back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Teo trandafir intrĂŁ Ăźn politicĂŁ !!

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:25

De la: IPU, la data 2010-05-09 16:58:22INCA ODATA NU FI SUPARAT ,CA AM EU GRIJA DE OPERATIA HEMOROIZILOR DE P....C AL UNORA.
DEJA" AU" APUS ",ODATA, SI ACUM ,ORBECAIE ,CU "NUNTA DE AIURITI!
TOTUL SE REZOLVA!
NIMIC ,NU RAMINE ASA.NU S-AU INVATAT MINTE "ODATA DE PREVIZ. MEA" !
OR SA SI-O ia iar!
Asculta: www.youtube.com/watch?v=ITswHbJPHhQ

SA TRAIESTI BRASOVENE, SI ,LA MAI MARE,POATE VINE SI NEA FLORIN!
POATE? SIGUR!

Costică , ăsta o ține într-o provocare eternă ... Nu merită efortul !! Se dă ofensiv pe chat-uri cu FMI , pe urmă vine aici să facă pe ariciul-pogonici .... crezând că produce vâlvă !... Poate vulvă ... eventual , dar nici aia reală !!

Noroc Costele , important noi să fim sănătoși !!... inclusiv napoleon ăsta din curte de la 9 .... ..... am

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:33

Nasol, se strica "jucaria" ,papusha "manevrabila!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:36

De la: IPU, la data 2010-05-09 17:33:00Nasol, se strica "jucaria" ,papusha "manevrabila!

Te pup !! Revin peste o săptămână ...... o să mai citesc ....

Am un ex de specializare în curs !...

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:38

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-09 17:36:01
De la: IPU, la data 2010-05-09 17:33:00Nasol, se strica "jucaria" ,papusha "manevrabila!

OK ,ASTEPTAM!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:39

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-09 17:36:01

MULT NOROC!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 08:47

Tocmai acum la spartul targului

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 08:55

oh, asta e topicul domnilor cu obsesii, scuzati!
Trecem mai departe

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:41

De la: bad, la data 2010-05-11 08:55:09oh, asta e topicul domnilor cu obsesii, scuzati!
Trecem mai departe

...

Ca o cometă fără coadă
Ai apărut pe firmament
Cu-al tău Luceafăr pus pe sfadă, -
Dar n-ai talent.
Ai tot ce-ți trebuie: hârtie,
Cerneală, public indulgent,
Parale și tipografie, -
Dar n-ai talent.
Te-ai instalat în Capitală
Ca să creezi și tu curent.
Vrei să te-afirmi ca cap de școală, -
Dar n-ai talent.
La cafenea când vii alene
Îți iei un aer grav, absent…
Satisfăcut te umfli-n pene, -
Dar n-ai talent.
Iar când te duci să scrii acasă
Un nou articol vehement,
Te strâmbi urât, te-așezi la masă…
Dar n-ai talent.
Avântul tău și idealul
Plasat în țară cu procent
Îți saltă-ntruna capitalul, -
Dar n-ai talent.
Constați de două ori pe lună
Că-ți dă bilanțul excedent.
Negustoria merge strună, -
Dar n-ai talent!
Ești fără scrupul și măsură
Când vrei să scapi de-un concurent.
Îți fierbe sufletul de ură, -
Dar n-ai talent.
Nu ne distruge dintr-o dată,
Catone, fii mai indulgent!
Tu ai o mutră indignată, -
Dar n-ai talent…

.... ... Trăiască Literatura Română !!!

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:43

scuze, si al domnilor cu orgasme publice, aveti dreptate domnu' nero

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:45

De la: bad, la data 2010-05-11 17:43:36scuze, si al domnilor cu orgasme publice, aveti dreptate domnu' nero

Idem ... ca mai sus

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:46

Catrene improvizate

Ca o cometă fără coadă
Ai apărut pe firmament
Cu-al tău Luceafăr pus pe sfadă, -
Dar n-ai talent.

Ai tot ce-ți trebuie: hârtie,
Cerneală, public indulgent,
Parale și tipografie, -
Dar n-ai talent.

Te-ai instalat în Capitală
Ca să creezi și tu curent.
Vrei să te-afirmi ca cap de școală, -
Dar n-ai talent.

La cafenea când vii alene
Îți iei un aer grav, absent...
Satisfăcut te umfli-n pene, -
Dar n-ai talent.

Iar când te duci să scrii acasă
Un nou articol vehement,
Te strâmbi urât, te-așezi la masă...
Dar n-ai talent.

Avântul tău și idealul
Plasat în țară cu procent
Îți saltă-ntruna capitalul, -
Dar n-ai talent.

Constați de două ori pe lună
Că-ți dă bilanțul excedent.
Negustoria merge strună, -
Dar n-ai talent!

Ești fără scrupul și măsură
Când vrei să scapi de-un concurent.
Îți fierbe sufletul de ură, -
Dar n-ai talent.

Nu ne distruge dintr-o dată,
Catone, fii mai indulgent!
Tu ai o mutră indignată, -
Dar n-ai talent...

(în onoarea ilustrului Tăslăoanu)

poezie de George Topîrceanu

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 00:38

De la: horiaradu, la data 2010-05-08 13:54:39POLITICA PE INTELESUL PROSTILOR de pe 9am::

IATA CE NI SE PREGATESTE SI DE CE NI SE IMPUNE UN SACRIFICIU GENERAL echivalent cu disponibilizarea a 25% din bugetari sau diminuari usturatoare ale veniturilor (SALARII, PENSII, SOMAJ...) sau cresterea CONTRIBUTIILOR LA BUGET si extorcarea firmelor si populatiei (TVA, accize, impozite preturi....):
Presedintele rus, Medvedev (tot un... Putin) anticipeaza o noua conflagratie mondiala: "Trebuie să fim pregătiți"... a declarat într-un interviu acordat publicației Izvestia, afirmand că un conflict de proprotiile celui de-al II-lea Război Mondial încă este posibil, iar Rusia trebuie să fie pregătită… Iar Putin nu le-a permis vicepreședintelui american, Joe Biden, și Prințului Charles să participe la Parada Victoriei, organizată duminică în Piața Roșie…
ACEASTA SE PARE CA TREBUIE SA FIE CONTRIBUTIA ROMANIEI, la inceput, IMPUSA DE FMI si CONDUCATORII LUMII care au inventat inca o criza....Nu uitati ca recent a venit in Romania Gorbaciov si foarte curand va veni Bush!... SEAMANA CU UN `89 GLOBAL...In Grecia doar se testeaza pulberea din butoiul pe care sta lumea …

www.kamikazeonline.ro/2010/05/protestul-grecilor-vs-bugetari-romani/ UN COLAJ SATIRIC DE IMAGINI DESPRE CUM SUNTEM NOI, ROMANII, DIVIZATI, VIZATI...Grupuri, grupulete, gupusoare...Hai la hora mica mare(!)...La “miscare"

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 00:42

De la: horiaradu, la data 2010-05-14 00:38:48
De la: horiaradu, la data 2010-05-08 13:54:39POLITICA PE INTELESUL PROSTILOR de pe 9am::

IATA CE NI SE PREGATESTE SI DE CE NI SE IMPUNE UN SACRIFICIU GENERAL echivalent cu disponibilizarea a 25% din bugetari sau diminuari usturatoare ale veniturilor (SALARII, PENSII, SOMAJ...) sau cresterea CONTRIBUTIILOR LA BUGET si extorcarea firmelor si populatiei (TVA, accize, impozite preturi....):
Presedintele rus, Medvedev (tot un... Putin) anticipeaza o noua conflagratie mondiala: "Trebuie să fim pregătiți"... a declarat într-un interviu acordat publicației Izvestia, afirmand că un conflict de proprotiile celui de-al II-lea Război Mondial încă este posibil, iar Rusia trebuie să fie pregătită… Iar Putin nu le-a permis vicepreședintelui american, Joe Biden, și Prințului Charles să participe la Parada Victoriei, organizată duminică în Piața Roșie…
ACEASTA SE PARE CA TREBUIE SA FIE CONTRIBUTIA ROMANIEI, la inceput, IMPUSA DE FMI si CONDUCATORII LUMII care au inventat inca o criza....Nu uitati ca recent a venit in Romania Gorbaciov si foarte curand va veni Bush!... SEAMANA CU UN `89 GLOBAL...In Grecia doar se testeaza pulberea din butoiul pe care sta lumea …

www.kamikazeonline.ro/2010/05/protestul-grecilor-vs-bugetari-romani/ UN COLAJ SATIRIC DE IMAGINI DESPRE CUM SUNTEM NOI, ROMANII, DIVIZATI, VIZATI...Grupuri, grupulete, gupusoare...Hai la hora mica mare(!)...La “miscare"

draga horia,daca noi sintem prosti tu de ce stai cu noi ,ca sa te luminam?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
9am187671

14 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 05:55

Pdl si Basescu ,spera ca TEO va face circ sa distraga atentia de la furtul celor 20 de miliarde de euro .
Poporul are nevoie de piine nu de circ

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 08:52

De la: Merry, la data 2010-05-14 00:42:58
De la: horiaradu, la data 2010-05-14 00:38:48

draga horia,daca noi sintem prosti tu de ce stai cu noi ,ca sa te luminam?

Merry draga, te consideri intrinseca lor, te simti viozata, sau te poti detasa? Se stiu ei prostii (mei)...Iar eu, simpatico sau cine vei fi fiind si tu, nu pot sta la aceeasi lampa sa ma lumineze prostii, vin, mai las un scuipat, plc la treburile mele cele serioase, mai trec sa vad pe unde trebuie spurcat si flegmat(!)...Daca altfel nu se paote, ca limbaj, cu astfel de molii si dihori care put a badaranism proletar, a sufertas nespalat, a galon cu ciorba prostului, nu a saracului...Chiar daca acum sunt "domni", au apa pe teava, televiziune pe cablu si net in creierul infundat mai rau ca teava de la closetul mentalului in care isi desearta ineptiile balegaroase. Mai vrei, coana Merry? Sau lasam pe la mijlocul verii cand iti mai cresc si tie perii (daca ai bunul obicei, ca multe femei, sa te primesti frumos, si pe fata, si pe dos, si mai sus dar si mai jos...). (Asta sse cheama provocare...la spurcare).

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 00:28

Sper sa contribuie cu ceva in camera deputatilor..... sa vedem si noi un progres cat de mic .....sa nu mai batem pasul pe loc.... sau sa fim precum melcul sa mergem inapoi .

GINA
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 06:12

Merry , nu te lua te rog , de "spuma" societății !! Ce , noi ne comparăm cu ... Vai măi Merry , cum îți permiți să respiri lângă o așa erudiție întruchipată ??... Păi numai aerul care îl respiră ... ăla ... tu ști cât costăă????? Știiiiiii ????? NIMIC !!!!...
Eu propun Merry , să ne sinucidem în masă ... și să îl lăsăm dracului singur , să stăpânescă el moșia !!!
Aaaa și mai era o vorbă din străbuni , plină de duh , care dragă Merry , poți să faci uzanță de ea când te plicti... ăstaaa, te interesează , te fascinează... cineva ... inteligent( ) :
Să-mi tușșești-n ..... ... ptiiiiiiiiiiii , am uitat continuarea.....

9am187793

13 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 06:18

De la: BATALUL, la data 2010-04-02 23:21:11
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-02 22:31:38" Din momentul in care luptele de putere au degenerat in Romania in lupta pentru existenta zilnica, din momentul in care mii de interese private sunt legate de finante sau de caderea unui partid, nu mai poate fi vorba de neatarnarea politica a diferitilor grupari care isi disputa puterea statului.
Din momentuil in care interesul material de a ajunge la putere precumpaneste, o spunem cu parere de rau : Votul universal in tara si in Parlament nu mai e decat manipulul unor ambitii personale, al unor apetituri, pe cat de nesatioase, pe atat de vrednice de condamnat. " Mihai Eminescu (..jurnalist traditionalist...)

Cum nu a putut Teo sa refuze oferta ? Dezolant.

Pulitica,de,afaceri cu Statul ,cu partidul ,aha !
Afacerile cu Statul sunt cele mai valoroase ,orce lucrare care costa 1000 roni ,Statul o plateste cu 1 miliard,asa ca ,,...!!! merita ? Cino plateste ? POPORUL SUVERAN ,PRIN TAXE SI IMPOZITE ,bre grei sunteti de cap !

Pai la DEZASTRUL facut de BASESCU,o catastrofa CA teo MAI LIPSEA LA pdl

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 21:40

NESIMTIRE MARCA TEO TRANDAFIR,MAI 2010.

"Și dacă ai doi lei în buzunar, tot îți iei o pâine, o pui în congelator și mănânci în fiecare câte o frimitură, dar nu mori de foame”

Te-ai orientat catre partidul care trebuia Teo,acolo se strang nesimtitii ca tine...

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 22:22

De la: vaneamarin, la data 2010-05-25 21:40:48NESIMTIRE MARCA TEO TRANDAFIR,MAI 2010.

"Și dacă ai doi lei în buzunar, tot îți iei o pâine, o pui în congelator și mănânci în fiecare câte o frimitură, dar nu mori de foame”

Te-ai orientat catre partidul care trebuia Teo,acolo se strang nesimtitii ca tine...

No , măi Vanea .... ți-ai cam dat arama pe față .... aș zice eu ....
Nu te interesează nimic frate , pe matale !!
Tu ai un război de dus !!
Am înțeles !!

Măcar , te plătesc bine , la felix în ogradă ?? Știam că "dau" bine !! .... dar acu' pe criza asta .... se apreciază și voluntariatul ....
Zero , cam asta reprezinți tu pentru Teo Trandafir !! Ține minte , ZEEEE-ROOOO !!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 08:39

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-25 22:22:51
De la: vaneamarin, la data 2010-05-25 21:40:48NESIMTIRE MARCA TEO TRANDAFIR,MAI 2010.

Am înțeles !!

Măcar , te plătesc bine , la felix în ogradă ?? Știam că "dau" bine !! .... dar acu' pe criza asta .... se apreciază și voluntariatul ....
Zero , cam asta reprezinți tu pentru Teo Trandafir !! Ține minte , ZEEEE-ROOOO !!

Ce naiba aveti dom'le cu obsesiile astea ?Nu ma plateste nimeni ci spun doar ce cred .Aveti mentalitati cam proletare ,visati numai comploturi impotriva maretei oranduiri si nu admiteti ca un om cinstit poate sa fie scarbit de Basescu si gasca lui .Nu este vorba de un razboi pe care il am eu, dar suntem pe un forum de politca asa ca imi spun parerile pe acest subiect .Tu cand il lauzi pe Base indiferent de ce face, esti platit de cineva sau , ca si noi, iti spui doar parerea?

july

563 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 20:30

Am înțeles !!

Oricum Teo Trandafir este un zero, mai ales acolo unde se afla acum. Nu are ce cauta in politica. Nu se pricepe deloc, normal ca scoate doar tampenii pe gura!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:21

Salutări veniri d-nei Tanța, colaboratoarea nedespărțită a Teodorei Trandafir în lumea politicului.
Salut încă o dată pe această cale "principiile" nepotismului .... Să bem pentru asta !

PS. Teo Trandafir și politica !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:00

De la: july, la data 2010-05-27 20:30:26

Am înțeles !!

Oricum Teo Trandafir este un zero, mai ales acolo unde se afla acum. Nu are ce cauta in politica. Nu se pricepe deloc, normal ca scoate doar tampenii pe gura!

TEO ESTE ACOLO !!!... Pe când tu ... "comentezi" pe forum !!!
Ea încearcă să facă ceva , voi , numai să dați din gură ... cu o mare neputință în glas , ce se aude de la trei poște !...... Deci , măi loază fată , tu ești un zero la faza asta !!!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 16:33

Așa se întâmplă când votăm fără cap. Mai avem puțin și trimitem în parlamet forumiștii. Nu văd nici un fel de diferență între "țățismele Teo" și țățismele pupincuriștilor băsescieni.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:06

De la: 111dinu, la data 2010-05-28 16:33:57Așa se întâmplă când votăm fără cap. Mai avem puțin și trimitem în parlamet forumiștii. Nu văd nici un fel de diferență între "țățismele Teo" și țățismele pupincuriștilor băsescieni.

TU NU VEZI ....DE PĂR !!! CĂ ȚIE ÎȚI PLACE FAȚA , NU CA NOUĂ SPATELE , MĂI PUPI-N..... ptiiiiiii luate-ar apa de limbă .... iar am uitat continuarea ....

9am188794

19 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 08:04

De la: camioneros70, la data 2010-04-01 14:19:56Deschid acest topic , pentru comentariile voastre și în principal aștept să posteze măcar un mesaj , fie el și bisilabic , Mirciulică Badea , ăla original de la antena 3 , să ne lămurească și pe noi : CUM ÎL TRĂDEAZĂ ȘI CEI MAI BUNI PRIETENI AI SĂI ?????????????
Oreste are emisiuni la B1Tv , AM TOT CE-TI DORESTI Seriozitate,pasiune,forme dulci!Vino sa simti placerea lg mine,sa simti buzele moi,sanii apetisanti,hot pussy,,funduletul stramt!Accept FK,COF,CIM,COB,,fin.anal/orala-INGHIT!O+N+Anal.Doar in weekend! 29 May 02:24
0726604235

ANDREEA 0730205558
9am188794

19 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 08:07

De la: 9am045616, la data 2010-05-11 08:47:43Tocmai acum la spartul targului

AM TOT CE-TI DORESTI Seriozitate,pasiune,forme dulci!Vino sa simti placerea lg mine,sa simti buzele moi,sanii apetisanti,hot pussy,,funduletul stramt!Accept FK,COF,CIM,COB,,fin.anal/orala-INGHIT!O+N+Anal.Doar in weekend! 29 May 02:24
0726604235

ANDREEA 0730205558
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 17:25

Ești terminat...or ! ....
Mai publică o dată poate sună ....
Deschide-ți dracului un topic ! Nu ne mai plictisi pe topicuri de altă natură ....
Chiar așa disperată ești ????

9am189179

8 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 08:55

De la: Victor2009, la data 2010-04-01 14:36:30 Totul este neasteptat de clar.......o individa ca TEO nu cred ca se lasa cumparata.........are banuti cat cuprinde si plus de asta si o inteligenta sclipitoare.....Sincer, sunt curios sa vad ce mai pot nascocii acum mascaricii anti,,ori ce''?? Tanti de la loto nu cred ca mai are rost sa candideze.....Mama lor de Basescieni.....

TI S-A INTAMPLAT... VREODATA SA NE VEZI PE STRADA SI SA REGRETI CA NU NE-AI ABORDAT? ACUM O POTI FACE DACA VII LA NOI.7 PRIETENE DULCI SI PASIONALE ITI VOR TRANSFORMA ZIUA INTR-UNA DE NEUITAT.TOTUL ESTE PERMIS LA NOI!! 0728.563.900/ 0749.660.976/ 0720.344

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Teo Trandafir intrĂŁ Ăźn politicĂŁ !!
Mergi la: