back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa spunem - "iarta-ma "-celor care le-am gresit ! ! !

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 22:58

De la: Dorinel, la data 2010-03-16 22:34:57Ia sã vãd dacã mie îmi apar !

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 22:58

Norisor...un barbat hotarat considera ca dupa doi ani de relatie un test se impune. Daca nu era in engleza ar fi considerat mai demult

Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 22:59

De la: Dorinel, la data 2010-03-16 22:42:49Am un mesaj special pentru secþiunea Politic .... ! Mai rar, dar se meritã !

Am vazut, nelinistitule....

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 23:03

De la: GigiOctan, la data 2010-03-16 22:58:53Norisor...un barbat hotarat considera ca dupa doi ani de relatie un test se impune. Daca nu era in engleza ar fi considerat mai demult

Daca as fi avut varsta din avatar ( acum mi-am pus-o pe cea reala ca prea trageau prietenii la capre),
Ma incumetam sa ma laud si eu cu un englez dar cred ca pana la urma o sa ma aciuiesc cu un italian si ma car la fiica-mea. E un plan pe care ii tot aduc imbunatatiri dar inca nu l-am finalizat! Ai putea sa mi-l imbunatatesti?

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 23:08

De la: norinmunti, la data 2010-03-16 23:03:08
De la: GigiOctan, la data 2010-03-16 22:58:53Norisor...un barbat hotarat considera ca dupa doi ani de relatie un test se impune. Daca nu era in engleza ar fi considerat mai demult

Daca as fi avut varsta din avatar ( acum mi-am pus-o pe cea reala ca prea trageau prietenii la capre),
Ma incumetam sa ma laud si eu cu un englez dar cred ca pana la urma o sa ma aciuiesc cu un italian si ma car la fiica-mea. E un plan pe care ii tot aduc imbunatatiri dar inca nu l-am finalizat! Ai putea sa mi-l imbunatatesti?
O, NORIINMUNTI, ce planuri optimiste ai! Felicitari! Viata pe langa ca e scurta si trece foarte repede, sa ne bucuram de ea cat avem oportunitatea.

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 23:10

Deja mi-a mila de italienii aia care vor fi contra ta- daca vei milita cot la cot cu fiica, stiu ca nu faci lucru de mantuiala

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 23:12

De la: GigiOctan, la data 2010-03-16 23:10:08

Deja mi-a mila de italienii aia care vor fi contra ta- daca vei milita cot la cot cu fiica, stiu ca nu faci lucru de mantuiala

Sa fii sigur de asta dar mai mult as tempera-o pe ea. Iti scriu: Noapte buna!

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 23:19

De la: norinmunti, la data 2010-03-16 23:12:54
De la: GigiOctan, la data 2010-03-16 23:10:08

Sa fii sigur de asta dar mai mult as tempera-o pe ea. Iti scriu: Noapte buna!

Vise placute, ingerii sa te sarute!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:27

noapte buna! salut aici ca asa simt......dupa o zi de vesti "inteligente" putina odihna nu strica.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 01:19

De la: herra, la data 2010-03-17 00:27:20 noapte buna! salut aici ca asa simt......dupa o zi de vesti "inteligente" putina odihna nu strica.....

Noutãþi??? Sunt numai ochi ºi urechi asta dacã nu-i secret!

Noapte bunã...

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 05:44

o pereche de tineri casatoriti a adoptat un caine, sa le fie familia mai numeroasa pana cand vor avea copii. Un caine iubitor, dragastos, fidel, cuminte...
Dupa patru ani, s-a nascut primul copil al perechii, si toata atentia si dragostea s-a indreptat inspre noul nascut. Cainele nu mai era "jucaria" familiei, si el a simtit asta, devenind mai retras, mai trist.
Intr-o zi mai calduroasa, parintii au lasat copilul dormind in camera lui si au iesit pe terasa. La un moment dat, barbatul intra in casa, si la usa camerei copilului vede cainele cu gura insangerata, miscand vesel din coada. Fara sa stea pe ganduri a luat un sfesnic greu, metalic, si a lovit puternic cainele, care n-a facut nici un gest sa fuga sau sa se apere, zdrobindu-i capul.

Tatal a intrat disperat in camera copilului, si l-a gasit in patul lui, dormind cu un zambet linistit pe fatza, iar langa pat zacea un sarpe urias, decapitat...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 05:51

Bad....nani nani...

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 06:05

De la: crio, la data 2010-03-17 05:51:06Bad....nani nani...

am simtit leganatul...

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 06:23

Sangeroasa povestire...si matinala.

E o reactie la...reactiile de ieri, nu?

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 06:25

nu neaparat...
poate fi si o concluzie.
morala povestii

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 06:42

De la: bad, la data 2010-03-17 05:44:40o pereche de tineri casatoriti a adoptat un caine, sa le fie familia mai numeroasa pana cand vor avea copii. Un caine iubitor, dragastos, fidel, cuminte...
Dupa patru ani, s-a nascut primul copil al perechii, si toata atentia si dragostea s-a indreptat inspre noul nascut. Cainele nu mai era "jucaria" familiei, si el a simtit asta, devenind mai retras, mai trist.
Intr-o zi mai calduroasa, parintii au lasat copilul dormind in camera lui si au iesit pe terasa. La un moment dat, barbatul intra in casa, si la usa camerei copilului vede cainele cu gura insangerata, miscand vesel din coada. Fara sa stea pe ganduri a luat un sfesnic greu, metalic, si a lovit puternic cainele, care n-a facut nici un gest sa fuga sau sa se apere, zdrobindu-i capul.

Tatal a intrat disperat in camera copilului, si l-a gasit in patul lui, dormind cu un zambet linistit pe fatza, iar langa pat zacea un sarpe urias, decapitat...

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 07:05

De la: bad, la data 2010-03-17 05:44:40o pereche de tineri casatoriti a adoptat un caine, sa le fie familia mai numeroasa pana cand vor avea copii. Un caine iubitor, dragastos, fidel, cuminte...

Ceva mai trist nu puteai sa scrii? Vino cu alta invatatura mai optimista si pentru stapan! Eu am doi caini si de-o saptamana a venit o catelusa foarte frumoasa, mare, nu cunosc rasa, nu pot scapa de ea., si nu am nici serpi.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 07:11

De la: norinmunti, la data 2010-03-17 07:05:11

Ceva mai trist nu puteai sa scrii? Vino cu alta invatatura mai optimista si pentru stapan! Eu am doi caini si de-o saptamana a venit o catelusa foarte frumoasa, mare, nu cunosc rasa, nu pot scapa de ea., si nu am nici serpi.

S-a distrat minute in sir urmarind zborul unui fluture. In mod normal ar fi sarit sa-l prinda in gura, acum insa fluturasul e cu noroc. Din cauza caldurii, a lenei, sau simte ca trebuie sa apara Stapanul...
A stat toata ziua cuminte, in portiunea lui de gradinutza. N-a mancat, Stapanul nu i-a lasat nimic, dar a lenevit. Poate ca e prea gras. Sau n-a meritat mancarea. Stapanul stie bine ce face.
A ascultat muzica si ceva batai in casa de alaturi, apoi cateva sunete guturale, de durere... cainele de vis a vis. Cu siguranta ca e un caine rau, altfel nu ar lua zilnic bataie...
Hmmm, simte ceva si se invioreaza brusc. Coditza incepe sa i se miste ritmic, in ochi i se citeste bucurie...vine Stapanul!
Fuge pe alee, sa-l intampine, iata-l, a intrat, si...fara sa-si dea seama cum, veselul caine se transforma intr-un ghemotoc de durere, zburand peste straturile de flori. A primit lovitura intr-un loc dureros, in partea dinapoi... se straduieste sa-si revina din durere si surpriza. Ii vine sa planga, insa nu are curaj. Cu siguranta a fost si el caine rau, si isi merita pedeapsa. Dragul de el, Stapanul...ce-l mai iubeste! Si-ar da bucuros viata pentru el. Acum probabil are numai o coasta rupta, poate si piciorul stang din spate. Nu-i nimic, putea sa fie si mai rau. Spera din toata inima ca Stapanul nu s-a lovit cand i-a tras shutul...
Da'...oare ce a gresit?!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 07:21

De la: bad, la data 2010-03-17 07:11:04
De la: norinmunti, la data 2010-03-17 07:05:11

S-a distrat minute in sir urmarind zborul unui fluture. In mod normal ar fi sarit sa-l prinda in gura, acum insa fluturasul e cu noroc. Din cauza caldurii, a lenei, sau simte ca trebuie sa apara Stapanul...
A stat toata ziua cuminte, in portiunea lui de gradinutza. N-a mancat, Stapanul nu i-a lasat nimic, dar a lenevit. Poate ca e prea gras. Sau n-a meritat mancarea. Stapanul stie bine ce face.
A ascultat muzica si ceva batai in casa de alaturi, apoi cateva sunete guturale, de durere... cainele de vis a vis. Cu siguranta ca e un caine rau, altfel nu ar lua zilnic bataie...
Hmmm, simte ceva si se invioreaza brusc. Coditza incepe sa i se miste ritmic, in ochi i se citeste bucurie...vine Stapanul!
Fuge pe alee, sa-l intampine, iata-l, a intrat, si...fara sa-si dea seama cum, veselul caine se transforma intr-un ghemotoc de durere, zburand peste straturile de flori. A primit lovitura intr-un loc dureros, in partea dinapoi... se straduieste sa-si revina din durere si surpriza. Ii vine sa planga, insa nu are curaj. Cu siguranta a fost si el caine rau, si isi merita pedeapsa. Dragul de el, Stapanul...ce-l mai iubeste! Si-ar da bucuros viata pentru el. Acum probabil are numai o coasta rupta, poate si piciorul stang din spate. Nu-i nimic, putea sa fie si mai rau. Spera din toata inima ca Stapanul nu s-a lovit cand i-a tras shutul...
Da'...oare ce a gresit?!

Avem ce invata! Oare, intreb si eu! Chiar ai un vecin atat de "deosebit" de starneste meditatii sau e o viziune adusa ca un omagiu acelei cateluse pe care ne-ai aratat-o in poze? Buna dimineata Bad, plec la treaba. Azi e frumos si afara si peste tot. Imi pare bine ca am apucat sa citesc ceva care sa ramana peste zi in gandul meu ca sa nu fiu rea cu slujitorii mei.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 12:59

Ce imbecil...tatal..

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 14:00

Este unul dintre cele mai dure teste de calitate a caracterului sa poti recunoaste o gresala,si inca sa mai ai si taria sa ceri iertare daca se poate in public!Dupa parerea mea cel ce face acest lucru(desigur,nici a trage foloase permanente dintr-un teatru ieftin nu mai constituie o virtute)dovedeste mare caracter.Nu este deloc usor sa-ti recunosti greselile,dar tocmai de aceea ce e bun nu e mult si nici ce-i mult nu-i bun...Asta face diferenta intre oameni,printre altele desigur....Foarte bun subiectul!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 14:14

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-24 14:00:38Este unul dintre cele mai dure teste de calitate a caracterului sa poti recunoaste o gresala,si inca sa mai ai si taria sa ceri iertare daca se poate in public!Dupa parerea mea cel ce face acest lucru(desigur,nici a trage foloase permanente dintr-un teatru ieftin nu mai constituie o virtute)dovedeste mare caracter.Nu este deloc usor sa-ti recunosti greselile,dar tocmai de aceea ce e bun nu e mult si nici ce-i mult nu-i bun...Asta face diferenta intre oameni,printre altele desigur....Foarte bun subiectul!!

buna Gabi ! ce mai faci?...nu te-am de multisor!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 14:43

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-24 14:00:38Este unul dintre cele mai dure teste de calitate a caracterului sa poti recunoaste o gresala,si inca sa mai ai si taria sa ceri iertare daca se poate in public!Dupa parerea mea cel ce face acest lucru(desigur,nici a trage foloase permanente dintr-un teatru ieftin nu mai constituie o virtute)dovedeste mare caracter.Nu este deloc usor sa-ti recunosti greselile,dar tocmai de aceea ce e bun nu e mult si nici ce-i mult nu-i bun...Asta face diferenta intre oameni,printre altele desigur....Foarte bun subiectul!!

Quasare, eu daca vrei iti cer scuze de pe acum pentru ce ITI VOI SPUNE pe topicurile de politica.

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 16:58

Iata-ma si eu cu propria-mi parere : a cere iertare cuiva pe care l-ai lezat intr-o anume privinta se poate repara cu un iarta-ma chiar si intr-o intimitate desavarsita. Important e sa te simpta ca vibrezi sufleteste la ceea ce pare a fi o stare de iertaciune si nu o faci doar ca-ti lipseste ca prieten sau ca sotie sau ce-o fi acel mintit fata de cel ce l-a dus, cum se mai spune uneori. Iertarea in public are rostul ei cand minciuna a fost spusa in public. Eu daca mi-am mintit cumatra si constiinta ma sacaie sa revin la adevar nu ma duc la biserica si astept sa se adune lumea pentru a ma scapa de un asemenea pacat ( care e trecut la punctul opt in Decalogul ui Moise) doar daca acea adunare stie ca am marturisit stramb. (Inca nu m-am lecuit de a-mi spune parerea fata de un text dar nu o fac pentru a contrazice ci numai pentru a-l completa, nu-i asa domnule gabymarinescu_pulsar?)

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 08:19

Buna dimineata!
-Si aici este liniste! tot raul spre bine

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 12:30

Mariana, eu m-am plictisit...vreau scandal...

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 12:32

De la: xzy, la data 2010-03-27 12:30:27Mariana, eu m-am plictisit...vreau scandal...

pe mine m-a molesit soarele, cred ca o sa dorm doua, trei ore...
scandaluri aprinse!!!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 12:34

De la: xzy, la data 2010-03-27 12:30:27Mariana, eu m-am plictisit...vreau scandal...
cam ce fel de scandal preferi ??? politic,religios,monden sau sexual ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 12:35

De la: bad, la data 2010-03-27 12:32:31

pe mine m-a molesit soarele, cred ca o sa dorm doua, trei ore...
scandaluri aprinse!!!

Cu cine?...off, n-am cu cine, dom'le...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 12:35

Hai sa-l trezim pe Bad, si mai adunam vre-o doi depe la politice si sa te tii.... distractie.

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum sa spunem - "IARTA-MA "-celor care le-am gresit ! ! !
Mergi la: