane. Ce poþi sã parchezi între douã vilane? Fireºte un gipan. În concluzie, Teo Trandafir a furat de peste tot pe unde a fost ºi ºi-a cumpãrat din banii ºnãpãniþi de la populaþie douã vilane, terenul dintre vilane, un gipan ºi Dumnezeu mai ºtie ce altceva n-a declarat. Pãi cum sã votezi aºa un om? Dacã o sã vrea sã-ºi ia ºi teren intragipan? În al patrulea rând, Teo Trandafir nu o sã câºtige niciodatã alegerile pentru cã nu l-a anunþat în prealabil pe Traian Bãsescu cã vrea sã facã asta. Mai mult, nu l-a anunþat nici mãcar cã vrea sã candideze, ceea ce l-a pus pe bietul om într-o situaþie foarte neplãcutã la televizor, când a fost întrebat de un domn cu barbã. Deci, dacã Traian Bãsescu nu minte, ceea ce e ºi firesc, Teo Trandafir nu o sã câºtige niciodatã alegerile pentru cã l-a pus pe Traian Bãsescu într-o ipostazã nasoalã la televizor, iar dacã Traian Bãsescu minte, ceea ce nu s-a întâmplat niciodatã, atunci Teo Trandafir nu o sã câºtige pentru cã Traian Bãsescu nu minte niciodatã când spune cã nu ºtie. În al cincilea rând, pe lângã toate greºelile de mai sus, Teo Trandafir nu o sã câºtige niciodatã alegerile pentru cã se sclifoseºte sã aibe chestii precum eticã sau moralã. Mai mult, se mai ºi repede sã declare cã o sã joace cinstit ºi crede în bine ºi rãu. Aþi vãzut voi vreodatã pe cineva, în afarã de Greuceanu, care sã creadã în bine ºi sã câºtige ceva? În al ºaselea rând, Teo Trandafir nu o sã câºtige niciodatã alegerile pentru cã e prietenã bunã cu Mircea Badea ºi se ºtie cã Mircea Badea nu e prieten cu nimeni de la guvernare. În plus, fiind feritã de Badea, Teo Trandafir nu are cum sã devinã cu adevãrat celebrã, un eventual mandat al sãu putând sã treacã total neobservat. Vi se pare corect aºa ceva? Ne batem joc? În al ºaptelea ºi ultimul rând, Teo Trandafir nu o sã câºtige niciodatã alegerile pentru cã e slabã, atât psihic cât ºi fizic ºi metafizic. Anii de batozism ºi curele succesive ºi-au lãsat amprenta asupra ei slãbindu-i spiritul, arterele ºi muºchii ºi aducând-o într-un stadiu avansat de fragilitate în care nu ar fi în stare sã se batã nici mãcar în trafic cu cineva, darãmite cu Liliºor Mincã, femeia care se lãuda cã îl are în spate pe Piedone ºi nu-i dã drumul. ...Chiar sunt curios cum va fi. nicaieri n-am gasit lista strazilor de la Colegiul 19, habar n-am daca e cuprinsa si strada mea sau nu.
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 16:49
Bine te regasesc, Octan! Chiar nu apucasem sa citesc Catavencu...cu forumul asta. Am ras cu lacrimi...desi sunt argumente bune. Cu mult adevar. Strada ta e Berceni, nu? Sa ne interesam atunci...poate o votezi...
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 16:55
...ma trimiti la vot deci
cauta str. Panselelor atunci, eu am cautat colegiul si am gasit niste balarii de site-uri care ma trimiteau la carciuma de m-am lasat pagubas dupa cateva incercari
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 17:46
Nu mai ai loc pe forum de "gramaþi" ºi "inteligenþi" de joasã speþã !!
Aici am vrut sã "discutãm" despre Teo , despre amicii ei , despre ea în general ... Nu se poate !! Se vede treaba cã stau multor "INTELIGENÞI" autoproclamaþi , în gât , ca iasca !!! Nu am pretins niciodatã cã aº fi un inteligent !! Am postat pe orice topic dupã mintea mea !! Nu mã intereseazã cât de apreciat sau depreciat sunt !! Am arãtat mereu cã :" ÃSTA SUNT EU " Nu m-ascund în spatele "cifrelor" sã pot da o replicã ... Nu mã autointitulez !! Nu atac - reacþionez la un atac sau ... ignor !! Nu sunt interesat de faimã sau nu mai ºtiu eu ce , pe acest forum ... ªtiu cã multã lume vorbeºte de mine , pe forum , oficial , pe privat ... Nu sunt nici mãgulit , nu sunt nici interesat !! REPET A MIA OARÃ : NU CAUT NIMIC DEOSEBIT PE FORUM !!! Am tot ce puteam sã-mi doresc în viaþã !! ªi îmi trãiesc viaþa bucurându-mã de ea , minut de minut !! Ca orice om normal , navighez pe internet ... Aºa am intrat ºi aici ! Îmi face plãcere sã pot relaþiona cu alte persoane , sã dialogãm pe diferite subiecte , ca oamenii , pur ºi simplu : sã socializãm virtual ... Numai cã unii dintre voi , doriþi cu ardoare sã excelaþi la capitolul PROSTIE !! Dar , vreþi prin orice mijloace (oribile dealtfel ) sã demonstraþi cã sunteþi ºi inteligenþi !!! Utaþi însã , un lucru esenþial : PROSTUL PÂNÃ NU E ªI FUDUL , PARCÃ NU E PROST DESTUL !! Vã traduc , sã nu spuneþi , voi cei ce vã autointitulaþi "intelijenþi", cã sunt rãu : Fudulia asta nu face casã bunã cu inteligenþa !! De fapt o anuleazã din start !!! Deci poþi fi tu deþinãtorul celui mai mare IQ din lume , în momentul când te lauzi singur cu aºa ceva , nu laºi pe alþii sã te catalogheze ca atare , te poþi compara ca ºi IQ cu o scroafã sau cu un porc ... Doar animalele se impun prin forþã , noi bipezii , omenirea avem alte criterii !! Criterii ce lipsesc din bagajul de cunoºtinþe a multor inteligenþi autoimpuºi ....Unde mai pui cã suntem pe un forum ... ... Dar eu tot o sã iubesc neamul românesc !! Nu m-am dezis de el ºi nici nu o s-o fac pânã o sã închid ochii !!! Dar nici nu o sã-mi schimb felul de a fi , de a posta pe acest forum , de dragul cuiva ... Am dreptul la libera alegere !! Ca ºi voi dealtfel !!! PS: Iar tu bãi prãpãditule , @horiaradu , dacã te scârbesc aºa de mult , virtual vorbind , nu mai posta frate pe un topic deschis de mine , cã te "altoiesc" cum se cuvine !! Mã pricep prea mult la asta ... sã n-o fac ...Aaaaa , sau tu vroiai neapãrat sã te bag în seamã ºi nu ºtiai cum ???? Ai nevoie de reclamã , de publicitate ??? Nu ai gãsit pe altul sã "te ajute" ??? Mã foloseºti pe mine , un prost fãcut grãmadã , tu un erudit .... Nasol ai ajuns !! Sincer , mã încearcã un sentiment de milã ..... |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 17:58
De la: horiaradu, la data 2010-04-18 07:26:35Aia din poza de langa tine este una dintre ele? ...Poþi sã fii mai idiot de-atât??? ...Sã sperãm cã nu...
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 18:00
De la: vaneamarin, la data 2010-04-18 09:46:47De la: camioneros70, la data 2010-04-01 14:19:56Teo Trandafir intrã în politicã !! Vanea , lasã vraja de trei lei !! Fii mândru în schimb !! Mai ai un aliat , @horiaradu , un semiom cu pretenþii... Mãi Marinicã , dar nu te poþi alia ºi tu cu niºte OAMENI ????? Nu te poþi alia ºi tu cu adevãraþi oameni ???? Numai cu scursuri ce se fac de râs pe unde se duc ??? Nu poþi ºi tu sã scoþi la ivealã un om inteligent , a cãrui creier funcþioneazã ???? Numai cu blocaþi cerebral , numai cu înfumuraþi , numai cu debili mintali ???? Te rog eu frumos , Marine , mai triazã ºi tu din alianþele ãstea , cã riºti la urmã sã devii unul din ei !! Sincer , ar fi pãcat !! Încã te consider OM !! UN BINEVOITOR !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 18:04
De la: Dorulet, la data 2010-04-18 17:58:39De la: horiaradu, la data 2010-04-18 07:26:35Aia din poza de langa tine este una dintre ele? Sãrut-mâna Doruleþ !!! Un complexat , nu meritã efortul , crede-mã pe cuvânt !!! Mereu , mereu singur ... ce poþi deveni ? Un frustrat !!
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 18:18
De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13aSAI FA tNTZO !De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 18:23
De la: NESIMTITUL, la data 2010-04-18 18:18:48IUBIRE TASTEZI CUMVA CU PICIOARELE? ...IARTA-MA DAR SE PARE CA NU FOLOSESTI MIINILE SI ESTE PACAT !!!De la: Merry, la data 2010-04-17 22:12:13aSAI FA tNTZO !De la: joeelena, la data 2010-04-17 22:02:55Ce nu erau destule fufe in politica ?
-Sa rad mult si des;
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 19:40
Are o viziune ? Care ? Portocalie ? Merci de ajutor.... cunoastem. Sa nu se mai forteze.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 20:39
Încã o dovadã în plus, ceva mai sus, a unui personaj ce nu încearcã sã se dezmintã de eticheta de mãscãrici bãsescian, care bate câmpii de dimineaþã ºi pânã seara numai pe lângã subiect ... omiþãnd intenþionat sau din naivitate bolile care au cuprins aceastã þarã: incompetenþa ºi fãþãrnicia !
Ce sã-i mai cer ? Decenþã ! Ce-i aia pentru el !? Bun simþ !? Nici atât ! Mai multã minte ? Unde nu e ... nici Cel de Sus nu cere ! Curiozitatea era dacã manelista Teo candida din partea PNL-ului sau PSD-ului. Sã vedeþi atunci ce bãlãcãreli specifice portocalii i-ar fi adus ! Aºa cã dragi moºului, vã pierdeþi vremea inutil încercând sã descoperiþi un om cu adevãrat normal, cât se poate de normal, nimic mai mult, plin de bun simþ ºi educat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 21:16
De la: GigiOctan, la data 2010-04-18 16:34:07Bun venit, soare! |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 21:19
De la: camioneros70, la data 2010-04-18 18:04:47De la: Dorulet, la data 2010-04-18 17:58:39De la: horiaradu, la data 2010-04-18 07:26:35Aia din poza de langa tine este una dintre ele? Pot sa nu te mai bag in seama, ci doar in P.M. asa cum m-am antepronuntat desi, putoare taranoasa, te-am avertizat? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 21:41
De la: Dorinel, la data 2010-04-18 20:39:14Încã o dovadã în plus, ceva mai sus, a unui personaj ce nu încearcã sã se dezmintã de eticheta de mãscãrici bãsescian, care bate câmpii de dimineaþã ºi pânã seara numai pe lângã subiect ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.
...Sã sperãm cã nu...