Info
x
Cum sa spunem - "iarta-ma "-celor care le-am gresit ! ! !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 18:20
De la: yxz, la data 2010-05-28 17:09:41De la: gabigabi, la data 2010-05-28 17:07:41br /> neeeee, tineretea e frumoasa prin ea insasi !
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:55
De la: gabigabi, la data 2010-05-28 17:05:00De la: 9am045616, la data 2010-05-28 16:06:31Eu tot cred ca vad o luminita in felinarul acela! Si tie iti firfireaza firfirica. Dar nu-ti fie teama ....mai sint.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:56
De la: yxz, la data 2010-05-28 16:05:00Maai, da' ce v-ati strans toti aici...eu cred ca ati gresit topicul. Cit de jos?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:03
De la: gabigabi, la data 2010-05-28 18:20:51De la: yxz, la data 2010-05-28 17:09:41De la: gabigabi, la data 2010-05-28 17:07:41br /> Mai ales in pielea goala. Adica mai naturela.....nu interpretati Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:48
Atunci cand iti dai seama ca ai grsit fata de cineva .....apare regretul si framantarea ....cum de am putut gresi asa ..fata de cine nu merita ....si daca esti o persoana cu mult bun simt... faci acest gest de a-ti ceri iertare ....si ii explici cum de ai gresit ..
GINA
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 21:48
Iarta-ma si pot sa fac din nou?
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 21:58
Depinde ce.ai gresit ....si cui i-ai gresit .... poti fi iertat si din nou ....depinde de situatie ....
GINA
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 22:02
De la: 9am076753, la data 2010-05-29 21:58:30Depinde ce.ai gresit ....si cui i-ai gresit .... poti fi iertat si din nou ....depinde de situatie .... hi
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 22:06
De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 22:02:57De la: 9am076753, la data 2010-05-29 21:58:30Depinde ce.ai gresit ....si cui i-ai gresit .... poti fi iertat si din nou ....depinde de situatie .... Dar e mai bine sa nu intinzi coarda.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 22:10
De la: Ingrid, la data 2010-05-29 22:06:07De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 22:02:57De la: 9am076753, la data 2010-05-29 21:58:30Depinde ce.ai gresit ....si cui i-ai gresit .... poti fi iertat si din nou ....depinde de situatie .... Am impresia ca tu nu ai inteles la ce si la cine m-am referit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 22:28
De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 22:10:57De la: Ingrid, la data 2010-05-29 22:06:07De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 22:02:57De la: 9am076753, la data 2010-05-29 21:58:30Depinde ce.ai gresit ....si cui i-ai gresit .... poti fi iertat si din nou ....depinde de situatie .... Confirm - credeam ca te joci!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 23:13
Cine si cu ce a gresit, fata de cine ?
Va place sa dati cu povestea ... Va place sa lasati o impresie buna ... Aveti nevoia sa lasati o impresie buna ... Chestia cu cerutul scuzelor e o tampenie si o ipocrizie. N-ai de ce sa-ti ceri scuze pentru ca ai facut dupa cum ai crezut intr-un anumit moment ... Daca ai fi crezut altfel n-ai fi procedat asa cum ai facut-o. E la moda chestia asta cu scuzele ... Da bine. Dupa ce o dai de gard si toti par sa creada ca esti complet imbecil, cu vrajeala asta cu scuzele, mai poti incerca sa dregi un pic busuiocul... Si asta nu se intampla pentru ca ti-ar pasa de altceva decat de imaginea ... ta.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 23:47
Nu imi este rusine sa spun ,IARTA-MA ,prieten drag !
Stiu ca tu mai iertat,pt ca ti-ai dat seama ca am gresit, pt ca incercam sa te protejez, dar mai mult rau ti-am facut....tie iti cer iertare dar ei nu,nu,nu ! IARTA-MA ,PRIETEN DRAG !
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 07:23
De la: 9am076753, la data 2010-05-29 16:48:06Atunci cand iti dai seama ca ai grsit fata de cineva .....apare regretul si framantarea ....cum de am putut gresi asa ..fata de cine nu merita ....si daca esti o persoana cu mult bun simt... faci acest gest de a-ti ceri iertare ....si ii explici cum de ai gresit .....dar mai trebuie sa te si asculte...aici tine de rational sau irational.....fiecare priveste cum doreste, situatia....greseala recunoscuta e pe jumatate ierta-ta dar cine iarta nu poate uita si atunci la ce bun sa ne mai complicam?....asta asa, ca sa ne mai usuram sufletul de povara greselii...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:31
De la: Silviu, la data 2010-05-29 23:13:13Cine si cu ce a gresit, fata de cine ? Daca astea sunt conceptiile tale de viata, atunci stai foarte prost atat sufleteste cat si intelectual.Chiar nu intelegi necesitatea scuzelor,nu intelegi ca poti gresi ,nu intelegi ca un om normal isi poate da seama de o greseala si o poate regreta?!... .Nu mai spunei mai Silviule lucruri atat de absurde si pe care nici macar tu nu le crezi.(sper!)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 20:24
N-am de ce sa-mi cer scuze pentru ca sunt cum sunt si face ce fac.
Sunt iertat de prietenii mei pentru simplul motiv ca sunt foarte iertator. Asa incat, nu sunt nevoit sa-mi cer scuze cand gresesc fara de voie. Adica de tont. Dar cand sunt tont nu-mi dau seama ca am zabrcit-o si asa ca nu-mi cer scuze ... "Si ne iarta, noua, greselile noastre Precum si noi iertam, gresitilor nostri .." Spre exemplu, acum am sa-l iert pe Vanea pentru ca s-a si repezit sa ma eticheteze ca fiind nu stiu cum crede el, pentru ca am spus ce am spus. E dreptul lui Vanea sa creada ce vrea el. Eu cred in alt fel. Cine are dreptate ? Poate Vanea .... poate eu. Am convingerile mele si mi le sistin. De ce sa-mi cer scuze pentru ca sunt asa cum sunt ? Pe forumurile astea am injurat pe multi si am fost injurat de multi. Nu vad nici o problema, nici o nevoie ca cineva sa-si ceara scuze ... De ce ? Fiecare a procedat dupa cum a crezut ca e mai bine. La ce ajuta scuzele ? Scuzele sunt o dovada de ipocrizie, de incercare de a anula un moment de sinceritate. E mult mai important sa eviti situatiile creatoare de coflicte, de injuraturi. Experienta de viata mi-a aratat ca nu e bine sa te increzi in cei care-si cer scuze. Vor sa ti-o mai traga odata si se tem ca am pierdut un client. Asa-zisele scuze sunt de fapt o chestie formala, lipsita de continut. O pacaleala. Nu cred in chestia cu scuzele. Spre exemplu, Vanea ar trebui sa-si ceara scuze pentru ce a scris ? Eu cred ca nu. Asa a gandit el, ca eu sunt lipsit de educatie, si ... ma rog, ce a mai vrut sa sugereze. Fiti voi insiva, nu va scuzati dar purtati-va de asa maniera incat sa nu fie cazul, sa nu ajungeti in situatia de a va cere scuze. Asta sunt, un biet needucat. De ce sa imi cer scuze ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 22:46
Silviu tu esti prea aspru cu tine !!! .....noi cei care te cunoastem stim ca tu nu esti durul care da cu c....l,dar cind gresesti neintentionat ,se cere asa macar pentru tine personal sa-ti ceri iertare si nu scuze....este o mare diferenta intre IERTARE si SCUZE....sper sa nu te superi pe mine,dar nu am rezistat...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:24
De la: Merry, la data 2010-05-30 22:46:33 Fiecare face dupa cum crede de cuviinta ! Eu raman la parerea ca tot ce spui va fi folosit impotriva ta, mai devreme sau mai tarziu ... ca tot ce facem este rodul convingerilor noastre la momentul in care faptuim, iar iertarea poate veni de-abia dupa ce se intampla ceva ce ne afecteaza imaginea si vrem s-o salvam. Rar am vazut regrete sincere din partea cuiva care a gresit ... Sau indreptare. Trebuie sa te gandesti bine cand spui "iarta-ma" si sa fi pregatit sa nu mai repeti greseala pentru care iti ceri iertare. Daca o faci numai de forma, e apa de ploaie. E plina lumea de insi care navalesc in biserici si-si cer iertare, se spovedesc si dupa ce ies din biserica, sa te ti pacate ... Ca doar cele vechi i s-au resetat, nu ? Si daca asta se intampla in fata lui Dumnezeu, in fata oamenilor ... Oamenii sunt obisnuiti sa speculeze absolut orice in folos propriu. Inclusiv scuzele. Iertarea. Este o convenienta. Putini sunt cei care inteleg sensul iertarii. Si ca dovada, aici pe forum, fiecare il percepe in felul lui.
|
|
|
|