back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa se reintroduca legea ,,armata obligatorie''

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:24

Examen de absolvire la Academia de Marin�:
- Ce faci dac� �n fa�a navei vine un uragan stra�nic, chiar c�nd e�ti aproape de ��rm
- Arunc imediat ancora, domnule comandant.
- �i dac� vine un alt uragan din spate
- Arunc din nou ancora, domnule.
- �i dac� vine altul de la tribord
- Ordon aruncarea ancorei...
- �i de unde naiba ai at�tea ancore
- Dar dv. de unde a�i f�cut rost de at�tea uragane

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:22

De la: Tramp, la data 2010-10-11 10:18:51

�Guvernul vrea haos pentru a desfiin�a statul na�ional�

,,Pensionarii militari se tem c� problemele lor legate de reducerea veniturilor vor fi l�sate uit�rii odat� cu impozitarea pensiilor cu 16%. �Oricum, o alt� lege diversionist� ne va abate aten�ia � aceea a impozit�rii cu 16% a tuturor pensiilor. Adversarii no�tri �i cei ai na�iunii rom�ne ac�ioneaz� premeditat, urm�rind haosul generalizat, ie�irea necontrolat� a fl�m�nzilor �n strad� �i, pe fondul declar�rii statului rom�n falimentar �i neguvernabil, �salvarea� noastr� se va face pe buc��i, adic� desfiin�area Rom�niei ca stat na�ional unitar. Declara�iile recente ale pastorului Laszlo Tokes fac parte din plan�, se precizeaz� �n comunicatul SCMD''

As fi vrut sa spun si eu ceva referitor la asta. Dar eprea dur. Tot legat de regionalizare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:59

da! toti la armata! stat armat! Dictatura militara! Nici o pisca, nu mai misca!
Sa dea toti hotii tot ce-au furat, sa se ridice tara

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 18:04

De la: Will, la data 2010-10-12 17:59:22da! toti la armata! stat armat! Dictatura militara! Nici o pisca, nu mai misca!
Sa fie la voi, ce ne doriti , cu dictatura armata. Voi vreti sa fie numai rau aici, sa aveti incredere ca ati facut o alegere buna.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 18:27

rusii, abia asteapta sa-ntinda " o mina de ajutor"!
asa cum au facut pe aeroportul din Pristina.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 08:18

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 10:45

De la: Will, la data 2010-10-12 17:59:22da! toti la armata! stat armat! Dictatura militara! Nici o pisca, nu mai misca!

Capitala romaniei este BUDAPESTA.

Flo13

373 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 10:51

La arme romani! ...Care arme, ce romani? Mai am ceva flinte, pumnale si cativa cai in caz ca se mai gasesc haiduci pe aici .

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 10:53

De la: Denis, la data 2010-10-13 10:45:22

Capitala romaniei este BUDAPESTA.

Optimistule!

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 11:44

''Militarii, de fapt, nu mor. Ei isi dau viata. In schimbul injuraturilor, a scuipaturilor politice si a catalogarilor "nesimtite", militarii cad la datorie. Tacut si fara propaganda!

Guvernantii ar tusi daca ar circula cu masini mai vechi de 2009, iar pe soldati ii trimit la lupta cu tehnica proiectata prin anii '50 si construita prin 1972. Adica acum vreo 38 de ani, cand multi dintre membrii comisiei de aparare ai Camerei Deputatilor nici nu se nascusera.

"Hai dom'le ca e tehnica sigura! Am incercat-o 50 de ani si nu s-a stricat!" Hai, nu zau?! Dar, ce-ar zice, de exemplu, domnul ministru Oprea, daca si el ar merge pe strada cu un Wartburg, proiectat prin 1950, construit in 1982 si modernizat? Nu-i asigura prestanta si nici siguranta, nu-i asa? Oricum, dupa cate am inteles, Wartburgul nu depaseste 90 km/h deci, e sigur! Si, daca tot este atat de sigur, de ce nu zboara si comandantul suprem cu AN-2? E si mai ieftin!

Cu banii pe vreo 20 de Volkswagenuri Tuareg va garantez ca se poate cumpara un nou avion pentru parasutistii militari! Ar fi posibil? Nuuuu! Puschea pe limba! Caci, nu se poate, draga electoratule, ca toate sutele alea de fufe de pe la toate agentiile nationale si nepoate de pe la toate institutiile guvernamentale din teritoriu sa umble cu masini ne-reprezentative!

Sau de exemplu, dom' Videanu, economistul sef al natiei: s-ar urca la bordul vreunui iaht construit prin 1960 si care n-a avut parte de reparatii capitale pana acum? Sau fostul prefect care-a prins vreun picior de-al lui Zeus ca sa-l pupe: crezi ca el ar merge pe strada cu vreun telefon mobil mai jos de BlackBerry sau nu stiu ce "Navigation", editia de acum 2 saptamani? Cumparat de la buget, bineinteles!

E scumpa dom'le tehnica militara. Asa e! Dar cu banii pe toate BlackBerry-urile din Parlament se pot cumpara doua AN-2 noi-noute, nu numai unul. Cu banii doar de pe bordurile de pe Soseaua Stefan cel Mare cumparam doua tancuri! Iar cu banii de la schimbarea anuala a laptopurilor de la Parlament echipezi vreo doua batalioane de infanterie!

Capra-i raioasa, dar sta cu coada pe sus

Noi nu mai avem demult buget de 2,38% pentru Armata, dar suntem fuduli si pastram aceleasi misiuni! Cum? Reducem din tehnica, reducem din instruire! Vrem si NATO, dar vrem si contracte preferentiale pentru partid. Vrem si Armata operativa, dar fara salarii speciale. Si nici pensii. Cand ii trimitem pe militari in concediu fara plata (ca asa a spus guvernul Boc) ii trimitem doar sambata si duminica, ca "sa nu influentam procesul de instructie".

Caci, nu-i asa, geme tara de diverse cochete-blonde si bisnitari-lideri de partid cu doctorate in stiinte militare, iar noi nu avem nici macar o strategie de inzestrare coerenta si nici vreun plan mai acatarii pentru inlocuirea vechiturilor carora, pompos, le spunem "tehnica de lupta".

Cand mor cate unii, in loc sa ne uitam la ce face Armata in intregul ei, ne amintim si il injuram pe subofiterul care ne-a bagat la arest acum vreo 30 de ani ca ne-am imbatat in seara de 1 Mai.

Vrem si misiuni NATO, dar, daca s-ar putea, pe banii altora! Se lauda guvernul pe la Mons cu angajamentele luate fata de NATO, dar uita de angajamentele luate fata de propria tara si fata de propria armata.

Ca, din Armata Romana doar atata a ramas: prilej de defilari electorale si batai pe spate cand se decoreaza politicienii, unii pe altii sau se avanseaza intendentii sefi ai natiunii intre ei. In rest, mor unii, mor altii, ce mai conteaza? Stau alti 100 pe la porti sa le ia locul. Tara-i plina de patrioti! Din pacate-i plina si de politruci de generatie noua. Si de decidenti militari fara o minima coloana vertebrala!

Mortii nostri si totusi ai cui?

Cine-i de vina pentru Tuzla? Nimeni! Pentru accidentul cu rachetele iesite de vreo 15 ani din uz de la Mangalia? Nimeni! Pentru masinile de lupta ne-blindate din Afghanistan? Nimeni! Pentru alti morti, pe timp de pace, din Armata Romana? Nimeni! Vreo remuscare sau vreo demisie de onoare a cuiva pe undeva pe la varful Armatei? Nimic! Vreo remuscare de la comandantul suprem? As, nenicule! N-are nicio treaba! El are treaba cu jurnalistii in securitatea nationala, nu cu militarii!

Sunt convins ca, daca amaratii aia care-au murit nevinovati la Tuzla ar fi trait sa apuce, la 52 de ani, varsta de trecere in rezerva, probabil ca ar fi avut si ei, peste vreo 20-30 de ani, niste pensii. Speciale! Nu-i asa? Si, in mod cert, s-ar fi gasit vreun neica-nimeni in drum, vreun premier de buzunar, vreun "robotronic", care sa-i catalogheze si pe ei, ca si pe altii: "nesimtiti, sug sangele tarii, n-au contribuit, n-au platit"! Eu cred ca au platit destul. Si ei si altii.

Nu i-au omorat misiunile de scotocire din Afghanistan, nici misiunile S.A.R., nici misiunile pe mare sau pe munte, nici misiunile de transport strategic in spatiul inamic si nici operatiile de deminare din portul Constanta. I-au omorat doar indiferenta si indolenta politica, iresponsabilitatea inzestrarii si instruirii Armatei si minciuna existentei vreunui pic de onoare la varful Armatei.

Apropo, vaduvelor si copiilor fara tati de la Tuzla cu cat o sa le scadeti pensia lor "nesimtita"?

Ma inclin in fata eroilor aviatori de la Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene si scafandrilor de lupta de la GNFOS (Grupul Naval Forte Operatii Speciale)!''

Ovidiu Mihalache

virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 13:19

De la: 9am045616, la data 2010-03-12 08:41:58Poate asa vom reusi sa redevenim ,,Granarul europei''si implicit leul ar redeveni rege in fata doldrului,euro,lirei,.......etc............ ...sau va este frica de munca.....

Mai bine sa se introduca legea ca mamele care dau nastere unor copii tampiti cu idei idioate sa fie trimise in Afganistan. Asa vom scapa de oameni care gandesc mai prost decat o cizma

Ia-o tu pe aia care te-a facut si du-te la lupta dreapta pt patrie si popor. Si daca nu va primeste in armata sa va duceti un an de zile sa spalati wc-uri .

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 13:22

De la: virtualworld, la data 2010-10-13 13:19:44
De la: 9am045616, la data 2010-03-12 08:41:58Poate asa vom reusi sa redevenim ,,Granarul europei''si implicit leul ar redeveni rege in fata doldrului,euro,lirei,.......etc............ ...sau va este frica de munca.....

Mai bine sa se introduca legea ca mamele care dau nastere unor copii tampiti cu idei idioate sa fie trimise in Afganistan. Asa vom scapa de oameni care gandesc mai prost decat o cizma

Ia-o tu pe aia care te-a facut si du-te la lupta dreapta pt patrie si popor. Si daca nu va primeste in armata sa va duceti un an de zile sa spalati wc-uri .

Tovarasu' ,............spalator de veceuri!..................tu e' destepti

Ducu

162 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 16:41

Nu sunt de acord ca armata sa aiba pensii mari exagerate !Ofiterimea prea exagereaza cu cererea de pensii mari ! Pentru cei care au fost pe front e deajuns ca primesc pensii de veteran , ...ce mai vor ?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 15:43

De la: Ducu, la data 2010-10-13 16:41:58 Nu sunt de acord ca armata sa aiba pensii mari exagerate !Ofiterimea prea exagereaza cu cererea de pensii mari ! Pentru cei care au fost pe front e deajuns ca primesc pensii de veteran , ...ce mai vor ?

si un glont, de veteran

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 10:03

Bula vine acasa din Irak, echipat ca de razboi, cu tot armamentul individual din dotare. Tatal sau, care fusese respins la armata in tinerete si care a trait departe de civilizatie toata viata, deci complet nestiutor in ale armelor, il intreaba;
- Auzi, ce e bucata aceea mare de fier de la tine de pe spate?
- Asta e o mitraliera!
- Si, ce se face cu ea?!?
- Uite, e o arma, pur si simplu!... Si trase o rafala in tulpina unui pom mai subtirel, care cazu imediat secerat...
- Asta, da, bai, Bula!... Da, aceea de la centura, aia mica, ca o plosca, ce e?!/
- Tata, asta-i o grenada!
- Si, ce se face cu ea?!?
- Pai, ia uite ce se face!...
Scoase cuiul de siguranta de la grenada si o arunca peste WC-ul din curte. Evident, acesta a fost ras de pe fata pamantului...
- Bai, sa fie!... Asta, da!... zise taica-sau.
...
- Auzi, tata, da' mama unde e?
- Pai, ultima data cand am vazut-o, mergea la WC!...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 10:21

,,Glontul Psiho-Informativ''

,,Foarte probabil unul din mijloacele prin care manipulatorii politici si religiosi produc "minuni" si determina reactii comportamentale la unele persoane (deliruri religioase , adoptarea unor masuri economice contrare intereselor proprii ori ale naturii conduse , sinucideri , etc) il constituie "glontul" psiho-informativ . El este format din energie informationala apropiata dar nu identica energiei psihice naturale , deoarece manipulatorii nu au izbutit sa reproduca identic bioenergia psihica (nu i-au stabilit integral componentele) . Probabil acest "glont" este format din unde de joaca frecventa , similare celor produse de creierul omenesc , in care este inscris un mesaj manipulatoriu . Subiectul atacat cu astfel de "glont" nu-si da seama in toate cazurile ca este manipulat , deoarece nu toti oamenii au pregatire psihica necesara unei astfel de descoperiri si nici zestrea nativa potrivita contracararii mesajului manipulatoriu .
"Glontul" psiho-informativ poate fi lansat din noua categorii de "Arme" : un organism uman (psiho-telepat) sau un aparat care reproduce in anumite limite creierul omenesc . In primul caz mesajul transmis catre creierul subiectului nu are o putere foarte mare , astfel ca in majoritatea cazurilor este oprit de zona constienta si eliminat prin activitatea naturala a creierului . Cu cat creierul subiectului tinta este mai bine organizat , cu atat mai putine sanse de reusita are atacatorul psihic . Din aceasta cauza se recomanda sa nu consumam alcool , droguri , cafea ori alti excitanti ai sistemului nervos , sa nu aducem creierul in stare de oboseala extrema , sa nu receptionam nici un fel de mesaje ( radio , telefonice , televizate ,etc) cand suntem obositi din punct de vedere psihic . Chiar si in cazul ca "glontul" psiho-informativ e lansat de catre o fiinta din specia noastra , om , il putem percepe ca pe o energie straina (un corp strain) de creierul nostru , astfel ca simtim un disconfort psihic pana ce creierul nostru reuseste sa elimine . De ce se intampla astfel ? Deoarece nu exista creiere identice , fiecare creier omenesc are un program diferit de functionate , program inca neelucidat de stinta .
In al doilea caz , glontul psiho-informativ e modulat si lansat dintr-un mijloc tehnic care se straduie sa semene cat mai mult cu creierul omenesc . Lipsa componentei bio face ca acest "glont" sa fie mai lense perceptibil , sa simtiti disconfortul psihic si mai rapid si mai sever . Chiar daca e mai puternic sub aspect energetic (electric), nu inseamna ca este infailibil : creierul omenesc il poate anihila , elimina poate distruge mesajul inscris in el , evitand robia psihica.''

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 11:53

Razboiul psihologic la daci

G�ndirea militar� a geto-dacilor, ca si a urmasilor lor rom�nii, poate fi
caracterizat� prin suplete si capacitate de adoptare si adaptare la nou,
fiind �n acelasi timp, imaginativ� si constructiv�, �n m�sur� s� creeze
forme si procedee de actiune neasteptate pentru adversar. Spre
exemplificare, pot fi citate:
1. introducerea de c�tre Dromichaites a generalului Seuthes �n

dispozitivul inamic, �n rol de tr�d�tor (stratagem� la care va recurge,
�ntr-o variant� adaptat� conditiilor concrete si �tefan cel Mare �n lupta
de la �cheia - 1486), cu scopul atragerii �n 292 �.e.n. a ostirii lui
Lysimacos pe o directie secundar� de �naintare spre cetatea Helis, prin
"locuri neprielnice", �ntr-o zon� depopulat� si arid�, f�r� ap� si mijloace
de subzistent�, unde se preg�tise �ncercuirea macedonenilor epuizati;
2. stratagema regelui odris Seuthes care, asediat de atenieni
�n Chersonesul trac, a angajat "2 000 de geti usor �narmati si le porunci

�n tain� s� n�v�leasc� - ca si cum ar fi dusmani - s� p�rjoleasc� tara si
s� atace pe cei de la ziduri", situatie �n care atenienii "prinser� inim� si
cobor�r� din cor�bii si se apropiar� de ziduri. Seuthes iesi din�untrul
zidurilor si-i �nt�mpin� pe atenieni, deoarece getii urmau s� se al�ture
trupelor sale. C�nd acestia ajunser� �n spatele atenienilor, �i atacar� pe
dusmani din spate si, lu�ndu-i dintr-o parte tracii, dintr-alta getii, �i
nimicir� pe toti";
3. stratagema imaginat� de Decebal �n timpul primei b�t�lii de
le Tapae (88 e.n.) c�nd, coplesit de fortele lui Tettius Iulianus pentru ai
sili pe romani s� se retrag� "t�ie arborii care primprejur si rezem� de
trunchiuri arme, pentru ca romanii tem�ndu-se s� nu fie soldati s� se
retrag� ceea ce se si �nt�mpl�". De altfel Decebal era vestit pentru

calitatea sa de "mester a �ntinde curse" si a fost prin puterea geniului
s�u, dup� Cassius Dio, aproape de a opri cursul r�zboiului cu Traian
prin doua procedee neasteptate, viz�nd anihilarea comandamentului
advers:
a) trimiterea �n Moesia �n iulie 105 a unui grup de diversiune pe care

ast�zi l-am numi de "comando" cu misiunea de a-l lichida pe Traian
�ntruc�t la "acesta se putea ajunge usor", deoarece "din pricina
r�zboiului el primea f�r� a alege pe cel ce voia s� vorbeasc� cu d�nsul.
Decebal trimise, deci, �n Moesia niste fugari ca s�-l omoare dar acestia
n-o putur� face; unul din ei fiind b�nuit fu prins si dat chinurilor.................

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 16:21

Bula in armata.
- Bula, ce este patria?
- Nu stiu.
- Esti prost. Vasile ce este patria?
- Patria este mama mea.
- Corect. Bula ce este patria?
- Patria este mam lui Vasile.
- Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles?
- Inteles.
- Ce ai inteles?
- Ca sunt frate cu Vasile.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:19

daca armata ar fi numai din femei, am cucerii lumea

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:22

De la: M_Elody, la data 2010-10-17 16:21:50Bula in armata.
- Bula, ce este patria?
- Nu stiu.
- Patria este mama mea.
- Inteles.
- Ce ai inteles?

si tata cine e?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:24

De la: nastasemihail, la data 2010-10-17 19:22:24
- Bula, ce este patria?
- Nu stiu.
- Patria este mama mea.
- Inteles.
- Ce ai inteles?

si tata cine e?

Al lui Bula sau al lui Vasile?
..sau vrei sa stii cine ..........patria?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:28

De la: Ingrid, la data 2010-10-17 19:24:53
De la: nastasemihail, la data 2010-10-17 19:22:24
- Bula, ce este patria?
- Nu stiu.
- Patria este mama mea.
- Inteles.
- Ce ai inteles?

si tata cine e?

Al lui Bula sau al lui Vasile?
..sau vrei sa stii cine ..........patria?

E clar...e in ceata....era beat.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:50

haz de necaz!
dar scroafa a murit, si propteste usa!
in razboiul 2 macar oamenii au luptat pentru pamint, acum, pentru ce?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 03:05

Se stie deja ptr ce vor fi razboaiele erei varsatorului. Ptr resurse. Dar se va termina in ceva f urit, peste 1800 de ani. mai e.....Vanga. Eu nu cred.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 09:12

De la: nastasemihail, la data 2010-10-18 03:05:47Se stie deja ptr ce vor fi razboaiele erei varsatorului. Ptr resurse. Dar se va termina in ceva f urit, peste 1800 de ani. mai e.....Vanga. Eu nu cred.

daca armata nu mai e',cine cu cine se vor lupta?

Ducu

162 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 14:45

De la: Tramp, la data 2010-10-19 09:12:50
De la: nastasemihail, la data 2010-10-18 03:05:47Se stie deja ptr ce vor fi razboaiele erei varsatorului. Ptr resurse. Dar se va termina in ceva f urit, peste 1800 de ani. mai e.....Vanga. Eu nu cred.

Cum cine ? galeria lu Dinamo cu galeria lu Steaua !, daca nu mai are cine !!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 10:42

De la: Ducu, la data 2010-10-19 14:45:02

Armat............. contra politieii,care-si arunca caschetele la cotroceni! ...............care arunca mai multe si mai departe

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 15:55

De la: Tramp, la data 2010-10-20 10:42:27
De la: Ducu, la data 2010-10-19 14:45:02

Armat............. contra politieii,care-si arunca caschetele la cotroceni! ...............care arunca mai multe si mai departe

100 de puncte pentru cine nimereste

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Ducu

162 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 11:53

Politistii care au aruncat cu caschetele au avut dreptate ; trebuia cu bolovani si gloante sa fi aruncat in nemernicii aia !!!!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 13:26

..............ubi�i-v�,
Iubi�i-v� pe tunuri!
Iubi�i-v� p�n� le ve�i hodorogi,
P�n� le ve�i scoate din func�iune,
Iubi�i-v� arunc�nd din m�ini
Tot ce vi se-nt�mpl� s-ave�i �n m�ini,
Actele voastre, banii vo�tri, oglinzile,
Chiar �i aceast� carte care nu are dec�t meritul
C� apar�ine unui om
Care �n via�a lui, de�i n-a avut norocul
S� fac� dragoste pe nici un tun,
C�nd n-a dormit �i n-a scris,
A iubit
Cu disperarea condi�iei umane,
Cu lacomia venitului de pe front,
.................................................

AP

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa se reintroduca legea ,,ARMATA OBLIGATORIE''
Mergi la: