gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 14:40
De la: Balboaca, la data 2011-06-10 11:10:05De la: gabigabi, la data 2011-06-09 18:23:38da, dintro pensie de 600-700 se moare de se taie 15 % ! dar , CUM indraznesti TU sa vorbesti despre asta, TU , favorizatule de soarta ! ? du-te si refuza sa-ti mai salariul tau nesimtit si accepta....ba nu, CERE sa traiesti cu 900, nu cu 700 ron - 15% ! ce usor e sa dai bice la fundul altuia !
si-ti mai spun o data : CURTEA CONSTITUTIONALA a oprit aberatia cu taiatul pensiei !
De ce nu s-a trecut in PRIMA FAZA la reducerea CHELTUIELILOR Institutiilor Statului si a Agentiilor Guvernamentale ? de ce , cind FMI asta a CERUT intii si-ntii ? abia dupa 1,5an se recunoaste ca a existat aceasta recomandare, dar a fost ignorata ba, mai mult ,si presedentia si guvernul si sri au primit buget mai mare pe 2010 ? va doare-n pix de cetatenii tarii asteia ! voi o duceti bine- CRIZA e a lor ! Mamaie, trebuie sa-ti desenez pentru a intelege? Pai cu ce pensie ai iesit matale in 1907?
De atunci ea a fost indexata cu acea iluzorie ,,crestere economica'' , asa este? Acum nu este normal cand nu mai exista crestere economica iar PIBul se prabuseste sa revii la pensia cu care ai iesit pe drept? Voi astia ,,Tutankamonii'' ati iesit cu pensii de 500-600 lei , iar acum aveti 1200-1300 tocmai datorita acestor indexari .Tatal meu( suntem familie longeviva) de 85 ani a iesit la pensie cu 1500 lei comunisti iar acum are o pensie de 1800 lei noi si nu consider ca este normal.
daca-ti pare rau ca tatal tau are din ce trai si nu sta cu mina-ntinsa la poarta bisericii sau pe linga cite o covrigarie, doar-doar ii va da cineva de'o piine , esti NEBUN , TICALOS si Dumnezeu sa-ti dea dupa gindul tau !
daca tu crezi despre tine ca esti extraordinar cu felul tau ORIGINAL de a gindi, da-mi voie sa-ti mai spun inca o data : esti NEBUN si n-ai inteles nimic de la viata asta ! n-ai nici Onoarea si nici Demnitatea de OM ce a MUNCIT CINSTIT o viata , mindru ca nu si-a irosit -o ! dupa aberatiile pe care le sustii, NEBUNULE, trag concluzia ca ai fost vreun TREPADUS PCR.ist ce dadeai ca si acum din clanta in SLUJBA PARTIDULUI !
MARS DE AICI , JAVRA !  si nu uita : ia-l si pe basescu si pe toti cei care sustin ca STATUL NU E RESPONSABIL ptr. Cetatenii lui , asa cum STIPULEAZA CONSTITUTIA Dreptul cetateanului la o viata Demna ! NU e in stare sa creeze cadrul legal ptr. asta ? Nu e in stare sa echilibreze bugetul ? Nu e in stare sa faca programe ptr. dezvoltarea economica si ridicarea PIB.ului ? sa se duca
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
Tramp
9944 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 14:51
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 14:40:43De la: Balboaca, la data 2011-06-10 11:10:05De la: gabigabi, la data 2011-06-09 18:23:38da, dintro pensie de 600-700 se moare de se taie 15 % ! dar , CUM indraznesti TU sa vorbesti despre asta, TU , favorizatule de soarta ! ? du-te si refuza sa-ti mai salariul tau nesimtit si accepta....ba nu, CERE sa traiesti cu 900, nu cu 700 ron - 15% ! ce usor e sa dai bice la fundul altuia !
si-ti mai spun o data : CURTEA CONSTITUTIONALA a oprit aberatia cu taiatul pensiei !
De ce nu s-a trecut in PRIMA FAZA la reducerea CHELTUIELILOR Institutiilor Statului si a Agentiilor Guvernamentale ? de ce , cind FMI asta a CERUT intii si-ntii ? abia dupa 1,5an se recunoaste ca a existat aceasta recomandare, dar a fost ignorata ba, mai mult ,si presedentia si guvernul si sri au primit buget mai mare pe 2010 ? va doare-n pix de cetatenii tarii asteia ! voi o duceti bine- CRIZA e a lor ! Mamaie, trebuie sa-ti desenez pentru a intelege? Pai cu ce pensie ai iesit matale in 1907?
De atunci ea a fost indexata cu acea iluzorie ,,crestere economica'' , asa este? Acum nu este normal cand nu mai exista crestere economica iar PIBul se prabuseste sa revii la pensia cu care ai iesit pe drept? Voi astia ,,Tutankamonii'' ati iesit cu pensii de 500-600 lei , iar acum aveti 1200-1300 tocmai datorita acestor indexari .Tatal meu( suntem familie longeviva) de 85 ani a iesit la pensie cu 1500 lei comunisti iar acum are o pensie de 1800 lei noi si nu consider ca este normal.
daca-ti pare rau ca tatal tau are din ce trai si nu sta cu mina-ntinsa la poarta bisericii sau pe linga cite o covrigarie, doar-doar ii va da cineva de'o piine , esti NEBUN , TICALOS si Dumnezeu sa-ti dea dupa gindul tau !
daca tu crezi despre tine ca esti extraordinar cu felul tau ORIGINAL de a gindi, da-mi voie sa-ti mai spun inca o data : esti NEBUN si n-ai inteles nimic de la viata asta ! n-ai nici Onoarea si nici Demnitatea de OM ce a MUNCIT CINSTIT o viata , mindru ca nu si-a irosit -o ! dupa aberatiile pe care le sustii, NEBUNULE, trag concluzia ca ai fost vreun TREPADUS PCR.ist ce dadeai ca si acum din clanta in SLUJBA PARTIDULUI !
MARS DE AICI , JAVRA ! si nu uita : ia-l si pe basescu si pe toti cei care sustin ca STATUL NU E RESPONSABIL ptr. Cetatenii lui , asa cum STIPULEAZA CONSTITUTIA Dreptul cetateanului la o viata Demna ! NU e in stare sa creeze cadrul legal ptr. asta ? Nu e in stare sa echilibreze bugetul ? Nu e in stare sa faca programe ptr. dezvoltarea economica si ridicarea PIB.ului ? sa se duca
Mars, este un cuvant Francez?
Cu trecera timpului de la '89 tot se scurge timpul si PIP-ul scade pe an ce trece tot mai mult, in cativa ani va fi 0
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 15:01
da, asa gonesti Javrele pripasite si ticalosite, pe care ,daca nu le lasi sa moara, nu te mai lasa ele sa traiesti ..... javre ordinare !
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 15:36
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 15:01:38 da, asa gonesti Javrele pripasite si ticalosite, pe care ,daca nu le lasi sa moara, nu te mai lasa ele sa traiesti ..... javre ordinare !  MARE NESIMTITA ESTI MAI TUTO! PAI SA TRAIM NOI CARCASELE IAR COPII NOSTRII SA FIE SCLAVI I PE PLANTATIA PENSIONARILOR NU?DACA IN A DOUA JUMATATE A SECOLUL TRECUT A PREDOMINAT DICTATURA COMUNISTA , ACUM AVEM O DICTATURA A PENSIONARILOR CA DOAR EI SUNT MAI MULTI LA NUMAR. BIATA DE TINE, FUGI  SI TE SPANZURA CA DEGEABA MAI TRAIESTI!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 15:37
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 15:01:38 da, asa gonesti Javrele pripasite si ticalosite, pe care ,daca nu le lasi sa moara, nu te mai lasa ele sa traiesti ..... javre ordinare !  MARE NESIMTITA ESTI MAI TUTO! PAI SA TRAIM NOI CARCASELE IAR COPII NOSTRII SA FIE SCLAVI I PE PLANTATIA PENSIONARILOR NU?DACA IN A DOUA JUMATATE A SECOLUL TRECUT A PREDOMINAT DICTATURA COMUNISTA , ACUM AVEM O DICTATURA A PENSIONARILOR CA DOAR EI SUNT MAI MULTI LA NUMAR. BIATA DE TINE, FUGI  SI TE SPANZURA CA DEGEABA MAI TRAIESTI!
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 15:42
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 14:21:01De la: Balboaca, la data 2011-06-10 10:57:46De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:55:32De la: Balboaca, la data 2011-06-09 17:41:36De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:23:53De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:14:03ba, dialogul vostru a la Stan si Bran, e demential !
bolboroseala nebuna , NU pensionarii au refuzat scaderea cu 15% , ci Curtea Constitutionala a declarat-o ilegala , in conf. cu toate Normele de Drept Internationale, NEBUNULE ce NU stii ce vorbesti, dar dai din clanta ! daca nu era asa, exact in basca -l durea pe tovu' : le taia asa cum a taiat si salariile cu 25 % ....au fost oamenii intrebati si ei au sarit in sus de bucurie si au fost de acord cu taierea , nebunule ce esti ? atita timp cit tandemul conducator considera ca Pensiile si salariile bugetarilor sunt CANCERUL Bugetului de stat, toti suntem ASISTATI SOCIALI , ati inteles ? si tu Silverache , chiar daca din salariul tau pot fi platiti vreo 5-6 dintre tinerii aia pe care-i cainezi ! ce-ar fi sa te duci si sa renunti la 3/ 4 din ea si sa "muncesti" din constiinta misiunii tale patriotice ,cu 1-12 ron/ luna ? ei, ce-ar fi ?
v-am mai intrebat o data : CINE-s cele 13 mil. de Asistati sociali ? si de ce ceilalti 5mil, nu-s ? aia sunt votantii portocalii si restul niste aia ce trebuie ajutati sa iasa din sistem mai repede si pe cai naturale bineinteles ?
desigur : sa muncesti pe 1000 - 1.200 ron salariul /luna !
si nu stiu cine papa postarile ....iar eu, don baltoaca NU ti-am scris mizerii asa cum scrii tu ! ca ti-am spus ca esti nebun ? ESTI ,ca un om normal nu se pune singur la zid si se invinovateste pe sine ca indrazneste sa traiasca, ci trage la raspundere, in mod normal si democratic pe cei / cel ce i-a PROMIS ca VA TRAI BINE si acum l-a adus in situatia de a -si renega, viata, munca lui de'o viata si demnitatea lui de OM ! tu NU esti Om, naltoaca : esti un scuipat pe care-l calca toti in picioare ! ei da, acum ti-am vorbit urit, ca sa intelegi despre ce-i vorba ! .... Am inteles mai mamaie, in aceasta tara cei normali si cu bunsimt sunt nebuni iar cei nesimtiti care au pensii mai mari decat majoritatea celor care muncesc sunt sanatosii.
Pai nu vezi ca toata tara asta este cu fundul in sus?Tu crezi ca este asta o normalitate mai ,,neuronilipsa''? Tu crezi ca este normal ca cei cu salarii de 800-1000 lei care mai au si 2-3 copii in intretinere sa-si plateasca transportul iar noi sa beneficiem de gratuitati la ITB,CFR?Pai cei de la CC care au respins legea nu sunt tot pensionari ? Asta este dreptate?Ma faci pe mine nebun dar mai gandeste un pic si-mi vei da dreptate. Nu cumva acum traim o perioada in care cei care nu muncesc au drepturi mai mari decat ,,robii'' din campul muncii? Cum este posibil ca un individ care nu a muncit o ora toata viata sa beneficieze de pensie? Cata minte ati trebuie sa poti recunoaste ca avem datoria sa fim solidari cu restul populatiei pe care am sufocato datorita nesimtirii de care dam dovada.
esti un caz psihiatric, pe cuvintul meu ! mai omule 70% din pensiile in plata sunt de 600-700 ron ! cele nu stiu cite despre care tot vorbesti tu sunt EXCEPTII si ptr. a elimina acele exceptii, NU trebuie sa-i innebunesti pe toti ! ca si pe cumnata-ta : daca nu-i bolnava sa i se ia pensia ! da' parca si tu esti PENSIONAT pe caz de BOALA ! de care Boala, bolboaca ,ca abia acum imi dau seama de care Boala suferi tu !
gata, nu-ti mai zic nimic : e bine, mai baltoaca ! tu du-te si da-ti pensia la Cotroceni ,in fondul ala de solidaritate ; renunta la gratuitati si cumparati bilet ; nu te mai duce decit la policlinica cu plata si du-te la farmacie si plateste-ti Integral medicamentele ! e foarte simplu si vei fi cu constiinta impacata ! si, vinde-ti " casuta de vacanta si recreere" facuta din pensia ta micuta de 850 ron si inscrie-te la un azil , platind pe 1 an in avans ....e simplu, atit de simplu ! Nu stiu cum se face dar cunosc numai EXCEPTII si majoritatea sunt tot EXCEPTII si matale esti tot o EXCEPTIE si eu sunt tot o EXCEPTIE! Fugi mai mincinoaso! Cat despre mine afla ca sunt mult mai sanatos decat ai dori tu , asta pentru ca inca muncesc si nu astept pomana statului asa cum faci tu.Cat despre azil nu pot decat sa-ti urez .......drum bun..., pentru ca acolo te vor duce copii tai , mai ales ca suferinta neurologica nu prea se poate trata ambulatoriu!
esti un MINCINOS la fel de mare ca si basescu tau si d'aia il si placeti : cine se aseamana ,se aduna ! TU cu minuta ta ai scris ca ai o pensie de 850 ron si ai spus ca esti pensionat pe caz de boala ! ce fel de boala ai tu, mai baltoaca urit mirositoare ? PE LANGA FAPTUL CA ESTI PROASTA MAI DAI DOVADA SI DE AMNEZIE ACUTA ! ACUM INTELEG CINE ESTE ,,IMFIRMIERA SCHIZOFRENICA''. EU NU AM SPUS NICIODATA CA SUNT PENSIONAT PE CAZ DE BOALA IAR DACA IMI POSTEZI MIE ACEST NEADEVAR INSEAMNA CA ESTI TARE RAMOLITA,RAMOLITO !
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 16:01
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 15:01:38 da, asa gonesti Javrele pripasite si ticalosite, pe care ,daca nu le lasi sa moara, nu te mai lasa ele sa traiesti ..... javre ordinare ! MARS JAVRA COMUNISTA!
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 16:14
De la: Balboaca, la data 2011-06-10 16:01:38De la: gabigabi, la data 2011-06-10 15:01:38 da, asa gonesti Javrele pripasite si ticalosite, pe care ,daca nu le lasi sa moara, nu te mai lasa ele sa traiesti ..... javre ordinare ! MARS JAVRA COMUNISTA!
IMITATIA NU ARE VALOARE, tovarasu' activist de partid , ptr. care ONOAREA, CINSTEA si MUNCA nu au avut valoare nici in comunism si nici acum , cind iti transformi cu buna stiinta cetatenii in ASISTATI ,furindu-le dreptul la munca si viata decenta ! huo !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 16:23
De la: Balboaca, la data 2011-06-10 15:42:07De la: gabigabi, la data 2011-06-10 14:21:01De la: Balboaca, la data 2011-06-10 10:57:46De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:55:32De la: Balboaca, la data 2011-06-09 17:41:36De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:23:53De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:14:03ba, dialogul vostru a la Stan si Bran, e demential !
bolboroseala nebuna , NU pensionarii au refuzat scaderea cu 15% , ci Curtea Constitutionala a declarat-o ilegala , in conf. cu toate Normele de Drept Internationale, NEBUNULE ce NU stii ce vorbesti, dar dai din clanta ! daca nu era asa, exact in basca -l durea pe tovu' : le taia asa cum a taiat si salariile cu 25 % ....au fost oamenii intrebati si ei au sarit in sus de bucurie si au fost de acord cu taierea , nebunule ce esti ? atita timp cit tandemul conducator considera ca Pensiile si salariile bugetarilor sunt CANCERUL Bugetului de stat, toti suntem ASISTATI SOCIALI , ati inteles ? si tu Silverache , chiar daca din salariul tau pot fi platiti vreo 5-6 dintre tinerii aia pe care-i cainezi ! ce-ar fi sa te duci si sa renunti la 3/ 4 din ea si sa "muncesti" din constiinta misiunii tale patriotice ,cu 1-12 ron/ luna ? ei, ce-ar fi ?
v-am mai intrebat o data : CINE-s cele 13 mil. de Asistati sociali ? si de ce ceilalti 5mil, nu-s ? aia sunt votantii portocalii si restul niste aia ce trebuie ajutati sa iasa din sistem mai repede si pe cai naturale bineinteles ?
si nu stiu cine papa postarile ....iar eu, don baltoaca NU ti-am scris mizerii asa cum scrii tu ! ca ti-am spus ca esti nebun ? ESTI ,ca un om normal nu se pune singur la zid si se invinovateste pe sine ca indrazneste sa traiasca, ci trage la raspundere, in mod normal si democratic pe cei / cel ce i-a PROMIS ca VA TRAI BINE si acum l-a adus in situatia de a -si renega, viata, munca lui de'o viata si demnitatea lui de OM ! tu NU esti Om, naltoaca : esti un scuipat pe care-l calca toti in picioare ! ei da, acum ti-am vorbit urit, ca sa intelegi despre ce-i vorba ! .... Am inteles mai mamaie, in aceasta tara cei normali si cu bunsimt sunt nebuni iar cei nesimtiti care au pensii mai mari decat majoritatea celor care muncesc sunt sanatosii.
Pai nu vezi ca toata tara asta este cu fundul in sus?Tu crezi ca este asta o normalitate mai ,,neuronilipsa''? Tu crezi ca este normal ca cei cu salarii de 800-1000 lei care mai au si 2-3 copii in intretinere sa-si plateasca transportul iar noi sa beneficiem de gratuitati la ITB,CFR?Pai cei de la CC care au respins legea nu sunt tot pensionari ? Asta este dreptate?Ma faci pe mine nebun dar mai gandeste un pic si-mi vei da dreptate. Nu cumva acum traim o perioada in care cei care nu muncesc au drepturi mai mari decat ,,robii'' din campul muncii? Cum este posibil ca un individ care nu a muncit o ora toata viata sa beneficieze de pensie? Cata minte ati trebuie sa poti recunoaste ca avem datoria sa fim solidari cu restul populatiei pe care am sufocato datorita nesimtirii de care dam dovada.
esti un caz psihiatric, pe cuvintul meu ! mai omule 70% din pensiile in plata sunt de 600-700 ron ! cele nu stiu cite despre care tot vorbesti tu sunt EXCEPTII si ptr. a elimina acele exceptii, NU trebuie sa-i innebunesti pe toti ! ca si pe cumnata-ta : daca nu-i bolnava sa i se ia pensia ! da' parca si tu esti PENSIONAT pe caz de BOALA ! de care Boala, bolboaca ,ca abia acum imi dau seama de care Boala suferi tu !
gata, nu-ti mai zic nimic : e bine, mai baltoaca ! tu du-te si da-ti pensia la Cotroceni ,in fondul ala de solidaritate ; renunta la gratuitati si cumparati bilet ; nu te mai duce decit la policlinica cu plata si du-te la farmacie si plateste-ti Integral medicamentele ! e foarte simplu si vei fi cu constiinta impacata ! si, vinde-ti " casuta de vacanta si recreere" facuta din pensia ta micuta de 850 ron si inscrie-te la un azil , platind pe 1 an in avans ....e simplu, atit de simplu ! Nu stiu cum se face dar cunosc numai EXCEPTII si majoritatea sunt tot EXCEPTII si matale esti tot o EXCEPTIE si eu sunt tot o EXCEPTIE! Fugi mai mincinoaso! Cat despre mine afla ca sunt mult mai sanatos decat ai dori tu , asta pentru ca inca muncesc si nu astept pomana statului asa cum faci tu.Cat despre azil nu pot decat sa-ti urez .......drum bun..., pentru ca acolo te vor duce copii tai , mai ales ca suferinta neurologica nu prea se poate trata ambulatoriu!
esti un MINCINOS la fel de mare ca si basescu tau si d'aia il si placeti : cine se aseamana ,se aduna ! TU cu minuta ta ai scris ca ai o pensie de 850 ron si ai spus ca esti pensionat pe caz de boala ! ce fel de boala ai tu, mai baltoaca urit mirositoare ? PE LANGA FAPTUL CA ESTI PROASTA MAI DAI DOVADA SI DE AMNEZIE ACUTA ! ACUM INTELEG CINE ESTE ,,IMFIRMIERA SCHIZOFRENICA''. EU NU AM SPUS NICIODATA CA SUNT PENSIONAT PE CAZ DE BOALA IAR DACA IMI POSTEZI MIE ACEST NEADEVAR INSEAMNA CA ESTI TARE RAMOLITA,RAMOLITO !
maiiii, ASTA ! cind ai aparut cu NEBUNIA TA , in care insisti si sub avatarul lui Bolboaca , erai @pensionarul ! da sau nu, amnezicule ? si daca n-ai scris niciodata cum c-ai fi pensionar si e inventia mea, HABAUCULE, de unde avatarul cu @ pensionarul si pledoaria ta ca ne-am trait traiul, ne-am mincat malaiul si putem sa ne spinzuram ca sa le facem loc celor tineri ? de ce BOALA suferi tu, mai baltoaca ?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 16:23
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 16:14:40De la: Balboaca, la data 2011-06-10 16:01:38De la: gabigabi, la data 2011-06-10 15:01:38 da, asa gonesti Javrele pripasite si ticalosite, pe care ,daca nu le lasi sa moara, nu te mai lasa ele sa traiesti ..... javre ordinare ! MARS JAVRA COMUNISTA!
IMITATIA NU ARE VALOARE, tovarasu' activist de partid , ptr. care ONOAREA, CINSTEA si MUNCA nu au avut valoare nici in comunism si nici acum , cind iti transformi cu buna stiinta cetatenii in ASISTATI ,furindu-le dreptul la munca si viata decenta ! huo !
DA CINE'TI IA TIE DREPTUL LA MUNCA ? TOATA ZIUA PE NET CE FACI ? APROPO,CAT SE MAI DA PE O POSTARE LA PSD,ACUM IN CRIZA ?
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 16:34
De la: Silver9AM, la data 2011-06-10 16:23:54De la: gabigabi, la data 2011-06-10 16:14:40De la: Balboaca, la data 2011-06-10 16:01:38De la: gabigabi, la data 2011-06-10 15:01:38 da, asa gonesti Javrele pripasite si ticalosite, pe care ,daca nu le lasi sa moara, nu te mai lasa ele sa traiesti ..... javre ordinare ! MARS JAVRA COMUNISTA!
DA CINE'TI IA TIE DREPTUL LA MUNCA ? TOATA ZIUA PE NET CE FACI ? APROPO,CAT SE MAI DA PE O POSTARE LA PSD,ACUM IN CRIZA ?
auzi, mai Silvare ! cind Seful Statului iese pe "sticla" si spune ca Statul NU poate Asigura locuri de munca si nici Salarii si ca suntem liberi sa PLECAM din tara, despre ce-i vorba ? da' chiar nu intelegi ce ti se spune ? si cind tot el si tot pe "sticla" spune ca pensionarii si bugetarii sunt CANCERUL bugetului de Stat , iarasi : ce trebuie sa inteleaga cetateanul roman ? si, mai ales, CE TREBUIE SA FACA cetateanul cu asemenea conducatori care au fost Alesi si pusi acolo, TOCMAI ca sa creeze in tara climatul politic, social si economic astfel ca cetateanul sa TRAIASCA, sa Munceasca si sa-si Creasca Copiii in TARA LUI, NU sa plece-n bejenie !? NU-I CAPABIL sa-si indeplineasca Angajamentul luat fata de Cetatean ? sa-si dea DEMISIA ! sa CEARA IERTARE poporului roman ptr. ce i-a facut si sa se duca
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 17:00
ca de obicei , eu spun una, tu raspunzi alta ....suntem in paralel, silvare, in paralel si tu vorbesti fix ca toti portocalii ce apar la tv ! va da, tata, cineva TEXTUL de toti vorbiti aceeasi limba ?!
P.S. astept ziua in care TOTI cei ce-au JEFUIT RO sa dea socoteala, fiecare dupa nr. de mandate avute si importanta lor ! la loc de cinste : Traian Basescu, caci cu el s-a dat PRIMUL TUN economiei romanesti si FLOTA s-a dus pe apa simbetei !
ILIESCU ? si el e la loc de cinste pe lista ,dar e o oarecare diferenta intre el si toti ceilalti : el a INCHIS OCHII si s-a facut ca nu vede ce fac ceilalti !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 17:13
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 17:00:09ca de obicei , eu spun una, tu raspunzi alta ....suntem in paralel, silvare, in paralel si tu vorbesti fix ca toti portocalii ce apar la tv ! va da, tata, cineva TEXTUL de toti vorbiti aceeasi limba ?!
P.S. astept ziua in care TOTI cei ce-au JEFUIT RO sa dea socoteala, fiecare dupa nr. de mandate avute si importanta lor ! la loc de cinste : Traian Basescu, caci cu el s-a dat PRIMUL TUN economiei romanesti si FLOTA s-a dus pe apa simbetei !
ILIESCU ? si el e la loc de cinste pe lista ,dar e o oarecare diferenta intre el si toti ceilalti : el a INCHIS OCHII si s-a facut ca nu vede ce fac ceilalti !
NU GABI,GRESESTI ! ILICI A INCHIS ROMANIA !!!
DOSARUL FLOTA,ITI REPET A NUSTIU CATA OARA,ESTE INCHI SI INMORMANTAT,DEGEABA SPERATI.........CHIAR DACA CINEVA V-A VREA SA'L REDESCHIDA NU V-A FI DE ACORD CHIAR USL-UL !!! DE CE ? FLOTA ASTA A DISPARUT PE MANDATUL A 3 MINISTRI AI TRANSPORTURILOR,IAR 2 ERAU DE LA ACTUALUL USL..........DAR STII DESTUL DE BINE ASTA,PERSEVEREZI IN ORDINUL PRIMIT DE LA PARTID,SINCER GABI EU CRED CA TU ESTI PLATITA PT. POSTARILE TALE,ALTFEL NU IMI EXPLIC ABERATIILE POSTATE DE TINE......EU NU TE CONSIDER O FEMEIE PROASTA,DOAR CA O FACI DIN INTERES.....
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 18:33
De la: Silver9AM, la data 2011-06-10 17:13:14De la: gabigabi, la data 2011-06-10 17:00:09ca de obicei , eu spun una, tu raspunzi alta ....suntem in paralel, silvare, in paralel si tu vorbesti fix ca toti portocalii ce apar la tv ! va da, tata, cineva TEXTUL de toti vorbiti aceeasi limba ?!
DOSARUL FLOTA,ITI REPET A NUSTIU CATA OARA,ESTE INCHI SI INMORMANTAT,DEGEABA SPERATI.........CHIAR DACA CINEVA V-A VREA SA'L REDESCHIDA NU V-A FI DE ACORD CHIAR USL-UL !!! DE CE ? FLOTA ASTA A DISPARUT PE MANDATUL A 3 MINISTRI AI TRANSPORTURILOR,IAR 2 ERAU DE LA ACTUALUL USL..........DAR STII DESTUL DE BINE ASTA,PERSEVEREZI IN ORDINUL PRIMIT DE LA PARTID,SINCER GABI EU CRED CA TU ESTI PLATITA PT. POSTARILE TALE,ALTFEL NU IMI EXPLIC ABERATIILE POSTATE DE TINE......EU NU TE CONSIDER O FEMEIE PROASTA,DOAR CA O FACI DIN INTERES.....
ma lasi ? repeta treaba asta pina nu mai poti ! FLOTA a fost Piatra de temelie a JAFULUI NATIONAL si Basescu isi are propria vina in aceasta hotie !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 18:41
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 18:33:31De la: Silver9AM, la data 2011-06-10 17:13:14De la: gabigabi, la data 2011-06-10 17:00:09ca de obicei , eu spun una, tu raspunzi alta ....suntem in paralel, silvare, in paralel si tu vorbesti fix ca toti portocalii ce apar la tv ! va da, tata, cineva TEXTUL de toti vorbiti aceeasi limba ?!
ma lasi ? repeta treaba asta pina nu mai poti ! FLOTA a fost Piatra de temelie a JAFULUI NATIONAL si Basescu isi are propria vina in aceasta hotie !
PAI SUNT NEVOIT SA TE LASSSSSSSSSSS ,NU V'EI FI NICIODATA UN OM CREDIBIL,PACAT DE VARSTA TA........CHIAR CREZI CA SE MERITA........E A TA PROBLEMA.......
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 22:02
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 16:23:14De la: Balboaca, la data 2011-06-10 15:42:07De la: gabigabi, la data 2011-06-10 14:21:01De la: Balboaca, la data 2011-06-10 10:57:46De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:55:32De la: Balboaca, la data 2011-06-09 17:41:36De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:23:53De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:14:03ba, dialogul vostru a la Stan si Bran, e demential !
maiiii, ASTA ! cind ai aparut cu NEBUNIA TA , in care insisti si sub avatarul lui Bolboaca , erai @pensionarul ! da sau nu, amnezicule ? si daca n-ai scris niciodata cum c-ai fi pensionar si e inventia mea, HABAUCULE, de unde avatarul cu @ pensionarul si pledoaria ta ca ne-am trait traiul, ne-am mincat malaiul si putem sa ne spinzuram ca sa le facem loc celor tineri ? de ce BOALA suferi tu, mai baltoaca ? VEZI CA ESTI RAMOLITA ATATA TIMP CAT NU REUSESTI SA INTELEGI O POSTARE? PAI EU AM AFIRMAT CA NU AM POSTAT SUB NIKUL PENSIONAR? BINEANTELES CA DA, DAR NICIODATA NU AM AFIRMAT CA SUNT PENSIONAT PE CAZ DE BOALA, BOALA CE ESTI!
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 22:03
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 16:23:14De la: Balboaca, la data 2011-06-10 15:42:07De la: gabigabi, la data 2011-06-10 14:21:01De la: Balboaca, la data 2011-06-10 10:57:46De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:55:32De la: Balboaca, la data 2011-06-09 17:41:36De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:23:53De la: gabigabi, la data 2011-06-09 16:14:03ba, dialogul vostru a la Stan si Bran, e demential !
maiiii, ASTA ! cind ai aparut cu NEBUNIA TA , in care insisti si sub avatarul lui Bolboaca , erai @pensionarul ! da sau nu, amnezicule ? si daca n-ai scris niciodata cum c-ai fi pensionar si e inventia mea, HABAUCULE, de unde avatarul cu @ pensionarul si pledoaria ta ca ne-am trait traiul, ne-am mincat malaiul si putem sa ne spinzuram ca sa le facem loc celor tineri ? de ce BOALA suferi tu, mai baltoaca ? VEZI CA ESTI RAMOLITA ATATA TIMP CAT NU REUSESTI SA INTELEGI O POSTARE? PAI EU AM AFIRMAT CA NU AM POSTAT SUB NIKUL PENSIONAR? BINEANTELES CA DA, DAR NICIODATA NU AM AFIRMAT CA SUNT PENSIONAT PE CAZ DE BOALA, BOALA CE ESTI!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 07:38
cine zice ala e ! Ramolitule , pe cind erai @pensionarul si ai spus ca ai doar 850 ron si te-am intrebat de ce atit de putin ,ca tu ca strungar- ca parca asta ai zis ca ai fost- ar fi trebuit sa ai o pensie mai mar ? si
ai raspuns ca esti pensionat pe caz de boala ! pe ce fel de Boala , Pensionarule care afirmi acum ca NU esti pensionar si nu stai la mila statului ? NU vrei tu sa te pui de acord cu ceea ce afirmi ? sau macar tine naibii minte ce rahat maninci !
ieri ti-am cautat postarile ca @pensionarul si nu te-am gasit ....in schimb, l-am gasit pe un @Victor si pe un @ciocirdel ,care al naibii de bine semanau cu tine si la gindire si la exprimare !
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 13:45
De la: gabigabi, la data 2011-06-11 07:38:19cine zice ala e ! Ramolitule , pe cind erai @pensionarul si ai spus ca ai doar 850 ron si te-am intrebat de ce atit de putin ,ca tu ca strungar- ca parca asta ai zis ca ai fost- ar fi trebuit sa ai o pensie mai mar ? si
ai raspuns ca esti pensionat pe caz de boala ! pe ce fel de Boala , Pensionarule care afirmi acum ca NU esti pensionar si nu stai la mila statului ? NU vrei tu sa te pui de acord cu ceea ce afirmi ? sau macar tine naibii minte ce rahat maninci !
ieri ti-am cautat postarile ca @pensionarul si nu te-am gasit ....in schimb, l-am gasit pe un @Victor si pe un @ciocirdel ,care al naibii de bine semanau cu tine si la gindire si la exprimare ! TOT E BINE! INSEAMNA CA MAI SUNT INDIVIZI CARE AU ACELEASI PARERI CA MINE!
HAI SA RECAPITULAM.......
1..EU NU AM POSTAT NICIODAT CU ALT NIK.......
2..EU NU AM POSTAT NICIODATA CA SUNT PENSIONAT PE CAZ DE BOALA SI DOAR CA AM IESIT MAI DEVREME LA PENSIE( CU APROXIMATIV 3 ANI) SI DIN ACEST MOTIV AM O PENSIE DIMINUATA.............
3..EU NU MANANC RAHAT ASA CUM FACI TU PENTRU ACEA RETIBUTIE DE LA PARTID........
4.. EU INCA MUNCESC IN PARTICULAR DAR SI LA TARA LA ,,MOSIE'' ASA CUM LE PLACE COMUNISTILOR CA TINE SA NUMEASCA SFANTA PROPRIETATE........
5..EU SUNT CONVINS CA NOI PENSIONARII AR TREBUI SA INTELEGEM CA SUNTEM O POVARA SI ACCEPTAREA DIMINUARII CU 15% AR FI DEMONSTRAT CA SI NOI SUNTEM ROMANI SI CA CA MAI SUNTEM INTREGI LA CAP.
OARE ACESTE EFORTURI TREBUIESC FACUTE DOAR DE CETATENII CARE INCA MUNCESC?
MIE IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA SUNT PENSIONAR DEOARECE CHIR DACA NIMENI NU NE ZICE IN FATA ADEVARUL, TOTI STIU CA DATORITA NOUA ACUM VIATA ESTE MULT MAI GREA DECAT IN URMA CU UN AN.
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 13:50
De la: gabigabi, la data 2011-06-11 07:38:19cine zice ala e ! Ramolitule , pe cind erai @pensionarul si ai spus ca ai doar 850 ron si te-am intrebat de ce atit de putin ,ca tu ca strungar- ca parca asta ai zis ca ai fost- ar fi trebuit sa ai o pensie mai mar ? si
ieri ti-am cautat postarile ca @pensionarul si nu te-am gasit ....in schimb, l-am gasit pe un @Victor si pe un @ciocirdel ,care al naibii de bine semanau cu tine si la gindire si la exprimare ! CRED CA DE ATATA URA PROLETARA NU REUSESTI SA-TI MAI ADUNI GANDURILE SI SA REALIZEZI CA ESTI TARE DUSA CU PLUTA.
REVIN CU POSTAREA ANTERIOARA....
 .VEZI CA ESTI RAMOLITA ATATA TIMP CAT NU REUSESTI SA INTELEGI O POSTARE? PAI EU AM AFIRMAT CA NU AM POSTAT SUB NIKUL PENSIONAR? BINEANTELES CA DA, DAR NICIODATA NU AM AFIRMAT CA SUNT PENSIONAT PE CAZ DE BOALA, BOALA CE ESTI! 
ACUM INTELEGI ...........???TU TOT CE VREI POSTEZI SI MAI INCERCI SA ARUNCI CU LATURI MINTIND CRUNT. PACAT DE TINE CA TE DAI SI INTELECTUALA.
ATUNCI CE PRETENTII SA MAI AVEM DE LA CEI CU MAI PUTINE CLASE?
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 14:05
De la: Balboaca, la data 2011-06-11 13:45:43De la: gabigabi, la data 2011-06-11 07:38:19cine zice ala e ! Ramolitule , pe cind erai @pensionarul si ai spus ca ai doar 850 ron si te-am intrebat de ce atit de putin ,ca tu ca strungar- ca parca asta ai zis ca ai fost- ar fi trebuit sa ai o pensie mai mar ? si
ieri ti-am cautat postarile ca @pensionarul si nu te-am gasit ....in schimb, l-am gasit pe un @Victor si pe un @ciocirdel ,care al naibii de bine semanau cu tine si la gindire si la exprimare ! TOT E BINE! INSEAMNA CA MAI SUNT INDIVIZI CARE AU ACELEASI PARERI CA MINE!
HAI SA RECAPITULAM.......
1..EU NU AM POSTAT NICIODAT CU ALT NIK IN AFARA CELUI CU PENSIONARUL SI CEL ACTUAL....DAR NU AM AVUT ALTE CONTURI......
2. TU POSTEZI CU NIK....165.....VALI VASILE...GABIGABRIELA, GABI, ETC.
SE PARE CA ASA CERE PSD.
3...EU NU AM POSTAT NICIODATA CA SUNT PENSIONAT PE CAZ DE BOALA SI DOAR CA AM IESIT MAI DEVREME LA PENSIE( CU APROXIMATIV 3 ANI) SI DIN ACEST MOTIV AM O PENSIE DIMINUATA.............
3..EU NU MANANC RAHAT ASA CUM FACI TU PENTRU ACEA RETIBUTIE DE LA PARTID........
4.. EU INCA MUNCESC IN PARTICULAR DAR SI LA TARA LA ,,MOSIE'' ASA CUM LE PLACE COMUNISTILOR CA TINE SA NUMEASCA SFANTA PROPRIETATE........
5...EU SUNT CONVINS CA NOI PENSIONARII AR TREBUI SA INTELEGEM CA SUNTEM O POVARA SI ACCEPTAREA DIMINUARII CU 15% AR FI DEMONSTRAT CA SI NOI SUNTEM ROMANI SI CA CA MAI SUNTEM INTREGI LA CAP.
OARE ACESTE EFORTURI TREBUIESC FACUTE DOAR DE CETATENII CARE INCA MUNCESC?
MIE IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA SUNT PENSIONAR DEOARECE CHIR DACA NIMENI NU NE ZICE IN FATA ADEVARUL, TOTI STIU CA DATORITA NOUA ACUM VIATA ESTE MULT MAI GREA DECAT IN URMA CU UN AN.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 16:38
De la: gabigabi, la data 2011-06-10 17:00:09ca de obicei , eu spun una, tu raspunzi alta ....suntem in paralel, silvare, in paralel si tu vorbesti fix ca toti portocalii ce apar la tv ! va da, tata, cineva TEXTUL de toti vorbiti aceeasi limba ?!
INCAPATINATA MAI ESTI MAI GABI,IN CE ZODIE ESTI ???
PAI DACA OMU'TI SPUNE CLAR SI RASPICAT CA NU A AFIRMAT NICIODATA CA ESTE PENSIONAR DE BOALA.DE CE'L CONTRAZICI ASA DE AMORUL ARTEI ? DA'I DOVADA( POSTAREA LUI) PRIN CARE A AFIRMAT ASA CEVA SI ATUNCI AI DOVEDIT CA ESTI CREDIBILA,PANA ATUNCI DOAR SUSTII CU OBSINATIE UN NEADEVAR......
ASA FACI SI IN MAJORITATEA POSTARILOR,DOAR PRESUPUI DAR AFIRMI CU CERTITUDINE CA ESTE REAL SI ADEVARAT.......
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 18:09
irelevant ? ptui fir-ar al  de treaba ! da' uita-te la postarile lui asa cum le-am semnalat ! si ce vrei mai mul decit faptul ca e posibil ca eu sa fi uitat c-a zis de anticipata ! ?
in rest e ILEGAL sa lucrezi la Negru ....iar eu NU sunt nici 165 si nici valivasile sau gabigabriela....nu te mai prosti si revino-ti !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 18:29
De la: gabigabi, la data 2011-06-11 18:09:33irelevant ? ptui fir-ar al de treaba ! da' uita-te la postarile lui asa cum le-am semnalat ! si ce vrei mai mul decit faptul ca e posibil ca eu sa fi uitat c-a zis de anticipata ! ?
in rest e ILEGAL sa lucrezi la Negru ....iar eu NU sunt nici 165 si nici valivasile sau gabigabriela....nu te mai prosti si revino-ti !
I R E L E V A N T !!! DISCUTIA DE FOND,ERA CA TU,GABIGABI,SA DOVEDESTI CA EL A AFIRMAT CA AR FI PENSIONAR PE CAZ DE BOALA,SI PUNCT !
RESTUL SUNT VORBE............
DOVADA,DOVADA,DOVADA.......ATAT SI NIMIC MAI MULT !!!!!!!!!!!!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 18:33
De la: Silver9AM, la data 2011-06-11 18:29:27De la: gabigabi, la data 2011-06-11 18:09:33irelevant ? ptui fir-ar al de treaba ! da' uita-te la postarile lui asa cum le-am semnalat ! si ce vrei mai mul decit faptul ca e posibil ca eu sa fi uitat c-a zis de anticipata ! ?
I R E L E V A N T !!! DISCUTIA DE FOND,ERA CA TU,GABIGABI,SA DOVEDESTI CA EL A AFIRMAT CA AR FI PENSIONAR PE CAZ DE BOALA,SI PUNCT !
alooooo, ochii mari si mintea treaza ca sa poti intelege ce ti se spune ! am RECUNOSCUT ca e POSIBIL CA EU SA FI UITAT ca a sis de anticipata ! oricine poate gresi , in rest , el maninca cu polonicul cel mare !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 18:42
De la: gabigabi, la data 2011-06-11 18:33:34De la: Silver9AM, la data 2011-06-11 18:29:27De la: gabigabi, la data 2011-06-11 18:09:33irelevant ? ptui fir-ar al de treaba ! da' uita-te la postarile lui asa cum le-am semnalat ! si ce vrei mai mul decit faptul ca e posibil ca eu sa fi uitat c-a zis de anticipata ! ?
alooooo, ochii mari si mintea treaza ca sa poti intelege ce ti se spune ! am RECUNOSCUT ca e POSIBIL CA EU SA FI UITAT ca a sis de anticipata ! oricine poate gresi , in rest , el maninca cu polonicul cel mare !
TOTI,INCLUSIV EU MANCAM CU POLONICUL..........DECI IN SPETA DE MAI SUS,AI PIERDUT !
DECIZIE IREVOCABILA !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 18:47
maaaama la ce concluzie Justa ai ajuns ! curat-murdar, coane Silvare ,ca si justitia lui nen' tu !  stii tu, c-am mai vorbit o data cine-i nen' tu !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 18:50
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 06:56
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 07:05
De la: gabigabi, la data 2011-06-11 18:33:34De la: Silver9AM, la data 2011-06-11 18:29:27De la: gabigabi, la data 2011-06-11 18:09:33irelevant ? ptui fir-ar al de treaba ! da' uita-te la postarile lui asa cum le-am semnalat ! si ce vrei mai mul decit faptul ca e posibil ca eu sa fi uitat c-a zis de anticipata ! ?
alooooo, ochii mari si mintea treaza ca sa poti intelege ce ti se spune ! am RECUNOSCUT ca e POSIBIL CA EU SA FI UITAT ca a sis de anticipata ! oricine poate gresi , in rest , el maninca cu polonicul cel mare ! MAMAIE TAMPITICA, UITE REVIN.......INTRADEVAR AM GRESIT CAND AM POSTAT CA NU AM FOLOSIT ALT NIK, DAR AM VRUT SA SCRIU ...ALT CONT...ATAT SI NIMIC MAI MULT.
DIN ACEST MOTIV AM REVENIT CU POSTAREA RECTIFICATA, DAR TU TAMPA CUM TE STIM NU FACI ALTCEVA DECAT SA-TI ARATI COLTII TOCITI SI SA TE LEGI DE ORICE ALTCEVA TOTAL IN AFARA SUBIECTULUI , DOAR PENTRU A FACE PE PLAC STAPANILOR TAI DE LA PSD.
ACUM ...POTI JURA CA TU NU ESTI ...165.,,,,VALI VASILE,,, , etc?
PAI NU GANDESTI LA FEL CA EI?
NU CUMVA SI ASEMANAREA MEA CU AIA PE CARE I-AI ENUMERAT TU ARE ACEEASI RELEVANTA?
ACUM IN LEGATURA CU MUNCA PE CARE EU O DESFASOR INCA...
MAI ASISTATO........AI AUZIT DE TITULATURA ......,,ASOCIATIE FAMILIALA''???
MAI ASISTATO EU MA TREZESC IN FIECARE ZI LA 5 DIMINEATA SI POATE CA REVIN ACASA SI TARZIU DUPA ORELE 22, ASA CA MUCLES.....ASISTATO...!
IN CONCLUZIE SA STI CA LA O PARTICICA DIN PENSIA TA CONTRIBUIE SI BAIATU.
IN REST MAI VACA PROASTA NU MAI VREAU SA-TI DAU SATISFACTIE, PAREREA MEA ESTE CA ESTI MULT PREA COMUNISTA , NESIMTITA SI MILOAGA.
AI ASCUTIT TOATA VIATA UN CREION SI ACUM VREI SA TRAIESTI BINE PE SPINAREA CELOR CARE NU-SI MAI POT CRESTE COPII DATORITA BIRURILOR PE CARE LE PLATESC PENTRU NOI.....
PS. AI VAZUT CA A SCAZUT NATALITATEA DECAND PENSIONARII AU DORIT SA TRAIASCA DOAR EI?
|
|
|